Haftalık Burç Yorumları- 24 Ocak Haftası

24 ocak

24 Ocak -30 Ocak haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

24 Ocak -30 Ocak Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya hareket enerjimizi ve gücümüzü nasıl ortaya koyduğumuzu anlatan Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle başlıyor olacağız. Her türlü hareketimizde ve eylemimizde daha kararlı hırslı sağlam adımlar atmak isteyeceğiz. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiz. Düzenli ve sistemli ve planlı adımlar atmak isteyeceğiz. Salı günü gergin enerjiler içinde olabiliriz, kimseyle restleşmemeye özen göstermeliyiz.

Çarşamba günü iletişim gezegenimiz Merkür’de Retro hareketine Oğlak burcunda devam edecek.  Bu süreç içinde fikirlerimiz ve düşüncelerimizde daha mantıklı kararlar alabiliriz.

Cuma günü Retro hareketi sona eren Venüs durağan halinde olacak. Gezegenler durağan halinde olduklarında gölge taraflarını çok daha fazla yansıtırlar. Bu nedenle hafta sonu boyunca finansal adımlarımıza ve ikili ilişkilerimize oldukça dikkat etmeliyiz. Kontrol dışına çıkan durumlarda soğuk kanlı davranmalıyız.

24 Ocak -30 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART -20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar, bu hafta sosyal yaşantınız ile yakın çevre ilişkilerinizde dengede kalmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle Pazartesi ve Salı günleri kadınlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz, gizli düşmanlıklar söz konusu olabilir. Hafta boyunca yüksek öğrenim akademik konular ticari konularda hızlı kararlar almamanız gerekiyor. Çarşamba gününden itibaren odak noktanız geçmişe dönük projeler olabilir. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız projelerde olumlu gelişmeler yaşamanız mümkün.

Cuma günü itibari ile kariyer hayatınızla ilgili hedefleriniz de değişimler yaşamanız mümkün olabilir. Hafta sonuna doğru daha içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle paylaşımlarınız keyif verici olabilir. Duygusal yaşamınızda beklediğiniz haberler hafta sonu gelebilir. Aile içinde ebeveynlerinizle olan ilişkileriniz dengeli olacaktır. Özellikle çalışma hayatınızdaki stresli koşullar bu hafta sağlığınızla ilgili sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -21 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, hafta başından itibaren ev ile iş hayatınız arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğun tempo nedeni ile ev hayatınızı ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz.  Salı gününden sonra aile hayatınızda önemli sorunlar ortaya çıkarabilir veya ailevi bir konuda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu anlamda içsel bir sorgulama ya da huzursuzluk yaşamanız söz konusu olabilir.

İş hayatında terfi ya da zam bekleyen Boğa burçları bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilir. İş arayışı içinde olan Boğa burçları ise bekledikleri haberleri alabilir. Hafta genelinde sosyal çevre, arkadaşlar ve kariyer konularında daha aktif olabilirsiniz. Yeni fikir ve projelerle kazançlarınızı artırabilirsiniz. Gizli ilişkiler, dedikodular, arkanızdan iş çeviren, aldatanlar ve ilişkiler adına içe dönük bir döneme girebilirsiniz. Bu dönem ilişki konusunda beklemenizde fayda var.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 MAYIS -22 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, hafta başında uzun zamandır gündemde olan bir ortaklık resmiyet kazanabilir. Hayatınızda özellikle eğitim konuları ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle olan ilişkileriniz hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilirsiniz.

Yaşam sevincinizin yüksek olduğu bir haftada olacaksınız. Etrafınıza sıcak ve neşeli bir hava yaymanız olası. Kariyer hayatınızda günlük rutinlerinizde yoğun bir temponuz olabilir. Hafta boyunca daha çok iş, kariyer, otorite figürleri, terfi, gelecek planları gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz ve öne çıkmak isteyebilirsiniz. Bekarsanız ve kalbiniz boşsa arkadaş ortamlarında yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Bu dönem daha sosyal olmanızda fayda var. Sosyal ortamlarda güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Hafta sonuna doğru mide ve sindirim sistemi şikayetleriniz olabilir beslenmenize ve tükettiğiniz yiyeceklere dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 HAZİRAN –22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar, hafta genelinde hayatınızda para konuları ön plana çıkabilir. Kendinizi finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacınızın yükseldiği günlerden geçebilirsiniz. Para kazanma veya harcamaya yönelik ciddi eğilimleriniz olabilir. Ama aynı zamanda para kazanmaya yönelik girişimler de mümkün. Bu süreçte risk alma kapasiteniz yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmanızda fayda olacaktır.

