Haftalık Burç Yorumları- 17 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-17-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-17-nisan-haftasi

17 Nisan-23 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

17 Nisan -23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında aşk sevgi ilişkiler gezegeni Venüs 7 Mayıs tarihine kadar ikizler burcunda yolculuğuna başlıyor olacak. Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile ikili ilişkilerimizde iletişime çok daha önem veriyor olacağız. Bu dönemde aşk hayatımızda merak duygumuz ön planda olurken yüzeysel ilişkilere de çekilmemiz söz konusu olabilir. Hızlı başlayan ilişkiler merak duygumuz geçince bitebilir. Ayrıca arkadaşlarımız ve sosyal çevremizle kısa mesafeli yolculuklar yapmak isteyebiliriz. Aşk hayatımızda ikilem yaşamak çabuk sıkılmak söz konusu olabilir. 

Aynı gün içinde yaşanacak Plüton Venüs üçgeni parasal konularda ve ilişkilerimizde önemli kararlar aldırabilir. Aşk hayatımızda daha tutkulu olabiliriz. Hafta ortasında yaşanacak olan Güneş Jüpiter kavuşumu bolluk bereket enerjisini hayatımıza taşıyacak. İnisiyatif alarak başlattığımız konuların sonuçları uzun vadede olumlu olarak alabiliriz. Ancak egodan ve abartıdan rehavetten bu dönemde uzak durmak önemli.

Hafta sonuna doğru Venüs Satürn arasındaki dik açı parasal konularda ve aşk hayatımızda daha fazla sorumluluk almamıza neden olurken kendi özdeğerimizi de sorgulamamıza neden olabilir. İlişkilerde ve parasal koşullarda korku enerjimiz aktifleşebilir.

17 Nisan-23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta burcunuzda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile  birçok fırsat önünüze çıkacak. Hafta başında çok hırslı ve enerjik hissedeceksiniz. Bunu iyi kullanıp karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Sizi engelleyebilecek bir güç karşınıza çıkamayacak. Harekete geçmekten korkmayın.

Bu hafta birçok etkinliğe katılıp yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim yönünden çok yoğun günler geçirebilirsiniz, net ve hızlı iletişim kuracak ve işlerinizi mükemmel şekilde halledeceksiniz. Bu iletişim trafiği arasında bir arkadaşınızın aslında sandığınızın aksine kötü niyetli olduğunu fark edebilirsiniz. Maskeleri yere düşeceği için arkadaşlığınızın devam edip etmemesine siz karar verme durumunda kalabilirsiniz. 

İş hayatınızda karşılaşabileceğiniz bazı pürüzler olabilir. Bu hafta boyunca sabırlı ve esnek davranmanız yararınıza olacaktır. Kariyer hayatınızda biraz sabır göstermeniz gereken bir dönem geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda hep hayalinizde olan ne varsa bu hafta gerçekleşebilir. Nasıl bir ilişki dilediğinize dikkat edin, çünkü dileğinizin tam olarak gerçekleşmesine çok az kaldı. Olumlu düşünceler içinde olmaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,bu hafta yeni mali planlarınızı hayata geçireceksiniz.  Son zamanlarda finansal açıdan fazla harcama yapmış olabilirsiniz. Bu dönemde bunun farkına varıp finansal durumunuzu tekrar ele almanız gerekecek. Para konusuyla ilgili eski alışkanlıklarınızı değiştirebilir, satın alacaklarınızın listesinden çoğu şeyi eleyebilir, yeni yatırım yöntemlerine yönelebilirsiniz. Tutumlu davranmanız ileriki dönemde size kazanç sağlayacaktır.

 Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile manevi yönden kendinizi oldukça güçlü hissedeceksiniz. Arkanızda koruyucu bir güç varmış gibi düşünebilirsiniz. Olumlu düşüncelerde kalmanız hayatınıza da olumlu etkiler getirecektir. Dua veya meditasyon çalışmalarınıza ağırlık verebilirsiniz. 

Hafta boyunca kendinizi bir koşuşturma içindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Pratikliğinizle işlerinizi hızlıca halledeceksiniz. Bu size yorucu gelebilir, yorgunluğunuz sebebiyle fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru daha rahat duruma döneceksiniz. 

Flört becerileriniz bu hafta çok güçlü, sosyalleşme ve etkinlik tekliflerini geri çevirmeden yeni insanlarla tanışmalısınız. Aynı değerlere sahip olduğunuz yeni adaylar hayatınıza girebilir. İlişkiniz varsa da yalnızsanız da romantik günler kapınızda. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile yeni fikirler edineceksiniz. Size yeni bakış açısı kazandıracak birisi ile tanışabilir ya da okuduğunuz bir kitaptan etkilenip hayata karşı bakışınızı değiştireceksiniz. Etrafınızdaki her şeyi daha farklı ele alıp ufkunuza açabileceksiniz. Bu açılımın değerini bilmelisiniz. 

