Haftalık Burç Yorumları- 23 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-23-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-23-ekim-haftasi

23 Ekim- 29 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

23 Ekim – 29 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftanın başında Güneş’in Akrep burcuna geçmesi, bir aylık süreç boyunca her konuda daha derin ve tutkulu bir yaklaşım benimsemeye başlamamıza neden olabilir. Ancak, bu dönemde kin ve intikam duyguları da artabilir. İlişkilerde güven sorunları ve şüpheler ön plana çıkarken, bazen bir dedektif gibi davranabiliriz. Salı günü, otoriter ve eril figürlerle anlaşmak kolaylaşacak ve kariyer hayatımızda geleceğe yönelik adımlar atmamıza destek olacak.

28 Ekim tarihinde Boğa burcunun beş derecesinde gerçekleşecek olan ay tutulması, 2021 yılından beri yaşadığımız krizli dönemin sona erdiği bir dönemi işaret ediyor. Duygusal ve maddi güvende sorunlar yaşadığımız konularda büyük bir kapanış sürecine gireceğiz. Yükselen burcumuz Yengeç olduğu için özellikle ailevi meseleleri ve aidiyeti ele alacağız. Jupiter’in tutulmayı ay tarafında desteklemesi, duygusal tepkilerimizin oldukça abartılı olabileceğini gösteriyor.

Tutulma sırasında, kendimizi bazen mağlup hissedebiliriz veya uzun süredir mücadele ettiğimiz konularda haklarımızı arama konusunda cesur davranabiliriz. Mars’ın Merkür ile kavuşumu, önemli anlaşmaları gündeme getirecek, ancak bu anlaşmaları yapmak kolay olmayacak. Kararlarımızda tutkulu olabilir ve anlaşamadığımız noktalarda kararlı tavırlar sergileyebiliriz.

Bu tutulma sırasında duygularımızı ve tepkilerimizi kontrol etmek zor olabilir, ancak yaşanacak sonuçlar yeni bir başlangıca işaret ediyor. Tutulmanın Hamal sabit yıldızı üzerinde olması, depremleri ve yer sarsıntılarını tetikleyebileceğini gösteriyor, özellikle Van, Ege ve Akdeniz bölgelerinde dikkatli olunması gerekebilir. Yükselen burcun yöneticisi olan Jüpiter, ay ile kavuşum yapması nedeniyle kitlesel tehlikelerle ilgili dikkatli olmamız gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, tutulmanın Ay düğümleri ve Plüton ile kare açı yapması, yaşadığımız konularda kadersel büyük dönüşümlerin geleceğine işaret ediyor.

23 Ekim – 29 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta parasal konulara fazlası ile odaklanacaksınız. Finans durumunuzu analiz edebilir, farklı yatırım fırsatlarını araştırabilirsiniz. Para konularını düşünmek, hedeflerinize odaklanmak ve başarmak sizin için çok daha kolay olacak. Eğer kredi başvurusu, limitler gibi konularla ilgili yapılacak işleriniz varsa uygun zamanda olacaksınız. 

Kariyer hayatınızla ilgili hedefinizdeki işi enerjinizi doğru kullanarak takip ederseniz, hayallerinize çok daha yaklaşabilirsiniz. Odak noktanızı dağıtmamalısınız. Artan ifade kabiliyetinizle doğru kelimeler fazla çaba harcamadan dilinizden dökülecek ve birlikte çalıştığınız kişilerle ve üstlerinizle çok daha uyumlu ilişkiler kurabileceksiniz.

Hafta boyunca sağlığınızla ilgili ve ruh halinizle ilgili daha dikkatli olmanız gerekebilir. Çevrenizdeki başka şeylere fazla koşturmaktan dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kendinizi hatırlayıp rutininize mutlaka kendinizle ilgilenmeyi de katmalısınız. Önümüzdeki dönemde iyileşme döneminde olacaksınız. 

Aşk hayatınızda sürpriz ve samimi karşılaşmalar yaşayabileceğiniz bu haftada beklemediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle, sizin onu ikna edemediğiniz konularla ilgili küçük çatışmalar yaşayabilirsiniz. Aklınıza geleni söylemediğinizden ve karşınızdaki kişiyi manipüle etmediğinizden emin olmalısınız.

