Haftalık Burç Yorumları- 13 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-13-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-13-subat-haftasi

13 Şubat-19 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

13 Şubat-19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Yeni bir haftaya girerken yaşadığımız bu zor günlerde yakınlarını kaybedenlere Allahtan rahmet ve sabır diliyoruz. Birlik ve beraberlik ile yardımlaşma ile tek yürek olmak ile bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz. Hafta başında enerjimiz biraz gergin olabilir ay ve Satürn arasındaki gergin açı isyankar tavırlar sergilememize neden olacaktır. Salı günü sevginin merhametin affediciliğin ön planda olacağı zamanlar yaşayacağız. 

Çarşamba günü yaşanacak olan Venüs Neptün kavuşumu ilahi çalışmalar yapmak adına bizi destekleyecek. Duygusal hayatımızla ilgili konularda romantik etkiler içinde olabiliriz. Aşk hayatımızda affediciliğimiz yüksek olabilir ancak kendimizi ilişkilerimizde kurban rolüne sokmamaya özen göstermeliyiz. Ayrıca hava koşullarında yağışlar artabilir. Sudan gelecek tehlikelere karşı da dikkatli olmalıyız.

Venüs Neptün kavuşumu gölge tarafıyla yanılgılar yaşatabilir. Kandırılmalara ve aldatılmalara maruz kalabiliriz. Alacağımız kararlarda gerçekçilikten uzaklaşabiliriz. Bağımlılıklarımız artabilir. Güneş Satürn kavuşumu korku ve endişe hissetmemize neden olabilir. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Alacağımız etki ile önemli farkındalıklar yaşarken gerçekçi ve uzun vadeli sistemli planlar yapabiliriz. 

Hafta sonuna doğru Jüpiter Venüs kontağı bereketli şanslı etkiler içinde olmamızı sağlayacak. Merkür Jüpiter kontağı ise abartılı konuşmalar yapmamıza neden olabilir. Tutamayacağımız sözleri vermemeye özen göstermeliyiz.

13 Şubat-19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta romantik olasılıklar söz konusu. Yalnızsanız aşık olabilir, bugüne kadar ilginizi çekmeyen birisi çok çekici gelebilir. Etrafınıza dikkatli bakmalısınız, aşk için olumlu etkiler söz konusu olacak.

Hafta boyunca bilinçaltınızdaki güçlü etkiler, size değerli iç görüler getirecek. Yeni bir para kazanma planında şansınızı deneyebilirsiniz. Ancak acele karar vermemelisiniz. Vereceğiniz doğru karar önümüzdeki zamanlarda size başarı ve kazanç getirecek. Bu hafta genel olarak sakin kalmalı, gergin tavırlardan uzak durmalısınız. Ayrıca hafta sonu geçmişinize biraz fazla takılı kalabilirsiniz. Bağışlama isteğiniz yüksek olabilir. Çevrenize karşı oldukça yumuşak huylu davranabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta oldukça sosyal olacaksınız. Yeni kişilerle tanışabilir ya da eski arkadaşlarınızla yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal ortamlarda şanslı etkiler sizinle olacak.

Aşk hayatınızda fazla şüpheci davranabilirsiniz, gereksiz detaylara takılmamalısınız. Yalnızsanız sürpriz yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Kariyer alanınızda üstesinden gelebileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Yoksa kendinizi tükenmiş hissedebilirsiniz. Hafta sonu eğitimlerle ilgili adım atabilirsiniz. Yeni kurs, eğitim ya da özel seanslara başvurabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta hayatınızda önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda çok başarılı olacağınız bu hafta yeni iş teklifleri de gelebilir. Uzun süredir beklediğiniz haberleri almak sizi mutlu edebilir.

Hafta ortasında ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çözümlenmeyen uzun süreli sorunlarınız varsa sonunda çözüme ulaşacak. Yalnızsanız karşınıza çıkan davetlere katılmalısınız, bu size aşkı getirebilir. Tanışacağınız yeni insanlar hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta oldukça enerjiniz yüksek olacak. Rutininizin dışına çıktıkça heyecanlı hissedeceksiniz. Hafta ortasında  içsel olarak da sezgileriniz oldukça yüksek. İçgüdülerinize ve rüyalarınıza dikkat edin. 

Para konularında karar vermek ya da mevcut kararı değiştirmek için uygun bir zamanda değilsiniz. Finansal konularda vereceğiniz önemli kararları ertelemelisiniz. Aşk söz konusu olduğunda, gerçekleşmesi mümkün olmayan ilişkiler peşinde zamanınızı boşa harcamamalısınız. Aşk hayatınızda önünüze önemli fırsatlar çıkabilir ancak geçmişi geride bırakmalısınız. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta sizler için oldukça pozitif olacaksınız. Her konuda değişim ve dönüşüm yaşayacaksınız. Uzun süredir sıkıntı çektiğiniz konularda artık kendinizi son derece iyi ifade edip, almak istediğinizi alacaksınız.

