Haftalık Burç Yorumları- 18 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-18-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-18-eylul-haftasi

18 Eylül- 24 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Eylül – 24 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay akrep burcunda olacak duygusal konularda şüpheci ve fazla tutkulu tavırlar sergileyebiliriz. Kalıcı ve uzun süreli kararlar almak isteyebiliriz. Jüpiter-Venüs arasındaki kare açı sevdiklerimizle çatışma ve fikir ayrılıkları verebilir. Kariyer hayatımızla ilgili konularda ise geleceğe yönelik kazançlarımızı arttıracak önemli adımlar atabiliriz. Neptün Güneş karşıtlığı sağlıkla ilgili enfeksiyonel hastalıklara dikkat etmemizi ve bağışıklık sistemimize özen göstermemizi ön plana çıkarıyor olacak.

Hafta ortasından itibaren otorite figürlerinden önemli destekler alabiliriz. Yapacağımız önemli konuşmaları bu dönemde yapabiliriz. Geleceğimizi ilgilendiren konularda cesur ve sağlam adımlar atabiliriz. Hafta sonuna doğru sorumluluklarımızın son derece bilincinde olacağız daha planlı ve gerçekçi kararlar alacağız. 

Cumartesi Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile ikili ilişkilerimiz ön planda olacak ayrıca hukuksal konular ticari konularımız bu dönemde önem kazanacak. Aşk hayatımızda  denge uyum ve nezaket arayışımız  daha belirgin olacak. Pazar günü kazalara ve yaralanmalara dikkat etmemiz gerekiyor ayrıca çevremizdeki kişilerle kırıcı ve yaralayıcı konuşmalar yapmamaya da özen göstermeliyiz.

18 Eylül – 24 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kontrolü elinize alacaksınız. Bazı rutinlerinizin ve alışkanlıklarınızın sizi hayatta yapmak istediğiniz şeylerden alıkoyduğunu fark edebilir ve bunları acilen değiştirebilirsiniz. Bu değişimle birlikte yapılacaklar listenizi gözden geçirecek, bu zamana kadar hedeflediğiniz yolda ne yaptığınızı değerlendirecek ve sizi amaçlarınıza daha kısa zamanda ulaştıracak yeni yollar bulacaksınız.

Hafta boyunca ortaklıklarla ilgili konularınız gündemde olacak. Bu hem aşk hem de iş konuları ile ilgili size olumlu gelişmeler getirebilir. İşinizle ilgili yeni bir ekip kurabilir ya da çok istediğiniz bir ekibe ya da iş yerine dahil olabilirsiniz. 

Hafta ortasından itibaren her konuda şanslı bir döneme gireceksiniz. Önemli iş fırsatları yakalayabilir, finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak fazla heyecana kapılıp belirsizlik hissettiğiniz konularda sakin kalıp gidişatı biraz zamana bırakmak faydanıza olacaktır. Acele karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeye başlayabilirsiniz ve geleceğe yönelik planlarınız artabilir. Yalnızsanız ruh eşinizle tanışmanıza çok az kalmış görünüyor. Aşk hayatınızda çözemediğiniz, askıda kalmış, blokeli ne konu varsa bu hafta itibariyle çorap söküğü gibi çözümlenecek.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sevdiğiniz birisinden duymanız gereken şeyleri duyacaksınız. Muhtemelen bir arkadaşınızla manevi bir deneyim yaşayabilir, örneğin bir fal baktırabilir ve ne duymanız gerekiyorsa bunların hepsini öğrenebilirsiniz. Ya da katıldığınız bir ortamda ilginç derecede ön sezileri olan biri ile yaptığınız sohbetiniz sizi şaşırtabilir.

Bu hafta itibariyle sağlık konularınız biraz daha fazla ön planda olabilir. Günlük alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, stresinizi tetikleyen aktivitelerden vazgeçebilir ve sağlığınızı destekleyen aktiviteleri benimsemeye karar verebilirsiniz. Ayrıca ihtiyacı olanlara yardım eden bir projeye katılmaya da karar verebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru özellikle kariyer hayatınızla ilgili acele etmeniz gereken işler karşınıza çıkabilir. İşlerinizi planlayarak ve sakince ilerletmek size yarar sağlayacaktır. Sabredin ve hafta sonunun gelmesini bekleyin. Cumartesi ve Pazar gününüz muhteşem geçecek.