Boğa burcunda yaşanacak ay tutulması para evinizde gerçekleşecek. Finansal konularda başkalarından elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili konularda yaşadığınız krizlerden sonra kendi yeteneklerinize güvenerek kendinize ait gelir kaynağı oluşturmanın önemini anlayacağınız bir tamamlanma yaşayacaksınız. Tutulmanın etkisi ile dışarıdan elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yaşayacağınız olaylarda agresifleşmeden dengede kalmak sizin için önemli olacak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  bu hafta kariyer hayatınızla ilgili iyi bağlantılar kurabilirsiniz. İşinizle ilgili çok profesyonel kişilerle tanışma şansınız yüksek olacak. Yeni tanışacağınız bu kişiler kariyer basamaklarını tırmanmanıza fazlasıyla yardımcı olacak. Sizin için bir akıl hocası, bir rehber gibi olan kişileri hayatınıza çekebileceksiniz.. Çok istediğiniz bir anlaşma ya da ulaşmak istediğiniz bir şirket varsa şu anda adım atmak için uygun zamanda olacaksınız.

Bu hafta arkadaşlarınızın desteğini almak için daha istekli davranmanız gerekebilir. Her şeyi kendiniz yapmaya çalışmanız, herkese yetişmeye çalışmanız sizi fazlasıyla yorabilir. O yüzden bırakın size destek olabilecek kişiler yanınızda olsun. Yoksa kendinizi sizi çok yoracak bir koşturma içinde bulabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili belki ailenizden birisiyle  bir güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz. Ailenizle anlaşamadığınız bir varlık, satmaya çalıştığınız bir gayrimenkul ya da gelecek bir para ile ilgili ters düşebilirsiniz. Kiminle ortak iş yapıyorsanız finansal konularla ilgili bu hafta ufak anlaşmazlıklar yaşanabilir. Doğru iletişim kurduğunuza emin olarak yeni adımlar atmanız sağlıklı olacaktır.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren evlilik, bağlılık, paylaşım gibi konular sizin için ön planda olacak. Bu konularla ilgili fazlasıyla düşünüyor olacaksınız. Yaşanacak dolunay ile birlikte partnerinizle ciddi konuşmalar yapmaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizinle uyumlu olabilecek yeni bir adayla tanışma şansınız yüksek olacak.

Burcunuzda yaşanacak tutulmanın etkisi ile kimliğinize bu zamana kadar zarar verdiğini düşündüğünüz ilişkileri bitirme kararı alırken bazılarınız ise ilişkilerinizdeki uzun süredir çözmediğiniz krizleri çözme fırsatı elde edebilir. Ancak her ne olursa olsun gideceğiniz yönü belirlerken dengede kalmayı unutmamalısınız. Ortaklıklarınız ve uzun süreli ilişkileriniz evlilikle ilgili konularınızda bir dönemi kapatıyor olacaksınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta genel olarak iyi yönde değişimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki yapmak zorunda olduğunuz işleri nasıl daha verimli bir şekilde yapacağınıza ya da nasıl yapmak zorunda kalmayacağınıza dair yeni fikirler edinebilirsiniz. İşlerinizi yapma şeklinizi değiştirebilirsiniz. Bu şekilde hayatınızda kendinize daha fazla yer ayırabilir, yeni rutinler edinebilir, kendinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

Kariyer konuları ile ilgili bu hafta liderlik sizin elinizde olacak. Yeni bir iş, yeni bir departman ya da yönetim kadrosunda sizin yardımınız istenebilir, büyük bir değişiklik yaşayabilirsiniz. İletişim becerilerinizin kuvvetli olduğu bu dönemde hem mevcut işinizde, düşünüyorsanız yeni iş görüşmelerinde başarılı ve dikkat çekici konuşmalar yapacaksınız.

