Haftalık Burç Yorumları- 19 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-19-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-19-agustos-haftasi

19 Ağustos- 25 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

19 Ağustos– 25 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında, Kova burcunun 27 derecesinde bir süper mavi dolunay deneyimleyeceğiz. Bu dolunaya “süper mavi dolunay” denmesinin nedeni, ayın dünyaya her zamankinden daha yakın olması ve bir ay içinde ikinci kez dolunay yaşıyor olmamızdır. Ay gökyüzüne her zamankinden daha yakın olacağı için etkileri de oldukça yoğun olacaktır. Eylül ayında yaşanacak olan ay tutulmasının bir fragmanı olarak deneyimleyeceğimiz bu dolunayın etkileri uzun vadede, altı ay kadar sürebilir.

Kova burcunda gerçekleşecek bu dolunay, aldığı açılar, kavuştuğu sabit yıldızlar ve derecesel olarak hem kişisel anlamda hem de global olarak sert etkiler barındırıyor. Astrolojide, Kova burcu bireysellikten uzak, sosyal ve hümanist bir burç olarak bilinir. Başka yaşamlar, başka insanların hakları Kova burcu için önemlidir; toplumsal konular ve olaylar ön plandadır. Bu dolunayda, değişmez dediğimiz sistemlerin beklenmedik olaylarla nasıl değiştiğine şahit olabiliriz. Altı aylık dönemde, yıkılmaz dediğimiz otoritelerin yıkıldığını görebiliriz. Toplumsal konulara dair hassasiyetimiz artarken, birlik ve beraberlik içinde birçok şeyin değişebileceğini fark edebiliriz. Ancak bu süreçte, finansal anlamda önemli zorluklarla karşılaşabiliriz.

Dolunayın etkisiyle, asla bitmez dediğimiz ilişkiler son bulabilirken, asla bir araya gelmez dediğimiz kişilerin ilişkilerine şahit olabiliriz. Dürtüsel davranışlara her zamankinden daha fazla meyilli olabiliriz, bu da depresyon ve daralma hissini yoğun bir şekilde yaşamamıza neden olabilir. Bu dönemde, başkalarını ezen, gücünden ve kendinden emin olanların zorlu ve beklenmedik süreçlerle karşılaşabileceği bir zaman diliminde olacağız. Kalp ve damar sistemiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalıyız. Finansal ve mental anlamda güvende hissetmediğimiz koşullar oluşabilir. Ayrıca, dolunayın etkisiyle, elektriğe bağlı yangınlar, beklenmedik hava koşulları ve depremler gibi doğal afetlere karşı dikkatli olmalıyız.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, daha üretken, becerikli ve titiz olabiliriz. Detay gerektiren işlerde verim alabiliriz, ancak fazla ayrıntılara takılmaktan bütünü görmekte zorlanabiliriz. Özellikle Cuma günü, ilişkilere dikkat etmeliyiz; yaşanacak olan Mars-Venüs karesi, ilişkilerde gerilimi arttırabilir. Hayatımızdaki insanlara uyum sağlamakta zorlanabiliriz, bu nedenle sevdiklerimize karşı daha empatik ve sağduyulu yaklaşmalıyız.

Hafta sonu, şifalanmak istediğimiz konularda harekete geçebilir ve ihtiyacı olan kişilere yardım edebiliriz.

19 Ağustos– 25 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hayatınızda yeni bir yola doğru adım atıyorsunuz. Hafta içerisinde alacağınız etkilerle yenilikçi ve sıra dışı bir bakış açısıyla olaylara yaklaşmaya başlayacaksınız. Hafta ortalarından itibaren de hayal gücünüz ön plana çıkacak. Ayrıca dış etkenlere karşı her zamankinden daha duyarlı olacaksınız, bu nedenle negatif şeylerden uzak durmaya çalışın. 

Kariyerinizle ilgili konularda çalışmak yerine daha çok eğlenmek istemeniz oldukça doğal olabilir. Ancak, bu dönemde eğlenceye odaklanmanızın işlerinizi ertelemek anlamına geldiğini unutmamalısınız. İlerleyen günlerde, emeklerinizin karşılığını henüz tam olarak almadığınızı düşünmeye başlayabilir ve bu durum, sizi biraz sinirli ve gergin hissettirebilir.

