Haftalık Burç Yorumları- 21 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-21-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-21-agustos-haftasi

21 Ağustos-27 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

21 Ağustos- 27 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında otoriter figürler ile anlaşmak zor olabilir. İçimizde biriktirdiğimiz her konu adeta bir volkan gibi bizi zorlayabilir. Özellikle harekete geçmek istediğimiz konularda krizler yaşanabilir.

Salı günü yaşanacak Mars ve Neptün dik açısı başkaları tarafından kolay etki altında kalarak yanılgılar yaşamamıza neden olabilir. Harekete geçmek istediğimiz konularda belirsizlikler söz konusu olabilir ayrıca salgın hastalıklara karşı zehirlenmelere ve bağımlılıklarımıza karşı da dikkatli olmamız gerekir bu etki altında sağlığımıza oldukça dikkat etmemiz gerekir.

Hafta ortasında finansal konularda aşırı harcama yapmamaya dikkat etmeliyiz. Çarşamba günü Merkür kendi alanında ve yüceldiği alanda geri hareketine başlıyor olacak. Bu dönemde geçmişe dair düzeltmek istediğimiz her konuda takıntılı olabiliriz. İletişimsel konularda anlaşmalar ve sözleşmelerde bir takım aksaklıklar yaşayabiliriz. İletişimsel konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Bu dönemde önemli anlaşma ve sözleşmelere imza atmamaya özen göstermeliyiz.

Güneşin başak burcuna geçmesiyle çok daha fazla analitik ve üretken olabiliriz. Hafta sonuna doğru girişimde bulunduğumuz her konuda gücümüzü ortaya koyabiliriz. Mars’ın terazi burcuna geçmesi ile insiyatif almamız gereken konularda cesaret sergilemekte güçlük çekebiliriz. Dengede kalmak isterken kendimizi dağılmış halde bulabiliriz. Özellikle ilişkiler ortaklıklar ve hukuksal alanlarda bireyselliğimizi korumakta zorlanabiliriz

21 Ağustos- 27 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hedeflerinize daha çok yaklaşacaksınız. Eğer bir süredir isteklerinize ulaşamıyorsanız artık farklı bir yol izlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Önünüzde farklı yolların, farklı seçeneklerin olduğunu keşfedecek ve daha hızlı ilerlemeye başlayacaksınız.

Hafta başından itibaren son derece yaratıcı ve hırslı olacaksınız. Özellikle kariyer alanınızla ilgili olarak zorlandığınız işleriniz olsa da kısa süre içerisinde içinden çıkabileceksiniz. Karşılaştığınız ilk zorlukta pes etmemelisiniz. Vazgeçmeniz iplerin ucunu tamamen kaçırmanıza sebep olabilir.

Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizle  ilgili özellikle hafta ortalarından sonra endişe veya öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Bu ruh halinizin sebebi yaşadığınız bir iletişim sorunu olabilir. Bu yüzden hafta ortasından itibaren iletişim konularında, anlayışlı ve sakin kalmaya fazladan özen göstermeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızla ilgili son derece keyifli bir hafta geçireceksiniz. Yeni flörtünüzle ya da partnerinizle eğlenceli planlar yapabilir, kısa gezilere çıkabilirsiniz. Aşk konusunda  denge ve uyumu yakalayacaksınız. İleriye dönük ciddi planlar yapmaya adım atabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta evinizde daha çok ilgileneceksiniz evinizle ilgili yapmak istediğiniz bir değişiklik varsa, ya da uzun süredir almak istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili adım atabilir, yaşam alanınızı daha iyi hissedebileceğiniz hale getirebilirsiniz. Ayrıca aile ve çocuklarla ilgili konularınızda da güzel haberler, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili son derece kararlı ve enerjik olduğunuz bir zaman diliminde olacaksınız. Beklediğiniz bir haber, gelir artışı ya da terfi gibi durumlar söz konusuysa bu hafta bunlar sonuçlanabilir. Sıkı çalışmanızın karşılığını artık alabilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren iletişim konularında ve yaptığınız planlarla ilgili süreçlerde küçük sorunlar, yanlış anlaşılmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Bu şekilde sorunlar yaşadığınızda tutumunuzu gözden geçirmeli, fazla alınganlık içerisine girmeden sorunları çözmeye odaklanmalısınız.

