Haftalık Burç Yorumları- 22 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-22-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-22-agustos-haftasi

22 Ağustos- 28 Ağustos haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

22 Ağustos- 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay, hassas ve kırılgan yengeç burcunda olacak. Her konuda duyarlılığımız üst seviyede olabilir. Salı günü yaşanacak olan Merkür Plüton üçgeni önemli kararlı konuşmalar yapmak adına bizleri destekliyor olacak. Otorite figürleri ile olan ilişkilerimiz güçlenebilir. 

Salı günü Güneş artık başak burcuna geçiyor olacak. Her konuda daha analitik ve detaycı olurken eleştiri dozunu iyi ayarlamamız gereken zamanlarda olacağız. Bazen detaylara takılıp kalmaktan bütünü görmemiz bu süreçte zorlaşabilir. 

Perşembe günü Uranüs Retro hareketine başlıyor olacak. Uranüs retrosu içsel anlamda bizleri isyankar yaparken değişim yaşadığımız her konuyu sorgulatabilir.

Cuma günü Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile ilişkilerimizde daha adil ve dengeli olacağımız bir süreç başlayacak.

Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi parasal konularda beklenmeyen ani gelişmeleri yaşatırken duygusal hayatımızda da yaşayacağımız ani olaylar duygusal hayatımızda kontrol dışına çıkan süreçleri yaşatabilir.

Başak burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile hayatımızı kökleştirmek anlamında önemli yenilikler elde edebiliriz. Yeni Ay’a Mars’ın eşlik etmesi ayrıca aynı gün yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi Yeni Ay’ın hayatımıza beklenmedik sert koşullar getireceğini de gösteriyor. Yaşayacağımız sert koşullar bizlere kalıcı önemli fırsatlar getiriyor olacak. Yeni Ay’da dengeli kararlar vermek önemli olacak.

22 Ağustos- 28 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında ailevi konularınız ön başında olacak. Aile içinde hassas konuları toparlamanız gerekebilir. Salı günü yaşanacak olan Merkür Plüton üçgeni kariyer hayatınızda günlük rutinleriniz çalışma şartlarınızla ilgili otorite figürleri ile yapacağınız önemli konuşmaları sizler için destekliyor olacak. Fikirlerinizi düşüncelerinizi kararlılıkla dile getirirken istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Hafta ortasında aşk hayatınızla ilgili konularda egolu davranmamaya özen göstermelisiniz. Merkür’ün terazi burcuna karşıt aksınıza geçmesi ile ilişkilerinizde çok daha kolay denge sağlayacağınız bir süreç başlayacak. Evlilik hayatınızda ve partneriniz ile olan ilişkilerinizde sorunları çözmek çok daha kolay olacak. 

Hafta sonuna doğru yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşatabilir. Özellikle riskli yatırımlardan kesinlikle uzak durmanızda fayda olacak. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile günlük rutinlerinizde çalışma arkadaşlarınızla yaşanacak ani gelişmelerde yeni oluşacak şartlar söz konusu olabilir. Gelişen ani koşullar sağlığınızı etkileyebilir. Çalışma ortamınız da bir takım değişimler olması sizlere yeni fırsatlar getirebilir. Ayrıca Yeni Ay’ın etkisi ile çalışma ortamınıza yeni kişiler dahil olabilir ya da sizler yeni bir ekibe ya da projeye dahil olabilirsiniz. Bu süreçte iş arayan başak burçları bekledikleri işi bulabilir. Ancak yaşayacağınız gelişmelerde çok fazla detaylara takılı kalabilir bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ve beslenme alışkanlıklarınızda yeniliğe gidebilirsiniz. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında yakın çevre ilişkilerinizde akrabalarınızla olan iletişiminizde hassas konular gündeminiz olabilir. Geçmişten gelen konular zihninizi meşgul edebilir. Merkür Plüton üçgeni partnerinizle yapacağınız önemli konuşmaları desteklerken uzak mesafe işlerinizde kararlılıkla yürüttünüz konularda olumlu bir akış yaşatacaktır. Ayrıca bu etki ile sosyal medyada yürüttüğünüz işlerde olumlu sonuçlarda alabilirsiniz. Hafta ortasında ailenizle keyifli ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz daha dengeli olmaya başlayacaktır. Günlük rutinlerinizde birlikte yol aldığınız kişilerle alma verme dengesini sağlamak sizler için oldukça kolay olacaktır. 

