Haftalık Burç Yorumları- 20 Eylül Haftası

20 Eylül- 26 Eylül haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Eylül- 26 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Balık Dolunayı’nın yoğun etkisiyle giriş yapıyoruz. Tüm hafta büyük fark edişler içinde olacağımız, net kararlar alacağımız ve biraz içe dönük olmak isteyeceğimiz zamanlardan geçeceğiz. Fazlasıyla melankolik olup geçmişe özlem duyabiliriz. İlişkilerimizde özgür kalmak ile bağlanmak arasında kalabiliriz. Bu nedenle istediğimiz şeyin bir heyecan mı yoksa duygusallık mı olduğunu fark edemeyebiliriz. Hafta boyunca tembellik, uyuşukluk, dalgınlık ve unutkanlık etkisi hakim olabilir.

Çarşamba Perşembe ve Cuma günleri Venüs ve Uranüs karşıtlığı bir anda başlayan ilişkileri hayatımıza taşıyabilir. Birden başlayan biten ilişkiler yaşayabiliriz. Güzellik ve estetik işlemleri için birden keskin kararlar verip sonrasında pişman olabiliriz. Son olarak da düşünmeden para harcayabiliriz. Bu nedenle Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları özellikle bu etkiye dikkat etmeli. Herkese iyi haftalar dilerim.

20 Eylül – 26 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcuyla giriş yapıyoruz. Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, Dolunay 12. evinizde gerçekleşiyor olacak. Sizden gizlenen yada sizin gizlediğiniz konular Balık Dolunayı’nın etkisi ile açığa çıkabilir. Geçmişimizle ilgili birtakım yüzleşmeler yaşayabilir, kendi içinize dönüp yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Aynı zamanda Dolunay 6.evinizi etkisi altına alacağı için sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Uyku problemlerine, zehirlenmelere ve alerjik reaksiyonlara dikkat etmelisiniz. Bu süreçte meditasyon ve şifa çalışmaları yapmak Koç burçlarına iyi gelecektir. Aynı zamanda iş ortamınızda arkadaşlarınızdan ve çevrenizden olumlu destekler alıp yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Son olarak da hafta boyunca harcamalarınıza dikkat etmeli ve gelir gider dengesini korumaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, Dolunay 11. evinizi etki altına alıyor olacak. Geleceğe yönelik plan ve projeleriniz daha görünür hale gelebilir. Aynı zamanda yaratıcılığınız ve hayal gücünüz de artabilir. Ancak hayallerinizin ve planlarınızın gerçekçi bir zeminde olmasına dikkat etmelisiniz. Bu dönemde sosyal çevrenizdeki kişiler için ekstra fedakarlık göstermeniz gerekebilir. Fakat kendinizi zaman zaman kurban rolünde hissedebilirsiniz. 

Duygusal hayatınızla ilgili konularda büyük yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hızla değişen koşullar oluşabilir. İlişkilerde kıskançlık ve baskıcı davranışlar ön planda olabilir. İlişkisi olmayan Boğa burçları kendisini bir aşkın içinde bulabilir ancak hemen sonrasında bu kişinin size göre olmadığını düşünüp ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz. Hızlı başlayan ve biten ilişkiler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, Dolunay 10.evinizde yani sosyal statü evinizde yaşanıyor olacak. Kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. İş arayan İkizler burçları bu dönemde oldukça şanslı olacaklar. Bu nedenle kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Akademik konular, sosyal medya, eğitim ve yurtdışı konularında şanslı bir etkide olacaksınız. Fakat bu süreçte fazlasıyla alıngan ve kararsız davranışlarınız büyük fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Çalışma ortamınızda birtakım sırlar ortaya çıkabilir. Çalışma şartlarınız değişebilir. Özellikle iş hayatınızda kadın figürleri ile ilişkilerinize bu dönemde ekstra dikkat etmeniz gerekir. Aile hayatınızda bir takım gizli saklı olaylar açığa çıkabilir. Sizden gizlenen birtakım konuları öğrenebilirsiniz. Ya da sizin sakladığınız bir şeyler varsa açığa çıkabilir. Duygusal hayatınızda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, Dolunay 9. evinizde gerçekleşiyor olacak. İnançlarınızı, uzak mesafe ilişkilerinizi, yurt dışı ve eğitim konularınız tetikliyor olacak. Yeni bir eğitime başlayabilir, yurt dışında yabancılarla yaptığınız işlerde hukuksal süreçlerinizde olumlu bir akış içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda uzun mesafe yolculuklar gündeminiz olabilir.