Aşk hayatınızda yalnızsanız geçmiş zamanlarda istediğiniz şekilde karşılık alamadığınız bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir ve bu ilişki artık sizin tam istediğiniz gibi gerçekleşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle karşılıklı ne istediğinizi açık şekilde konuşmanız olumlu sonuçlanabilir ve size fayda sağlayabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta finansal anlamda şanslı olacaksınız. Bir mülk almak ya da büyük bir şeye sahip olmak satın almak gibi düşünceniz varsa hedefinize ulaşabilirsiniz. Alım satım işlerinizle alakalı size yardımcı olacak bir aile üyesi olabilir ve daha kolay bir şekilde istediğiniz şeyi almak için adım atabilirsiniz

Hafta başından itibaren bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. İletmek istediğiniz mesajlar yanlış kişilere gidebilir, ya da bir konuyla alakalı tamamen yanlış anlaşılabilirsiniz. Bunu yaşamamak için her şeyi iki kere kontrol ederek ilerlemeniz faydalı olacaktır. Konuşmalarınızı da sakinken yapmaya özen göstermelisiniz. 

Kariyer alanınızda işinizle ilgili bazı endişelere sahip olsanız da iyi bir akışta olacaksınız. İş hayatınızda  gelirlerinizle ilgili artış yaşanacağınızı öğrenebilir, çok beklediğiniz bir haberi artık alabilirsiniz. Bu gelişmelerle biraz daha fazla çalışmanız gereken, daha fazla efor sarf etmeniz gereken bir döneme de giriş yapacaksınız.

Aşk hayatınızla ilgili özellikle hafta ortasından sonra eğlenceyi seven tarafınız ön plana çıkacak. Tutkunuz ve romantikliğiniz partnerinizle birlikte ortak planlar yapmanızı ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacak. Eğer yalnızsanız kendine güvenen ve fiziksel özellikleri güçlü olan yeni birisiyle tanışabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta istediklerinizi kolayca elde edebilirsiniz. Arzu ettiğiniz bir şey için bir anlaşma imzalayabilir ya da bir başvuruda bulunabilirsiniz. Belki de istediğinizi elde etmek için başka bir yol keşfedecek de olabilirsiniz. Eğer bir sözleşme imzalamanız gerekirse detaylı incelemeniz yararınıza olabilir.

Hafta başından itibaren para konularıyla ilgili şansınız yüksek olacak, o yüzden para kazanma yollarınızı tekrar gözden geçirmeli ve önünüze çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken şey maddi durumunuzla ilgili olabilir. Fazla para harcamaktan kaçınmalı, gereksiz şeyler almamaya ve müsrif davranmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta ortalarından itibaren iletişim konularında ya da planlarınızda aksamalar ya da yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi ifade etme şekliniz ve iletişimlerinize biraz dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Özellikle yakınınızdaki bir kişinin ihtiyaç ve beklentileri sizi zorlayabilir kendinizi rahatsız hissetmenize sebep olabilir.

Aşk hayatınızda telaşlı günler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle yeni planlarınız, geleceğe yönelik adım atma isteğiniz olabilir. Acele etmemeye, her şeyi olması gerektiği gibi yapmaya özen göstermeniz işlerin daha iyi ilerlemesini sağlayacaktır.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta uzun süredir ertelenen işlerinizi halletmeye başlıyorsunuz. Bu işlerinizi bu zamana kadar bildiğiniz yöntemle değil başka bir yol ve yöntemle ilerleyerek yoluna koyacaksınız. Üzerinizde yük olan koşulları hafiflettiğiniz bu süreçte gücünüzü potansiyelinizi yeniden keşfedeceksiniz.