Aşk hayatınızda netliğinizi kaybetmiş, partnerinizle kopukluk yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu sadece sizin hisleriniz sebebiyle yaşanıyor olabilir. Partnerinize bunu yansıtmamaya, iğneleyici konuşmamaya dikkat etmelisiniz.  Yalnızsanız sürpriz bir şekilde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kendi yolunuza gitmeye karar verebilirsiniz. Özellikle bir aile üyesiyle yaşayacağınız anlaşmazlık sonrasında kendi kanatlarınızla uçmaya karar verebilirsiniz. Bir yer değişikliği gündeminize gelebilir. Fakat bu istediğiniz değişiklik iş hayatınızla ilgili karışıklıklar da doğurabilir. O yüzden acele etmeden detaylı düşündüğünüzden emin olarak hareket etmelisiniz. 

Özellikle hafta başında çevrenizdeki birinden istemediğiniz kadar kötü etkilenebilirsiniz. Bu sizi olduğunuzdan daha öfkeli ve fevri yapabileceği için böyle bir durumla karşılaşırsanız sizi aşağı çeken bu kişiden hemen uzaklaşmalısınız. Moral ve motivasyonunuzu kimsenin düşürmesine izin vermemelisiniz.

Bu hafta itibariyle hayatınızda daha çok aile ve çocuklar ön planda olabilir. Belki bu zamana kadar uğraştığınız bir sorun çözümlenebilir, zorlanan ilişkileriniz kolaylaşabilir, iyi anlamda ve güzel şekilde gündemleriniz artık değişebilir. 

Aşk hayatınızda eğlenceli ve romantik günler kapınızda. Partnerinizle daha fazla zaman geçirmeye başlayabilir, ortak yaptığınız ya da aldığınız şeyler artabilirsiniz. İlişkinizin ciddileşmesi, bir adım sonraya ilerlemesi hızlanmış görünüyor. Yalnızsanız kısa sürede size çok hayran birisi ile tanışabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Edindiğiniz bir bilgi ile hali hazırdaki sorunlarınızı kolayca çözümleyebilir ve büyük bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Size aradığınız cevapları verecek manevi yönü güçlü bir arkadaşınız da olabilir. Önemli olan sorunuzun ne olduğunun farkında olmanız olacak.  

Kariyer hayatınızda hafta başında sizden daha yetkili biriyle tartışabilirsiniz. Size uymayacak bir değişiklik söz konusu olabilir. Bu durum her ne kadar canınızı sıksa da genele baktığınızda aslında sizin için olumlu bir değişim olacağını bir süre sonra anlayacaksınız. Boş yere canınızı sıkmaktan vazgeçmelisiniz. 

Hafta boyunca ailenizle olan etkileşimleriniz moralinizi yükseltecek. Ayrıca evinizde değişiklikler yapmak, yaşam alanınızı daha konforlu hale getirmek için işe koyulacaksınız. Bu sizi ruhen besleyecek bir değişiklik olacak. Eğitim konularıyla ilgili ani seyahatler gündeminize gelebilir, birkaç gün evinizden ayrılmanız gerekebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle haftanın başında daha net bir şekilde iletişim kurmanız gerekecek. Birbirinizi yanlış anlama olasılığınız yüksek olabilir. Hafta sonuna doğru işi gücü bir kenara bırakacak ve aşk hayatınıza odaklanacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili karasız olduğunuz konular varsa hafta sonundan sonra bu kararları vermek daha sağlıklı olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta doğru yolda ilerleyeceksiniz. Özellikle parasal konularla ilgili şansınız çok açık, neyin doğru olduğunu kolaylıkla bulabileceksiniz. Satın almak istediğiniz bir şeyle ilgili çok iyi bir fiyat veya sınırlı süreli bir teklifle karşılaşabilir, beklenmedik şekilde bir satın alma yapabilirsiniz. Bu size çok kar ettirecek gibi görünse de hatalı bir işlem yapmadığınızdan, tüm detaylara hakim olduğunuzdan emin olmalısınız. 

Hafta boyunca zekanız oldukça parıltılı olacak. Bol bol bilgi edinecek, fikirlerinizi paylaşacak, başkalarına liderlik edeceksiniz. Bu size kariyer hayatınızda yeni başarıların da yolunu açabilir. Beklenmedik bir teklifle karşılaşabilir, para konularıyla ilgili cazip fırsatlar yakalayabilirsiniz. Karar alırken her şeyi iyice kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. 

