Haftalık Burç Yorumları- 15 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-15-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-15-nisan-haftasi

15 Nisan-21 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

15 Nisan – 21 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Chiron kavuşumu iletişimde yaralayıcı konuşmalar yapmaktan ve aceleci kararlar almaktan uzak durmamız gerektiğini öne çıkarırken yine trafikte de dikkatli olup hız yapmamaya özen göstermemiz gerektiğini vurguluyor.

Çarşamba Günü itibari ile ilişkilerde kadersel tanışmalar söz konusu olurken önümüzdeki birkaç gün ruh eşimizle karşılaşma olasılığımızın olduğunu unutmayalım. İlişkisi olan kişiler ise yeni bir dönemi başlatabilir.

Cuma günü Güneşin boğa burcuna geçmesi ile Boğa burçlarının doğum günü başlamış olacak. İyi ki doğdunuz sevgili Boğa burçları! Güneşin boğa burcuna geçmesi ile her konuda kendimizi garanti altına almak önemli olurken yaşamlarımızda istikrarı daha fazla önemsiyor olacağız. Düzenimizi ve konforumuzu hiçbir şeyin bozmasını istemezken bu dönemde daha sabit fikirli dediğim dedik davranabiliriz.

Cuma günü yenilikçi orijinal fikirler üreterek girişimlerde bulunmak adına oldukça güzel etkiler alacağız ancak Merkür’ün Retro olduğunu yine de unutmayalım yapacağımız girişimlerde atacağımız adımları iki kere düşünerek hareket etmeliyiz. İlişkiler açısından eski yaralarımız aklımıza gelebilir zaman zaman kendimizi duygusal anlamda eksik hissedebiliriz. Sevdiklerimizle bir araya gelerek şifalanabiliriz. Aynı gün hayatımızdaki otorite figürleri ile ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Kimseyle güç mücadelesi içine girmemeye özen göstermeliyiz.

Bu haftanın en önemli konusu 14 yılda bir kesişen Jüpiter Uranüs kavuşumu olacak. Geçmiş tarihlerde bu kavuşum yaşandığında özellikle ekonomik krizler dünya savaşları ve iklim krizlerine neden olmuştur. Bu süreçte dünyada ve Türkiye de ekonomik anlamda krizler ve isyanlar söz konusu olabilir. Kişisel anlamda çok fazla isyankar olabiliriz. Ama aynı zamanda beklemediğimiz şans ve fırsatlar karşımıza çıkarken yaşamlarımızda büyük bir dönüşüm içine girebiliriz.

15 Nisan- 21 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kendinizi yanlış yönlendirilmiş şekilde bulabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda çevrenizdeki kişilerden alacağınız duyumlar doğru olmayabilir. Böyle bir durum içerisinde kalmanız halinde yakınlarınızdan birinin desteğini görecek ve içine düşeceğiniz kötü durumdan kurtulabileceksiniz.

Finansal konularda hafta boyunca biraz dikkatli adımlar atmanız daha iyi olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve aceleci kararlar vermemelisiniz. Önümüzdeki dönemde ekstra harcama çıkacak ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Fazla açılmamanız yararınıza olacaktır. Yakın zamanda para konularında olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Hafta genelinde kendinizi derin duygular içerisinde bulabilirsiniz. Evrenden size gelen mesajlar, karşınıza çıkan bazı işaretler olabilir. Farkındalığınızı yüksek tutmaya çalışmalısınız. Keyif alacağınız yerlerde bulunmak, fiziksel ve ruhsal olarak ihtiyaçlarınızı karşılamak, yapmaktan mutluluk duyacağınız etkinliklere yönelmek isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizde ya da yeni flört adaylarınızla olan güçlü iletişiminizde liderliği ele alacaksınız ve isteklerinizin gerçekleşmesini, ilişkinizin istediğiniz gibi ilerlemesini sağlayabileceksiniz. Aklınızdan ve kalbinizden geçen istekleriniz kısa süre içerisinde gerçeğe dönüşebilir ve aşk hayatınızda rüya gibi günler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta seçenekleriniz genişliyor. Özellikle işinizle ilgili konularda üzerinize daha fazla iş yıkılabilir, ancak göstereceğiniz çaba ile hepsini halledebilirsiniz. Özellikle beklediğiniz gelişmeler bu çalışmanız sayesinde gerçekleşebilir. Önünüze birden fazla fırsat çıkabilir ve siz seçenekler arasında kalabilirsiniz.

