Haftalık Burç Yorumları- 16 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-16-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-16-ekim-haftasi

16 Ekim- 22 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

16 Ekim – 22 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Güneş Merkür ve GAD kavuşumu kadersel olayları ve büyük yüzleşmeleri hayatımıza taşıyabilir. Juno’nun başak burcuna geçmesi ile ilişkilerimizde sevdiğimiz kişiye destek olmamız gereken koşullar oluşabilir. Kariyer ve finansal konularda abartılı davranışlar sergilememek hafta başında önemli olacaktır.

Hafta ortasında ilişkilerde tartışmalardan kaçınmamız gerekir şartları zorlamamak bazı şeyleri akışa bırakmak ilişkilerdeki gerginlikleri yumuşatabilir. Adım attığımız konularda engeller aksilikler gecikmeler yaşanabilir. Perşembe günü alışkanlıklarımızı bırakmak adına olumlu etki alacağız ayrıca ruhsal çalışmalar yapmak adına destekleneceğiz. Ancak ilişkilerde geleceğe yönelik kararlar almak adına acele etmemekte fayda olacaktır.

Cuma günü spora başlamak adına uygun bir gün olacak , harekete geçmek istediğimiz konularda son derece cesur davranabiliriz. İkna etmek istediğimiz kişiler varsa etkili konuşmalar yapmak için tam  zamanında olacağız. Cumartesi takıntılı düşüncelerden uzak durmaya çalışalım saplantılı düşünceler içine çekilebiliriz. Fikirlerimizi karşımızdaki kişilere zorla kabul ettirmeye çalışmak ilişkilerimizi zedeleyebilir.

Pazar günü ilişkilerde ki sorunları çözmek daha kolay olacak. Merkür’ün akrep burcuna geçmesi ile sezgilerimiz güçlenebilir. Ancak fazla kuşkulu düşüncelere çekilmekte söz konusu olabilir. Odaklanmak istediğimiz konulara tutku ile yaklaşabiliriz. Yaşantımızda daha ciddi kararlar alabiliriz. Sorumluluk duygumuz üst seviyede olabilir.

16 Ekim – 22 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hayatınızla ilgili hızlı kararlar alacaksınız. Özellikle para konularıyla ilgili ani bir karar verebilirsiniz. Ancak bir şey satın almadan önce iade edilebilir olup olmadığını detaylıca öğrenmeniz gerekebilir. Ayrıca alacağınız, para harcayacağınız şeylere gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını da düşünmeniz gerekir. Para kazanma konusunda şansınız yüksek olacak.

Haftanın büyük bir bölümünde ortaklık ile ilgili temalarınız gündemde olacak. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili işbirlikçi yönünüzle ön plana çıkabilir, iş arkadaşlarınızla başarılı şekilde yeni işlere imza atabilirsiniz. Ancak özellikle hafta başında işinizle ilgili imza gerektiren işlerinizi dikkatli kontrol etmeniz gerekebilir.

Arkadaşlık ve aile ilişkilerinizle ilgili bu hafta kendinizi daha içten ve duygusal hissedebilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir sorun, sürekli tekrarlanan olumsuz olaylar varsa artık bunların dönüşme ve iyileşme zamanı olacak. 

Aşk hayatınızda da hızlı karar verme etkisi altında olabilirsiniz. İlişki, partnerlik, ortaklık gibi temalar da sakin olmalısınız. Sizin aceleciliğinize partneriniz yetişemeyebilir, daha planlı ilerlemeniz ilişkinizi daha sağlam tutacaktır. Duygusal olarak romantik, içten ve kendinizi başarılı şekilde anlatabildiğiniz bir dönem olacak. Eğer yalnızsanız özellikle Pazar günü önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  bu hafta bazı önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili güç ispatlama konuları sonucunda sizi zorlayıcı kararlar almanız gerekebilir. Ya da henüz zamana ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz bir kararla ilgili acele etmeniz isteniyor olabilir. Yanlış bir karar vermektense ertelemenin yolunu bulmanız sizin için daha iyi olabilir.

