Haftalık Burç Yorumları- 18 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 18 Temmuz Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 18 Temmuz Haftası

18 Temmuz- 24 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Temmuz- 24 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile mevcut ilişkilerimizde yeni deneyimlere kapalı olduğumuz bir süreçte olabiliriz. İlişkilerimizde güven arayışımız ön planda olabilir. Sevdiğimiz kişiyi fazlaca sahiplenebiliriz. Yeni tanışacağımız kişilerin ailevi yapısı bizler için önemli olabilir. Sevdiğimiz kişileri beslemek bizler için önemli olabilir. Eski konulara çokça geri dönebiliriz. Merkür’ün Plüton’a yapacağı karşıtlık iletişimde baskıcı tavırlar sergilememize neden olabilir. Manipüle edici tavırlar gösterebilir ya da karşımızdaki kişilerden bu tarz davranışlar görebiliriz. 

Salı günü Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile kendimizi her konuda çok daha net ifade edebiliriz. Her türlü iletişimimizde yaratıcı inatçı ve çözüm odaklı olabiliriz. Ancak her konuda kontrol bizde olsun isterken egomuz yükselebilir. Aşırı bencilce düşünceler ve sürekli ben haklıyım, sadece benim dediğim doğru şeklinde ifadeler ilişkilerimizde büyük sıkıntı yaratabilir. Güneşinde hafta ortasında aslan burcuna geçmesi ile hobiler çocuklar ve hayattan keyif aldığımız konular ön planda olabilir. Kendimizi sahnelere atmak göz önünde olmak isteyebiliriz. Bu süreçte riskli yatırımlar ilgimizi çekerken fazlaca cesur davranabiliriz.

18 Temmuz- 24 Temmuz  Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile ev, yuva, aileye dönük duygusal yapınızın hayatınızı daha fazla etkilemeye başladığını hissedebileceksiniz. Evlilik, aile hayatı ve karşılıklı kurulan bağlar sizin için önemli olacak. Beklediğiniz desteği ve ilgiyi görebilmeniz ve dayanışma içerisinde olan bir yuva duygusunu gerçekleştirebilmeniz için karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmek adına şanslı olacaksınız. Ancak hafta başında kariyer hayatınızla aileniz arasında kalabilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir manipüle edici tavırlara maruz kalabilirsiniz ya da siz manipüle edici tavırlar sergileyebilirsiniz. 

Merkürün hafta ortasında aslan burcuna geçmesi ile hem zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenebilir hem de aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak isteyebilirsiniz. Etkilemek istediğiniz kişiye nasıl konuşmanız gerektiğini daha iyi bileceksiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak daha kolay olacak. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi  bu süreçte gözden geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup sanat veya farklı alandaki çalışmalar olabilir. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi tanıtabilirsiniz. Ancak her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat etmelisiniz. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir. Güneşin aslan burcuna geçmesi ile  özel ilişkilerinizde hareketleneceği  bir dönem başlıyor olacak. Hobileriniz, eğlence hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular bu süreçte  hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile yakın çevre, kardeşler ile olan ilişkileriniz arasında duygusal ve ailevi bağların öne çıktığı bir zaman dilimi içerisinde olabilirsiniz. Aradaki bağların güçlendiği, ilişkilerin daha yapıcı bir sürece girdiğini hissedebilirsiniz. Ayrıca iş hayatınız ya da mesleki gelişmelere yönelik yeni çalışmalar ya da eğitimler yönünde önünüze çıkan imkânlarla da karşılaşabilir, değerlendirebilirsiniz. Pazartesi günü Merkür Plüton karşıtlığı uzak mesafeden yürüttüğünüz işlerde ve yakın çevre ilişkilerinizde güç mücadelesi içinde olacağınız durumları yaşatabilir dikkatli olmalısınız. Hafta ortasına kadar manipülasyonlara dikkat etmelisiniz. 

Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile evde her sözünüzün onaylanmasını ve dinlenmesini isteyebilirsiniz. Biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak isteyebilir ve abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Merkür-Aslan burcu süresince, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek arzunuz yüksek olacaktır. Ancak iş alanında ani kararlardan mutlaka kaçınmanız gerekiyor. Karşınıza bir fırsat çıktığında, hemen kabul etmek yerine oturup bir analizde bulunmak sizin için yararlı olacaktır. Her konuda sağlam ve uzun ömürlü olacak şekilde düşünmeniz gerekiyor. Ortaklıklarda bu durum sizin için  daha da önemli olacak. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön planda olabilir. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar yaşayabilirsiniz. Güneşin aslan burcuna geçmesi ile aile arası konuşmalar, kafanıza takılan konular üzerine eğilebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile yetenekleriniz, iş kabiliyetiniz ve becerilerinizin size maddi kaynak olarak dönüş yapabileceği bir süreç içinde olacaksınız. Para kaynaklarınızda iyileşme ile karşılaşma olasılığınız yüksek olduğunu bilerek yaratıcı yönünüzü dışa vurmak isteyeceksiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz çok etkileyici olacak. Bildiklerinizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gidecektir. Bu süreçte aşk hayatınızla ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz. Farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zaman da olacaksınız. Ancak bu dönemde yeni tanıştığınız kişilerden bir anda etkilenip bir anda vazgeçebilirsiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek adına verimli bir zamanda olacaksınız. 

Hafta genelinde aile ortamlarınızda misafir ağırlayarak veya sevdiğiniz kişilerle bir araya gelerek yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Bu dönemde size hafif gelen, sizi mutlu eden insanlarla bir araya gelmek önemli olacak. Aşk hayatınızda güzel planlar yapabilir veya çocuğunuzla olan ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Hafta genelinde Plüton’un güneşe ve Merkür’e yapacağı karşıtlık parasal konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olurken ortaklaşa kazançlarınızda ve dışarıdan gelen kaynaklarınızda zorlayıcı koşulları oluşturabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi hayatınıza daha iyimser bir bakış açısı katıyor olacak. Gerek sosyal gerek ailevi gerekse özel ilişkilerinizde şanslı bir dönem yaşayacaksınız. Uzlaşma içinde olma, var olan ilişkileri geliştirme, yeni sosyal çevrelere ya da gruplara dahil olmak adına pozitif etkiler alacaksınız. 

Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile parasal konularda zeka ve ifade gücünüz yükselecek. Bu dönemde insanları ikna etmeniz daha kolay olacaktır. İş alanlarınızda geçmişte yaşanılan olaylara benzer durumlar yeniden yaşayabilirsiniz. Bu konular alacak verecek, parasal konular, kazançlarla bağlantılı olabilir. Bu hafta iletişimci yönünüzü sadece iş alanlarınıza değil, ailenize ve ev hayatınızdaki insanlara da yöneltebilirsiniz. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz.. Bu dönem, yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu etki ile bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu da iş huzurunuzu kaçırabilir. Güneşin aslana geçmesi ile kendinizi sahip olduklarınızla tanımlayacağınız bir dönem başlıyor olacak. Maddi konulara önem verebilir, kendinizi bu alanlarda güvene almak isteyebilirsiniz. Kazançlarınıza ve yatırımlarınıza daha önem vereceksiniz. Yakın çevre ilişkilerinizden de bu dönemde fayda sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi sizi iç dünyanıza çekerken bir diğer yandan iç dünyanız ile sizi barıştırabilir. Duygusal ilişkileriniz ile ilgili düşünmek, bir nevi duygularınızı kendi içinizde gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ailevi sorumluluklar, iş hayatınıza dair sorumluluklara daha fedakârca yaklaşmanız gerekirken bunu yapabilecek duygusal gücü de kendinizde bulabileceksiniz. 

