Haftalık Burç Yorumları- 20 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-20-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-20-mart-haftasi

20 Mart-26 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Mart-26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Venüs KAD kavuşumu kadersel işbirliklerini ve ilişkileri hayatımıza getirebilir. 21 Mart günü Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile kendimizi çok daha enerjik pozitif hissedebiliriz. Bu dönemde daha rahat inisiyatif alabilir riskli konulara meyilli olabiliriz. Ayrıca her konuda kendimizi ön planda tutabilir bazen bencil davranabiliriz. Hızlı kararlar alıp aynı hızda harekete geçebiliriz. Tahammül seviyemiz her zamankinden daha az olabilir.

Koç burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile yaşantımızda önemli yeni başlangıçlar yapabiliriz. Özellikle de ilişkilerde yeni bir dönemi başlatabiliriz. Ancak Yeni Ay dispozitörü Mars’ın ikizler burcunda ve son derecelerde olması Güneş- Mars ve Ay Mars karesi ilişkilerde bencil ve hırslı davranabileceğimize işaret ederken dürtüsel davranışlarımızdan sonrasında pişmanlık duymamıza neden olabilir.

23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna geçmesi ile hayatımızda yeni bir dönem başlatıyor olacağız. Yaşantımızda krizler yaşadığımız konularda bir dönüşüm enerjisi söz konusu olurken sesimizi her zamankinden fazla duyurabiliriz. Özgürlük ihtiyacımız her zamankinden fazla olabilir.

Cumartesi günü Mars’ın Yengeç burcuna geçmesi ile harekete geçmek istediğimiz konularda pasif agresif bir tutum sergileyebiliriz. Bu dönemde daha fazla içe dönebilir alıngan tavırlar içinde olabiliriz. Ayrıca öfkemizi içimizde biriktirip fevri çıkışlar yapabiliriz.

20 Mart-26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta yeni başlangıçlar önünüze çıkacak. Bir şeyi bitirmeye çalışıyor, artık son vermek istiyor olabilirsiniz, ya da tamamlamanız gereken bir iş varsa, bunu tamamlayıp yeni başlangıçlara geçiş yapacaksınız. Yeniliklere çok uygun olan bu haftada yeni iş, yeni ilişki, yeni bir proje gibi şeylere başlamak için mükemmel bir zaman. Şansın hep sizinle olacağı bu dönemde kapılarınızı korkmadan yeniliklere açabilirsiniz.

Hayatınızın dümenini kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Bir süredir inişli çıkışlı zamanlar geçirdiyseniz bile bu artık sona erecek. Ev ya da aile ile ilgili yaşayacağınız bir sorunu aşmanızda bir kadının yardımına ihtiyacınız olabilir. Yardım istemekten çekinmemelisiniz. Kariyer hayatınızda sorumlu olduğunuz proje ya da ekibinizin başarısı ile gözler üzerinize çevrilecek. Yeni sorumluluklar almanız için iş arkadaşlarınız tarafından destekleneceksiniz.

Bu hafta aklınızdan o kadar çok düşünce geçecek ki biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Fiziksel aktivitelere daha çok zaman ayırmanız gerekebilir. Baharın gelişiyle birlikte aşk hayatınız da oldukça canlanacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa fazlasıyla romantik bir hafta geçirmeye hazır olmalısınız. Yalnızsanız hayallerinizdeki aşka bu hafta kavuşabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta hedeflerinize ulaşmanız için gereken tüm olumlu etkiler sizinle birlikte olacak. Eğitim ya da iş hayatınızla ilgili geçmeniz gereken bir sınav ya da mülakat varsa son adımı başarı ile atarak hedefinize ulaşacaksınız.  

