Haftalık Burç Yorumları- 2 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-2-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-2-ocak-haftasi

2 Ocak-8 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

2 Ocak-8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftaya 16 derece yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile başlıyor olacağız. Dolunay platonik bir dolunay olurken aynı zamanda önemli bir sabit yıldız olan Sirius ile de kavuşum etkisinde olacak. Dolayısıyla yaşanacak olan dolunayda oldukça kadersel olaylar yaşayacağız. Hayatımızda köklü ve sağlam dönüşümler yaşarken eski sistem ve düzenlerin değiştiğine şahit olacağız.

Dolunay geçmişte yarım kalan bir konuyu akılcı bir yöntemle sonuçlandıracağımızı anlatıyor. İletişimsel konularda doğru zamanda doğru hareket ettiğimizde sistem tarafından desteklendiğimizi fark edeceğiz. Geleceğimize dair önemli adımlar atmadan önce geçmişte üzerimizde yük olan konulardan artık kurtulmamamız gerektiğinin şart olduğunu hatırlayacağız ve bu konuları sonlandıracağız.

Dolunayın ay düğümleri ile yaptığı olumlu açı ise bizi temelde mutlu eden şeyin ne olduğunu daha iyi fark edeceğiz. Ayrıca ilişkilerle ilgili aniden geri dönüşler yaşayabiliriz. Geçmişte yarım kalan bir ilişki aniden sürpriz bir şekilde kadersel olarak yeniden gündemimiz olabilir.

Dolunayın Pallas sabit yıldızına yapacağı açı ise tüm hamlelerimizi akıllıca yapacağımızı da gösteriyor olacak.

2 Ocak – 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, dolunayın etkisi ile aileniz yuvanız, memleketiniz ve ailenizdeki kadınlar gündeminiz olacak. Kariyerinizi ve geleceğinizi ilgilendiren konularda aslında duygusal hayatınızın ne denli etkili olduğunu daha iyi fark edeceksiniz. 

Ev almak, ev satmak, yatırım yapmak, toprak almak satmakla ilgili önemli gündemler yaşayabilirsiniz. Uzun vadede büyük getirileri olan birikimleri yapmak adına destekleneceksiniz. Finansal anlamda size daha çok kazandıracak işlere başlayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırma konusunda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda bir değişim enerjisi içine girerken duygusal kararlar almaktan uzak durmalısınız. Karşınıza çıkan iş fırsatlarını stratejik olarak değerlendirmeye özen göstererek adımlarınızı bu yönde atmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile beraber kariyer hayatınızda daha şanslı bir sürece girmiş olacaksınız. Geçmişteki kayıplarınız ve sorgulamalarınız karşınıza çıkarken ilahi olarak desteklendiğinizi fark edeceksiniz. Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile haberleşme trafiğiniz artabilir alacağınız bir haber gündeminizi meşgul edebilir. 

Dolunayın etkisi ile kullandığınız basit bir söz hayatınızda kadersel etkiye sahip olabilir. Duygularınızı yüksek sesle ifade etmektense daha mantıksal davranarak duygularınızı yönetmeyi ve insanlara fikirlerinizi kabul ettirmeyi öğreniyor olacaksınız. Ayrıca kısa mesafe seyahatleriniz aktif olabilir. Kariyer hayatınızda istediğiniz noktaya gelirken çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekiyor olacaksınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta başında kendi korkularınız ve gölge taraflarınızla yüzleşebilirsiniz. Hayatınızda kendinize yeni yön belirlediğiniz bu dönemde kendinizi insanlara nasıl tanıtmanız gerektiğini kimlerle daha yakın ilişkiler içinde olmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz. Bu dönemde size ruhen ve manen destek olabilecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde çok fazla derin bağ kurabileceğiniz ilişkiler ve ortaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Hayallerinize ulaşmak adına maddi beklentileriniz varsa bu süreçte parasal akışınız istediğinizin üstünde olabilir bu sayede kendinizi hayallerinize daha yakın hissedebilirsiniz. 

