Haftalık Burç Yorumları- 22 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-22-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-22-ocak-haftasi

22 Ocak- 28 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

22 Ocak – 28 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında iletişim trafiğimiz oldukça yoğun olabilir. Anlaşmalar sözleşmeler yazışmalar ön plana çıkabilir. Ancak duygusal anlamda biraz kırılgan hassas olabiliriz. Kendimizi ikilemler içinde bulabilir kararsızlıklar yaşayabiliriz.

Salı günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile ilişkilerimizde daha ciddi kararlar alacağımız ve ciddi ilişkilere çekileceğimiz gerçekçi aşkların yaşanacağı bir dönem başlayacak. Etrafımızdaki kişilere sınır koyup ilişkilerde karşı taraftan sorumluluk almasını bekleyebiliriz. Salı günü attığımız adımlarda özellikle resmi kanallardan yürüteceğimiz işlerde gecikmeler yaşanabilir. Tüm haftanın etkisi kazalara ve yaralanmalara açık olacak özellikle bu konuya dikkat etmeliyiz. Yine yaralayıcı konuşmalar yapmamaya özen göstermeliyiz. Hafta boyunca her konuda risk almaya daha fazla yatkın olabiliriz.

Aslan burcunda yaşanacak dolunayla beraber sağlığımız açısından kalp sırt ve dolaşım sistemi rahatsızlıklarına ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalıyız. Ayrıca dolunay zamanları vücudumuzda fazla ödem olabilir. Su tüketmeyi ihmal etmemeliyiz.

Aslan dolunayı ilişkilerimizde ciddi kararlar almamıza gelecek hedeflerimizi yeniden şekillendirmemize yardımcı olacak önemli yüzleşmeler yaşatabilir. Egomuz bizim için daha fazla önemli olabilir. Güç savaşları yaşayacağımız etkilerde risk alarak yaşamlarımızı dönüştürecek hamleler yapabiliriz. Çevremizdeki kişilere karşı İddialı açıklamalar ve gövde gösterisi yaparak yaşamımızda yeni düzenler oluşturmak adına her zamankinden daha cesur olabiliriz.

Hafta sonu ilişkiler açısından oldukça güzel etkiler mevcut. Hayatımızdaki kişilerle geleceğimize dair ciddi kararlar alabiliriz. Ciddi ilişkilere başlayabiliriz. Aşk hayatımızda kendimizi güvende hissedeceğimiz etkiler mevcut olacaktır.

22 Ocak – 28 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta çok göz önünde olacaksınız. Özellikle aşkla ilgili konularda istediğiniz romantik gelişmeleri hızlı şekilde yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle uzun süredir beklediğiniz gibi bir randevuya çıkabilir, unutamayacağınız anılar yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte ilişki yaşadığınız bir kişi karşınıza değişmiş şekilde çıkabilir ve sizi çok heyecanlandırabilir.

Hafta boyunca son derece sosyal olacaksınız. Sizinle uyum içerisinde olan yakınlarınızla birçok plan yapabilir, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki dönemde daha çok sağlığınıza dikkat ettiğiniz ve bunun için bir şeyler yaptığınız zamanlar geçireceksiniz.

İş hayatınızda son derece hareketli bir hafta geçireceksiniz. Önünüze birçok yeni proje gelebilir ve yoğun tempoda çalışmanız gerekebilir. Her ne kadar fazla zaman harcamanız gerekse de bu çabanızın faydasını ilerleyen zamanlarda görebileceksiniz. Fazla mükemmeliyetçi olmanız size bazı durumlarda zarar getirebilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha dikkatli davranmanızda yarar olacak. Ani kararlar almamanız, neler yapacağınız ve neler alacağınızla ilgili önceden plan yapmanız yararınıza olacaktır. Düşünmeden hareket etmeniz zararı uğramanıza sebep olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta işinizle ilgili yaptığınız planlarda çok başarılı olacaksınız. Birçok ayrıntıyla uğraşmanız ve hiçbir kusura tahammül edememeniz birlikte çalıştığınız kişileri biraz zorlayabilir. Hafta boyunca her şeyi kontrol etmeniz ve iki kez üzerinden geçmeniz sizi biraz yorsa da başarınızı garantileyeceksiniz. Bu size kariyer alanınızda yeni fırsatlar ve kendinizi geliştirmek için olanaklar sunacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta alacağınız bazı kararlarla birlikte düşünmeden para harcamamakta son derece ısrarcı olacaksınız. Her ne kadar bir şeyler satın almak düşünmeden alışveriş yapmak isteseniz de kendinizi tutabilecek, gereksiz yerlere harcama yapmayacaksınız. Bu tavrınız yakın dönemde çok işinize yarayabilir.

