Haftalık Burç Yorumları- 19 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-19-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-19-eylul-haftasi

19 Eylül- 25 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 19 Eylül- 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı geçmişten gelen bir takım sorunları yeniden gündem yaparken bu sorunlar karşısında abartılı tepkiler vermemize neden olabilir. 

Güneş Plüton üçgeni ile otorite figürleri ile yapacağımız önemli konuşmalarda beklediğimiz desteği görebiliriz. Hayatımıza dair bizi dönüştürecek yeni ve önemli  kararlar alabiliriz.

Venüs Uranüs üçgeni ile hızlı başlayan hızlı biten aşklar gündemimiz olabilir. Duygusal hayatımızda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir bu dönemde kazançlarımız artarken aynı oranda beklenmedik harcamalarımız da olabilir.

Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile daha adil olacağımız her konuda daha dengeli ve uyumlu davranacağımı adaletli olmak isteyeceğimiz ilişkilerimizde stratejik davranacağımız bir dönem içerisinde olacağız.

Cuma günü yaşanacak Güneş Merkür kavuşumu ile aklımızdan geçen her konu hayatımızda sürpriz bir şekilde gerçekleşebilir. Bu etki de duygusal hayatımızla ilgili konularda bilmediğimiz bir takım şeyleri öğrenebiliriz, önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. Mars Satürn üçgeni doğru zamanda doğru adımlar atma konusunda planlı davranma konusunda bizleri destekliyor olacak.

Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün karşıtlığı parasal konularımızda ve ilişkilerimiz de çok çabuk kandırılmalara yanılgılara açık olacağımız etkiler getirebilir, bizler karşımızdaki kişileri affederken sonrasında iyi niyetimizi suistimal edildiğini görebiliriz. Bu dönemde güvenmediğimiz kişiler ile para alışverişlerinde bulunmamız gerekiyor ayrıca yine fazla tanımadığımız güvenmediğiniz kişilerle duygusal bir birlikteliği kesinlikle başlatmamız gerekiyor.

19 Eylül- 25 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile yoğun bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta başında yarım kalmış konular geçmişten gelen meseleler ya da hukuksal yasal iletişimsel ve eğitimsel konularda abartılı durumlar söz konusu olabilir. Merkür Retro halinde olduğu için ve ortaklıklar ilişkiler alanınızı etkilediği için duygusal hayatınızda geçmişten gelen konular yeniden önünüze gelirken bu sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni ile kariyer hayatınızla ilgili sizi dönüştürecek önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır iş hayatınızda beklediğiniz fırsatları elde edebilirsiniz. Yöneticilerinizle yapacağınız önemli konuşmaları yapabilir ve yöneticilerinizden destek alabilirsiniz. Ayrıca işinizi değiştirmek ve dönüştürmek adına önemli adımlar atabilirsiniz ya da geçmişten gelen kaçırdığınız bir kariyer fırsatını yeniden elde edebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa bu sorunları geride bırakabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde hayatınızı kökten değiştirecek yeniliklere gidebilirsiniz. 