Merkür’ün burcunuza geçmesi ile kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik ile bildiklerini çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. İnsanları etkilemenin sizin için kolay olacağı bir dönemde olacaksınız. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünebilirsiniz. Ancak iş ilişkilerinde hassasiyetiniz yükselecektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmeniz zor olabilir. Kafanıza bir şeyleri takabilir sonra da bunu içinizde büyütebilirsiniz. Bu nedenle verimli çalışmak zor olabilir. Kendi kişisel planlarınızı, günlük iş akışınıza uydurmak üzerinizde stres yaratabilir. Bu dönem, kazanç anlamında yeni işlere yönelebilirsiniz. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ek iş yapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz. Ev ve ailevi konulardaki harcamalara dikkat etmelisiniz Masraflarınız artabilir. Güneşin burcunuza geçmesi ile sizin döneminiz başlıyor olacak. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyacaksınız. Sağlığınızda güzel gelişmeler oluşabilir, olaylar karşısında kendinizi daha aktif göreceksiniz. Bu dönem bencilliğiniz artabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi size yeni sosyal çevre, yeni arkadaşlar ya da yeni bir iş başlangıcı getirebilir. Sosyal çevrenizden, ortak ya da iş birliği içinde olduğunuz kimselerden destek alma yönünde pozitif etkiler görebilirsiniz. İnsanlarla kuracağınız bağların hayatınızı geliştirdiğini görebilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile kabuğunuza çekilip kendinizi dinlediğiniz, yalnız kalmak istediğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Fiziksel, ruhsal ve bedensel sağlığınız önemli olacak. Enerjiniz zaman zaman düşebilir ya da kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İç sesinizi dinlemek size bu dönemde iyi gelecektir. Bazı dedikodular bu süreçte  canınızı sıkabilir, bazı kararlarınız ertelenebilir sabırlı olmalısınız. Ruhsal anlamda yenilenmek adına spiritüel eğitimler ve çalışmalar için güzel bir dönem de olacaksınız. 

Güneşin aslan burcuna geçmesi ile geri planda duracağınız bir döneme gireceksiniz. Yurtdışı bağlantılı konular öne çıkabilir. Bu dönem olayları gözden geçirmek ve yeni gelecek olan dönem için planlar yapmak faydalı olacaktır. Önceliklerinizi gözden geçireceğiniz bir dönemde olacaksınız. Tüm hafta etkin olacak güneş ve Merkür’ün Plüton’a yapacağı karşıtlık hem duygusal hayatınızda hem de sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde manipülasyonlar yaşanmasına neden olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile elde etmek istediğiniz başarılı girişimler ve neticeler için olumlu sonuçlar ile karşılaşacaksınız. Yeni fırsatlar ile karşılaşma olasılığınız güçlenecek. Ailevi yönden beklenilen maddi kazanç ya da miras gibi durumlardan gelir elde etme imkânınız olabilir ancak bu alanda var olan herhangi bir sorunu çözüme kavuşturmanız zor olabilir. Aile içindeki görüş ayrılıkları gerginliğe sebep olabileceğinden önyargılı olmamaya gayret edilmelisiniz. 

Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile kariyeriniz, yeni planlarınız gündemde olacak. Yeni hedefler belirleyip bunu çevrenize duyurabilirsiniz. Mesleki yeni başlangıçlar, hayata geçirilmeyi bekleyen projeler ve yeni girişimlerde bulunmak adına çok verimli bir zamanda olacaksınız. İletişiminiz bu süreçte aktifleşecek. Sosyalleşebilir, çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çevreniz kalabalıklaşıyor olacak. Çevrenizden gelen tüm eleştiri oklarını yumuşak bir şekilde kendi iç dünyanıza yönlendirebilirsiniz. Güneşin de aslan burcuna geçmesi ile sosyal çevre ilişkilerinizin daha da  önem kazanacağı bir dönem başlayacak. Gelecek planlarınız ön planda olurken  fikirlerinize, bakış açınıza uygun olan kişilerle bir arada olmak isteyeceksiniz., aktiviteler ve organizasyonlara yönelebilirsiniz. Geri planda durduğunuz her işte şans gelip sizi bulabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile yabancı ülkelere seyahat, yabancı ülkeler ile bağlantılı yapılan işler, ortaklaşa yapılan işler açısından şanslı ve daha iyimser etkiler ile karşılaştığınız bir dönemde olacaksınız. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamak, eğitim amaçlı yurt dışına çıkmak ya da sizi geliştirecek ve duygusal olarak da kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bir uğraş ya da eğitim gündeminiz olabilir. Dışarıya, topluma ve çevreye karşı duruşunuzu daha fazla önemseyebilir ve kendinizi daha çok olmak istediğiniz gibi gösterebilir veya daha gizemli olabilirsiniz. 