Kariyer hayatınızda olduğunuzdan daha başarılı görünebilirsiniz. Hakkınızdaki izlenimleri çok iyi olan güçlü bir kişi size iş hayatınızda yeni kapılar açabilir. Daha çok ön planda olmalı ve beklentileri boşa çıkarmamak için daha fazla çalışmalısınız. Kariyerinizde daha fazla ilerlemeniz için yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren, özellikle parayla ilgili düşünceleriniz ve iletişiminiz biraz sekteye uğrayabilir. Bu dönemde refah ve bolluk ile ilgili düşüncelerinizi değerlendirmek için uygun zamanda olacaksınız. Daha olumlu düşünmeye başlayabilir, daha fazla bolluk ve parayı kendinize çekebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda daha çok kendinizi anlattığınız, fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyacağınız bir hafta olacak. Partnerinizin sizinle aynı fikirde olmadığı konularda ikna gücünüz yüksek olacak. Bu hafta bunu iyi kullanmanız ilişkinizi istediğiniz gibi yönlendirmenize yardımcı olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta istek ve amaçlarınızda ileriye doğru bir adım atabilirsiniz. Kendinize güveninizde biraz eksiklik hissetseniz de harekete geçecek ve olumlu sonuçlar alacaksınız. Beklediğiniz bir haber, bir gelişme, ya da bir kişiden gelmesi gereken bir adım varsa sizin de desteğiniz ve yönlendirmenizle istediğinizi alacak ve ilerleyeceksiniz. 

Sezgileriniz genel olarak yüksek olacak. Bunu zihinsel durumunuzu yeniden değerlendirmek ve sizi etkisi altına alan olumsuz düşüncelerden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Ancak sezgileriniz mi yoksa egonuz mu öne çıkıyor bunları birbirinden ayırmak için dikkat etmelisiniz. 

Hafta boyunca alacağınız olumlu etkiler finansal anlamda kazanma gücünüzü artıracak. Gelir elde edebileceğiniz fırsatlar üzerinde hareket etmek için motive olacaksınız. Ancak, yaptıklarınızın sonucunu almanız biraz uzun sürebilir, kararlı şekilde ilerlerseniz yakın zamanda refah içerisinde olabilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili olarak partnerinizle konuşmalarınızda daha sakin ve ılımlı olmanız gereken bir dönemdesiniz. Ne söylediğiniz kadar nasıl söylediğinizin de önemli olduğu zamanlardan geçtiğinizi unutmamalısınız. Eğer yalnızsanız bu dönemde hayatınıza girecek kişinin durumu sandığınızdan daha karmaşık, başı daha fazla dertte olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta partnerinizle aranızda olağanüstü bir bağ keşfedebilirsiniz. İlişkinizle ilgili tüm istekleriniz gerçekleşebilir, sevdiğiniz kişi tüm yönlerinizle sizi onaylayabilir. Aşk konusunda bu denli coşkulu hissederken karşınızdaki kişinin de beklentilerine özen göstermeli önem vermelisiniz. Alma verme dengesini korumalısınız.

Pazartesi gününden itibaren fazla zaman ayırmadığınız bir tanıdıkla ya da uzun süredir görüşemediğiniz bir arkadaş grubu ile birlikte beklenmedik sosyal ortamlara girebilirsiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren bol bol sosyal zamanlar geçirebilirsiniz uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla özlem giderebilirsiniz. Eğer yalnızsanız romantizm ve flörtleşme için de uygun zamanda olacaksınız. 

Hafta boyunca bilinçaltınız ve sezgileriniz çok uyanık olacak. Normalde zor ulaşabileceğiniz bilgilere ulaşabilir, sezgilerinizle merakınızı giderebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız, düşüncelerinizi dinlemeniz sizi birçok konuda doğru yöne ilerlemenizi sağlayacaktır.