Aile içinde geleceğe yönelik yatırımlar yapabilirsiniz. Aynı zamanla bir mal alımı ve satımı gündeminiz olabilir. Duygusal hayatınızla ilgili konularda da hızlı bir akış içinde olacaksınız. Hatta sosyal medya üzerinden tanıştığınız bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Son olarak da iniş çıkış yaşadığınız krizli bir ilişkiniz varsa özgürleşmek isteyip bitirme kararı alabilirsiniz. 

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, Dolunay yatırımlar ve harcamalar evinizde yükseliyor olacak. Finansal anlamda bir çok konuyu bu hafta çözüme ulaştırabilirsiniz. Ancak krediler, alacaklar ve verecekler konusunda iyi bir muhasebe yapmanız gerekecektir. Bu hafta hızlı bir para akışı trafiğiniz olacaktır. Hayalci davranışlar bir takım kayıplar yaşamanıza neden olabilir. 

Yakın çevre ilişkilerinizden ve ortaklı projelerden yana şanslı fırsatlar elde edebilirsiniz. Duygusal olarak bir takım korkularınız ve tedirginlikleriniz gün yüzüne çıkabilir. Bu nedenle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Aile içinde kadın figürleri ile anlaşmazlıklara düşebilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde ilişkilerinizde yol ayrımlarına gelebilir bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda bir ilişkiniz varsa fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Dolunay evlilik ve ortaklıklar evinizde tetikleniyor olacak. Duygusal hayatınızda ikilem ve kararsızlıklarınız artabilir. Aşk hayatınızda kendi kendinizi kandırdığınızı düşünebilir ya da karşınızdaki kişi tarafından kandırıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu süreçte olmayacak bir hayalin peşinden sürükleniyor olabilirsiniz. 

Duygusal hayatınızla ilgili konularda gerçekçi olmanız gereken bir süreç içinde olacaksınız. Hatta gizlediğiniz bir takım sırlar açığa çıkabilir yada sizden gizlenen bir takım konuları öğrenebilirsiniz. İş hayatınız ve kazançlarınız ile ilgili konularda şanslı bir haftada olacaksınız. Yeni kazanç kapıları elde edebilir, yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Aynı zamanda kardeşler ve akrabalarla ilgili gergin süreçler yaşayabilirsiniz. Özellikle akrabalarınızdan kadın figürleri ile ilgili kaotik durumlar oluşabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, Dolunay kariyer hayatınızı, günlük rutinlerinizi ve sağlık konularını ön plana çıkarıyor olacak. Yeni bir iş başlangıcı yapabilir ve tüm hafta boyunca iş hayatınızda yeni düzenler oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızda kendinizi fazlaca fedakar hissedip karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. Tüm bu konularda gerçekçi düşünmeniz gereken bir dönemdesiniz. 

Hesapta olmayan harcamalarınız ortaya çıkabilir gelir gider dengesini korumakta zorlanabilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda bir mücadele içine girebilirsiniz ve ilişkileriniz her zamankinden fazla olarak gündeminizi oluşturabilir. Aşk hayatınızda takıntılı davranmamaya ve fazla baskıcı davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız. Son olarak ise hafta boyunca yemenize, içmenize, alkol ve ilaç tüketiminize dikkat etmeniz gerekiyor sevgili Terazi burçları.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, Balık Dolunayı aşk hayatınızı, hobilerinizi ve çocuklar ile olan iletişimizi anlatan evde yükseliyor olacak. Aşk hayatınızda gizli saklı sırların açığa çıkması ve bunlar ile yüzleşmekte zorlanacağınız bir zaman sizleri bekliyor. Duygusal olarak kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz. İlişkisi olan ve ilişkisinde krizler yaşayan akrep burçları ilişkilerini bitirme kararı alabilir. 

