Haftalık Burç Yorumları- 14 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-14-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-14-agustos-haftasi

14 Ağustos-20 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

14 Ağustos- 20 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Aslan burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile haftayı başlatırken dinamikte her şeyin bir anda başlayıp bir anda son bulacağı gelişmelere kendimizi hazırlamalıyız. Asla olmaz dediğimiz şeyler bu hafta birden olabilir, kesin olur dediğimiz şeyler ise bir anda bozulabilir.

Özellikle bu hafta çevremizdeki kişiler bizi oldukça şaşırtabilir asla bunu yapmaz dediğimiz kişilerle alakalı şok edici gelişmeler yaşanması söz konusu olabilir.Yeni ayın etkisi ile egomuz oldukça yükselebilir kıskançlık öfke nefret duygularımızı kontrol etmekte zorlanabiliriz. Duygusal ve tepkisel anlamda kontrolü elden bırakmamalıyız.

Aslan yeni ayında 2022 Ocak ayından bu yana devam eden konulardaki hak edişlerimizi alabiliriz. Uzun süredir mücadele ettiğimiz konularda önemli tamamlanmalar ve kadersel olarak yeni başlangıçlar yapabiliriz.

İçinde bulunduğumuz koşulların hızla değiştiğine şahit olurken hızlı aksiyon almamız gereken durumlar yeni ayın etkisi ile yaşanabilir. Özellikle korkularımızla yüzleştiğimiz bu süreçte cinsel isteksizlikler söz konusu olabilir. Ayrıca kadınlardan gelecek tehlikelere karşı da dikkatli olmalıyız. Finansal anlamda ise ani dalgalanmalar yaşanabilir. Kalp tansiyon ve dolaşım sistemi ile ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalıyız.

Hafta sonu Güneş Neptün arasındaki zorlayıcı açı kandırılmalara dolandırılmalara karşı dikkat etmemiz gerektiğini ön plana çıkarıyor.  Hayatımızda sisli puslu durumlar söz konusu olurken kendimizi kurban rolünde hissedebiliriz. Yaşantımızdaki belirsiz koşullar bizi zorlayabilir. Ayrıca bağışıklık sistemimize dikkat etmeliyiz.

14 Ağustos- 20 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyer hayatınızda ne kadar uyum içerisinde ve hırsla çalışsanız da yolunuza ufak tefek engeller çıkabilir ve bunlar sizi yavaşlatabilir. Ancak çalışkan yönünüzle yine de ön planda olacak ve işlerinizi yoluna sokacaksınız. Kariyerinizle ilgili yaratıcılığınız ve hırsınız üst düzeyde olacak. Son derece çalışkan ve başarılı bir hafta geçireceksiniz. Kariyerinizdeki bu başarı önümüzdeki dönemde gelirlerinizi de arttırabilir.

Hafta başından itibaren eğlenceli aktiviteler içerisinde yer almak isteyeceksiniz. Oldukça neşeli olacak, sevdiğiniz arkadaşlarınızla,  konserler gibi etkinliklere dahil olmak isteyeceksiniz. Ayrıca gittiğiniz ortamda aşık olabilirsiniz.

Hafta ortalarına doğru yapacak birçok işiniz olsa da alışmadığınız şekilde kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. Bu etki bir iki gün içerisinde geçecektir. Hafta sonuna doğru sizin için heyecan verici bir arkadaşlık ya da aşk ilişkisi gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda gündeminizde romantizm olacak. Son derece tutkulu ve eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız hayatınıza girecek yeni birisi söz konusu olabilir. Belki de gerçekten beklediğiniz geçmişten birisiyle tekrar iletişim söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta paylaşmaya açıksınız, özellikle kendiniz için sevdiklerinizle yaptığınız planlarınız varsa gerçekleştirebileceksiniz. Hafta boyunca çevrenizdeki kişilerle fikirlerinizi ve duygularınızı açık ve anlaşılır şekilde paylaşıyor olacaksınız. Eğer birisiyle yapmanız gereken önemli bir konuşma varsa bunu planlayabilirsiniz.

Hafta başında evinizde misafir ağırlamak isteyebilir, arkadaşlarınızla aniden toplanmaya karar verebilirsiniz. Eğlenceli insanlarla birlikte olmak, evinizi sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz günler yaşayacaksınız.

Hafta ortalarında kendinizi gereksiz yere karamsar ve hassas hissedebilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili kendinizi şüphe içinde bulabilirsiniz. Ayrıca birisi size büyük bir para kazanma planıyla gelirse buna dahil olmamaya dikkat etmelisiniz. Finansal açıdan biraz dikkatli gitmeniz gereken bir zamandasınız.

