Haftalık Burç Yorumları- 15 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-15-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-15-mayis-haftasi

15 Mayıs-21 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

15 Mayıs -21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür retrosunun sona ermesi ile ilişkilerde ve iletişimde yaşamış olduğumuz sorunlar son bulurken yeni anlaşma sözleşme ve ilişkilere başlangıç yapma konularında destekleneceğiz. Ayın koç burcunda olması ile haftayı oldukça enerjik başlatacağız. Koç burcundaki Ay’ın dispozitörü Mars’ın Neptün ile yapacağı olumlu açı sayesinde hayalini kurduğumuz her konuda cesurca harekete geçme imkanımız olacak.

16 Mayıs’ta Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesi ile Boğa burçlarının bir yıllık dönemde şans enerjisi başlayacak.  Finansal konularda ve ilişkilerle ilgili konularda daha şanslı olacağımız bir dönem başlarken konforumuz bizim için önemli olacak. Jüpiter Boğa geçişinde keyfimize fazla düşkün olup kilo almaya da meyilli olabiliriz.

18 mayısta Jüpiter’in Plüton ile yapacağı olumsuz açı nedeniyle fazlaca hırslı ve takıntılı olabiliriz. Töleransımız düşük olurken kibirli duygular içine girerek sadece kendi doğrularımıza inanabiliriz. Güç takıntımız oluşurken başkaları üzerinde baskı kurmaya çalışabiliriz.

19 Mayıs günü Boğa burcunda yaşanacak Yeni Ay 28 derecede yükseleninde Akrep yer alırken dispozitörü Mars- Güneş tutulması derecesini tetikleyecek. Marst’an kare alacak olan Yeni Ay’da özellikle ateşli hastalıklara boğaz boyun bölgesi ile ilgili sorunlara acil ameliyat ve operasyonlara dikkat etmemiz gerekiyor. Jüpiter ve kuzey ay düğümü kavuşumu sağlıkla ilgili bir problem yaşasak bile bize şans ve destek verecektir.

Yeni ay enerjisi ilişkilerde yeni bir dönemi başlatacak. Yeni ve kalıcı ilişkiler ve iş birlikleri konusunda destekleniyor olacağız. Uranüs etkili Yeni Ay’da ani yapacağımız başlangıçlar bizim için son derece güven veriyor olacak. Yeni Ay’ın enerjisi ile bazılarımız ailesinden ayrılıp kendisine yeni bir yaşam alanı yaratabilir. Bazılarımız evlenme kararı alabilir. Bazılarımız eğitim konuları nedeniyle yurt dışında yaşama kararı alabilir. Venüs’ün ay ile karşılıklı ağırlamada olması Neptün ile olumlu açısı yaptığımız başlangıçlarda maddi ve manevi konularda ruhumuzun da son derece besleneceğini gösteriyor. İlişkiler ve finansal konularda doyuma ulaşacağımız bir dönem başlayacak.

15 Mayıs -21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta parasal açıdan çok şanslısınız, bundan en iyi şekilde yararlanmak için minnettarlık ve şükür gibi manevi konulara da odaklanacak ve bolluğu kendinize çekeceksiniz. Kendinize yeni bir gelir akışı sağlayabilir, ya da harcamalarınızda tasarruf etmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Bu konularda kendinize inanıp planlarınızı uygulamaya başlamak için uygun dönemdesiniz

Hafta başında enerjiniz düşük olabilir, o yüzden zaman alabilecek işlerinize ara vermeniz yararınıza olacaktır. Bekletebileceğiniz işleri erteleyin. Bu etki içerisindeyken kendinizle ilgilenmeniz kişisel bakımınıza zaman ayırmanız size iyi gelecektir. 

