Haftalık Burç Yorumları- 2 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-2-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-2-eylul-haftasi

2 Eylül- 8 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

2 Eylül– 8 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Plütonun Retro hareketine başlamasıyla geçtiğimiz yıl mart dönemi ile birlikte hayatımızda dönüştürmek isteğimiz ve üzerimizden atmak istediğimiz ve atamadığımız uzun vadede 15 yıldır özgürleşmek istediğimiz ama başaramadığımız konularda son bir tamamlanma yaşıyor olacağız.

Salı günü Başak Burcunda yaşayacağımız yeni ay ile beraber üretmek analiz yapmak bizim için önemli olacak. Hayatımızda bizi geri çeken konularla ilgili içsel bir farkındalık yaşayarak engel gördüğümüz ve aşamadığımız bizi hedeflerimizden alıkoyan konuların daha net farkında olarak yeni yaşantımızda bir düzen oluşturmak isteyebiliriz.

Bu süreçte kendimizi kurban ettiğimiz kişilerin ve ilişkilerin kimliğimizi ne kadar zedelediğini daha net fark edebiliriz. Her konu bu dönemde bizim için oldukça hassas olurken teslimiyet duygumuz ve maneviyatımız ilahi adalete güvenimiz artabilir. 

Ancak bu yeni ay ile beraber diğer taraftan bağımlılıklarımızda artış görülebilir kendimizi daha fazla değişen düşünceler içinde bulabiliriz. Özellikler depresyon atakları ve takıntılarımızda artış görülebilir. Sağlık açısından ise kalp damar, ayaklar, bağırsaklarımıza dikkat etmeliyiz. Ekonomik anlamda ise bizi zorlayan şartlar ve koşullar oluşabilir dikkatli olmalıyız.

Çarşamba Günü Venüs ve Gad kavuşumu ilişkilerimizde karmik yüzleşmeler yaşatırken geçmiş konular yeniden gündemimiz olabilir. Aşk hayatımızda bencil tavırlar sergilememeye özen göstermeliyiz. Perşembe günü ise estetik işlemler için uygun bir zamanda olmayacağız güzellik ve bakım yaptırmak istiyorsak sonraki bir zamana ertelemek faydalı olacaktır.

Cuma günü ise harcamalarımıza dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde ise ortak noktada buluşmak daha kolay olacaktır.

Marsın Yengeç burcuna geçmesi ile kendimizi duygusal anlamda güvende hissetmek zor olabilir. Çünkü Mars Yengeçte yüceldiği burç olan Oğlak burcunun karşısında yer alır ve kendi doğasını rahat ortaya koyamaz. Mars cesaretimiz motivasyonumuz ve harekete geçme şeklimizdir bu süreçte harekete geçmek istediğimiz konularda duygusal motivasyona daha çok ihtiyaç duyabiliriz. Daha kırılgan, alıngan ve sorunlarımızı içte biriktirmeye daha meyilli olabiliriz. Çevremizdeki kişilere karşı gereksiz bir koruma iç güdüsü içinde olabiliriz dikkatli olmalıyız

2 Eylül– 8 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta maddi konularla ilgili şansınız yanınızda olacak. Beklenmedik ve şaşırtıcı bir kaynaktan gelen bir kazanç fırsatı sizi bulabilir ve mali durumunuzu yeniden gözden geçirmeniz için önemli bir fırsat sunabilir. Özellikle alacak, verecek, borç, miras, kredi ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili yeni ve sizin için olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili olarak enerjinizi doğru kullanarak önümüzdeki birkaç gün boyunca iş hayatınızda etkili bir güç olacaksınız. Siz her ne kadar enerjik olsanız da çevrenizde sizin hızınıza ayak uyduramayanlarla sabırlı olmanız ve anlayışlı bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Özellikle hafta sonuna doğru eskiden başkalarına gösterdiğiniz özeni hatırlayarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hafta boyunca günlük işlerinizi manevi ilgi alanlarınızla dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz. Meditasyon yapmak, niyetlerinizi netleştirmenize ve enerjinizi odaklamanıza yardımcı olacak. Ayrıca bu süreçte, sağlıklı beslenme ya da spor programınızı yenileyerek enerjinizi artırma veya stres seviyenizi azaltma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu dönemde kuracağınız romantik bağlantıların temelinde sağlam bir dostluk olabilir ve bu başlayacak ilişkinin uzun vadede çok anlamlı hale gelmesini sağlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle bu hafta itibariyle ortak kararlar almaya başlayabilir, ilişkinizle ilgili ciddi adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sizin için kendinizi ifade etme ve ön plana çıkarma açısından önemli bir dönem olacak. İş hayatınızda ve kariyer hedeflerinizde büyük değişimler yaşanabilir. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlar şimdi tekrar karşınıza çıkabilir, bu bir iş teklifi olabileceği gibi, daha önce yollarınızın kesiştiği biriyle yeniden bir bağlantı kurma fırsatı da karşınıza çıkabilir.

