Haftalık Burç Yorumları- 18 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-18-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-18-mart-haftasi

18 Mart- 24 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Mart – 24 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında başlangıç yapmak istediğimiz konularda ortaya koymak istediğimiz işlerde uzun vadede fayda sağlamak adına çok özel zamanlar içinden geçiyor olacağız. Bir projeyi, eğitimi, ticari işleri yada hukuksal bir süreci başlattığımızda istediğimiz sonucu elde edip kolayca bir büyüme sağlayabiliriz..

Salı günü geçmiş yaralarımız aklımıza gelebilir zihinsel olarak geçmişe fazla takılı kalabiliriz. Ama kendimizi bu konularda şifalandırmak adına da farkındalıklarımızı arttırıp önemli kararlar alabiliriz.

Perşembe günü güneşin koç burcuna geçmesiyle daha hareketli aktif bir süreç içinde olmaya başlayacağız. Bahar ekinoksunun da başladığı bugün de astrolojik olarak ta yeni bir yılı başlatacağız. Bu süreçte istediğimiz adımları daha kolay atabiliriz. Her konuda daha cesaretli olup inisiyatif almamız gereken konularda daha atak davranabiliriz. Aynı Gün Güneş ve Plüton arasındaki destekleyici açı gücümüzü ortaya koymak istediğimiz işlerde başarılı sonuçlar elde etmemizi sağlarken odaklanmak istediğimiz konulara kolayca yoğunlaşmamızı da sağlayacaktır.

Cuma günü Venüs Satürn kavuşumu sevgi konularında bizleri kaygı enerjisi içine itebilir. Zaman zaman kendimizi değersiz hissedebiliriz. Finansal konularda da kendimizi kısıtlamak zorunda kalabiliriz.

Cumartesi günü Mars’ın Balık burcuna geçmesi ile duygusal hayatımızda daha içe dönük olup öfkemizi içimizde biriktirebiliriz. Ancak yanlış zamanlarda gereksiz öfke patlamaları da yaşayabiliriz. Bir işe çok istekli başlayıp sonrasında bırakabiliriz. Ancak hayalini kurduğumuz konularda aksiyon almak adına bizleri destekleyen etkilerde alacağız.

Pazar günü Venüs Jüpiter arasındaki olumlu açı bolluk bereket enerjisini hayatımıza çekerken karşımıza hiç beklemediğimiz sürpriz fırsatları da çıkarabilir. Finansal harcamalarda abartıya kaçmamaya özen göstermeliyiz.

18 Mart– 24 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta yeni projeler ve fırsatlar sizi bekliyor. Kendinize güvenin ve risk almaktan korkmayın, başarı sizinle olacak. Kendinize olan güveniniz artacak ve kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda sizin için bir yenilenme ve büyüme zamanı içerisinde olacaksınız. İletişiminizin güçlü olduğu bu dönemde herkes ile sorunlarınızı ya da varsa onların sizinle sorunlarını açıkça konuşmalı ve çözümlemelisiniz.

Hafta boyunca enerjiniz yüksek ancak çevrenizdeki insanlar bu konuda size yardım edecek. Ruh halleri bulaşıcıdır, bu yüzden pozitif insanların etrafında olmak için çaba göstermelisiniz. Ayrıca ev hayatınızı daha rahat ve konforlu hale getirmekle ilgili isteklerinizi ön plana alabilirsiniz.  