Hafta genelinde finansal anlamda daha rahat hissedeceksiniz, bu sebeple de normalden daha cömert davranabilirsiniz. Yakınlarınıza, ailenize bir şeyler alabilir, ya da evinize biraz fazla masraf yaparak istediğiniz hale getirebilirsiniz. Ayrıca kendiniz için de rahatlamak için dürtüsel alışveriş yapabilirsiniz ve kendinizi şımartabilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle aşk veya parayla ilgili alışılmadık bir konuşma gündeme gelebilir. Ancak bu dönemde ilişki ile ilgili kararları almak için uygun bir zaman olmayabilir. Eğer yalnızsanız hafta ortasında biraz karışık duygular içinde olabilirsiniz. Ancak hafta sonu, pozitif enerjinizle birlikte aşkla ilgili her türlü olumsuzluğu geride bırakabileceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta iş hayatınızı gözden geçirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Topluluk içinde oynadığınız rolü, yapmanız gereken sorumluluklarınızı ve bunların sizi nasıl etkilediğini düşünebilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevreniz ve iş yerindeki gruplarla olan ilişkilerinizde bazı insanlarla uyum içinde çalışırken, diğerleriyle çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi biraz rahat hissedebilirsiniz. Özellikle hafta başındaki günlerde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Aşırı müsrif olmaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Bu dönem içerisinde gerçekten değerli olan şeylerle ihtiyacınız olmayan şeyler arasındaki farkı iyi düşünmeniz gerekebilir.

Arkadaşlarınızla fazlasıyla zaman geçireceğiniz, özellikle odak noktası kişisel gelişim olan grup etkinliklerine katılacağınız bir hafta olacak. İçinde bulunduğunuz toplulukta daha çok ön plana çıkabilir, liderlik yapabilirsiniz. Grup etkinlikleri sırasında duygularınızı ve fikirlerinizi paylaşma konusunda cesur olacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta önemli çekişmeler yaşanabilir. Özellikle aşk ve para konularında ileriye adım atmak ile güvende kalma arasında bir gerilim yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru partnerinizle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bunların üstesinden gelebilmek için partnerinizle daha çok zaman geçirmeye çalışmanız yararınıza olacaktır.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta enerjinizin doruklarına çıkabilir ve bu sayede iş hayatınızda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir dönüm noktasına giriş yapacaksınız. Bu dönem içerisinde iş hayatınızda belirgin bir yükseliş veya mevcut projelerde büyük başarılar yaşamanız söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta normalde yakalayamayacağınız fırsatlar karşınıza çıkabilir. Belki de bir yeteneğinizin fark edilmesi ya da yaratıcı bir çalışmanızın beklenmedik bir şekilde takdir görmesi söz konusu olabilir. Bu sayede gelecekte elde edeceğiniz büyük kazançların yolunu açabilirsiniz. İlerleyen günlerde vereceğiniz doğru kararlarla gelirlerinizi arttırabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru özellikle ev hayatınızla ilgili tamamlanmamış işlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Eğer bu işleri tamamlamadıysanız, bu durum size stres yaratabilir. O yüzden bu hafta itibariyle eski işlerinizi toparlayacak, kendinize daha rahat ve ferah zamanlar ayıracaksınız. Hafta sonuna doğru hem özel hayat hem iş hem sosyal hayatta ilişki dengenizi kurabileceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Eğer bu zorlukları aşmak ve ilişkinizi güçlendirmek istiyorsanız, sabırlı olmanız ve empati göstermeye çalışmanız gerekebilir. Özellikle duygusal olarak hassas bir dönemde olduğunuz için, kalbinizden geçenleri dinlemek ve bu duyguları karşınızdaki kişiye net olarak aktarmak sizin için önemli olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta evrenden istediğiniz rehberliği alacaksınız. Güçlü sezgileriniz ve doğru hislerinizle kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular varsa bunlarla ilgili sanki görünmez bir şekilde yardım alacaksınız. Evrenin sizin yanınızda olduğuna dair bir güven duygusu, seçimlerinizin doğru olduğuna dair bir inanç hissedeceksiniz.

Haftanın başında iş ilişkilerinizde büyük bir uyum yakalayabilirsiniz. Yakın çalışma arkadaşlarınızla ortak hedeflere yönelik çalışma, iş birliği ve uyumun ön plana çıktığı bir süreç yaşayacaksınız. Bu iş birlikleri hem hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak hem de ilişkilerinizi güçlendirecek. Ancak yine de yaşayabileceğiniz dikkat dağınıklıklarına karşı hazırlıklı olmalısınız.

Hafta boyunca finansal konularla ilgili şansınız çok yüksek olacak. Özellikle seyahat veya kendinizi geliştirmek için yeni fırsatlar arayışına girebilirsiniz. Bu tür fırsatlar, gelecekteki finansal durumunuzu iyileştirebilecek kapıları aralayabilir. Güçlü iletişim beceriniz ve yaratıcılığınızla kazanma gücünüz artacak, kariyerinizde ilerleme yolunuz açılacak ve bu sayede gelirleriniz de artacak.

