Haftalık Burç Yorumları- 22 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-15-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-15-nisan-haftasi

22 Nisan-28 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

22 Nisan – 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftaya akrep burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile başlıyor olacağız. Dolunay zamanları herkes için biraz içe dönük olduğumuz zamanlardır. Vücudumuz bu süreçte fazlaca ödem tutabilir kendimizi içsel bir hesaplaşma içinde bulabiliriz. Özellikle pazartesi günü dedikodulardan manipülasyonlardan uzak durmakta fayda var. Salı günü kendimizi biraz belirsizlikler içinde hissedebiliriz. Kararsızlık yaşadığımız koşullar oluşabilir  ayrıca gergin bir mizacımız söz konusu olabilir. 

Çarşamba günü dolunayın etkisi ile ilişkilerimizde patlak veren krizler geçici ayrılıklara neden olabilir dikkatli olmalıyız. Yine bu süreçte ilişkilerimizde maddi meseleler ön plana çıkabilir. Vadesi dolan ilişkilerimiz biterken başlamaz dediğimiz ilişkiler başlayabilir. 

Dolunayın etkisi ile takıntılarımız korkularımız ön plana çıkabilir. Korku ve şüphelerimiz fazlaşabilir kaygı enerjimiz artabilir. Uzun süredir çözüme kavuşturamadığımız konular şok etkisi ile hızlı bir şekilde çözülebilir. Bu süreçte sezgilerimize güvenebiliriz. Ekim kasım ayından beri gündemimizi oluşturan konularda tamamlanma yaşayabiliriz. Büyük bir dönüşüm süreci içinde olacağımız bu zamanda kendi gücümüzü fark edebiliriz. Özellikle sabit burçların iki yıllık dönemde yaşadığı krizler ve sorunlar bu dolunayla beraber önemli yüzleşmeler yaşayarak sona erecektir. Yeraltı konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca sağlık olarak rahim ve üreme sorunları ile ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olmalıyız. 

Bu hafta Merkür retrosu sona erecek ancak anlaşmalar ve sözleşmeler için merkürün hız kazanmasını beklemekte fayda olacaktır. Önemli kararlar alacağımız kendi gücümüze odaklanacağımız bu süreçte imzalı işlerimizi bir hafta bekletmekte fayda olacaktır. Pazar günü sakarlıklara karşı dikkatli olmalıyız. Yoğunlaşmak istediğimiz işlere odaklanabiliriz.

22 Nisan- 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta gündeminiz ekonomik konular olacak. Özellikle artan ödemelerinizi ve belki farkında olmadığınız para çıkışları fark edebilirsiniz. Ayrıca para kazanma yollarınızı, nasıl daha çok kazanç sağlayabileceğinizi bu hafta daha net belirleyebilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi dengeleyecek, haberini beklediğiniz ödemelerinize kavuşacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda siz her ne kadar uyum içerisinde ve hırsla çalışsanız da yolunuza ufak tefek engeller çıkabilir ve bunlar sizi yavaşlatabilir. Özellikle iş yerindeki kötü niyetli kişiler yolunuza taş koymaya çalışabilir. Bu engelleri yok edebilmek için her zamankinden daha fazla işinize odaklanmanız gerekebilir.

Hafta ortasından itibaren kendinize daha fazla zaman ayırma ve kendinizi dinleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygularınızı tartmak, hayattan istediklerinizi sorgulamak isteği içerisinde olacaksınız. Hafta ortalarına doğru yapacak birçok işiniz olsa da alışmadığınız şekilde içe dönük hissedebilirsiniz. Bu etki bir iki gün içerisinde geçecektir.

Aşk hayatınızda son derece tutkulu ve eğlenceli bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız hafta sonuna doğru sizin için heyecan verici bir arkadaşlık ya da aşk ilişkisi gündeme gelebilir. Belki de gerçekten beklediğiniz geçmişten birisiyle tekrar iletişim söz konusu olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçireceğiniz ve yakınlaşacağınız bir hafta geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta son derece sosyal olacaksınız. Özellikle hafta başındaki günlerde işinizle ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmeleri de kutlamak için kendinizi dışarı atabilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bağlantılarınızın güçlenip kendinizi daha çok ön plana çıkarabileceksiniz.

