Haftalık Burç Yorumları- 23 Ocak Haftası

haftalik-burc-yorumlari-23-ocak-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-23-ocak-haftasi

23 Ocak-29 Ocak haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

23 Ocak-29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında daha duygusal içe dönük şefkatli ve affedici enerjiler içinde olabiliriz. Yaşadığımız yoğun gündemlerden sonra kendimizi dinlemek isteyeceğimiz geçtiğimiz süreçleri değerlendireceğimiz etkiler alabiliriz. Güneş jüpiter arasındaki olumlu açı yeni ve önemli fırsatları karşımıza çıkarırken bu fırsatları hızlı bir şekilde değerlendirmemizi sağlayacak.

Ayın koç burcuna geçmesi ile aceleci kararlar almaya meyilli olabiliriz. Daha aktif enerjik ve cesur adımlar atabiliriz. Ancak işlerimizin aksadığı noktalarda agresif davranmamaya dikkat etmeliyiz. Stres kaynaklı nedenler baş ağrısı yaşatabilir migren ataklarını tetikleyebilir.

Venüs’ün Balık Burcuna geçmesi ile aşk hayatımızda daha duygusal pozitif kararlar alabilir her zamankinden daha fazla affedici olabiliriz. Maneviyatımız oldukça yüksek olacaktır. Finansal konularda ise duygusal kararlar almamaya özen göstermeliyiz.

Hafta sonu ayın boğa burcuna geçmesi ile iştahımız oldukça yerinde olabilir. Konfor alanımızdan çıkmak istemeyeceğimiz bu etkide sevdiklerimizle plan yapmak arzusu içinde olabiliriz. Tüm hafta sonu keyif yapmak hayattan zevk almak önemli olabilir.

23 Ocak-29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta tüm zorluklarınızı enerjiniz ile çözeceksiniz, konsantrasyonunuz oldukça yüksek olacak. Yine de enerjik ve uyumlu hissetmenize rağmen, olaylara dikkatli bir şekilde yaklaşmanız gerekir. Önünüze çıkan engelleri daha iyisini yapmak için bir fırsat olarak görmelisiniz. 

Bu hafta teknolojik işler ile çok daha fazla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi oldukça sabırsız hissedebilirsiniz. Ancak yakında emeklerinizin meyvesini toplamaya başlayacaksınız. En çok değer verdiklerinizle çok iyi ilişkiler içinde olmak motivasyonunuzu arttıracak ve tanıştığınız yeni insanlar üzerinde de birçok olumlu etkiniz olacak. Zaman zaman siz ve partneriniz aynı fikirde olmasanız bile, kolayca uzlaşma sağlayabileceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta, gücünüz ile birlikte fırsatlar da beraberinde geliyor olacak. Kariyerinizle ilgili düşünceler sizin için ön planda olabilir. Yeni iş seçenekleri arasında kalabilir tercih yapmakta zorlanabilirsiniz. Devlet ile ilgili başvuru, sonuç gibi işlerinizle ilgili koşturma içinde olabilirsiniz. Potansiyelinizi uygun bir şekilde kullanmaya odaklanmalısınız. Aksi takdirde, yapabileceğinizden daha azını başarmanız söz konusu olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek keyifli aktivitelerde bulunmak size oldukça iyi gelecek. Rutininizi bozup ufkunuzu genişletebilirsiniz, bu size başarı ve kişisel gelişim duygusu hissettirecek. 

Bu hafta partnerinizle anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız. Aceleyle ve tartışmalarla yapılan suçlamalar, gereksiz strese yol açabilir. Objektif ve adil kalmanız önemli olacak.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında pozitifliğiniz dikkat çekiyor olacak. Artan canlılığınız ve özgüveniniz, tanıştığınız herkes üzerinde olumlu etkiler yaratacak. Hedeflerinize ulaşmak için pozitif enerjinizi kullanırsanız hedeflerinize sadık kalırsanız istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Enerjik tavırlarınız kariyerinizde beklediğiniz takdiri ve getirecektir. 

