Haftalık Burç Yorumları- 20 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-20-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-20-mayis-haftasi

20 Mayıs-26 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Mayıs – 26 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yardımlaşma konuları gündemimizde olacak ve maneviyatımız oldukça güçlü olabilir. Kırgın olduğumuz kişileri affetmemiz mümkün olabilir. Ayrıca cesaret gerektiren işlerde kaderimizi etkileyecek güçlü atılımlar yapabiliriz. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle iletişim konularında daha atılgan olabiliriz. Kısa mesafe seyahatlerimiz bu süreçte hız kazanabilir, ancak dedikodudan ve yüzeysel ilişkilerden uzak durmalıyız.

Salı günü iletişimsel konulara dikkat etmeliyiz. Çevremizdeki kişilerle fikirsel çatışmalar yaşamamız mümkün olabilir. Gergin ve huzursuz bir ruh hali içinde olabiliriz. Etkili ve önemli konuşmalar yapmak istiyorsak Çarşamba gününü beklemeliyiz.

Perşembe günü Yay burcunda gerçekleşecek dolunay, yürekten inandığımız ve zorlandığımız adaletten ayrılmadığımız konularda sürpriz tamamlanmalar yaşatabilir. Dolunayda ilişkiler, ortaklıklar, hak-hukuk, yurt dışı seyahatler ve eğitim konuları gündemimizde olabilir. Geçmişte yara aldığımız konularda hiç beklemediğimiz şekilde şifalanmamız mümkün olabilir, ancak abartıdan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Hiç beklemediğimiz konularda şans yüzümüze gülebilir, ancak kontrollü olmaya özen göstermeliyiz. Bu süreçte her konuda aşırı iyimser olup risk alabilir ve sonrasında pişmanlık duyabiliriz. Özellikle hızlı ilişkilere başlayıp aynı hızda bu ilişkileri bitirme kararı alabiliriz. Ani boşanmalar dolunayın etkisiyle hız kazanabilir. Ani vereceğimiz kararlarda sonrasında pişmanlık yaşayabiliriz. Ayrıca kibirden uzak durmalıyız. Sağlık açısından bacaklar ve karaciğer rahatsızlıklarına dikkat etmeliyiz.

Cumartesi günü yanılgılara, aldatılmalara ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Duygusal konularda ise ilişkilerimiz oldukça güçlenebilir. Duygusal hayatımızda ciddi adımlar atarak önemli dönüşümler yaşayabiliriz.

Pazar günü Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle bir yıllık süreçte iletişim konularında oldukça şanslı olabiliriz. Ancak Jüpiter, İkizler burcunda düşük pozisyondadır; karşıt burcu Yay’ın yönetici gezegenidir. Bu nedenle, Jüpiter İkizler burcundayken her konuda derinleşmeye ve yüzeysellikten uzak durmaya dikkat etmeliyiz. Aksi takdirde elde ettiğimiz şans ve fırsatlar geçici olabilir.

20 Mayıs- 26 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, değişiklikler yaşayabileceğiniz, hayatınızı olumlu yönde etkileyecek fırsatlar önünüze çıkabilir. Hafta ortasından itibaren işle ilgili konulara dikkatli yaklaşabilirsiniz. Özellikle rakibiniz olan iş arkadaşlarınıza karşı dikkatli davranmanızda fayda olacaktır.

Finansal konularla ilgili hafta genelinde olumlu etkiler altında olacaksınız. Gelir artışları yaşayabilir, yatırımlarınız daha hızlıca değerlenebilir ve beklediğiniz olumlu haberleri alabilirsiniz. Geçtiğimiz aylarda neyi başarmak için çalıştıysanız ve emek verdiyseniz, artık bunlar için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Hayatınız güzel anlamda değişime uğrayacak.