Merkür’ün ve güneşin sırasıyla aslan burcuna geçmesi ile iş ve mesleki hayatınız ön plana çıkacak. Yeni mesleki başarılar, yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni kontratlar, imzalar gündeminize gelebilir. Aile bireylerinden gelebilecek yeni kararlar söz konusu olabilir. Bu dönemde yalnızlıktan sıkılıp ani evlilik kararı alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, ev içinde yapacağınız tadilat ve değişiklikler için de güzel bir dönemde olacaksınız. Yaşantınızda ikili ilişkilerde olumlu iletişimin kurulduğu, güzel farkındalıkların yaşandığı durumlar gelişebilir. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik harcamalar da gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak size yarayacak. Sadece sevginizi aile ortamlarınızdaki insanlara aktarırken sıkıntı duyabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ayrıca Plüton’un yapacağı karşıtlık üstlerinizle ilişkileriniz daha kritik ve belirleyici yapacak.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile hayatınıza maddi açıdan özellikle başkaları ile ortaklık bağı olan kaynaklardan gelen kazançlar konusunda olumlu etkiler alabileceksiniz. Eşiniz ya da iş birliği içerisinde olduğunuz kişi ya da kişilerle maddi koşullarınız üzerine uyumlu etkiler size bu alanda şans ve fırsat sağlayabilir. Kredili işlerinizde tamamlanması gereken bir süreç varsa bu hafta olumlu sonuç alabilirsiniz.  Bu dönem boyunca ısrar, inatçılık, fanatiklik ve önyargı size kayıp ve hata da getirebilir. Bakış açınızı değiştirmeye ve perspektifinizi genişletmeye özen göstermelisiniz. 

Merkür’ün ve güneşin aslan burcuna geçmesi ile hukuki konularda çözülemeyen konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.  Yeni eğitimlere başlayabilir, kişisel eğitim, akademik konularda başarı yaşayabilirsiniz. Yeni iş görüşmeleri, ticari bağlantılarınız, yurt dışı konularında gelişmeler söz konusu olabilir. Uzaklarda yaşayan akrabalardan haberler, seyahat planları hafta boyunca gündeminizde olabilir. Anlaşmalar, sözleşmeler için güzel bir zaman diliminde olacaksınız. İşle ve finansal konularla ilgili konularda daha rahat akışınız  olacak . İkili ilişkilerinizde ise  kıskançlığı, sahiplenmeyi dozunda tutmaya dikkat edilmelisiniz. Yeteneklerinizi sergileme ile ilgili bir çalışmanız işiniz varsa bu hafta büyük bir fırsat yakalayabilir veya sosyal medyada daha fazla konuşulabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık gibi ilişkilerinizde iyimser ve daha uzlaşmacı enerjiler içinde olacaksınız. Var olan ilişkileriniz üzerinde daha yapıcı etkiler alırken karşılıklı anlaşma, bağlarınızı derinleştireceksiniz. Evlilik gibi ciddi ilişkilere kendinizi çok daha yakın hissedeceğiniz bu süreç yeni beraberlikleri de size getirebilir. Karşınızdaki kişileri daha fazla anlamaya çalışabilir, insanların düşüncelerini daha çok merak edebilirsiniz. Bazı iletişim yollarında ise manipülatif tavırlara karşı dikkat etmelisiniz. Her türlü ilişkide daha hızlı değişimler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanların duygularında, sözlerinde ve tavırlarında ani bir değişim görebilirsiniz. Aileniz gibi gördüğünüz kişilerle ilişkileriniz bu hafta ön planda olabilir. 