Hafta ortasında sevdiklerinizle zaman geçirmek size çok iyi gelecek. Aşk hayatınızda partnerinizle ilişkinizi bir adım öteye taşımayı düşünebilirsiniz, bağlarınız çok daha fazla kuvvetlenecek.  Ancak duygularınız ne kadar yüksek olursa olsun gerçekçiliği elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında sizin için neyin değerli olduğunu çok daha iyi keşfediyor olacaksınız. Finansal anlamda üzerinizde yük olan borçlardan kurtulmak odak noktanız olabilir. Harcamalarınıza son derece dikkat edeceğiniz bugünlerde gelir gider dengenizi korumak sizin için önemli olacak. Hafta ortasında ise yapılacak işlerinize yoğunlaşacaksınız ve uzun süredir sürüncemede olan işlerinizi sonuçlandırmak için enerjiniz yüksek olacak. Ancak zaman zaman işlerinizi yetiştirmeye çalışırken gergin ve öfkeli olabilirsiniz. 

Yaşadığınız yoğunlukta kararlı olmaya çalışmalı takıntıdan uzak durmalısınız. Enerjinizi doğru yönetmek için spor yapabilirsiniz. Partnerinizle bu hafta uyumunuz iyi ancak biraz taviz vermeniz gereken koşullar oluşabilir. Bekarsanız özgüveninizle tanıştığınız kişiler üzerinde kalıcı bir izlenim bırakacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, eğer aşkı arıyorsanız, bu hafta gökyüzü size ciddi bir ilişki bulmanız için fırsat veriyor olacak. Mevcutta bir ilişkiniz var ise ilişkilerinizde gereksiz tartışmalara girmemeye özen göstermelisiniz. Dozunda tartışmalarla ilgiyi kendinize çekebilirsiniz ancak dozu kaçırırsanız karşınızdaki kişiyi de kaçırabilirsiniz. Hafta ortasında işinizle ilgili çok önemli biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişi size bazı konularda yardım edebilir.  

Hafta sonuna doğru ise yakın çevreniz tarafından eleştirilirseniz öfkelenmeyin, empati yapmaya çalışın ve bakış açınızı değiştirin. Motivasyonunuzu olumlu bir hedefe yönlendirmelisiniz. Pozitif duygulardan ayrılmadığınızda ne kadar çok şey başardığınıza şaşıracaksınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında konsantrasyonuz oldukça yüksek olacak. Enerjiniz, özgüveniniz hem kariyer hem kişisel hayatınızda size başarı getirecek. Kişisel işlerinizle ilgilenebilir, ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz kişilerle görüşmek size oldukça iyi gelecek. Birlikte çalıştığınız biriyle flört edebilir ya da  fazlasıyla ilgi görebilirsiniz ancak evet demeden önce çok iyi düşünmelisiniz. İlişkiniz varsa eğer, geleceğe dair kalıcı kararlar alabilirsiniz. Bu hafta aşk ve romantizm oldukça gündeminizde olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında hedefiniz odak noktanız aşk  hayatınız olabilir. Çarşamba günü aşkı bulmak için çok önemli bir gün olabilir ya da aşkınızı canlandırmak için güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Evinizle ya da çocuklarla ilgili değişiklikler, yenilikler söz konusu olabilir. 