Hafta ortasında toplu ödemeler ve finansal planlar gündeme gelebilir. Nakit akışınızdaki mevcut düzenlerini tamamen bozup yeni bir düzene geçmek isteyebilirsiniz. Kariyerlerinizde değişim yapma isteğiniz ön planda olabilir. Yeni iş arayışlarınızı hızlandırmaya başlayabilirsiniz. Hafta genelinde kendinizi daha iyi ifade edebilir, uzak çevrelerle daha çok iletişim halinde olabilirsiniz. Mahkeme sonuçları, ticaret, uçak seyahatleri, yabancılar, medya ve yayıncılık gibi konulara odaklanabilirsiniz. Kariyer hayatınızda aksiliklere dikkat etmeli, yoğunluğunuzu dengelemelisiniz. Kendinizi göstermek, üstlerinizden destek almak veya aile büyüklerinizden yardım almak adına fırsatlar karşınıza çıkabilir. Duygusal hayatınızda içsel anlamda huzurlu bir hafta sizleri bekliyor olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 TEMMUZ -22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, hafta başında kendinizle ilgili önemli kararlar alabilir, bazı konularda bitişler, tamamlanmalar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve varsa evliliğiniz ön plana çıkabilir. Dediğim dedik ve inatçı tavırlar sergilemeniz ilişkilerinizde gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. Sakin kalmaya özen göstermenizde fayda var. Bir yanınız kendinizi ön plana almak isterken, diğer yanınız ikili ilişkilerinize odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendinizi duygusal anlamda zaman zaman yorgun hissedebilirsiniz. Bu süreçte aşk hayatlarıyla ilgili bir sorgulama sürecine girebilirler.

Hafta boyunca yaşamınızdaki her şeyin sorunsuz ve kusursuz olması için uğraşabilirsiniz. Yine de genel anlamda yaşam sevincinizin ve kendinize olan güveninizi yüksek tutmaya özen göstermelisiniz. Kariyer hayatınızda ise başarılarınızla göz doldurabilir takdir görebilirsiniz. Hafta sonu ailevi meseleleriniz gündem olabilir ebeveynlerinizle ilgili bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Parasal konularda ise şanslı bir haftada olacaksınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, hafta başında iş hayatınızla ilişkin sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteği duyabilirsiniz ancak haftanın yoğunluğu nedeni ile yalnız kalmaya fırsat bulamayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda kendinizi ifade ederken biraz ani çıkışlar sergileyebilirsiniz.

Çarşamba gününden itibaren sağlık konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Perşembe günü iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ortak paylaşımlar konusunda hızlı bir hareketlenme gündeme gelebilir aynı anda birkaç konuyla uğraşmak, çok fazla iletişim kurmak zorunda kalabilirsiniz bu durum sizi yorabilir. Her şeyi takip edip, sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşabilir. Çevrenizdeki insanlara güvenmeli, iş sorumluluklarınızı paylaşmalısınız. Hafta sonu alacaklar, borçlar, krediler, miras, nafaka, tazminat veya mahkeme davaları gibi konularda şanslı bir etkide olacaksınız. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edebilir, kredi başvurularınız varsa hafta başında olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 EYLÜL -22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar, hafta başında çeşitli sosyal organizasyonlara katılmanız ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmeniz mümkün olabilir. Tebrikler ve kutlamalar gündeme gelebilir. İddialı duruşunuzla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsiniz Kendinize zaman ayırmak isterken sosyalleşme isteğiniz arasında gidip gelebilirsiniz. Yoğun temponuz, özel hayatınızda birtakım gerilimlere neden olabilir veya tam tersi durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf arasında dengenizi iyi sağlamalısınız. Egonuzu çevrenizdeki insanlar üzerinde gösterirken dikkatli olmalısınız.

Hafta ortasında geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirirken, kendiniz için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Ani gelen yeni iş tekliflerine sıcak bakabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden ödeme alarak parasal olarak rahatlayabilirsiniz. Hafta sonu ev konuları, dekorasyon, estetik gibi konular ön planda olabilir. Çocukları onların sorumluluk almalarını gerektiren şartlar oluşabilir. Sanatsal ve eğlenceli konulara yönelmek hafta sonu sizi mutlu edebilir.  Lüks harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 EKİM -21 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar, hafta başında kariyerinizde göz kamaştırıcı etkiler uyandırabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konular ön planda olabilir. Topluluklar önünde kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve yaptığınız işlerle kendinizi gösterebileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. Kariyerinizle ilgili önemli pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırmak için büyük fırsatlar elde edebilirsiniz. Aynı zamanda şu anki işlerinizde mutlu olup olmadığınızı ve sizi tatmin edip etmediğini de sorgulayabilirsiniz.