Finansal konularla ilgili kazanma gücünüz harekete geçecek. Para konularında oldukça şanslı olsanız da imzalamanız gereken evraklar ya da sözleşmeleri iyice okuduğunuzdan emin olmalısınız. Beklemediğiniz yerlerden gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde kariyerinizle ilgili de gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren özellikle yalnızsanız flört gücünüz çok yüksek olacak. Yeni tanıştığınız insanlarla kolaylıkla ilişki kurabilecek, yakın ilişki içerisine girebileceksiniz. Hafta sonuna doğru sosyal hayatınızın hareketlenmesi ile aklınız biraz karışabilir. Ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Boğa burcunda yaşanacak tutulmanın etkisi ile ruhsal sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz. Uzun süredir içinizde yaşadığınız krizler le ilgili artık çıkış yolu bulmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Bu dönemde gizli düşmanlarınızı ve onların arkanızdan çevirdiği işleri öğrenebilirsiniz ancak intikam duygusundan uzaklaşarak dengede kalmanız sizin için önemli olacak. Ayrıca bu dönemde altınızda çalışan kişilerin yada iş arkadaşlarınızın arkanızdan çevirdiği işleri de öğrenebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta istediğiniz şeyleri elde etmek için daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Bu istediğiniz şeyler kendiniz için daha iyi olacak şeyler olabilir ve bunları çevrenizdeki kişilere kabul ettirmek zor olabilir. Daha çok eğlenmeye, daha çok evinizle ilgili şeyler yapıp keyifli vakit geçirmeye, sevdiğiniz kişilere zaman ayırmaya odaklanacaksınız. Kendinizi geliştirmek için yapmanız gereken şeyleri belirleyecek ve bunlara zaman ayırmak için adımlar atacaksınız.

Seyahat konuları ile ilgili özellikle bu hafta yurt dışı ya da işinizle alakalı seyahatler söz konusu olabilir. Ya da gitmek istediğiniz yeri işinizle de ilişkilendirip nasıl gidebileceğinizle ilgili yeni planlar yapabilir, yollarınızı açabilirsiniz.

İş hayatınızla ilgili özellikle hafta başından itibaren içgüdülerinize güvenerek bazı yeni fikirlerinizi öne sürebilir, bunun sonucunda da göz önüne çıkabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren yöneticilerinizin gözünde daha yükseğe çıkmış olacaksınız. Profesyonel anlamda fırsatlarınız çok açık olacak.

Aşk hayatınızın hareketli geçeceği bu haftada mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi ciddileştirme açısından yeni adımlar atabilirsiniz, yaşadığınız gelişmeler sizi bu yöne itebilir. Aşkla ilgili, ilişkinizle ilgili dilekleriniz varsa bunlar bu hafta gerçekleşmeye başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bir gezide ya da işle ilgili bir toplantıda tanışacağınız bir kişiyle fazlasıyla hararetli şekilde flört edebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Boğa burcunda yaşanacak tutulmanın etkisi ile sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz gruplar ,gelecek hedefleriniz ve hayattan keyif aldığınız noktada dengede kalmak sizin için önemli olacak .Aşk hayatınız çocuklarınız ve   sosyal çevrenizdeki ilişkileriz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ayrıca riskli yatırımlar konusunda dikkatli adımlar atmayı da unutmamalısınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yapılacaklar listenizi tamamlamaya hazırsınız. Özellikle ailenizle ilgili yatırımlar, miraslar gibi konularda bir aile üyesi ile konuşabilir, geleceğiniz için ne şekilde bir sonuca ulaşmanız gerektiğine karar verebilirsiniz. Köklerinizle ilgili bağlarınızın güçlü olduğu bu dönemde özellikle miraslarla ilgili konular gün yüzüne çıkabilir ve bunlarla ilgili ortak bir mülk alımı söz konusu olabilir.