Venüs Uranüs üçgeni ile kaçamak ilişkilere çekilebilirsiniz. Hızlı başlayan hızlı biten bir aşka yelken açabilirsiniz. Parasal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Altınızda çalışan kişiler varsa bu kişilerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bir ilişkiniz varsa ilişkinize dair geçmişten gelen detaylar yeniden önünüze gelirken bu konularda takıntı geliştirebilirsiniz. Güneşin terazi burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda daha dengeli uyumlu bir süreç başlayacaktır. Bu dönemde ilişkilerinize ait bir takım planlamalar yapabilirsiniz.  Hafta sonu Venüs Neptün karşıtlığı ile ilişkilerinizde gerçeklikten uzaklaşabilirsiniz. Fazla affedici olabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizde çözemediğiniz konularda partneriniz size karşı acıtasyon yapabilir ilişkide merhamet duygunuz ön plana çıkabilir. Ayrıca bu etki ile yanlış harcamalar yapabilir parasal işlerinizde yanılgılar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile anlaşmalar ile ilgili olarak net olmayan işleriniz varsa bu süreçte sonuçlandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise önemli farkındalıklar yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir aşkı başlatıp sizi keyiflendirecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizden önemli haberler alabilirsiniz alacağınız haberler sonrasında yakınlarınızın sorunlarını çözmeye odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili bir takım değişiklikler hafta ortasında gündeminiz olabilir, ebeveynlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile çalışma ortamınızda birlikte iş yaptığınız kişilerle daha dengeli uyum içinde çalışacağınız bir süreç içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanan sorunlarda arabuluculuk görevi size düşebilir. Günlük rutinlerinizde çalışma koşullarınızda daha stratejik adımlar atabilirsiniz. Planlı hareket etmek isteyebilirsiniz.  Merkür’ün başak burcunda retrosuna devam etmesi ile ilişkilerinizde geçmişten gelen sorunlar yeniden gündeminiz olabilir. Geçmiş ilişkilerinize dair bazı detaylar kafanıza takılabilir. Ayrıca yine bu dönemde eski aşklarınız dan dönüşler söz konusu olabilir. Hafta sonu yaşanacak Venüs Neptün karşıtlığı gelecek planlarınıza dair bir takım hayal kırıklığı yaşatırken gerçeklikten uzaklaşabilirsiniz. Duygusal hayatınızda bir takım aldatılmalara açık olabilirsiniz. Mars’ın tutulma derecelerini etkilemesi ile parasal konularda ve girişimlerinizde bir takım çatışma ortamlarına maruz kalabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile gelecek planlarınızla ilgili kararlar ön plana çıkacak. Geleceğinize dair planlarınızda abartılı vaatlerde bulunabilirsiniz ya da ikili ilişkilerinizde partneriniz ile geleceğe dair planlarınızda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Venüs Uranüs üçgeni ile libidosu yüksek kişilere çekilebilir hızlı başlayan bir aşka yelken açabilirsiniz ancak bu ilişki başladığı hızda bitebilir aniden bu kişiden soğuyabilirsiniz. Ayrıca bu etki ile gizli saklı ilişkilere de çekilebilirsiniz. Duygusal açıdan kandırılmalara açık olabilirsiniz.

Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızda daha dengeli bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatınızda önemli aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Bu süreçte çevrenizdeki bazı kişilere arabuluculuk yapabilirsiniz. Venüs Neptün karşıtlığı ile çalışma hayatınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda kendinizi kandırdığınızı düşündüğünüz durumlar söz konusu olabilir. Bu dönemde iş hayatınızdaki bazı kişiler sizlere mağdur rolü yapabilir bu etki ile yanlış kararlar alabilirsiniz. Merhamet duygunuz size yanılgılar yaşatabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile yakın çevre ilişkilerinize dair geçmişten gelen konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aileniz ile evinizde yapacaklarınız ile iş hayatınızdaki gündemler arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz, iş hayatınızda gelişen abartılı gündemler ev hayatınızı bu dönemde olumsuz etkileyebilir. Uranüs Venüs üçgeni ile ev hayatınızdaki kazançlarınızda bir takım artışlar olabilir. Ev içinde finansal konularda yaşadığınız sürpriz gelişmeler geleceğinizle ilgili yeni kararlar almanıza neden olabilir.

Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile ev içindeki dengeleri korumak daha kolay olacaktır. Aile içindeki kırgınlıklar da arabuluculuk görevi bu hafta size düşebilir. Ayrıca çevrenizdeki kişilere karşı daha stratejik adımlar atma kararı alabilirsiniz. Venüs Neptün karşıtlığı ise uzak mesafe ilişkilerinizde bir takım yanılmalar yaşamanıza neden olabilir. Uzaktan beklediğiniz haberler sizlerde hayal kırıklığı yaşatabilir. Ayrıca araç alımı satımı gündemleriniz varsa bazı yanılgılar yaşamanız söz konusu olabilir. Bu dönemde ayrıca sosyal medya üzerinden yapacağınız işlerde ve alışverişlerde kandırılma ve aldanma yaşayabilirsiniz. Sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişilere güvenmemelisiniz. Bu süreçte yakın ve uzak çevrenizdeki kişiler kendilerini mağdur durumda gösterebilir ve sizin iyi niyetinizi suistimal edebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile yakın çevreniz kardeşleriniz ve kuzenlerinizle ilgili konularda önemli kararlar alırken abartılı durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca seyahat gündemleriniz varsa çıkacağınız seyahatlerde kontakta olacağınız kişilerle olan iletişiminizde önem kazanabilir. Güneş Plüton üçgeni ile işinizle gündelik koşuşturmalarınızla parasal konularınızla alakalı önemli kararlar almanıza neden olabilir. Venüs Uranüs üçgeni ile kariyer hayatınızda parasal konularda sürpriz kazançları devreye sokabilir. İş hayatınızda yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Bu dönemde kazançlarınız beklentinizin üstünde olabilir. Ayrıca bu etki ile kariyer hayatınızda terfi edebilirsiniz ya da yeni iş teklifleri alabilirsiniz. 