Hafta ortasından enerjiniz oldukça yüksek olacak, itibaren arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte hareketli planlar yapabilirsiniz. Duygusal anlamda içinden çıkamadığınız durumlar için de sosyalleşebilirsiniz, sonrasında her şeyi tekrar üstlenebilecek güce sahip olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda da finansal anlamda yaşayacağınız refah döngüsü de aynı şekilde gerçekleşecek. Çekici görünüyorsunuz, o yüzden yeni girdiğiniz ortamlarda gözler üzerinizde olacak. Ancak hafta sonu öfke, kıskançlık duygularınıza ve inatçı olmamaya dikkat etmelisiniz. Egonuza yenilmemeye çalışırsanız sorun yaşamadan ilişkilerinizi ilerletebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,bu hafta hangi konuyla ilgili olursa olsun, doğru yolu bulacaksınız. Bazen yanlış yola yönlenmiş gibi hissetseniz de hislerinizle ve manevi güçlülüğünüzle doğru yolu bulacaksınız. Kendinizden emin tavrınızla ve güveninizle yeni fırsatlara yol açabilir, daha yüksek kazançlı işlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizden şüphe duyma düşüncesini bir kenara bırakmalısınız, bulunduğunuz dönem daha önce yapmadığınız şeylerle ilgili ilerlemek, yeni şeylere başlamak için uygun bir zaman.

Yaşayabileceğiniz ufak tefek yanlış anlaşılmalara bu hafta da dikkat etmelisiniz. Önemli bir mesajı gözden kaçırabilir, ya da bir toplantı, buluşma saatini yanlış anlayabilirsiniz. Bu hafta kişisel yaşamınızda ne istediğinizi iyi anlayıp harekete geçebilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir döngünün içine giriyorsunuz. Özellikle ev hayatınızla ilgili de önemli değişikliklere karar verebilirsiniz. Yaşamınız her alanda olumlu anlamda değişime girebilir.

Aşk hayatınızda risk alabileceğiniz bazı karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle bekarsanız beklemediğiniz bir anda çok romantik bir durumda kalabilir, cesaretinizle bu durumu romantik bir anıya dönüştürebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta manevi bir yardım alacaksınız. Bazı ruhsal ve manevi çalışmalar yapabilir ya da rehber olarak gördüğünüz birisinden yardım istiyor olabilirsiniz. Manevi yönden çok güçlü olduğunuz bu dönemde şansınızı yükseltebilirsiniz.

Finansal anlamda bu hafta para konularına takıntılı davranabilirsiniz. Kendinize yeni şeyler alabilir, para harcama ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Ancak alacağınız şeylerin çok büyük şeyler ya da iade edemeyeceğiniz şeyler olmadığından emin olmalısınız. Bu hafta harcamalarınızın sınırı olmayabilir. Finansal konularınıza bütçelerinizi tekrar gözden geçirerek başlamak yararınıza olacaktır.

Hafta sonuna doğru kendinizi ifade etme konusunda çok başarılı olacaksınız ve yeni bilgiler edinmek için de meraklı hissedebilirsiniz. Konuşmalarınızla herkesi etkileyebilirsiniz. Ancak konuşmalarınızdaki esprilerinize dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişiler sizi fazla ciddiye alabilir, bir karşıtlık yaşamanız söz konusu olabilir. Güçlü iletişim beceriniz aşk hayatınızda bu hafta yanınızda olmayabilir. Gereksiz tartışmalardan kaçınmalı, ne olursa olsun haklı çıkma ihtiyacınızı törpülemelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta her zamankinden daha fazla yardım göreceksiniz. Yakın arkadaşlarınızın ya da çevrenizdekilerin daha önce fark etmediğiniz bazı konularda fazlasıyla yetenekleri ve bağlantıları olduğunu fark edeceksiniz. Bu hafta gücünü yeni öğrendiğiniz yakınlarınızdan tahmin etmediğiniz destekler göreceğiniz bir hafta olacak.

Hafta boyunca sezgileriniz çok güçlü ve çoğunlukla da doğru olacak. Karşınızdaki kişilerin ne düşündüklerini, ne söylediklerini ve hatta söylemediklerini sezgilerinizle hissedebiliyorsunuz. Bu hafta içinizdeki hisler doğru çıkacak, buna güvenerek hareket edebilirsiniz. Çok verimli bir döneme giriyorsunuz.