Merkür’ün ve güneşin aslan burcuna geçmesi ile kredi ödemeleriniz, bankacılık işlemleriniz, gelir gider tablonuz öne çıkabilir. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Eşinizin gelirlerinde ya da ortağınızla olan gelirlerde yenilikler olabilir. Vergi, tazminat, nafaka konularında sürüncemedeki konular varsa tamamlanma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde huzur aradığınız bir dönemde olacaksınız. Duygularınızı daha güçlü veya uç noktalarda yaşayabilirsiniz. Bu da sizi bazı kişilere karşı aşk/nefret durumuna çekebilir. ilişkilerinizde gerçekleşecek deneyimlerin eski düzeni yıkıp atacağını bilmelisiniz. Eski ilişki deneyimlerine, eski alışkanlıklara veda edebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile sevgi, aşk bağı içinde olabileceğiniz bir ilişki başlangıcı içinde olabilir ya da var olan ilişkiniz için daha fazla uyum ve ahenk etkisi kazanabilirsiniz. Bebek sahibi olmak isteyen evli çiftler içinde Venüs yengeç transiti  aileye yeni bir üye getirebilir. Günlük rutininizin dışına çıkacağınız aktiviteler ve organizasyonlar gündeme gelebilir. Bazı iş arkadaşlarınız bu dönemde problematik davranabilir böyle durumlarda bu kişilere daha mesafeli davranmanız ve kendinizi tam olarak açık etmemeniz gerekebilir. 

Merkür’ün ve güneşin aslan burcuna geçmesi ile evlilik, ortaklık, arkadaşlık, aşk hayatınız ön planda olacaktır. İlişkilerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yalnız olanlar için yeni tanışmalar söz konusu olabilir .Bu dönemde evlilik kararı alabilir, süre gelen ilişkinizde sorunlarınız varsa çözüm yolları bulabilirsiniz. Eşinizin iş yaşamıyla ilgili güzel haberler duyabilirsiniz. Yeni ortaklıklar, imza atmak, yeni kariyer girişimlerinde bulunmak için güzel bir zamanda olacaksınız. Ayrıca gizli kalmış ya da göz ardı edilmiş konular  yeniden gündeminiz olabilir. Fakat bu konuları rahat bir şekilde çözüme kavuşturmak mümkün olabilir.  Aileyle ilgili de tamamlanması gereken durumlar bu hafta netleşebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında Venüs’ün yengeç burcuna geçmesi ile üzerinize aldığınız sorumluluklar konusunda destek görebileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Sadece Plüyon’un Merkür ve güneşe yapacağı karşıtlık nedeni ile faydasız olanda ısrarcı olmak, takıntı ve bağımlılık şartları zorlayabilir. Ayrıca bu hafta sağlığınız ile ilgili konuları gündeminize almak isteyebilirsiniz, fiziksel olarak kişisel bakım ve estetik konuları öne çıkabilir. Hayatla barışacağınız, koşullardan memnuniyet duyacağınız durumlar içinde olabilirsiniz. İlişkilerde ise affetme enerjilerini çalışabilir. Sevdiğiniz ve darıldığınız için üzüldüğünüz insanlarla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarınızla ise daha uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızda ise iş görüşmeleri, iş başlangıçları için çok destekleyici enerjiler alıyor olacaksınız.  Güneşin ve Merkür’ün aslan burcuna geçmesi ile mesleğiniz ve kariyer konuları odak noktanız olacak. Rutinleriniz ve temponuz sizi bu dönemde yorabilir. Çok çalışacağınız bir dönemde olabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa onların sağlığına özen gösterin. Bu hafta hizmet aldığınız kişilerde değişimler söz konusu olabilir. Diyete ve spora başlamak için güzel bir dönemde olacaksınız. Ayrıca gayrimenkullerle ya da ebeveynlerinizle ilgili planlarda bu hafta aksamalar olabilir.  Sosyal çevrenizde iletişiminiz artabilir.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!