Aşk hayatınızdan normalden daha romantik bir randevu yaşayabilirsiniz. Özellikle yalnızsanız zaten tanıdığınız bir kişiyle aranızda birden bire bir şeyler yaşanabilir. Alacağınız aşk itirafları sizi hem şaşırtıp hem de çok mutlu edebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta başında ufak tefek terslikler yaşayabilirsiniz. Özellikle evinizle ilgili ters giden birkaç küçük şey olabilir. Hali hazırda arızalanmasını beklediğiniz bir aletiniz ya da evinizde bir yer varsa bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Biraz daha evinizle ilgilendiğiniz, düzenlediğiniz ve iyileştirdiğiniz etkiler alacaksınız. Terslikler biraz canınızı sıksa da sonucunda yapılacaklar listenizden birçok işiniz eksilecek.

Hafta boyunca eğlenceli ve enerjik hissedeceksiniz. Özellikle arkadaşlarınızla spor içeren aktivitelere katılabilir, daha önce hiç denemediğiniz bir alanda çok yetenekli olduğunuzu keşfedebilirsiniz. Enerjik ve aktif geçireceğiniz zamanlarda motivasyonunuz oldukça yükselecektir.

Kariyerinizle ilgili  sizin için ileride önemli olacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler ilerleyen dönemde kariyer planlarınızda sizin için önemli rol oynayabilirler. Eğer bir iş görüşmesi planınız varsa  bu görüşmeyi ayarlayabilirsiniz,  oldukça başarılı geçecektir.

Aşk hayatınızda yalnızsanız arkadaşlarınızla çok sosyal olacağınız bu hafta da yeni birisi ile tanışma şansınız yüksek olacak. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşmak için de hevesli olacaksınız. Aşk konusunda şans sizden yana olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta yeni beceriler öğrenebilir, yeni yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Bu belki bir spor aktivitesi olabilir ya da hobi ile ilgili öğrenmek istediğiniz bir dal olabilir. Bunlara karşı oldukça meraklı ve istekli olacaksınız. 

Finansal açıdan para kazanma şansınız fazlasıyla yüksek olacak. Sizin odak noktanız da bu parayı harcamak ve eğlenmek olacak. Arkadaşlarınız ya da aileniz için hediyeler alabilir ya da paranızı daha da arttırmak için şans oyunları oynayabilirsiniz. Şansınız yüksek paranız da bol olacak.

Hafta boyunca kendinizi her konuda fazla kararsız hissedebilirsiniz. Almanız gereken en küçük bir kararda ya da size sorulan basit bir soruda kendinizi çok karmaşık bir soru içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu kararsızlığınız silinip gidecektir.

Aşk hayatınızda özellikle ev içerisinde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi bir adım atmaya karar verebilir ya da ortak bir eşya almak için adım atabilirsiniz. Yalnızsanız, hissettiğiniz olumlu halinizle geçmiş sorunlarınızı bir kenara bırakıp yeni bir aşka kendinizi  hazır hissedebilirsiniz

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta ilgi odağında olacaksınız. Özellikle hafta başındaki günlerde çok fazla iltifat alabilir, herkesin gözlerini üzerinizde hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler onların hayatında olduğunuz için size minnetlerini göstermek isteyecek, tahmin ettiğinizden daha fazla sevildiğinizi ve daha çok arkadaşınız olduğunu fark edebilirsiniz.

Finansal açıdan hafta başı günlerinde biraz dengenizi kaybedebilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme birdenbire karşınıza çıkabilir, genel olarak  para meseleleri biraz zorlayıcı olabilir. O yüzden eğer yapabilirseniz ilerleyen günlerde para konuları ile ilgilenmeniz yararınıza olacaktır.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi  fazla şüpheci hissedebilirsiniz. Bir dedektif gibi karşınızdaki insana çok fazla soru sorabilir, iç görüleriniz ve sezgilerinizle saklanmak isteneni bulabilirsiniz. Karşınızdaki kişi bundan rahatsız hissedebileceği için dikkat etmenizde yarar var.