Kariyer alanınızda enerji ve çalışma arzusuyla dolusunuz. Yalnızca fikirlerinizi açıklarken utangaç olmamalısınız, güvenle adım atabilirsiniz. Hayatınızla ilgili adımlar atmak ya da planlar yapmak için uygun zamandasınız. Şansınız kariyer ve finansal konularda çok yüksek olacak.

Aşk hayatınızdan küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz ancak bunu anlayışlı tavrınız ve iletişim becerinizle çözümleyeceksiniz. Romantik konularda şansınız yanınızda olacak. Hafta sonu yaşayabileceğiniz ufak gerginlik ve tartışmalarda sakinliğinizi korumaya dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta enerjiniz ve kendinize güveniniz çok yüksek olacak. Sınırsız bir enerji ve çok güçlü bir manevi güce sahip gibi hissedebilirsiniz. Bu hislerinizle manevi açıdan bir şeyler yapmak, örneğin dua etmek, ibadet etmek, meditasyon yapmak gibi konulara ağırlık verebilirsiniz.

Kariyer alanınızda yeni bir döngünün başlangıcındasınız. Büyük kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Ama karşınıza çıkacak bu fırsatlar şu anda çalıştığınız yerde olmayabilir, hatta farklı bir iş alanıyla ilgili olabilir. Aklınızda farklı bir alana yönelmek ya da iş değiştirmek gibi bir konu varsa bu hafta görüşmek, sözleşme imzalamak, başvuru yapmak için uygun bir zaman olacaktır.

Hafta başlarken biraz fazla düşüncelere dalmış olabilirsiniz ancak bu sizin için iyi şeyler getirecektir. Hayatınızdaki olumsuzlukları ne şekilde çözümleyeceğinizi sonunda bulabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren tüm gözler üzerinizde olacak, düşüncelerinizden sıyrılıp fazlasıyla dışa dönük olacaksınız.

Hafta sonuna doğru hafta geneline göre daha sade ve huzurlu zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bu isteğinize partneriniz de eşlik edebilir ve oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak iletişiminizde öfkeli çıkışlar yapmamaya dikkat etmeli, haklıyken haksız duruma düşmemelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yolunuzu belirliyorsunuz. Özellikle seyahat konuları ile ilgili, kendiniz için önemli gördüğünüz bir geziyi planlayabilir, işinizle ilgili çıkacağınız seyahati ya da bir arkadaşınızı ziyaret etmeye karar verebilirsiniz. İleriye dönük bu gibi planlarınızı organize etmek için uygun zamandasınız. 

Hafta ortasında yapmanız gereken işlerden bunalmış hissedebilirsiniz, ama bütün bu karışık şeylere çözebilecek ve denge kurabilecek gücün farkında olup her şeyi halledebilirsiniz. Hafta sonu organizasyon yeteneğinizin meyvelerini toplayacaksınız ve sıkı çalışmanızın karşılığını alacaksınız.

Bu hafta ayrıca kendinizi hayır işleri, yardımlaşma gibi konulara yönlenmiş bulabilirsiniz. Bu gibi işlerde öne çıkacak ve fikirlerinizle fark yaratacaksınız. Kariyer alanınızda da aynı etkiyi alıyorsunuz, olumlu bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili konular, yeni eğitimler gündeminizde olabilir.

Hafta sonuna doğru aşk hayatınızda istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Bu konuda şansınız açık, ancak yaşayabileceğiniz tartışmalara ve fazla öfkelenmemeye dikkat etmelisiniz. bu etki önümüzdeki hafta içerisinde geçecektir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta özellikle kariyerinizle ilgili yol alacaksınız. Hırsınız oldukça yüksek, önünüzdeki yol da açık görünüyor. Kendinize güvenip başarılı olacağınıza inanmalısınız ve geçmişte yaşadığınız olumsuzlukların sizi eksiye düşürmesine izin vermemelisiniz. Hayatınızın bu bölümünde kariyeriniz ile ilgili konularda yeni bir döngünün içerisinde olacaksınız.