Kariyer hayatınızda başarıya odaklı olmanız kararlılığınız sizi bir sonraki seviyeye taşıyacak ve hedefinize ulaşmak için daha istekli olacaksınız. İşinizle ilgili özellikle bir arkadaşınızdan işinize çok yarayacak tavsiyeler alabilirsiniz. Ona kulak vermeniz size ekstra  fayda  sağlayabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sınırlarınızı zorluyorsunuz. Çevrenizdeki iş arkadaşlarınız sizden farklı bir yöne ilerlemeye başlayabilir ve bu da sizde yeni fikirler uyandırabilir. İşinizle ilgili ilerleyebileceğiniz, daha çok şey başaracağınız bir döneme giriş yapacak ve hırsınızla öne çıkacaksınız. Önünüze engeller çıkacak olsa da kararlı ve çalışkan olmanız gereken bir dönemde olacaksınız.

Hafta ortasından itibaren sosyal planlarınızda aksama ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Arkadaşlarınızla ve ailenizle iletişiminizi iki kez kontrol etmeye çalışın. Ayrıca sosyal çevrenizde nasıl iletişim kurduğunuzu değerlendirmek de yararınıza olacaktır. 

Ev hayatınızla ilgili köklü bir değişiklik kısa zaman içerisinde yaşanabilir. Bu değişim ilk başta size olumsuz gibi görünse sonrasında hayatınıza etki edecek önemli fırsatları yaşamınıza çekmenize neden olacaktır.. Hayatınızda yeniliklere yer açmaya kendinizi hazır hissedeceksiniz. 

Aşk hayatınızda da her şey yolunda gidecek. Partnerinizle bir geziye gitmeye karar verebilir, bunu planlamaktan keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınızda gizlediğiniz, sakladığınız bir şeyler varsa bunlar su yüzüne çıkabilir ve sizi biraz rahatsız edebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  bu hafta önemli bir kariyer fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Şu anki işinizden sıkılabilir ve daha zorlu, tatmin edici veya ilginç bir iş aramaya karar verebilirsiniz.  Mevcut işinizde bu tür fırsatlar yoksa, ek bir iş yapmaya karar verebilir, ya da size ek gelir sağlayacak bir hobi edinebilirsiniz. 

Bu hafta itibariyle aile ve çocuklarla ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yapmanız gereken işleriniz artabilir, okul ile ilgili konular için seyahate çıkmanız gerekebilir. Bu hafta biraz daha çocuklar ile ilgili temalarınız ön planda olacak. 

Hafta ortasından itibaren iletişim konularıyla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle hayatınızdaki otorite figürleri ile ilgili olarak iletişiminize, sözlerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Daha çok iş hayatınızla ilgili olan bu negatif etki altındayken iş yerinizdeki üstlerinize karşı daha ılımlı yaklaşmalı, daha anlayışlı ve sakin kalabilmek için kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Aşk hayatınızla ilgili kendinize zaman ayırdığınız kadar partnerinize de zaman ayırmayı unutmamalısınız. Tüm işlerinizden başınızı kaldırmanız zor olsa da aşk hayatınızı dengede tutmak için biraz sizin de çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kendi seçimlerinizi yaptığınız ve kendi isteğinize göre hareket ettiğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Yapmanız gereken planlamalar olabilir ya da evinizle ilgili değişiklik yapma düşünceleriniz olabilir. Bu hafta ipleri elinize alıyorsunuz ve işe koyuluyorsunuz. Yapacağınız bu işler arasında çocuklarla ilgili konular da gündeminizde yer alabilir.

