Haftalık Burç Yorumları- 19 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-19-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-19-subat-haftasi

19 Şubat- 25 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumla ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

19 Şubat – 25 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta itibari ile Şubat ayında yaşadığımız gerginlikleri nispeten geride bırakıyor olacağız. Hafta başında Güneşin balık burcuna geçmesi ile hayatımızda yaşadığımız gelişmeleri daha bütüncül olarak ele almaya başlayacağız. Özellikle empati duygumuz artarken her konuda daha affedici olabiliriz. Ayrıca teslimiyet duygumuz ön plana çıkarken her konuyu akışa bırakmak isteyebiliriz . Belki de bu zamana kadar bizi yoran konularla ilgili kabulleniş duygumuz artabilir.

Venüs ve Mars arasındaki kavuşum ise ilişkilerimizi hareketlendirirken eril ve dişil enerjide hayatımızdaki kişilerle daha tutkulu bir aşk yaşamamıza neden olabilir. İlişkilerimizde cinsellik karşılıklı çekim her zamankinden daha yoğun olabilir. Ayrıca alım satım ve ticari işlerimizle alakalı kolay ve şanslı bir etki alabiliriz.

Yaşanacak olan KAD Chiron kavuşumu ile beraber uzun süredir şifalandıramadığımız ve çözüm bulamadığımız konularda harekete geçerek kendimize yeni bir yön belirlerken sorunlarımızı çözüme kavuşturabiliriz. Kadersel olarak iyileşmek ve kendimizi bulmak adına yeni bir dönemi başlatabiliriz. Bu zamana kadar bizi yoran her konuda yeni kapıların açıldığını fark edebiliriz.

Merkür’ün balık burcuna geçmesi ile fikirlerimizden ziyade sezgilerimiz daha ön planda olabilir. Bu dönemde fazlaca sezgisel mesajlar alabiliriz ancak gerçeklikten uzaklaşmamaya dikkat etmeliyiz. Dağınık unutkan ve dikkatsiz mir mizaç içinde olabiliriz. Duygularımız ve mantığımız arasında kendimizi sıkışmış hissederken aşırı alıngan olabiliriz ve iletişimsel konularda yanlış anlama ve anlaşılmaya açık etkiler alabiliriz.

24 Şubat’ta başak burcunda yaşanacak olan dolunayla beraber günlük düzenlerimiz sağlık konularımız ve aile içi konularımız ön planda olacaktır. Duygusal anlamda kaygı enerjimiz dolunayın etkisi ile artabilir. Geçtiğimiz eylül ayından beri başlattığımız konularda önemli tamamlanmalar yaşayabiliriz. Dolunayın Gökyüzünün dört kraliyet yıldızından biri olan fomalhaut sabit yıldızı ile kavuşması aynı gece Beraat kandilinin olması ve başak burcunun iyileşme temasını içermesi hayatımızda belki de bu zamana kadar iyileştiremediğimiz konulara çözüm bularak önemli sonuçlar elde edebilmemizi sağlayabilir. Başak burcunda yaşanan dolunay ile beraber sorunlarımızı detayları ile ele alarak çözüm odaklı olarak kendi kusurlarımızı fark ederek hayatımızda yeni bir dönemi başlatabiliriz.

19 Şubat – 25 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta yakınlarınızla ilişkilerinizde farklı şeyler yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha farklı kişilerle tanışabilir, aynı ortamda bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Kendiniz ve insanlarla nasıl ilişki kurduğunuzla ilgili farkındalık yaşayabilirsiniz. Odak noktanız daha çok ev hayatınız ve sevdiklerinize zaman ayırmak olacak. Kalabalık toplantılar, uzun sohbetler hafta boyunca en sevdiğiniz aktivite olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta bazı işaretler görebilirsiniz. Karşınıza çıkacak olaylarda gelecekte sizin neler beklediğinize dair ipuçları bulabilir, yolunuza çıkabilecek engelleri tahmin edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru birikmiş bütün işlerinizi halledebilir ve işinizle ilgili takdir kazanabilirsiniz. Ayrıca yeni projeler ve yeni fırsatlarda ön plana çıkarak liderlik becerilerinizi gösterebileceksiniz.