Uzun süredir planladığınız bir tatil ya da seyahat varsa bu hafta harekete geçebilirsiniz. Bir süredir tıkanıp kalan özellikle resmi konularda takılan işleriniz yada yapmak istediğiniz bir seyahatle ilgili konunuz varsa bu hafta sorunlarınız çözülebilir. Ayrıca eğitim ile ilgili seyahatleriniz de gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda eğer yaşadığınız stres kaynakları olan olaylar, çözümlenmemiş konular varsa bu hafta artık bunlar kaybolacak. Daha huzurlu daha sakin ve anlayışlı bir ilişki dönemine gireceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta işleriniz çok yolunda gidiyor. Hayatınızda daha fazla bolluğa gelirinizi arttırmaya, kazanma gücünüzü geri getirmeye hazır olun. Bu hafta finansal konularla ilgili şansınız ve kolaylıklar sizinle olacak. O yüzden olumlu şeyler düşünüp hareketlerinizi buna göre planlamak yararınıza olacaktır.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta başında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz, ancak kararlı ve cesur bir şekilde  harekete geçtikten sonra kendinize  güveniniz ve çalışkanlığınız yerine gelecek. Tüm işlerinizde organize ve çalışkan olduğunuz için daha iyimser ve mutlu bir tavırda haftanın geri kalanını geçirebilirsiniz. Ancak çevrenizdeki kişilerin çalışma şekline fazla takılmamalı, onları yönlendirmeye çalışmamalısınız.

Bu haftaki ana konunuz yeni başlangıçlar olacak. Kendiniz için atacağınız adımların başlangıçlarını yapacağınız bu dönemde sağlığınız için kararlar alabilirsiniz, eğitim ve yolculuklar ile ilgili planlar yapabilirsiniz, uzun süredir planladığınız şeyler için önünüze fırsatlar çıkabilir ve gelişmeler hız kazanabilir. Hafta sonu itibariyle hayatınızda ilerlemeyen ne varsa hız kazanarak gerçekleşecek.

Aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışabilir, kendinize güveniniz ve rahat halinizle karşınızdaki kişilerin ilgisini çekebilirsiniz. Aşkı arıyorsanız bu hafta bulmak için şansınız çok yüksek olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha anlayışlı ve empati kurarak davranmaya dikkat etmelisiniz. Fazla takıntılı davranmak size ve ilişkinize iyi gelmeyebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yeni başlangıçların haftası olacak ve sizin için bir kişisel gelişim döngüsü başlayacak. Hayatınızda ne istediğinizi, nerelerde eksik olduğunuzu, hayallerinizin neler olduğunu gözden geçirecek ve bunlara ulaşmanızı nelerin engellediğini ortaya çıkartacaksınız. Bunları yapmak istediğiniz sonuca ulaşma yeteneğinizi güçlendirecek.

Kariyer hayatınızda profesyonel hedeflerinize daha fazla odaklanmanız gerektiğini fark edebilir, hedeflerinizi daha üst seviyelere çıkarmanın zamanının geldiğine karar verebilirsiniz. Bunu yapmak büyük ödüller alacağınız değişikliklere yol açabilir. Kariyerinizde bütün dikkatleri üzerinize çekeceğiniz, daha çok göz önünde olacağınız bir döneme gireceksiniz.

Bu dönemde manevi duygularınızla ilgili kendinizi eksik hissedebilirsiniz. Size iyi gelen şeyleri daha çok yapmaya karar verebilir, önceliğinizi manevi dünyanızı zenginleştirmek adına kullanabilirsiniz. Sağlık ve ruhsal konularınızla ilgilenmek bu dönemde daha çok ilginizi çekecek.

Sosyalleşme konusunda çok aktif olacağınız bu haftada beklemede olan konularınız ya da çok isteseniz de olmayan şeyler varsa, özellikle aşk ile ilgili konularda olaylar hız kazanacak. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz bir yerde hayalinizdeki kişi ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle tartışmalara girmemeye ve keskin konuşmalar yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta iletişiminiz ve sözleriniz çok güçlü olacak. Yakınlarınız ya da arkadaşlarınız sizden bazı konularla ilgili tavsiye isteyebilir. Sizin fikirlerinize değer veren bu kişilere verdiğiniz tavsiyeler onlar için çok değerli olacak. Çevrenizdeki kişilere fikirlerinizle destek olacağınız bir dönemdesiniz.

