Haftalık Burç Yorumları- 15 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-15-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-15-ocak-haftasi

15 Ocak- 21 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

15 Ocak – 21 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında maneviyatımız oldukça yüksek olacak. Çevremizdeki kişilere karşı affedici ve hassas bir enerji içinde olabiliriz. Yardıma muhtaç kişilere el uzatmak, bizim için son derece önemli olabilir. Ya da bir konuda yardıma ihtiyacımız varsa, beklediğimiz yardımı görebiliriz.

Perşembe ve Cuma günleri, yöneticilerimizle veya otoriter figürlerle önemli konuşmalar yapmak adına evren bizi destekleyecek. Özellikle eğitimsel, ticari ve hukuksal konularda önemli şanslar elde edebiliriz. Seyahatlerle ilgili konularda uzak mesafede yürütmek istediğimiz işlerde kolay bir akış söz konusu olabilir.

Haftanın en önemli konusu ise Cuma günü yaşanacak olan Güneş-Pluto Kavuşumu olacak. Pluto, hayatımızdaki atıkları dönüştürmek istediğimiz konuları anlatır. Özellikle 29 derecede olacak olan bu kavuşum, 14 yıllık ve 8 yıllık süreçlerde bizi zorlayan ve hayatımızdan göndermek istediğimiz, değiştirmek istediğimiz, değiştiremediğimiz konularda alakalı gücü kendimizde bulmamızı sağlayacak. Kadersel olarak uzun süredir yolunda gitmeyen, zorladığımız şartlarla ilgili bırakmak istemediğimiz, bitmesi gereken, değişmesi gereken, ısrarcı olduğumuz meselelerle ilgili büyük bir değişim süreci başlayacak. Hayatımızdaki atık niteliğinde olan her konu, sistem kadersel olarak hayatımızdan çıkacak ve yaşamlarımızda yöndeğişimleri başlayacak.

Haftanın genel etkisinde yaşanacak olan Venüs-Neptün karesi ise ilişkilerde ve finansal konularda yanılgılara açık olabileceğimizi gösteriyor. Aldatılmak, kandırılmak veya ilişkilerde hayal kırıklığı yaşamak söz konusu olabilir. Bu nedenle özellikle aşk hayatımızı ilgilendiren konulara hafta boyunca dikkat etmeliyiz.

Güneş’in hafta sonu itibariyle Oğlak burcuna geçmesi ile hayatımızda sorumluluklarımızın daha fazla farkında olacağız. Yaşamlarımızda sistemli olmak isteyeceğiz. Her konuda daha gerçekçi ve ciddi adımlar atmak bizim için önemli olacak. Belki de yaşamlarımızda yeni bir sistem kurmak istediğimiz konularda harekete geçiyor olacağız.

15 Ocak – 21 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta sizin için heyecan verici bir dönem olacak. Daha büyük bir vizyonunuz olduğunun farkına varacak, hedeflerinize odaklanarak daha çok başarı elde edeceksiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak öne çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aynı zamanda liderlik becerilerinizi de sergileyerek motive olabilir ve başarıya giden yolda ilerleyebilirsiniz.

Hafta boyunca sağlığınıza özen göstermeniz önemli olacak. Stresle başa çıkabilmek için kendinize zaman ayırmayı unutmamalı, sizi rahatlatacak şeyler yapmalısınız. Ayrıca sezgilerinizin de çok güçlü olacağı bu haftada manevi uygulamalar da yapmanız uygun olabilir.

Sosyal anlamda bu hafta hem arkadaş çevreniz hem de ailenizle bolca zaman geçireceksiniz. Gireceğiniz yeni döngü ile birlikte daha faydalı ve anlamlı arkadaşlıklar kurabilir, hayatınıza size daha iyi gelecek, derin ilişkiler kurabileceğiniz kişiler alabilirsiniz. Bu yeni tavrınız artık sizinle uyum sağlamayan kişileri hayatınızdan çıkarmanıza sebep olabilir.

Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik anlar yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca ilişkinizde daha derin bağlar kurma fırsatı bulabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yeni bir aşkın doğacağı bir tanışma yaşayabilirsiniz. Partnerinize karşı ya da yeni tanıştığınız kişilere karşı kendinizi duygusal olarak ifade etmek için doğru zamanlarda olacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta finansal konularla ilgili şansınız yanınızda olacak. Aslında olumsuz gibi görünen gelişmeler sizin için aslında olumlu olabilir. Bir yerden gelmesini beklediğiniz bir para varsa, bu biraz gecikebilir ancak böylesi sizin için çok daha iyi olacak. Hak ettiğinizden daha fazlası zamanı geldiğinde elinizde olacak. Yalnızca bir süre fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda bu hafta başarılar elde etmek için önemli bir döneme giriş yapacaksınız. Güçlü yaratıcılığınızı kullanarak yeni işlerde liderlik yapabileceksiniz ve bu, sizi takdir edenlerin dikkatini fazlasıyla çekecektir. Yakın dönemde olumlu bir değişim yaşamanız söz konusu olabilir. Kendinize ve sezgilerinize güvenerek doğru adımlar atabilirsiniz.

Genel olarak, hafta boyunca içgüdülerinizi dinlemek ve kendinize zaman ayırmak sizin için önemli olacak. Bu dönem içerisinde eğitimle ilgili konularda yarım kalan işlere karar verebilirsiniz. Özellikle yaratıcı işler, resim ya da el işleri gibi hobileriniz varsa bunlarla ilgilenmek için uygun bir zamanda olacaksınız.

Aşk hayatınızda duygusal olarak tatmin edici bir süreç içerisine gireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizle daha derin bağlar kurabilir ve kendinizi çok daha huzurlu ve güvende hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yeni birisiyle tanışma şansınız çok yüksek olacak. Hafta boyunca sosyalleşme ve yeni kişilerle tanışma fırsatlarını kaçırmamalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta enerjik ve hareketli olacaksınız. İletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı ve etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Ayrıca kendinizi geliştirmek için seyahat etmeye karar verebilir, eğitim ile ilgili kısa geziler planlayabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta çok başarılı geçecek. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üretebilir ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Ayrıca çok pratik ve hızlı düşünebilmeniz, üzerinizdeki işleri halledip yeni konulara da eğilmenize yardım sağlayacak. Şu anda yaptığınız ve başardığınız her şey gelecekte size kat kat geri dönecek.

Finansal konularla ilgili şansınızın yanınızda olacağı bu haftada bolluk ve refah enerjisini kendinize rahatlıkla çekebilirsiniz. Bu şekilde olumlu olmanız, finans konularında şansınızı fazlasıyla açacak ve yakın zamanda özellikle işinizle ilgili ya da aile ile ilgili konular sebebiyle sürpriz bir para kazanabilirsiniz. Tahmin etmediğiniz bir para yakın zamanda elinize geçecek.

Aşk hayatınızda tutkulu ve romantik anlar yaşayabileceğiniz bir hafta olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa, ilişkinizde iletişiminizin güçlendiği ve partnerinizle derin bağlar kurabildiğiniz bir dönem yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız, yeni ilişkilere adım atabilir veya geçmişte yarım kalan bir ilişkiniz bu kez olumlu olarak tekrar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, sizin için heyecan verici olaylar ve fırsatlar söz konusu olacak. Özellikle ailenizle ilgili konularda çözümlenmemiş, bir süredir devam eden sorunları kontrol altına alıp çözebileceksiniz. Aile ve ev yaşamınızla ilgili daha huzurlu ve kendinizi iyi hissettiğiniz bir döneme giriş yapacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta önemli bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve liderlik yetenekleriniz sayesinde, iş yerinde fazlasıyla dikkat çekeceksiniz. Tüm gözleri üzerinizde toplayacağınız başarılarınızla doğru adımlar atacaksınız. İş değiştirmeyi düşünüyorsanız, bu hafta istediğinize ulaşmak için uygun bir zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz fazla para harcama eğiliminde olabilirsiniz. Yeni şeylere sahip olmak sizi ne kadar çok heyecanlandırsa da, gerçekten ihtiyacınız olmayan şeyleri almaktan kaçınmanız, ilerleyen günlerde maddi yönden sıkıntı çekmemenizi sağlar. Yakın zamanda kariyerinizle ilgili gelişmelerle gelirlerinizin artması söz konusu olacak.

