Haftalık Burç Yorumları- 23 Mayıs Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 23 Mayıs Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 23 Mayıs Haftası

23 Mayıs- 29 Mayıs haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

23 Mayıs – 29 Mayıs Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay’ın balık burcunda olması ile hassasiyetimiz ön planda olabilir. Her konuda daha bütünsel düşünebiliriz.

Hafta ortasında Ay’ın koç burcunda olması ve Mars’ın da koç burcuna geçmesiyle enerjimiz ve cesaretimiz oldukça yükselirken her konuda daha cesur adımlar atmaya meyilli olabiliriz. Atacağımız her adımda sonunu düşünerek hareket etmeliyiz. 

Hafta sonuna doğru Ay’ın boğa burcunda olması ve Venüs’ün de boğa burcuna geçmesiyle aşk hayatımızla ilgili konularda ve finansal konularda güven ve konfor arayışımız ön planda olabilir. 

Hafta sonu Mars’ın Jüpiter ile yapacağı kavuşum yaşamlarımızdaki her konuda abartılı davranış ve cesaret göstermememiz konusunda bizi uyarırken kontrolü elden bırakmadığımızda girişimizde önemli şans ve fırsatları yakalayacağımız bir etki yaşatacak.

23 Mayıs-29 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta Güneş’in ikizler burcuna geçmesi ve Merkür’ün İkizler burcunda Retro olması ile sosyal çevrenizde daha görünür olabilir, farklı kesimlerden yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması sebebiyle, sadece yeni insanlarla değil hayatınızda var olan ve bir süredir görüşmediğiniz insanlarla da bir araya gelebilirsiniz. Bu süreçte rafa kaldırılan projeler, yarım kalan işler de gündeminiz olabilir. Bazı haberler ve uyarılar alabilir, yaşantınıza yön veren fikirlerinizi yaşadığınız gelişmelerle yeniden  gözden geçirmeniz gerekebilir. 

25 Mayıs tarihinde sizin burcunuzda seyahate başlayacak olan Mars, sizlere bolca başarı, enerji, özgüven getirerek ateşli doğasını tam olarak gösterecek. Her türlü konuda harekete geçmeye hazır olacaksınız ve cesaretiniz çok yüksek olacak. Kendinizi rahatlıkla ve özgüvenle ifade edebileceksiniz. Pazar günü ise Mars sizin burcunuzda yer alan Jüpiter ile kavuşum yapacak her konuda şans sizden yana olurken abartılı davranış ve hamlelerden uzak durmanız gerekecek. Bu dönemde kimse istediğimiz adımları atmaktan bizi alıkoyamaz. Ancak enerjimizi ve öfkemizi kontrol altına almamız gerekiyor. Yoksa, sonradan pişman olacağımız kararlar verebilir ya da sözler söyleyebiliriz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  bu hafta parasal anlamda kaynak bulabileceğiniz yeni girişimler için önünüzü açabilir. Değerlerinizin, becerilerinizin ve kapasitenizin farkına varabilirsiniz. Bu da yeni çalışmalar yapmanızı kolaylaştırabilir. Kendinizi enerjik ve hızlı hissedebilirsiniz, bu da size teklif yöneltmek isteyen kişilerin dikkatinden kaçmayacaktır. 

25 Mayıs’ta Mars’ın koç burcuna geçmesi ile iç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir dönemde olabiliriz. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Kavgalı olduğumuz insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Sessiz duruşunuzu bozabilirsiniz. Eski hatalarınızı  gözden geçirebilir, kendi içinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz. İş ortamımızda gerginlikler oluşabilir.Bu süreçte sakin ve rahat olmaya çalışmalısınız ve tüm güçlükleri, meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak değerlendirmelisiniz. Hafta sonu koç burcunda olan Jüpiter’in Mars ile yapacağı kavuşum hem sizlere içsel olarak abartı yaşatırken aynı zamanda kapalı alanlarda başlattığınız her türlü girişimde şans sağlayacaktır. İnandığınız şeyler doğrultusunda ilerlediğinizde önemli fırsatlar yakalayabileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta Güneş ve Merkür’ün İkizler burcundaki yolculuğu, sizi ışıl ışıl parladığınız ve dikkatleri üzerinize topladığınız bir döneme davet ediyor olacak. Kendinizi yeniden keşfedebilir, eksiklerinizi tamamlayabilir ve bu sayede kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmadan ilerlediğinizde, yavaş yavaş giden ama ama hiç durmayan iyi bir etki altında yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde ve ortamlarda varlığınız göz dolduracaktır. 