Hafta ortalarında özellikle finansal konularla ilgili kendinizi şüphe içinde bulabilirsiniz. Finansal açıdan bu hafta biraz dikkatli gitmeniz gereken bir hafta olacak. Her duyduğunuza inanmamalı ve hemen harekete geçmemelisiniz. Kayba uğramamak için her şeyin detaylarına hakim olduğunuzdan emin olmalısınız.

Hafta genelinde daha çok kendinizle ilgilenmeniz gereken konulara da odaklanabilirsiniz. Hayatınızda ufak da olsa değişikliklere gidebilir, kendinizde ya da evinizde değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Ruhsal ya da fiziksel olarak kendinizle ilgilenmeniz sizi olumlu şekilde dönüştürüp hayatınızdaki sorunlarınıza da farklı bakış açısı getirip çözmenize yardımcı olacak.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız uzun süredir tanıdığınız bir kişiyle aranızda ani şekilde yakınlaşma söz konusu olabilir. Kendinizi hazır hissetmeseniz bile aniden başlayacak bir ilişki yaşanabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa normalden daha romantik hissedecek ve bu sayede partnerinizi daha çok etkileyebileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta önceliklerinizi tekrar sıralayabilirsiniz. İşinizle ilgili sıkıldığınız, bunaldığınız ya da üzerinize çok yüklenilen bir zamandan geçiyor olabilirsiniz. Bu hafta bunu değiştirmeye karar verebilir, size yardımcı olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler ilerleyen dönemde kariyer planlarınızda sizin için önemli rol oynayabilirler. Eğer bir iş görüşmesi planınız varsa bu hafta uygun zamanda olacaksınız. 

Finansal konularla ilgili güçlü sezgilerinizle bu hafta güzel fırsatlar yakalayabilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Değerlendirdiğiniz yatırımlarınız ya da bir kenara atıp unuttuğunuz bir para çok değerlenmiş olarak size geri dönebilir. Ancak ani kararlarla aşırı harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz. Düşünmeden hareket etmek zarar getirebilir.

Hafta başında evinizle ilgili ters giden birkaç küçük şey olabilir. Biraz daha evinizle ilgilendiğiniz, düzenlediğiniz ve iyileştirdiğiniz bir hafta olacak. Terslikler biraz canınızı sıksa da daha çok yalnız zaman geçirip kendinizi dinleyebileceğiniz bir hafta olacak. Sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa aksatmamanızda fayda var.

Aşk hayatınızda şans bu hafta yanınızda olacak. Yalnızsanız yeni insanlarla tanışabileceğiniz, sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle düşüncelerinizi paylaşmak için de hevesli olacaksınız ve ilişkinizi daha çok derinleştirebileceksiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizde olumlu değişimler söz konusu olabilir. Eski yöntemleriniz yerine yeni yöntemler koymaya başlayabilir ve bu sayede işlerinizi nasıl hızlı ilerlettiğinize kendiniz de şaşırabilirsiniz. İşinizle ilgili beklediğiniz süreçler hafta ortasından itibaren birer birer sonuçlanmaya başlayacak ve değişimler yaşanacak.

Finansal açıdan para kazanma şansınız hafta boyunca fazlasıyla yüksek olacak. Sizin odak noktanız da gelirlerinizi arttırmak olduğu sürece bu konuda güzel gelişmelere kapı açacaksınız. İşinizden bir süredir beklediğiniz bir terfii gerçekleşebilir, ailenizle ilgili bir beklentiniz varsa bu gelir elinize kısa süre içerisinde geçebilir.

İşinizle ilgili yaşayacağınız farkındalıklar sayesinde özel hayatınızda da değişim dönemi içerisine girebilirsiniz. Yeni beceriler öğrenebilir, yeni yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ekonomik olarak da daha rahat koşullarda olacak olmanız, daha rahat hareket edebilmeniz isteklerinizi gerçekleştirmek için size yarar sağlayacak.