Bu hafta yaşayacağınız olaylar size eskiden aynı şeyleri yaşamış hissi verebilir. Ya da yeni tanıştığınız bir insanı uzun zamandır tanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Geçmişiniz size geri dönüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Uzun zamandır duygularınızı açık etmekten çekinseniz de artık bundan vazgeçmenizin zamanı gelmiş görünüyor. Size yardım etmeye hazır olan çevrenizdeki insanlara izin vermelisiniz. Bu yakınlarınızla bağlarınızı da güçlendirecektir. 

Hayatınızla ilgili bazı konularda inatçı tavrınız sizi zor durumlara ya da hayatınızdaki kişilerle tartışmaya itebilir. Kararlı olduğunuz konular olmalı ancak inatçı olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu hafta kendi iç duygularınıza dönüş yapacaksınız ve size zarar veren kararlarınızdan vazgeçmek için uygun zamanda olacaksınız.  Geçmişiniz ve kararlarınızla ilgili doğru bir iç görüye sahip olacaksınız.  Aşk hayatınızda da sadece kendinizi düşünerek aldığınız kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Hayatınızdaki kişinin ya da partner adayınızın da isteklerini göz ardı etmemelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta şansınız çok yüksek. Özellikle finans alanında önünüze kaçırılmayacak fırsatlar gelebilir. Bu borsa da kazanım olasılığı olabilir, şirketinizin size ek gelir ya da avantaj sunması olabilir, bir işletmeniz varsa yeni bir planlamaya gidebilirsiniz. Gelecek planlarınızın gelişmesi için önemli bir döneme giriyorsunuz.  Para size kendi sezgilerinize başlı kararlarınızla gelecek ancak gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekli olduğunu unutmamalısınız.

Bu hafta arkadaşlarınızla oldukça sık bir araya gelebilir, son derece iyi vakit geçirebilirsiniz. Sosyalleşmek size o kadar iyi gelecek ki bu hareketliliği rutininize eklemek isteyebilirsiniz. Hayatınızdan çıkardığınız ya da göz ardı ettiğiniz bir yakınınız varsa bağlılığınız ve ilişkinizin tekrar güçlendiği bir döneme gireceksiniz. Hayatınızda geçmişte bıraktığınız bir kişi varsa arkadaşlık anlamında yeni bir döngüye girerek ilişkinizi düzelteceksiniz.

Aşk hayatınızda diplomatik tavrınızla tartışmaları çıkmadan sorunları halledeceksiniz. Ilımlı tavrınızı korumanız ilişkinizde önemli rol oynayacak. Yalnızsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda karşınıza ilginizi çekecek birisi çıkabilir, cesur olmaktan korkmamalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta çok yardıma ihtiyacınız olacak bir konuda tam da zamanında büyük bir yardım alacaksınız. Bu işinizle, finansal işlerle ya da hobi alanlarınızla ilgili olabilir. Bu yardım size ilaç gibi gelecek. Etrafınızda akıl hocası gibi göreceğiniz birisi varsa onunla daha yakın arkadaşlığa geçebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni başlangıçlara çok açık olan bu dönemde yeni bir başvuru yapabilir, iş değiştirebilir ya da mevcut işinizde büyük bir değişim, yükselme yaşayabilirsiniz. İşleriniz artık bir sonraki aşamaya taşınacak. Yeni başarılar kazanacağınız bu dönemde alacağınız övgüler sizi utangaç yapabilir. Buna alışmalısınız çünkü kariyer hayatınızın parladığı çok olumlu ve aktif olduğu bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. 

Yeni fikirler ve enerjiyle dolu olacağınız bu haftayı son derece üretken geçireceksiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla kişisel hedeflerinize ulaşmanız an meselesi olacak. Bu sağlıklı yaşam, eğitim ya da kişisel gelişim hedefleriniz ile ilgili olabilir.