Finansal konularla ilgili iş hayatınızdaki bu yenilenme süreci, uzun vadede kazançlı fırsatlar yaratabilir. Özellikle alacak verecek konuları ile alakalı beklediğiniz haberler varsa bu hafta olumlu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size de sürpriz olacak şekilde gelirlerinizin artmasıyla istediğiniz şeyler ve hayalini kurduğunuz hayat için adım atma şansınız olacak.

Hafta genelinde sorumluluklarınızla sosyal hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Çalışmanız gerekirken aynı zamanda arkadaşlarınız dışarıda eğlenmek isteyebilirsiniz. Eski alışkanlıklarınızı sürdürmeniz için sizi zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu noktada, disiplinli olmak ve uzun vadeli hedeflerinizi aklınızda tutmak sizin için önemli olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta çok olumlu enerjiler sizinle olacak. Yeni biriyle tanışabilir ve romantizmi başlatabilirsiniz, özellikle hafta sonunda güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa kalbinizden geçenleri partnerinizle paylaşmak için her zamankinden daha istekli olacaksınız ve ilişkinizi daha çok güçlendirebileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sizin için sezgisel yeteneklerinizin zirveye ulaştığı bir dönem olacak. Bu hafta itibariyle içsel dünyanıza derinlemesine dalabilirsiniz. Daha çok kendinizle ilgilenebilir, ihtiyacınız olan konularda danışmanlık ya da koçluk alabilirsiniz. Ayrıca hafta genelinde ailenizle daha fazla zaman geçirme, ev ortamınızı yeniden düzenleme gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta dikkat çekici gelişmeler yaşanabilir. İtibarınızla ilgili konularda daha çok öne çıkabilirsiniz. Sosyal medyada veya yazılı basında isminizin daha fazla duyulması mümkün olacak. İş hayatınızın olumlu yönde değişmesi ile kendinizi çok daha iyi hissedecek, kendi yaşamınızla ilgili kararlarda ve yaptıklarınızla da daha olumlu hissederek adımlar atabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gelirinizi yükseltecek projeler ve girişimler üzerinde çalışmak için uygun bir zamandasınız. Bu dönemde, kazancınızı artıracak fırsatlar için gözünüzü dört açmanızda fayda olacak. Eğer yakalayabilirseniz, geleceğinizi tamamen değiştirecek olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta ne istediğinizi net bir şekilde göremeyebilirsiniz. Ancak, bu dönemde partnerinizle veya yeni tanıştığınız biriyle derin bağlantılar kurma ihtiyacı hissedeceksiniz. Hafta sonuna doğru kendinizi daha iyi hissedebilir ve düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonunuzu romantik ve baş başa geçirmek için plan yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta zihinsel kapasiteniz ve iletişim yetenekleriniz ön plana çıkacak. Özellikle eğitim konuları gündeminizde yer alabilir. Yeni bir eğitim dönemine başlayabilir ya da yeniden öğrenmeye yönelik bir istek duyabilirsiniz. Ders çalışmak ve yeni bilgiler edinmek için uygun bir zaman olsa da hafta başında gelecek planlarınızda belirsizlikler yaşanabilir.

Finansal konularla ilgili hafta başında biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bütçe yönetimi veya hesaplamalar konusunda zihniniz biraz bulanık olabilir. Bu yüzden, rakamlarla uğraşmak yerine tavsiye alabileceğiniz kişilerle ilişkilerinizi ön plana çıkarmanız daha iyi olabilir. Enerjinizin güçlü olduğu bu dönemde kendinizi olumlu yönde motive edip olumlu enerjileri kendinize çekebilirsiniz.

Bu hafta alacağınız etkilerle kendinizde hayallerinizin peşinden gitme motivasyonu bulabileceksiniz. Hayatınızda neyin gerçekleşmesini istiyorsanız bunlar için adım atabilirsiniz. Ancak isteklerinizin yoğunlaşması ve sabırsız hissetmeniz sebebiyle bu süreçte öfke veya sabırsızlık duyguları baskın gelebilir, dikkatli olmalısınız.