Finansal konularda özellikle işinizle ilgili başarı kazanıp gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Hukuki konularla ilgili sonuç beklentiniz varsa bu hafta olumlu sonuçlanabilir ve kazançlarınızda sürpriz artışlar yaşayabilirsiniz. Şansınızın yüksek olacağı bu dönemde eğer ticaret ile ilgili işler yapacaksanız yüksek getiri elde edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda hafta ortasından itibaren şansınız açık olacak. Mevcut ilişkinizde yaşadığınız sorunlar kısa sürede çözümlenecek. Partnerinizle daha ne iletişim kurabilir, içinizden geçenleri net olarak konuşabilirsiniz. Eğer yalnızsanız flört etmek için çok uygun ve şanslı dönemde olacaksınız, bol bol sosyalleşmelisiniz. Kısa süre içerisinde yeni aşklara yelken açabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sizi yoğun bir iş temposu bekliyor olacak.  En sevdiğiniz şey değişim olmasa da bu hafta itibariyle yenilikler size iyi gelecek. Zamanınızı iyi yönetmeli ve detaylara odaklanmalısınız. Kariyerinizde iyileşme, çözümleme veya tamamlama zamanları sizi bekliyor olacak. Hafta başındaki günlerde iş arkadaşlarınızla zihin açıcı beyin fırtınaları yapabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili şansınızın yüksek olduğu bu haftada Kazançlarınız artabilir ve beklemediğiniz yerlerden para alabilirsiniz. Kısa süre içerisinde gelirlerinize odaklanabilir, sonuçlanmasını beklediğiniz konuların cevaplarını bulabilirsiniz. Yeni başlayacak işlerinize ya da yatırımlarınıza yine de temkinli yaklaşmanızda fayda olacak.

Hafta ortalarında kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaşlar, aile, çocuklar gibi konular fazla çok gündeminizde olabilir. Hissedeceğiniz bu huzursuzluk etkisi birkaç gün içerisinde geçecektir. Ayrıca sosyal sorumluluk ve yardım ile ilgili konularda bazı çalışmalara katılabilir, kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle iletişimde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlayışlı olmak ve ani öfkelere kapılmamak, sabırlı tavrınızı korumak yararınıza olacak. Eğer yalnızsanız ilginizi çok çekecek birisi ile gittiğiniz bir etkinlikte tanışabilir, kısa sürede yakınlaşabilirsiniz. Kalbinizdeki boşluk kısa süre içerisinde dolacak.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yıldızınız yükseliyor. Karışınıza beklemediğiniz Yeni projeler ve iş fırsatları çıkabilir, bir iş veya terfi için seçilme olasılığınız yükselebilir. Bir süredir hayalini kurduğunuz şeyler kısa süre içerisinde gerçekleşebilir, uzun süredir beklediğiniz gibi gücünüzü ve kendinize güveninizi tekrar kazanabilirsiniz. 

Hafta boyunca arkadaşlarınızla, özellikle iş arkadaşlarınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bu sayede size aslında zarar veren kişileri çevrenizden uzaklaştırabilirsiniz. Kendinizi rahatlatabilmek için bol bol etkinliklere katılabilir, yakınlarınızla iletişiminizin aktifleşeceği, size iyi gelen konuşmaların yer alabileceği verimli bir hafta geçirebilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili gereksiz yere para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Daha tasarruflu davranmanız ve geleceği düşünerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca çok istediğiniz bir şeye ulaşabilmek için bir arkadaşınızdan büyük bir yardım görebilir, bir engeli sizin için kaldırabilir ve bu kişi sayesinde istediğinize ulaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin desteğini alacağınız, bağınızın güçlendiği ve gelecekle ilgili konuşmalar yapmaya planlar kurmaya başladığınız bir hafta olacak. Eğer yalnızsanız sezgilerinizin çok güçlü olduğu bu haftada ilgisini çektiğiniz kişiyi hızlıca fark edip kısa sürede yakınlaşabilirsiniz. Yakında yeni bir ilişki başlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, biraz daha yoğun bir iş temposuna girebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz, bir türlü gelmeyen haberler, gerçekleşmesi uzun süren beklentileriniz bu hafta olumlu şekilde size dönebilir. Eğer bir süredir değişiklik yapma isteğindeyseniz başvuru ve görüşme yapmak için uygun zamanda olacaksınız. Size yardımcı olabilecek güçlü kişilerle de tanışabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz tutumlu olmanız gerekebilir. Gereksiz harcama yapmamalı, geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Ayrıca yapacağınız ödemelerde, para giriş çıkışlarında hata olmaması için tüm detayları kontrol etmeniz yararınıza olacaktır. Kısa süre içerisinde yeni bir ek gelir kazanma şansı bulabilirsiniz.