Ev hayatınızda hafta başından itibaren evinizi düzenleme ile ilgileneceksiniz. Kullanmadığınız eşyalardan kurtulabilir, düzen sağlayacak yeni eşyalar alabilir, evinizi sizin için daha rahat bir hale getirecek şeyleri yapabilirsiniz. Bu hafta evinizle ilgili organize ve çalışkan olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili takım arkadaşlarınızla birlikte başarma kararlılığınız artacak. Becerilerinizi ve aklınızdaki projeleri çevrenizdeki kişilere anlatmak onları da teşvik etmek için istekli olacaksınız. Özellikle arkadaşlarınızla paylaşacağınız fikirleriniz sonucunda onlardan da yeni parlak fikirler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili hafta başında daha ayakları yere basan günler yaşasanız da hafta sonuna doğru partnerinizle son derece romantik ve keyifli zaman geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız kendinizi o kadar çok beğeneceksiniz ki karşılaştığınız yeni kişiler ilginizi çekmeyebilir, biraz daha mütevazi olmanız şansınız arttırabilir.

Boğa burcunda yaşanan tutulmanın etkisi ile ev almak ev satmakla ilgili önemli gündemleriniz olabilir kariyer hayatınızla ilgili toplum önündeki duruşunuzla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda adınızdan bahsettirecek önemli işlere imza atabilirsiniz. Ancak bu süreçte hayatınızda sizi farklı noktaya taşıyacak adımlar atarken konuşmalarınıza ve söylemlerinize dikkat emeyi unutmamalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyer hayatınızda fazlasıyla organize olacaksınız. Hafta boyunca sözleşmeler, anlaşmalar ve evraklarla ilgili çok fazla işiniz olabilir. Bunları düzenli şekilde sıraya koymak için normalde olduğunuzdan daha fazla organize ve planlı olmanız gerekebilir. O yüzden bu hafta sizin için iş hayatınız zevkli geçecek.

Finansal konularla ilgili bir aile üyeniz ya da eşinizle uzun vadeli planlarınızı konuşabileceğiniz bir zamanda olacaksınız. Bunlar yatırımlarınız, ileride kullanacağınız tasarruflarınız ya da sigorta ile ilgili konular olabilir. Ya da birlikte bir mülk satın almak için harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Ortak kararlarla ilgili maddi konularda şansınız yüksek olacak.

Hafta boyunca yakınlarınızı, karşılaştığınız insanları aydınlatmak, motive etmek, ikna etmekle çok ilgili olacaksınız. Onlar için bir şeyler araştırmaya yönelebilir, onları motive etmek için yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Hem meraklı yönünüz hem de yakınınıza yardımcı olmak için biraz fazla uğraş gösterebilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili bu hafta iletişim gücünüz çok yüksek olacak. Partnerinizle daha derin bağlantılar kurabilir, dile getiremediğiniz sorunlarınızı konuşabilir ve iki tarafı da üzmeyecek çözümler bulabilirsiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla yeni birisiyle tanışmak durumunda kalabilirsiniz. Her ne kadar ilk başta istemeseniz de bu kişi fazlasıyla ilginizi çekebilir.

Boğa burcunda yaşanacak tutulma ile beraber uzun yolculuklarınız hukuksal konularınız uzak mesafe işleriniz ve eğitim konularınız gündeme gelebilir. Özellikle bu alanlarda dengeli hareket etmelisiniz. Kendinize ve çevrenizdeki kişilere karşı inancınız bu dönemde yön değiştirebilir. Şartlarınızı  zorlayacağınız konularda takıntılı ve vesveseli olmamaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta finansal durumunuzu gözden geçireceksiniz. Para ile ilgili işleriniz yoluna girecek ve belki de kötü olduğunu düşündüğünüz durumunuz iyiye doğru dönüş yapacak. Bütçenizi gözden geçirebilir, harcamalarınızı kısıtlayabilir, gelir kaynaklarınızı da arttırabilirsiniz. Kazanma gücünüze olan güveniniz bu hafta artacak ve bolluk yaratmak için gereken şeylere sahip olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili iş arkadaşlarınızın çoğunun sizin kadar çalışmadığını düşünebilirsiniz. Şu anda siz işlerinizi halletmenin daha iyi bir yolunu bulabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri organize edebilir, onları nasıl çalışacaklarına dair yönlendirebilirsiniz. Etrafınızdaki süreçleri kolaylaştıracağınız bir dönem olacak.