Güneş Merkür kavuşumu ile projeleriniz ortaya koyduğunuz fikirler ve yakın çevre ilişkilerinizde adeta hayallerinizin gerçek olduğunu düşünebilirsiniz. Aklınızdan geçen her şey ilahi olarak önünüze düşebilir. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızla alakalı konularda uzun vadeli adımlar atabilirsiniz. İlişkinizin geleceğine dair bir takım önemli planlamalar yapabilirsiniz. Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile kısa mesafe seyahatleriniz hız kazanabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde daha dengeli bir iletişim söz konusu olabilir. Ayrıca yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeminiz olabilir ancak imza aşamasını Merkür retrosu sonrasına bırakmalısınız. Hafta sonu yaşanacak Venüs Neptün sert açısı ile alacaklar verecekler borçlar dışarıdan gelen kaynaklar konusunda yanılgılara açık olabilirsiniz. Bu süreçte bazı kişiler kendilerini mağdur göstererek sizden borç talep edebilir kimseye borç vermemeye özen göstermelisiniz. Verdiğiniz borç ve paraların geri gelmesi zor olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile alacaklarınız verecekleriniz gibi konularda geçmişten gelen konular gündeminiz olabilir bu alanda bir takım sorunları çözmeniz gerekebilir ancak sorunları çözerken abartılı konular yaşanabilir. Hiç tahmin etmediğiniz geçmişten gelen bir borç büyümüş şekilde önünüze gelebilir. Güneş Plüton üçgeni ile aşk hayatınıza dair partnerinizle önemli konuşmalar yapabilir ya da otorite figürlerinden aşk hayatınıza dair destekler almanızda söz konusu olabilir. Fiziksel görüntünüzde önemli değişimlere gitmenizde söz konusu olabilir. Venüs Uranüs üçgeni ile uzak mesafe bir ilişkiyi başlatabilirsiniz ya da uzak mesafe işlerinizde sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Ani bir seyahat gündeminiz söz konusu olabilir seyahat ettiğimiz yerlerde hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. 

Merkür Güneş kavuşumu kaynaklarınızda hayalini kurduğunuz artışları gündeminiz yapabilir. Satürn Mars üçgeni kariyer hayatınızda günlük rutinleriniz de uzun vadede önemli planlar yaptırabilir ayrıca bu dönemde iş ortamınızla ilgili konularda sorumluluk alarak ilerlerken programlı hareket etmenizi sağlayabilir. Güneş’in Terazi burcuna geçmesi ile öz değerlerinizi daha iyi fark edebilirsiniz. Venüs Neptün karşıtlığı uzun süreli ilişki yeriniz ve ortaklı işlerinizde bir takım hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir ortaklarınız ya da partneriniz bu dönemde yaşadığınız fikir ayrılıklarından kendini mağdur gösterebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile ortaklaşa işlerinizde partneriniz ile olan ilişkilerinizde geçmişten gelen sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir bu konularda abartılı durumlar söz konusu olabilir. Partnerinizle aranızdaki ilişki de karşınızdaki kişiden abartılı tepkiler görebilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni aile içerisinde sağlık konuları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanmasına neden olabilir bu dönemde taşınmak ile ilgili gündemleriniz varsa önemli kararlar alabilirsiniz. Köklerinizle ilgili sizden saklanan bazı konuları öğrenirken bunlar sizi içsel olarak dönüştürebilir. Merkür’ün başak burcunda gerilemesiyle iç dünyanızda bir takım vesveseler oluşabilir. 