Hafta boyunca enerjik ve aktif olacaksınız. Kendinizle ilgili ve hayatınızla ilgili neler yaptığınızı daha çok gözden geçirebilir, kendinize daha çok önem göstermeye karar verebilir, yaratıcılık içeren işlerle ilgili adım atmaya başlayabilirsiniz. Olumlu etkiler altında olacağınız için hayatınızı iyileştirmek için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Aşk hayatınızda kalabalıklar içerisinde ve sosyal olmanız sonucunda bir grup içerisinde ya da ortak tanıdıklarla birlikteyken yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Bu arkadaşlığınız yakın zamanda romantik bir ilişkiye doğru ilerleyebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha anlayışlı ve sabırlı olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Daha romantik ve partnerinize karşı daha düşünceli davranmanız yararınıza olacak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta işinizle ilgili çok dikkat çekeceksiniz. Aslında sizin sorumluluğunuz olmayan ancak sizden beklenen yeni görevler size yüklenebilir ve hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla iletişiminizin kuvvetli olacağı bu dönemde başarılı işler yapabilir ve övgüler alabilirsiniz. Kararlı tavrınızla hedeflerinize oldukça yaklaşacaksınız.

Hafta boyunca çevrenizle çok daha fazla etkileşim içerisine girecek kalabalıklar içerisinde olacaksınız. Özellikle hayır işleri ya da bu gibi organizasyonlara katılabilirsiniz. Gönüllü olarak yapacağınız yardımlarla hem kendi iç dünyanıza dönebilecek hem de ruhsal anlamda kendinizi yenileyeceksiniz.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca fazla dikkatli olabilirsiniz. Paranızı biriktirebilmek için yeni bir şeyler yapmak isteyebilir, planlarınızı değiştirebilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Akıllıca kararlar alabileceğiniz bu dönemde dikkatinizle kazanç sağlayabilirsiniz. Bütçenizi dengeleyebileceğiniz bu dönemde gelecek için akıllıca adımlar atacaksınız.

Aşk hayatınızda eğlenceyi seven tarafınız bu hafta daha çok ön plana çıkacak. Partnerinizle daha açık iletişim kurabilir ve kendinizi daha net ifade edebilirsiniz. Aranızdaki sınırları kaldıracaksınız ve bu tavrınızla çok daha sağlam ilişki kurabileceksiniz. Eğer yalnızsanız iş ortamınızdan bir kişinin size karşı duygularını fark edebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta seyahatler ile ilgili yoğun olabilirsiniz. Planladığınız bir yolculuk ya da gitmeniz gereken bir yer varsa bunlarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğer bir yere gidecekseniz planlarınızı iki kez gözden geçirmenizde fayda olacaktır. Eğer ileri tarih için bir gezi planlamayı düşünüyorsanız bu planlamayı ertelemeniz sizin için daha iyi olabilir.

Finansal konularda şanslı bir hafta geçireceksiniz. Elinize beklenmedik kazançlar geçebilir. Burada sizin kazancınızı artıracak şey isteklerinizi daha çok düşünmek ve tezahür etmek olacak. Çünkü şu anda neyi istiyorsanız çok yakında elinize geçebilir. Para ile ilgili düşünce ve isteklerinizin gerçekleşmesi çok kolaylaşacak.

Kariyerinizle ilgili konularda önümüzdeki dönemde pek çok fırsatınız olacak. Eğer iş arıyorsanız başvuru yapmak, görüşmelere gitmek için çok iyi bir zamanda olacaksınız. Bu süre içerisinde kariyerinizde önemli bir değişim gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aklınızdaki mesleki hedefleriniz ve gelecek planlarınızı net şekilde ifade edip karşınızdaki kişileri ikna edebileceksiniz.

Aşk hayatınızda heyecan dolu gelişmeler yaşayabileceğiniz bu hafta romantik bir döneme gireceksiniz. İlişkinizde iletişimin ve anlayışın daha önemli olduğu ve karşınızdaki kişiye daha anlayışlı davrandığınız olumlu günler geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız gittiğiniz bir seyahatte yeni bir kişi fazlasıyla çok ilginizi çekebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta maddi konularla ilgili önemli bir fırsat elinize geçebilir. Varsa borçlarınızı yapılandırmak için adım atabilir, kredi çekebilir ya da çok istediğiniz bir şeyi almak için başvuruda bulunabilirsiniz. Bazı gecikmeler yaşayacak olsanız da hafta sonuna doğru şansınız açılacak ve aklınızda ne varsa para ile ilgili bu sorunu çözebileceksiniz.

