Haftalık Burç Yorumları- 2 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-2-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-2-ekim-haftasi

2 Ekim- 8 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

2 Ekim – 8 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında dalgın ve dağınık bir enerjide olabiliriz. Bir konuya odaklanmakta zorlanabiliriz. Ayrıca yanılgılara aldanma ve kandırılmalara karşı oldukça dikkat etmemiz gerekir. Bir şeyler bize anlatıldığı gibi düşündüğümüz yada gördüğümüz gibi olmayabilir. Salı günü kendimizi dönüştürecek önemli kararlar alabiliriz yada uzun süredir yapmak istediğimiz  kararlı konuşmaları yapabiliriz ve istediğimiz sonucu elde edebiliriz. Ancak sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmalıyız.

Hafta ortasında ilerlemek istediğimiz konularda fazlaca acele etmemiz istediğimiz koşulların oluşmamasına neden olabilir. Aceleci ve fevri adımlardan uzak durmalıyız. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile iletişimsel konularda  son derece nazik ve dengeli olacağımız bir sürece gireceğiz. Bu dönemde ilişkilerde denge ve adalet isteyeceğiz. Kırgın olduğumuz kişiler varsa denge bulmak her zamankinden kolay olacaktır.

Hafta sonuna doğru ilişkilerde partnerlerimiz ile denge kurmak zor olabilir. Beklenmeyen koşullar yaşanabilir. İlişkilerde ikilemler oluşabilir hatta iki kişi arasında kararsız kalabiliriz. Yada bir ilişkiyi bitirir bitirmez yeni kişilere yönelebiliriz.  Atacağımız adımlar bizi sonrasında yanılgıya ve hataya düşürebilir.

2 Ekim – 8 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta aşk konularında şansınız yüksek olacak. İş yerinizde, sosyal ortamlarınızda ya da internet üzerinde ilgi çekmeniz durdurulamayacak. Sizin yapmanız gereken ise hayatınızdaki en önemli kişiyi belirlemek ve ona ilgi göstermek olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa ortaklık, anlaşma, evlilik gibi konularının daha fazla gündeminizde yer alacağı bir dönemde olacaksınız. Hafta sonunda ufak krizler yaşayabilirsiniz ancak çok fazla büyümeyecektir.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta başında beklemediğiniz bir haber yada  ödeme planlarınızı tamamen bozabilir. Bu konu ile ilgili bir yakınınızdan destek alabilir ve bir zarara uğramadan bu konuyu halledebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili kendinizi tamamen şarj olmuş olarak hissedeceksiniz. Çok üretken, sorunları çözen ve enerjisi yüksek bir hal içerisinde olacaksınız. İşinizle ilgili alacağınız kararları hafta başında almanız sizin için daha sağlıklı olabilir, çünkü hafta sonuna doğru dalgınlık ya da sağlık konularına bağlı gecikmeler yaşanabilir ve konsantrasyonunuz düşebilir.

Aile ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde rekabet hisleri ya da güç oyunları iletişiminizi etkileyebilir. Kritik konuşmalar yapmak durumunda kalabilirsiniz, kendinizi üstünlüğünüzü ispat etmek zorunda hissedebilirsiniz. Egonuza yenilmeden, sakin davranarak ve sorumluluklarınızı göz ardı etmeyerek daha iyi bir durumla bu çatışmalardan kaçabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta önemli bilgilerin açığa çıktığı, bazı yalanları fark ettiğiniz bir haftada olacaksınız. Özellikle hafta başında aldanma, yalan dolan gibi konulara dikkat etmelisiniz. Çevrenizde olan bitenler zihninizi biraz fazla kurcalamaya başlayabilir. Özellikle iş hayatınızda bunlara çok dikkat etmeniz gerekebilir.

Okul ya da bazı eğitimlerle ilgili planlarınız varsa önümüzdeki dönemde bir şeyler öğrenmek için enerjiniz çok yüksek olacak. Tüm bilgileri zihninize almaya çok açık olacak ve sizin için önemli bağlantılar kurabileceksiniz. İşinizle ilgili istediğiniz eğitimler varsa artık bunların önü açılmış olabilir.

Kariyer hayatınızda özellikle hafta başında kaos ya da gereksiz stresler yaşayabilirsiniz. Yoğunluğunuz sebebiyle stres yaratmamaya, daha sakin kalmaya dikkat etmeniz gerekebilir. Evinizde yaşadığınız pozitifliği iş hayatınıza da yansıtmalısınız. Hafta sonunda işinizle ilgili bir davet söz konusu olursa katılmamanız daha iyi bir karar olabilir.