Hafta genelinde eviniz ile ilgili yeni başlangıçlar, çok istediğiniz yenilikler artık gerçekleşebilir. Yeni bir eşya alabilir, ev değiştirebilir ya da ev almak istiyorsanız uygun fırsatı yakalayabilirsiniz. Evinizle ve kendinizle ilgilenirken yakınızdaki bir kişi size fazlasıyla destek olacak. Yakın arkadaş ve ailenizle daha fazla zaman geçirmeye başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ileriye dönük ciddi kararlar alma aşamasına geçebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu dönemde her şey çok fazla sorgulayacağınız için yeni bir ilişkiye başlamak sizin için sorun yaratabilir. Özellikle sosyal medya üzerinden tanışacağınız kişilere karşı güven problemi yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinizi çok çalışkan ve hırslı hissedebilirsiniz. Bir süredir aklınızda olan yapacağınız işler, bekleyen konular, gelecekle ilgili planlarınızın hepsini tamamlamak için harekete geçeceksiniz. Yüksek enerjiniz ve yaratıcılığınızla ilerletmek istediğiniz, odaklandığınız hedefleriniz varsa şu anda adım atmak için uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bazı finansal hedefler belirleyebilir ve para kazanabileceğiniz yeni yollar keşfedebilirsiniz. Fazla risk almamaya dikkat etmeniz gereken bu dönemde, daha tutarlı ve emin olduğunuz şeylere para harcamalı ya da yatırım yapmalısınız. Kısa süre içerisinde hayatınızdaki para akışı artacak.

Hafta genelinde son derece yaratıcı ve enerjik hissedeceksiniz. Ayrıca kendinizi ifade etme isteğiniz oldukça yüksek olacak. Bu isteğiniz kendinizi geliştirmek için alabileceğiniz eğitimlere ya da kurslara başlamanıza da sebep olabilir. Bu hafta itibariyle daha girişken, daha aktif ve hareketli günler geçirmeye başlayacaksınız.

Aşk hayatınızda duygularınızı daha net ifade ettiğiniz, duygularınızda ve ne istediğinizden daha emin olduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha ciddi kararlar alacağınız, ortak hareket edeceğiniz konular gündeminize gelebilir. Eğer yalnızsanız iş ortamınızdan bir kişi ile yakınlaşabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta aileniz ve yakınlarınızla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Birlikte planlar yaparak ortaklık ya da ortak seyahatler gibi konular gündeminize gelebilir. Hafta başında özellikle kardeşleriniz ile ilgili yaşadıkları bir sorun ya da destek bekledikleri konularda onların yanında olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda haftanız oldukça yoğun geçecek, fazlasıyla enerjik de hissedeceksiniz. Bu dönemde başladığınız işler, yapacaklarınız ilerleyen günlerde size çok fazla başarı getirebilir. Pozitif tavrınız ve hırsınızla işinizde olumlu değişimler yaşayacak, beklediğiniz haberleri alabileceksiniz. İş ortamınızda kötülüğünüzü isteyen kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

Finansal konularla ilgili işinizde yaşayacağınız olumlu gelişmelerle birlikte önümüzdeki dönemde daha çok rahatlayacak ve bolluk içerisinde olacaksınız. Aynı zamanda da tutumlu davranacağınız bir haftadasınız. Örneğin çok almak istediğiniz bir şeyin yenisini almak yerine ikinci elini almak için araştırma yapabilirsiniz. Bu şekilde de paranızı elinizde tutarak mutlu olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta daha çok göz önünde olacak ve istediğiniz kişilerin ilgisini çekecek, fark edileceksiniz. Hem çok romantik hem de çok eğlenceli yeni bir kişi hayatınıza hızlı şekilde girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizle ilgili tutumunuzu gözden geçirebilir, ilişkinizin geleceği ile ilgili artık ciddi kararlar vermeniz için partnerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta geçmişle fazla ilgilenebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda her şeyi detaylıca düşünebilir, geçmişte yapılan hataları ve hayal kırıklıklarınızı fazla aklınıza getirebilirsiniz. Bu kadar geçmişi düşünmek sonucunda artık kapanması gereken sayfaları kapatmanız karar vereceksiniz. 

Kariyerinizle ilgili İlerlemek istediğiniz konularda ilerleyebilir, şansa ihtiyacınız olan konularda tahmin etmediğiniz kadar şanslı olabilirsiniz. İstediklerinizi yapmakta önünüzde hiçbir engel duramayacak. Vermek istediğiniz büyük kararlar, yapmak istediğiniz büyük atalımlar varsa bu dönemden daha iyi bir zamanlama olmayacaktır.

