Haftalık Burç Yorumları- 16 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-16-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-16-eylul-haftasi

16 Eylül- 22 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

16 Eylül– 22 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu haftanın astrolojik açıdan en önemli olayı, Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması olacak. Bu tutulma ile birlikte, ay düğümleri burç değiştirmeye başlayacak. İkili ilişkilerdeki “sen ve ben” dengesini anlatan Terazi-Koç aksındaki düğümler sona yaklaşırken, detaylardan bütüne ulaşmamızı sağlayacak olan Balık-Başak aksındaki ay düğümlerine doğru ilerliyor olacağız.

18 Eylül’de yaşanacak ay tutulmasıyla birlikte, iyi ya da kötü karma yaratan kişiler beklenmedik bir şekilde bu karmaların sonuçlarını görebilirler. Özellikle ilişkilerde ayrılıklar ve krizli durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerde gizli kalmış konular ilahi bir akışla açığa çıkabilir. Bu süreçte gerçeklikten kopmadan mantıklı hareket etmek önemli olacaktır, çünkü bazı yanılgılar bize gerçekmiş gibi görünebilir.

Tutulmanın etkisiyle sağlık ve ekonomik anlamda zor bir süreçten geçebiliriz. Sular ve sulardan kaynaklanan hastalıklar veya doğal afetler yaşanabilir. Çalışanlarla ilgili önemli düzenlemeler ve kararlar alınabilir. Ayrıca bu tutulma, önemli kişilerin sağlık sorunlarının da gündeme gelmesine neden olabilir. Dini yerler ve din adamlarıyla ilgili konular da bu süreçte öne çıkabilir.

Hafta başında Mars’ın ay düğümlerine yaptığı kare açı, yaşadığımız olayların kontrol edilemez bir hale gelmesine ve hızlı aksiyon almamız gereken durumların oluşmasına yol açabilir.

Salı günü, Venüs ve Kiron arasındaki sert açı, ilişkilerde yaralayıcı durumlar yaşanmasına neden olabilir ve empati yapmakta zorlanabiliriz. Bu süreçte, sadece kendimizi düşünmemek, karşı tarafı da anlamak ilişkileri düzeltebilir.

Çarşamba günü, önemli konuşmalar yapmak veya ciddi kararlar almak için uygun bir gün olmayacak. Yapacağımız anlaşma ve sözleşmeleri başka bir güne ertelemek daha doğru olacaktır.

Perşembe ve Cuma günleri ise yaratıcı fikirler geliştirebiliriz. Alışılmışın dışında, orijinal şeyler denemek isteyebiliriz. Değişiklik yapmak istediğimiz konularda sıra dışı adımlar atarak özgürleşmek isteyebiliriz.

Cumartesi günü, hayal kırıklıkları ve aldanmalara karşı dikkatli olmalıyız, çünkü her konuda odaklanma sorunu yaşayabiliriz. Pazar günü ise çevremizdeki kişilere karşı kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebiliriz. Hayatımızda derin ve kalıcı değişimler yapmaya karar verebiliriz.

Hafta sonu, Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, hayatımızda denge ve adalet konuları ön plana çıkacak. Her konuda daha nazik ve politik olacağız.

16 Eylül– 22 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyer yolculuğunuzda önemli adımlar atmaya başlıyorsunuz. Hayatınızdaki bu aşamada, yeni bir projeye başlamaya ya da yepyeni bir yola girmeye karar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra, teknolojik aksaklıklar ve kafa karışıklıkları her köşeden çıkabilir ve sizi zorlayabilir. Ancak, bu anın geçici olduğunu bilerek sabırlı olmalısınız.

Finansal konularla ilgili vereceğiniz kararlarda özellikle hafta başındaki günlerde aceleci davranmamalı, dürtüsel hareket etmemelisiniz. Elinize geçeceğini tahmin ettiğiniz bir tutar var ancak bu para beklentilerinizi düşündüğünüz kadar karşılayamayabilir. Sakinliğinizi korumanız, ileride alacağınız önemli kararlar için daha yararlı olabilir.

Hafta genelinde gördüğünüz rüyalar, etrafınızdaki ilginç olaylar size bir mesaj iletiyor olabilir ve aslında size rehberlik edebilir. Çevrenizde olanlara her zamankinden daha fazla dikkat etmeli ve bu işaretlerin size aslında ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalışmalısınız. Bu dönemde evren, rehberlerin aracılığıyla sizi yönlendirmeye çalışıyor olabilir.