Aşk hayatınızda romantik ve eğlenceli bir hafta geçireceksiniz. Partnerinizden sevgi şefkat ve fazlasıyla ilgi göreceksiniz. Hafta sonuna doğru yapmanız gereken işleri erteleyip size iyi gelecek şekilde partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta başında flört konularında şanssız olabilirsiniz bu yüzden ilk buluşma ya da ilk konuşma gibi düşünceleriniz varsa hafta ortasından sonraya planlamalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta istediğiniz şeyler gerçek olabilir. Özellikle finansal konularla ilgili ikna edici haliniz, insanlara söz geçirebilmeniz işlerinizi hızlandıracak. İstediğiniz şey başkasına ait ise, bu bir finansman olabilir ya da almak istediğiniz gayrimenkul olabilir, karşınızdaki kişiye bu konuyu açabilir ve istediğinizi elde edebilirsiniz. Ayrıca daha öncesinde yaptığınız finansal bir yatırımla ilgili aklınızda soru işaretleri oluşabilir. Biraz bekleyip planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Kariyer hayatınızda bir iş arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. İletişim becerilerinizin yüksek olmasına rağmen söylediğiniz ya da duyduğunuz her şeye inanmanız nedeniyle gerçek olmayan kurgulara kapılabilirsiniz. Bu yüzden abartılı dedikodulara inanmamanızda fayda var.

Özellikle hafta başında aile ve ev meseleleri ile ilgili biraz uğraşmanız gerekebilir. Yeni kararlar almanız, evinizde değişiklikler yapmanız gerekebilir. Örneğin eşya değiştirme ya da tadilat gibi konularla ilgili fikirleriniz varsa kararlarınızı hafta ortasından sonra almanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda yalnızsanız özellikle Perşembe veya Cuma günü hayallerinizdeki gibi birisiyle karşılaşabilirsiniz. Flört ile ilgili becerileriniz bu zamandan sonra artacak ve aşk hayatınız canlanacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizi manipüle etmemeye, gereksiz kıskançlıklara kapılmamaya dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta maddi konularda şanslı olacaksınız. Uzun zamandır tasarruf ettiğiniz, ayırdığınız paranız varsa istediğiniz şeyler için bu parayı akıllıca kullanabilirsiniz. Ayrıca yapmak istemediğiniz şeyleri başka şekilde çözmek için de maddi gücünüzü kullanabilirsiniz. Yeni para kazanma fırsatları da önünüze çıkabilir.

Hafta başında aile ve arkadaşlarınızla normalden daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani gelişmeler, beklenmedik haberler var olan rutininizi bozabilir. Yakınlarınızla olan iletişim temalarınız daha aktif ve daha yoğun olmaya başlayacak. Bu süreçte yakınlarınızla daha net iletişim kurmaya çalışmanız olabilecek sürtüşmeleri engelleyecektir.

Kariyer hayatınızla ilgili sözleşme veya anlaşmaları detaylı incelemeniz sizin yararınıza olacak. Bazı şeyler sizin tahmininizden farklı yönleri işaret ediyor olabilir, bu yüzden her şeyi detaylıca kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. Ayrıca işle ilgili seçimlerinizde kişisel tercihlerinize takılıp kalmamalısınız. Almanız gereken kararları hafta ortasından sonraya bırakmanız daha sağlıklı kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizde partnerinizin geçmişi, geçmişteki ilişkileri ve neler istediği ile ilgili kafanızda fazla sorular oluşmuş olabilir. Bununla ilgili olumsuzluğa kapılmamak için kendi isteklerinize ve ilişkinizin size olan getirilerine odaklanmalısınız. Eğer yalnızsanız artık aşk yaşamaktan ya da ilişkilerden korkmayı bırakmalı ve duvarlarınızı yıkmalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yine herkes tarafından fark edildiğiniz bir haftada olacaksınız. Popülerliğiniz en üst noktada olacak, karizmanızla parlayacaksınız. Sizi daha yükseklere taşıyacak, ilgileri üzerinize toplayacak, bu göz alıcılığınızla ister aşk ister iş ya da herhangi bir konuda ne diliyorsanız bunu kazanabilirsiniz.