Hafta boyunca son derece popüler olacak ve arkadaşlarınızla sık sık zaman geçireceksiniz. Çok fazla telefon görüşmesi yapabilir, uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca ani şekilde gündeminize kısa seyahatler, katılmanız gereken eğitimler ve etkinlikler gelebilir. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımak için adım atabilirsiniz. Artık her şeyden daha çok emin olabilir, partnerinizle çok daha uyumlu hissedebilirsiniz. İstediğiniz olumlu gelişmeler kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. Eğer yalnızsanız kendi mutluluğunuza daha çok odaklandığınız, kendi isteklerinizi gözettiğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyerinizde başarılı bir ay geçireceksiniz. Bir terfi ya da para ile ilgili beklediğiniz haber varsa bu hafta itibariyle bunlar gerçekleşebilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yeni şeyler öğrenmeye daha çok açık olacağınız bir dönem yaklaşıyor. İşinizle ya da eğitiminizle ilgili seyahatleriniz de söz konusu olabilir. İşinizde başarının yolu çok açık olacak.

Finansal anlamda beklenmedik kazançlar söz konusu olacak. Kazançlarınız artabilir ve beklemediğiniz yerlerden elinize para geçebilir. Ayrıca bir süredir beklediğiniz, satışı uzun süren bir mülkünüz veya sonuçlanması beklenen hukuki bir süreç varsa kısa süre içerisinde olumlu haberler alabilirsiniz.

Hafta genelinde enerjiniz fazlasıyla yüksek olacak. Bu sayede kısa seyahatler planlayabilir, bir süredir görmediğiniz yakınlarınızla buluşabilirsiniz. Ayrıca kendinize daha fazla dikkat etmeye başlayabilir, canınızı sıkan her konuyu geride bırakıp kendi iyiliğinizle ilgilenebilirsiniz. Yüksek enerjinizi çevrenizdeki kişilere boşuna harcamaktansa kendinize harcamanız size fayda sağlayacaktır.

Aşk hayatınızda son derece romantik bir hafta geçireceksiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa hiç olmadığı kadar güzel zamanlar geçirebilir, sorunsuz ve huzurlu günler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız romantik halinizle yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz bir aşk kısa süre içerisinde başlayabilir ve ayaklarınız yerden kesilebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta para konularıyla ilgili engelleri kaldırıyorsunuz. Gelirlerinizi arttırabilmek için yeni işler içerisine girebilir, bir ortak ile birlikte yapacağınız işlerden gelir elde edebilirsiniz. Şansınız her ne kadar açık olsa da bütçenizi planlamak ve tutumlu davranmak sizin yararınıza olacak. Beklediğiniz bir gelir varsa bu hafta aniden olumlu çözümlenebilir.

Kariyerinizle ilgili bu hafta normalden daha yoğun bir tempoda çalışmanız gerekebilir. Yüksek enerjiniz ve iletişim becerinizle başarıyı yakalayabilirsiniz. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz gelir artışı bu ay gerçekleşebilir. İş arkadaşlarınızla da uyumlu ilişkiler kurup göz önünde geçme ve liderlik etme şansınız yüksek olacak.

Hafta boyunca kendinize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yeterince dinlenmeniz ve stresten uzak durmaya çalışmanız size yarar sağlayacak. Daha çok iç dünyanıza odaklanıp sezgilerinize kulak verebilirsiniz. Daha iyi hissetmek için kısa gezilere çıkabilir, spor aktiviteleri yapmaya başlayabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Bu hafta bakış açınız olumlu olduğu için aşk hayatınızda sorunsuz ve romantik bir hafta geçireceksiniz. Yeni ve ciddi ortak kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız sürpriz bir buluşma teklifi alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız bir kişiyle ani şekilde romantik bir tatile çıkabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta projeler ve iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Hayatınızla ilgili planlarınızı ve fikirlerinizi daha çok ortaya koyduğunuz, karşınızdaki kişilerin dikkatini üzerinize çektiğiniz bir hafta olacak. Ayrıca size çok yardımcı olabilecek insanlarla da tanışabilirsiniz. Üstleriniz size daha fazla sorumluluk almanız için tekliflerle yaklaşabilir. Büyük değişimler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta beklediğiniz bir kredi, büyük bir satış, işinizden gelecek bir prim varsa sizin için olumlu sonuçlanabilir. Başvuru yapacağınız, talepte bulunacağınız bu gibi konular varsa harekete geçmek için uygun zamanda olacaksınız. Gereksiz harcama yapmamaya yine de dikkat etmeli ve temkinli davranmalısınız.