Finansal konularda yakın zaman içerisinde beklediğiniz güzel haberleri alabileceksiniz. Elinize geçecek fazladan para ile çok almak istediğiniz bir şeyi alabilir, uzun süredir planladığınız bir seyahate gitmek için kolaylıkla kaynak bulabilirsiniz. Hayatınızın yakın zaman içerisinde bir değişim sürecine girebilir.

Hafta genelinde kendinizi daha çok dinlenme ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Bir şeyi enine boyuna düşünmeniz veya bazı yeni bilgilere erişmeniz gerekebilir. Ayrıca ailenizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilir, aile bağlarınızı güçlendirerek daha huzurlu hissedebilirsiniz. Sağlık ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız kontrollerinizi aksatmamanızda fayda var.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa iş ve aile sorunları arasında ihmal ettiğiniz partnerinizle daha sağlam bağlar kurmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişteki ilişkilerinizde yaptığınız hataları irdeleyebilir, nerede ne yapmanız gerektiği ile ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kalabalık bir toplulukta yeni tanışacağınız birisi ilginizi fazlasıyla çekebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kendinizi fazlasıyla huzurlu hissedeceksiniz. Bu ılımlı halinizle içinizden geçirdiğiniz dilekleriniz daha kısa sürede gerçekleşebilir, çevrenize yaydığınız olumlu enerjilerle güzel şeyleri kendinize çekebileceksiniz. Ayrıca bu hafta geçmişten gelen sorunlarınızı çözme fırsatınız olacak.

Hafta genelinde kariyerinizle ilgili konularda başa çıkmakta zorlandığınız sorunlarla ilgili yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yüzleştiğiniz sorunları görmezden gelmeden ve ertelemeden ele almak kısa süre içerisinde önünüze büyük fırsatlar gelmesini sağlayabilir. Daha rahat ve huzurlu çalışabileceğiniz yeni projeler, yeni iş teklifleri almanız da söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili şansınızla birlikte evinizde yapmak istediğiniz bir yenilik ya da almak istediğiniz şeyler varsa bu hafta bunlara adım atabilirsiniz. Bu dönemde evinizle fazlasıyla ilgilenebilir, kendinizi daha huzurlu hissedebileceğiniz bir yer olması için çalışabilirsiniz. Ayrıca harcamalarınızı azaltabilir, karşınıza çıkan yeni yatırım fırsatlarına cesaret ederek gelirinizi ve birikiminizi arttırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi daha fazla sevgi ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, artan ilginizle partnerinizi mutlu edebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, geçmişte kalan bir ilişkinizle ilgili bir haber alabilir, ya da tekrar iletişime geçilebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşacaksınız. Bir süredir aklınız bir şeylere takılmış olabilir, şüphelendiğiniz konular söz konusu olabilir. Özellikle kariyerinizle ilgili konular söz konusu olduğunda çevrenizde olan olayları kişisel algılamamaya çalışmalı, alıngan davranmamalısınız.

Finansal konularla ilgili beklediğiniz gelecek paralar, ya da getiri beklediğiniz yatırımlarınız varsa bu haftanız son derece heyecanlı geçebilir. Doğru hamleler yaparak kazancınızı katlayabilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili yaşayacağınız değişimler sayesinde de kendinize daha güvenli ve daha rahat yaşayacağınız zamanlara geçiş yapacaksınız. 

Hafta genelinde bir aile üyenizle aranızda bir süredir devam eden bazı iletişim sorunlarını çözebilirsiniz. Ailenizle daha iyi iletişim kurabilir, bu sayede kendi hayatınıza daha çok odaklanabileceksiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili de daha kalabalık ortamlar, toplu buluşmalar yaşayabilir, sizi etkileyecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak bir seyahat planlayabilir, baş başa zaman geçirebileceğiniz bir plan yapabilirsiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz ortamlarda ilginizi çeken birisi ile ani bir kıvılcım yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı olduğunuz ve sevindirici gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta geçireceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta beklediğiniz bir haber ya da harekete geçmek için bir işaret bekliyorsanız bu hafta onu alacaksınız. Aile, yakınlar ya da çocuklar ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sözleşme, resmi evraklar, ya da hukuki konularla ilgili bir kişiden yardım görebilir, otorite sahibi bir kişi size destek olabilir. 