Finansal konularla ilgili de şanslı bir dönemde olacaksınız. Sıkışmış olan beklediğiniz gelecek paralar varsa çok yakın zamanda bu konular çözümlenebilir, para akışınız hızlanabilir. Elinize geçecek paranın artışıyla birlikte kendiniz için yeni kararlar verebilir, kendinizi geliştireceğiniz şeyler için harcama yapmaya başlayabilirsiniz.

Hafta genelinde sezgileriniz çok güçlü olacak. Manevi çalışmalarınıza daha çok zaman ayırabilir, ayrıca kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili daha dikkatli olacaksınız. Ayrıca güçlü sezgilerinizle aile içerisinde saklanan bazı konuları siz ortaya çıkartabilir, büyüyebilecek bir sorunu kısa sürede ve olumlu şekilde çözebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili karşılaşacağınız zorlukları fırsata çevireceksiniz. Daha kalabalık bir çalışma grubuna dahil olabilir, liderlik konularını gündeminize getirebilirsiniz. Ayrıca işinizle ilgili birçok seyahate çıkmanız da gündeme gelebilir. Bir iş değişikliği ya da yer değişikliği, iş sebebi ile taşınma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili gelir kaynaklarınız artabilir. Bu zamana kadar para getirmeyen bir işiniz artık daha çok ilgi görebilir ve size tahmininizden daha çok kazanç sağlayabilir. Yakın çevrenizden de gelir artışı ve yatırımlar konusunda önemli bilgiler sağlayabilir, onların da desteğiyle durumunuzu çok iyi bir hale getirip rahatlayabilirsiniz.

Hafta genelinde bilinçaltınız ve sezgileriniz çok güçlü olacak. Gördüğünüz rüyalar çok gerçekçi olabilir ve size hayatınızda yön verecek şeyler anlatıyor olabilir. Şüphelendiğiniz konularla ilgili sezgilerinizin yardımıyla sizden saklanan bazı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ancak her şeyden bu kadar şüphe etmeniz yakınlarınızı rahatsız edebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta çok sosyal zaman geçireceğiniz ve kalabalık ortamlara gireceğiniz için yeni kişilerle tanışma şansınız yüksek. Bir arkadaşınız sayesinde ilginizi çekecek birisi hayatınıza girebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa yaşadığınız mevcut ilişki sorunlarını ortaya dökebilir, bunları çözmek için adım atabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta itibariyle daha çok göz önüne çıkacaksınız. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda büyük değişiklikler yapma cesaretini ve gücünü kendinizde bulabileceksiniz. Hırslı olmanız ve çalışkanlığınızla kariyerinizde hangi noktada olmak istediğinize net karar verip bu yönde ilerleyebileceksiniz.

Finansal konularla ilgili gelir gider dengenizi iyi ayarlamanız, sonrasında sıkıntı yaşamamanız için fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz. Gelirleriniz artsa da tutumlu davranmanız sizin için daha yararlı olabilir. Bu dönem içerisinde onay beklediğiniz maddi konular, ödemeler varsa ya da bir başvuru yapmanız gerekiyorsa bunlar için çok uygun zamanda olacaksınız.

Hafta genelinde son derece sosyal olduğunuz birçok etkinliğe katıldığınız bir hafta geçireceksiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir, düğün, doğum günü partisi gibi etkinliklere katılabilirsiniz. Hem iş hem sosyal hayatınızın hareketli olması arada denge kurmanız konusunda sizi biraz zorlayabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta itibariyle daha çok geleceğe yönelik kararlar almaya başlayabilir ve ilişkinizi ciddileştirmek için adımlar atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişteki bir kişi sizinle tekrar iletişime geçmeye çalışabilir. İşinizle ilgili olarak tanıştığınız yeni birisi çok ilginizi çekeceği için geçmişteki kişi ile ilgilenmek istemeyebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta aşkla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi bir adım atabilir, evlenmeye, hayatınız birleştirmeye karar verebilirsiniz. Sevgilinizle ortak bir mülk almaya ya da eviniz için eşyalar almaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız çok eğlenceli ve sizi çok heyecanlandıran bir kişi aniden hayatınıza girebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni bir başlangıç isteğiniz varsa bu hafta bunun için adım atıp olumlu sonucu beklemek sizin için çok uygun olacaktır. Kendinizi geliştirebileceğiniz, yeni eğitimler alacağınız, ileride işinize yarayacak çok şey öğrenebileceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Olumlu yönde değişim rüzgarları içerisinde olacaksınız.