Bu dönemde tutku dolu bir aşka başlayabilirsiniz ancak sonrasında duygularınız değişebilir. Bu nedenle gerçekçi bir tutum sergilemeniz gerekiyor. Aynı zamanda algı yanılması içinde yanlış kararlar verebilirsiniz. Kendinizi oldukça melankolik ve kurban rolünde hissedebilirsiniz. Duygusal hayatınız ile ilgili konular bir dizi testlerden geçebilir. Hızlı kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca çocukları olan Akrep burçlarının çocuklarıyla olan ilişkilerine bu dönemde oldukça dikkat etmesi gerekiyor. Bir takım krizli durumlar yaşanabilir.

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, Balık dolunayı 4.evinizde yani yuvanızı ilgilendiren konularda yükseliyor olacak. Aile içinde geçmişten bugüne yaşadığınız sorunlar çok daha fazla gün yüzüne çıkabilir. Evliliğinizde ya da ebeveynleriniz ile ilgili konularda çok daha fedakar olmanız gereken şartlar oluşabilir. Hatta gizli yürüttüğünüz bir ilişkiniz varsa bu durum ortaya çıkabilir ve kaotik bir durum yaşanabilir.

Balık dolunayı bazılarınız için boşanma kararı aldırabilir. Taşınma ya da ev içi tadilat konuları gündem olabilir. Kariyer hayatınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir ve geleceğe dönük projeleriniz hız kazanabilir. İlişkisi olmayan Yay burçları sosyal medyadan bir kişi ile aşk yaşayabilir ancak bu aşk fazla uzun sürmeyecektir. Hafta boyunca yakın arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan destekler alabilirsiniz. Son olarak da hafta boyunca sağlığınızda enfeksiyonlara açık bir etkide olabilirsiniz, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. 

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, hafta boyunca dalgın bir ruh halinde olup, mental olarak kendinizi huzursuz ve yorgun hissedebilirsiniz. Dalgın bir ruh halinde olmak kazalara ve kayıplara açık bir etkiyi getirebilir bu nedenle dikkatli olmakta fayda var. Kariyer hayatınızda önemli destekler alabilirsiniz. Yeni gelir kapılarınız oluşabilir kazançlarınızı arttırmak adına fırsatlar elde edebilirsiniz. Kısa vadeli planlar projeler ve eğitimler gündeminiz olabilir. 

Yakın çevre ilişkilerinde krizler oluşabilir ve sizden saklanan bir konu açığa çıkabilir. Duygusal hayatınızda sosyal çevrenizden tanıyacağınız bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Ancak bu kişinin sizin için doğru bir kişi mi yoksa yanlış bir kişimi olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak burçları ilişkilerinde iniş çıkışlar yaşayabilir ve içinde bulundukları ilişkiyi sorgulayabilir. Son olarak da tüm hafta boyunca yanılgılara açık bir etkide olacağınız için acele kararlar vermemeniz gerekiyor, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, Dolunay finans evinizde yükseliyor olacak. Kariyer hayatınızda yada kazançlarınız ile ilgili konularda kendinizi yönsüz hissedebilir bu nedenle yanlış kararlar vermeye açık olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı korumak ya da uzun vadeli yatırımlar yapmak konusunda gerçekçi hedefler belirlemeye özen göstermelisiniz. Aynı zamanda iş hayatınız ile özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

Duygusal hayatınızla ilgili konularda krizli durumlar oluşabilir ve anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Hatta hayatınızdaki kişinin hayalinizdeki kişi olmadığına karar verebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bir istifa ya da yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Uzun vadeli bir projeyi başlatabilir ya da uzun süreli bir eğitime başlayabilirsiniz. 

Balık Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, Dolunay burcunuzda yükseliyor. Bu hafta son derece duygusal ve hayalci olabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız da üst seviyede olabilir. Hayatınızın her alanında büyük bir değişim isteği içinde olabilir ancak kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Hafta boyunca büyük bir iç münakaşa içinde olabilir, kendinizle derin yüzleşmeler içine girebilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi güvensiz ve melankolik hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin için fedakarca davranmadığını düşünebilirsiniz. 

Hafta boyunca uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Medikal astrolojide Balık burcu ayakları yönettiğinden ayaklarınız ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Kariyer hayatınızla ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Ticari bir olayı başlatmak istiyorsanız iyi bir fizibilite çalışması yapmanız gerekiyor. Son olarak da tüm hafta boyunca enerjinizi yaratıcılık gerektiren konulara sanatsal konulara vermeniz faydalı olacaktır.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.