İş hayatınızda bu hafta yoğun bir hafta geçiriyor olsanız da bütün işlerinizi rahat bir şekilde çözebilir, karşınıza çıkacak sorunları kısa sürede yok edebilirsiniz. Bunu yaparken kendinize özel zaman ayırmayı unutmamalısınız. Bu şekilde daha büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Zihinsel açıdan da aktif bir dönemde olacağınız için işinizle ilgili terfi ya da olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili hafta başındaki günlerde paranızla ilgili kararlarda daha temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Karşınıza çıkan her fırsat o kadar da iyi olmayabilir, duyduğunuz şeyler tam anlamıyla doğru çıkmayabilir. Bu sebeple dikkatinizin bir kısmı para meselelerinde olacak, finansal anlamda bazı konuların tekrar üzerinden geçerek değerlendirmeler yapmanız gerekebilecek. Özellikle banka ile ilgili işlerinizde fazladan dikkatli olmanız yararınız olacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle Cuma gününden itibaren beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Partnerinizin  size küçük sürprizleri, kısa bir yolculuk planı olabilir. Eğer yalnızsanız kardeşleriniz ya da akrabalarınız aracılığıyla yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizin işinizle de bağlantılı bir kişi olabilir ve oldukça dikkatinizi çekebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kendinize yeni yollar, kendinizle zaman geçirecek yeni uğraşlar bulabilirsiniz. Kendinizi daha çok yalnız kalma ihtiyacı içerisinde hissedebilir, evinizde sessizlik içinde huzur bulmaya çalışabilirsiniz. Özellikle hafta başında bunu yapmanız haftanın kalanında sizi daha olumlu etkileyecektir.

Finansal konularla ilgili aklınızda bu dönemde fazla soru oluşabilir. Alacak verecek konularınız daha çok ön plana çıkabilir. Almanız gereken şeyler birdenbire fazlalaşıp fazla para harcama gibi bir durum yaşayabilirsiniz. Özellikle hafta sonu fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Yatırımlarınızla ilgili konulardan acele etmeden karar vermeniz risk içeren durumlara girmemeniz yararınıza olacaktır.

Kariyer hayatınızda yeni bir iş, yeni bir proje ya da yeni bir ortaklığa başlamak için uygun zamanda olacaksınız. Beklediğiniz haber yada bir gelişme varsa çok sevineceğiniz haberi bu hafta alabilirsiniz. Kendinize güvenmeli, hedeflerinize odaklanmalı ve doğru zamanda olmanın tadını çıkarmalısınız. Aklınızda herhangi bir konuda bir  kuşku varsa bunlar hafta sonuna kadar silinmiş olacak.

Aşk hayatınızda partnerinizle uyumlu bir iletişim içerisinde olacaksınız. Öyle ki konuşmadan birbirinizi anlayabileceğiniz, bağlarınızın güçlendiği bir dönem yaşayacaksınız. Bu hafta içerisinde ilişkinizi ciddiye dönüştürme kararı alabilirsiniz. Evlilik ya da eviniz ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta ortasında kafanızı karıştıracak bir kişi ilginizi çekebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kendinizle daha çok ilgileneceksiniz. Kişisel bakımınızla ilgilenecek, sağlığınızla ilgili olumlu adımlar atacak, dış görünüşünüzle ilgili yenilikler yapmaya gideceksiniz. Yeni kararlar aldığınız, bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek istediğiniz, ayrıca yaşam alanınızda da değişiklikler yapmaya başlayacağınız bir sürece gireceksiniz. Evinize yaşamınıza bu hafta itibari ile yeni bir düzen gelecek.

Kariyer hayatınızda birtakım dedikodular işinizle ilgili kafa karışıklığına yol açabilir. Duyduğunuz şeyler doğru olmayabilir, bazı yalanlar, kurgu olarak oluşturulan olaylar ortaya çıkabilir. Bu sebeple her duyduğunuzda inanmadan, daha sakin kalarak işinize odaklanmanız yararınıza olacaktır.

Aile ve yakınlarınızla ilgili bu hafta küçük sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları öfke ile sert bir şekilde ele almak size zarar getirebilir ve durumları daha da kötüleştirebilir. Bu sebeple özellikle hafta ortasındaki günlerde daha sakin kalmaya, okları kendinize çevirmemeye dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda özellikle Perşembe ve Cuma günleri şansınız çok açık olacak. Kendinizi daha toparlanmış, daha kararlı ve aktif iletişimde hissedebilirsiniz. O yüzden yapacağınız konuşmalar, gideceğiniz buluşmalar varsa bunları hafta ortasından itibaren planlayabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullandığınız takdirde aşk hayatınızdan istediklerinizi alacağınız bir hafta olacak.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sizin için göz önünde olacağınız bir hafta olacak. Beklenmedik şekilde kendinizi ön planda bulabilir, özellikle işinizle ilgili konularda size çok yarayacak şekilde kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. Yapmak istediğiniz önemli bir konuşma ya da duyurmak istediğiniz bir haber varsa insanların karşısına çıkmak için doğru zamanda olacaksınız. İletişim gücünüz de kuvvetli olacak.

