Haftalık Burç Yorumları- 20 Haziran Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 20 Haziran Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 20 Haziran Haftası

20 Haziran- 26 Haziran haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 20 Haziran- 26 Haziran Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın koç burcunda olması ile son derece hareketli enerjik duygularla haftayı başlatıyor olacağız. 

Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile her konuda daha hassas ve duygusal olabiliriz. Geçmiş konulara maziye köklerimize daha fazla yoğunlaşabiliriz. Ailevi meseleler ve güven arayışımız ön planda olabilir. Taşınma yer değiştirme ev içi konularımız ön planda olabilir.

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile sosyalleşme arzumuz artabilir. İkizler burcu duygulardan çok düşüncelerle ilgilidir. Dolayısıyla, sevgi gezegeni Venüs aslında, bu konumda kendini çok da rahat hissetmez. İkizler zaman zaman derinleşmekte ve bağlanmakta zorlanacağı için bu dönemde ilişkilerde sadakatle ilgili sorunlar yaşanabilir. Aynı anda iki kişiden hoşlanmak, iki kişi arasında karar verememek ve kendimizi bir çıkmazda bulmak da mümkün olabilir. İlişkilerimizde flörtöz olabilir yüzeysel ilişkilere çekilebiliriz. Bu dönemde yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, hobilerimizle ilgilenmek, ilgimiz olan bir konu hakkında eğitim almak isteyebiliriz.

20 Haziran- 26 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında ayın koç burcunda olması ile haftaya son derece enerjik bir başlangıç yapıyor olacaksınız. Her konuda daha istekli ve hevesli olacaksınız. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile odak noktanız eviniz yuvanız ve yaşam alanınız olacak. Bu dönemde bazı koç burçları taşınma kararı alabilir ya da ev içinde düzen değişimi yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizde ve yuvanızda daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte daha duygusal olabilirsiniz. Ebeveylerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. 

Hafta sonuna doğru Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olan koç burçları yakın çevreleri aracılığı ile yeni bir kişi ile tanışabilir. İlişkisi olan koç burçları ise partnerlerini ailesi ile tanıştırma kararı alabilir. Ayrıca yakın çevrenizdeki kişilerden ilişkinize dair önemli destekler almanızda söz konusu olabilir.  Bu dönemde yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Kısa ve uzun mesafe seyahat planlarınız hız kazanabilir. Kariyer hayatınızda ise projeler ve sunumlardan yeni gelir kapıları elde edebilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi daha kolay ortaya koyacaksınız ve çevreniz tarafından destekleneceğiniz etkilerde olacaksınız. Ayrıca ticari konularda önemli gelişmeler yaşarken anlaşma ve sözleşme gündemleriniz olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile parasal konularda hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız ve iletişiminizin artacağı bir süreçte olacaksınız. Salı günü yay burcunda yaşanacak dolunayda para evinizde gerçekleşiyor olacak. Dolunayın etkisi ile krediler alacak verecek konuları ve yatırımlarınızla alakalı önemli dönüşüm ve aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda hata yapmaya ve yanılgılara açık olabilirsiniz özellikle bankalar ile olan işlerinizde ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Duygusal hayatınızda ise dolunayın etkisi ile hızlı ve ani kararlar alabilirsiniz. 

Dolunay anında yaşanacak olan Mars Chiron kavuşumu içten içe kızdığınız ya da kırıldığınız uzun süredir içinize attığınız konularda öfke patlaması yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte sizi aşağı çeken kişilerden uzak durmalı kendinizi değersiz hissetmenize neden olan her şeyi bırakmalısınız ve parasal kazançlarınıza yönelmelisiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi kariyer hayatınızda sizi kısıtlayan şartları oluştururken çok daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bu dönemde fiziksel görüntünüzde kalıcı değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında sosyal çevreniz ile olan iletişiminiz hızlanacak, davetler organizasyonlar içinde kendinizi koşuşturma içinde bulabilirsiniz. Bir davetten diğerine gidebilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile parasal konularda ailenizden önemli bir destek görebilirsiniz. Ailenizin imkanlarını kullanarak bir yatırım yapabilirsiniz ya da parasal konularda sizin ailenize destek olmanız gereken bir konu olabilir. Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile Dış dünyaya yansıttığınız imajınız, kendiniz ile ilgili konular ön plana çıkacak. Çevreniz tarafından çok çekici bulunabileceğiniz, sözleriniz ve zekânız ile herkesin takdirini kazanabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu süreçte, size  daha sonraki zamanlarda yarar sağlayacak birçok önemli kişiyle tanışabilir, çevrenizi genişletebiliriz. 