Aşk hayatınızda fazlasıyla dikkat çektiğiniz için yoğun duygularla karşılaşacak, sevgilinizin ya da flört adayınızın ilgisi içerisinde kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Duygularınız ve merakınız ön planda olacak, ani kararlar verip ve mantığınızı bir kenara bırakıp romantizm içinde kaybolabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta manevi yönden kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. Aldığınız etkilerle evinize ve kendinize iyi gelecek ritüeller yapabilir, ruhunuzu iyileştirecek meditasyon gibi çalışmalara başlayabilirsiniz. İç görüleriniz ve sezgileriniz oldukça  yüksek olacak. Manevi yönden kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

Kariyer hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın işlerini yanlış şekilde yapmalarına ya da hataya açık olmalarına fazlaca takılabilirsiniz. Size göre diğerlerinin fazla kusurlu iş yapması sizi biraz gerebilir. Tartışmak sizin için cazip gelse de bu enerjinizi kendi çalışmalarınıza yönlendirmek yararınıza olacaktır.

Hafta ortasında ailenizle ilgili birkaç sorun gün yüzüne çıkabilir ve sizin bunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bunlar ufak tefek sorunlar olsa da ailenizin sizin desteğinize ve yardımınıza ihtiyacı olabilir. Kendinize zaman ayırmak ya da arkadaşlarınızla plan yapmak için hafta sonunu seçmeniz daha iyi olacaktır.

Aşk hayatınıza da hissettiğiniz iyi ruh haliniz yansıyacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa bir tatil planı yapabilir, huzurunuzu katlayabilirsiniz. Yalnızsanız hayalinizdeki gibi bir ilişki için uygun kişinin karşınıza çıkması an meselesi olabilir. Sosyalleşmeyi ve davetlere katılmayı ertelememeli, kendinizi ön plana çıkarmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. İlk birkaç gün çok fazla enerjiniz olabilir ve işlerinizi, yapmanız gerekenleri harika şekilde odaklanarak tamamlayabilirsiniz. İşlerinizde yakalayacağınız başarıyla önümüzdeki dönemde kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla harika zamanlar geçirebilirsiniz.. Özel bir plan yada y, spontane olarak da buluşmaya karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha da yakınlaşacak harika zamanlar geçireceksiniz.

Hafta sonuna doğru fazla koşturmaktan kendinizi yorgun hissedip sakinleşmek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili ilgilenmeniz gereken konular varsa bunları planlayabilirsiniz.

Haftanın genel etkisi içerisinde aklınız geçmişte kalan konularla ilgili karışabilir, geçmişi çok fazla düşünebilirsiniz. Bu etki altındayken ani kararlar vermemeye, pişman olacağınız adımlar atmamaya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Aşk hayatınızda arkadaşlarınızla gittiğiniz yerlerde ya da katıldığınız etkinliklerde yeni ve ilginizi çeken kişilerle tanışabilirsiniz. Hayalinizdeki aşk ilişkisini yaşamak için uygun kişiyle  tanışabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta oldukça sosyal olacaksınız. Herhangi bir ortamda karşılaştığınız kişiler sizden çok fazla etkilenebilir, yeni arkadaşlar edinebilir, sizin için önemli olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Eğer aşk arıyorsanız çok ilginizi çeken yeni birisiyle de tanışabilirsiniz.

Hafta başında özellikle teknoloji ile ilgili konularda işler tam beklediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu şekilde bir sorun yaşadığınızda bunun üzerine gitmek yerine çözümü ertelemek daha çok işinize yarayabilir. Hafta sonuna doğru bu negatif etkiden kurtulacaksınız.

Hafta sonu kendinizi yenilenmiş, güçlü ve enerjik hissedeceksiniz. Kendinize olan güveninizle ve açık zihninizle özellikle kariyer alanınızda başarıyı yakalayabilirsiniz. Güzel ve beklenmedik gelişmeler, ani terfiler yaşayabilir, hak ettiğiniz değeri hem takdir hem maddi olarak görebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda eğer mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde ciddi bir seviyeye geçebilir, yeni bir adım atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sosyalleşirken yeni tanışacağınız insanlara alıcı gözle bakmayı unutmayın. Çok ilginizi çekecek ve sizin için ileride değerli olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta bol bol seyahat edebilirsiniz. Yeni yerler görebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Eğer planladığınız bir seyahat varsa düzenlemeler yapabilir, detaylarına karar verebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızdan birisi sizi ziyarete gelebilir, birlikte bir yere gitmeye de karar verebilirsiniz.

Hafta başında özellikle kariyer alanınızda zorlayıcı bir gün yaşayabilirsiniz. İşleriniz planladığınız gibi gitmeyebilir, elektronik aletlerle sorun yaşayabilir ya da çok önemli bir toplantıya yetişmeye çalışırken trafikte kalabilirsiniz. Sakin kalmanız ve sabırlı olmanız yararınıza olacaktır, bu etki kısa sürecektir.