Hafta ortasında Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ile maddi konularda endişeleriniz artabilir, kendinizi, ailenizi ve sevdiklerinizi maddi konularda güvence altına almak isteyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni zorluklarla karşılaşsanız da endişe etmenize gerek yok. Şans sizden yana olacaktır. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünmelisiniz. Karamsarlığı bir kenara bırakıp işinize emek harcadığınızda oldukça güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hafta sonu Mars Jüpiter kavuşumu sosyal çevrenizi hareketlendirecek. Bu süreçte gelecekle ilgili yeni planlar yapabilir ya da yapmış olduğumuz planlarla ilgili harekete geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir  ve yeni girdiğiniz sosyal çevrelerde önemli kişilerle tanışarak büyük fırsatlar elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

İkizler Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta bazı insanlarla yüzleştirebilir ve sorgulamalara gidebilirsiniz. Tüm bunlar size kendi değerinizi, hayatınıza kendi isteklerinize ne kadar yer verdiğinizi gösterecektir. Depresif gibi görünen ama aslında oldukça besleyici bir dönemdesiniz. Çünkü burada tecrübe edeceğiniz her şey, yaşantınızı kolaylaştıran etkileri getirecektir. Sizi yoran ve yavaşlatan herkesi, her şeyi görüyor ve bunlardan kurtulmak için adım atıyor olacaksınız. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesi ile hayat amaçlarınız ve kariyer hayatınızda son derece hareketli bir dönemde olacaksınız. Bir süredir kariyerinizde yeni adımlar atmayı planlıyorsanız ve bunun için gerekli cesareti bulamıyorsanız cesaret ve şans hafta sonu Jüpiter’in Mars ile yapacağı kavuşum ile sizden yana olacak. Bu dönemde  üstlerimizle yüzleşebilir, isteklerimizi daha net ve özgüvenli bir şekilde ifade edebilirsiniz ancak cesaretli davranışları abartmamaya da özen göstermelisiniz. Bu dönemde yaşam enerjiniz ve hayattan aldığınız keyif artacak ve kendinize çok daha fazla güveneceksiniz. Duygusal beklentilerinizi bu dönemde daha iyi kavrayabilirsiniz. Mutlu ve kendinize olan güveninizin arttığı bir dönemde olacaksınız. İşleriniz hayırlı bir şekilde ilerleyecektir. Hayatınızda yeni sayfalar açılabilir. Kendinizi geliştirmek, hedeflerinize doğru ilerlemek için ideal bir dönem olacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yeni bir sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Kendinizi bir anda farklı bir çevrede, farklı girişimlerin hazırlığını yaparken bulabilirsiniz. Bu sayede yeni planlar yapmak, kendinize yeni hedefler koymak da mümkün olacaktır. Hiçbir konuda umutsuzluğa kapılmayın. Hayatınızı doğru bir planlama üzerine oturtmak için çabalamak, planınızda da olmayan yatırım ve aşk gibi durumları da size getirecektir. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesiyle geçmişin hesabını yapabilir, korkularınızdan arınmak, zihinsel bir temizlik yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Psikoloji, kişisel gelişim konularına yönelebilirsiniz. Bazı Aslan burçları şehir veya ülke değiştirmek için harekete geçebilir. Yeni hayat düzeni için kolları sıvayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da çaba sarf etmeniz gereken bir dönemde olabilirsiniz. Hafta sonu Mars ve Jüpiter in yapacağı kavuşum ile akademik konularda yeteneklerinizi gösterebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte herhangi bir sınava girecekseniz çok başarılı olabilirsiniz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Bu süreçte inandığınız şeyler doğrultusunda harekete geçerken her zamankinden daha cesur olabilirsiniz. Şans sizden yana olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyerinizdeki tüm sorunları geride bırakıp yeni bir sayfa açacak motivasyonu yakalayacaksınız ancak harekete geçmek için Retro bitimini beklemelisiniz. Bugüne kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni başlangıçlara, yer ve sorumluluk değişikliklerine çok açık bir dönemdesiniz. Bu süreçte üzerinde düşüneceğiniz birçok projeniz olabilir, kendinizi göstereceğiniz yeni topluluklara girebilirsiniz. Artık başkalarının değil, kendi hayatınızı omuzlamanın zamanı gelmiş olacak. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesiyle uzun zamandır planladığınız ancak somut bir hale getiremediğiniz bir projeyi bu süreçte hayata geçirme kararı alabilirsiniz. Kazançlarda artış yaşanabilir. Ancak mars ve Jüpiter kavuşumu hedeflerinize giderken abartılı riskler almamanız konusunda sizi uyarıyor olacak çünkü bu dönemde cesareti abartabilirsiniz. Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemde olabilirsiniz. Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak gibi konularda eskiye nazaran çok daha cesaretli olabiliriz. Birinden maddi destek alma konusunda da önünüz açık olabilir. Aynı şekilde cinsellikle ilgili konularda da daha girişken olmanız mümkün lidibodumuz artabilir. Ayrıca bu dönemde geçmişe dair travmalarınızla yüzleşip bu konuda da bir şeyler yapmaya karar verebiliriz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatınızda hiçbir şeyin sebepsiz yere olmadığını düşünebilirsiniz. Birçok girişiminizi ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirdiğiniz bu dönemde, her şeyi daha net görebilirsiniz. Yüzeysel düşünmediğiniz ve yaşantınıza gerçek bir neden dahil etmek istediğiniz takdirde, hakkınızı alabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Yapacağınız görüşmelerle finansal problemlerinizi çözecek imkanları elde edebilirsiniz. Kendi fikirlerinize güveneceğiniz bir süreçte olacaksınız. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesiyle mevcut ilişkilerinizdeki sorunlar su yüzüne çıkabilir. Partnerinizden ya da ortaklarından beklenmedik çıkışlar görebilir, aynı şekilde karşılık verebilir sininiz. Jüpiter ve Mars’ın yapacağı kavuşumla bu davranışlarınızı daha da abartabilirsiniz. Bu süreçte daha uyumlu ve sakin olmaya çalışmalı, ilişkilerdeki mevcut sorunları çözmek için kullanmaya çalışmalısınız. Uzun vadeli ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemde olurken partnerinizle aranızda bir rekabet ortamı oluşabilir ve bu yüzden gerginlik yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin fazla özgüvenli olduklarını ya da fazla abartılı davrandıklarını düşünebilir, bu nedenle siz de onlara karşı öfkeli tepkiler gösterebiliriz. Enerjinizi kavga etmek yerine, partnerinizle birlikte katılabileceğiniz fiziksel aktivitelere harcamanız gerginliğinizi atmanızı sağlayabilir. Bu dönemde hayatınızda biri yoksa, aniden hayatınıza yeni biri girebilir. Fakat ilişki kararını aceleyle vermemekte ve temkinli olmakta fayda olacaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yeni fikirleriniz yeni hazırlıkları ve hisleri de beraberinde getirecektir. Kendinizi önce siz fark ediyor olacaksınız. Bu da işleri hızlandırmak için size fırsatlar tanıyacak. Ekonomik anlamda önemli ve büyük destekler görebilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi bu nakit akışını yavaşlatabilir, siz de planlarınızı ve ödemelerinizi buna göre planlarsanız retro bitimindeki uygulamalarınız daha kalıcı olabilir. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesiyle ve hafta sonu Jüpiter ile yapacağı kavuşumla her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekebilir, eğer çalışıyorsak iş arkadaşlarınızla bu dönemde sorun yaşayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız, günlük yaşamınızda sorunlar yaşayabilir, çevrenizdeki insanlarla çatışmalara girebilirsiniz. Bu dönemde fikirleriniz ile takdir edilebilir, önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Çalışma hayatınızda çok emek vermeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Daha çok kariyer hayatınıza odaklanacaksınız. Unutmayın ki ne kadar emek harcarsanız, meyvelerini o kadar alacaksınız alacaksınız. Çabaladığınız her konuda şans sizden yana olacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta ilişkilerinizle ilgili düğümleri birer birer çözüyor olacaksınız. İyi giden her türlü duygusal ve ticari ilişkinizi daha da iyileştirecek püf noktaları bu süreçte bulacaksınız. Aklınız ve kalbiniz güçleniyor olacak. 