Aşk hayatınızda ilişkiler alanında bu hafta olumlu gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle aranızdaki iletişim güçlenebilir ve daha derin bağlar kurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla birlikte vakit geçireceğiniz organizasyonlara birlikte katılabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, bir süre telefonda iletişim kuracağınız yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Hafta boyunca fazla duygusal tepkiler vermemeye dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yükselişe geçiyorsunuz. Özellikle kariyer hayatınızda, iş arkadaşlarınızın da desteğiyle bekleyen işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tek başınıza altından kalkmaya çalıştığınız durumlarda, işlerinize yetemeyebilirsiniz. Bu nedenle özellikle bu hafta destek almaktan kaçınmamalısınız.

Hafta boyunca sağlığınızla ilgili ufak tefek sorunlarla uğraşmanız gerekebilir. Kendinizi hayatınızın hızlı koşturmacasında biraz ihmal ediyor olabilirsiniz. Bir süredir farkında olmadığınız stres ve yorgunluk sizi biraz zorlayabilir. Kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Sezgilerinizin güçlü olması, bu hafta duyarlılığınızı fazla yükseltebilir. Bu duyarlı haliniz sizi fazlasıyla yardım sever bir hale sokacak ve bu da size gelecek güzel şeylerin yolunu açacak. İyi niyetiniz ve herkese dokunan yardımlarınızla daha çok göz önüne çıkabilir, herkes tarafından sevilmenizi arttırabilir. Hafta sonuna doğru kendinizi daha içe dönük bir halde bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta güzel gelişmeler ve heyecanlı anlar yaşanabilir. Sorumluluklarınızda ya da işinizde bunaldığınız anda kendinizi partnerinizle bir kaçamak yaparken bulabilirsiniz. Plansız bir şekilde kısa bir geziye çıkmanız söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız, arkadaşlarınızın aracılığıyla belki de hiç aklınızda olmayan bir kişi ile yeni bir şeylere başlayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yaratıcılığınız fazlasıyla yüksek olacak. Bu size kariyerinizde istediğiniz yükselmeyi ya da değişimi getirebilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir iş ya da projeniz varsa, bunu kısa sürede bitirebilecek bir fikir birden aklınıza gelebilir. Kariyerinizde olumlu gelişmelerin ve bir süredir beklediğiniz değişikliklerin yaşanabileceği bir dönemdesiniz.

Hafta genelinde kendinize daha çok zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Bu sizin için artık yapmanız gerektiğini hissettiğiniz bir değişim ihtiyacı da olabilir. Belki ilerleyen zamanlarda kendi işiniz olacak hobinize zaman ayırabilir, paraya dönüştürebileceğiniz bir şeyler yaratabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu dönemde çok yüksek olacak.

Ev ve aile hayatınızla ilgili bazı değişimler yaşayabileceğiniz bu dönemde, yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapmak için çabalayabilirsiniz. Yakınınızda olan büyük değişim isteğiyle başta ev yaşamınız olmak üzere birçok dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bu dönüşüme öncelikle kendinizden, sağlıklı yaşama kuralları, dış görünüşünüz ya da spor gibi şeyleri arttırarak başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa, odak noktanız partneriniz olacak. Eğer yalnızsansanız, platonik olarak ilginizi çeken kişi aklınızdan çıkmayabilir. Tüm zamanınızı, sosyal organizasyonlarınızı kalbinizdeki kişi için yapabilir, kalabalık ortamlarda istediğiniz kişinin fazlasıyla dikkatinizi çekebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta özellikle ailenizle ilgili konularda duygusal hissedebilirsiniz. Sezgilerinizin de çok güçlü olmasıyla, ailenizde sizin destek ve yardımınıza ihtiyacı olan bir kişiye çok iyi gelebilirsiniz. Sizden açıkça yardım istemeseler bile güçlü sezgilerinizle ne yapmanız gerektiğini bilecek, belki de ailenizi ileride daha güç olabilecek bir sorundan kurtarabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda her ne kadar diplomatik davranmaya çalışsanız da, adaletsiz davranışlar görmeniz bu dengenizi bozabilir. Vereceğiniz tepkilerde aşırıya kaçmamaya dikkat etmeli ve söyleyeceklerinizi önce tekrar tartmalısınız. İstemediğiniz tartışmalara girmeniz an meselesi olabilir.