Ailevi konuların ön planda olacağı bu haftada evinizde bazı değişiklikler yapma konusunda adım atabilirsiniz ya da ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek için karşınıza çıkan fırsatta da değerlendirebilirsiniz. Ailenize olan bağlılığınızın tekrar farkına vardığınız, daha güçlü bağlar kurduğunuz zamanlar yaşayacaksınız. Kalabalık toplantılar gündeminizde olabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta itibariyle daha yüksek ve kendinizi kaptıracağınız duygular içerisinde olacaksınız. Karşınızdaki kişinin hayatınıza neden girdiğini ve onunla olan ilişkinizden neler öğrenmeniz gerektiğini bir içgörü ile daha net anlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız bir kişi ileride birlikte olmak istediğiniz kişi olduğunu hissettirebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta işinizle ilgili yeni ve özgür fikirleriniz olacak. Kendinizi bu şekilde iyi ifade edeceğiniz için yaratıcılığınız yüksek olacak ancak çevrenizdeki bazı kişilere karşı daha anlaşılabilir fikirler içerisinde olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İş hayatınızda sorumluluklarınızın artabileceği bir döneme giriş yapacaksınız.

Özellikle haftanın başındaki günlerde fazlasıyla meşgul olacaksınız. Hem sosyal hayatınız hem iş hayatınız fazlasıyla yoğun olacak. İşinizle ilgili yeni projeler üzerinde çalışmaya başlayabilir, farklı sorumluluklar alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de insanların etrafında toplandığı bir kişi olacağınız için son derece popüler ve sosyal olacaksınız.

Hayatınızla ilgili yakın zamanda verdiğiniz bir karar sebebiyle yakınlarınızdan size bir karşı çıkma tepkisi görebilirsiniz. Sizin iyiliğinizi düşündükleri, yanlış yolda ilerlemediğinizden emin olmak için size muhalefet yapabilirler. İletişimde zorluklarla karşılaşabileceğiniz için kendinizi net olarak anlatabildiğinizden emin olmalı, sabırla iletişiminizi birleştirmelisiniz.

Aşk hayatınızda karşınızdaki kişiye kendinizi başarılı şekilde ve rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Özellikle hafta ortasından sonra aşk hayatınızda bir dönüşüm geçirecek, isteklerinizin daha çabuk gerçekleştiği ve eski yaralarınızdan kurtulabildiğiniz bir döneme gireceksiniz. Dengeyi sağlayabilmek için iletişiminizi güçlü tutmak durumunda olduğunuzu unutmamalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aşk hayatınızda ilişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişiler her ne kadar kolayca sinirlenebilir ya da dengesiz davranabilir olsa da bununla başarılı şekilde baş edebilecek ve istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. İlişkiler konusunda karşınızdaki kişiyi istediğiniz yöne doğru yönlendirme konusunda başarılı olacaksınız. Anlayışlı olmaya dikkat etmeniz gerekebilir.

Hafta boyunca finansal konularınız da ön planda olacak. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve bütçenizi kontrol altında tutmalısınız. Önümüzdeki dönemde karşınıza çıkabilecek kazançlı fırsatlara yatırım yapabilmek için tasarruflu davranmanız geleceğiniz için yararınıza olacak.

Kariyer hayatınızda yapmanız gereken işler fazlasıyla çok ve yapılacaklar listeniz uzun olabilir. Biraz daha yalnız kalarak ve sessiz ortamda çalışarak bütün yapmanız gerekenleri tamamlayabilir, ihtiyacınız olduğunda da önceliği kendinize verebilirsiniz. Genel olarak yorucu ama başarılı bir hafta geçireceksiniz.

Hafta boyunca genel olarak evinizle ilgilenerek kendinizi rahatlatmaya çalışacaksınız. Hayatınızda canınızı sıkan her ne varsa bunları atlatabilmek için evinizde ufak tefek değişiklikler yapabilir, bir süredir aklınızda olan derleme toplama işleri ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşk hayatınızla ilgili ciddi konuşmalar yapmanız gerekebilir. Belki ilişkinizi ilerletmek için bir konuşma yapmak istiyorsunuz ya da her şeyin hızlı gittiğini düşünüyorsunuz, bununla ilgili partnerinizle olan konuşmanızda biraz dirençle karşılaşabilirsiniz. Yaşayacağınız ufak fikir uyuşmazlıkları anlayışlı tavrınız ve iletişim gücünüzle aşabileceğiniz şeyler olacak. Hafta sonunuz son derece romantik geçecektir.