Kariyer hayatınızda son derece yaratıcı olduğunuz bu dönemde iş arkadaşlarınızla fikirlerinizi rahatça paylaşabilecek ve rahatlıkla birlikte çalışabileceksiniz. İş hayatınızın yoğun olması sizi biraz yorabilir, bu sebeple yalnız zaman geçirme isteğiniz artabilir, kendinizi duygusal olarak daha canlı hissedebilmek için zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Hafta boyunca maneviyat konularında kendinizi çok güçlü hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatabilecek daha çok şey okuyabilir ya da belli çalışma gruplarına katılabilirsiniz. Bu hafta sizin için iç dengeniz ve huzurunuz daha önemli olacak. O yüzden de manevi uygulamalara daha çok zaman ayırmak isteyebilir, hatta bununla ilgili bir seyahate çıkma isteği duyabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonu günlerinde kendinizi ifade etme isteğiniz yoğunlaşabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize romantik sürprizler yapabilir, birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız çok yakın bir arkadaşınızla aranızda ani bir duygu değişimi yaşanabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta finansal konularda fazlasıyla çok yardım görebilirsiniz. Normalde tahmin edemeyeceğinizden çok daha fazla para çevrenizdeki kişilerin yardımıyla size gelebilir. Yardım kabul etmek her ne kadar size riskli gelse de gerçekten ihtiyacınız olduğunda tek başınıza yapabileceğinizden fazlasını elde edebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde akıllıca yatırımlar yapmanız kazançlarınızı arttıracak.

Kariyerinizle ilgili bu hafta liderlik becerilerinizi ön plana çıkartabilir ve özgüveninizi katlayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak yeni tekliflere artık değerlendirebilir, kişisel hedeflerinize göre yol haritanızı değiştirebilirsiniz. Bunu yaparken iş arkadaşlarınızın olumsuz tavırlarına kulak asmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca kendinizi odaklandığınız şeyleri derinlemesine araştırmaya başlamışken bulabilirsiniz. Yaşadığınız bir sorunu ya da çevrenizde merak ettiğiniz herhangi bir şeyi merak içerisinde öğrenmeye çalışabilirsiniz. Zihninizi temizleyebilmek için ailenize zaman ayırabilir, meditasyon ya da spor gibi uygulamalara yönelebilirsiniz. Durmak bilmeyen zihniniz sizi fazlasıyla yorabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle son derece uyumlu ve tutkulu bir hafta geçireceksiniz. Yaşayabileceğiniz ufak tefek sorunlar neticesinde her şeyi düzeltmek bir yana aslında birbirinizle daha derin bağlar kurarak ilişkinizi ciddileştirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir görmezden gelmeye çalıştığınız size hayran bir kişiye bu hafta evet diyebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta özellikle işinizle ilgili konularda ihtiyacınız olan yardıma ulaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın sayesinde sonuç alamadığınız, üzerinde çok uğraştığınız bir konu ile ilgili çözüm bulabileceksiniz. Bu haftaki başarılarınızla yöneticileriniz tarafından ödüllendirilebilir, uzun süredir beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz.

İşinizle ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmeler neticesinde gelirlerinizin artması söz konusu olabilir. Ancak yine de harcamalarınızı kontrol altında tutmanız yararınıza olacaktır. Her ne kadar para harcama dürtüsü içerisinde hissetseniz de öncelikle geleceğinizi güvence altına alıp sonrasında bu dürtüye uymanız sizi rahat ettirecek.

Hafta boyunca odak noktanız arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyalleşmek olacak. Uzun süredir görmediğiniz kişilerle plan yapabilir, ertelediğiniz aktivitelere katılabilir, kendinizi çok daha pozitif hissederek spor ve sağlıklı beslenme gibi konulara daha çok ağırlık vermeye başlayabilirsiniz. Genel olarak huzurlu ve planlı bir hayat içerisinde olacaksınız.