Kalbi boş olan bir ikizler burcu iseniz hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Zekanız ile karşınızdaki kişiyi kendinize hayran bırakabilirsiniz. İlişkisi olan bir ikizler burcu iseniz partnerinizle olan diyologlarınız daha da güzelleşebilir. Kariyer hayatınızda ise duygusal değil mantıklı kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Bazen yaşadığınız haksızlıklar zor gelse de kesinlikle duygusal düşünmemelisiniz. İletişim kurduğunuz kişiler sayesinde güzel iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni bir eğitim için kolları sıvayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere, sahne sanatlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında iş hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni başlatmak istediğiniz süreçlere adım atabilirsiniz. Güneşin sizin burcunuza geçmesi ile sizlerin dönemi başlamış olacak. Bu süreçte hayatınızda geçmişe ait konular yeniden önünüze gelebilir. Sizler için aidiyetlik duygusu son derece ön plana çıkabilir. İlişkinizi ilgilendiren konular üzerinde partnerin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durum aşka karşı bakış açınızı ve aşka verdiğiniz değeri size sorgulatabilir. Partnerinizin beklentisi sizin beklentileriniz ile uymuyorsa zor bir süreçten geçebilirsiniz. Uzlaşmak güç olabilir. Her şeyi sakince gözden geçirmek ani kararlardan uzak durmanız gerekir. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile bilinçaltınız ve ruhsal durumunuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemde olacaksınız. Zihniniz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşatabilir. Hayatınızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğiniz bir ilişki içine çekilebilirsiniz. Bu dönemi sizler için inziva vakti diyebiliriz. Meditasyon ve şifayla iç dünyanıza ışık tutabilirsiniz. Gizemli konulara ilginiz artabilir. Daha zihinsel olaylarla ilgilenebilirsiniz. Bol bol okuyup, yazıp çizebilirsiniz. İlişki problemleriniz, özellikle aile büyüklerinizle çözüme kavuşabilir. Geçmiş ilişkinizden biri tekrardan size geri dönmek isteyebilir. Sağlığınıza vakit harcayabilirsiniz. Sağlık problemlerine dikkat etmelisiniz. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta  uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda ise yeni gündemleriniz oluşabilir. Ayrıca sosyal medyadan yürüttüğünüz işlerde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz.  Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile ideallerinizi arkadaşlıklarınızı yeniden gözden geçireceğiniz etkiler içinde olacaksınız. Vereceğiniz her türlü kararın sizin için sağlam ve ileriye hizmet eden kararlar olmasına önem vereceksiniz. Geçmiş ile içinde bulunduğunuz süreci kıyaslayabilirsiniz. Bu zaman zarfında kimler sizinle oldu kimler sizi yarı yolda bıraktı şeklinde sorgulamalar yapabilirsiniz. Hassasiyetinizin son derece yükseldiği bu süreçte mantıklı kararlar vermek zor olurken her türlü konuda duygusal kararlar verebilirsiniz. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile şansınızın oldukça açıldığı bir döneme gireceksiniz. Sosyal hayatınızda kendinizi oldukça mutlu hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yeni ilişkiler yeni tanışmalar sizlere kendinizi çok iyi hissettirecek . İlişkiniz yoksa entelektüel çevrelere girebilir, bu ortamlarda tanışacağınız kişilerle yeni bir şeylere başlayabilirsiniz ya da sosyal medyadan tanıştığınız bir kişi ile yeni bir aşkı başlatabilirsiniz. Ayrıca hobilerinizden kazançlar elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına ne varsa enerjinizi harcayacağınız bir dönem olacaksınız. Yeni eğitimler, yeni çevreler, yeni kurslar kısacası bilginizi ve yeteneklerinizi artıracak her seçenek için harekete geçeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında alacak verecekler banka işlemleriniz gündeminiz olabilir. Ortaklaşa kazançlarınız ile ilgili yeni hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile eski bir tanıdık veya arkadaşınız vasıtasıyla bir iş teklifi alabiliriz. Bazılarınız eski işine geri dönebilir. Eskiden tanıdığınız bir arkadaşınızla iş yapma kararı alabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise güvende olma ihtiyacınız artabilir. Daha gerçekçi ve kalıcı ilişkilere çekilmek isteyebilirsiniz. Her konuda daha ciddi kararlar almaya meyilli olabilirsiniz. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile kariyerinizle ilgili konularda parlayabilirsiniz. Aynı anda birden fazla projeyi yada işi yürütmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda hem parasal olarak hem hak ediş olarak beklentileriniz karşılanabilir. Bulunduğunuz her ortamda gücünüzü gösterme fırsatı elde edebilirsiniz. Üstlerinizden önemli destekler alabilirsiniz.  Hislerinizin güçlü olacağı bu dönemde rüyalarınızdan önemli mesajlar alabilirsiniz. Bazı başak burçları yoga ve meditasyona yönelebilir. Sağlığınızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aile içinde bazı gerginlikler yaşanabilir. Aile bireylerinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Ev içinde kazalara açık bir etki alabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında duygusal hayatınızda ve ilişkilerinizde yaşanacak hızlı bir trafik olabilir. Eşinizin veya ortaklarınızın gündemi sizin gün içindeki akışınızı etkileyebilir. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile ailenizle bir araya gelebilirsiniz uzak akrabalarla iletişiminiz yoğun olabilir. Hayatınızı yakından ilgilendiren iş veya özel bir meseleyle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz. Kısa bir eğitim, staj, dil öğrenmek, sanat veya eğitmenlik gibi konular da kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde, duygusal değil, tamamen bilinçli bir şekilde durumu ele almalısınız. İş değişimi düşünen yengeç burçları seçimlerinizi yaparken gitmeyi düşündüğünüz yer, kabul edilecek işin niteliği hakkında çok iyi araştırmada bulunmalısınız. Parasal yönden beklentileriniz karşılanmıyorsa aile içinde ve iş hayatınızda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile akademik yaşantınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. Elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmemeye veya düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir. İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz. Kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz.   