Hafta boyunca sezgileriniz çok güçlü olabilir. Birdenbire aklınıza gelen bir şey, kapıldığınız bir şüphe ya da gördüğünüz bir rüya sizi gerçeklere ulaştırabilir. Hissedeceğiniz sezgiler arada kaldığınız bir konuyla ilgili size önemli bir ipucu verebilir. İçinizden geçenlere ve sezgilerinize bu hafta rahatlıkla güvenebilirsiniz. 

İş hayatınızda liderlik yeteneğinizi kullanarak kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Beklemediğiniz konularda sorumluluk üstlenebilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. Bunu yaparken ani kararlar almaktan kaçınmalı, planlarınızı önceden belirlemelisiniz. Dikkatli hareket etmeniz size sürpriz başarılar kazandıracak.

Yakınlarınız ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bu hafta çok sosyal olacaksınız. Son derece cömert ve eğlenceli tavrınızla birçok etkinliğe katılabilir, kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren daha çok ilgi çekeceğiniz ve gözleri üzerinizde hissedeceğiniz güzel zamanlar geçireceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta aşkla ilgili düşüncelerinizde değişiklik yaşayabilirsiniz. Özellikle aşkı arıyorsanız aslında önemli olmayan detaylara takılıp kaldığınızı fark edebilir, sizin için en önemli olan özellikleri düşünerek bundan sonra buna göre davranmaya karar verebilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizi fazla yargılamamaya, her hareketinden bir şey çıkarmamaya dikkat etmelisiniz. Önümüzdeki dönemde aşk hayatınız çok daha iyi yönde gelişme gösterecek.

Finansal konularla ilgili kendinizi fazla alışveriş yapma dürtüsü içerisinde bulabilirsiniz. O yüzden yakınlarınıza sormadan büyük harcamalar yapmaktan kaçınmalı, ani kararlar vermemelisiniz. Şu anki ruh halinizle yapacağınız harcamalar ilerleyen dönemde sizde pişmanlık yaratabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda daha dengeli davranmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla fazla yakın ilişkiler içerisinde olmanız artık sizi rahatsız ediyor olabilir ya da arkadaşlarınızın size bir getirisi olmadığını, belki de kullanıldığınızı hissedebilirsiniz. Bu hafta itibariyle kendi sınırlarınızı daha iyi korumaya başlayacak ve buna göre davranacaksınız.

Hafta boyunca normalden daha fazla yalnız kalma ihtiyacı içerisinde hissedebilir, tek başınıza zaman geçirmek isteği içerisinde olabilirsiniz. Bu düşüncelerinizle birlikte sağlıkla ilgili rutinlerinizde değişiklik yapmak isteyebilir, diyete başlayabilir ya da spor yapmaya karar verebilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenecek, yaşamınızda olumlu değişiklikler yapma yoluna gideceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatımızdaki her şey yeniden dengeye oturtabileceksiniz. Özellikle ev ve aile ile ilgili konularda düzeltmeniz gereken şeyler ya da iki aile üyesi arasındaki anlaşmazlıklar bu hafta sizin sayenizde çözümlenebilir. Muhtemelen ailenizdeki en anlayışlı ve soğukkanlı kişi siz olacağınız için bu görev üzerinize kalabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta biraz fazla seyahat etmeniz gerekebilir. Çalışıyor olsanız bile bu hafta iş açısından sizin için daha eğlenceli geçecek. Önümüzdeki dönemde iş hayatınızda karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve kendinizi geliştirmek için önemli adımlar atabilirsiniz ama yine de acele karar vermemeniz de fayda var.

