Haftalık Burç Yorumları- 16 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-16-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-16-ocak-haftasi

16 Ocak-22 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

16 Ocak-22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumu yaşayacağımız olaylarda kendi gücümüzü keşfetmemizi sağlarken çevremizdeki kişilere karşı baskın ve manipüle edici  tavırlar sergilememize neden olabilir. Güneş’in kova burcuna geçmesi ile çok daha fazla sosyal olacağımız ayrıca özgürlük ihtiyacımızın artacağı etkiler alabiliriz. 

Kova burcunda yaşanacak olan platonik Yeni Ay’ın etkisi ile hayatımızda bizi önemli ölçüde dönüştürecek kadersel başlangıçlar yapabiliriz.

Venüs Satürn kavuşumu ise parasal konularda öz değerimizle ilgili konularda ve aşk hayatımızda kendimizi ifade etmekte bizleri zorlayabilir. Kendimizi değersiz hissedeceğimiz gelişmeler yaşayabiliriz. Ayrıca tüm hafta boyunca büyük söylemlerden uzak durmalı kendimizi ifade erken ve sorunlarımızı çözerken abartılı davranışlar sergilemekten kaçınmalıyız.

16 Ocak-22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumu kariyer hayatınızda ve toplum önündeki duruşunuzla ile ilgili konularda kendinizi daha baskın bir şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Gücünüzü ve isteklerinizi çevrenizdekileri manipüle ederek göstermeye çalışabilirsiniz ya da çevrenizdeki otoriter figürlerden manipüle edici tavırlar görebilirsiniz. Kendinizle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşerek karşınıza almak istediğiniz kişilere fevri ve keskin tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu hafta başınızın dikine gitme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayatınızdaki bir takım şeyleri kökten değiştirmek isterken gözünüzü her zamankinden fazla karartabilirsiniz. 

Güneşin kova burcuna geçmesiyle ve kova burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile iş hayatınızda terfi zam ve yükseliş elde edebilirsiniz. Venüs ve Satürn kavuşumunun etkisi ile sevgi ve öz değerler konusunda kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş kendinizi sevilmemiş hissedebilirsiniz. Öz değerler konusunda zorlanabileceğiniz bir süreçten geçebilirsiniz ancak kendi değerinizin farkına varmalı moralinizi bozmamalısınız. Ayrıca tüm hafta boyunca tutamayacağınız sözleri vermemeye büyük büyük sözler söylememeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda kalıcı ilişkilere başlamak duygusal konularda kararlı adımlar atmak isteği içinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında yaşanacak olan Venüs Plüton Kavuşumu ticari sosyal medya ve hukuksal alanda yürüttüğünüz işlerde kendinizi daha baskın ve kararlı bir şekilde ortaya atmanızı sağlayacak. Güneşin Kova burcuna geçmesiyle sosyal statünüzü ilgilendiren alanlarda daha görünür hale gelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yürüttüğünüz plan ve projelerinizi daha ciddi bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Mesleki konularda daha gerçekçi ve uzun vadeli ayakları yere sağlam basan adımlar atabilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile iş hayatınızda yeni gündemler olabilir yeni başlangıçlar yapabilir önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Patronlarınız ve yöneticilerinizle uyum içinde olurken beklediğiniz destekleri görebilirsiniz. 

Bu hafta kendinizi güvende hissettiğiniz alandan çıkarak zorda olsa yeni deneyimlere kendinizi açmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi ileriye taşıyacak yeni güvenli alanlar yaratmak için hamleler yapabilir risk alabilirsiniz. Bu zamana kadar sağlam gördüğünüz alanlardan çıkmamaya direnir olduğunuz yerde sayarsanız bazı kayıplar yaşayabilirsiniz sistem sizi yeni ay ile beraber konfor alanınızdan çıkarak yeni adımlar atmaya zorlayacaktır. Başkalarının sizin için yarattığı konfor alanından çıkarak kendinize yeni konfor alanları yaratmanın ne kadar önemli olduğunu yeni ay ile beraber daha ciddi bir şekilde anlayabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumu ile parasal konularda önemli sonuçlanmalar yaşayıp kendinizi maddi konularda daha baskın bir şekilde ortaya koymanızı sağlayacak. Bu dönemde maddi konularda önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz ancak  sorunlarınızı çözerken abartılı hamleler yapmamaya da özen göstermelisiniz. Güneş’in kova burcuna geçmesi ile yurt dışı işleriniz akademik kariyeriniz hukuksal işlerinizle ilgili konularda hızlı bir akış söz konusu olabilir. 

Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile gelecek hedeflerinizle ilgili konularda takdir ve başarı elde edebilirsiniz. Geleceğinizi etkileyecek önemli kişilerle kalıcı ilişkiler başlatabilirsiniz. Ancak sosyal çevrenizle olan iletişimde tutamayacağınız büyük sözler vermemeye özen göstermelisiniz. Yaralayıcı konuşmalar yapmamalısınız. Kadınlardan gelecek kötü etkilere dikkat etmelisiniz gelecek planlarınızı yakın çevrenizdeki kadınlarla paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde kadersel karşılaşmalar ve ilişkiler yaşayabilir ruh eşinizi bulabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yapmak istediğiniz başlangıçlar bu dönemde odak noktanız olabilir. Ayrıca yurt dışı seyahatleriniz aktif olabilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçlarıhafta başında yaşanacak olan güneş Plüton kavuşumu  evlilik ve ortaklı işlerinizde gücünüzü kendinizi daha baskın şekilde ortaya koymanıza neden olabilir. Kendinizle ve eşinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşarken bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Güneşin kova burcuna geçmesi ile dışarıdan gelen kaynaklarınız ve eşinizin gelirleri ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu alanda yaşanacak yeni ayın etkisi ile başkalarından gelen kaynaklarınızı arttırmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Miras nafaka krediler alacak ve borçlarınızla ilgili beklediğiniz önemli gelişmeler varsa olumlu etkiler alabilirsiniz. Finansal konularda kadınlarla iş birliği yapmamaya özen göstermelisiniz. Para ile ilgili işlerinizde kadınlardan gelecek zararlara karşı dikkatli olmalısınız.  

Venüs Satürn kavuşumun etkisi ile korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Evlilik ve ilişkileriniz alanında yaralayıcı konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda dedikodulardan uzak durmaya çalışmalısınız başarınızı engellemek isteyen kişilere karşı da dikkatli olmalısınız. Ayrıca evlilik ve ilişkiler alanında arka planda dönen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Sizden saklanan sırlar ve dedikodularla meşgul olabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçlarıhafta başında Güneş Plüton kavuşumu sizlerin evlilik ve ilişkiler alanınızı etkiliyor olacak. Duygusal hayatınızla ilgili konularda daha baskın ve kararlı bir şekilde kendinizi ortaya koymanıza neden olabilir. İlişkilerinize dair kalıcı kararlar alabilirsiniz yada kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eşinizden ya da ortak iş yaptığınız kişilerden destekler görebilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi ile ve kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile aşk hayatınızda çok daha sosyal olabilirsiniz. İlişkilerinize dair yenilikler söz konusu olabilir. Bu dönemde ilişkiler alanınızda olan Satürn Venüs kavuşumu güneş pluto kavuşumu ve yeni ay sizlere aşk hayatınızda son derece sağlam adımlar attıracaktır. Duygusallığa kapılmak yerine mantıkla hareket etmek çok daha doğru olacaktır. Ayrıca eşinize kendinizi ifade ederken daha sakin tavırlar sergilemeye de özen göstermelisiniz. 

Merkür Chiron arasındaki sert açı sizi biraz tatminsiz yaparken ilişkilerinizde istediğiniz koşulları elde etmek adına yaralayıcı sözler kullanmamaya da özen göstermelisiniz. Ayrıca partnerinize tutamayacağınız büyük sözler vermemeye de özen göstermelisiniz. Juno Jüpiter kavuşumu kadersel ilişkileri karşınıza getirebilir. Aşk hayatınızda yaşayacağınız her gelişme kadersel etkilere sahip olurken uzak mesafe bir ilişkiye başlamanızda söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumu aşk hayatınızla ilgili alanlarda çocuklarınızı ilgilendiren konularda manipüle edici tavırlar sergilemenize neden olurken kendinizi baskın bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili gerçeklerle yüzleşirken yaşayacağınız dönüşümde sakin kalmak sizin için önemli olacaktır. 

Güneşin kova burcuna geçmesi ve yeni ayın etkisi ile kariyer hayatınızda yeni bir gündem söz konusu olabilir. Çalışma ortamınızda önemli yenilikler olabilir. Günlük rutinlerinizde önemli fırsatlar elde ederken sağlığınızla ilgili konularda sizleri destekleyici etkiler alabilirsiniz. Bu dönemde iş ortamınızdaki kadın figürlerin arkanızdan çevirdiği işleri öğrenmeniz söz konusu olabilir. Kadınlardan gelen gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. 