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında günlük rutinlerinizde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çalışma ortamınız iş akışınızda yenilikler yaşayabilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile yolculuklar, iş girişimlerimiz, çevremizdeki insanlarla olan ilişkimiz, eğitimle alakalı meselelerde gayet ciddi bir şekilde hareket etmemiz gerekebilir. Her konuda ideallerinize yönelerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte duygularınızla değil her konuda mantığınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önünüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Beklediğiniz paralar varsa sizin için şanslı bir dönem olacak. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz kabul evrakları veya kurul kararları olumlu çıkabilir. Parasal konularda geliriniz yetmediğini düşünebilirsiniz. İlişkilerde daha esnek olacak ve  yeni bir kimlik kazanacaksınız. Duygusallığınız hat safhada olabilir. Bazen sizde bu kadar hassas olmanıza şaşırabilirsiniz. Gizemli konulara olan merakınız artabilir. Her konuda daha da derinleşmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde daha tutkulu bir dönem yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda bütünlük duygusu hakim olabilir. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında aşk hayatınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni tanıştığınız bir kişi oldukça ilginizi çekebilir. Duygusal hayatınızda bir ilişkiniz var ise uzun süredir istediğiniz bir şeye birlikte adım atma kararı alabilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile ortaklaşa işlerinizde ve ikişkileriniz de alma verme dengesine son derece dikkat etmelisiniz. İmza attığınız her işte sağlamlık aramalı ve uzun dönemli düşünmelisiniz. İmza attığınız işlerde şartları ve koşulları detaylıca değerlendirmelisiniz. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızda uzun vadeli ilişkilere çekilebilirsiniz. Mevcutta bir ilişkiniz varsa evlilik teklifi alabilirsiniz. İlişkilerinizde geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda oldukça şanslı ve keyifli bir süreç içinde olurken aşk hayatınızda paylaşımcı olabilirsiniz. Partnerinize kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Her konuda anlaşmak ve ortak noktada buluşmak sizler için daha kolay olabilir. Sevgilinizle keyifli bir tatile çıkabilirsiniz. Paylaşımlarınızda çok daha iyimser olabilirsiniz. Parasal konularda ise fazla iyimser olmamanız gereken bir süreçte olacaksınız. Riskli yatırımlardan ve sonunu düşünmeden hevesle başlattığınız işlerden yana kayıplar yaşama ihtimaliniz olabilir. Finansal konularda keyfi giderleriniz olabilir. Yapacağınız keyfi harcamalar sonraki dönemlerde sizleri zora sokabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında ailevi konularınız ev ve yuvanızı ilgilendiren meseleler ön planda olabilir. Aile içi meselelerde agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile eski meseleler tekrar gündeminiz olabilir. İster ilişkimiz ister kişisel anlamdaki girişimlerimiz olsun baskın tavır sergileyerek dediğimizi yaptırmaya meyilli olabiliriz. Basın tavırlarınız çevrenizdeki kişilerle aranızda ki sorunların daha da görünür hale gelmesine neden olabilir. Her konuda çevrenizdeki kişilerle uzlaşmak yerine sonuç alma odaklı bir tavrınız olabilir. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile çalışma koşullarınız, iş yeriniz, sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir döneme girebilirsiniz. İş yerinizde yeni insanlarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Ofis ortamında terfi alabilirsiniz. Maaşınızda ciddi artışlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde önemli iş fırsatları kapınızı çalabilir. Hayatınızın her zamankinden daha iyi bir düzene doğru ilerlediğini hissedebilirsiniz. Sağlığınıza ise bu süreçte ekstra dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizdeki koşturma sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Uyku ve beslenme düzeninize gereken önemi vermelisiniz. İkili ilişkilerinizde ise çevrenize karşı gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Daha duygusal kararlar alabilirsiniz. Bu tarafınızı gören kişilere karşı bu dönem tedbirli olmalısınız. İyi niyetinizden çıkar sağlamak isteyenler olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında sunumlar projeler tanıtımlar ile ilgili yoğun bir gündeminiz olabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki kişilerce desteklenebilir. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile duygusal anlamda kendinizi her şeyden uzak tutarak, güvenliğinizi, geleceğinizi, iş hayatınızı, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Şu andaki mevcut durumlar üzerinizde bir hayli baskı yaratabilir. Aslında yapılması gereken kendinize yüklenmek yerine bilakis rahatlamanızı sağlayan aktivitelere yönelmektir.  İç dengenizi korumak sizin için her zamankinden önemli olabilir. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme gireceksiniz. İlişkiniz yoksa, aynı anda birçok kişiden etkilenebilir, seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde, çok eğleneceğiniz, birlikte gezip tozacağınız keyifli planlar yapabilirsiniz. Hobileriniz ile ilgili eğlenceli eğitimlere katılmanız söz konusu olabilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak için de ideal bir dönemde olacaksınız. İlişkisi olmayanlar için de aşk adına şanslı bir dönem olacak. Maddi gelirinizdeki artış gözünüzü boyayabilir. Hayallerinizdeki imkanlara sahip olabileceğiniz hissine kapılabilirsiniz.Sağlığınızı daha güçlü hissedebilirsiniz. Psikolojiniz hiç olmadığı kadar pozitif olabilir. Hem fiziksel hem ruhsal olarak zinde olacaksınız. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Sevdiğiniz kişiden haber alabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizi ilgilendiren bir haber de sizi olumlu etkileyebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında parasal konular gündeminiz olabilir. Alacak verecek meseleleri içinde gün boyunca kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz. Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile aşk hayatınızı ilgilendiren konularda geleceğinizi düşünerek kararlar vermelisiniz. Karşınıza çıkan kişinin ailesine, değerlerine, bize ve bizim ailemize vereceği önemi gözetmelisiniz. Kendimizi güvende hissetmediğiniz, soru işareti taşıyan işlere kalkışmamalısınız. Güven sizin için bu dönemde olmazsa olmazınız olmalı .Bu dönemde kendinize olan inancınız her şeyin önünde olmalı hayat planınızda isteklerinizi gerçekleştirmek için yol alırken kararlı adımlar atmalısınız. 

Venüs’ün ikizler burcuna geçmesi ile aileyi ilgilendiren maddi gelişmeler yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir. Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Evinizde, ailenizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağınız bir döneme giriyor olacaksınız. Bu dönemde eve giren çıkan sayısı artabilir. Çok sayıda misafir ağırlayabilir, arkadaşlarınız ile ev ortamında keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Büyüklerinizle ilgili güzel haberler alabilir, onlardan destek görebilirsiniz. Evde değişiklikler yapabilirsiniz. Hane değişikliği gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilere daha sıcak bakmaya başlayabilirsiniz. Duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir.  


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!