Güneş Merkür kavuşumu hayalini kurduğunuz çok istediğiniz bir şeyi hayatınızda sürpriz bir şekilde getirebilir. Ayrıca bu hafta hobilerinizle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz uzun vadede aldığınız bu eğitim size bir başarı getirebilir. Ayrıca çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili kararlı adımlar atabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün karşıtlığı ile iş ortamınızdaki bazı kişilerin birlikte iş yaptığınız insanların arkanızdan çevirdiği bazı konuları öğrenirken bunlar sizde hayal kırıklığı yaşatabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile birlikte çalıştığınız kişilerin arkanızdan abartılı konuşmalar yaptığını öğrenebilirsiniz. Günlük rutinleriniz de bir takım değişimler yapmak isterken birlikte çalıştığınız kişilerden abartılı tepkiler görebilirsiniz. Ayrıca sağlığınız ile ilgili konularda geçmişten gelen bir takım sıkıntılar yeniden gündeminiz olabilir. Güneş Plüton üçgeni ile geleceğinize dair planlarınızda önemli kararlar alabilirsiniz, otorite figürleri ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde ortaya attığınız fikirler patronlarınız tarafından desteklenecektir. Venüs Uranüs üçgeni ile aşk hayatınızda geleceğe dair planlarınızda süpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz ayrıca süpriz bir şekilde  ortaklık teklifi alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde daha önceden tanıştığınız bir kişi size önemli bir fırsat getirebilir bu sayede geleceğinizi ilgilendiren önemli bir karar alabilirsiniz. Partnerinizin hayatındaki sürpriz gelişmeler geleceğinizle ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. 

Güneş Merkür kavuşumu ile içinizden geçirdiğiniz hayalini kurduğunuz bir konu şaşırtıcı bir şekilde gerçekleşebilir. Ayrıca bu dönemde gelir gider dengenizle alakalı aile bütçenizi ilgilendiren önemli kararlar alabilirsiniz, uzun vadede yeni planlamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün karşıtlığı ile aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz beklenti içerisinde olduğunuz bir konu var ise kendinizi adeta kurban rolünde hissedebilirsiniz, duygusal hayatınızda platonik etkiler söz konusu olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile birlikte aşk hayatınızla ilgili konularda geçmişten gelen bir takım sorunlar yeniden karşınıza gelebilir. Bu sorunlar gireceğinizle ilgili planlarınızı etkileyebilir. Hayattan keyif aldığınız noktalarda geleceğinizle ilgili yaptığınız planlarda partnerinizle bir takım çatışmalar yaşayabilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni kariyer hayatınızda kazançlarınızı artırmak adına yöneticilerinizle yapacağınız önemli konuşmaları destekliyor olacak. Bu dönemde terfi beklentiniz var ise patronlarınızdan önemli destekler görebilirsiniz. Venüs Uranüs üçgeni kariyer hayatınızda sürpriz bir terfi yaşatabilir iş ortamınız da uzun süredir yapmak istediğiniz değişimleri yaşayabilirsiniz. İş arayışı içerisinde iseniz çok kazançlı günlük rutinleriniz de sizi yormayacak bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. 

Güneş Merkür kavuşumu ile gelecek planlarınızda ilgili hayalini kurduğunuz önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerden duygusal hayatınızla ilgili konularda önemli destekler görebilirsiniz. Partneriniz ile uzun vadeli kararlar alarak hayata geçirebilirsiniz. Venüs Neptün karşıtlığı ile aileniz ve kariyer hayatınız arasında kalabilirsiniz. Aile içerisindeki konularda fazla fedakar olabilirsiniz.İş hayatınızdaki kişilerin ya da aile ortamınızdaki kişilerin iyi niyetinizi suistimal ettiğini düşünebilirsiniz. Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile her şeye rağmen iç huzurunuz artabilir. İçsel olarak kendinizi daha dengeli hissedebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı Kariyer hayatınız ile ilgili geçmişten gelen bir takım sorunlar daha fazla büyüyerek önümüze gelebilir ayrıca bu konular aile hayatınızı etkileyebilir. Geçmişten gelen kaçırdığınızı düşündüğünüz bir iş teklifini yeniden önümüzde bulabilirsiniz fakat bu iş teklifi ile ilgili ailenizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni ile uzak mesafede yürüdüğünüz işlerde önemli kararlar alabilirsiniz Uzak mesafe seyahatlerinizde hayatınızı dönüştürecek iyi bir kariyer fırsatı elde edebilirsiniz. Venüs Uranüs üçgeni ile aşk hayatınızda sürpriz bir başlangıç yapabilirsiniz sosyal medyadan tanıştığınız bir kişi ile yeni hızlı bir ilişkiye girebilirsiniz ancak sonrasında bu kişinin sizin için doğru bir kişi olmadığını anlayabilirsiniz.