Hafta boyunca zihinsel olarak çok açık olacaksınız. Karmaşık konuları derinlemesine anlayabilir, eğitim hayatınız varsa ya da işinizle ilgili bir eğitim alma durumunuz varsa bununla ilgili araştırmalar yapıp kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu hafta daha sorgulayıcı, daha araştırmacı ve daha kendinizi geliştirmeye odaklandığınız bir haftada olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta birlikte çalıştığınız insanlarla öngöremediğiniz ve kontrolünüzden çıkan durumlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden işinizle ilgili planladığınız şeyler varsa bunlarla ilgili fazla beklentiye girmemeli, gerçekleşmeden hiçbir şeyi olmuş gibi düşünmemelisiniz, fazla beklentiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Hafta sonundan sonra daha net şekilde ilerleme kaydedebilirsiniz.

Aşk hayatınızda cesur olacaksınız. Bu yüzden bir macera arayışına girebilirsiniz. Ancak karşınızdaki kişilere karşı fazla aceleci davranmamaya dikkat etmelisiniz. İşleri istediğiniz gibi ilerletmek için ikna edici özelliğinizi kullanabilirsiniz. Ancak fazla ısrarcı olmamanız size artı puan kazandıracaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha önce fark etmediğiniz bir durumun tetiklenmesi ile öfkelenme ve tartışma gibi durumlar yaşanabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta para konuları ile ilgili çok şanslı olacaksınız. Yaptığınız hesaplar tam olarak doğru tutabilir, kendinizi daha iyi bir maddi durum içerisinde bulabilirsiniz. Şansınız ve işleri çözebilme yeteneğinizle mali tablonuzu değiştirecek bir plan yapabilirsiniz. Bu şekilde fazlasıyla tasarruf edebilir, almak istediğiniz büyük bir şey varsa bunun için kendinize fırsat yaratabilirsiniz. Para konuları ile ilgili köklü kararlar alacağınız bir haftada olacaksınız.

Hafta boyunca seyahat ile ilgili temalarınız ön planda olacak. Çıkmayı düşündüğünüz ya da sürpriz bir şekilde gelişen seyahat planları beklemediğiniz kadar sizi mutlu edebilir ve size unutamadığınız deneyim yaşatabilir. Hafta sonuna doğru sosyal olarak çok aktif olacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınız varsa onları zaman yaratmaya başlayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda da maddi konularda olduğu gibi köklü kararlar alabileceğiniz bir hafta olacak. İçgüdülerinize güvenerek hayattaki yönünüzü tekrar belirlemeye karar verebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken ise hafta ortasında sizin için otorite figürü olan birisinden beklediğiniz desteği görememek olacak. Bu yüzden farklı seçeneklerinizin olmasına dikkat etmelisiniz. Önemli kararlarınızı salı günü ve sonrasında almanızda yarar olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta çok önemli bir randevunuz olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize önemli bir şey açıklamak için plan yapabilir, ilişkinizi ciddileştirmek için adım atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız özellikle Perşembe günü ve sonrasında yeni insanlarla tanışabileceğiniz yerlere gitmeye dikkat edin, çok ilginizi çekecek birisiyle tanışabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizin için dönüşüm ve iyileşme haftası olacak. Almanız gereken sorumlulukları artık alıp yanıtlarını bildiğiniz soruları çözümleyebilirsiniz. Her şeyi daha net gördüğünüz, kendinizle ilgili olumlu kararlar aldığınız, kendinizi iyileştirmeye çalıştığınız bir hafta geçireceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta kendinize güveniniz tam olduğu için terfi isteyebilir, zam konuşması yapabilir ya da özgeçmişinizi yayınlayabilirsiniz. Hedeflerinizin ve hırslarınızın peşinden gitme konusunda destekleniyor olacaksınız. Bu yüzden kariyerinizle ilgili bu şanslı zamanı doğru değerlendirmeye dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta başında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dalgınlıklara ya da gözden kaçırmalara açık olabileceğiniz hafta başında finansal konularla ilgili yaptığınız işlerde her şeyi daha fazla kontrol etmeye, gözden bir şey kaçırmadığınıza emin olmaya çalışmalısınız. Hafta ortasından itibaren para konuları ile ilgili şansınız daha açık olacak.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle fazlasıyla keyifli zaman geçireceksiniz. Eğer bu hafta arkadaşlarınızla ya da ailenizle planınız varsa bu gerçekleşmeyebilir. Çünkü sevgilinizle sandığınızdan daha fazla zaman geçirecek muhtemelen ufak bir geziye de çıkacaksınız. Eğer yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız yöntemlerinizi ve karşınızdaki kişilere yaklaşımınızı biraz değiştirmeniz gerekebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta sizin için önemli olabilecek bilgiler edinebilirsiniz. Özellikle sezgileriniz, bilinçaltınızdakiler ve hissettikleriniz doğru çıkabilir. Bu sayede de birçok bilgiye daha rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Duygusal ve psikolojik olarak sağlıklı ve karşınıza çıkan her şeyin üstesinden gelebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Psikolojik anlamda da bu hafta kendinizi daha olumlu ve iyi hissedeceksiniz.