Aile ve ev hayatınızla ilgili önümüzdeki dönemde sevdiklerinizle birçok güzel şey paylaşabilecek, ev ve aileniz içerisinde oldukça sosyalleşecek, daha önceden olmadığı kadar uyum içerisinde olacaksınız. Hafta ortasından itibaren de arkadaşlarınızla bağlantı kurma arzunuz artabilir, birçok eski arkadaşlarınızla tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu aralar o kadar çok dikkat çekiyorsunuz ki karşılaştığınız herkes sizinle flört etmek istiyor. Fazlasıyla göz önünde ve ilgi çekici olmanız karşınızdaki kişilerin sizden fazlasıyla etkilenmesine sebep oluyor ve gözlerini sizden alamıyorlar. Eğer yalnızsanız karşınıza birçok aday çıkabilir ancak eğer mevcut bir ilişkiniz varsa etraftan bu kadar çok ilgi görürken sizin ilginizi partnerinize daha fazla yansıtmanız gerekebilir. Kıskançlık içinde kalabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta istediklerinizi alma konusunda çok güçlü bir etkiye sahip olacaksınız. Finansal konularla ilgili şansınız yanınızda olacak. Bunu daha çok değerlendirmek ve isteklerinizi gerçeğe dönüştürebilmek için aklınızdan ve kalbinizden geçenleri sık sık dile dökmeli, istemekten kaçınmamalısınız. Bu hafta içerisinde gelirlerinizin artması ve çok istediğiniz şeylere sahip olmanız an meselesi.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta fazlasıyla hırslı olacaksınız. Haftaya enerjik şekilde başlayacak ve başarılı ilişkiler kuracaksınız. Şu anda yaptığınız bütün çalışmalar ve kurduğunuz bağlantılar size ilerleyen günlerde çok daha fazla şey kazandıracak. Kariyerinizle ilgili iyiye doğru dönüştüğünüz ve olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız.

Hafta başındaki günlerde aile üyeleri ya da ev halkı ile ilgili stresli bir iletişim içerisinde kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız bir sorunla ilgili yapmanız gereken bir konuşma olabilir. Bu konuşmayı ertelemeniz birkaç gün sonra yapmanız sizin için daha iyi olabilir. Özellikle ailevi konulardaki sorunları hemen ele almamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda iletişim becerileriniz çok güçlü olacak. Gerçekten değer verdiğiniz ve ciddi şeyler yaşayabileceğiniz yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Özellikle internet üzerinden ya da bir gezi, eğitim ile ilgili bir topluluk içerisinden bir kişi çok dikkatinizi çekebilir ve duygularınız karşılıklı olabilir. Özellikle hafta ortasından itibaren aşk hayatınızda istediğiniz karşılığı alacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta finansal konularla ilgili şansınız yanınızda olacak. Özellikle hafta ortasından itibaren para akışınızın artacağı, sürpriz kazançlar sağlayacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Bu dönemle birlikte satın almayı çok istediğiniz şeylerle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilir, beklediğinizden çok daha erken istediğiniz şeye sahip olabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi bir süredir ikilemler içerisinde kalmış hissedebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren yurt dışı ya da hukukla ilgili bir sorununuz olumlu şekilde çözümlenebilir. Bu da bir süredir bu yaşadığınız sorunun ortadan kalkmasını sağlayacak ve kendinizi çok daha hafiflemiş hissederek işlerinize odaklanabileceksiniz.

Hafta boyunca son derece sosyal ve rahatlıkla iletişim kurabildiğiniz zamanlar geçireceksiniz. Bir süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir, girdiğiniz ortamlarda yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Bu hafta etrafınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirecek ve özellikle işinizle ilgili de yeni bağlantılar kurabileceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız kısa süre içerisinde sizi gerçekten etkileyecek birisiyle tanışabilirsiniz. Özellikle hafta ortasından sonra ilk kez gideceğiniz bir yerde, bu bir gezi ya da bir yakınınızı ziyaret olabilir, orada gerçekten etkileneceğiniz bir kişiyle tanışmanız mümkün. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonunuz son derece romantik ve hareketli geçecek.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınızdaki birçok şey netleşiyor. Özellikle hayatınızdaki rutinlerle ilgili değişiklik yapmak isteyebilir, geleceğinizle ilgili hedefleriniz konusunda netleşerek bunları gerçekleştirmek için yaşamınızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca evinizde ilgili bir süredir aklınızda olan olumlu bir değişiklik gerçekleşebilir, bununla ilgili de bir yakınınızdan destek görebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta kendinizi fazla sorumluluk içerisinde kalmış hissedebilirsiniz. Zamanınızı daha iyi yönetmeniz gereken bu dönemde eğer mümkünse işlerinize biraz ara verip izin almayı düşünebilirsiniz. Daha bilinçli ve düşünerek adım atmanız gereken konular karşınıza çıkabilir. Acele karar vermemeli, sizin için önemli olan konularda üzerine düşünerek doğru olduğuna inandığınız yönde ilerlemelisiniz.