Finansal konularla ilgili kendinizi daha rahatlamış ve bolluk enerjisi içinde bulabilirsiniz. Yatırım yapmak için birikimlerinizi değerlendirmek için ya da elinize geçen fazla parayla ilgili planlarınız için uygun zamanda olacaksınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız gündeminizde seyahatler olduğu için bu esnada ilginizi çekecek yeni kişilerle tanışabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta başında iletişim ile ilgili ortaya çıkabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz ve anlayışlı olmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizin için ilerleme haftası olacak. Yatırımlarınız ve gelir kaynaklarınız önemli derecede artabilir. Hem yatırımlarınızı değerlendirmek hem de yeni gelir kaynakları bulmak için çok uygun zamanda olacaksınız. Bu konuyla ilgili önünüze çıkan fırsatları rahatlıkla değerlendirebilir, paranızı katlayabilirsiniz.

Kariyer ve eğitim alanınızda genel olarak istediğiniz bilgilere ulaşma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Bu yüzden vermeniz gereken kararlarda ya da yapmanız gereken işlerde her şeyi iki kez kontrol etmeye ve sabırlı olmaya dikkat etmelisiniz.

Kariyerinizle ilgili olarak eğer bir iş değişimi ya da sizin için önemli bir görüşmeniz varsa hafta sonuna doğru profesyonel anlamda olumlu etkiler alacaksınız. Eğer yapacağınız önemli bir görüşme varsa  planlayabilirsiniz ve olumlu yanıt alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız uzakta olan bir kişiyle yeni bir aşk ilişkisi içerisine girebilirsiniz. Daha önceden muhtemelen tanıdığınız bu kişi size olan ilgisiyle sizin de kalbinizi fethedebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bir ortaklık ya da bir imza gibi ilişkinizi ciddileştirecek bir adım atmaya çok yakınlaşacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta sosyal açıdan çok hareketli olacaksınız. Bu sosyalliğiniz özellikle aşk ilişkileri ile ilgili olabilir. Aklınızda kalan geçmişteki birisiyle tekrar iletişim kurmak için mükemmel bir zamanda olacaksınız. Eğer siz bir adım atmazsanız geçmişten birisi size ulaşmaya çalıştığında olumlu yanıt vermelisiniz, şansınız açık görünüyor.

Finansal anlamda biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Nakit bulma sıkıntısı çekebilir ya da başvurduğunuz bir şeyden olumsuz yanıt alabilirsiniz. Eğer erteleme imkanınız varsa para ile ilgili konularınızı hafta sonuna doğru gündeminize almanız daha sağlıklı olabilir.

Hafta ortasında aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz insanlarla kısa bir gezi planlayabilir, bir yakınınızı görmeye gidebilir, kalabalık içerisinde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle birlikte fazlasıyla zaman geçireceksiniz. Birlikte alacağınız kararlar, ciddiye dönük konuşmalar olabilir. İlişkinizle ilgili yeni adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Eğer evlilik ile ilgili düşünceleriniz varsa artık emin şekilde yol alabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu haftaya çok olumlu ve motive hissederek giriş yapacaksınız. Kendinize güveniniz ve huzurunuz tam olacak. Özellikle evinizde yapmanız gereken günlük işler, aile ve çocuklarınızla ilgili konular, varsa ufak tefek sorunlarınız, zevkle ele alacağınız şeyler olacak. Yapılacaklar listenizdeki tüm işleri keyifle bitirebileceksiniz.

Hafta başından itibaren ilişkilerinizle ilgili, bu sevgiliniz ya da yakın arkadaşınız olabilir yaptıkları bir şey sizi rahatsız edebilir ve biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Karşınızdaki insanları oldukları gibi kabul etmeye çalışmak öfkelenmenizi engelleyebilir. Uyumlu ve anlayışlı olmaya çalışmak size yarar getirecektir.

Finansal anlamda hafta ortalarında oldukça şanslı olacaksınız. Beklediğiniz bir para ya da bir yatırımınız varsa elinize bir miktar para geçebilir ve bu sizi oldukça rahatlatabilir. Ayrıca maddi konularla ilgili şansınız yüksek olduğu için içgüdülerinize güvenerek şans oyunu ya da riskli bir yatırıma girmeye de karar verebilir ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız hiç beklenmedik anda çok ilginizi çekecek birisi ile tanışabilirsiniz. Bu sebeple arkadaşlarınız sizi birisiyle tanıştırmak isterse kesinlikle evet demelisiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa size gelecek uzun süredir beklediğiniz güzel haber ve teklifler söz konusu olabilir.


14 Ağustos- 20 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!