Hafta sonu Venüs Uranüs karesi aile içinde ani çatışmalar ve gerginlikler yaşatabilir. Ya da aile içinde ani gelişecek olaylar beklenmedik masraflara neden olabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile kalbi boş olan boğa burçları yeni bir aşka yelken açabilir. Sosyal çevrenizde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca çocuk düşünen boğa burçları için başak Yeni Ayı oldukça destekleyici etkide olacaktır. Yeni Ay’ın etkisi ile çocuklarınızla ilgili yaşanacak gelişmeler sizleri mutlu edebilir. Ayrıca yeni bir hobi edinebilir yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Yeni Ay sizleri daha çok hayattan keyif aldığınız konulara yöneltecektir. Ancak keyfi konulara çok fazla odaklanmanız sorumluluk almanız gereken konuları ihmal etmenize neden olabilir. Bu da ileride önünüzde sorun yaratabilir. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında parasal konular gündeminiz olabilir. Kaynaklarınız ve değerleriniz konusunda hassas konuları çözmek durumunda kalabilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni yakın çevre ilişkilerinizde ortaklaşa yapılacak işlerde kararlı adımlar atmanızı sağlayabilir. Kardeşlerinizin ve akrabalarınızın parasal konularını çözmeniz gerekebilir. Ayrıca kardeşlerinizle aranızda miras konuları gündeminiz olurken otorite figürleri ile önemli konuşmalar yapılabilir. Ancak aynı süreçte Ay aslan burcunda olacağından iletişimde ve konuşmalarımızda egomuz yükselebilir. 

Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda sevdiğiniz kişi ile çok daha dengeli bir iletişiminiz olabilir. Aşk hayatınızda sevilip sevildiğinizi çok daha fazla hissedebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Uranüs karesi akraba ve yakın çevrenizin sizden sakladığı konuları aniden ortaya çıkarabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde yaşayacağınız gelişmeler öğrenecekleriniz sizleri şaşırtabilir. İçsel bir sorgulama yapmanıza neden olabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile ebeveynlerinizden kendinizle ilgili önemli konularda fikir alabilirsiniz. Eğitim, iş, evlilik sebepli taşınmalar gündeminiz olabileceği gibi evinizin ihtiyaçları için alışveriş yapmak veya detaylı hesaplamalar gerektiren konulara kafa yormanız gerekebilir. Aile bireylerinizin sağlığı ile ilgilenmek veya ev içerisinde egzersiz alanı oluşturmak için de olumlu etkiler alabilirsiniz. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni eşinizle finansal konularda önemli ve kararlı konuşmalar yapmak adına sizleri destekleyecek. Finansal konularda önemli kararlar alırken otorite figürlerinden de destek görmeniz söz konusu olabilir. Yine hafta ortasında finansal konularda keyfi yapılacak harcamalarda dikkatli olmalısınız. Güneşin başak burcuna geçmesi ile yakın çevre ilişkileriniz kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin de ön plana çıktığı etkiler yaşayabilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile aile içindeki iletişiminiz ve ilişkilerinizde dengeyi bulmak sizler için çok daha kolay olabilir. Aile içindeki sorunlarda daha stratejik bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. 

Hafta sonu yaşanacak Venüs Uranüs karesi parasal konularda ani gelişmeler yaşatırken gelecek planlarınızda sizleri zorlayabilir. Ya da sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin ani parasal sorunları söz konusu olabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile uzun zamandır planladığınız ama ertelediğiniz eğitimleri alabilirsiniz. Yeni bir dil öğrenebilir çokça seyahat edebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız eğitimler ileride kariyer hayatınızda önemli fırsatlar getirebilir. Ayrıca Yeni Ay’ın etkisi ile özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda duraksayan konularda olumlu gelişim fırsatları olabilir. Yalnız ikili ilişkilerde baskıdan ve baskının yarattığı gerilimden uzak durmalısınız. İşle ilgili yapılacak sözleşmelerde beklenmedik aksiliklere karşı hazırlıklı olmaya da dikkat etmelisiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile iş hayatınızda plan programlama, raporlama, evrak süreçleri, başvurular gündemde olabilir. Uzun zamandır almak istediğiniz bir elektronik cihazı alabilirsiniz. Satış ve pazarlama konularında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları,  hafta başında içsel olarak kendinizi daha kırılgan ve hassas hissedebilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni günlük rutinlerinizle ilgili konularda ve çalışma koşullarınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir. Bu süreçte kararlı bir şekilde diyete başlayabilir hayatınızla beslenme koşullarınızla ilgili önemli değişimlere gitmenize vesile olabilir. Sigara ve alkol kullanıyorsanız bu süreçte bırakma kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında güneşin başak burcuna geçmesi ile parasal konularınız ve kazançlarınızla ilgili son derece detaycı olabilirsiniz. Çok daha fazla çalışarak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ayrıca Ay’ın aslan burcunda olması sizlere ihtiyacınız olan moral ve motivasyonu sağlayacaktır. 

Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde denge ve uyum her zamankinden çok daha iyi olacaktır. Kardeşleriniz ve akrabalarınızla bu süreçte çok daha fazla görüşüp bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi kariyer hayatınızla ilgili konularda ani gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Yaşayacağınız olaylar sizde şok etkisi yaratabilir. Başak burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile yeni bir gelir kapısı açılabilir. Mevcut işinizi de büyütebileceğiniz gibi önceden denemediğiniz alanlar internet ortamlarında yapacağınız işlerde önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile kendinizi değerli hissedeceğiniz insanlarla iletişim kurma, ilişkilerde kalma isteğinizin artacağı etkiler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak bütçeleme yapabilirsiniz. Zira bazı ödemeler ve gereksiz harcamalar gözünüze batmaya başlayabilir. Terfi bekleyen aslan burçları bu süreçte terfi edebilir. İş hayatınızda yarım kalmış kazançlarınızı yeniden elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında sosyal çevreniz ile yapacağınız etkinlikler davetler gündeminiz olabilir. Merkür Plüton üçgeni aşk hayatınızda geleceğinizle ilgili konularda partnerinizle önemli kararlar almanızı sağlayabilir. Sevgilinizle geleceğinize dair önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan başak burçları kararlı bir şekilde gelecek vaad eden yeni bir ilişkiye başlayabilir. Salı günü güneşin burcunuza geçmesi ile bir aylık dönem de sizin zamanınız başlıyor olacak sevgili başak burçları. Güneşin burcunuzda olması sizlere her konuda gerekli moral motivasyon ve desteği verecektir. 

Ayrıca burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay hayatınıza dair önemli fırsatlar yakalamanızı sağlayacaktır. Bu dönemde bireysel adımların atılacağı, biraz daha hayatın keyifli taraflarına odaklanmanın tercih edileceği bir dönem içinde olacaksınız. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanırken kıskançlığa yenik düşmemeye gayret etmelisiniz. Finansal dengeleri etkileyecek beklenmedik harcamalar konusunda da dikkatli olmalısınız. Hayatınıza dair bu dönemde güçlü radikal ve sağlam adımlar atacaksınız. Bu dönemde kendinizle çok daha fazla ilgilenebilir fiziksel görüntünüzde önemli değişiklikler de yapabilirsiniz. Yaşantınızda şans fırsat ve bereket sizinle olacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında kariyerinizle ilgili konularda daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz. İş hayatınızdan bazı kişiler ile aranızda alınganlıklar söz konusu olabilir. Merkür Plüton üçgeni aile içinde geleceğe dair yapacağınız önemli konuşmaları destekliyor olacak. Geleceğe yönelik planlarınızı ailenizle kararlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Ayrıca aile içindeki otorite figürleri ile ortak noktada buluşmak onlardan alacağımız destek bu etki ile çok daha kolay olacaktır. Hafta ortasında Güneşin başak burcuna geçmesi ile bir aylık dönemde her konuda biraz geri çekilmek içinize dönmek isteyebilirsiniz. Planlarınızı geri plandan yürütmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte daha çok kendi içinize dönebilirsiniz. Ayrıca zihniniz bilinç altınız her zamankinden dolu olabilir. 