Aşk hayatınızda yüksek enerjiniz ile birlikte tutkularınıza göre hareket edeceğiniz bir haftadasınız. Ancak bencil olmamaya çalışıp, bazen taviz verebileceğiniz konular olabileceğini unutmayın. Partnerinizin isteklerini göz ardı etmemeye, onun da isteklerine saygı duymaya dikkat etmelisiniz.  Yalnızsanız bu yüksek enerjinizle tam da istediğiniz gibi birisi ile karşılaşma şansınız çok yüksek.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işlerinizi kolaylıkla yoluna koyacaksınız. Son derece üretken bir dönemde olacağınız için işlerinizi kısa sürede halledip kendinize zaman ayırabileceksiniz. Size zaman kazandıran rutinler keşfediyor olabilirsiniz. Kariyer alanınızda gücünüze güç katacağınız bir dönem önünüzde.

Bu hafta seyahat planı yapmanız muhtemel olabilir. Hemen çıkmasanız da uygun fırsatları gözden geçirip gelecek tatilinizi planlayabilirsiniz. Hafta boyu düşünceleriniz içinde kaybolacaksınız. Yeni şeyler keşfetmek için sezgilerinize güvenmelisiniz. Güçlü sezgileriniz ve yaratıcılığınızla yapacağınız yeni atılımlar size çok fayda getirecek. Hafta sonuna doğru özgüvenli tavrınız ve başarınızla parlayacaksınız. 

Gelecekle ilgili sezgileriniz de oldukça güçlü olacak, o yüzden bu dönemde karşınıza çıkacak insanları gelecek planınıza dahil etmeye karar verebilirsiniz. Bu günlerde fazla içine dönük bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ancak sabırla beklemelisiniz, doğru zaman geldiğinde ilerlemeniz çok daha kolay olacaktır. Aşk hayatınızda fazla öfkelenmemeye dikkat etmelisiniz. Sorunları daha sakin ele almaya çalışıp gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yeni gelir kaynakları keşfedebilirsiniz. Şu ana kadar fark etmediğiniz bir ek gelir düşüncesini hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda son derece başarılı olacağınız bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Bu başarınız ortaklıklarda, iş konularında ve ilişkilerde de geçerli olacak. Özellikle para konularında yeni kararlar almak için uygun koşullar önünüzde olacak.

Bu hafta hayatınızı yönlendirmek, işlerinizi organize etmekte fazlasıyla becerikli olacaksınız. Yakınlarınızdan da bu konuda yardım almanız mümkün olabilir. Enerjiniz yüksekken bekleyen tüm işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Geçmişte yaşanan bir sorun bu dönemde sizi başka konularda tetikleyebilir. Kendinizi ifade ederken geçmişten gelip sınırlayan bir inanç ya da alışkanlık varsa bundan kurtulmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Bunu düzeltebilmek için kendinizle baş başa zaman geçirmeniz gerektiğini unutmayın. 

Aşk hayatınızda bu dönemde tanışacağınız birisine aşırı derecede ilgi duyabilirsiniz. Çekim gücünüz ve libidonuz fazlasıyla yüksek olacak, ancak daha sonra üzülmemek için ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Ya da bu yüksek enerjinizi güzel şeyler yaşamak yerine tartışma enerjisine çevirmemelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yapacağınız küçük bir değişiklik hayatınızda büyük bir etkiye sebep olabilir. Bu günlük rutinde yaptığınız işler olabilir, duygusal alanda kendinizde fark ettiğiniz bir davranış olabilir, yaşam tarzınızda değişiklikler olabilir. Bu değişim hamlenizin hayatınıza olumlu büyük etkisi olacak.

Kariyer alanınızda son derece motive çalışmalar yapacaksınız. Fazla öne çıkmanız üst kademedeki iş arkadaşlarınızı sinirlendirebilir ama bu sizin motivenizi bozamayacak. Yeni fikirlerinizi öne sürmekten vazgeçmeyin.