Finansal konularla ilgili bu günlerde şansın yanınızda değil gibi hissetseniz de, aslında gelecek büyük bir beklentiniz sizi rahatlatabilir. Biraz daha zaman gereken bu kazanç, istediklerinizi yapabilmeniz ve hayatınızı istediğiniz yöne götürebilmeniz için çok işinize yarayacak. Ancak bu zamana kadar biraz daha tasarruf yaparak ilerlemeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda bu hafta itibariyle yeni bir değişim ve dönüşüm sürecine gireceksiniz. Artık aşk ile ilgili düşünceleriniz değişebilir, ilişkinizde daha anlayışlı bir tutum içerisine girebilirsiniz. Bu da partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirebilir. Eğer yalnızsanız, karşınıza çıkacak kişiden beklentileriniz sizin için daha netleşebilir, bu sayede ilişki kurmanız da kolaylaşabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta para ile ilgili konulara biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle yaptığınız alışverişler sizde hayal kırıklığı yaratabilir. O yüzden görmeden ya da incelemeden bir şeyler almamaya dikkat etmelisiniz. Finansal yatırımlarla ilgili ciddi düşünceleriniz olabilir, bunları bu hafta biraz beklemeye almanız yararınıza olacaktır.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi genel olarak olumlu hissedeceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Sizin için önemli olacak bağlantılar kurabilir, kararlılığınızla çok iş bitirici olabilirsiniz. Pozitif düşünceler içerisinde olmanız, size istediğiniz olumlu şeyleri kısa süre içerisinde getirecek. Kendinizde kurduğunuz iletişimi olumlu tutmanız yararınıza olacak.

Hafta boyunca aile ilişkilerinize fazlasıyla odaklı olacaksınız. Belki uzun süredir görüşmediğiniz bir aile üyesi bir şekilde tekrar bağlantı kurabilir ve bu da sizin aile yaşamınızda birtakım değişikliklere sebep olabilir. Gelecek bu kişi ya da haber bir mülk edinmenize ya da yenilemenize vesile olabilir. Önümüzdeki dönemde uzun vadeli olumlu bir değişiklik sizi ve ailenizi bekliyor.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa her şey istediğiniz gibi ilerleyecek. Kontrol altına almanız gereken ne varsa siz çaba göstermeden yoluna girecek. Eğer yalnızsanız özellikle hafta sonu istediğiniz, bir süredir gözünüzün üzerinde olduğu kişi size olumlu yanıt verebilir. Şansınızı mutlaka denemelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kendinizi değiştirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Görünüşünüzle ilgili değişiklik yapabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz farklılıklar yaratabilirsiniz. Uzun süredir cesaret edemediğiniz aklınızda olan bir değişim isteği varsa bu hafta bunun tam zamanı olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta itibariyle artık bir dönüşüm sürecine giriyor olacaksınız. Artık ne yapmak istediğinizin daha çok farkında olacak, hayatınızı bu yönde ilerletmek için adım atacaksınız. Fikirleriniz ve inançlarınızın daha ön planda olduğu, isteklerinizi odak noktanıza koyarak çalışacağınız günlere geçiş yapacaksınız.

Finansal konularla ilgili daha çok tasarruf yaparken, günlük harcamalarınızı kısarken bulabilirsiniz. Bunu yapmak sizin için istediğiniz şeyleri yapma şansının yolunu açacak. Hayaliniz olan bir seyahat ya da yatırım amaçlı bir mülk tasarruf ederek yaşamanızın hediyesi olarak yakın zamanda sizinle olacak.

Aşk hayatınızda genel olarak her şeyin yolunda gideceği bu haftada olumlu şeyler sizinle olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa anlayışlı tavrınızla partnerinizle süregelen sorunlarınızı rahatlıkla çözebileceksiniz. Hafta sonu günlerine özel planlar yapabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte üzerinizde otorite kurmaya çalışan bir kişi değişmiş şekilde karşınıza çıkabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kendinize olan güveninizin biraz sarsılmış olduğunu hissedebilirsiniz. Aslında öyle bir şey olmasa da belki yaşadığınız küçük bir olay ya da söylenmiş bir söz buna sebep olabilir. Kendinizi olumsuz düşüncelere kaptırmamalı, herkesin size güvendiği kadar kendinize güvenebileceğinizi aklınızda çıkarmamalısınız ve kendinize inanmalısınız.

