Haftalık Burç Yorumları- 19 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-19-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-19-aralik-haftasi

19 Aralık-25 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

19 Aralık- 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Jüpiter’in koç burcuna geçmesi ile bireyselliğimizi daha ön planda tutacağımız, önemli fırsatlar elde edeceğimiz daha kolay risk alacağımız bir etkide olacağız. Harekete geçtiğimiz eyleme geçtiğimiz her konuda önemli şans ve fırsatlar elde edebiliriz.

Oğlak burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber uzun süredir sorumluluk aldığımız her konuda önemli başlangıçlar yapabiliriz. Hiç beklemediğimiz bir anda kalıcı bir ilişkiyi başlatabiliriz. İlişkilerimize dair daha ciddi kararlar alırken duygusal hayatımızda yeni bir sayfa açabiliriz.

Kariyer hayatımızda ise uzun vadeli gerçekçi kararlar alırken önemli iş fırsatları elde edebilir. Birden fazla işi aynı anda yürütmek zorunda kalabiliriz. Sorumluluklarımızın çok daha fazla bilincinde olabiliriz. Maddi süreçlerimizi ve statümüzü etkileyecek önemli fırsatlar elde edebiliriz.

19 Aralık – 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında kariyer hayatınızla ilgili konularda özellikle detay gerektiren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde istikrarlı davranmak size başarı getirirken yöneticilerinizden takdir göreceksiniz. Hafta ortasından itibaren yöneticilerinizle yapmanız gereken özel konuşmalar varsa ikna gücünüz oldukça kuvvetli olacaktır. Otorite figürlerinden aldığınız destekle zorlu işlerin üstesinden de kolayca gelebileceksiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile kariyer hayatınızda sürpriz kapılar açılabilir. Kendinizi ve yeteneklerinizi göstermek adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Terfi zam statü gibi beklentileriniz varsa elde edebilirsiniz. İç arayışı içinde olan koçlar yeni bir işe başlamak için adım atabilir. Kendi işinizi kurma isteği içindeyseniz harekete geçebilirsiniz. Para kaynaklarınızı arttıracak önemli iş fırsatları elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında yasal ve online yürüttüğünüz işlerde detayları gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde hukuksal süreçlerinizde etrafınızdaki kişileri konuşmalarınızla kolayca etkileyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi karşı tarafa kolayca kabul ettirebilirsiniz. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işlerinizde online yürüttüğünüz işlerde beklediğiniz finansal desteği görebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ay ile kariyer hayatınızda istediğiniz başarıyı ve tanınmayı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda kurduğunuz güçlü bağlantılar size yeni kapılar açabilir. Ayrıca yurt dışında yaşamak gibi düşünceniz varsa harekete geçebilirsiniz. Kendinizi ve başarılarınızı daha geniş kitlelere gösterme fırsatı elde edebilirsiniz. Yurt dışından yada uzak mesafeden olan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sosyal medyadan tanıştığınız bir kişi ile özel bağlar kurabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında finansal konularda detay gerektiren işlerde hata yapmamaya özen göstermelisiniz. İmzaladığınız belgelere yasal evraklara dikkat etmelisiniz ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız. Beklediğiniz kredi borç miras dışarıdan gelen kaynaklarla ilgili süreçleriniz varsa istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile ortaklaşa gelirleriniz konusunda sürpriz ve kalıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin fikirleri ile yeni bir yatırıma girmemeye özen göstermelisiniz. Yılan hikayesi ne dönmüş finansal konularınızı çözüme kavuşturma fırsatı elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla gireceğiniz maddi ortaklıklar konusunda oldukça tedbirli davranmalısınız. Para akışınıza güvenerek gereksiz borçlara girmemeye özen göstermelisiniz. Uzun süredir zihninizi meşgul eden konularda kalıcı çözümler elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında ikili ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde çok daha fazla merhametli ve affedici olabilirsiniz. Sizin için önemli olan konularda imzaladığınız anlaşma ve sözleşmelere oldukça dikkat etmelisiniz. Fikirlerinizi ortaya koymak istediğiniz her alanda karşınızdaki kişileri düşüncelerinizle etkiniz altına alabilirsiniz. Eşinizi yada sevgilinizi ikna etmeniz gereken konular varsa istediğinizi elde edebilirsiniz. Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile sosyal çevreniz aracılığı ile yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yada iş hayatınızla ilgili konularda sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden güvendiğiniz bir kişi ile yeni ortaklı bir işe başlama kararı alabilirsiniz. Devam eden ortaklı işleriniz varsa istediğiniz başarı ve tanınmayı elde edebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında iş hayatınızla ilgili konularda disiplinli hareket etmek isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili konularda duygusal kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri ikna etmeniz gereken koşullar var ise kolayca fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız tarafından desteklenebilirsiniz. Yürüttüğünüz proje ve işlerde üstlerinizi düşünce ve sözlerinizle etkileyebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile uzun süredir beklediğiniz iş projeleriniz karşınızda bulabilirsiniz. Uzun süredir sağlığınızla ilgili endişe duyduğunuz konular varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sizi daha yukarıya taşıyacak önemli teklifler ile karşılaşabilirsiniz. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başından itibaren hayata daha iyimser bakacağınız bir etkide olacaksınız. Her konuda iyimser düşünceler içinde olmanız gereksiz riskler alma konusunda sizi daha cesur yapabilir dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızda ise partnerinizle ortak noktada buluşamadığınız konularda uzlaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi fikirlerinizi eşinize kolayca kabul ettirebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ay ile beraber yeni ve kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda kalıcı ve önemli kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda riskli yatırımlardan kazançlar elde edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sizleri mutlu edecek yeni gündemleriniz oluşabilir. Hobilerinizden kazançlar elde edeceğiniz önemli iş fırsatları elde edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında ailevi konularda oldukça verici ve merhametli olabilirsiniz. Etrafınızdaki herkesin yardımına koşmak ihtiyacı olanlara el uzatmak isteyebilirsiniz. Aile içinde çok daha etkin bir rol üstlenirken fikirlerinizi aile içinde kolayca kabul ettirebilirsiniz. Ailenizdeki kişilerin sorunlarını dinleyerek çözüm üretebilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz her konuda stratejik adımlar atmak isteyebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak yeni ay ile beraber ev alımı satımı ve emlak işlerinizde kararlı ve gerçekçi adımlar atabilirsiniz. Uzun vadeli önemli kararlar alabilirsiniz. Kiracılarınız varsa yada kirada oturuyorsanız istediğiniz para artışını elde edebilirsiniz.  Ailenizde finansal olarak önemli destekler alabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında imza gerektiren işlerinizde, teknik bir şekilde yürütmeniz gereken işlerde detaycı olmalısınız. Girdiğiniz her ortamda düşünceleriniz ve fikirlerinizle etrafınızdaki kişileri adeta büyüleyebilirsiniz. Önemli toplantı ve sunumlarda kendinizi ye yetenekleriniz ortaya koyarak göz doldurabilirsiniz.  Özgüvenli ve motivasyonlu tavırlarınız ile çevrenizdekilerin dikkatini çekebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanan yeni ay ile beraber beklediğiniz önemli haberleri alabilirsiniz. Sürpriz ortaklıklar etkin kişilerle olan iletişiminizde önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeni girdiğiniz ortamlarda tanıştığınız kişilerle kalıcı iş birlikleri içine girebilirsiniz. Hiç ummadığınız önemli bir kişiden geleceğe yönelik adımlarınızda kalıcı süreçler oluşturabilirsiniz. İş hayatınızda görüşmek ve iletişime geçmek istediğiniz bağlantıları kurabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında finansal konularda daha fazla detaycı olmanız gerekebilir ya da parasal konularda detay gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Finansal konularda hedef odaklı olabilirsiniz. Yapacağınız önemli yatırımlar varsa geleceğe yönelik önemli adımlar atabilirsiniz. Önemli kişilerden finansal konularda fikirler alabilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak yeni ay ile beraber parasal konularda yaptığınız işlerin meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Finansal konularda şans sizden yana olurken bereketiniz oldukça artabilir. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken yaşayacağınız değişimlerden korkmamalısınız. Kendinize yeni bir kazanç kapısı oluşturma fırsatı elde ederken kaynaklarınızı etkin bir şekilde arttıracağınız bir süreçte olacaksınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında duygusal hayatınızda oldukça iyimse ve merhametli affedici olabilirsiniz. Sezgileriniz ve yaratıcılığınız oldukça artabilir. Dilediğiniz her konuda yeni fikirlere açık olmanız başarıyı kaçınılmaz kılacaktır. Uzun süredir güç mücadelesi içinde bulunduğunuz kişilerin sizin fikirlerinizi kabul etmesi söz konusu olabilir. 