Finansal konularla ilgili biraz uzun sürede ancak çok olumlu ve köklü değişimler yaşayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Hızlıca olmasını istediğiniz şeyler olabilir, hayal kırıklığı hissedebilirsiniz ancak emin olun ki şu anda gerçekleşmeyen zamana yayılan ne varsa sizin için daha olumlu sonuçlanacak. Maddi durumunuzda olumlu değişimler yaşayacaksınız.

Hafta genelinde her alanda hareketli ve çalışkan olacaksınız, kimse sizi durdurabilecek gibi görünmüyor. Son derece hareketli ve sosyal olacağınız bu hafta uzun süredir zaman ayıramadığınız yakınlarınıza zaman ayırabilir, uzaktaki yakınlarınızı ziyaret etmek için kısa seyahatler planlayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kendinizle daha çok ilgileneceksiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili konularda daha dikkatli olmaya başlayabilir, spor ya da diyet gibi konularla ilgili kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Ayrıca biraz daha kendinizi geliştirme, ruhsal açıdan iyileştirme gibi konularda aktif olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz. Her ne kadar yorucu zamanlar geçirseniz de sizin hoşunuza gidecek koşturmalar içerisinde olacaksınız. İstediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, fikirlerinizi öne sürebileceğiniz ve göz önünde olacağınız olumlu bir dönem geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili işinizde yaşayacağınız gelişmeler sayesinde çok pozitif günler geçirebileceksiniz. Hayatınızda değiştirdiğiniz şeylerin olumlu şekilde karşılığını alabilirsiniz. Önünüzde yeni fırsatlar belirebilir, hangi konuda değişiklik yaptıysanız o konuda fazlasıyla ilerleyebilirsiniz. Ayrıca ailenizle ilgili de maddi anlamda büyük destekler görebilirsiniz.

Aşk hayatınızda biraz daha geri planda kalıp gözlem yaptığınız, sezgilerinizi dinlediğiniz bir dönem geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkinin iyileştiği ve dönüştüğü zamanlar yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız ve bir süredir kendinizi kapattıysanız artık daha sosyal olmaya karar verip sizinle ilgilenenlere şans verebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta aşk hayatınız hareketlenecek. Hem bir süredir beklediğiniz haberleri alabilir ve olumlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ve ciddi bir adım bekliyorsanız bu kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. Eğer yalnızsanız yeni bir kişi ile tanışabilirsiniz ancak beklentilerinizi yüksek tutmanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda çözüm beklediğiniz sorunlar varsa, hafta ortasından itibaren bunların çözümü için kolaylıklar sizinle olacak. Ancak fazla mükemmeliyetçi davranmanız birlikte çalıştığınız kişileri biraz zorlayabilir. Hırsınızı doğru yönetebilirseniz çok başarılı olacağınız ve olumlu değişiklikler yaşayacağınız günler çok yakında olacak.

Finansal konularla ilgili işinizdeki başarınız gelirleriniz de artabilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa bunlardan güzel kazançlar sağlamaya başlayabilirsiniz. Gelir ve refah seviyeniz kısa süre içerisinde fazlasıyla artacak. Yine de para harcama konularında dikkatli olmalısınız. Gereksiz harcamalardan kaçınıp tutumlu olmanız yararınıza olacaktır.