Hafta boyunca günlük rutinlerinizle ve alışkanlıklarınızla ilgili sorunlar ya da aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ufak tefek şeyler fazla öfkelenmenize sebep olabilir. Bu sebeple hayatınızda bazı değişimler yapmaya karar verebilir, olayları daha akışına bırakıp odağınızı kendinizle ilgilenmeye çevirebilirsiniz.

Arkadaş ve aile ile ilgili ilişkilerinizde bu hafta zorlandığınız, içinden çıkamadığınız konularda fazlasıyla destek görebileceksiniz. Yakın çevreniz tek başına sırtlanmaya çalıştığınız yükü omuzlarınızdan alabilir ve kısa sürede sorunlarınız çözümlenebilir. Yakınlarınızın ve sevdiklerinizin desteğine ihtiyacınız olduğunda bunu dile getirmelisiniz.

Aşk hayatınızda son derece şanslı olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. İster bir ilişki içerisinde olun, ister bir ilişki arayışında olun, isterseniz de mutlu bir şekilde bekar olun. Bu hafta aşk, bağlılık, ortaklık konularınız gündemde ve güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Ciddi ve gelecekte olumlu olacak kararlar almanın arifesindesiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kendinizde yeni yetenekler keşfedebilirsiniz. Özellikle sezgisel anlamda güçlü beceriler hissedeceğiniz için size anlam ifade edecek, özel bir  mesaj içerebilecek olaylar yaşayabilir, rüyalar görebilirsiniz. Eğer yeteneğiniz olduğunu düşünüyorsanız bu hafta sezgilerinizi güçlendirmek bunun üzerine çalışmak için iyi bir hafta olacak. Ayrıca istek ve dileklerinize odaklanabilir, ritüeller de yapabilirsiniz.

Hafta boyunca kendinizi daha çok dinleyecek, kendiniz için neler yapabileceğinize daha çok odaklanacaksınız. Günlük alışkanlıklarınızı değiştirmeye, hayatınızı iyileştirmeye karar verebilirsiniz. Enerjinizi doğru şeylere harcamak adına mevcut alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda ilgili bu hafta mevcut sorunlarınız çözümlenmeyebilir olayları akışına bırakıp işinize odaklanırsanız daha sakin ve stressiz bir hafta yaşayabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren yaşadığınız sorunlarla ilgili çözümler ortaya çıkabilir, sıkıntılarınız sizin istediğiniz yönde sonuçlanabilir. Bir sonraki hafta itibariyle kariyerinizle ilgili yeni kararlar gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda bazı ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi aslına hiç tipiniz olmayan birisi ile flörtleşirken ya da yemeğe çıkarken bulabilirsiniz. Eğlenmeyi seven yönünüz ön planda olacağından çok düşünmeden kararlar alabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa sizi geride tutan, konuşamadığınız bazı konularla ilgili bu hafta cesaretinizi toplayabilir, partnerinizle ciddi konuşmalar yapıp olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aileniz ve eviniz ile fazlasıyla ilgili olacaksınız. Her ne kadar ailenizle iyi anlaşsanız da sizi bazen delirtmenin eşiğine getirebiliyorlar. Yine de kendinizi akışa bırakarak ve isteklerinize odaklanarak kendinizi iyi hissedebilir ve uyum içerisinde kalabilirsiniz. Eviniz ile ilgili yenilikler, değişiklikler söz konusu olabilir ve bu sizi çok mutlu edebilir.

Hafta boyunca eğitim ve teknoloji ile ilgili konularda başarılı ve şanslı olacaksınız. Uzun süredir uğraştığınız bir ders ya da bir türlü öğrenemediğiniz bir şey varsa bu hafta bunu çözümleyebilir, istediğiniz kaynaklara erişebilir, kolay şekilde başarıya ulaşabilirsiniz.

Sosyal ilişkilerinizle ilgili bu hafta çok aktif olacaksınız. İşinizle ilgili ya da yakın arkadaşlarınızla birçok etkinliğe katılabilir, iletişim kurarak, kalabalıklar içinde olarak kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Enerjinizi düşük hissettiğiniz günler olsa da arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi ihmal etmemelisiniz bu size daha iyi gelecektir.