Kariyerinizle ilgili konularda bugüne kadar haberinizin olmadığı ve biraz canınızı sıkabilecek bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Yakın süre içerisinde kariyer hayatınızda büyük değişim yaşayabilirsiniz. Etrafınızda neler olduğunu anlayabilmek için bir araştırma içine girebilir, göründüğünden daha çok sorun fark edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sakin davranmanızda fayda olacaktır.

Finansal konularda bu hafta hedeflerinize daha çok yaklaşabilirsiniz. Refah ve bolluk kapıları kısa süre içerisinde ardına kadar açılabilir. Kazanma gücünüz artabilir ve önünüze tahmin edemeyeceğiniz fırsatlar geçebilir. Ancak imza, sözleşme, onay gibi konularda dikkatli olmaya ve tüm detaylara baktığınızdan emin olmalısınız.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizden büyük bir sürpriz gelebilir, size beklemediğiniz anda bir jest yapabilir ve bu sizi çok mutlu edebilir. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınızın sizinle duygusal olarak ilgilendiğini öğrenebilirsiniz. Bu sizi ilk başta çok şaşırtsa da aşk hayatınızda bu hafta yoğun duygular yaşayacaksınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta işinizle ilgili çok şanslı olacaksınız. Kariyer odağınızdaki konularda birer birer her şey yerine oturacak, istekleriniz birer birer gerçekleşecek. Ancak yapmanız gereken işler arasında kafanız karışabilir, sizin için önemli olacak bir detayı atlayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Hafta genelinde kariyerinizdeki önemli gelişmeler sonucunda gelirlerinizde beklemediğiniz artışlar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili bazı para konularınız varsa bunlarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ekonomik kaygılarınızın kısa sürede sonlanacağı, yapmak istediklerinize fırsat yaratabileceğiniz bir hafta olacak.

Bu hafta itibariyle kendinize daha çok zaman ayırarak kendinizle ilgileneceksiniz. Özellikle eğitim gibi konularda merak ve isteğiniz fazla olacak. Başlamak istediğiniz bir kurs, eğitim gibi şeyler varsa uygun zamanda olacaksınız. İşinizle ilgili de bir eğitim sürecinizin bu hafta gündeme gelmesi söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda biraz hassas hissettiğiniz bu haftada partnerinize karşı daha çok ilgi gösterebilir, bağlarınızın güçlenip birbirinize karşı sevginizin arttığı bir hafta geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta sonuna kadar ilk buluşmalar için uygun olmayabilir, hassas haliniz karşınızdaki kişinin sizi yanlış anlamasına sebep olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yeni bir kariyer istediğinizi hissediyor olabilirsiniz, bunu daha derinlemesine düşünmek için iyi bir dönemde olacaksınız. Ne istediğinize net olarak karar vermek ve bunu planlamak sizin için olumlu olacak ve düşündüklerinizin gerçekleşmesi için uygun dönemdesiniz. Yeni bir düzen içerisine gireceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle ekonomik koşullar, miras, alacak verecek ve ek iş gibi konular gündeminize gelebilir. Bazı büyük harcamalar da gündeme gelebileceğinden önceliğinizi doğru belirlemeniz ekonomik durumunuzu daha iyi yönetmenizi sağlayabilir. 