Aşk hayatınızda bu hafta eğer yalnızsanız eski bir aşk veya tesadüfi bir buluşma, yeniden alevlenen duygulara yol açabilir ve bu eski bir ilişkiyle ikinci bir şans olabilir. Bu dönem geçmişteki anılarınızı gözden geçirmek ve kendinizi yeniden keşfetmek için ideal bir zaman olacak. Eğer yalnızsanız hafta genelinde kendinizi son derece romantik ve partnerinize bağlı hissedeceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta finansal fırsatlar konusunda dikkatli olmalısınız. Finansal durumunuzu iyileştirecek adımlar atmak için fırsatlar da bulabilirsiniz ancak dikkatli davranmak yararınıza olacak. Olumlamalar ya da ritüeller yapmak finansal akışı artırmanıza yardımcı olabilir, negatif düşünceleri bırakıp, kazanma gücünüzü artıracak düşüncelere odaklanmalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta eski iş veya projelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Belki yarım kalan bir projenizle ilgili tekrar çalışabilir, ya da geçmişte çalıştığınız bir işe veya şirkete geri dönme fikri aklınıza gelebilir. Bu haftanın ilk günlerinde işinizle ilgili memnuniyetsizlikler yaşıyorsanız, değişiklik yapma veya iş arama konusunda adımlar atmak için uygun bir zamanda olacaksınız.

Hafta boyunca ailenizle ve yakınlarınızla fazlasıyla çok zaman geçireceksiniz. Bu size yüksek bir enerji sağlayacak. Uzun süredir görmediğiniz yakınlarınızla haberleşebilir, size daha iyi hissettirecek buluşmalar organize edebilirsiniz. Ayrıca size farkındalık yaratacak, şu anda yaşadığınız sorunlara çözüm bulacağınız geçmişteki bazı konuları aniden hatırlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa, yoğun iş hayatınızın arasında partnerinize zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu dönem, duygusal sorunları birlikte çözmek ve yeni bir yol haritası çizmek için uygun bir zaman olabilir. Eğer yalnızsanız kendinize olan güveninizle, aşk hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz ve bir süredir aklınızda olan kişiye hislerinizi açabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta ilişkilerinizde derin ve anlamlı bağlantılar kurma fırsatınız olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa ve bazen belirsizlikler yaşasanız da bu hafta bu belirsizlikler partnerinizle aranızdaki iletişimi ve duygusal bağlarınızı güçlendirmeye yarayabilir. Eğer yalnızsanız uzun süredir istediğiniz, hayalinizdeki gibi bir ilişki ile ilgili güzel bir tanışma yaşanabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. Akademik bir hedefiniz varsa veya yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, bu dönemde bu hedefleri yeniden değerlendirebilir ve planlar yapabilirsiniz, ya da mevcut işinizde daha çok yükselmenizi sağlayacak kurs ya da atölyelere katılabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca harcamalarınızda fazla aşırıya kaçmamaya dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Sahip olmayı beklediğiniz bir şey varsa bunun için beklemeniz ve daha uygun fiyata alabileceğiniz fırsatları yakalamanız sizin için daha iyi olabilir. Yakın zamanda aile ve ev konuları ile ilgili maddi yönden güzel haberler alabilirsiniz.

Hafta genelinde sosyal aktiviteleriniz artacak ve son derece yoğun zamanlar geçireceksiniz. Normal yaşantınızdan ve rutinlerinizden daha farklı şeyler yapabilir, cesaret edemediğiniz değişiklikler yapmaya gidebilirsiniz. Ancak bu dönemde kafa karışıklığı yaşamanız olası, o yüzden büyük kararlar almak için acele etmemeniz yararınıza olacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizde oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alacağınız etkiler iş yerinizde bazı değişimlerin ve yeniliklerin kapıda olduğunu gösteriyor. Belki de yeni bir iş arkadaşıyla ya da bir ekiple çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir kalabalığın önüne çıkmanız gerekebilir ya da bir ortamda diğer kişilerin üstünde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili işinizle ilgili ya da yaptığınız diğer ek fırsatlarla ilgili elinize fazladan para geçmesi ve kazancınızın artması söz konusu olabilir. Yeni bir finansal döngü içerisine giriyor olacaksınız, şans sizinle olacak ve hafta genelinde yaşayacağınız olumlu gelişmelerle yeni kazançlar elde edebileceksiniz.