Kariyer hayatınızda bir süredir yoğun bir çalışma içerisindeyseniz iş arkadaşlarınız tarafından gizli düşmanlıklara maruz kalabilirsiniz. Bu sebeple biraz daha içinize kapanabilir, sadece kendi işinizle ilgilenmeye karar verebilirsiniz. Karışıklıklardan uzak kalmak size daha çok başarı getirebilir. Önümüzdeki dönemde sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ev hayatınızla ilgili biraz gerilim yaşayabileceğiniz bu haftada bazı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Belki sadece aklınızdan geçmesi gereken şeyleri dile getirebilir, biraz kırıcı olsanız da aslında kendiniz için rahatlatıcı davranabilirsiniz. Hafta ortasından sonra sosyal hayatınız oldukça hareketlenecek, ev hayatınızda ilgili sorunlar bu şekilde kapanacak. Bir süredir irtibatınızın kesildiği ya da sorun yaşadığınız arkadaşlarınız varsa bu kişilerle görüşüp sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle baş başa özel planlar yaparak ilişkinizi heyecanlandırabilirsiniz. Partnerinizin de desteğini aldığınız bu dönemde gelecek ile ilgili planlarınız somutlaşabilir, örneğin sürpriz bir yer değişikliği gündeme gelebilir. Eğer yalnızsanız özellikle cuma günü yeni insanlarla tanışmak için mükemmel bir gün.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta fazlasıyla sosyalleşeceksiniz. Arkadaşlarınızla bağlantı kuracak, ilişkilerinizi derinleştirecek birçok etkinliğe katılacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bir süredir sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bunların çözümleneceği, arkadaşlarınızın desteğini göreceğiniz, yaşadığınız sorunlara yakınlarınızla çözüm bulacağınız bir döneme giriş yapacaksınız.

Kariyer hayatınızda son derece şanslı olduğunuz, Yeni başlangıç ve değişimlerin yaşanacağı bir hafta yaşayabilirsiniz. Bazı belirsizlikler sizi korkutsa da uzun süredir beklediğiniz değişiklikler artık gerçekleşecek. Hedefleriniz ve geleceğiniz daha net görünebilir, güzel haber ve anlaşmalar karşınıza çıkabilir, finansal konularla ilgili de kazançlarınızın artacağı dönüşüm yaşayacağınız bir dönem yaşayacaksınız.

Ailenizle ilgili konularda bu hafta fikir alışverişi yapacağınız, aile büyüklerinizden akıl alacağınız konular gündeme gelebilir. Bu hafta aileniz ve ailenizde yaşayacağınız olaylar daha çok gündeminizde yer alabilir. Çocuklarınızla ilgili yer değişikliği, rutinlerinizi değiştirecek yenilikler yaşanması söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda belki bir arkadaşınızla yaptığınız bir konuşma sonrasında aklınız geçmişle ilgili düşüncelere sürüklenebilir. Geçmişi gereğinden fazla düşünebilir, kendinizi yargılamaya başlayabilirsiniz. Bu etkiden kurtulmak için sosyal canlılığınızı kullanmalı, girdiğiniz ortamlarda ya da etkinliklerde çevrenize dikkatli bakmalısınız. Aradığınız aşk çok yakınınızda olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta liderlik yönünüz de ön planda olacaksınız. Özellikle kariyer ya da eğitim hayatınızda birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşasanız da karşınızdaki kişileri ikna edebilecek ve onları kendi istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Bu size daha çok göz önünde olma, kendinizi daha doğru şekilde anlatma imkanı sağlayacak. Uzun süredir uğraştığınız bir iş ya da proje varsa artık bunun meyvesini toplama zamanına geçeceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili belirsiz konular varsa, ya da uzun süredir beklemede kalan konularınız varsa bu konular artık hız kazanabilir. Özellikle yurt dışı ile ilgili işlerinizde hızlı çözümler yaşayacaksınız. Kariyerinize etki edecek bir eğitim planınız varsa bu dönemde bunu başlatabilir ya da yarım bıraktığınız bir eğitiminiz varsa buna geri dönmeye karar verebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yarım kalan ne varsa artık tamamlayabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili çok daha rahat zamanlar yaşayacağınız, sorunlarınızı çözebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Bir alacağınız ya da yapacağınız ödemeleriniz varsa bunlar kısa süre içerisinde hallolacak. Kendinizi bu konularla ilgili daha fazla yıpratmayacaksınız.