Hafta başında çok çalışmanız gerekirken etrafınızda dikkatinizi dağıtan konular ya da önünüze çıkabilecek engellerle karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kaldığınızda arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız olabilir. Çok çalışmanız ve başarınız yakında maddi yönden de size büyük getiriler sağlayabilir. 

Hafta boyunca son derece popüler olacaksınız. Arkadaş gruplarınızın içerisinde, çalışma ortamınızda ya da sosyal medyada olabilir, her ne şekilde olursa olsun bu hafta herkesin gözü sizin üzerinizde olacak.

Hafta sonunuzu son derece sosyal ve enerjik geçireceksiniz. Bütün ilgiyi üzerinize çektiğiniz için flört etmek için uygun zamanda olacaksınız. Aşk hayatınız önümüzdeki günlerde fazlasıyla renklenebilir. Hafta sonunda öfkenizi tetikleyebilecek konulardan uzak durmanızda fayda var.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta hayatınızda güzel şeylerin başlangıcı gerçekleşebilir. Özellikle kariyer alanınızda yeni bir ortaklık, yeni bir sözleşme ya da yeni bir işin habercisi olabilir. Hırsınıza istediklerinizi başarabileceksiniz. Bu dönem içerisinde seyahatler ile ilgili konularda plan yapabilir, mevcut planınızı değiştirebilir ve tatilinize yeni rotalar ekleyebilirsiniz.

Hafta ortasında kendinizi bir güç mücadelesi içerisinde bulabilirsiniz. Egonuzun fazla yüksek olması sebebiyle bir iş arkadaşınızla çatışma içerisine girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu negatif etki geçecektir.

Bu hafta geçmişte yaşadığınız olumsuzlukla bitmiş bir arkadaşlık ya da aşk ilişkisi ile ilgili yeniden bağlantı kurma fırsatı çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız zorluklara rağmen artık bir araya gelebileceğinizi düşünüyor olabilirsiniz ve eski bir aşkınız tekrar alevlenebilir.

Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle son derece uyumlu zaman geçirebilir, geleceğiniz hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Ancak hafta sonu ilişkinizde üstünlük kurma konularında tartışma yaşayabilirsiniz, sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta son derece şanslısınız. Yatırım yapmak için önemli bir bilgi almış olabilirsiniz ya da bir piyango bileti almak aklınızdan geçebilir. Maddi kazançlar yönünden şansınız çok yüksek, bunu değerlendirmelisiniz.

Hafta başında çevrenizdeki kişilerle aynı fikirde olmayabilirsiniz ancak bu durum yeni fikirler üretmenize ve bunlarla öne çıkmanıza yardımcı olacaktır. İş ile ilgili yaşadığınız ufak sorunlar olabilir, bunlar bu hafta itibariyle çözümlenecek. Kazancınızın artması da söz konusu olabilir.

Hafta boyunca sağlığınız ve kendinizle ilgili konulara çok odaklanmış hissedebilirsiniz. Yeni bir spora başlayabilir ya da bir diyete başlayabilirsiniz. Yaşam tarzınızı daha sağlıklı bir hale getirmek için son derece motive olacaksınız. Uzun süredir yaşadığınız bir stres varsa bundan nasıl kurtulacağınızı keşfetmiş olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda diğer konularda olduğu gibi şans yanınızda olacak. Yeni tanıştığınız birisi varsa korkmadan, risk alarak ilişkinizi ilerletebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin size olan sevgisinden emin olmalı ve şüphe ile yaklaşmamalısınız. Özellikle pazar gününüz son derece romantik anlarla dolu geçebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınızda yaşadığınız sorunlarla ilgili çözüm yaratıyorsunuz. Başından beri halletmeniz gereken sorunlarınızı fark ediyor ve artık kaçmaktan vazgeçip onları çözerek ortadan kaldırma yoluna sonunda gidiyorsunuz.