Aşk hayatınızda bir süredir arkadaşınız olan bir kişi size karşı hislerinden bahsedebilir, buna biraz hazırlıksız yakalanabilirsiniz. Bu kişiyi değerlendirmek için biraz süre isteyip iyice düşünmeniz gerekebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi bir adım atmaya ya da ortak bir şeyler almaya eşya almaya karar verebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşk hayatınızda mutluluk sizinle olacak. Güzel gelişmeler yaşayabilir, kutlanacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca fazlasıyla dikkat çektiğiniz için yoğun duygularla karşılaşacak, sevgilinizin ya da flört adayınızın ilgisi içerisinde kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Ciddi kararlar, önemli gelişmeler kapınızda.

Özellikle hafta başındaki günlerde çok fazla iltifat alabilir, herkesin gözlerini üzerinizde hissedebilirsiniz. Herkesin ilgisini çekmeniz kariyerinizle ilgili konularda da önünüze birçok fırsat getirebilir. Gerçekten başarılı olduğunuz konularda bir dönüm noktası olacak değişiklikler yaşamanız söz konusu olabilir.

Finansal açıdan genel olarak hafta başında para meseleleri biraz zorlayıcı olabilir. O yüzden eğer yapabilirseniz ilerleyen günlerde para konuları ile ilgilenmeniz yararınıza olacaktır. Kısa süre içerisinde işinizdeki önemli gelişmelerle birlikte kazançlarınızı katlayabilir, bir süredir beklediğiniz şeyler için maddi şartları yerine getirip harekete geçebilirsiniz.

Hafta genelinde özellikle ev hayatınız ve aileniz, yakınlarınızla ilgili konularda fazla duygusal tepkiler verebilirsiniz. Yakınlarınız arasında ya da aileniz içerisinde sizi zorlayan, iyi gelmeyen, işlerinizi baltalayan kim varsa bu hafta artık buna dur diyebileceksiniz. Ancak bunu yaparken çok öfkeli davranmamaya dikkat etmeniz yararınıza olacak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları,

bu hafta işinizle ilgili konularda öne çıkacaksınız. Bazı karar vermeniz gereken konularda her ne kadar kendinizi geriye çekmeye çalışsanız da şartlar sizi öne çıkmaya zorlayabilir. Liderliği ele almanız size büyük faydalar sağlayabilir, o yüzden çekinmeden kendinizi ifade edip sorumluluk almalısınız.

Finansal konularda yakın bir arkadaşınız ya da partnerinizle ortak kararlar verebilir ve parasal konuları gündeminize alabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden elinize para geçebilir, eş, aile ya da yakınlarınızdan parasal konularda beklemediğiniz destekler görebilirsiniz. Ayrıca yatırımlarınızla ilgili bu hafta içgörüleriniz ve sezgileriniz yüksek olacak. 

Hafta ortasından itibaren kendinizi kaygılı, şüpheci ve fazla alıngan hissedebilirsiniz. Kafanızı dağıtabilmek ve yersiz olumsuzluklara kapılmamak için kendinize daha fazla zaman ayırmanız yararlı olabilir. Arkadaşlarınızla ve ailenizle plan yapmak için hafta sonunu seçmeniz daha iyi olacaktır. Eski arkadaşlarınızla görüşmek için fırsat da yaratabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa bir tatil planı yapabilir, size huzur verecek bir kaçamak yapabilirsiniz. Yalnızsanız hayalinizdeki gibi bir ilişki için uygun kişinin karşınıza çıkması an meselesi olabilir. Sosyalleşmeyi ve davetlere katılmayı ertelememeli, kendinizi ön plana çıkarmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda hem risk alacak hem de başarıyı yakalayacaksınız. Hırsınızı kullanarak şu anda alacağınız riskler ilerleyen zamanlarda size büyük fırsatlar getirebilir. Ticari konularla ilgili şanslı bir dönemde olacak ve yeni girişimlerde bulunabilir, ortaklık gibi konularda sorumluluk alabilirsiniz.