Aşk hayatınızda  partnerinizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Ancak hafta sonu günlerinde birbirinize karşı daha anlayışlı olmanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız aradığınız aşk bir arkadaşın tanıştırması, bir gezi ya da eğitimdeyken karşınıza çıkabilir. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Kendinize güveniniz de çok yüksek olacak ve bu kazanacağınız farkındalıklarla kendinizi fazla iyi ifade edeceksiniz. Bu da size bastırdığınız duygularınızı bir anda ortaya dökebileceğiniz bir güç verebilir. Bu konularda dikkatli olmalı ve kırıcı olmamaya dikkat etmelisiniz. 

Kariyer hayatınızla ilgili, üstleriniz ya da müdürlerinizle iletişimlerinizde daha dikkatli olmanız gereken bir hafta olacak. Yanlış bilgileri yanlış kişilere gönderebilirsiniz, size yapılması belirtilenleri iyi dinlemelisiniz. Bu hafta iş konularında dikkatinizin dağılması halinde bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bu dönemde ev ve aile hayatınız da olumlu yönde değişebilir. Kazançlarınızla ilgili güzel ve sürpriz haberler alabilir, yatırımlarınızı farklı şekilde değerlendirmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca ailenizin ya da akrabalarınızın mülkleri ile ilgili de güzel haberler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda istediğiniz ilgiyi fazlasıyla göreceğiniz, partnerinizin gözlerini sizden alamadığı bir haftada olacaksınız. Yaşayabileceğiniz ufak tefek sorunlarla ilgili arkadaşlarınızın desteğini almaktan çekinmeyin, bu sorunları kısa sürede çözebilirsiniz. Eğer yalnızsanız özellikle Pazar günü sosyalleşin ve yeni insanlara açık olun.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta para ile ilgili refaha giden bir yola gireceksiniz. Aklınızda büyük fikirleriniz olabilir, yeni para kazanma fikirleriniz olabilir. Kısa sürede bunlara ulaşabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken olumsuz düşüncelerden uzaklaşıp olumlu şeyler düşünerek daha fazla bolluğu kendinize çekebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlik yaşayabilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişi ile tartışırken başkasının hayatında neler olup bittiğini tam olarak bilemeyeceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız. O yüzden karşınızdaki kişileri eleştirirken daha anlayışlı olmaya, yaşadığınız sorunların sizin kendi hayatınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Bu hafta eğitim ve yurt dışı ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak. Uzun süredir bunlarla ilgili beklediğiniz bir konu varsa bu hafta bir fırsat karşınıza çıkabilir. Eğitim konuları ile ilgili seyahat edebilir ve bunu profesyonel bir fırsata çevirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece uyumlu olduğunuz, ilişkinizden ne beklediğinizi net olarak ifade edebildiğiniz zamanlarda olacaksınız. Partnerinizle herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ancak ilişkinizi etkileyen çocuklar ya da aile den  kişiler varsa bunlarla ilgili ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir fark etmediğiniz küçük sorunlar birdenbire çift olarak karşınıza çıkabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yakınınızdan fazlasıyla destek göreceksiniz. Beklenmedik sorunlar yaşayabileceğiniz bu haftada bir arkadaşınız ya da bir aile üyenizden tahmin etmediğiniz şekilde büyük bir destek alabilirsiniz. Size destek olan kişi ile de aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacak bu olay olumlu şekilde sonuçlanacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta bir atılım yapacaksınız. Banka ile bir işiniz olabilir, başvurduğunuz bir kredi ya da kart onayı ile ilgili işiniz olumlu sonuçlanabilir. Size büyük getiri sağlayacak kazançlarınızın artması söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilerden parasal anlamda da destek alabilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlık ilişkilerinizde son derece aktif olacaksınız. Etrafınızda kalabalıkların bulunmasından memnun olduğunuz, ailenizle ve aile üyeleri ile daha çok ilgilendiğiniz, başarılı şekilde iletişim kurduğunuz ve yaşanabilecek ufak tefek sorunları bu şekilde kapatabildiğiniz olumlu etkiler alacaksınız.