Burcunuzda yaşanacak yeni ay ile beraber kendinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Yeni ve kalıcı bir aşka yelken açabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde hobilerinize yönelik alanlarda keyifli etkinlikler içine girebilirsiniz. Eşinizin iş koşullarında oluşacak gelişmelere geleceğe yönelik duygusal süreçlerinizle ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir.  Ailenizdeki kişilerden ilişkinize dair önemli destekler alabilirsiniz. İlişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilir evlilik kararı alabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında sezgileriniz oldukça güçlü olabilir. Çevrenizdeki kişilerin gizli saklı yürüttüğü işleri fark edebilirsiniz. Arkanızdan dönen işler varsa bazı kişilerin foyalarını ortaya çıkarabilirsiniz. Her konuda kendinize güveniniz tam olurken cesaret gerektiren işlerde kolayca kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Kuruntulu ve kuşkucu tavırlardan uzaklaşarak güç elde edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaş ortamlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak yeni ay ile beraber sizden saklanan gizli saklı konuları öğrenerek güç elde edebilirsiniz. Etrafınızda olup biten her şeyi daha net algılayabilirsiniz. Farkındalıklarınız artarken kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz.  Bu zamana kadar bilmediğiniz bazı konuları öğrenme fırsatı elde edebilirsiniz. Hayatınızda geri planda yürüttüğünüz işlerle ilgili önemli şanslar elde edebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı bu dönemde çevrenizdeki kişilerle paylaşmak istemeyebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında arkadaşlarınızın ya da sosyal çevrenizdeki kişilerin sizlere ihtiyacı olabilir. Sosyal ortamlarda arkadaş toplantılarında aranan kişi olabilirsiniz. Dostlarınızla olan ilişkilerinizde fikirlerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz ikna etmeniz gereken arkadaşlarınız varsa sözleriniz son derece etkin olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sizin fikir ve düşüncelerinize ihtiyacı olabilir. İş hayatınızda uzun süredir zorlandığınız konuların üstesinde kolayca gelebilirsiniz. 

Oğlak burcunda yaşanacak olan yeni ay ile beraber sosyal çevreniz sayesinde etkin bir iş bağlayıp para kazançlarınızı arttırma fırsatı elde edebilirsiniz.  Arkadaş çevrenizle bir seyahat planı yapabilirsiniz.  Sosyal aktivitelerde derneklerde kendinize yeni çevreler yaratabilirsiniz. Arkadaş ortamınızdan alacağınız haberler sizleri oldukça mutlu edebilir.


19 Aralık- 25 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!