Güneş Merkür kavuşumu kariyer hayatınızda hayalini kurduğunuz bir mevkii size getirebilir. Hafta boyunca kazançlarımızı arttırmak adına koşuşturmalarınız olabilir kendi değerinizi daha fazla fark edebilirsiniz iş ortamınızla ilgili yeni kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün karşıtlığı ile çevrenizdeki kişilerin fikirleri size yanlış kararlar aldırabilir. Yakın çevrenizden ve uzak çevrenizden kendisini mağdur gösteren kişiler olabilir bu Kişiler iyi niyetinizi suistimal edebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile hukuksal, ticari ve eğitimsel konularda bir takım engeller yaşayabilirsiniz. Uzak mesafeden alacağınız haberler ya da gelişmeler zihinsel olarak sizi yorabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken abartılı tepkiler gösterebilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni ile korkularınız ile yüzleşebilir korkularınızla nasıl başa çıkabileceğinizi fark edebilirsiniz Ayrıca uzun süredir ertelediğiniz bir ameliyat gündeminiz var ise olumlu etki alabilirsiniz. Güneş Plüton üçgeni önemli yatırımlar yapmak adına dışarıdan gelen kaynaklarda sizleri destekliyor olacak. Venüs Uranüs üçgeni aile içinde kaynaklarınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler yaşatabilir. 

Güneş’in terazi burcuna geçmesi ile beraber içsel olarak daha dengeli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda uzun vadede sizi yoran bir sorunu çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişki yaşadığınız kişinin sizi dönüştürdüğünü hayata bakış açınızı değiştirdiğini fark edebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün karşıtlığı ile gelirlerinizle ilgili yanlış kararlar alabilirsiniz. Bu etkide harcamalarınıza dikkat etmelisiniz çok ihtiyacınız olan bir şeye çok fazla para harcayıp sonrasında pişman olabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşanacak olan Merkür Jüpiter karşıtlığı ile alacak verecek konularınız gündeminiz olurken bu konularda geçmişten gelen bir takım sorunları çözmemiz gerekebilir. Güneş Plüton üçgeni ile duygusal hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde geleceğe dair hayatınızı dönüştürecek kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerden geleceğinizi ilgili hedefler de önemli destekler alabilirsiniz. Bu dönemde partnerinizin çevresindeki kişilerden önemli insanlarla tanışabilirsiniz bu kişiler gelecek dönemde size menfaat sağlayabilir. Venüs Uranüs üçgeni duygusal hayatınızda sizleri desteklerken yakın çevrenizden olan bir kişiden sürpriz bir aşk itirafı almanıza neden olabilir. Arkadaş olarak gördüğünüz bir kişinin uzun süredir sizden hoşlandığını öğrenebilirsiniz. 

Güneşin Terazi burcuna geçmesi ile bütçenizde daha dengeli adımlar atacaksınız ayrıca bu dönemde hukuksal konularda tazminat ve nafaka ile ilgili işlerinizde stratejik kararlar alabilirsiniz. Aile içerisinde sizden saklanan bazı konuları bu hafta öğrenebilirsiniz ancak sizden saklanan konuların sizi üzmemek adına saklandığını fark edebilirsiniz. Taşınma günleriniz var ise planlı bir şekilde harekete geçmek isteyebilirsiniz gayrimenkullerinizle alakalı uzun vadede önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak Venüs Neptün karşıtlığı ile evlilik hayatınızda bir takım hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz zaman zaman eşinizin sizin iyi niyetinizi suistimal ettiğini düşünebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde ortaklarınız size kendilerini mağdur durumda gösterebilir sonrasında siz mağdur duruma düşebilirsiniz.


19 Eylül- 25 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!