Kariyer hayatınızda kendinizi güçsüz hissedebilir, başkalarının sizin yerinize karar verdiği izlenimine kapılabilirsiniz. Ancak bu bakış açınızı artık değiştirmeli ve kendinize güveninizi kazanmalısınız. Bu dönemde kendinize zaman ayırmalı, aslında isterseniz neler yapabileceğinizin farkına varmalısınız. Başarılı olmak için konfor alanınızın dışına çıkmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili harcamalarınız artabilir. Ödemeler, alacaklar fazlaca gündeme gelebilir ya da yaşadığınız bir aile sorununa sizin çözüm bulmanız gerekebilir. O yüzden gereksiz para harcamamaya ve finansal durumunuzu kontrol altında tutmaya çalışmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda kariyer ve aile ile ilgili düşüncelerinizden ve sorunlarınızdan  kurtulup partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yalnızsanız kendinize sosyalleşmek için zaman ayırmalı, yeni kişilerle tanışmak için kendinize şans vermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta önemli bir keşifte bulunabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla nasıl daha fazla para kazanacağınızı keşfedebilir, gelirlerinizi arttırmanın oldukça kolay bir yolunu bulabilirsiniz. Ancak fazla hırslanmamaya dikkat etmelisiniz. Para konularıyla ilgili yakın bir arkadaşınızdan tavsiye alabilir, ya da arkadaşınız aracılığı ile size yeni kapılar açabilecek başka biriyle tanışabilirsiniz. 

Bu haftadan itibaren yurtdışına seyahat etmek, eğitim ile ilgili bir geziye çıkmak, çok istediğiniz bir deneyimi yaşamak için seyahat etmeye karar verebilirsiniz. Bunu planlamak için uygun zamanda olacaksınız. Bu sayede kişisel gelişiminizi besleyen faaliyetlere odaklanabilir, kendinizi düşünmek için yalnız kalmaya zaman ayırabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili biraz sizi yoran ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşayabileceğiniz küçük dalgınlıklar, unutkanlıklar işlerinizi biraz aksatabilir. O yüzden her işinizi daha dikkatli planlamalı, her şeyi 2 kez kontrol ettiğinizden emin olmalısınız.

Aşk hayatınızda partnerinizle mükemmel ve romantik bir randevu ayarlayabilir, ikinize de iyi gelecek kısa bir geziye çıkmak isteyebilirsiniz. Bu sayede partnerinizle düşündüğünüzden daha fazla ortak noktanız olduğunu görebilir, ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta ortaklık konularınız ön planda olacak. Partneriniz ve sizin gelecek planlarınızı uyumlu hale getirme fırsatınız ortaya çıkabilir. Her ikinizin de yapmanız gereken şeyler olabilir ama aynı yönde birlikte hareket ettikçe önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz ve bağınızı güçlendirebilirsiniz. Beklediğiniz o ciddi adımlar bu hafta atılabilir.

Hafta boyunca sağlık ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu yaşanacak bir sağlık sorunu ile ilgili değil, sizin kendi sağlığınızla nasıl daha iyi ilgilenebileceğiniz, neler yapabileceğinizle ilgili olabilir. Daha önce denemediğiniz ya da dikkat etmediğiniz sağlık tavsiyelerine artık uymaya karar verebilirsiniz. 

İletişim konularıyla ilgili, özellikle yakın bir ilişki veya iş ortaklığındaki iletişiminiz bu dönemde biraz bozulabilir. Bu sebeple sözleşme gibi belgeleri imzalarken özellikle dikkatli olmanızda fayda olacaktır. Bu etki altında ortaklık hakkındaki düşüncelerinizi yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.. Daha sakin kalıp her şeyi iki kez düşünmeye ve incelemeye çalışmalısınız. 

Hafta sonuna doğru sizinle pek ilgisi olmayan sorunlara çözümler bulmak için fazla zaman harcamanız gerekebilir. Bu aile ya da iş ile ilgili bir konu olabilir. Ancak mümkün olduğunca kendinize mola vermeyi unutmamalısınız


21 Ağustos- 27 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!