Hafta başından itibaren arkadaşlarınızla zaman geçirecek, konuşmaktan hoşlandığınız, size akıl verebilecek kişilerin yanında olmak isteyeceksiniz. Hafta ortasından itibaren aldığınız tavsiyelerle duygularınıza odaklanmak yerine sorunlarınızı halletmek için harekete geçeceksiniz.

Aşk hayatınızda son derece romantik zamanlar geçireceksiniz. Ayrıca finansal konulardaki şansınızla, kazanacağınız parayla partnerinizle uzun süredir yapmak istediğiniz şeylere artık adım atabilirsiniz. Partnerinizle ortak alınacak büyük şeyler ya da birlikte alınacak mülkler gündeme gelebilir.

Boğa burcunda yaşanan tutulmanın etkisi ile ortak kazançlarınız eşinizin kazançları miraslar nafakalar ile ilgili gündeminiz olabilir. Uzun süredir devam eden borcunuz bitebilir. Ayrıca cerrahi operasyonlar ameliyatlarla ilgili süreçleriniz olabilir. Bu dönemde korkularınızla yüzleşerek içinize attığınız içinizde biriktirdiğiniz düşüncelerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Korkularınızdan arınarak içsel dengeyi bulmak isteyeceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili fırsatları görebilmek ve kendinizi öne çıkarmak için olumlu bir hafta olacaksınız. Çevrenize kendinize güveninizi gösterebilir, yeteneklerinizi sergileyebilir, diğer kişilerin önüne geçebilirsiniz. Eğer istediğiniz bir iş ya da istediğiniz bir terfi varsa bunun için adım atmaktan çekinmemelisiniz. Ancak hedeflediğiniz bu şeyi gerçekten isteyip istemediğinizi sorgulamalısınız.

Finansal konularla ilgili hesaplama ve akıl yürütme yeteneklerinizin güçlü olduğu bu haftada paranızla ilgili planlarınızı ve geleceğinizi kontrol etmek ve yeniden planlamak için uygun zamanda olacaksınız. Sizin için ufak bir adım olduğunu düşündüğünüz bir yatırım çok büyük bir şeye dönüşebilir. Ancak bu yatırımlarınız içinde başkasının parası varsa dikkatli olmanızda fayda var. 

Hafta ortasından itibaren arkadaşlarınızla bol bol plan yapabilir, sosyalleşme isteği içerisinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınız içerisinde egonuzu fazla yüksek tutmanız beklemediğiniz tepkiler almanıza sebep olabilir. O yüzden egonuzu geri planda tutmanızda yarar var.

Aşk hayatınızda fazlasıyla enerji söz konusu olacak. Duygularınız yükselecek, kendinizi ifade etme yeteneğiniz en üst noktada olacak. Partnerinizle hayallerinizdeki gibi zaman geçirebilir, ilişkinizi daha ciddiye götürmeye karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız hiç beklemediğiniz anda geçmişten birisiyle karşılaşmanız ve beklenmedik şekilde etkilenmeniz söz konusu olabilir.

Boğa burcunda yaşanan tutulmanın etkisi ile yeni ortaklıklar evlilik konularınız gündeminiz olabilir. Uzun süredir yaşamış olduğunuz bir ilişkiyi ciddi bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Uzun süredir çekişmeli yürüttüğünüz davalarınız varsa tutulmanın etkisi ile sonuçlanabilir. Ayrıca açık düşmanlıkla karşılaşabilirsiniz. Birilerinden bir şeyler saklıyorsanız gün yüzüne çıkabilir. Aldığınız tüm etkilerde dengede kalmayı unutmamalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  bu hafta işinizle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Özellikle sanat, danışmanlık ya da tasarımla ilgili bir işiniz varsa beklemediğiniz yerden büyük bir müşteri karşınıza çıkabilir. Karşınıza çıkacak bir teklif sizin için bir dönüm noktası niteliğinde olabilir. Çok başarılı günler yakında olabilir.