Hafta genelinde daha dengeli, daha huzurlu hissedeceksiniz. Özellikle arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha çok güçlenebilir ve onlarda destek görebilirsiniz. Hafta boyunca sezgileriniz de çok güçlü olacak. Gizli olması gereken bazı bilgilere ulaşabilir, söylediklerinizi nereden bildiğinizi karşınızdaki kişiler merak edebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa sorunlarınızı göz ardı edip anı yaşamaya odaklanacağınız ve keyifli zaman geçireceğiniz bir hafta yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız eski bir aşkınızla tekrar iletişime geçebilir ve bir şans daha isteyebilirsiniz. Eski hataların tekrarlanmayacağından emin olursanız sürpriz kararlarla dolu bir hafta yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kendinize daha çok zaman ayırmaya özen göstereceksiniz. Kişisel bakımınıza, güzellik rutinlerinize ve spor çalışmalarınıza hırsla başlayabilir, kendinizi çok daha sağlıklı ve mutlu hissedebilirsiniz. Ayrıca sosyal açıdan çok aktif olacağınız bu haftada arkadaşlarınızla bolca zaman geçirebilir ve birçok etkinliğe katılabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta üzerinize fazla sorumluluk yüklenebilir. Daha fazla görev alarak profesyonel anlamdan konumunuzu ilerletebilir ve geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili önümüzdeki dönemde ilgi odağı olacak, yeni görevler, önemli değişimler ve maddi kazançlar da yaşamanız söz konusu olacak.

Finansal konularda bu hafta özellikle ticari ve hukuksal pürüzler yaşıyorsanız daha çok zorlanabilirsiniz. Beklediğiniz çözümlenmemiş konular için çok kısa bir süre içerisinde istediğiniz haberi alabilirsiniz. Hayatınızın her anlamında bir yenilenme döneminin eşiğinde olabilirsiniz. Bu değişimleri yaşarken yakınlarınızın desteğini fazlasıyla göreceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız çevrenizde şans vereceğiniz birçok kişi olacak ve hatta seçim yapmakta zorlanacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa biraz anlayış ve iyi iletişimle partnerinizin kalbini daha çok kazanacak ve bağlarınızı güçlendireceksiniz. Ayrıca yeni flörtünüz ya da partnerinizle daha çok zaman geçirebilmek için kısa bir tatil kaçamağı planlayabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta özellikle işinizle ilgili konularda çok hırslı ve tutkulu olacaksınız. Her ne kadar karşınıza müthiş fırsatlar, beklediğiniz proje ya da çalışmalar çıksa da yeni başlangıçlar için bir süre daha beklemeniz yararınıza olacak. Ayrıca iş seyahatleri, kısa eğitim gezileri de gündeminizde yer alabilir.  

Finansal konularda bu haftanız biraz daha durağan geçebilir. Nasıl ki yeni başlangıçlar ve değişiklikler için beklemeniz gereken süre varsa, finansal fırsatlar için de biraz sabretmeniz gerekebilir. Kısa süre içerisinde yeni teklifler, yatırım fırsatları, beklenmedik gelir artışları yaşamanız söz konusu olacak. Evinizle ilgili de değişimler yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca aileniz ve yakınlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Size yakın birinin yardıma ihtiyacı olduğunu fark edebilirsiniz. Sadece kendilerini değil ailelerini de ilgilendiren büyük bir karar vermeleri gerektiği noktada sizin de fikrinize ihtiyaçları olabilir. Kendinizden çok fazla ödün vermeden yakınlarınıza destek olabilirsiniz.

Aşk hayatınıza bu hafta zaman bulmakta zorlanabilirsiniz. Hem işiniz hem yakınlarınızla ilgilenmeniz gereken konular sizi arada bırakabilir. Partnerinizle zaman geçirmek için can atıyor olabilirsiniz. Ancak bunun için işlerinizi düzene koymanız önceliğiniz olacak. Eğer yalnızsanız beklediğiniz aşk uzakta olan bir kişiden gelecek bir adımla başlayabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınız ve ailenizle ilgili yaşanan sorunlar çözüme kavuşacak. Ayrıca vermeniz gereken zor bir kararla ilgili yakın arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyacak bir durum da yaşayabilirsiniz. Sorunlarınızın çözümü ve rahatlamanız kısa süre içerisinde geçecek, yakınlarınızla olan bağlarınız güçlenecek.