Hafta genelinde özellikle finansal konularla ilgili iyi niyetinizin suistimal edildiğini fark edebilirsiniz. Hukuki süreçler ya da ailenizle ilgili miras gibi konularınız varsa bunlarda bazı haksızlıklar yapıldığını fark edebilirsiniz. Bundan sonraki dönemde sınırlarınızı daha net belirlemeniz gerekebilir. İşlerinizde yakalayacağınız başarıyla önümüzdeki dönemde kazançlarınız artacak.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla harika zaman geçireceksiniz. Özel bir plan da yapabilir, spontane olarak da buluşmaya karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha da yakınlaşacak ve daha huzurlu hissedeceğiniz zamanlar geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz yerlerde ya da katıldığınız etkinliklerde yeni ve ilginizi çeken kişilerle tanışabilirsiniz. Hayalinizdeki aşk ilişkisini yaşamak için uygun kişiyle bu hafta tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle güzel zaman geçireceğiniz, geleceğe dair planlar yapacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sizin için değişiklikler söz konusu olacak. Özellikle evinizle ve yaşam alanınızla ilgili bir süredir aklınızda olan değişiklikleri gerçekleştirmek için adım atabilir, kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Bu hafta olumsuzluklardan arındığınız, kendinizi toparladığınız zamanlar geçireceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler, ani terfiler yaşayabilir, hak ettiğiniz değeri hem takdir hem maddi olarak görebilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızda sizden saklanmış bazı şeyleri fark edebilir, bu sayede de kendinizi çok büyük olumsuzluklardan koruyabilirsiniz. Bu hafta içerisinde ani kararlar vermemeye dikkat etmeli, detaylı inceleyerek kararlarınızı vermelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle işinizle ilgili ticari konular neticesinde gelirlerinizin artması söz konusu olabilir. Ayrıca yatırımlarınız, alım satım işleriniz ve varsa hukuki süreçleriniz konusunda şansınız oldukça yüksek olacak. Kısa süre içerisinde yaşam refahınızı arttıracağınız büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde ciddi bir seviyeye geçebilir, yeni bir adım atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sosyalleşirken yeni tanışacağınız insanlara alıcı gözle bakmayı unutmayın. Çok ilginizi çekecek ve sizin için ileride değerli olabilecek kişilerle tanışabilirsiniz. Bu hafta herhangi bir ortamda karşılaştığınız kişiler sizden çok fazla etkilenebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta şansınız yanınızda olacak. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda bir süredir yaşadığınız olumsuzluklar ya da karşılaştığınız engellemeler varsa bu hafta itibariyle bunlar yolunuzdan çekilecek. Zorlandığınız alanlarda iş arkadaşlarınızın büyük desteğini görebileceksiniz.

Finansal konularla ilgili hafta ortasından itibaren kendinizi daha rahatlamış ve bolluk içinde bulabilirsiniz. Yatırım yapmak birikimlerinizi değerlendirmek ya da elinize geçen fazla parayla ilgili planlarınız için uygun zamanda olacaksınız. Bir süredir beklediğiniz gelişmeleri artık yaşayabilir, kendinize güveninizi tamamlayabilirsiniz.

Hafta genelinde eğer planladığınız bir seyahat varsa bunla ilgili düzenlemeler yapabilir, detaylarına karar verebilirsiniz. Hayal ettiğiniz ne varsa bu seyahatle ilgili istekleriniz kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. Bu hafta itibariyle hayattan daha çok keyif alabilecek, aileniz ve yakınlarınızla daha çok zaman geçirebileceksiniz. 

Aşk hayatınızdaysa mevcut bir ilişkiniz varsa hafta başında iletişim ile ilgili ortaya çıkabilecek sorunlara dikkat etmelisiniz ve anlayışlı olmalısınız. Sakin kalabilirseniz partnerinizle ciddi kararlar verme aşamasına geçebilirsiniz. Eğer yalnızsanız çıkacağınız seyahat esnasında ilginizi çekecek yeni kişilerle tanışabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finans konularında kontrolü elinize alacaksınız. Yatırımlarınız ve gelir kaynaklarınız önemli derecede artabilir. Hem yatırımlarınızı değerlendirmek hem de yeni gelir kaynakları bulmak için çok uygun zamanda olacaksınız. Bu konuyla ilgili önünüze çıkan fırsatları rahatlıkla değerlendirebilir, paranızı katlayabilirsiniz.

Finansal konulardaki başarınızla birlikte işinize de motivasyonunuz artacak. Kariyerinizle ilgili olarak eğer bir iş değişimi ya da sizin için önemli bir görüşmeniz varsa hafta sonuna doğru profesyonel anlamda olumlu etkiler alacaksınız. Olumsuz tecrübelerinizden arınacak, geleceğe ve hedeflerinize odaklanabileceksiniz.