Sosyal açıdan hareketli geçecek bu haftada iyi anlaştığınız yakınlarınızla birçok etkinlik planlayabilirsiniz. Bu etkinlikler içerisinde işinize yarayacak yeni bağlantılar da kurabilirsiniz. Eski bir arkadaş grubunuzla tekrar bir araya gelmek de gündeminizde olabilir.

Haftanın genelinde üretici ve hızlı şekilde işlerinizi halledeceksiniz. Beklenmedik engeller önünüze çıksa da sakin kalmaya çalışarak bunları aşabilirsiniz. Hafta sonun doğru enerjiniz daha da artacak. Bu enerjinizi bir gezi planlamak, ufak bir seyahate çıkmak için kullanabilirsiniz.

Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonu oldukça romantik bir buluşma, farklı bir yerde randevu yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye ne kadar değer verdiğinizi göstermekten kaçınmayacağınız ve karşılığını alacağınız bir hafta olacak. Yalnızsanız sosyalleştiğiniz ortamlarda gözleriniz etrafta olsun, istediğiniz kişiyi kendinize çekmeniz hiç zor olmayacak. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile istediğiniz şeyleri başarmak için önünüzde hiçbir engel kalmayacak. Daha önceden sizi durdurduğunu düşündüğünüz şeyler artık sizin için önemli olmayacak. Sınırlarınızı tekrar gözden geçirecek ve yeni açılımlar yapacaksınız. Tereddüt duygusunu bu hafta unutabilirsiniz.

Kariyer alanınızda önemli bir toplantı ya da görüşme yapabilirsiniz. Mevcut işinizde yeni bir görev alıyor olabilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütmek ile ilgili bir fırsat ortaya çıkabilir. Önemli bir gelişme planlarınızı olumlu yönde yenilemenize sebep olabilir.

Hafta boyunca duygusal açıdan kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi koruyup negatif düşüncelere kapılmazsanız bu ruh halinizin üstesinden gelebilirsiniz. Hafta ortasındaki sosyalleşme isteğinizle kabuğunuzu kırmanız kolaylaşacak. Karşınızdaki kişiler üzerindeki etkiniz evde kalmamanızı gerektirecek kadar yüksek olacak.

Aşk hayatınızda geçmişte kalan bir kişinin tekrar iletişim kurma olasılığı söz konusu olabilir. Geçmiş tecrübelerinizi göz önünde bulundurarak ilerlemenizde fayda var. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilk günün heyecanlarını tekrar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta birisinden çok önemli yardım alacaksınız. Muhtemelen bir arkadaşınız en ihtiyaç duyduğunuzda yardım sağlayacak ve işleriniz yoluna girecek. Yardım istemekten çekinmemelisiniz. Bu gelişme arkadaşlığınızı da güçlendirecek.

Hafta başında Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile aklınızdaki planlarınız kendiliğinden yolunda gidecek. Bu sebeple daha büyük planlar için hayal kurmaya başlayabilirsiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili genel anlamda size çok başarı getirecek bir döngünün içerisine gireceksiniz. Büyük resme odaklanıp hedefinizden şaşmamalısınız.

Sosyal açıdan oldukça hareketli geçecek bu haftanızda, yeni etkinlik fikirleri üretmekte çok başarılısınız. Büyük gruplar ile, bu arkadaş ya da aileleriniz olabilir, maceralı etkinliklere katılabilirsiniz. Bu hafta organize ve planlama işlerini siz başarı ile yapabilirsiniz.

Manevi yönünüz bu hafta çok güçlü, bu hafta sezgilerinize güvenebilirsiniz. Aşk hayatınızda sadece arkadaş olduğunuz bir kişinin size farklı hisler beslediğini hissettiyseniz bu doğru olabilir. Bir tepki vermeden sakince düşünmeniz yararınıza olacaktır. Ani kararlardan kaçınmalısınız. Güzel bir ilişkinin başlangıcını yaşayabilirsiniz. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta göz önüne çıkmalısınız. Kendinizi arka planda tutmaya çalışsanız da buna artık son verip öne atılmalısınız. Görünür olmak fırsatları önünüze çıkaracak. Beklenmedik şekilde birisinden bir hediye alabilir, iş ile ilgili bir teklif alabilir, çok önemli bir görüşme fırsatı doğabilir.