Hafta başında maddi konular sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Borç vermemeye, borç almamaya ya da çok güvenmediğiniz bir satın alma işlemi yapmamaya dikkat etmelisiniz. Karşınıza çıkan şey ya da size söylenenler göründüğü gibi olmayabilir, hesapta olmayan harcamalar karşınıza çıkabilir. Bunlar için hafta ortasından sonra karar vermeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır.

İş hayatınızda mevcut işinizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar ilk başta olumsuz görünse de bunlar hedefinize daha hızlı ulaşmanızı sağlayacak, güncellemeler yapmanıza sebep olabilir. Daha basit şekilde ve hızlı şekilde bu problemleri çözebilirsiniz. Eğitim ya da işinizle ilgili yeni seyahatler de gündeminize gelebilir. Bu seyahatler sayesinde işinizle bağlantılı güçlü kişilerle de tanışma şansınız yüksek olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinize karşı daha sabırlı olmanız gerekebilir. Planlarınızın dışına çıkmak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinize karşı anlayışlı davranarak ve ilişkinize odaklanarak gerçek sorunun ne olduğunu bulabilir ve çözümleyebilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız ve ilk buluşmayı gerçekleştireceğiniz kişi aslında düşündüğünüz gibi birisi olmayabilir, dikkatli davranmanız da fayda olacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta parasal konularla daha fazla meşgul olabilirsiniz. Kendinize yeni planlar yapabilir, bütçenizi almak istediğiniz bir şeye göre değiştirebilirsiniz. Fazla detaylara takılmak sizi bazı durumlarda öfkelendirebilir, o yüzden hafta içerisinde planlar yapmamaya, para ile ilgili şeyleri hafta sonuna ertelemeye çalışarak daha rahat ve dengede kalabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda bu hafta çoğunlukla iş arkadaşlarınızla takım olarak çalışmanız gerekecek. Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli şey iş arkadaşlarınızı eleştirmek yerine nasıl yardım edebileceğinizi düşünmek ve işlerinizi bir an önce yoluna koymak olmalı. Karşınızdaki kişilerin gerçek motivasyonlarını ortaya çıkarmakta sizin yardımınız gerekebilir.

Ailenizle ya da arkadaşlarınızla bu hafta fazlasıyla zaman geçirebilirsiniz. Buluşmalarda ya da yapacağınız toplantılarda organizasyonu yapan kişi siz olabilirsiniz. Etrafınızda sevdiğiniz insanlarla kalabalık içerisinde güzel zaman geçireceksiniz. Aileniz ile olan görüşmelerinizde aileden kalan bir mirasla ilgili önemli bir haber alabilirsiniz

Aşk hayatınızda partnerinizle daha çok dışarıya çıktığınız, daha çok eğlendiğiniz bir haftada olacaksınız. Aranızda sorun olmasa da iletişimdeki sorunlar yüzünden partnerinizle ufak sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler vermek yerine doğru iletişim kurarak ilişkinizi yoluna koyabilirsiniz. Yalnızsanız yeni birisiyle tanışabileceğiniz Cuma günü mutlaka sosyalleşmeye çalışmalısınız


2 Ekim- 8 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!