Aşk hayatınızda yalnızsanız yeni birisi ile tanışmak ve ilişki kurmak için çok uygun zamanda olacaksınız. Sizinle aynı düşünceleri taşıyan, aynı anlayışa sahip olduğunuz bir kişiyle kalabalık bir ortamda tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha net iletişim kurmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygusal paylaşımlar birlikte yapılan aktivitelerle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta itibariyle hayatınızı daha iyi bir yöne taşımak için yeni bir şeyler yapabilirsiniz. Günlük yaptığınız şeylerde her şeyi bırakıp yeni rutinler edinebilir, uzun süredir kendiniz için yapmak isteyip yapamadığınız, zaman bulamadığınız ya da enerji bulamadığınız şeylere bu hafta itibariyle adım atabilirsiniz. Çok kısa süre içerisinde hayatınızda büyük değişimler görebileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta sizin için kısa seyahatler söz konusu olabilir. Özellikle kendinizi geliştirmek için katılmanız gereken kurslar veya sizin için çok önemli olan bir toplantı ya da sunum için bir yere gitmeniz gerekebilir. Hedeflerinize daha çok yaklaştığınız, daha koşturmalı bir tempo içerisine girdiğiniz günler geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili daha dikkatli davrandığınız bu dönemde yakın zamanda ailenizle ilgili bir konu çözüme kavuşabilir. Muhtemelen bir yerden gelmesi beklenen para ya da bir miras ile ilgili konu bu hafta itibariyle olumlu şekilde çözümlenebilir. Refah enerjinizin artmasıyla kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonu günlerinde partnerinizle daha sessiz ve huzurlu bir ortam içerisinde olmak isteyebilirsiniz. Eğer yaşadığınız anlaşmazlıklar varsa bunları konuşmak ve çözmeye çalışmak için uygun zamanda olacaksınız, olumlu şekilde çözümleyebilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişteki bir kişi tekrar karşınıza çıkabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yardım konularıyla ön planda olacaksınız. Özellikle ev ve aile çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan bir kişi ile zaman geçirmeniz gerekebilir. Yardım etmeye çalıştığınız kişi çok ihtiyacı olsa da size karşı çıkabilir ancak ne olursa olsun aile üyelerinizle birlikte bu kişiyi içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili bu hafta katılmanız gereken toplantılar veya konferanslar olabilir. Öğrenmeye çok açık olmanız ve bu sayede kendinizi ön plana atabilmeniz gittiğiniz ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak ve gelecekte bu sayede kariyerinize ilerleme yaşayacaksınız. Yaratıcılığınızı kullanarak diğer kişilerden çok daha fazla öne geçebilirsiniz.

Hafta boyunca yaratıcılığınızın yüksek olması sebebiyle eğer uğraştığınız bir hobiniz varsa ya da bu şekilde bir beceriniz varsa sanatla ilgili şeyler de çok başarılı olabilirsiniz. Yaptığınız şeyi ne kadar iyi yapabildiğinizi herkese gösterebilmek için uygun zamanda olacaksınız. Ayrıca bir süredir hobi olarak yaptığınız şey yakın süre içerisinde işiniz haline gelebilir.

Aşk hayatınızda kendinizi daha çok iletişim kurma isteği içerisinde bulabilirsiniz. Normalden daha fazla romantik olabilir, partnerinize karşı çok daha duygusal tepkiler verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız gittiğiniz bir gezide, bir kursta veya eğitimde yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz ve çok hızlı bir şekilde işleri ilerletebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evinize odaklanacaksınız. Büyük bir değişiklik içerisine giriyor olabilirsiniz, taşınabilirsiniz ya da büyük bir tadilat işine girebilirsiniz ya da evinizdeki kişilerde yaşanacak büyük bir değişiklik olabilir. Bütün dikkatiniz aileniz ve yaşam alanınızda olacak, siz de zamanınızın büyük bir kısmını bu konulara ayırmak durumunda kalabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda ulaşımla ilgili konularda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Planlarınız aksayabilir ya da iptal olabilir çünkü çok kolay ulaşabileceğiniz yerlere gecikebilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz. Planlarınızı buna göre yapmanız yararınıza olacak.

Hafta boyunca keşfetmek ve öğrenmek için büyük bir istek duyabilirsiniz. Yeni bilgiler edinebilir, farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Bu meraklı haliniz sizin için hem kariyer alanında yenilikler sağlayacak hem de ilgi duyduğunuz şeyler ya da hobilerinizle ilgili yeni adımlar atmanıza sebep olacak. Bu şekilde hem kendinize zaman ayıracak hem de kendinizi geliştirebileceksiniz.

