Haftalık Burç Yorumları- 15 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-15-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-15-agustos-haftasi

15 Ağustos- 21 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

15 Ağustos- 21 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta ortasında Merkür Uranüs üçgeni ile duyduğumuz aldığımız haberlere son derece şaşırabiliriz. 

Perşembe günü Venüs Jüpiter üçgeni finansal konularda artışlara neden olabilir. Duygusal hayatımızla ilgili her konu da abartıya meyilli olabiliriz. Daha çok olumlu bir açı olduğu için daha çok ilişkilerle ilgili yaşanacak gelişmeler bizleri mutlu edebilir.

Cuma günü iletişimi hızlı bir günde olacağız. Cumartesi günü Mars’ın ikizler burcunda olacak ve yaklaşık olarak sekiz ay kadar ikizler burcunda kalacak. 29 Ekim ile 13 Ocak arasında İkizler burcunda Retro yapacak. Bu süreçte tüm dünyada yaşanacak olan önemli olaylara şahitlik ediyor olacağız. Mars ikizler burcundayken daha fazla okuma yazma ve zihinsel aktivitelere yoğunlaşabiliriz. Çevremizdeki kişilere kelime oyunları yapabiliriz. İletişimde hazır cevap olabiliriz. Birden fazla konu ve proje ile ilgilenebiliriz. Mars ikizler burcundayken sözcüklerimiz yaralayıcı olabilir. İletişimde sert ve kavga enerjisi içinde olabiliriz. Her konuyu çok çabuk öğrenebilir ancak kolay sıkılabiliriz. Özellikle retro zamanı önemli kararlar almaktan ev alıp satmaktan ticari yeni işleri başlatmaktan uzak durmalıyız. 

Mars ikizler burcundayken kazalara ve yaralanmalara açık olabiliriz. Özellikle trafikte hız yapmaktan uzak durmalıyız. Sağlığımıza ve bağışıklık sistemimize dikkat etmeliyiz. Bronşlar ve akciğerler ile ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz. Ayrıca ellerimiz kollarımız ve omuzlarımızla ilgili sorunlarımız artabilir. Acil operasyon ve cerrahi girişimler bu dönemde artabilir.

15 Ağustos- 21 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, parasal konularda toparlanacağınız olumlu etkiler alacağınız bir haftaya merhaba diyor olacaksınız. Kariyer hayatınızla ilgili hafta başında yaşayacağınız gelişmeler sizleri mutlu edecek. Kariyer hayatınızda güç sahibi kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. İş arayışı içinde olan koç burçları hayalini kurdukları işe başlamakla ilgili sürpriz haberler alabilir. İş ve para alanında yaşayacağınız gelişmeler sizi tekrar ayağa kaldırırken moral ve motivasyonunuz oldukça artacaktır. İş değiştirmek isteyen koç burçları kariyer hayatında düzen değiştirmek isteyen koç burçları şanslı etkileşimler içinde olacaktır. 