Mars’ın koç burcuna geçmesiyle hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkiniz varsa partnerinizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem de geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınız, aşk ilişkileriniz, hobileriniz ile ilgili konular ön plana çıkıyor olacak. Bu dönemde hayat enerjiniz ve sosyal hayatınız daha da canlanabilir. Parasal anlamda ise güvenliğinizi tehlikeye atacak miktarda borç vermemeli, temkinli davranmalısınız. Ayrıca uzun süredir devam eden bir alacak-verecek meselesi bu süreçte sona erebilir ve sizi biraz rahatlatabilir. İş hayatınızla ilgili uzun süredir harcadığınız eforun artık meyve vermeye başladığını fark edeceksiniz. Yeni ve sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin de gelirleri bu süreçte artabilir. Unutmayın ki Jüpiter ve Mars’ın kavuşumu ile  paranızı kontrol altında tuttukça size daha fazlasının geleceği şanslar elde edeceksiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş ortamınızda gözler önünde olacaksınız. Yaptıklarınızın görülmesi, fikirlerinizin size mevki ve terfi getirmesi gibi gündemlerle de karşılaşabilirsiniz. İletişim becerileriniz birçok sorunu çözebilir, yapacağınız görüşmeleri lehinize sonuçlandırabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması sebebiyle, tüm bunları normalden daha yavaş ve emin adımlarla yapmalısınız. 