Aşk hayatınızda bu hafta duygularınız yoğun bir şekilde dalgalanabilir ve bu durum, çözülmesi gereken eski bir sorunu yeniden gündeme getirebilir. Eğer yalnızsanız geçmişteki sorunlu bir ilişki ile ilgili tekrar sorun yaşayabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle bir süredir üzerinde düşündüğünüz büyük bir şey için adım atmaya karar verebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta finansal konularda şanslı olacaksınız. Özellikle yatırım ve iş gelirleriniz üzerinde önemli ve olumlu etkiler alacaksınız. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, işleriniz hızla büyürken, bu büyümenin yanında nakit akışıyla ilgili zorluklar da gündeme gelebilir. Biraz daha tasarruflu davranarak dengeyi koruyabileceksiniz.

Bu hafta işinizle ilgili düşünceleriniz sadece ekibinizi motive etmekle kalmayacak, aynı zamanda işiniz aracılığıyla insanların hayatlarını nasıl daha iyi hale getirebileceğinizi de düşüneceksiniz. Yardımınıza ihtiyacı olan bir iş arkadaşınıza destek olmanız gereken bir durumda kalabilirsiniz. Yapacağınız bu yardım ve destek sizi manevi olarak tatmin etmenin yanında size çevrenizden övgü de getirecek.

Bu hafta başında, spor ve sağlıklı beslenme konularında daha kararlı ve motive hissetmeye başlayacaksınız. Yeni rutinleri günlük yaşamınıza alıp değişim yaşadıkça daha enerjik ve dengede hissedeceksiniz. Ayrıca özellikle evde çözülmesi gereken sorunlar varsa, bunları göz ardı etmektense hafta sonunda bu sorunlarla yüzleşmek ve çözüm aramak için zaman ayırmanız gerekebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta alacağınız etkilerle ilişkinize dair bakış açınız ciddi şekilde değişebilir. İlişkinizde sizi kısıtlayan inançlara, davranışlara ya da bağlılıklara karşı başkaldırmak isteyebilir, partnerinizle ciddi konuşmalar yapmaya hazırlanabilirsiniz. Daha sakin tavırlar içerisinde sorunlarınızı çözmeye çalışmak sizi keskin kararlar almaktan koruyacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek. Farklı etkinlikler ve davetler arka arkaya gelebilir, hatta bir anda birkaç farklı yere yetişmeye çalışabilirsiniz. Hafta başından itibaren enerjiniz yükselecek ve çok daha sosyal olmak isteyeceksiniz. Ayrıca bu hafta itibariyle seyahatler, kısa süreli şehir değişiklikleri gündeminizde olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta büyük bir sorumluluk almanız gerekebilir. Üzerinizdeki baskı artabilir ve verdiğiniz sözleri tutmak için yoğun bir çaba göstermeniz gerekebilir. Ancak bu kadar fazla şeyi aynı anda yapmaya çalıştığınız için pişmanlık duyabilirsiniz. Bu hafta üstlendiğiniz yükün altında kalma riskiyle karşı karşıya olabilirsiniz, daha sakin ve dikkatli davranmalısınız.

Finansal konularla ilgili özellikle bu hafta abartılı harcamalardan kaçınmanız gerektiğini unutmamalısınız. Almayı çok istediğiniz şeyler olabilir, ancak bunları gerçekleştirebilmek için öncelikle gerekli paranın elinizde olması gerekebilir. Borçlanarak atacağınız bazı adımlar sizi gelecekte fazlasıyla pişman edebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta başında partnerinizle keyifli ve huzurlu zamanlar geçirebilirsiniz. Yoğun iş temposundan ve yoğun planlardan uzaklaşma isteğiniz, aşk hayatınıza daha çok önem vermenize sebep olabilir. Eğer yalnızsanız duygusal olarak biraz daha hassas olmanız yeni tanıştığınız kişilerin fazla ilgisini çekmeyebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta denge arayışında olacaksınız. Etrafınızdaki birçok insan için fazlasıyla şey yapmaya çalışarak kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Bu yoğun tempo içinde dengeyi bulmak için kendinize de zaman ayırmalı ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemelisiniz. Bu sayede kendinizi daha mutlu ve dengeli hissedeceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta istediğinizi alacaksınız. Artık parlayabileceğiniz zamanlara gireceksiniz. Yaratıcı fikirlerinizle üstlerinizin dikkatini çekebilir ve iş yerinde yetkinliğinizi kanıtlayabilirsiniz. Hafta genelinde işlerinizi zamanında bitirmeye özen göstermeli ve hiçbir şeyi son dakikaya bırakmamaya çalışmalısınız.