Ayrıca hafta boyunca gerek işlerinizde, gerekse özel hayatınızda kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız. ikili ilişkilerinizde yaşayacağınız gelişmeler de yüzünüzü güldürecek. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızın ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz. Ona sevginizi anlatmaktan ondan da sevginizin karşılığını görmekten mutluluk duyacaksınız. Önemli girişimler, ikili ilişkiler, ortaklı işlere dair önemli girişimleriniz varsa bunlardan yana şans ve fayda sağlayacaksınız. Hafta boyunca sosyal ortamlarda da önemli insanlarla tanışacaksınız. Arkadaş ortamlarınızdan da istediğiniz şansı, fırsatları göreceksiniz. Mars’ın ikizler burcuna geçmesiyle  kardeşler ve yakın çevreniz başta olmak üzere dönem dönem tartışmalar, laf dalaşları artabilir. Bu tür sorunlar yaşadığınız kişilerlerle Mars ikizler transitinde aranıza mesafe koymakta fayda var. Ayrıca bu süreçte iletişim kuracağınız yeni çevrelere girebilirsiniz. Yurtiçi kısa seyahatler için bir dolu fırsat yakalayabilirsiniz. Ancak trafikte son derece dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında aşk hayatınızda fikirlerinizi partnerinizle sağlam ve kalıcı bir platforma oturtabilirsiniz.Sanatsal işlerinizde önemli sorumluluklar almaktan çekinmeyeceksiniz. Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda, riskli işlerde, sanatsal faaliyetlerde yolunuz çok açık. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif sizi oldukça mutlu edebilir. Bu hafta çocuk isteyen boğa burçları şanslı etkiler alacak. Beraber çalıştığınız insanlarla daha uyumlu ilişkiler yakalayacaksınız. Çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çalışmıyorsanız bile gündelik hayata çok rahat uyum sağlayabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız ya da yanında çalıştığınız insanlarla bağlantılarınız gayet kuvvetli, adil ve gayet dengeli olacak. Ama yeme-içmeye olan düşkünlüğünüzün de artacağı bir süreçte olacaksınız bu nedenle beslenmenize dikkat etmelisiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber yapacağınız planlarda acele ve sabırsız davranmamaya özen gösterin. Aile hayatınızda duyacağınız bazı haberler çabuk tepki vermenize ya da abartılı davranmanıza neden olabilir. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile  ekonomik anlamda yeni başlangıçlar yapacağınız hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para ve değerler evinizde ilerleyen mars, ekonomik girişimlerde bulunabileceğinizi gösteriyor. Eşiniz ya da iş ortağınız kaynaklı ekonomik girişler ve yurtdışı kaynaklı gelirler elde edebilirsiniz. Bir seyahat için harcama yapabilir, bir eğitim için para biriktirebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi konularla ilgili sıkıntılar varsa pratik ve akılcı çözümler bularak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ancak kararsızlık ya da üstünkörü iş yapmamaya özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta başı aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla tek yürek olabilir ve beraber planlar yapabilirsiniz. Birkaç zamandır üzerinizde hissettiğiniz çalışma hissi, yerini rahatlığa bırakacak. Aile hayatınızda şansı ve mutluluğu yakalayacaksınız. Aile hayatınız için yapmanız gerekenler ve sorumluluklarınız devrede olurken, fikirlerinizi sağlam ve kalıcı bir zemine oturtmak isteyeceksiniz. Hafta ortasında ailenizdeki kişilerin sizlerden para desteği talep etmesi mümkün olabilir ya da sizler ailenizden maddi destek alabilirsiniz. Ayrıca ev ve emlak konularında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile hayatınızda misafir ağırlamak, sevdiklerinizle beraber olmakta bu hafta önem kazanabilir. Sevdiklerinizle eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla iletişiminiz hafta boyunca  güçlenecek, sorunlarınız varsa çözümleri rahatlıkla elde edeceksiniz. Tüm hafta boyunca gelecek planlarınız devrede olurken geleceğe dair sağlıklı planlar yapabilirsiniz. Eğitim ve ticari alanlarda sosyal medya mecralarında önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Mars’ın burcunuza geçmesi ile  çok enerjik, girişken, tez canlı ve dinamik olacaksınız. Arkadaş çevrelerinizin genişleyeceği, arkadaşlarınızın size geleceği, sosyal çevreler ve kalabalıklarda daha fazla zaman geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. İş yoğunluğunuzun arttığı bir dönemden de geçebilirsiniz. Eşinizin ve iş ortaklarınızın kazancı artabilir, bunlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz. Spora başlamak, kendinizi iyi hissettirmek adına güzel bir etki alacaksınız. İkili ilişkilerde bu dönemde sizin için oyunlara yer yok diyebiliriz, net ve doğrudan olmak  sizin için son derece önemli olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında olayları gözden geçirmek, ve kendi isteklerinize göre işinizi yönlendirmek ön plana çıkabilir. Yapılması gereken işlerinizi kolayca hallebilirsiniz. Bu hafta iletişimsel konularda şans sizden yana olacak. Hafta boyunca ortaklı girişimlerde kontratlı işlerde yeni anlaşma ve sözleşmelerde önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte iş değişimi isteyen yengeç burçları önemli fırsatlar elde edebilir. Hafta içinde kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla bir araya gelebilir ve bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz fazla detaylara takılmak sizi yorabilir. Ocak şubat aylarında ilişkilerinizle alakalı bazı gizli kapaklı konular yaşanmış olabilir bu hafta bu konular gündeminiz olabilir ve yaşayacaklarınız artık bir şeylerin bittiğini sizlere gösterebilir. Bu konuda kararlı adımlar atarak ilerlemenizde fayda olacaktır. 