Merkür’ün burcunuza geçmesi ile çevrenizdeki kişilerle uyum sağlamak çok daha kolay olacak. Her konuda her türlü iletişimde daha adil ve dengeli olmak isteyeceksiniz. Bu süreçte hak hukuk konuları sizler için çok daha önemli olacak. Sözleriniz ve tavrınızla dikkatleri üzerinize çekeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Hafta sonu Venüs Uranüs karesi ortaklaşa gelirler alanında ya da ödemeler, borçlar, krediler konularında beklenmeyen ani durumlar yaşatabilir. Bu durum geleceğe dair finansal koşullarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Başak burcunda yaşanacak olan Yeni Ay sizlerin kapalı alanında gerçekleşiyor olacak bu süreçte aile büyüklerinizin ya da yakın çevrenizin sizden sakladığı bazı konuları öğrenebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı kişiler yeni ayın etkisi ile yeniden karşınıza çıkabilir ama bu kişileri hayatınıza almamalısınız. Yeni Ay süresince gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Bırakmak istediğiniz bağımlılıklar varsa Yeni Ay sizleri destekleyici etkide olacaktır. Bu dönemde her şeyi kontrol etmenin mümkün olmadığını fark edip huzuru kendi içinize dönerek yakalayabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile rüyalarınız her zamankinden daha fazla etkileyici ve mesajcı olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında hukuksal ve ticari konularda yoğun gündemleriniz olabilir. Uzaklardan beklediğiniz haberler yüzünüzü güldürebilir. Merkür Plüton üçgeni geleceğe dair plan proje ve sunumlarınızı kararlılıkla ortaya koymak adına sizleri destekleyecek. Ortaya koyacağınız fikirlerinizde yaptığınız detaylı çalışmalar otorite figürleri tarafından destek görecek. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile içsel bir sorgulama dönemi içine girebilirsiniz. Kendi içinizde ilişkilerinizde alma verme dengesini sorguladığınız bir dönem içinde olabilirsiniz. Güneşin başak burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz güçlenebilir. Geleceğe yönelik planlarınız daha görünür hale gelebilir. Detaylı çalışmalar yaparak plan ve projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Uranüs Venüs karesi kariyer hayatınızda şaşıracağınız gelişmeler yaşatabilir. Ortak girişimlerde bulunacağınız konularda bir şeyler beklediğiniz gibi ilerlemezken planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay kendi dışınızdaki konularda sektörünüzle, daha geniş gruplarla veya toplumla veya arkadaşlık çevrenizle ve akranlarınızla ilgili konularda önemli fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Yeni bir hayat kurma, kariyer konusunda belki de yeni hedefler oluşturma konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Umutlarınız, hayalleriniz aktif olacak. Arkadaşlar, sosyal çevre, üye olduğunuz dernekler varsa bu konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal çevrelerde nüfuslu insanlarla tanışıp geleceğinizde bu kişilerden önemli faydalar sağlayabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında alacak verecek ödemeler bankalar ortaklaşa kaynaklar konusunda önemli gündemleriniz oluşabilir. Sonuç beklediğiniz finansal işler aktif olabilir. Merkür Plüton üçgeni kariyer hayatınızda kazançlarınızla ilgili konularda kararlı adımlar atmanızı sağlayabilir. Yeni bir gelir kapısı oluşturmak kazanç elde etmek adına önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde sözünüz çok daha fazla geçebilir. Yeni sosyal çevreler içine girebilirsiniz. Bu dönemde davetler organizasyonlarda aranan kişi olabilirsiniz. 

Güneşin başak burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda daha fazla detaylı çalışmalar içine girebilirsiniz. Ancak detaylara yoğunlaşma büyünü kaçırmanıza neden olabilir. Uranüs Venüs karesi uzak mesafe ilişkilerinizde günlük rutinlerinizi etkileyecek ani gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay ile otoriter figürlerle alakalı gelişmeleriniz olabilir, sosyal statünüz için onlardan destekler görebilirsiniz. Belki de yeni kararlar alarak iş değişikliği yapabilir, terfi edebilirsiniz. Mesleki açıdan olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.  Yeni Ay’ın etkisi ile gelirlerinizle ilgili sorunlar çözülebilir. Hayattan keyif aldığınız alanlarda kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de iş ve parasal alanlarda elde ettiğiniz fırsatlar sizlere kendinizi oldukça iyi hissettirebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında duygusal hayatınızla ilgili konular ve ilişkileriniz ön planda olurken aşk hayatınızla ilgili konularda fazlaca alıngan ve hassas olabilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni hukuksal ticari ve eğitim hayatınızla ilgili konularda yapacağınız görüşmelerde sizleri desteklerken kararlı adımlar atabilirsiniz. Güneşin başak burcuna geçmesi ile bir aylık dönemde ticari işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzak mesafe işleriniz hız kazanabilir. 

Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızla ilgili konularda iletişiminiz hız kazanırken iş hayatınızdaki ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi aşk hayatınızla ilgili konularda krizli durumlar yaşanmasına neden olabilir. Duygusal hayatınızda ki korkularınız beklenmeyen gelişmeler neticesinde artabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay da yeni bir eğitime başlamak seyahat etmek hukuksal bir konuda yeni bir süreci başlatmak adına sizlere önemli fırsatlar getirecektir. Çok uzun süredir ilişkilerinizde zorlanmalar yaşamış olabilirsiniz Yeni Ay’ın etkisi ile artık ilişkilerinize dair daha sağlıklı planlar yapıyor olacaksınız. İçinden çıkamadığınız her türlü konuya çözüm bulabileceksiniz. Bu zamana kadar sizin için yarım kalmış konuları yeniden gözden geçirerek sonlandırma fırsatı elde edeceksiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile hayata karşı inançlarınız bakış açınız büyük ölçüde değişime gidebilir. Meditasyon yoga ve ibadet hangisi size iyi gelecekse ona yönelip iç sesinizi daha iyi dinleyeceksiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile sizi hayatınızda aşağı çeken kim varsa yaşamınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında günlük rutinleriniz ön planda olabilir. Çalışma ortamınızdaki kişilerle olan iletişiminizde alıngan olabilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni zihninizde sizi korkutan konuların üzerine kararlılıkla gitmenizi sağlayacaktır. İçsel olarak neden korkuyorsanız bu konularda önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ayrıca yurt dışına taşınmak gibi gündemleriniz varsa bu konuda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile eğitimsel konularda ve hukuksal konularda iletişiminiz artabilir. Uzaklardan yürüttüğünüz işler ön plana çıkabilir. Eşinizin ailesi ile ilgili gündemleriniz olabilir. Güneşin başak burcuna geçmesi ile ödemeler alacak verecek konularında daha detaycı olabilirsiniz. Gelir gider konularını analiz ederek yeni bütçe hesaplamaları yapabilirsiniz. 

Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi aile içinde beklenmedik ani gelişmeler yaşatırken bu gelişmelerin mevcuttaki ilişkinizin dengesini bozması söz konusu olabilir. Planlamadığınız gelişmeler aileniz ve partneriniz arasında kalmanıza neden olabilir. Başak burcunda yaşanacak Yeni Ay beklediğiniz paraların elinize geçmesini sağlayabilir. Miras ve nafaka gibi gelirler elde edebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile arkanızdan size karşı düşmanlık yapan kişiler bir bir ortaya çıkabilir. Bu kişilerin kim olduklarını öğrenip onlara karşı kendinizi koruyabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile beklediğiniz bir kredi işi varsa onaylanabilir. Ayrıca uzun süredir ertelediğiniz cerrahi girişimleri gerçekleştirmek adına Yeni Ay sizleri destekleyici nitelikte olacaktır. Başak Yeni Ay’ı geçmişte yaşamış olduğunuz krizli konularda önemli tamamlanmalar yaşatabilir. Belki de sizi korkutan bazı konuları gözünüzde büyüttüğünüzü fark edebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında aşk hayatınız ön planda olurken ilişkinizde fazlaca alıngan tavırlar sergileyebilirsiniz. Merkür Plüton üçgeni birlikteliği olan balık burçlarının geleceğe yönelik önemli kararlar alması konusunda destekleyici etkide olacak. İlişkinizle ilgili önemli konuşmaları yapmak adına destekleneceksiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile bir aylık dönemde eşinizin kaynakları ortaklaşa gelirleriniz ve kazançlarınız ön plana çıkacak. Güneşin başak burcuna geçmesi ile ortaklaşa işleriniz ve ilişkilerinizde fazlaca eleştirel olmamaya özen göstermelisiniz.  Bazı konuları ve sorunları bu dönemde fazlaca kafaya takıp takıntılı davranmamaya gayret etmelisiniz. 

Hafta sonu yaşanacak olan Uranüs Venüs karesi yakın çevre ilişkilerinizde ani beklenmedik durumlar yaşatabilir. Kardeşlerinizin ve akrabalarınızın yaşamlarında gelişen ani olaylar günlük rutinlerinizi değiştirebilir. Başak burcunda yaşanan yeni ayın etkisi ilişkilerinize yansıyor olacak. Yeni Ay’ın etkisi ile evlilik teklifi alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Partnerinizle anlaşamadığınız konularda anlaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız bulanık ve belirsiz süreçler netleşebilir. Bu dönemde sevip sevildiğinizi daha fazla hissedebilirsiniz. Ayrıca dostlarınızdan aldığınız desteklerle yalnız olmadığınızı hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızda yapacağınız yenilikler enerjinizi yükseltecektir.


22 Ağustos- 28 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!