Hafta ortasında aşk ile ilgili yaralarınızı sarabilir ya da mevcut ilişkinizdeki sorunları aşabilirsiniz. İlişkilerinizi daha ciddi bir seviyeye taşımaya karar verebilirsiniz. Sevginizi göstermekten kaçınmamalısınız. Hem aşk hem finansal açıdan acele kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta temponuz ve enerjiniz oldukça yüksek olabilir. Yeni bir iş, proje, ortaklık, sözleşme ya da kazanç söz konusu olabilir. Yüksek tempoda yorulduğunuza değecek, hak ettiğinizi alacaksınız.

Hafta ortasında hayatınıza yeni birisi girebilir ya da mevcut ilişkinize dair yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Aşk hayatınızda ciddi kararlar alabilirsiniz. Kendinizi yakınlarınıza kolayca ifade edebilecek, var olan sorunlarınızla ilgili çözüme ulaşacaksınız. siniz. Ancak alıngan davranmamaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta son derece yardımsever olacaksınız.  Yakınlarınızla ilgilenebilir ya da yardıma ihtiyacı olan kişilere dair kurumlarda gönüllü olarak bir aktivitede yer alabilirsiniz. 

İş ortamınızda hareketli günler söz konusu olacak.  Kariyer hayatınızda oldukça yorulacağınız ama karşılığını da alacağınız günler yaşayacaksınız. Finansal açıdan rahatlayacaksınız hesapta olmayan para girişleri söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda bu hafta tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. İlişkiler ile ilgili kararlarınızı bu hafta sonrasına bırakmak sizin için daha iyi olacak. Romantik sürprizler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sizler için çok hareketli geçecek. Aile ile ilgili konular gündeme gelebilir, yeni ortaya çıkacak bir konu ile ilgili koşturmanız gerekebilir. İş hayatınızda yeni bir iş ya da projeye başlayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yaşayacağınız gelişmeler sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Geçmişte sizi sıkan ortam tamamen dönüşüyor olacak.

Hafta ortasında romantik karşılaşmalar ve buluşmalar yaşayabilirsiniz. Kalbinizi fazlasıyla hızlı çarptıracak bir kişi ile tanışabilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinize fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Yoksa küçük tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. İş hayatınızda yeni sorumluluklar veya farklı bir iş alanı gündeme gelebilir. Bu sizde heyecan uyandıracak bir gelişme olacak. O yüzden harekete geçmeniz gereken konular varsa bekletmeden işe koyulmalısınız.

Bu hafta aile toplantıları ya da arkadaşlarınızla kutlamalar gündeminizde olabilir. Ayrıca ailenizle ilgilenmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızda uzun süredir uğraştığınız sorunlar sonunda düzeliyor olacak. Ne istediğinize karar verip karşınızdaki kişiyi de buna göre yönlendirmelisiniz. Uzun süredir içinden çıkmakta zorlandığınız sorunlarınıza kesin çözümler bulacaksınız. İçsel olarak yaşadığınız huzur ve rahatlama sizi mutlu edecek.,

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sezgileriniz çok güçlü olacak. Ancak bu durum  fazla melankolik hissetmenize sebep olabilir. Her şeyi çok fazla sorgulamadan karar vermelisiniz. Aşk hayatınızda da sorunları düşünmeyi bir kenara bırakıp anın tadını çıkarmalısınız. İlişkilerinizde ani kararlar vermek için uygun bir zamanda değilsiniz.

Hafta sonunda genel olarak iş ve özel yaşamınızda işleri düzene sokuyor olacaksınız. Ancak finansal durumunuza ve para ile ilgili kararlarınıza dikkat etmelisiniz. Yeni kazanç kapıları keşfedebilirsiniz. Maddi açıdan rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Ancak kazançlarınızı ilgilendiren alanlarda risk almamaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta maddi konular gündeminizde olacak. Yeni para kazanma fırsatları karşınıza çıkabilir. Yine de fazla para harcamaktan kaçınmalısınız. Bu hafta kendinizi ifade ederken ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek olacak. Fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz, bu durum iş alanında yeni gelişmeler sağlayacak. 

Aşk hayatınızda romantik bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Son derece keyifli zaman geçireceksiniz. Ancak heyecanınızı kontrol altında tutmalısınız. Aşk konusunda karşı taraftan gelecek bir itiraf ile şaşırabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Kişisel olarak kendinizle ilgileneceğiniz, kendinize zaman ayıracağınız bir etki alacaksınız. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda düşüncelerinizi netleştirebilir, doğru kararlar verebilirsiniz.

İş konularında kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. İşlerin içinden çıkamadığınızda kendinizi zorlamamalısınız. Aşk konularında fazla idealist davranmanız karşınıza çıkan fırsatları kaçırmanıza sebep olabilir. Ufak sorunları görmezden gelerek mutluluğu yakalayabilirsiniz.


13 Şubat – 19 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!