Bu hafta sahip olacağınız yüksek iletişim becerinizle eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir, bir buluşma organize edebilirsiniz. Kendinize ve sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bu dönemde size iyi gelecek ne varsa onu yapmalısınız. Bir yenilenme sürecine girebilir, size iyi hissettirmeyen kişileri uzaklaştırabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi bazen fazla alıngan hissedebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden daha fazla ilgi ve anlayış beklentisine girebilirsiniz. Daha sakin kalmanız ilişkinizi daha sağlamlaştırıp güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte kalan ve halen aklınızda olan bir kişi ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta finansal konularda şans sizden yana olacak. Kazançlarınız artabilir ve beklemediğiniz yerlerden para alabilirsiniz. Vizyonunuz genişleyecek, çevrenizdeki kişilerin de desteğiyle yeni para kazanma fırsatları yakalayabileceksiniz. Büyük alımlar yapmayı düşünüyorsanız şansınız yanınızda olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi gösterebileceğiniz ve takdir görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yaratıcılığınızın da yüksek olmasıyla birlikte kimin dikkatini çekmek istiyorsanız bunu başarabilir, istediğiniz ve uğruna çalıştığınız ne varsa bunlara artık ulaşabilirsiniz. Zorlu projelere başlamak, sunumlar yapmak ve iddialı fikirlerinizi sunmak için gerekli enerjiniz ve isteğiniz olacak.

Hafta boyunca yüksek enerjinizle kendinizle daha fazla ilgilenmeye başlayabilir, örneğin spor gibi aktivitelere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Günlük alışkanlıklarınızı değiştirebilir, kişisel gelişiminiz için de bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız stresten kurtulmak için iyi bir yol bulabileceksiniz. 

Aşk hayatınızda partnerinizle daha kolay iletişim kurup bağlarınızı güçlendirebileceksiniz. Eğlenceyi seven tarafınız ilişkinizi daha tutkulu bir hale getirebilir. Eğer yalnızsanız aşk kısa süre içerisinde kapınızı çalabilir ve kendinizi rüya gibi bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar birer birer çözülüp yerini mutluluğa bırakacak.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta ev ve aile ile ilgili konularınız ön plana çıkıyor, bazı aile üyelerinize uzun zamandır olmadığınız kadar yakın hissedebilirsiniz. Ailenizle paylaşımlarınızın artması kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve rahat hissetmenize sebep olacak. Kendinizi dinlediğiniz, sorunlarınızı çözümlediğiniz bir hafta geçireceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Her ne kadar stres altında kalsanız da işlerinizi başarı ile tamamlayabilecek, hırsınızla yeni fırsatları kendinize çekebileceksiniz. Çok büyük gördüğünüz sorunlarınızı bu hafta itibariyle kolaylıkla çözüp refaha ereceksiniz.

Finansal konularla ilgili olarak çok beklemediğiniz, sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Alacağınız bu haberlerle kazançlarınız artsa da gereksiz yere para harcamamaya dikkat etmeniz ve tutumlu olmanız sizin için ilerleyen günlerde büyük kolaylık sağlayabilir. Sağlam adımlarla ilerlemeniz yararınıza olacak.

Aşk hayatınızda bu hafta romantizm ön plana çıkacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa beklediğiniz bir teklif ya da haberi bu hafta alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kendinizi normalde bağlantı kuramayacağınız birinden etkilenmiş bulabilirsiniz. Olaylar sizin beklediğinizden çok daha hızlı gelişebilir ve kendinizi ciddi bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz. Ancak özgürlüğünüze fazla düşkün olmak ilişkilerinizde size zarar getirebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta evinizle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Önümüzdeki dönemle birlikte ev hayatınıza daha fazla odaklanacaksınız. Aile ilişkileriniz daha yakın hale gelebilir ve aile ile ilgili mal mülk konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak kendinizi her zamankinden daha açık sözlü hissedeceğiniz bu dönemde öfkenize dikkat edin ve kelimelerinizi dikkatle seçin.