Hafta ortasından itibaren arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla manevi olarak bağınız çok güçlü olacak. Enerjinizin çok yüksek ve başka kişilerle çok uyumlu olduğu bu haftada birçok sosyal etkinliğe katılabilir, ufak seyahatlere karar verebilir, yakınlarınızla birlikte kalabalık içerisinde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Hafta boyunca maneviyat ve sezgi ile ilgili hisleriniz fazlasıyla ön planda olacak. Bununla ilgili sezgisel yeteneklerinizi geliştirebilir, eğer isteğiniz varsa bir ders almaya karar verebilir, mistik çalışmalar yapmaya çalışabilirsiniz. Önümüzdeki süreçte sezgisel aleminizdeki enerjiniz, hayal gücünüz ve bilinçaltınız fazlasıyla ön planda olacak.

Aşk hayatınızda yaşadığınız stresi romantizm ile birlikte tamamen yok edebilecek ve keyifli zaman geçirebileceksiniz. Fazla keyifli zaman geçirmeniz kendinizi ifade etme isteğinize arttırabilir, ancak konuştuklarınızla partnerinizin şüphe ya da endişesini uyandırmamaya dikkat etmenizde fayda var.

Boğa burcunda yaşanacak tutulma ile beraber çalışma arkadaşlarınızla yada altınızda çalıştırdığınız kişilerle alakalı yaşadığınız pürüzleri çözmek adına harekete geçebilirsiniz. Bu kişilerin sizden sakladığı konuları öğrenebilirsiniz. Güveninizi sarsan iş arkadaşlarınızla bundan sonra ki süreçte  oluşturacağınız dengeyi belirleyeceksiniz. İş ortamınızla alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca sizi daha dengede tutacak günlük rutinler belirleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizin için kariyerinizde ilerleme haftası olabilir. İşinizle ilgili yeni bağlantılar kurabilir, kendinizi öne çıkarabilir, çok istediğiniz grup ya da organizasyonlara katılabilirsiniz. Başarılı olmanız ve kendinize güveniniz karşınızdaki insanları size çekecektir. Bu dönemi doğru değerlendirmeli, hedeflerinize ulaşmak için fazlasıyla çok çalışmalısınız.

Hafta başından itibaren sosyal anlamda çok etkin olacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaş grubunuzla görüşebilir, zaman ayıramadığınız yakınlarınızla toplanabilirsiniz. İletişiminiz ve iletişime geçme isteğiniz fazlasıyla yüksek olacak.

Aile ilişkileriniz ile ilgili ailenizin sizin yardımınıza çok fazla ihtiyaç duyduğunu hissedebilirsiniz. Siz ne kadar yorulsanız da onların kaygılarını giderebildiğiniz için sizi daha çok yanlarında tutmaya çalışabilirler. Hafta içinde bu durumu daha anlayışla karşılayıp hafta sonunda kendinize zaman ayırabilirsiniz. Ailenizin size düşkünlüğünü kötü bir şey gibi algılamayıp sorun haline getirmemelisiniz.

Aşk hayatınızda yeni kişilerle tanışmanıza yardımcı olacak insanlarla bu hafta karşılaşabilirsiniz. Aşkı size getirebileceğini tahmin etmeyeceğiniz bu insanlar muhtemelen iş hayatınızda karşınıza çıkabilir. Bu yüzden iletişimlerinizde herkese karşı ılımlı olmanızda fayda olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle net iletişim kurabilecek, beklentilerinizi karşılayabilecek ve sorunsuz bir zaman geçireceksiniz.

Boğa burcunda yaşanan tutulmanın etkisi ile aşk hayatınızda yaşadığınız güven sorunlarınız ve kaygılarınızdan uzaklaşmak adına yeni kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızla yaşadığınız krizleri çözebilirsiniz. Hayattan keyif almak istediğiniz konularda uzun süredir şarklarınızı zorluyorsanız sizi dengeye getirecek radikal adımlar atabilirsiniz. Gelecek hedeflerinizi yeniden şekillendirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta sosyal statü açısından ön planda olacaksınız. Eğer sosyal medya ile ilgili bir işiniz varsa ya da aktif olarak kullanıyorsanız bu hafta sizin için çok başarılı geçebilir. Ayrıca bu konularla ilgili gelecekteki hayallerinizi şekillendirecek birisi ile tanışabilir, ondan çeşitli tüyolar alıp bunu kullanabilirsiniz.