Hafta sonuna doğru yardımsever ve affedici enerjiler içinde olabilirsiniz sezgileriniz oldukça güçlü olabilir. Hafta sonu kendinize fazla iş yüklenmemeye çalışın yoksa aksilikler yaşayabilirsiniz. Başkalarının yardımına ihtiyaç duyarsanız, onlara yaklaşırken daha sabırlı olmalısınız. Yaşadığınız aksiliklerde sakinliğinizi korumalı, ancak olaylara kayıtsız da kalmamalısınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında küçük düzenlemelerle işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Evinizde değişiklikler ve düzenlemeler gündemde olabilir. Yakınlarınız, aile ile ilgili durumlar için sizden yardım isteyebilirler. Hafta ortasına doğru iş ya da özel hayatınızda isyan durumuna geçebilirsiniz. Kasıtlı tahriklere kapılmayıp soğukkanlılığınızı korumalısınız. İş hayatınızda çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizi dengede tutmak zor olsa da sizin için önemli olacak. Aşk hayatınızda partnerinize zaman ayırıp onu dinlemelisiniz. Hafta sonu sevgilinizle konfor alanınızdan çıkmak istemeyebilirsiniz. Romantik etkiler içinde aşk hayatınıza renk getirebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında özellikle zor görevlerde güçlü  konsantre olma yeteneğiniz olacak. İşinizdeki büyük hedefleriniz için adım atabilirsiniz. Para konularında şanslı olduğunuz bir etki alacaksınız. Paranızı ne kadar takip ederseniz, o kadar çok parayı kendinize çekebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda daha düşünceli davranmalısınız, otoriter ve inatçı davranmanız partnerinizin canını sıkabilir. Fazla enerjinizi öfke yerine yapıcı şeylerde kullanmalısınız. Uzlaşmacı davranmanız size fazlasıyla yarar getirecek. Partnerinize karşı daha uyumlu ve hassas yaklaşmanız aranızdaki bağları güçlendirecektir ancak baskıcı ve kendinize dönük tavırlarınız onu sizden uzaklaştırabilir. Duygusal hayatınızdaki dengeleri korumaya özen gösterlisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında para kazanma girişiminde bulunabilir, yeni iş fırsatları yaratabilirsiniz. Yeni adımlar atmak için enerjiniz yüksek olurken girişimlerinizden  olumlu sonuç almak adına destekleneceksiniz. Oldukça şanslı ve popüler olmanız kariyerinizin ilerlemesine de katkıda bulunabilir. 

Hafta sonuna doğru her zamanki rutininizden çıkmak isteyebilir, farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Size iyi gelecek hobilerle ve spor aktiviteleriyle ilgilenebilirsiniz. Bekarsanız çekiciliğinizin farkında olmalısınız ve romantik fırsatlar için gözlerinizi açık tutmalısınız. İlişkiniz varsa partnerinizi çekiciliğinizle cezbedebilirsiniz. Partnerinizle istediğiniz uyumu yakalamak her zamankinden kolay olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında vücudunuzu şekle sokmak için çalışmaya başlayabilirsiniz. Bir spor salonuna kayıt olabilir, antrenör tutabilir veya evinize bir spor aleti alabilirsiniz. Kendinizle ilgileneceğiniz bu haftada fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde aldığınızdan fazlasını verdiğinizi hissediyorsanız veya tam tersiyse, yaklaşımınızı yeniden düşünmelisiniz. İyileştirici bir iletişim ile ilişkilerinizde rahatsızlık duyduğunuz durumu düzeltebilirsiniz. 

Hafta sonu biraz huysuz ve duyarsız olabilirsiniz. Karşınızdaki kişileri kışkırtmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde keskin ve baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz çünkü zaman zaman geri adım atmanız gerekebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yaşantınıza dair uzun süredir zihninizi meşgul eden bir konuda önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız bir sorunla ilgili önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Hissettiklerinizi farkındalıklarınızı yakın arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Yakınlarınızın desteği hafta boyunca sizler için son derece önemli olacak onlardan alacağınız güçle motivasyonunuz artacak. 

Hafta sonu son zamanlarda ertelediğiniz görevlerin üstesinden gelmek için ya da yeni şeylere başlamak için harika bir zaman olacak. Önünüze bir çok fırsat çıkacak, kısa süre içerisinde değişime hazır olun. Duygusal hayatınızda bir ilişkiniz yok ise kısa bir zaman içinde unuttuğunuz duyguları size yaşatacak bir aşk kapınızı çalabilir. Duygularınıza güvenmeli karşınıza çıkan aşk ile kendinize fırsat vermelisiniz.


23 Ocak- 29 Ocak Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!