Finansal konularla ilgili bir süredir istediklerinizi yapmaya yeterli kaynağı bulamıyor olsanız da bu hafta itibariyle istediğiniz şeyleri hayata geçirebilecek gelirler sürpriz bir şekilde elinize geçebilir. Özellikle hafta sonunda aklınızda alım satım ile ilgili ne varsa bunu gerçekleştirmek için yeterli paranız olacak ve bunu planlamakla motive olarak zaman geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda artık kendinizi karşınızdaki kişiye açmak için hazır hissedeceksiniz. Bir süredir ilgisi sizin üzerinizde olan bir kişi varsa artık bu kişiye olumlu yanıt verebilir ve bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizin ciddileşmesi yönünde bu hafta sürpriz bir şekilde adım atılabilir, kendinizi tatlı bir koşturma içerisinde bulabilirsiniz

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta özellikle kariyerinizle ilgili geleceğiniz parlayacak. Güçlü sezgilerinizle doğru kararlar alabilecek, size karşı olan kişilerin oyunlarını önceden sezebileceksiniz. Cesur adımlar atabilmek için konfor alanınızdan çıkmanız gerekse de kariyerinizde başarılı bir döneme giriyorsunuz ve bu dönemde engel tanımayacaksınız.

Hafta boyunca odak noktanız kendinizi ve gelecekteki hedeflerinizi keşfetmek olacak. Sezgileriniz de çok güçlü olduğu için size yardımı dokunabilecek kişilerden fikir alabilir, ne zaman ne adım atmanız gerektiğiyle ilgili tüyolar alabilirsiniz. Size yardım edecek birisi ile geleceğinizi istediğiniz gibi şekillendirmeye başlayacaksınız.

Aileniz ve evinizle ilgili konular bu hafta biraz daha ön planda olabilir. Belki işinizle ilgili fazla sorumluluk altında olmanız sebebiyle biraz kaçmaya ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Bu sizi ailenizle, çocuklarınızla ya da arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz için teşvik edecek. Ayrıca hafta sonuna doğru uzun süredir görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan sürpriz bir haber alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta arka plana attığınız, çok fazla düşünmek istemediğiniz sorunlar varsa bu hafta gün yüzüne çıkabilir. Bu ne kadar olumsuz gibi görünse de aslında bu sorunu çözmeniz sizi çok rahatlatacak. Ve çözüm sizin sandığınız kadar zor olmayacak. Aşk hayatınızda partnerinizle daha yakın ve güçlü ilişki kurabileceğiniz bir döneme gireceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta ruhani bir rehberlik sizinle olacak. Arada kaldığınız, çözüm beklediğiniz ya da çok merak ettiğiniz şüphe içinde kaldığınız durumlar varsa bunlarla ilgili birden doğrular karşınıza çıkabilir. Özellikle ailenizle ilgili bu gibi konular varsa bu hafta itibariyle sizin için olumlu olacak şekilde çözümleri bulabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta iş arkadaşlarınızla bir takım meydan okumalar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz bir kişiden istediğiniz desteği alamayabilir, yalnız bırakılmış hissedebilirsiniz. Tüm sorumluluk sizin omuzlarınızda olsa da bu sizin altından kalkamayacağınız bir şey değil. Başarılı şekilde yapmanız gerekeni ortaya koyabileceksiniz.

Hafta ortasından itibaren sizi sıkan, bunaltan ne varsa hepsi dağılıyor ve daha huzurlu günler geliyor. Olumlu tavrınızla ailenize zaman ayırabilecek, arkadaşlarınızla görüşüp sosyalleşme ihtiyacı hissedeceksiniz. Yakınlarınız sizi hayatınızla ilgili daha fazla motive edecek ve ilişkileriniz daha da güçlenecek.

Aşk hayatınızda eğer kalbiniz boşsa dolmasına çok az kalmış olabilir. Yakınlarınızın aracılık ettiği bir çöpçatanlık sayesinde tam da size uygun birisi ile tanıştırılabilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık ortamlarda etrafınıza alıcı gözle bakmalısınız. İstediğiniz kişi kısa sürede sizin yanınızda olabilir. Mevcut bit ilişkiniz varsa ilişkinizde dengeyi bulduğunuz, ilişkinizi derinleştirdiğiniz bir hafta geçireceksiniz.


22 Ocak- 28 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!