Hafta boyunca yaşamınızdaki köklü değişikliklere hazır olmalısınız. Özellikle ev ve yerleşim konularında bazı önemli kararlar alabilir, bir süredir taşınma düşüncesiyle meşgulseniz ancak bir türlü uygun bir yer bulamamışsanız, şimdi etrafınızda yeni fırsatlar belirebilir. Bu dönem evinizi düzenlemek, tekrar yerleştirmek için uygun zamanlar olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız kimyanızın birebir uyduğu yeni birisi ile tanışabilirsiniz ve uzun vadeli olabilecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden beklediğiniz adımları ve geleceğe yönelik kararları duymaya başlayabilirsiniz. Partnerinizle bu dönemde daha çok ilgilenecek olmanız sizi daha değerli hale getirebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta çevrenizdeki insanlar sizden fazlasıyla etkilenecek. Eğer yalnızsanız özellikle hafta başındaki günlerde günü yeni biri sadece çekiciliğiyle değil, aynı zamanda sizinle paylaştığı ortak zevklerle dikkatinizi çekebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ortak yakın arkadaşlarınızla ortak bir mini seyahat planlayabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda hafta başında iş arkadaşlarınız veya üst düzey yöneticilerinizle yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi rahatsız edebilir. Bu duyguları bastırmak yerine dikkatlice ifade etmek en iyi çözüm olacaktır. İş hayatınızda çok başarılı olacağınız dönemler çok yakınınızda olacak. Hafta sonuna doğru işle ilgili olmayan birinden alacağınız tavsiyeler kariyerinizde fark yaratmanıza yardımcı olabilir.

Finansal konularla ilgili para ve yatırımlar konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Giderlerinizi kontrol altında tutmak ve bütçenizi gözden geçirmek için iyi bir zaman olacak. Özellikle beklenmedik harcamalara karşı hazırlıklı olmalısınız. Eğer birikim yapmayı düşünüyorsanız, bu hafta yeni bir plan oluşturmak veya mevcut planlarınızı gözden geçirmek için uygun olabilir.

Hafta boyunca yakınlarınızla bağlarınızı güçlendirmek için ideal bir zaman dilimi içinde olacaksınız. Eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak, moralinizi yükseltirken, yeni gruplara katılmak size farklı bakış açıları kazandırabilir. Hafta sonu bir karar verme sürecinde zorluk yaşayabilirsiniz, ancak bu süreçte sabırlı olmak ve güvendiğiniz bir arkadaşınızla fikir alışverişi yapmak harikalar yaratabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta aile ve aile ilişkilerinizde belirgin değişiklikler getirebilir. Ailenize yeni bir bireyin katılması aile içinde kutlama ve heyecan yaratabilir. Bu gelişme, ailenizle daha fazla vakit geçirmenizi gerektirebilir ve bu sizi çok mutlu edebilir. Hafta boyunca sosyal anlamda aktif olacaksınız, kalabalık içerisinde olmanın ve farklı şeyler yapmanın keyfini süreceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta değişiklikler ve yenilik fırsatları kapınızı çalabilir. Ancak alacağınız etkiler sizde bazı kafa karışıklıkları yaratabilir, bu yüzden büyük ve kalıcı kararlar almaktan kaçınmak veya ertelemek iyi bir fikir olabilir. Hafta sonuna doğru iş yoğunluğunuz artabilir ve bu dönemde iş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili beklenmedik değişiklikler yaşayabilirsiniz. Geçmişte kaybettiğinizi düşündüğünüz bir fırsat yeniden karşınıza çıkabilir, belki de daha önce kaçırdığınız bir anlaşma yeniden gündeme gelebilir ya da başkasına verilen bir fırsat geri dönerek sizin değerlendirmenize sunulabilir. Bu süreçte pazarlık yapmaya hazır olmalı ve fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız ne istediğinizden emin olacağınız bu dönemde hayatınıza ani şekilde girecek kişi sizin için uzun soluklu bir ilişkiye dönüşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa artık partnerinizle daha ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Vereceğiniz bu yeni kararlar ilişkinizdeki bağı kuvvetlendirecek ve her zamankinden çok güçlendirecek.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve fırsatları kendinize çekiyorsunuz. Mevcutta çalıştığınız yeri ya da çalıştığınız pozisyonu beğenmiyor olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle kariyerinizle ilgili yeni bir yol arayışına girebilirsiniz. Gelecekte yapmak istedikleriniz için adım atmaya başlayacağınız ve harekete geçeceğiniz zamanlar yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca gelişmeler yaşanabilir. Geçmişte kaçırdığınızı düşündüğünüz bir fırsatın yeniden gündeme gelmesini sağlayabilir. Ancak, şartlar değişmiş olabilir ve bu nedenle bu fırsatı değerlendirirken daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ayrıca arkadaşlarınız ve yakınlarınızla sosyal olma isteğiniz sizi maddi anlamda biraz zorlayabilir.