Bu hafta ikilemde kaldığınız konularda olayları akışına bırakmak yararınıza olacak. Belirsizlikler canınızı sıksa da sabırlı olmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru her şey yoluna girecek. Arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilir, sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Aşk hayatınızda önümüzdeki haftalarda hayallerinizdeki ilişkiyi yaşama fırsatınız olabilir. Bu geçmişten tanıdığınız birisi ya da eski sevgiliniz olabilir. Şu an da daha çok ilginizi çekecek ve olumlu şeyler yaşayacaksınız. İlk adımı sizin atmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz, cesur davranmanızın size bir şey kaybettirmeyeceğini unutmayın. Aşk hayatınızda yeni bir başlangıç, yeni bir döneme giriş yapacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta tüm dikkatiniz tek bir yerde toplanacak. Bu iş alanınız olabilir, yeni hobiniz olabilir ya da oyun gibi bir bağımlılık olabilir. Başka şeylere odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz.  

Kariyer alanınızda da yenilikler söz konusu olacak. Yeni bir yerde yeni insanlarla çalışmaya başlayabilirsiniz. Ya da mevcut işinizde size yeni görev ve sorumluluklar verilebilir. Bu kariyerinizin parlaması için çok uygun bir zaman. Refah seviyenizi de bu yeniliklerle yükselteceksiniz, kazancınız artacak.

Hafta başında kendinize belirlediğiniz hedefleriniz için motive şekilde çalışacaksınız. İsteğiniz olduğu sürece elde etmekte zorlanmayacaksınız. Bu hafta yüzleşmek istemediğiniz konularda kimseyle tartışmaya girmemelisiniz. Bazen görmezden gelmeniz gereken konular olabileceğini unutmayınız. 

Aile ile ilgili konular bu dönemden itibaren daha ön plana çıkmaya başlayacak. Ailevi konulara yaklaşımınızda, tavrınızda bir dönüşüm sürecine gireceksiniz. Aşk hayatınızda sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Bir süredir peşinden koştuğunuz birisi varsa beklediğiniz fırsat önünüze gelecek. Romantik bir ilişkiye hazır olun. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evinizde huzur bulacaksınız. Evde zaman geçirmeniz size kişisel bakımdan çok iyi gelecek. Eviniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Hafta boyunca bazı çalkantılı durumlarda kalabilirsiniz. Hem zihinsel hem de duygusal olarak rotanızı tam belirleyemeyebilirsiniz. Bu hafta işleri yönlendirme konusunda kendinize fazla güvenmemelisiniz. Yoksa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu etki hafta sonuna kadar sürecek. Hareketli bir hafta sonu sizi bekliyor. Hayatınızın yönü istediğiniz şekle girmeye başlayacak.

Kariyer hayatınızda son derece yaratıcı çalışmalar yapacaksınız. Yeni fikirlerinizi paylaşmak kendinize güveninizi yükseltecek. Takım çalışmalarında uyumlu olmaya daha çok dikkat etmeniz size fayda getirecektir. Finansal konularda alacak verecek gibi sorunlarınız varsa bunlarla ilgili zorlu bir hafta geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yeni flörtler, yeni romantik maceralar yaşayabilirsiniz. Bu planladığınız bir şey olmayabilir, birdenbire karşınıza çok ilginizi çeken birisi çıkabilir. Ya da bu zamana kadar ilgisini hissettiğiniz birisi birden sizin de ilginizi cezbedebilir. Hayatınızda yeni bir döngü başlangıcındasınız. Çocuk sahibi olmayı istiyorsanız bu dönem müjdeli haberler alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta tüm evrak işleriniz sonuçlanıyor. Size sorumluluk yükü getiren konular, uzun süredir çözülmesini beklediğiniz bir başvuru gibi süreçler bir bir ortadan kalkacak. Bu size fazlasıyla rahatlama sağlayacak.

Kariyer hayatınızda da uzun zamandır çözemediğiniz bir konu ya da yanıt beklediğiniz bir durum varsa bu hafta sonuçlanacak. Buna bağlı olarak da gelirinizin artması söz konusu olacak. Para konuları ile ilgili bir dönüşüm gerçekleşecek.