Hafta ortasında Mars’ın koç burcuna geçmesiyle evde ve iş hayatınızda değişiklikler ve hareketlenmeler olabilir. Taşınma, tadilat ya da iş değiştirme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Aile bireyleri, üstleriniz ya da otorite figürleriyle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Her konuda çözüm odaklı hareket etmenizde fayda var. Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece giriyor olacaksınız. Bu süreçte ebeveynlerimiz ile anlaşmazlıklar olabilir, huzursuzluklar ve tartışmalar bu döneme damgasını vurabilir. Evde bir rekabet ortamı oluşabilir, aile bireyleri ile aramızda güç savaşları yaşanabilir. İlk defa tek başınıza bir eve çıkmak için adım atabilirsiniz. Ya da ailenizin gayrimenkul alım satımları ön plana çıkabilir. Aniden taşınma kararı alabiliriz. Tüm bu konularda Jüpiter ve Mars kavuşumu abartıdan kaçındığınız sürece  size desteğini veriyor olacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Balık Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta elinize geçen fırsatların önemini daha iyi anlayabilirsiniz. Sizi herkesin ve her girişimin içinde öne çıkaran bir etki altında olacaksınız. Bu sayede hem yeni fikirleriniz için destek bulabilir hem de yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Gelip geçici bir durum oluşmaması, buradaki kararlılığınıza bağlı olacaktır. Yetenekleriniz göz dolduruyor olacak. Aşk hayatınızı hareketlendirecek ve size keyifli anlar yaşatacak tanışmalar bu dönemde söz konusu olabilir. Tatil planlarınız, keyifli vakit geçirmek için bir hobiyle uğraşmanız sizi hem duygusal hem de kazançlar anlamında olumlu yönde etkileyecektir. 

Mars’ın koç burcuna geçmesiyle yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınız ile hareketli bir döneme giriyor olacaksınız. İletişim trafiğiniz bu dönemde daha da artabilir. Mars’ın Jüpiter ile yapacağı kavuşumla bir anda birçok yeni projeye el atmak isteyebilirsiniz. Konuşma tarzınız biraz sert ve fazla direkt olabilir. Bu yüzden yanlış anlaşılabilirsiniz. Eleştiriler canınızı sıkabilir, bu yüzden etrafınızdaki insanları elinizde olmadan kırabilirsiniz. Mars’ın Jüpiter ile yapacağı kavuşumla bir iş değişikliğiniz söz konusu olabilir. Ya da yeni iş arkadaşları ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Dışa dönük olacağınız bu süreçte iletişim kurma becerileriniz sayesinde yeni kişilerle tanışabilir önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. İnsan iletişimine dayalı bir işte çalışıyorsanız bu durum sizlere yeni fırsatlar sunabilir. Eğitim hayatınızdaki hırsınız sizi zirveye çıkartabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, çevrenizden maddi ve manevi destekler görmek istediğiniz artabilir. Geçmişte yaşamış olduğunuz bir aşk hikayesi  bugünlerde yeniden önünüze gelebilir ve sizde şartları kendi lehinize oluşturup karşı tarafa sunabilirsiniz. Belki de geçmiş bir ilişkiyi yeni bir formatta yaşamak isteyebilirsiniz. Eğer bir partneriniz var ise onun iş hayatı ile ilgili bazı gelişmeleri sizleri mutlu edebilir. Özellikle geçmişte yaşamış olduğunuz finansal bir sorun varsa eski partnerle bu durumu da çözümlemek için ilk adımları atabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki arka plan işlerine karşı dikkatli olmalısınız. 

Mars’ın hafta ortasında koç burcuna geçmesi ve hafta sonunda Jüpiter ile yapacağı kavuşum ile maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağınız bir süreçten geçebilirsiniz. Ancak sizler çaba harcadıkça, emek verdikçe Jüpiter’den desteğinizi alıyor olacaksınız. Maddi konularda kendinizi güvende hissetmek için çabalayabilirsiniz ancak aynı zamanda harcamalarınız da ani bir şekilde artabilir.Kazanmak için çaba sarf etmeniz gereken bir süreçte olabilirsiniz. Para kazanmak için yeni yollar bulmaya çalışabilir, belki de yaratıcı yönümüzü kullanabilirsiniz, hobilerinizi gelir kaynaklarına dönüştürebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.