Hafta boyunca kendinizi ifade etmek konusunda son derece başarılı olacaksınız. Kendi içinizde de bu şekilde hissettiğiniz için sizi temsil ettiğini düşündüğünüz yeni bir şeyi evinize alabilir, size iyi gelecek bir sembol fark edebilir ya da örneğin bir dövme yaptırabilirsiniz. Her ne olursa olsun bu hafta kendinizle çok iyi geçiniyorsunuz.

Hafta sonu özellikle yeni şeylere başlamak için çok uygun bir zaman. Bu başlangıç işinizle ilgili bir proje ya da evinizde yapmanız gereken ama sürekli ertelediğiniz bir iş olabilir. Bu zamanı iyi değerlendirmelisiniz.

Yeni bir döngüye gireceğiniz bu dönemde en şanslı olduğunuz konu aşk hayatınız olacak. Yalnızsanız düşüncelerinizi ve zevklerinizi paylaşan birisi ile tanışmanız an meselesi olabilir. Bir ilişkiniz varsa özgürlük ve dürüstlük konularında halihazırda yaşadığınız karşıtlıkları çözümleyebilirsiniz. İlişkiniz daha ciddiye yönlenebilir. Hafta sonu öfkenizi kontrol altında tutmaya dikkat etmelisiniz. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta evinizde yenilikler söz konusu olacak. Bu evinizle ilgili yapacağınız bir değişiklik, alacağınız büyük bir eşya, ya da ailenizde sizinle birlikte yaşayan kişilerle ilgili uzağa taşınmaları gibi konular olabilir. Belki de yeni bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Ailenizle ilgili önemli bir gelişme yaşayacaksınız ve bu olumlu gelişmeye de liderlik edeceksiniz.

Hafta başında başladığınız işler yarım kalabilir. Karşınıza sürekli sorun çıkabilir, basit görerek başladığınız işler karmaşık hale gelebilir. Sabırlı ve esnek davranırsanız sorun yaşamadan bu etkiyi atlatabilirsiniz.

Hayatınızın bu döneminde yeni bir döngüye gireceksiniz. İşinizle ilgili bir genişleme ve değişiklik söz konusu olabilir. Şüphe duymaktan ya da korkmaktan vazgeçmelisiniz, yeni başlangıçlar için uygun zamana giriyorsunuz.

Aşk hayatınızda da yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Belki yakın bir arkadaşınızla aranızda duygusal bir şeyler yaşanması söz konusu olabilir. Bu hafta sonu hiç ortada olmasa bile yeni bir ilişkinin başlaması sizin için çok büyük bir olasılık. Eğer bir partneriniz varsa sorunsuz bir hafta geçireceksiniz. Yalnızca yaşayabileceğiniz ani öfke patlamalarına özellikle hafta sonu dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yeni bir şeyler denemek için adım atacaksınız. Bu yeni bir hobi olabilir, yeni bir spor olabilir motivasyonunuzla hayatınızda bir yenilik katacak ve kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Eğitim ile ilgili konular da bu dönemde gündeminizde olabilir.

Hafta başında güne çok güzel bir başlangıç yapacaksınız. Bu etki birkaç gün de sürecek. Haftanız eğlenceli ve sizin için ilgi çekici geçecek, çekingen davranmaktan kaçınmalısınız. Hafta ortasında yaşadığınız bu hareketlilik sizi yorabilir. Hiçbir şeye yetişemiyormuş gibi ya da çözemeyecekmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin, bu etki hafta sonuna doğru geçecektir. 

Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli durum stresli durumlar ve insanlar olacaktır. Bu gibi durum ve kişilerden mümkün olduğunca kaçınmalı, özellikle hafta sonunda çatışma ortamları içerisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz. 

Aşk hayatınızda son derece romantik günler geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa bir tatil planlayabilir, uzun süredir yapmak istediğiniz bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişki başlaması ya da çok ilginizi çekecek birisi ile tanışmanız an meselesi olabilir.


15 Mayıs- 21 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!