Bu hafta kendinizi yetersiz hissettiğiniz konularda kendinize haksızlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Hayatınızı yenilemek adına önemli kararlar alabilirsiniz. Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz ancak iş  ve kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler kontrolünüzün dışına çıkabilir, bu dönemde belki biraz daha kabullenici olmalı ve olayları kontrol etmek yerine geldiği gibi yaşayıp kabul etmeyi seçmelisiniz. Eşiniz ve iş ortaklarınızın çok çalıştığı ve meşgul oldukları bu dönemde çok fazla görüşemiyor olabilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili gelişmeler önceden gelişmiş ancak şimdi önünüze düşüyor olabilir, bu da sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sineye çektiğiniz her konuda büyük patlamalar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte bilinçaltınıza bastırdığınız geçmişle ilgili konular patır patır dökülebilir, özellikle de güvendiğiniz insanlara bu konuları anlatarak rahatlayabilirsiniz. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta başı aşkla hareket etmek, hayatın keyifli yönlerine odaklanmak önemli olacak. Bu hafta ilişkilere daha fazla yatırım yapacaksınız. Ancak bu konuları çok fazla abartmamaya özen göstermelisiniz. Duygusal hayatınızda iyi giden süreçleri de kötü giden süreçleri de gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Maddi konularda kazanımlarınız bu hafta artıyor olacak. Eliniz bollaşacak ya da önemli parasal bağlantılarla maddi ferahlığı ruhsal olarak hissedeceksiniz. Satış, pazarlama, ticaret alanınızda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz hafta ortasında artabilir. Akraba veya kardeşlerinizin sorunlarına çözümler bulabilirsiniz. Hafta sonuna doğru özellikle parasal alanda harcamalarınıza ve aldatılmalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca bu hafta uzunca bir süredir aldığınız bir eğitimle ilgili önemli bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Tüm hafta boyunca egonuzu yönetmekte zorlanabilirsiniz agresif çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile yabancılar ile ilgili gündemleriniz, yabancı ülke seyahatleriniz ve eğitim hayatınız ile ilgili gelişmeler, içinde bulunduğunuz çevrelerle birlikte yapılacak bir projeler hız kazanabilir. Bir topluluk ve grupla beraber eğitime başlayabilir, seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeye içinde bulunduğunuz bir grup yada sosyal çevre sayesinde ulaşabilirsiniz. Marsın ikizler seyahati yalnız aslanlar içinde ilişki ve flört başlangıçlarına fırsat verecek .İlişkisi olan aslan burçları ise oldukça keyifli paylaşımlar içinde olacak. Ayrıca bu süreçte ebeveynlerinizle birlikte sosyal etkinliklerde bulunabilir, onların grup ve çevrelerine müdahil olabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta daha çok yuvanız sizin için önemli olacak ama yine de ev ortamında olsanız bile özgürlük duygunuzla hareket edeceksiniz. Finansal konularda ise dengeyi korumaya ve gereksiz harcamalar ile lüks harcamalarda kontrollü olmaya çalışmalısınız. Bugünlerde finansal yardımlaşmalar, ortak projeler veya borç alma verme durumları ortaya çıkabilir. Karşınızdaki kişileri iyi tanımaya çalışmalı fakat mükemmeliyetçilik süzgecinizden geçirerek insanlara haksızlık etmemelisiniz. Kendi değerinizi insanların gözünden belirlemek bu dönemde ışığınızı kaybetmenize neden olabilir. Özgüveninizi yükseltmelisiniz endişelerden uzak durmalısınız. Her konuyu detaylı düşünerek, her konuyu mümkün olduğunca her açıdan ele alarak değerlendirmelisiniz. 