Aşk hayatınızda çekişme yaşayabileceğiniz, çok yoğun bir ilişkinin başlangıcında olabilirsiniz. eğer böyle bir ilişkiniz varsa aranızdaki dengeyi kurmaya çalışmalı, sağlıklı iletişimle her şeyi çözebileceğinizi unutmamalısınız. Partnerinizle sürpriz bir yolculuğa çıkabilir, yeni bir tatil planlayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta gündeminiz finansal konular olacak. Beklediğiniz gelirler ya da miras gibi konular varsa bu hafta güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayatınızda bunlarla ilgili bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu sebeple karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekten kaçınmamalısınız. Ancak özellikle finansal konularla ilgili son derece dikkatli davranmalı, her şeyi tüm detaylarıyla kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. İletişim ile ilgili aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda bir süredir stresli bir süreçten geçiş yapıyor olabilirsiniz. Ancak artık sorun yaşadığınız konuların çözümlendiği, hedeflerinize ulaşmak için harekete geçebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yurt dışı ile ilgili iş yapıyorsanız hızlı şekilde başarı kazanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili eğitim ve yolculuklarda söz konusu olabilir.

Hafta boyunca ruhsal yönünüzle ve manevi konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Olumlu enerjinize güvenmeli, evrene gönderdiğiniz mesajların net olduğundan emin olmalısınız. Sezgilerinizin güçlü olduğu bu haftada kendiniz için her anlamda zenginlik ve bolluk yaratabilirsiniz.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren partnerinizle sağlıklı bir iletişim içerisinde olacak, kendinizi her zamankinden daha net şekilde anlatabileceksiniz. Bu da sevgiliniz ile aranızdaki bağı güçlendirecek ve ilişkinizi ciddileştirecektir. Eğer yalnızsanız sizden bir özür bekleyen, geçmişte kalan birisi varsa bu hafta duvarlarınızı yıkabilir ve bu kişiyle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Bu sizin için olumlu bir adım olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal konularla ilgili beklediğiniz ya da istediğiniz şeyler gerçekleşecek. Bir süredir sizi sıkan olaylar olabilir, ama artık rahat bir nefes alabileceğiniz, daha dengeli ilerleyebileceğiniz bir döneme gireceksiniz. Maddi konular daha çok gündeminizde yer alacak ve çözümlediğiniz alacak verecek borç gibi konular sizi hayatınızda fazlasıyla rahatlatacak.

Kariyer hayatınızla ilgili özellikle hafta başında işinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Ufak tefek konularla ilgili detayları unutabilirsiniz bu durum bazı işlerinizin ertelenmesine sebep olabilirsiniz. Ne kadar kendinize kızsanız da bu yaşanacak ertelemeler sizin için çok daha iyi sonuçlar doğurabilir. Ayrıca iş yerindeki ekibinize yeni kişiler katılabilir ve bu da sizin için olumlu bir gelişme olabilir.

Ailenizde ya da yakın arkadaşlarınız içerisinde bu hafta aynı fikirde olmadığınız kişiler sizi biraz rahatsız edebilir. Bu hafta biraz kendinizi daha bencil hissettiğiniz için karşınızdaki kişilere anlayışlı davranamayabilirsiniz, o yüzden bu dönemde önemli konularla ilgili yapacağınız konuşmaları ertelemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizle bir süredir yaşadığınız sorunlar varsa bu hafta itibariyle bunları çözmek için adım atabilirsiniz. Sonuçları sizin için olumlu olacaktır. Ayrıca aşk hayatınızda yavaş ilerlediğini düşündüğünüz bazı şeyler varsa bu hafta artık bunlar hızlanacak ve değişimler yaşanacak. Yeni ay ile birlikte yeni bir ilişki yaşayabilir ve sürpriz bir şekilde bir başlangıç yapabilirsiniz.


18 Eylül- 24 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!