Merkür retrosu ile beraber yaşadığınız ruhsal sıkıntılar varsa terapiler alabilirsiniz. Parasal konularda çözmeniz gereken sorunlar varsa yeni bir bütçe planlaması yapabilirsiniz. Kendinize yeni bir hedef bütçe belirleyebilirsiniz. Gelir gider dengenizi korumak adına önemli kararlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, Venüs’ün Kova burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda güzel şanslar elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda birden fazla iş fırsatları elde ederken iş yaşantınızda parlamaya başlayabilirsiniz. Bu dönemde elde ettiğiniz kaynaklarla önemli bir yatırım yapabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler tarafından desteklenebilirsiniz. 

Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile ilişkilerinizde ve hayatınızda netleşmesi gereken her konuyu sonuçlandırabilirsiniz. Kendinizle ilgili büyük farkındalıklar elde edebilirsiniz. Bu zamana kadar haksızlığa uğradığınız ve mücadele ettiğiniz konularda vermiş olduğunuz emeklerin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. İkili ilişkiler alanında akıllıca adımlar attığınızda geçmişte telafi edilmesi gereken konuları kolaylıkla iyileştirdiğinizi fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde geleceğe dair planlarınızı netleştirebilir önemli kararlar alabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile ikili ilişkilerinizde ve duygusal hayatınızda daha ılımlı bir süreç içine girebilirsiniz. Aşk hayatınızda daha huzurlu uyumlu dengeli bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bu dönemde eşinizle alacağınız kararlar ya da hayatınızda yeni başlayacağınız bir ilişki sizi oldukça mutlu edebilir. Hukuksal yargısal konularınız varsa bu dönemde kendinizi oldukça şanslı hissedebilirsiniz. 

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile bazı sırlar ortaya çıkabilir gizli kalmış konular netleşebilir. Birilerinin arkasından gizli işler çevirdiyseniz bunlar ortaya çıkabilir yada sizin arkanızdan dönen gizli saklı işleri öğrenebilirsiniz. Uzun süredir sağlığınızı ihmal ettiğiniz konularda önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde geçmişte yanlış ilerlettiğiniz konular stratejik hatalarla ilgili farkındalıklar elde edebilirsiniz. Ayrıca karşılaştığınız krizli durumlar karşısında daha akıllıca ve stratejik kararlar alarak bu zamana kadar göstermiş olduğunuz tepkinin dışında süreçleri oldukça doğru yönetebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile günlük rutinleriniz ve çalışma ortamınızda kendinizi daha keyifli hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan önemli destekler görebilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile sosyal çevreniz hayalleriniz ve ideallerinizle ilgili konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili oluşturduğunuz karmaları fark ederek bunları telafi etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız bir ilişki dolunayın etkisi ile yeniden gündeminiz olurken önünüzü görüp göremeyeceğiniz gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Aniden bir karşılaşma yaşayabilir aniden bir haber alabilir geçmişte kapanmamış bir konuyu kapatarak yolunuza daha huzurla devam edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, Venüs’ün Kova Burcuna geçmesi ile beraber aşk hayatınız oldukça hareketlenecek daha romantik ve pozitif süreçler içinde olacaksınız. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğlenmeye gezmeye tozmaya hobilerinize daha fazla vakit harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sürpriz yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşarken kendinize yeni ilgi alanları oluşturabilirsiniz. 

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile geleceğinizle ilgili önemli adımlar atarken geçmişe dair önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili sorunlar yaşıyorsanız bu sorunları düzeltme fırsatı elde edebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili atacağınız adımlarda daha stratejik olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İş hayatınızda geleceğinizi şekillendirmek adına daha profesyonel adımlar atmanız gerektiğini düşüneceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile aileniz yuvanız kökleriniz yaşadığınız yerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde daha çok vakit geçirmek isteyeceğiniz ailenizle bir arada olmak isteyeceğiniz etkiler alacaksınız. Ev almak ev tutmak evinizle alakalı değişimler yapmak sizin için ön planda olabilir. Ayrıca Jüpiter’in Venüs’e yaptığı olumlu açı sayesinde günlük rutinlerinizle ilgili önemli şans ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda çalışma ortamınızda yeni düzen oluşturabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza daha çok dikkat edebilir spora ve diyete başlayabilirsiniz. 