Venüs Satürn kavuşumunun etkisi ile kendinizi sevilmiyor hissedebilirsiniz ve parasal koşullarınızda sizleri kısıtlayan enerjiler hakim olabilir. Hafta sonu ise aşırı abartılı söylemler söylemekten uzak durmalısınız despot tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Kendinizi daha yumuşak bir şekilde ortaya koymaya kimseyi yaralamamaya dikkat etmelisiniz. Kimseyi kırmadan dökmeden hedeflerinize ilerleyebilirseniz oldukça başarılı başlangıçlarınız olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında Güneş Plüton kavuşumunun etkisi ile aile içinde baskın tavırlar sergileyebilir bazı gerçeklerle yüzleşirken manipüle edici tepkiler verebilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda keyifli gelişmeler yaşarken spekülatif yatırımlardan da kazançlar elde edebilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız konular sizler için öncelikli olabilir. Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile yeni gündemlerinizi hayata geçirmeye başlayabilirsiniz. Gelecekle ilgili konularda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ileriye doğru yol almak adına bu zamana kadar başlatamadığınız her konuda harekete geçebilirsiniz. 

Satürn Venüs kavuşumunun etkisi ile sevgi alışverişinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda uç noktalardaki söylemlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde grup çalışmaları içinde yer alabilir yeni anlaşma ve sözleşmelere imza atabilirsiniz. Eğitim almak ve eğitim vermekle ilgili gündemleriniz varsa destekleniyor olacaksınız. Ayrıca yeni flörtler başlatabilir ayaklarınızı yerden kesen kalıcı ilişkilere başlayabilirsiniz. Mevcutta bir ilişkiniz varsa evlenme kararı alabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumunun etkisi ile yakın çevre ilişkilerinizde kardeşler ve kuzenlerinizle ilgili konularda kendinizi daha baskın bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Yapacağınız anlaşma sözleşme ve projelerinizde kendinizi ortaya koyarken kararlı tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirleriniz bu dönemde daha baskın ortaya koyarken manipüle edici tavırlar sergileyebilir dediğim dedik olabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi de aile içinde hareketli gündemleriniz olabilir. Ev içinde sosyal olabilir sık sık misafir ağırlayabilirsiniz. 

Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile ev içinde yapmak istediğiniz yenilikler varsa önemli şanslar elde edebilirsiniz. Hayalinizdeki evi bulup taşınma kararı alabilirsiniz. Aile içinde takdir kazanabilir ev içindeki ilişkilerinizde önemli destekler görebilirsiniz.  Satürn Venüs kavuşumunun etkisi ile ev içinde kalıcı uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Aile içinde yaşayacağınız gelişmelerde daha gerçekçi tavırlar sergileyebilirsiniz. Ancak aile bireyleri ile olan ilişkilerinizde tutamayacağınız sözler vermemeli abartılı söylemlerden uzak durmalısınız. Ayrıca Juno Jüpiter kavuşumunun etkisi ile kariyer hayatınızda kadersel şanslar elde edebilirsiniz. Sizlerin yaşantısını değiştirecek uzun vadeli iş fırsatları elde edebilirsiniz. Meslek hayatınızda oldukça şanslı etkiler alırken yaşayacağınız dönüşüm kaçınılmaz olabilir. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında yaşanacak olan Güneş Plüton kavuşumu öz değerinizle ilgili konularda kendi değerinizi bilmenizle ilgili alanda baskın tavırlar sergilemenize neden olabilir. Kendi kıymetinizi daha iyi anlarken çevrenizdeki kişilere karşı manipüle edici tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendi değerinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşarken pire için yorgan yakmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca finansal koşullarınız ve para kaynaklarınızla ilgili alanda otorite figürlerinden destekler görebilirsiniz. Kaynaklarınızı arttırmak konusunda daha kararlı tavırlar sergileyebilirsiniz.  

Güneşin Kova burcuna geçmesi ve kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile ortaya attığınız fikirlerinizde önemli başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki kişiler tarafında söylemleriniz takdir görebilir. Yürüttüğünüz kısa vadeli projelerde önemli başarılar elde edebilirsiniz. Geleceğe taşıyacağınız iş ile ilgili konularda yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu zamana kadar çalışma hayatınızda başlatmak istediğiniz uzun vadeli plan ve projelerde harekete geçebilir kendinize yeni bir yön çizebilirsiniz.   