Finansal anlamda da şanslı olduğunuz bu dönemde size kazanç getirmesi muhtemel fırsatları gözden kaçırmayın. Alacağınız sürpriz teklif maddi anlamda size çok fazla getiri sağlayabilir. Tanıdıklarınızın yardımı olacak yatırım fırsatları önünüze çıkabilir.

Hafta boyunca önünüze çıkabilecek kısa seyahat fırsatları olabilir. Bunları değerlendirip rutininizde değişiklik yapmak size kendinizi çok iyi hissettirebilir. Bir yakınınızla yaşadığınız bir sorunla ilgili bu hafta çözüme ulaşabilirsiniz. Nasıl içinden çıkacağınızı bilemediğiniz bu durumla ilgili birden aydınlanacak ve tamam ya da devam kararı vereceksiniz. Sezgilerinize güvenerek karar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile Aşk hayatınızda yalnızsanız sosyal çevrenizden zaten tanıdığınız bir kişi ile aranızda yakınlaşma yaşanabilir. Bu kişi işinizle ilgili ya da ortak katıldığınız etkinliklerden tanıdığınız birisi olabilir. Yalnızsanız da, bir ilişkiniz varsa da aşk konularında şansınız yüksek olacak.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta evde durmayacaksınız. Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile  sürekli yeni maceralar peşinde koşup gezip tozacaksınız. Baharın gelişiyle içinizdeki kıpırtı ile yerinizde duramayacaksınız. Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Yeni planlarınızda çok yakınınız olan birisinden de destek göreceksiniz.

Hafta başından itibaren ortak çalışma, ortaklık ile ilgili konulara odaklanacaksınız. Uzlaşma ve denge kurma konularında sizin uzmanlığınıza başvurulacak. Biraz yorucu geçebilecek bu günlerde elde ettiğiniz başarılarınız yorulduğunuza değecek. Hafta sonunuza enerji dolu geçireceksiniz. Aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli sohbetlere katılabilir, eğlence dolu zamanlar geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bir ilişkinizin olmasını çok istiyor olabilirsiniz. Bu konuda bu dönemde şanslısınız, o yüzden girdiğiniz ortamlarda etrafınıza bakmayı unutmamalısınız. Genel olarak aşk hayatınızda ilişkiden beklentilerinizin yüksek olması sizi ve karşınızdaki kişiyi zorlayabilir. Daha ılımlı yaklaşımda bulunmanız istediklerinizi elde etmek için daha faydalı olacaktır. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kazançlarınızın artması için adımlar atacaksınız. Finansal konularda tutumunuzu değiştirecek, bolluğun kapılarını açacaksınız. Para kazandığınız alanlarda yeni fırsatlar karşınıza çıkacak, doğru kararlar alabileceğiniz bu dönemde yolunuz çok açık. 

Hafta başından itibaren olaylara çok girişken davranmanız çevrenizdeki kişilerle sizi çatışmaya sokabilir. Daha yavaş ve sakin davranmak işleri daha çabuk halletmenize yardımcı olabilir. Karşınızdaki kişiler yüksek enerjinize yetişemeyecek. Sizin de biraz yavaşlayıp kendinizi dinlendirmeniz fayda sağlayacaktır.

Hafta boyu risk içeren kararlar alırken her detayı iyice düşündüğünüzden emin olmalısınız. Çoşkulu duygularınız bazı önemli ayrıntıları gözden kaçırmanıza sebep olabilir. 

Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile  aşk hayatınızla ilgili bu hafta sorunlu olan konular rayına oturacak. Her şeyin sizin istediğiniz gibi gitmesini istiyorsanız partnerinizle yapmanız gereken konuşmaları yapmalısınız. Dile dökmeniz gereken duygularınız varsa açıkça konuşmak için doğru zamandasınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayallerinizdeki kişi ile tanışabilirsiniz. Aranızdaki güçlü kimya ilk görüşte kendini hissettirecek. Çok tutkulu yaşayacağınız bu aşk tüm dünyanızı değiştirebilir. 

Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile cesaretiniz çok yüksek olacak. Özellikle karşınıza çıkacak yeni fırsatlara coşkuyla atlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda olacak gelişmeler sizi çok heyecanlandırabilir ve durmadan çalışmanıza sebep olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için bu hafta sağlam adımlar atacaksınız. Bu odaklı çalışma şeklinizle başaramayacağınız bir iş yok.

Yüksek cesaretinizle birlikte hafta sonuna doğru ruh haliniz çok iyi olacak, bundan yararlanıp fazlasıyla sosyalleşeceksiniz. Ufkunuzu açacak sohbetlere girebilir, birçok konu ile ilgili yeni fikirler edinebilirsiniz. Ayrıca yeni şeyler denemek için kısa seyahatler organize etmeniz de söz konusu olabilir.