Bu hafta zihninizi sakin tutmanız hem beden hem ruh sağlığınız için önemli olacak. Bazı başaklar kısa süreli baş ağrıları, küçük kazalar yaşayabilir. Aceleci olmamaya ve panik ile hareket etmemeye çalışmalısınız. Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile yeni iş ve kariyer başlangıçları  iş değişikliği yapmak ya da mevcut işinizi sonlandırmak için çok daha cesur ve istekli olacaksınız. Patronunuz ya da otorite figürleriniz biraz daha agresif ve sinirli olabilir, üstleriniz ile olan ilişkilerde gerginliklere dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız gündeminizde olabilir, onların da hayatlarında yeni bir başlangıçlar olabilir ya da daha fazla görüşmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. İş konusunda yakın akrabalardan destek alabilirsiniz. İlişkilerinizin ya da flörtlerinizin ciddileşmesi ya da görünür olup adının konması bu süreçte söz konusu olabilir. Ayrıca bu süreçte ev ve kariyer hayatınız arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, haftanın ilk gününden itibaren beklenti içerisinde olduğunuz konularda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Estetik ve güzelliğe dair konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Zorlayıcı olmayan diyetlere başlayarak bu dengeyi yaşam tarzınız haline getirebilir ve daha sağlıklı beslenmeye, sağlıklı yaşamaya başlayabilirsiniz. İlişkilerden yana şansınız artarken, süregelen ilişkilerinizde daha uyumlu, çekici ve flörtöz olabilirsiniz. Dişil enerjinizin yükseleceği bir süreçte olacaksınız. Hafta ortasında etkileyici ve karmaşık rüyalar görebilirsiniz. Çoğu rüyanızda ise bilinçaltı etkili olabilir. Aşırı yüksek beklentiler, akışınızı bozmanıza neden olabilir. Özellikle iş hayatınızda yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Mental olarak sizi yoran iş streslerinizi geri plana atmaya özen göstermelisiniz. 

Hafta sonuna doğru beklenmedik bir para elinize geçebilir, plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca hafta sonunda sosyal ortamlarınızda mantıkla ve güzel iş birlikleriyle hareket edebilirsiniz. Hayatınızda sizi bu zamana kadar zorlayan her konuyu yeniden gözden geçirebilirsiniz. Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile kendinizi geliştirmek ve dış dünyaya açılmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili kararlar verebilir, bazı eğitimleri tamamlamak ya da yenilerini almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eşiniz ve flörtünüz ile birlikte seyahate çıkabilir, onun ya da sizin yakın akrabalarınız ile görüşmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz.  Aynı zamanda ticaret ve hukuki konularla ilgili yeni bir atılım süreci de başlatabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başı parasal konularda rahat ve özgürlükçü tavırlarınız ön planda olabilir. Finansal harcamalarınızda abartıdan uzak durmanızda fayda olacaktır. Bu hafta arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için güzel planlar oluşturabilir veya gireceğiniz çevrelerde bakışları üzerinize çevirebilirsiniz. Grupsal organizasyonlar, aktiviteler ve etkinlikler devrede olabilir. Sosyal ortamlarda önemli konuşma ve görüşmelerinizi kalıcı iş birliklerine çevirebilir ve uzun soluklu anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Ayrıca arkadaş ortamlarınızda kutlamalar yapabilirsiniz. Beklemediğiniz bir arkadaşınızdan veya tanıdığınızdan duygusal bir teklif alabilirsiniz. Netleşmeyen ve arada kalan ilişkileriniz aniden netleşebilir. ilişkilerinizde şartlar ve ilerleyiş tüm hafta sizin elinizde olmayabilir. Koşullara, karşınızdaki insanın tavırlarına göre hareket edebilirsiniz. Bazılarınız platonik bir aşk içerisinde olabilirsiniz. Bazılarınız ise ilişkilerde güven ve sadakate dair bir sorgulama içine düşebilir. Duygusal birlikteliklerinizde pozitif ve negatif yönlü hiçbir duyguya aşırıya gitmemeye dikkat etmelisiniz. 