Hafta genelinde iyileşme ve dönüşme döngüsü içerisine gireceksiniz. Sizin için olumsuz olan bir duygu, alışkanlık veya bir davranış varsa bunları hayatınızdan temizlemeniz için uygun zamana gireceksiniz. Bu dönem içerisinde yeni bir spor, hobi ya da kurs gibi bir şeylere başlamak için de uygun zamanlarda olacaksınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyerinizde yoğun günler ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız koşturmaca içerisinde hayatınızı daha kolay hale getirecek adımlar atabilir, bu sayede çok daha başarılı ve üretken olabilirsiniz. Kısa süre içerisinde çalışmalarınızın karşılığını hem statü hem de maddi olarak alacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta ileriye dönük büyük adımlar atabilirsiniz. Özellikle yapacağınız bir alım için başvuru, kredi gibi konular varsa bunların olumlu sonuçlanması için uygun zamanda olacaksınız. Uzun vadeli yatırımlarınız varsa bunların da beklemediğiniz kadar değerlenmesi söz konusu olabilir.

Hafta genelinde aileniz ve yakınlarınızla daha çok zaman geçirmeye çalışabilirsiniz. Özellikle yaşanan sorunlu bir dönemden geçtiyseniz artık bunu iyileştirebilir ve aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Aile büyüklerinizden işinizle ve gelirlerinizle ilgili de destek görebilirsiniz. Ayrıca sizin ya da yakın bir aile üyesinin taşınma ile ilgili gündemleri olabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız uzun süredir görmediğiniz bir kişiyle tekrar görüşmeye başlayacak ve bunun size iyi geldiğini fark edeceksiniz. Yeni bir ilişkiye kısa süre içerisinde başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Partnerinizle bir ortaklık içerisine girebilir, ilişkinizin geleceği için büyük kararlar verebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kariyer alanınızda çok güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi ifade etme yeteneğinizin artmasıyla birlikte yeni bakış açıları kazanabilir, bu sayede işinizle ilgili konularda daha çok göz önünde olabilirsiniz. Başarılı bir döneme giriş yapacaksınız ve bu sayede beklediğiniz olumlu gelişmeleri yaşayabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir, planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Para ile ilgili bir sözleşme, anlaşma ya da başvuru gibi evraklarla ilgili konularınız varsa bu hafta bunlar için uygun olacaksınız. Şu anda yapacağınız başvurular ve başlangıçlar olumlu sonuçlanabilir.

Hafta genelinde aileniz ve ev hayatınıza da daha çok zaman ayırmaya karar verebilirsiniz. Aile bağlarınızı güçlendirmeye çalışacaksınız. Ayrıca günlük rutininize yeni alışkanlıklar ekleyebilir, daha sağlıklı yaşamak için yeni şeyler deneyebilirsiniz. Kendinizi bu konularda bir değişim sürecine sokabilir ve olumlu sonuçlar da alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda çok şanslı bir döneme gireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizin ciddileşmesi, geleceğe dair kararla, çok sahibi olmaya karar verme gibi konular gündeminize gelebilir. Ortak finansal kararlar da alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız mutluluğu yakalamanız çok yakın zamanda gerçekleşebilir. Bir arkadaşınız aracılığıyla yeni birisi ile tanıştırılabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirerek gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Varsa borçlarınızı kapatabilir, kendinizi parasal konularda rahatlamış hissedebilirsiniz. Para konularıyla ilgili size yardımcı olacak kişilerden fikir ve destek görebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta seyahatler yapmanız söz konusu olabilir. Özellikle eğitimler ve kendinizi geliştirme konularıyla ilgili gündemleriniz aktif olacak. Kısa süre içerisinde beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz ve işinizde zam, terfi, yeni başvurularınıza olumlu yanıtlar gibi olaylar gündeminize gelebilir.

Hafta genelinde ailevi konularınız gündemde olacak. Desteğe ihtiyacı olan bir aile üyeniz olabilir, bu sebeple ailenizle daha çok zaman geçirmeye çalışabilir, uzun süredir görmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca kendi sağlığınızla da daha çok ilgilenmek için yeni kararlar alabilir, günlük rutinlerinizde değişiklik yapmak için adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta biraz fazla nostaljik hissediyor olabilirsiniz. Geçmişte kalan bir kişiyle tekrar iletişime geçmeye karar verebilirsiniz ancak beklediğiniz gelişmeleri yaşamanız biraz zaman alabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta kutlanacak bir şeyler gündeminize gelebilir, partnerinize sürpriz yapabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.


20 Mayıs- 26 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!