Mevcut bir ilişkiniz varsa aşktaki şansınız ilişkinize yansıyacak. İlişkinizin daha da ilerlemesi, bir sonraki seviyeye atlaması an meselesi olabilir. Artan uyumunuzla aranızdaki bağ güçlenecek. Eğer karşınızdaki kişi uzun zamanlardır tanıdığınız bir kişi değilse aşk heyecanı ile acele karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile karşınıza çıkan zorlukları kolayca aşacaksınız. Ertelemek zorunda kaldığınız planlarınız ya da göz ardı ettiğiniz sorunları bu hafta ele alacak ve çözümleyeceksiniz. Sabırlı tavrınızla hayatınızdaki pürüzleri yok edebilirsiniz.

Bu koşturma içerisinde kendinizi hayatınızı planlayamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızda sorun yaşamamak için yeni alışkanlıklar edinme yoluna gidebilir, kendinize günlük rutinler oluşturmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız küçük değişiklikler bile hayatınıza büyük etki sağlayabilir. 

Bu hafta ailevi konularda çok güçlü duygular hissedeceksiniz. Belki geçmiş ile ilgili bir konu su yüzüne çıkabilir, ya da sürüncemede olan ailevi bir konu aydınlanabilir. Bu sebeple ailenizle fazlasıyla zaman geçirebilirsiniz. Bu size kendinizi güçlü ve rahat hissettirecek. 

Aşk hayatınızda tesadüfen yaşayacağınız bir karşılaşma tüm hayat akışınızı değiştirebilir. Geçmişten tanıdığınız bir kişi tekrar hayatınıza girebilir. Bu kişinin geçmişte hatırladığınız gibi olmaması hayallerinizi yıksa da bu kişi size hayranlığını kaybetmemiş ve yanınızda olmak isteyebilir. İç sesinizi dinlerseniz biraz emek vererek güzel günlere ulaşabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta baharı en çok siz hissedeceksiniz. Hem aşk hayatınızda hem de genel durumlarda yenilikler, heyecanlar sizinle olacak.  Yalnızsanız aklınızı başınızdan alacak birisi ile tanışabilir, mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle iletişiminizin güçlendiği ve ilişkinizin hızla yol aldığı bir döneme girebilirsiniz.

Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile yeni fikirlerle dolu olacaksınız. Bu etki iş hayatında size başarı kazandırabilir. İş ile ilgili aklınıza gelen fikirleri paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Düşünceleriniz sadece olasılık olarak kalmayacak, gerçeğe dönmeleri çok kolay olacak. Kendinize güveninizi kaybetmemelisiniz.

Hafta sonuna doğru çekici bir etki altına giriyorsunuz, tüm gözler üzerinize çevrilecek. Herkesin gözünün sizin üstünüzde olması bazı yakınlarınızı rahatsız edebilir. Olumsuz düşüncelere sahip insanlardan gelecek negatif etkiye karşı dikkatli olmalısınız. 

Genel olarak iyimser bir ruh hali ile geçireceğiniz bu haftada okuduğunuz, izlediğiniz şeylerden fazlasıyla ilham alabilirsiniz. Bu fikirlerinizi sosyalleşme ya da etkinlik planlama için kullanıp yakınlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu haftanız kazanç içerisinde geçecek. Finansal hayatınıza beklenmedik kazançlar yarar sağlayabilir. Kazanacağınıza dair kendinize duyduğunuz güvenle aldığınız riskleri başarıya çevirebilir, cömert tavrınızla da daha çok bolluğu kendinize çekebilirsiniz. 

Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkisi ile  ailenizle ilgili süregelen bir sorununuz varsa bu hafta yeni gelişmeler söz konusu olacak. Ailenizin sizi sıkan kalıpları olabilir, ayrı yaşamak istiyor olabilirsiniz ya da ailenizi memnun etmek için boşuna çırpındığınızı fark edebilirsiniz. Bu hafta bu sorununuz çözümleniyor.  Bu çözüm süreci içerisinde hiç beklemediğiniz bir aile üyenizin desteğini alabilirsiniz.

İletişim becerileriniz hafta boyunca oldukça yüksek olacak. Ilımlı tavrınız insanları etrafınızda toplayacak. İş hayatınızda da bu tavrınızla çoğu kişinin önüne geçebilirsiniz.

Aşk hayatınızda sürpriz bir karşılaşma ya da buluşma söz konusu olabilir. Sevginizi göstermekten çekinmeden oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı taşların artık yerine oturacağı zamana giriyorsunuz, karşınızdaki kişi evinize kalıcı şekilde geliyor olabilir.  


17 Nisan – 23 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!