Marsın ikizler burcuna geçmesi ile sizin için tam bir değişim ve dönüşüm zamanı başlayacak. Hayatınızda kriz çıkaran kardeşler ve yakın akrabalarla bu dönemde yüzleşme ve sorunu masaya yatırma olanağı bulabilirsiniz. İletişim kaynaklı ya da yanlış anlaşılma kaynaklı gündemlerle biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.. Eşinizin ve ortaklarınızın gelirinde artış olabilir ya da çevrenizin kaynaklarından faydalanmak konusunda daha rahat bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ayrıca marsın ikizler transsiti ile günlük rutinlerinizde değişime gidebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başı önemli işler konuşmalar, anlaşmalar ve görüşmeler devrede olurken, toplum önünde kendinizi mutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Kariyer ve iş alanlarınızda yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve yaptıklarınızla adeta toplum içinde ışıldayacaksınız. Hafta boyunca gerçekleştirmek istediğiniz yeni planlarınız varsa ideallerinizin doğrultusunda hareket edecek ve yeni tanışacağınız kişilerle ortaklık kurma yolunda iyimser yaklaşımlar göstereceksiniz. Mesleki başarınızın size sağlayacağı avantajları bu hafta unutmamalı ve duygusal doyum sağlayacağınız işleri tercih etmelisiniz. Bu anlamda tüm hafta mesleki konularda şansın nereden geleceğini kestiremeyebilirsiniz.  Aklınızdan bir anlık geçen dilekler, istekler kadersel bir şekilde karşınıza gelebilir. Uzaklardaki kişilerden haber alabilirsiniz. Yolculuk planlarınız ise oldukça keyifli ve eğlenceli geçebilir. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile eşiniz ya da ilişkiniz tarafından yeni bir şeyler başlatma konusunda teşvik alacak onların da cesaretlendirmesiyle girişimlerde bulunacaksınız. Yalnız yay burçlarının bu dönemde yeni bir ilişkiye başlaması çok muhtemel olacaktır. Daha önce başlamış ama adı konmamış ilişkilerinizin bu dönemde ciddileşmesi ve görünür olması söz konusu olabilir. Hukuki süreçleri olan yay burçları bu dönemde hukuksal konularda olumlu sonuçlar alabilir veya bir dava açmayı, hukuki süreç başlatmayı düşünen yay burçları olumlu etkileşimler elde edebilir. Ayrıca Mars ikizler burcunda iken çevrenizde rekabetçi ve hırslı insanlar karşınıza çıkabilir ya da kendi içinizdeki rekabetçi tarafı bu süreçte keşfedebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş ilişkilerinizi geliştirmek size yeni kapılar açabilir. Bazılarınız ise kendi işini yapma adına girişimlerde bulunabilir. İş görüşmeleriniz daha pozitif ve başarılı geçebilir. Geleceğinize dayalı işleriniz, dış koşullara bağlı projeleriniz adına oldukça şanslı etkiler alabilirsiniz. Ayrıca tüm hafta yabancılarla yapılacak işleriniz varsa, medya, eğitim, seyahat alanlarınızdaki görüşmelerinizi ve konuşmalarınızı uygun şartlarla kalıcı bir şekle dönüştürebilirsiniz. Bu hafta parasal kaynaklarınızı arttırmak adına ani önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aklınıza gelmeyen kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise öngörülemeyen durumlar, beklenmedik gelişmeler karşınıza gelebilir. Evlilik teklifi, ayrılma kararı gibi iki ayrı uçta durumlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi  tamam veya devam durumu içinde bulabilirsiniz. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile her zamankinden çok daha fazla çalışabilirsiniz. Özellikle de iş hayatınızda zorlu bir durum söz konusu ise sessiz kalmak yerine, soğukkanlı ve mantıklı bir şekilde sorgulayıcı olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca çalıştığınız ekiplerle alakalı olarak bir değişime gidebilirsiniz. Statü anlamında yenilikler de bu süreçte gündeminizde olabilir. Sizi engelleyen her konunun bu dönemde daha çok üzerine gidebilirsiniz. Bazı oğlak burçları bu süreçte evcil hayvan alma kararı alabilir. Günlük rutinlerinizde yeni alışkanlıklar oluşturabilirsiniz. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, Pazartesi gününden itibaren seyahatler ve yolculuklar gündeminiz olabilir. Aile üyelerinizi ziyaret edebilir, partnerinizin ailesiyle bir araya gelebilir, ailecek seyahatlere çıkabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili alacağınız kararlarda etrafınızdan fikir alabilir, etki altında kalabilirsiniz. Maddi konularda ortaklı işlerinizde gerilimler ve tartışmalar yaşanabilir. Duygusal ilişkilerinizde ve beraberliklerinizde ise duygularınızı dile getirmek, beklentilerinizi, pozitif ve negatif olarak karşınızdakilere aktarmakla kendi içinize çekilmek arasında kalabilirsiniz. Fakat karşınızdaki kişiler daha açık sözlü, cesur ve net olabilir. Uzun süreli birliktelikler evlilik sürecine doğru gidebilir. Bu dönem, sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymanız gerekebilir. Sıra dışı gelişmeler yüzünden daha fazla enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Dinlendiğiniz zaman çok daha enerjik ve yaşadığınız olaylara mantıklı bakabiliyor olacaksınız. Bu hafta dedikodulu ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile hem yaşam enerjinizi hem de motivasyonunuzu yükseltecek bir etki alacaksınız. Daha görünür olduğunuz, cesaretli olduğunuz ve başlangıçlar konusunda tereddüt etmediğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Bu süreçte yeni bir hobiye başlamayı düşünüyorsanız sizin için tam zamanıdır diyebiliriz. Vücudunuzu hareket ettirmeniz hem ruhsal hem de fiziksel olarak size iyi gelecektir. Duygusal hayatla ilgili de hareketleneceğiniz bir zamanda olacaksınız, ancak bu daha çok önce size itici gelen hatta çekişme yaşadığınız bir kişiye hisler beslemek şeklinde yaşanabilir. Ayrıca kariyer hayatınızda iş ve tanınma amaçlı bir girişimde bulunmak için daha önce cesaret edemediğiniz konulara bu dönemde cesaret edeceksiniz. Kendinize oldukça güveneceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, Pazartesi gününden itibaren düşüncelerinizin, sözlerinizin enerjisi güçlenecektir. Korkular ve negatif düşüncelerden uzak kalacağınız bir etki alacaksınız. Kadınlarla ilişkilerinizde krizli bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bazı kadın arkadaşlarla samimiyet sorunları, niyet sorgulamaları ortaya çıkabilir. İlişkilerinizde nerede durup nerede kabul edici olacağınız, hayır demeniz gereken yeri iyi bilmeniz, tahammülü kaybetmemeniz önemli olacak. Süregelen birlikteliklerinizde kısa süreli anlaşmazlıklar olabilir. Geleceğe yönelik kararlarınızda ve planlarınızda netleşebilirsiniz. Bir ilişkinin nereye gideceğini daha iyi görebilirsiniz. Aldığınız kararlarda bu hafta ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, bu hafta  sizin kendi hayatınızı derinden etkiliyor olacak. Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Yasal bir süreç içine girebilir ve hakkınızı savunmaya daha çok önem verebilirsiniz. Taşınma gündemleriniz varsa bugünlerde netleşebilir. 

Mars’ın ikizler burcuna geçmesi ile ev içinde yapılanmanın ve değişikliklerin yapıldığı bir süreçten geçeceksiniz. Evinizi değiştirmek, tadilat yapmak ve evde başlamasını istediğiniz bir süreci başlatabilmek adına güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Ev ve aileniz için harcamalar yaptığınız, ekonomik anlamda biraz açıldığınız bir dönemde olabilirsiniz. Ev için pahada yüksek eşya ya da hizmet alıyor olabilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir, normalden biraz daha sinirli ve gergin bir mizaç sergilemeye müsait olabilirsiniz. Yurtdışından bir akrabanızla görüşebilir, akraba ziyaretleri için çok uzaklara gidiyor ya da uzaklardan gelen birine evinizi açıyor olabilirsiniz.


15 Ağustos- 21 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!