Kariyer hayatınızda her ne kadar sorumluluklarınız fazla ve yorgun hissetseniz de enerjinizin yüksek olması durmadan çalışmanıza sebep olacak. Dinlenmek istediğiniz zamanlarda aklınıza takılan işlerinizi bitirmek için planlarınızı erteleyebilir ve bu çalışkanlığınızla işinizde gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca çok güçlü olacak. Varlık ve değerlerle ilgili konularda şansınızın açılacağı, sezgilerinizin doğru olacağı bir döneme giriş yapacaksınız. Refah ve bolluk konusunda içinizden geçen istekleriniz yakın dönemde gerçeğe dönüşebilir. Bunu engelleyebilecek tek şey hayatınıza para akışını engelleyen bir duygu ya da davranış olabilir. Bunu bularak engellemeniz sizi yeni bir bolluğa çekebilir.

Aşk hayatınızda bazı karışık durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Anladığınızı sandığınız şeyin aslında öyle olmadığını fark edebilir, arka planda bilmediğiniz birçok şey olduğunu öğrenebilirsiniz. Gerçekleri öğrenmek hayatın size daha iyi bir gelecek sunduğunun kanıtlarını da size verecek. Bir ilişkiniz olsa da olmasa da büyük ve olumlu bir değişim sürecine girebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Bu durum aslında sizin kendi benliğiniz ve kendinizle ilgili düşünceleriniz üzerine olacak. Girdiğiniz bu dönemle birlikte sizin için kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, kendinize karşı dürüst olup olmadığınız, gerçekten sevdiğiniz işi yapıp yapmadığınız sizin için önemli olacak. Olumlu bir dönüşüm sürecine gireceksiniz.

Hafta boyunca sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkileriniz de gündemde olacak. Özellikle yardımınıza ihtiyacı olan bir arkadaşınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu size biraz üzerinizde baskı hissettirebilir, diğer sorumluluklarınızla birlikte fazla gelebilir. Hafta sonuna doğru daha her şeyi akışına bırakmaya başlayabilir, spontane davranıp her şeyi akışına bırakma eğiliminde olabilirsiniz.

Sezgisel anlamda güçlü hislere sahip olacağınız bu hafta boyunca hayat size doğru çıkacak mesajlar iletebilir. Bu duygularınız sayesinde daha doğru adımlar atabilir, hayatınızı daha iyi bir yöne doğru değiştirebilirsiniz. Sezgilerinizi güçlendirmek için manevi uygulamalar ya da ritüeller yapmanız daha çok işinize yarayabilir.

Aşk hayatınızda işiniz ve arkadaşlarınızla ilgili düşünceleriniz sebebiyle daha durgun bir hafta geçirebilirsiniz. Bu dönemde partnerinizden uzaklaşmak yerine ondan destek almanız ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilir ve sizi de rahatlatabilir. Eğer yalnızsanız kendinizle ve gelecekle ilgili düşünceleriniz aşk meşk konularına çok odaklanmamanıza ve durulmanıza neden olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta işinizle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Kalıplarınızın dışına çıkmak ve değişiklik isteğiniz ağır basabilir ve belki de uzun zamandır cesaret edemediğiniz şeyler için harekete geçebilirsiniz. Hem gelirlerinizi arttıracak hem de daha çok seveceğiniz şeyi yapacağınız bir değişim yaşamanız söz konusu olacak.

Finansal konularla ilgili önümüzdeki dönemde tezahür yeteneğiniz üst düzeyde olacak. Yani neyi hayal ederseniz ve gerçekten isterseniz bunu gerçekleştirmek için gerekli şartlar beklemediğiniz anda oluşabilir. Sizin dikkat etmeniz gereken isteklerinizi düşünürken ya da adım atarken sizi korkutan ya da olumsuz düşündüren ne varsa bunların üzerine gitmeniz ve engelleri kaldırmanız olmalı.

Hafta boyunca son derece sosyal ve arkadaş canlısı olacaksınız. Yakınlarınızla sık sık bir araya gelebilir, önem verdiğiniz kişilere zaman ayırmak için diğer işlerinizi erteleyebilirsiniz. Bu hafta yakınlarınızla birlikte kutlamanız gereken haberler alabilir, sevinçli durumlar ve sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta başındaki günlerde oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partneriniz baş başa zaman geçirebilmeniz için özel bir şeyler yapabilir. Eğer yalnızsanız aşkla ilgili düşüncelerinizin yoğunlaşacağı hafta başından sonra bir süredir ilgisini çektiğiniz bir kişiye olumlu cevap vermeye karar verebilirsiniz.


15 Ocak- 21 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!