Hafta boyunca aile ve ev ile ilgili konularda son derece anlayışlı ve olumlu bir tavır içerisinde olacaksınız. Ancak sınırlarınızı korumak adına daha diplomatik olmanız gerekebilir. Verdiğiniz küçük tavizler büyük sonuçlar doğurabilir, bu yüzden adımlarınızı dikkatlice atmalısınız. Özellikle hafta başındaki günlerde evinizle ilgili yenilikler, olumlu yöndeki değişimler söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu dönemde oldukça karizmatik biri size yaklaşabilir. Başlarda temkinli yaklaşsanız da yelkenleri kısa süre içerisinde indirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı daha anlayışlı ve sözlerinizde daha seçici olmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Düşünmeden konuşarak gereksiz tartışmalara girmemeye dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta finansal konuları ele alış biçiminiz, başarıya giden yolu açabilir. Hafta ortasından itibaren daha parlak fikirlere sahip olacak ve tasarruflarınız, yatırımlarınızla ilgili daha doğru kararlar verebileceksiniz. Maddi anlamda zor günler geçiriyorsanız özellikle ailenizdeki bir kişiden bu anlamda büyük bir destek görebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda iş yerinde karmaşık ve çelişkili durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte, kesin gibi görünen her şeyi yakından incelemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Yeni anlaşmalar ve projelerde, bu dönemde edindiğiniz bilgiler sizi daha doğru kararlar almaya yönlendirecek. Bu hafta kendi gücünüzün farkına varıp güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta olacak.

Hafta genelinde fiziksel ve zihinsel sağlığınıza özen göstermek, uzun vadede daha verimli olmanızı sağlayacak. Ayrıca aile içerisinde yaşayacağınız beklenmedik ve şaşırtıcı bir olay, sevdiklerinizle olan ilişkinizde anlaşmazlıklara neden olabilir. Bu tür durumlarla karşılaştığınızda, barışçıl bir yaklaşım benimsemek yerine kendi başınıza hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta kendinizi daha içe dönmüş hissedebilirsiniz. Bu haliniz üzerinizde olumsuz etkiler yaratan duygusal yüklerden kurtulmanıza yardımcı olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize isteklerinizi daha net belirtebilir ve ilişkinizin ciddileşmesi yönündeki ilk adımı kendiniz atmaya karar verebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kendinizi daha kararlı bir duruş sergilerken bulacaksınız. Özellikle ailenizle ilgili konularda üzerinize çok gelindiğini düşündüğünüz konularda kararlı halinizle kendi isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu hafta geçmişten bir dostunuz hayatınıza yeniden dahil olabilir. Bu kişi, sizinle olan ilişkisini yeniden güçlendirmek isteyebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta grup projelerine katılmak ve topluluk etkinliklerinde yer almak, hedeflerinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabilir. Hafta ortasında, mevcut iş projelerinizle ilgili önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise yoğun iş temponuzdan bunalarak kendinize biraz dinlenme ve rahatlama zamanı ayırmanız gerekebilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir, bu yüzden dikkatli olmalı ve iyi düşünülmüş kararlar almalısınız. Geçmişte çözülmüş gibi görünen aile veya emlak meseleleri yeniden gündeme gelebilir ve bu konular üzerinde daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Ancak aynı zamanda bu hafta itibariyle yeni para kazanma fırsatları da karşınıza çıkabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta evlilik, bağlılık ve uzlaşma konularıyla ilgili yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu dönemde sizinle son derece uyumlu birisi hayatınıza girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa duygularınızı dile getirme isteğiniz bu hafta biraz daha ağır basacak. Partnerinizin hoşuna gidecek bu haliniz ilişkinizde yeni bir dönem açabilir ve yeni adımlar atılmasını sağlayabilir.


2 Eylül- 8 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!