Finansal konularla ilgili olarak işinizdeki azminiz, yöneticileriniz tarafından takdir edilecek ve bu da size istediğiniz maddi kazancı elde etme şansı verecek. Ancak, dikkatli olmanız gereken bir dönem içerisinde olacaksınız. Özellikle hafta ortasında finansal riskler almak yerine, daha temkinli davranmak size fayda sağlayabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınız hislerini açıklayarak sizi şaşırtabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonuna doğru partnerinizle baş başa vakit geçirmek ve ilişkinizi daha derin bir seviyeye taşımak için ideal bir dönemde olacaksınız. Bu süreçte duygularınızı açıkça ifade etmekten çekinmeyin, çünkü dürüstlük size her zaman kazandıracaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta alacağınız etkiler sizin için ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Çocuklar ya da genç aile üyeleriyle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle bu hafta birinin yardıma ihtiyacı olabilir ve siz de ona rehberlik etmek, hatta önemli bir hayat dersi vermek durumunda kalabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yoğun bir tempoya hazırlıklı olmalısınız. Özellikle haftanın ilerleyen günlerinde yapmanız gereken işler ve yerine getirmeniz gereken sorumluluklar, üzerinize büyük bir yük bindirebilir. Tükenmişlik hissinden ve fazla stres yükünden kaçınmak için işlerinizi yaparken molalar vermek ve kendinize zaman ayırmak önemli olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta şanslı olabileceğiniz bir dönemdesiniz, ancak dikkatli olmanızda fayda var. Bu şans, kazançlarınızı artırabileceği gibi beklenmedik harcamalarla da karşılaşabilirsiniz. Hafta başında karşınıza çıkacak fırsatlar arasında seçim yaparken dikkatli olmalı, başka şeylere odaklanıp daha büyük fırsatları kaçırmamak adına daha esnek olmalısınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız şanslı olacaksınız, tanıdıklarınızın veya yabancıların dikkatini çekiyor olabilirsiniz. O yüzden sosyalleşmeye dikkat etmeli, ya da sosyal medyada flört isteklerini değerlendirmelisiniz. Eğer uzun süredir bir ilişkiniz varsa mevcut ilişkinizi yavaş yavaş ileriye taşımaya karar verebileceğiniz olumlu zamanlarda olacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta çevrenizdeki insanlar ve olaylar arasında adeta bir köprü görevi göreceksiniz. Bu yaşayacağınız gelişmeler sizin için yeni başlangıçlar ve farkındalıklar getirecek. Ayrıca evinizle ilgili değişiklikler yapmak, yeniden düzenlemek için de istek duyabilirsiniz. Aile içerisinde yaşayacağınız stresi evinizi daha huzurlu hale getirerek yenebileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda hafta başından itibaren enerjiniz çok yüksek olacak. Hem işinizde durmadan çalışıp tüm görevlerinizi halledebilir, sonrasında da sosyalleşmek için gereken enerjiyi bulabilirsiniz. Ancak bu dönemde üstlerinizle ya da iş arkadaşlarınızla kısa süreli ama yoğun gerginlikler yaşayabilirsiniz. Her şeyi fazla önemsememek yararınıza olacaktır.

Finansal konularla ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Yakınlarınız için aşırı harcamalar yapma eğiliminde olabilirsiniz, özellikle de sevdiğiniz kişiye özel bir şeyler yapmak için para harcamak isteyebilirsiniz. Sabırlı ve dikkatli bir yaklaşım, aşırıya kaçmadan harcamalar yapmak finansal durumunuzu bozmadan ilerlemek için en iyi yol olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki bağı güçlendirmek ve değişmiş olabilecek fikirleri yeniden gözden geçirmek için bu hafta iyi bir zaman olabilir. Eğer yalnızsanız aşk hayatınızda ne istediğinizi bilmek yeni girdiğiniz ortamlarda size uygun kişilerin dikkatini çekecektir. Hafta başında aklınızda olan kişiye ve duygularınızı ifade etmek için adım atabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta önemli bir görevin üstesinden geleceğiniz yoğun bir süreç sizi bekliyor. Ancak başarı kazanırken iş sözleşmeleri ve evrak işlerinde bazı zorluklar yaşanabilir. Bu durum özellikle sözleşme ve anlaşmaların ince detaylarıyla ilgili endişelere neden olabilir. Bu hafta evrak işlerinde dikkatli bir şekilde ilerlemeniz yararınıza olacaktır.