Venüs Satürn kavuşumunun etkisi ile sizi tatmin etmeyen duygularınızdaki eksikliği fark edebilirsiniz ve uzun vadede tatmin olmadığınız konularda kararlı adımlar atabilirsiniz. Ayrıca kendinizi eksik hissettiğiniz koşullarda değişim arzusu içinde olurken kadersel olarak yaşayacağınız olaylar geleceğinizi şekillendirecektir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yaşanacak olan Plüton Güneş kavuşumunun etkisi ile kendinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda sizi dönüşüme itecek olan her türlü koşulda manipüle edici tavırlar sergileyebilirsiniz. Kimliğinizi dönüştürecek her konuda daha baskın tavırlar sergileyebilirsiniz.  Güneşin kova burcuna geçmesi ve kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile parasal kaynaklarınızı arttırmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Birden fazla kazanç kapısı elde ederken kendi değerinizi çok daha iyi fark edebilirsiniz. Ayrıca güçlü kişilerden finansal anlamda destekler görebilirsiniz. 

Jüpiter juno kavuşumunun etkisi ile kariyer hayatınızla ilgili konularda beklediğiniz kazançlarınız varsa kadersel olarak size gelebilir. Sosyal statünüzü güçlendirecek ve sizi iş hayatınızda bambaşka bir noktaya taşıyacak fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Elde ettiğiniz imkanlara güvenerek tutamayacağınız sözler vermemeye özen göstermeli abartılı tavırlar sergilememelisiniz. Aşk hayatınızda ise sizi yaşantınızda daha ileriye taşıyacak renkli kişiliği olan entelektüel bir kişi ile kadersel bir ilişkiyi başlatabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, Güneş Plüton kavuşumunun etkisi ile bilinçaltınızda sizi dönüştürecek bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı gerçekleri ve sırları öğrenip bu kişilere karşı manipüle edici baskın tavırlar sergileyebilirsiniz. Güneşin burcunuza geçmesi ve burcunuzda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile hayatınıza dair önemli yenilik gündemleriniz olabilir. Kimliğinizi görüntünüzü değiştirecek yenilikler içine girebilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumunun etkisi ile içinize dönebilir kendinizi biraz yanlızlaşmış hissedebilirsiniz. 

Hafta boyunca sinirsel gerginliklere karşı uykusuzluk problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca çevrenizdeki bazı kişilerin sizleri anlamadığını düşünebilirsiniz. İş hayatınızda toplantılar ve organizasyonlar içinde yer alabilir kendinizi ve yeteneklerinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Hayatınızı yeniden yapılandıracak önemli adımlar atacağınız bu dönemde emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Size keyif veren konu ve olaylar ile sorumluluklarınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Özgürlük ihtiyacınız fazlasıyla artarken toplum içinde aranan kişi olabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşanacak Güneş Plüton kavuşumu ile kendi gücünüzü her zamankinden fazla hissedebilirsiniz. Alacağınız kararlarda çevrenizdeki kişilere karşı gücü elinizde tutabilirsiniz. Güneşin kova burcuna geçmesi ile kendi içinizdeki travmalardan kurtulabilmek adına önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile geleceğe yönelik hedeflerinizi geri planda oluşturabilirsiniz. Bilinç altınız ve rüyalarınız bu dönemde oldukça etkin olabilir. Kendiniz kökleriniz travmalarınız geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili büyük bir uyanış yaşayabilirsiniz. 

Yurt dışına yerleşme planlarınız varsa önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalar imzalar ve yolculuklarınız da sizleri bir üst seviyeye çıkaracak şanslar elde edebilirsiniz.  Uzaklardan beklediğiniz haberler ve gelişmeler varsa sürpriz bir şekilde hayatınızda yer alabilir. Ayrıca geçmişte yapmış olduğunuz hataları fark ederek hayatınızda bazı değişimler i başlatabilirsiniz. Venüs Satürn kavuşumunun etkisi ile içsel anlamda kendinizi değersiz ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Bilinç altınız ve zihninizi susturmak sizin için zor olabilir ancak en çok da bu dönemde kendi değerinizi fark etmelisiniz.


16 Ocak- 22 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!