Aşk hayatınızda ortak işler, ortak kararlar söz konusu olabilir. Ayrıca kendiniz, ilişkiniz içerisinde her zamankinden daha heyecanlı ve romantik bulabilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş ortamınızda bir kişiyle yakınlaşabilirsiniz. Arkadaş olarak gördüğünüz ve birlikte çok zaman geçirdiğiniz bu kişi birdenbire yeni partneriniz olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta para ile ilgili konularda yeni fırsatlar önünüze çıkabilir. Maddi durumunuzla ilgili konuları detaylıca gözden geçirerek yeni şeyler deneyebilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Dikkatinizden kaçan bir getiri ya da farkında olmadan ödediğiniz bir tutar elinize yüklü şekilde geri dönebilir. Finansal olarak yeni fırsatlar ve kazanç artışlarına son derece açık olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi ifade etme isteğiniz yüksek olacak. İşinizle ilgili netliğiniz artacak ve açık ifade şeklinizle kendinizi ön plana çıkartabileceksiniz. Yeni sorumluluklar üstlenebilir, yeni görevler alabilirsiniz. Başarılarınızla birlikte tahmininizden daha fazla kazanç da sağlayabilirsiniz.

Hafta genelinde sezgileriniz güçlü olacak. Sorun yaşadığınız bir konuyla ilgili ne yapmanız gerektiğini sezgisel olarak hissedebilir ya da çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımınız dokunabilir. Ailenizle ilgili konularda uyumlu ve anlayışlı olacaksınız. Yardımsever tavrınızla sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendirebileceksiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi daha romantik ve duygusal bulabilirsiniz. Partnerinize her zamankinden daha romantik hediyeler alabilir ya da romantik yazılar yazabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. Eğer yalnızsanız platonik olarak peşinde olduğunuz bir kişiye açılmanız için de uygun anı size verebilir ve olumlu yanıt alabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kendinizi ifade etme konusunda çok başarılı olacaksınız. Uzun süredir kendinizden emin olmadığınız bazı konularla yüzleşiyor olabilirsiniz. Ancak artık artan kendinize güveninizle doğru şekilde kendinizi ifade edebilecek ve hayatınızı kendi istediğiniz doğrultuda yönlendirebileceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi düşüncelerinizi önemsediğiniz bir dönemde olacaksınız.

İş hayatınızla ilgili iletişim, liderlik, sosyal etkileşim konuları sizin için önemli olacak. Bu şekilde yeni bağlantılar kurulabilir ve kendinizi öne çıkartabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yakın zamanda olumlu ve büyük bir değişim yaşayabilir, şimdikinden çok daha farklı bir konuma gelebilirsiniz.

Finansal konular önümüzdeki dönem boyunca odak noktanızda olacak. Uzun süredir karşılaşmadığınız kadar çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bunlar sayesinde mevcut işinizi büyütebilir zam alabilir bu şekilde büyük paralar kazanabilirsiniz. Hayatınızda maddi anlamda yolunuzu tıkayan ne varsa artık olumsuzlukları bir kenara bırakıp bolluk içerisine giriş yapacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta duygularınıza güvenerek davranabilirsiniz. Sezgilerinizin de güçlü olması ile birlikte partnerinizin neye ihtiyacı olduğunu ya da nasıl davranmanız gerektiğini bilecek ve onunla aranızdaki bağı daha da güçlendirebileceksiniz. Eğer yalnızsanız bir sorununa yardımcı oldunuz kişi çok yakında partneriniz olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili istediğiniz şeyi elde edebileceksiniz. İşinizle ilgili konularda ilgiyi üzerinize topladığınız ve göz önünde bulunduğunuz bir dönemde olacaksınız. Kariyerinizde bir süredir ne için savaştıysanız ne için çok çalışıp uğraştıysanız artık bunların meyvelerini toplayabileceksiniz. Yeni ve hayalinizdeki gibi bir iş, büyük bir değişiklik yakın zamanda söz konusu olabilir.

İş hayatınızda yaşayacağınız değişikliklerle birlikte finansal konularda da bir farkındalık yaşayabilir, gelirlerinizin artmasıyla maddi durumunuzu bir üst düzeye taşıyabilirsiniz. Acele etmeden detaylı düşünerek adımlar atmak olumlu sonuçlar getirecektir. Para işleri ile ilgili dengesiz davranmamalı, ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca kendinizi her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Yakınlarınızla fikirlerinizi paylaşabilir ve onlarla birlikte bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Bu belki hobilerinizle ilgili yapacağınız şeyler olabilir. Kendinize zaman ayırmak ruhsal halinizi düzeltecek ve huzur hissinizi arttıracaktır. Tüm haftanız daha olumlu bir bakış açısı içerisinde geçecek.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa bir seyahate çıkabilir, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta sonu itibariyle bir süredir aklınızda olan kişiyle bağlantı kurma isteğiniz yoğunlaşabilir. Siz her ne kadar ümitsiz olsanız da olumlu yanıt alabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.


19 Şubat- 25 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!