Aşk hayatınızda özellikle ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacak. Bağlılık, evlilik veya ilişkinizin dengesi hakkında daha fazla düşünmeye başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir tanışmada ilk adımı atan siz olmalısınız, yoksa bu fırsatı kaçırabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ufak tefek sorunlar müdahale etmeniz gerekmeden kendiliğinden çözümlenebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda yön değişikliklerine işaret eden önemli bir zaman dilimi içerisinde olacaksınız. Bazen farkında bile olmadığınız anlar, geleceğinizi şekillendiren önemli kilometre taşlarına dönüşebilir. Hafta sonuna doğru kendinizi işinizle ilgili konularda daha çok ön planda bulabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili geçmişteki hatalarınızdan ve başarılarınızdan ders çıkarmak, gelecekteki finansal adımlarınızı daha sağlam bir zemine oturtmanızı ve daha rahat hareket etmenizi sağlayacaktır. Karşınıza çıkacak yeni finansal fırsatlar karşısında alacağınız doğru kararlar ve seçimler sizin gelecekteki finansal güvenliğinizi şekillendirecek.

Hafta boyunca genel olarak bir değişim isteği içerisinde olacaksınız. Günlük hayatta yaptıklarınızı, yakınlarınıza karşı davranışlarınızı detaylı düşünüp değişim içerisine girmek isteyebilirsiniz. Hafta başında kendinizi daha enerjik ve iyimser hissedeceksiniz. Pozitif tavrınızla ilgi çekebilir ve hem eski hem de yeni arkadaşlarınızla vakit geçirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz. Bu süreçte sabırlı ve anlayışlı olmak, sizi bir adım öne çıkaracaktır. Güçlü ve net iletişim kurmak ilişkinizi güçlendirebilir. Eğer yalnızsanız özellikle arkadaşlarınızla sosyalleştiğiniz ortamlarda karşılaşacağınız bir kişi kalbinizin daha hızlı atmasına sebep olabilir ve bu kişi hayatınıza girebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta finansal kararlarınızı gözden geçirip yeni bir yol seçebilirsiniz. Şu an, hayatınızda maddi anlamda bir kavşağa gelmiş olabilirsiniz. Eğer bir harcama ya da yatırım kararı ile karşı karşıyaysanız, önceki tercihinizden farklı bir şey yapmayı düşünebilirsiniz. Bu karar geçmişte sıkışıp kaldığınız bir döngüden çıkmanıza ve yeni bir yol açmanıza yardımcı olabilir.

Hafta başında iletişim kazalarına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü bu günlerde neredeyse herkes, siz de dahil, en basit istek ve ifadeleri bile yanlış anlamaya yatkın olabilir. Yanlış anlaşılmaların ve gereksiz gerilimlerin önüne geçmek için iletişiminize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem içerisinde olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta alacağınız etkiler bazı önemli değişiklikleri tetikleyebilir. Şirketinizde bir birleşme veya küçülme süreci başlayabilir, ya da siz, kariyerinizde daha farklı bir yola yönelmeyi düşünebilirsiniz. İşyerinizde ortaklıkların artacağı bir dönem başlıyor, ancak bu olumlu havanın yanında bazı çatışmalar da yaşanabilir. Bu çatışmaları çözerken liderlik vasıflarınız öne çıkacak.

Aşk hayatınızda bu hafta itibariyle enerjiniz yükselecek. Bu dönem romantik ilişkilerinizin daha eğlenceli ve canlı hale gelmesi için mükemmel bir zaman olabilir. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa, birbirinize yeni ortak aktiviteler ve hobilerle yaklaşmanız aşk hayatınızı renklendirebilir. Yalnızsanız hayatınıza yeni girecek biriyle derin bağlar kurma fırsatını bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizde ne istediğinizi oldukça net bir şekilde bileceksiniz. Bu dönemde yeni sorumluluklar almak için enerjiyle dolup taşabilirsiniz ve kariyerinizde veya eğitiminizde önemli bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Üzerinizde baskı hissetseniz de sahip olduğunuz deneyimle durumu başarıyla yöneteceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Özellikle aileniz ya da eşinizle finansal konular hakkında konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Daha tasarruflu olmak ve geleceğe dönük planlarla ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Ayrıca ani bir seyahat nedeniyle tahmininizden fazla ödeme yapmanız gerekebilir.