Ayrıca önünüze saçma bulduğunuz sorunlar çıkabilir. Sağduyunuzun yüksek olduğu bu dönemde bunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz.

Bu hafta evinizde büyük bir yenilik söz konusu olabilir. Yeni büyük bir eşya alabilir, taşınabilir, ya da bir evcil hayvan sahiplenmek için adım atabilirsiniz. Evinizde bu yenilikle bir rahatlama yaşanacak. Ev ile ilgili olaylarınız bu hafta biraz daha ön planda olacak.

Aşk hayatınızda uzun süredir peşinde olduğunuz bir kişi varsa bu hafta şansınız çok yüksek olacak. Yüksek enerjinizle onun ilgisini cezbedebilir, yeni bir ilişkinin temelini atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa romantik bir hafta sonu kaçamağı  sizi bekliyor.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta finansal açıdan çok şanslısınız. Kazançlarınız birden artacak, bunun için konfor alanınızın biraz dışına çıkmanız gerekebilir, cesur olmalısınız. Bu hafta aile, akrabalar ile ilgili gündemler söz konusu olabilir. Ortak bir buluşma ayarlayabilir ya da uzaktaki bir yakınınızı ziyarete gidebilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek size fazlasıyla iyi hissettirecek.  

Hafta başında hedeflerinize ulaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Siz işleri düzeltmekle uğraşırken karşınıza ikna etmekte zorlandığınız kişiler çıkabilir. Ancak sağduyulu yaklaşımınızla olası tartışmaları engelleyeceksiniz. İş arkadaşlarınızın yaklaşımına daha ılımlı davranmak zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizin yoluna girmesi için birkaç gün sabretmeniz gerekebilir.

Hafta sonuna doğru sağlığınız sizin için daha önem kazanacak. Tekrar spora başlayabilir, diyet listesi edinebilir, ertelediğiniz bir doktor kontrolüne gitmeye karar verebilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz değişim isteğinde olabilirsiniz. Ancak partnerinizin düşüncelerinin değişmesinden korkabilirsiniz. Biraz cesur olup açık iletişim kurma yoluna giderseniz ilişkinizi istediğiniz yöne çevirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta etrafınız fırsatlarla çevrili olacak. Bu uzun süredir almaya çalıştığınız aradığınız bir şey, satmaya çalıştığınız bir şeyin satışı, yeni bir iş, yeni bir ek gelir kapısı olabilir. Bu hafta yeni finansal kazanımlar söz konusu olacak. Hafta başında fazlasıyla enerjik olacaksınız. Oldukça üretken olabilir, evde düzen işlerinizi tamamlayabilir, spor saatlerinizi uzatabilirsiniz. Ertelediğiniz, yapmak istemediğiniz ne kadar işiniz varsa sonuçlandıracaksınız.

Hafta boyunca sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ufak kazalar, sakarlıklar söz konusu olabilir. Ekstradan dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Bu dönemde yenilikler sizinle olacak. İşinizde yeni bir proje olabilir, aşk hayatınızda yeni bir ilişki olabilir, yeni olumlu deneyimler söz konusu olacak. Bu gelişmelerin içinde sizi aşağı çekmeye çalışan insanlar olabilir, odak noktanızı değiştirmeden devam etmelisiniz. İnsanlara fazla şefkat gösterme alışkanlığınızdan vazgeçmeniz gerekebilir.

Aşk hayatınızda da yenilikler söz konusu olacak. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkinin başlangıcı söz konusu olabilir. Bu dönem bir ilişkiye başlamanız için çok uygun. Mevcut bir ilişkiniz varsa yeni bir döneme giriyorsunuz. İlişkiniz bir adım daha ciddileşebilir, yeni ortak kararlar verebilirsiniz.


20 Mart – 26 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!