Aşk hayatınızda yüksek enerjinizle partnerinizle fazlasıyla zaman geçireceksiniz. Dikkat etmeniz gereken şey partnerinizin bakış açısını anlayarak ilişkinize odaklanmaya özen göstermek olacak. Aşk hayatınızda sadece kendi isteklerinize odaklanmak karşınızdaki kişinin çok hoşuna gitmeyebilir. Eğer yalnızsanız bir ilişkiyi gerçekten istediğinize inanarak karşınızdaki kişilere şans vermelisiniz. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda yeni insanlarla tanışabileceğiniz fırsatlara kendinizi sokabilirseniz ileride sizin için çok önemli olabilecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler ileride sizin yeni iş arkadaşlarınız ya da ortaklarınız olabilir ve başarınıza katkıda bulunabilirler.

Aile hayatınızla ilgili daha önce farkına varmadığınız birisinin yaptığı bir hareketle ortaya çıkabilecek sorunun tetiklendiği bir durum yaşayabilirsiniz.. O yüzden bu hafta biraz daha sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşadığınız sorunları atlatmak için sosyal hayatınıza daha çok zaman ayırabilir, ilişkinizle ya da odaklandığınız diğer şeylerle ilgilenebilirsiniz.

Hafta boyunca sezgileriniz ve bilinçaltı düşünceleriniz hayatınıza yön veriyor olacak. Doğal olarak çok sezgisel olsanız da bu hafta boyunca daha çok psişik yeteneğiniz olacak. O yüzden vereceğiniz kararlarda, insanlara karşı yapacağınız hareketlerde hislerinizi güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda gerçekten çok istediğiniz bir şey varsa bu hafta gerçekleşmesi çok mümkün. Özellikle cuma gününden sonra aşk konusunda şansınız çok yüksek olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde ciddiye yönelebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız dikkatinizi çeken ya da aklınızda olan kişiyle yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili biraz yavaşlamanız, çevrenizdeki kişilerin size yetişmesine izin vermeniz gerekebilir. Çalıştığınız birçok kişiden ya da rakiplerinizden çok daha hızlı hareket ediyor olabilirsiniz. Kendinizi dinlendirmek, işlerinizi daha dikkatli gerçekleştirebilmek için biraz daha yavaşlayacak, başka şeylere de zaman ayırmaya başlayacaksınız.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla son derece sosyal olacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz bir grup arkadaşınızla görüşebilir, fikirlerinizi paylaşabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Topluluk içerisinde dikkat etmeniz gereken şey görüşlerinizi ileri sürerken dikkatli olmak ve diğer bakış açılarına karşı olumlu yaklaşmak olacaktır.

Finansal konularla ilgili uzun süredir istediğiniz ya da beklediğiniz bir gelişme varsa bu hafta her an gerçeğe dönüşebilir. Beklediğiniz konular özellikle çalıştığınız yerden alacağınız zam ya da ödül olacak. Beklediğiniz şeylerle ilgili ise kuracağınız etkili iletişim sayesinde hak ettiğiniz kazancı sağlayacaksınız. Politik davranmaya dikkat etmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda biraz daha içe döndüğünüz ve kendinizi kapatmaya başladığınız bu dönemde geçmişten birisi sizinle iletişime geçebilir. Bu yüzden geçmişteki adımlarınızı tekrar değerlendirmeli, aynı hataları tekrar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Hafta sonundan itibaren daha sakin ve tutarlı davranabileceksiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta aşk konularında oldukça şanslısınız, hiç beklemediğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Belki sizin tipiniz olmayan birisinden etkilenebilirsiniz, bir ilişki aramıyor olabilirsiniz ancak bir ilişki başlangıcında olabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden uzun süredir beklediğiniz şey çok kısa zaman içerisinde gerçekleşebilir. Aşk konuları ile ilgili bu hafta şansınız çok yüksek olacak.