Hafta boyunca evinizi yeniden düzenlemek, yaşam ortamınızı güzelleştirmek ya da ailenizle daha fazla vakit geçirmek için daha çok istek ve enerji hissedebilirsiniz. Ortak verilmesi gereken kararlarda istediğiniz şeyleri net bir şekilde ifade ettiğinizde, bu hedeflere ulaşmak çok daha kolay olacaktır. Ayrıca bu dönem yeni eğitim fırsatları aramak, kişisel gelişim kurslarına katılmak için uygun olacak. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta alacağınız etkiler bazı aksaklıklar yaratabilir. Bu durum size konfor alanınızın dışına çıkmanız gerektiğini hissettirebilir ve aşk hayatınızda ne yapmak istediğinizi netleştirmek için düşüncelerinizi toplamanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız flört ettiğiniz kişilere fazla kıskanç davranmamanız yeni bir ilişki kurabilmeniz için önemli olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta sizin için yeni başlangıç ve deneyimleri keşfetme zamanı olacak. Uzun zamandır ertelediğiniz hedeflere doğru harekete geçmek için gerekli enerjiyi bu hafta bulabilirsiniz. Bu hafta özellikle kariyerinizle ilgili bir karar konusunda içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Hayat size bir yön gösteriyor; o işareti fark etmeniz ve adım atmanız gerekiyor.

Finansal konularla ilgili yatırım, kredi, borç gibi maddi durumunuzla ilgili konular varsa daha planlı gitmeniz ve geleceğe göre hareket etmeniz gereken dönemde olacaksınız. Daha dikkatli olmalısınız çünkü size destek teklif eden biri, bu teklifini geri çekebilir. Ancak, bu durum düşündüğünüz gibi kayıp olmayabilir. Aksine, daha büyük bir fırsatın kapısını aralamak için vesile olabilir.

Hafta genelinde kendinizi ifade etme yeteneğiniz artacak, bu sayede ailenizle ve yakınlarınızla daha içten ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak ve hayatınızdaki insanlarla derin, anlamlı anlar paylaşma fırsatını bulacaksınız. Uzaktaki aile bireyleriyle iletişimi yeniden canlandırmak veya evinizin ortamında yapacağınız ufak değişiklikler, size huzur ve mutluluk getirebilir.

Aşk hayatınızda bu hafta karmaşık duygularla karşılaşabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa var olan sorunlarla yüzleşmek ve çözüm yolları aramak için harekete geçmeniz önemli olacak. Eğer yalnızsanız kısa süre içerisinde sizi aşk konusunda heyecanlandıracak gelişmeler olabilir. Yeni birileriyle tanışmak için ortam yaratmalı ya da belli bir kişi varsa onunla buluşmaya çıkmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta dikkatinizi bütçenizi iyileştirmeye ve finansal düzeninizi sağlamlaştırmaya yönelteceksiniz. Normalde işlerinizi titiz ve detaylı bir şekilde halletseniz de bu hafta, alışılmış bir yöntemi takip etmek yerine farklı bir şey denemek sizin için çok da başarılı sonuçlar verebilir ve hızlıca çözüm getirebilir. 

Kariyerinizle ilgili konularda size göz korkutucu görünen projeleri üstlenmek için içsel bir enerjiyle dolu olacaksınız. Hafta ilerledikçe kendinizi daha motive ve güçlü hissedecek, yeni projelere başlama konusunda büyük bir istek duyacaksınız. Ayrıca arkadaşlarınızdan ve ailenizden yardım istemek ve desteklerini görmek bu süreçte sizin için çok faydalı olacak.

Hafta genelinde başkalarının fikirlerini çok fazla dinlemek zorunda kalmak sizi artık biraz sıkabilir, o yüzden kendi görüşlerinizi ve isteklerinizi ön plana almaya karar verebilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili konularda birtakım çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu çatışmaları kendi önceliklerinizi düşünerek hareket etmeniz sayesinde aleyhinize çevirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu dönemde yaşayacağınız bir tanışma, gelecekteki sevgilinizle buluşmanıza vesile olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa havada değişim rüzgarları esiyor olacak. Bu enerjiyi partnerinizle ilişkinizi daha derin bir seviyeye taşımak için değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı iletişim kuruyor olmanın aranızdaki bütün anlaşmazlıkları rahatlıkla çözebileceğini unutmamalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatınıza küçük ama etkili bir değişiklik katma fırsatını yakalayacaksınız. Belki de uzun süredir düşündüğünüz ama bir türlü adım atamadığınız küçük alışkanlık değişikliklerinden birini uygulama zamanı gelecek. Bu spor, sağlıklı beslenme ya da ufak estetik dokunuşlar gibi bir karar olabilir ancak hayatınızda büyük bir değişiklik hissettirecek.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yeni bir rol üstlenmeye veya lider pozisyonuna adım atmaya itilebilirsiniz. Eğer tereddüt ediyorsanız, belki de korkmayı bir kenara bırakma ve bir adım öne çıkma zamanı gelmiş olabilir. Kendinize olan güveninizi yeniden kazanmalı ve yeteneklerinizin farkına varmalısınız, çünkü çevrenizdeki insanlar sizin potansiyelinizi sizden çok daha fazla görüyor.