Kariyer hayatınızda son derece başarılı ve görünür olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Bu durum artık sizin yeni bir iş arayışına girebileceğiniz, terfi alabileceğiniz ya da mevcut işinizi büyütme fırsatını kavuşabileceğiniz anlamına gelir. Önümüzdeki dönem ne hedeflerinize daha fazla odaklanabilir ve sıkı çalışarak bunlara gerçekten ulaşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle aile mülkleri ile ilgili olumlu enerjiler alacaksınız. O yüzden aile ev meselelerine daha fazla zaman ayırabilir, bu durumlara dikkatinizi yöneltebilirsiniz. Taşınma düşünceniz varsa ya da yeni bir ev alma hayaliniz varsa bu gerçekleşebilir. Bu konularla ilgili olumlu etkiler sizinle olacak.

Aşk hayatınızda özellikle hafta başından itibaren ayaklarınızın yerden kesileceği günler yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partneriniz tahmin etmediğiniz kadar sizin isteklerinize yoğunlaşmış olabilir, bu da sizi çok mutlu edecek. Eğer yalnızsanız cuma günü itibariyle kendinizi aşka daha açık hissedeceksiniz. O yüzden hafta sonunda mutlaka yeni buluşma ya da tanışma ihtimali olan yerlere gitme fırsatlarını es geçmemelisiniz.

Boğa burcunda yaşanan ay tutulmasının etkisi ile ev ve iş yaşantınız arasındaki dengeyi tutmak adına önemli kararlar alabilirsiniz. Aile içinde uzun süredir yaşadığınız sorunlar ve huzursuzluklar varsa sorunlarınıza kalıcı çözümler üretmek adına harekete geçebilirsiniz. Aile bireylerinizin hayatlarında önemli gündemler olabilir ve siz kendinizi bu gündemlerin içinde bulabilirsiniz. Kökleriniz yaşam alanınız gündeminizde yer alacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta son derece üretken olacağınız bir haftadasınız. Özellikle eğitimle ilgili konularda başarı sizinle olacak. Yapmak istediğiniz şeylerde farklı çalışma yöntemleri keşfedebilir, size rehberlik edebilecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Başlamayı düşündüğünüz bir kurs varsa bunlar için adım atabilecek doğru zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta sözleşmeler, anlaşmalar ve yasal konular sürekli etrafınızda olacak. Karmakarışık bir sözleşme önünüzde olsa bile bu hafta bunu başarıyla çözebilir, olumsuz olan bir şeyi bile olumlu hale çevirebilirsiniz. Para konuları ile ilgili detayları olan konularda dikkat etmelisiniz.  Para kazanma azminiz size tahmininizden daha fazla para getirebilir.

İş hayatınızla ilgili özellikle hafta başında bunalmış hissedebilirsiniz. Eğer çok fazla bir şey yapmak istemediğiniz bir günse yapmamayı tercih etmelisiniz, çünkü hata yapmaya daha açık bir konumda olacaksınız. Kendinizi evle ilgili konulara verebilir ya da arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili konuları hafta ortasından itibaren ele almak sizin için daha iyi olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta sizin için havada kesinlikle aşk kokusu olacak. Partnerinizle çözmek istediğiniz sorunları çözebilir, isteyip adım atamadığınız şeylere karar verip harekete geçebilirsiniz. Aşk konusunda şanslı bir dönemde olacaksınız. Eğer yalnızsanız özellikle cuma gününden itibaren sizin için büyük olabilecek bir aşk yaşayacağınız yeni bir kişiyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek.

Boğa burcunda yaşanan tutulmanın etkisi ile hayatınızı değiştirecek hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar sözleşmeler gündeminiz olabilir ve bu konularda hızlı aksiyon almak zorunda kalabilirsiniz. Bu yapacağınız anlaşmalar hayatınıza yeni bir düzen getirebilir. Ayrıca yakın çevre ilişkilerinizde yaşadığınız küçük sorunlar birden büyüyebilir. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden ve karşınızdaki kişileri doğru anladığınızdan emin olmalısınız.


23 Ekim- 29 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!