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayla beraber önemli anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminiz olabilir. Ayrıca hukuksal konular yargısal süreçlerinizle ilgili önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Geçmişteki kişiler ve sosyal arkadaşlarınızla yaşadığınız problemler varsa bunları düzeltme fırsatı elde edebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile eşinizden veya ortağınızdan sürpriz destekler görebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile son derece güzel haberler alacağınız daha keyifli olacağınız yakın çevrenizle keyifli iletişimler kuracağınız bir etki alacaksınız. Bu dönemde yeni bir ilişki gündeminiz olurken çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz yeni bir projeye başlayabilirsiniz. 

Yengeç burcunda yaşanan dolunayla beraber bir borcunuz ya da başkalarının paralarıyla ilgili süreçler gündeminiz olabilir. Dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarla alakalı krizli bir durum da sonuca ulaşabilir. Ayrıca dolunayın etkisi ile kendi korkularınız ve karanlık tarafınızla yüzleşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa bu dönemde daha görünür hala gelebilir sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca Kariyer hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz kaynaklarınızı arttırmak adına önemli destekler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile mali durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kazançlarınız artarken kendinizi mutlu edecek harcamalar yapabilirsiniz. Jüpiter’in Venüs ile yapacağı olumlu açı sayesinde evinizde yeni düzen oluşturmak adına harcamalar yapabilirsiniz. Ev emlak konularında yatırım yapabilirsiniz. 

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayla beraber ilişkinizle alakalı kafanızda çözümleyemediğiniz bir konuyu neticelendirebilirsiniz. Partneriniz ile önemli konuşmalar yaparken kendisinden stratejik hamleler görebilirsiniz. Kendisi duygularını ve düşüncelerini ortaya koymayabilir. Partnerinizle aranızda aşk ve tutku varsa yapacağınız konuşmalarla bu duygular daha da alevlenebilir. İlişkisi olmayan oğlak burçları geçmişteki bir kişi ile yeniden tutkulu bir ilişkiyi başlatabilir kadersel olarak yeni aşk dolu bir ilişkiye başlayabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, Venüs’ün burcuna geçmesi ile kabuklarınızı kırarak daha gözler önünde olacağınız bir zaman başlayacak. Bu dönemde kendinizi çok güzel bir şekilde ifade edebilir çevrenizi genişletme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir konuşmalarınızın etkili olduğu bir süreçten geçebilirsiniz.  

Yengeç burcunda yaşanan dolunayın etkisi ile sağlık gündemleriniz olabilir. Dolunayın etkisi ile çalışma arkadaşlarınızla ilgili iş ortamınızla ilgili çözülmesi gereken konular varsa bunları netleştirebilirsiniz. Hayatınızı organize etmek bu organizasyon içinde kendinize zaman ayırmak sizin için önemli olacaktır. Geçmişte size kırılan kişiler varsa bu dönemde size duygularını ve kırgınlarını açabilir ya da uzun süredir kırgın olduğunuz kişiler varsa siz duygularınızı karşı tarafla paylaşmak isteyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizde çalışma ortamınızdaki ki kişilerle ilgili önemli sırları ve sizden saklanan konuları öğrenebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, Venüs’ün kova burcuna geçmesi ile beraber kendinizi içsel olarak daha huzurlu hissedeceğiniz geçmişinizle barışacağınız bir etki alacaksınız. Ayrıca bu dönemde kendi değerinizin farkına varacaksınız ve geçmişte mali kayıplarınız olduysa bunları telafi etme fırsatı yakalayacaksınız. 

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile aşk hayatınızla alakalı kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar keşfetmediğiniz bazı yeteneklerinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Dostlarınızla arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile bir dostluk ve arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Yatırımlarınızla alakalı konularda önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde geçmişe dair sorunları çözebilir yada geçmiş ilişkilerinize dair yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendi değerlerinizi ortaya çıkarabilmek adına hangi stratejileri benimsemeniz gerektiğini hangi istikamette ilerlemeniz gerektiğini daha net fark edebilirsiniz.


2 Ocak- 8 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!