Hafta ortalarında biraz fazla harcama yapma eğiliminde olabilirsiniz. Çok gerekli olmayan, örneğin hobi için almak istediğiniz birçok şey aklınıza gelebilir. Ayrıca finansal konularda yeni bir bakış açısı kazanabileceğiniz kişilerle de tanışabilirsiniz ve gelirinizi artırmak için yeni yollar arayışına girebilirsiniz. Dikkatli harcamalar yaparak daha fazla yatırım yapabileceksiniz.

Haftanın başında, kendinize olan güveniniz ve enerjinizde belirgin bir artış hissedeceksiniz. Eğer kişisel bir yenilenme arayışındaysanız ya da belirlediğiniz hedefler için bir motivasyona ihtiyaç duyuyorsanız, bu hafta tam da aradığınız güce sahip olacaksınız. Bu dönemde kendinize olan özgüveniniz size hayatınızın her alanında daha rahat hissettirecek.

Aşk hayatınızda bu hafta parayla ilgili stres yaşamanız romantik ilişkilerinizde gerilim yaratabilir, bu yüzden bu tür durumlarla başa çıkmak için sakin kalmanız önemli olacak. Bir süredir uğraştığınız bu ilişki sorunu bu hafta itibariyle yavaş yavaş hafifleyecek. Eğer yalnızsanız, derin bir bağ kurabileceğiniz yeni birisiyle tanışmanız an meselesi olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta iş hayatınızda büyük bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Sizin için çok önemli olacak bir gelişme için tüm enerjinizi ve kaynaklarınızı kullanmaya çalışabilirsiniz. Ancak bu süreçte hırslarınızda fazla aşırıya kaçabilir ve uyarı işaretlerini göz ardı edebilirsiniz. İlerleyen günlerde stresten kurtulup iş arkadaşlarınızla sosyal zamanlar geçirme isteğiniz ön plana çıkabilir.

Finansal konularla ilgili özellikle evinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Paranızın bir elinizle gelip diğer elinizle gittiği hissini yaşayabilir ve bu durum finansal güvenliğinizi sağlamak için daha fazla fırsat yaratmanıza sebep olabilir. Gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını bulabilir, gelecek dönemde oldukça fazla kazanç elde edebileceğiniz yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru bir aile üyesi ya da arkadaşınızla bir güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak ve doğru iletişim kurarak bundan kurtulabilirsiniz. Ev üyelerinden birinin büyük bir değişim yaşaması planlarınızı alt üst edebilir ancak bu aşılmayacak bir sorun olmayacak, değişim herkese iyi gelebilir.

Aşk hayatınızla ilgili olarak özellikle hafta başındaki günlerde harika bir enerjiye sahip olacaksınız ve bu enerjiyi özel biriyle yakınlaşmak için kullanabilirsiniz. Eğer yalnızsanız çok uyumlu olacağınız bir ilişki kısa süre içerisinde başlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilişkinizde aldığınız sorumluluklar konusunda ufak çatışmalara girebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta aşk hayatınızla ilgili iyi haberler var. Yalnızsanız yeni tanışmalar yaşayabilir, kendinizi çok huzurlu hissedeceğiniz bir ilişkinin başlangıcını yapabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle geleceğe dair ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Ancak yine de sınırlarınızı ve dengeyi koruduğunuzdan emin olarak kararlar almanız yararınıza olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta size değerli bilgi ve yardım sağlayabilecek etkili insanlarla tanışmak için uygun bir zamanda olacaksınız. Kariyer alanınızda İletişime geçmeyi düşündüğünüz birisi ya da başvurmayı düşündüğünüz bir yer varsa harekete geçmekten çekinmemelisiniz. Belirsizlikle mücadele etmek yerine, ne istediğinize odaklanmak sizi daha güçlü bir pozisyona taşıyacaktır.

Finansal konularla ilgili bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Bu değişimi siz başlatabilir ya da en azından yönlendirebilirseniz, kazanma şansınız önemli ölçüde artacak. Yine de özellikle maddi konularla ilgili vereceğiniz kararlarda acele etmemeniz ve dikkatli ilerlemeniz yararınıza olacak. Ayrıca kısa süre içerisinde ailenizle ilgili bir konudan elinize toplu para geçebilir.

Hafta genelinde aklınızdan her geçeni söyleme konusunda fazla ısrarcı olabilirsiniz. Gerçeği ve aklınızdan geçen düşünceleri söylemek önemli olsa da aceleyle söylenen sözler incitici olabilir. O yüzden karşınızdaki kişileri kıracak şeyler söylemeden önce düşünmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru olan günlerde kendinize zaman ayırmak, sevdiğiniz şeylerle ilgilenmek isteyeceksiniz.


19 Ağustos- 25 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!