Hafta genelinde özellikle işinizle ilgili konularda bazı gecikmeler, ertelemeler yaşayabilirsiniz. İletmeniz gereken önemli bir evrakla ilgili beklemediğiniz bir sorun yaşayabilirsiniz. Her şeyi iki kez kontrol ederek yaparsanız sabrınızla başarıya ulaşabilirsiniz. Bazı şeyleri olması için zorlamaktansa akışına bırakmak yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili para akışınız hızlanabilir. Bu da size evinizi, yaşam alanınızı değiştirmek daha huzurlu ve keyifli hale getirmek için ilham verebilir. Bir aydınlanma yaşayabilir, hedeflerinize ulaşmayı hızlandıracak kararlar verebilirsiniz. Hayatınızda ne istediğinize odaklanmanızın zamanı gelmiş görünüyor.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa beklemediğiniz bir sürpriz ya da teklifle karşılaşabilirsiniz. İlişkiniz ciddileşebilir, aileleriniz bir araya gelebilir. Eğer yalnızsanız iletişim kurabilme beceriniz ve yeni kişilerle tanışma isteğiniz karşınıza doğru kişileri çıkarabilir ve heyecanlanacağınız buluşmalar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta ailenizle bağlarınızı güçlendireceksiniz. İlişkilerinizin iyileştiği, daha çok zaman geçirdiğiniz, varsa sorunlarınızın çözümlendiği bir dönemde olacaksınız. Yaşam alanınızı değiştirmek, refahınız için adımlar atmak da yapacaklarınız arasında olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta tarafsızlığınızı ve sakinliğinizi korumanız yararınıza olacaktır. Karşılaşacağınız bazı durumlar sizi çatışmaların içine sokabilir. Olayların içine girmezseniz kendi hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilir ve iş ortamınızda yaşanacak bu karışıklıktan sıyrılabilirsiniz. Kısa sürede işinizdeki en göz önündeki insan olabilirsiniz. 

Finansal konularda kendinize büyük hedefler koyabilir ve büyük adımlar atabilirsiniz. Şansınız her ne kadar yanınızda olsa da form, sözleşme gibi evrakları dikkatli incelemelisiniz. Büyük işler ve fırsatlar karşısında biraz ertelemeniz, acele adımlar atmamanız yararınıza olacaktır. Bekleyerek, her şeyi araştırarak ilerlemelisiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle daha net konuşabildiğiniz, istediğiniz değişiklikleri dile getirebildiğiniz ve ilişkinizi istediğiniz şekle sokabileceğiniz şanslı bir haftada olacaksınız. Ayrıca partnerinizden beklemediğiniz bir jest, bir hediye ya da çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kendinizi çok yakın hissedeceğiniz, bir kişi karşınıza kısa sürede çıkabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal konularda iyi enerjiler sizin yanınızda olacak. Hayatınıza bolluk ve bereketi çekebileceksiniz, olumsuz konuları aklınızdan çıkarmanız yararınıza olacak. Ancak vermeniz gereken finansal kararları ertelemeniz, bekletemiyorsanız da her detayı dikkatlice incelemeniz gerekebilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu dönemde yeni ortaklıklar ve beklemediğiniz değişiklikler söz konusu olabilir. İşinizle ilgili yeni fırsatlar etrafınızı sarabilir, yeni tanışacağınız kişiler de size kariyerinizde ilerleme konusunda çok yardımcı olabilir. Kısa sürede mevcut işinizde de bir değişim, terfi ya da zam gibi sizi sevindirecek haberler almanız söz konusu olabilir.

Hafta genelinde eğitim, kurs, kendi kişisel bakımınızla ilgili konular gündeminizde olacak. İstediğiniz bir eğitime başlayabilir, hobilerinizle ilgili bir kursa katılabilir ya da spor, sağlıklı yaşam alışkanlıklarınızı düzenleyebilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeyse daha anlayışlı davranmanız ve affedici olmanız ilişkilerinizi daha sağlıklı hale getirebilir.

Aşk hayatınızda çok ilginizi çekecek, uzun süredir istediğiniz gibi bir kişi karşınıza çıkabilir. Yalnızsanız aradığınız aşk iş yerinizde birlikte çalıştığınız kişiler aracılığıyla size gelebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa karşınıza çıkan ilgi çekici kişiler kafanızı karıştırsa da partnerinizle daha çok zaman geçirmeyi tercih edecek ve ilişkinizi derinleştireceksiniz.


15 Nisan- 21 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!