Hafta genelinde arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal etkileşimleriniz çok güçlü olacak. Yakınlarınızla bol bol zaman geçirebilir, alacağınız olumlu etkilerle enerjinizi de yükseltebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili değişimler, yenilikler yapmak için de enerji bulabilirsiniz. Eviniz ve ailenize olan ilginizi arttırmanız aile içerisinde bir süredir yaşanan gerginlik ve kırgınlıkları da ortadan kaldırabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız uzakta olan bir kişiyle yeni bir aşk ilişkisi içerisine girebilirsiniz. Daha önceden muhtemelen tanıdığınız bu kişi size olan ilgisiyle aklınızı karıştırabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bir ortaklık ya da bir imza gibi ilişkinizi ciddileştirecek bir adım atmaya çok yakınlaşacaksınız ve tutkunuz artacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta işinizde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu yeni fırsatlar size daha fazla sorumluluk ve yoğunluk getirse de bu koşturma size kendinizi çok iyi hissettirecek ve kazanacağınız başarılar hırsınızı arttıracak. İşinizle ilgili yapmanız gereken önemli bir görüşme varsa bu hafta uygun zamanda olacaksınız.

Finansal anlamda hafta başlarında biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Bazı konularda karar vermekte zorlanabilir ve hatalı kararlar alabilirsiniz. Detaylıca düşünmeden büyük satın almalar yapmamalı, imkanınız varsa bu gibi işlerinizi ertelemelisiniz. Kısa süre içerisinde kendinizi daha rahat hissedeceğiniz ve daha rahat hareket edebileceğiniz bir döneme gireceksiniz.

Hafta ortasında aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz ve güvendiğiniz insanlarla kısa bir gezi planlayabilir, bir yakınınızı görmeye gidebilir, kalabalık içerisinde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca ailenizle daha çok yakınlaşıp birbirinizden güç alacağınız konular da gündeminize gelebilir.

Aşk hayatınızda ise sosyal olmanız sayesinde aşk konusunda şans yanınızda olacak. Aklınızda kalan geçmişteki birisiyle tekrar iletişim kurmak için mükemmel bir zamanda olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte fazlasıyla zaman geçireceğiniz bu haftada birlikte alacağınız kararlar, ciddiye dönük konuşmalar olabilir. Evlilik ile ilgili düşünceleriniz varsa artık adım atabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kendinizi ifade etme beceriniz çok yüksek olacak. Kendinize güveniniz ve huzurunuz tam olacak. Bu sayede kendinizi bir eğitim ve gelişme süreci içerisine sokabilirsiniz. İstediğiniz ya da yarım bıraktığınız eğitimler varsa bunlara tekrar başlayabilirsiniz. Eğer iş görüşmesi planınız varsa bu hafta uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili hafta ortalarında oldukça şanslı olacaksınız. Beklediğiniz bir para ya da bir yatırımınız varsa elinize bir miktar para geçebilir ve bu sizi oldukça rahatlatabilir. Artık daha hızlı kararlar alıp önünüze çıkan engelleri daha kolay aşabileceksiniz. Kendinizi daha rahat ve bolluk içerisinde bir dönemde bulacaksınız.

Hafta genelinde yüksek yaratıcılığınız sayesinde hobilerinizle ve yetenek gerektiren işlerinizle daha fazla ilgilenebileceksiniz. Ayrıca hobi olarak başladığınız işten ya da aldığınız bir eğitim sebebiyle gelir elde etmeye de başlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde seyahat konularıyla ilgili beklediğiniz önemli haberleri sonunda alabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda yalnızsanız hiç beklenmedik anda çok ilginizi çekecek birisi ile tanışabilirsiniz. O yüzden sosyalleşme imkanlarını kaçırmamalı, yeni kişilerle tanışma fırsatını kaçırmamalısınız. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa size gelecek uzun süredir beklediğiniz güzel haber ve teklifler söz konusu olabilir. Partnerinizle aranızdaki bağ güçlenecek.


22 Nisan- 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!