Kariyerinizle ilgili konularda başarılı bir dönem içerisinde olacaksınız. Sıkı çalışıp bunun karşılığında takdir de göreceksiniz. Ayrıca bu hafta işinizle ilgili önünüze çıkabilecek pürüzlerde iş arkadaşlarınızın desteğini fazlasıyla çok göreceksiniz. İş ve eğitim konularıyla ilgili seyahatler de gündeminize gelebilir.

Finansal konularla ilgili daha dikkatli olmanız gereken, geleceği düşünerek adım atmanız gereken bir dönemde olacaksınız. İlerleyen günler için planlar yapacak, elinize geçecek sürpriz kazançlarla doğru yatırımlar yapabileceksiniz. Aile ile ilgili beklenen konulardan olumlu haberler almanız kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi adımların düşünüldüğü, belki ailelerin tanıştırıldığı bir hafta geçirebilirsiniz. Aşk hayatınız size gelecekteki hayatınızın sorumluluklarını getirecek ve mutlu şekilde bunları üstleneceksiniz. Eğer yalnızsanız ne kadar çok sosyalleşir ve iletişime açık olursanız şansınızı o kadar çok arttırabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta özellikle para ile ilgili istediğiniz hedeflere ulaşabilirsiniz. Kazanç gücünüz artacak ve bu sayede kısa süre içerisinde elinize tahmin etmediğiniz paralar geçebilir. Gelirlerinizle ilgili ne kadar olumlu düşünceler içerisinde olursanız o kadar fazlası size bu dönemde gelebilecek. Hayalleriniz kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda yoğun bir hafta sizi bekliyor olabilir. Bu sebeple daha organize ve planlı olmanız sizi daha rahat ettirecektir. Ne kadar disiplinli çalışırsanız o kadar başarılı olma şansınız olacak. İşle ilgili konularda size yardımcı olabilecek kişilerle kısa süre içerisinde tanışabilir ve ilerleyen dönemde bu kişilerden çok yardım görebilirsiniz.

Aile ile ilgili konularda kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Belki uzun süredir aile içerisinde çözümlenemeyen konular varsa bunlar artık çözümlenebilir ve aileniz ile ilişkileriniz ve bağlarınız tekrar güçlenebilir. İşiniz ve yakınlarınızla olan hareketli hayatınız içerisinde yeterince dinlenmeniz, sağlığınıza dikkat etmeniz ve stresten uzak durmanız yararınıza olacak.

Aşk hayatınızda hafta genelinde huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle baş başa olacağınız planlar yapabilir, belki kısa süreli seyahatler organize edebilirsiniz. Yalnızsanız geçmişte kalan ancak tam kapanmayan bir ilişki ile ilgili tekrar konuşmalar yapılmaya başlanabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta güçlü bir dönemde olacaksınız. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda kendinizi gösterebileceğiniz ve takdir görebileceğiniz günler yaşayacaksınız. Bu hafta normalden daha fazla dikkat çekici ve göz önünde olacaksınız. Siz de artık kenara çekilip beklemeyecek, başarı kazanmak için kendinizi ortaya atabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili de şansınız sizden yana olacak. Kazançlarınız artabilir ve beklemediğiniz yerlerden para alabilirsiniz. Ayrıca çevrenizde finansal konularla ilgili doğru düşüncelere sahip birisi size yardım sağlayabilir, yatırım konusunda destek olabilir. Maddi durumunuz canlanacak ve refah içerisinde günler yaşayacaksınız.

Hafta genelinde yüksek enerjinizle hem çok sosyal hem de çok hareketli olacaksınız. Yapmak isteyip enerji bulamadığınız rutin işleriniz için bu hafta kendinizi hazır hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarınızla ilgili kısa geziler ve seyahatler de gündeminizde olabilir.

Aşk hayatınızda kendinizi son derece romantik hissedeceğiniz bu haftada mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle çok keyifli zaman geçirebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar varsa doğru iletişim kurabileceğiniz bu hafta tüm sorunlarınızı tatlıya bağlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta ortasında girdiğiniz kalabalık ortamlarda eski bir tanıdığınız tekrar ilginizi çekebilir.


19 Mart- 24 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!