Kariyer hayatınızla ilgili geleceğinizi gözden geçirmek ve hedeflerinizi kontrol etmekle ilgili gündemleriniz olacak. Gelecekle ilgili hırsınız sizi fazla çalışmaya itebilir. Fazla hırsa kapılmayıp bilgilerinizi başka kişilerle de paylaşmanız size daha çok yarar sağlayacaktır. İşinizle ilgili herhangi bir problem yaşamamak için dengede kalmaya dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla iletişime geçmek ve yeni bağlantılar kurmak için oldukça fazla motive olacaksınız. Yeni kişilerle tanışmaya çok açık ve kendinize anlatmak için istekli olacaksınız. Uzun süredir aramadığınız kişilerle iletişime geçebilir, genellikle yapmamanıza rağmen uzun sohbetler yapabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ailenizle ilgili beklediğiniz, çözülmesi gereken bir durum varsa bu hafta olumlu haberler alabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konularınız olabilir ya da döviz ile ilgili işlemleriniz varsa bunlarla ilgili yaşadığınız sorunlar kısa süre içerisinde çözümlenebilir ve size kazanç olarak geri dönebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta manevi yönünüz çok güçlü olacak. Kendinizi ifade ederken, seçim yaparken ya da bir şeylere karar verirken manevi inançlarınız daha büyük rol oynayacak. Bu yönünüzü daha çok geliştirmek için çeşitli eğitimlere katılabilir ya da bu konuda size yardımı olacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Eğitim konuları ile ilgili eğer bir sınava hazırlanıyor ya da bir proje bitirmeye çalışıyorsanız karşınıza çıkan ufak tefek engeller olabilir. Acele etmeden, sakin kalarak aslında yapmanız gereken şeylerin daha kısa sürede bitebileceğini görebilirsiniz. Negatif olaylarla karşılaşsanız da bunların sizi durdurmasına izin vermeden devam etmelisiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili gelecekte yapmak istediklerinizi ve hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili hukuksal bir süreçleriniz varsa bu dönemde sizin istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Bunun sonucunda da para konuları ile ilgili beklediğiniz alım satımlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Partnerinizle ilgili özellikle ev hayatınızda biraz sorun yaşayabilirsiniz. Belki çevrenizin kalabalık insanlarla çevrili olması ya da ailelerin size çok fazla karışması sebebiyle birkaç tartışma yaşayabilirsiniz. Sabrınızın oldukça azaldığı bu dönemde biraz daha anlayışlı olmaya ve sakin kalmaya dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal konularla ilgili harika fikirleriniz olabilir. Özellikle alacak, verecek, borç gibi konularla ilgili güzel haberler alabileceğiniz, yaşanan gelişmelerin bakış açınızı değiştirebileceği bir haftada olacaksınız. Bu süreçte acele kararlar vermemeye dikkat etmeli, yatırımlarınızı ya da paranızı dikkatli şekilde gözden geçirerek hareket etmelisiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili özellikle sözleşme ya da evraklarla ilgili beklediğiniz konular varsa beklediğiniz konu istemediğiniz şekilde çözümlenebilir ya da ertelenebilir. ilk başta olumsuz gibi görünse de yaşanacak bu aksaklık aslında size bir şeyleri düzeltmek için zaman verecektir. Özellikle sözleşme ya da resmi evraklarla ilgili işlerinizde her şeyi tekrar kontrol etmenizde yarar olacaktır.

Eğitim konuları ile ilgili bir planınız varsa ya da bir eğitim içerisindeyseniz bu konularla ilgili iletişimleriniz artmaya başlayacak. Önünüzdeki dönemde eğitim kurs gibi konularla ilgili fazlasıyla meşgul olacak, bir o kadar da kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ayrıca ilgilendiğiniz konu her neyse bununla ilgili bir yurtdışı seyahatinizde gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda ilişkinize dair güzel gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mevcut ilişkinizi ciddileştirmeye karar verebilir, birlikte alınacak şeylere karar verebilirsiniz, büyük bir değişim içine girebilirsiniz. Yalnızsanız özellikle Cumartesi günü sosyalleşmek için kendinize mutlaka zaman ayırmayı unutmamalısınız.


16 Ekim- 22 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!