Finansal konularla ilgili bu hafta sonu dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle yakın çevrenizdeki birinin maddi kararları ile ilgili bazı gerginlikler yaşanabilir ve siz de fazla savunmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak sakin kalmalısınız, çünkü uzun zamandır maddi anlamda bir artış hedefliyorsanız, şimdi bu hedefe ulaşmak için yaratıcı stratejiler geliştirmenin tam zamanı olacak.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa hafta başında aşk hayatınızda duygusal konuşmalar ve önemli paylaşımlar için güçlü bir istek duyacaksınız. İster birlikte geçmişe dönüp anılarınızı tazelemek isteyin, ister evinizle ilgili kararlar hakkında konuşmak isteyin, bu hafta doğru zamanda olacaksınız. Eğer yalnızsanız fazlasıyla sahipleneceğiniz ve sizi heyecanlandıran bir kişiyle tanışabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta size gelen yeni bilgiler hayatınızı farklı bir yöne taşıyabilir. Günlük yaşamınızda yeni bir rutine geçiş yapmanız veya sağlığınızla ilgili radikal bir değişiklik yapmanız söz konusu olabilir. Bu hafta vereceğiniz kararlar, uzun vadede hayatınızda önemli bir rol oynayabilir ve değişim yaratabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta büyük bir hareketlilik yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca üst düzey yöneticilerinize parlak fikirler sunmak ya da iş arkadaşlarınızla ortak şeyler yapmak için istekli olacaksınız ve liderlik edeceksiniz. İş hayatınızda size güvenen, birlikte hareket edebileceğiniz kişilerle çevrili olmanız size daha çok başarı kazandıracak.

Finansal konularla ilgili kendinize olan güveniniz bu hafta çok işinize yarayacak. Yeni kazanç fırsatlarını araştırmaktan çekinmemeli ve bu süreçte kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmekten kaçınmamalısınız. Finansal kararlar alırken yaratıcı fikirlerinizi ön plana çıkarmalı ve cesur olmalısınız. Maddi durumunuzun iyiye gitmesi ve elinizin rahatlaması size bu hafta neşe kazandıracak.

Aşk hayatınızda bu hafta bazı değişiklikler ve gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde partnerinizle aranızda bazı ufak gerilimler yaşansa da her iki tarafın da uzlaşma göstermesi bağlarınızı güçlendirecektir. Eğer yalnızsanız geçmişten bir kişi ile yaşayacağınız sürpriz bir karşılaşma beklemediğiniz gelişmelerle sizi şaşırtabilir ve bir ilişki tekrar başlayabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta sizi harekete geçirecek yepyeni bir enerji ile karşı karşıya olacaksınız. Özellikle finansal konularla ilgili güçlü etkiler alacaksınız ve daha pratik düşüncelerle daha karlı işler yapacağınız fırsatlar önünüze çıkacak. Hafta boyunca ve önümüzdeki dönemde para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda hafta başında alışılmışın dışında bir yol izleme düşüncesi zihninizi meşgul edebilir. Kendinize biraz zaman ve alan tanıyarak, nereye gitmek istediğinizi netleştirebilirsiniz. Aklınızda bir iş değişikliği ya da işinizle ilgili önemli konuşmalar yapmak olabilir. Bu hafta adım atmak için uygun zaman olabilir, kendinizi daha cesur ve net bir şekilde ifade edebileceksiniz.

Hafta boyunca sahip olduğunuz şeylere şükran duygusuyla yaklaşabilir, aileniz, eviniz ve yaşamınızdaki kaynaklar için minnettar olabilirsiniz. Bu düşünceler, çekim yasasını harekete geçirir ve daha fazla bolluğun size çekilmesine yardımcı olabilir. Ayrıca pozitif halinizle sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan bağlarınızın daha da güçlenmesine odaklanacaksınız.

Aşk hayatınızda iletişim becerileriniz keskinleşecek ve bu durum romantik ilişkilerinizde büyük bir avantaj olacak. Yeni tanıştığınız birisiyle derin sohbetler etmek ya da partnerinize güzel, içten mesajlar yazmak için mükemmel bir zamanda olacaksınız. Hafta genelinde yüksek enerjinizi kullanarak hem kendinizi ifade etmek hem de partnerinizin ilgisini çekmek çok daha kolay olacak.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş hayatınızda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak bazen tahmin ettiğinizden daha zorlayıcı olabilir, zaman ve iletişimle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple, özellikle bu hafta boyunca, her zamankinden daha fazla hazırlıklı olmalı ve önlem almalısınız. Zaman konusunda esnek olmanız yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili uzun vadeli maddi planlarınızı gözden geçirmek ve bunları gerçekleştirmek için gerekli adımları atma şansınız olacak. Hafta sonu boyunca sabırlı davranmanın size getireceği olumlu sonuçlar olacak, bu yüzden acele etmeden, kararlı bir şekilde ilerlemeli ve başarıyı kutlamaya hazırlanmalısınız, gelirlerinizin artması söz konusu olacak.

Hafta başındaki günlerde kişisel ilişkilerinizde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Yaşanacak anlaşmazlık, muhtemelen ailenizle sizi birbirinizden uzaklaştırsa da uzlaşma yoluna gitmek ve orta noktayı bulmak için büyük fırsatlar içerecek. Her iki tarafın da fedakarlık yapması gereken bir durum ortaya çıkabilir, ancak bu uzun vadede ilişkinizi güçlendirebilir.

Aşk hayatınızda duygularınızın mantığınızın önüne geçebileceği bir dönemdesiniz. Bu sebeple, özellikle hassas konuları ele alırken dikkatli olmalısınız. Sakin tavırlarda kalırsanız mevcut ilişkinizi bir adım öteye taşımaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişten aklınızdan çıkmayan eski bir aşkınızla tekrar bir ilişkiye adım atmaya karar verebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kariyer alanında önemli değişimlerin kapıda olduğu bir dönemdesiniz. Liderlik vasıflarınızı daha fazla ön plana çıkarma arzusu hissedebilirsiniz. Fakat enerjinizi iş birliğine yönlendirmek ve uyum içinde çalışmak, istenen sonuçları elde etmeniz adına en akıllıca yol olacaktır. Kısa sürede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bazı beklentilerinizin gecikmesi söz konusu olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir ödemenin gecikmesi ya da planladığınız bir finansal işlemin ertelenmesi mümkün olabilir. Bu süreçte aktif olmanız ve bazı adımlar atmanız gerekebilir. Bu küçük aksaklıklar moralinizi bozmamalı, çünkü gerekli önlemleri alarak sorunu çözmeniz mümkün olacak.

Hafta boyunca ruhsal alanınızda büyük bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha duygusal hissetmenizle birlikte yakınlarınızı çevrenizde tutmak isteyeceksiniz, arkadaşlarınız ve ailenizle de fazlasıyla zaman geçireceksiniz. Ayrıca hobilerinizle ilgili eğitimlere başlayabilir ya da kişisel bakımınızla ilgili konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta kariyerinizle bağlantılı bir kişiyle yeni bir ilişki başlayabilir.  Hırslı ve kararlı tavrınıza bu kişi kayıtsız kalamayacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi biraz yoğun bir duygusal süreç içerisinde bulabilirsiniz ve aşk hayatınızla ilgili ideallerinizi sorgulayabilirsiniz. Bu süreçte partnerinizle net iletişim kurmanız önemli olacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta sizin için maddi açıdan oldukça kazançlı olabilir. Değerli bir şey elde etme şansınız oldukça yüksek, uzun süredir beklediğiniz bir fırsat sonunda karşınıza çıkabilir. Beklediğiniz toplu bir para, aileden gelecek bir miras ya da bir banka onayı gibi konular bu hafta olumlu şekilde sonuçlanabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta iletişim becerileriniz son derece yüksek olacak. Yüksek enerjinizle her işin altından kalkabileceğinizi hissedeceksiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken önemli bir olmalı, her şeyi kontrol etmeye çalışarak aşırı yük altında kalmamaya özen göstermelisiniz. Daha sakin ve emin adımlarla ilerlemek yararınıza olacak.

Hafta genelinde bir değişim döngüsü içerisinde olacaksınız. Sizin isteğinizle ya da zorlanarak da olsa büyük bir değişim kapınızda görünüyor. Bu yüzden hayatınızda neleri değiştirerek her şeyi daha iyi hale getirebileceğinizi düşünmek için ideal bir zamanda olacaksınız. Belki de uzun süredir sizi yoran alışkanlıklardan kurtulma zamanının geldiğini fark edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta duygusal iyileşme ve geçmişten gelen yükleri serbest bırakma konularına odaklanmanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız geçmişten aklınıza takılan kişiyi artık unutmalı ve geleceğinize odaklanmalısınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye çalışmanız ilişkinizin derinleşmesine yardımcı olabilir.


16 Eylül- 22 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!