Hafta ortasında seyahat planlarınız söz konusu olabilir. Bu süreçte aşırı yoğunluktan dolayı hiçbir şeye tam anlamıyla yetişemediğinizi düşünebilirsiniz   Bu hafta kariyeriniz ve işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne ve babanız arasında çekişmeler fikir ayrılıkları yaşanabilir. Hafta boyunca aşk hayatınız da hareketleniyor olacak. Eski bir aşk yeniden alevlenebilir. Hafta sonunda yakın ve sosyal çevreniz ile olan ilişkileriniz, komşularınız ve kardeşleriniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evle ilgili yaşadığınız sorunların ikili ilişkilerinize yansımamasına özen göstermelisiniz. Mali konularda ise hafta sonu aile büyüklerinden destek alabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay (22 KASIM -21 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, hafta başında rutin akışınız sizi biraz sıkabilir ve her şeyden kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasına doğru iş konusunda kendinizi çok daha hırslı hissedebilir, önünüzdeki engelleri aşmak için gerekli motivasyonu yakalayabilirsiniz. Sosyal hayatınızda ise hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kişisel özelliklerinizin öne çıktığı farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Sosyal ortamlarda önünüze çıkan fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz.  Finansal konularda ise hafta boyunca güzel gelişmeler yaşanabilir. Para akışınız hızlı olabilir. Uzun süredir beklediğiniz paralar gelebilir ya da önemli bir finansal sorunu çözebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru daha flörtöz olabilirsiniz, âşık olabilir veya duygusal hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz sizi heyecanlandıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir küs olduğunuz kişiler varsa hafta sonu kırgınlıklarınızı sona erdirme fırsatı elde edebilirsiniz. Sağlık konusunda ise hafta genelinde sakarlıklara dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 ARALIK -21 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar, hafta başında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündeminizi meşgul eden bir miras konusu varsa sonuçlanabilir veya başvurduğunuz bir banka kredisi varsa konuyla ilgili olumlu sonuç alabilirsiniz. Duygusal hayatınıza sürekli girip çıkan ama bir türlü netlik yakalayamadığınız bir kişi ile ilişkiniz ciddiye binebilir. Sizin için özel olan biriyle birlikte yaşama planları yapabilirsiniz. Yalnız Oğlak burçları ise yeni birileriyle tanışma konusunda daha açık fikirli olabilir.

Hafta ortasında ortak kazançlar, alacaklar, prim, ödemeler, ceza, vergi veya ek gelirler konusunda sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Para alışverişlerinizde bu hafta dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız. İş arayışı içinde olan Oğlak burçları da bu hafta yeni iş başlangıcı yapabilir. Ya da önemli bir iş anlaşması gündeme gelebilir. Elde edeceğiniz bağlantılar ile yaptığınız işte tanınırlığınız artabilir, maddi kazancınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ev, aile ve gayrimenkul konularında şanslı olabilirsiniz. Evde tadilat, dekorasyon, aile büyükleri ile ilişkileri geliştirme konusunda olumlu etkiler alabilirsiniz. Ev almayı veya satmayı düşünüyorsanız da şanslı olabilirsiniz. Ancak Venüs ve Merkür’ün Retro olduğunu unutmamalısınız alım satım planlarınızı Şubat ayının ilk haftasından sonra gerçekleştirmelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar (22 OCAK –19 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar, hafta başında en çok özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz ön planda olacak. Fiziksel enerjinizin ve kendinize olan güvenin yüksek olduğu, kendinizi rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Her türlü ikili ilişki içinde açık ve direkt tavırlarınızla kendinizi gösterebilir, ön plana çıkabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular odağınız olabilir veya ilişkinizde birtakım stresler yaşayabilirsiniz. Yine de ortak noktada buluşmakta zorlanmayacaksınız. Hafta ortasında kısa yolculuklara çıkabilir, arabanızla ilgili problemleriniz varsa çözebilirsiniz.

Hafta boyunca kazanç artırımı veya bütçe yapma gibi konularla daha yoğun olabilirsiniz. Bakış açınız ve hayatınızın gidişatı ile ilgili sürpriz durumlar meydana gelebilir. Hafta ortasında istemeden gizli kapaklı yürütülen işlerin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da gizli işler gündeminiz olabilir. Hafta sonu özellikle aile büyükleriniz ile gireceğiniz çatışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Ailevi konularda gerginlikler yaşamanız söz konusu olabilir. Ancak kardeşlerinizden sizleri destekleyici etkiler alabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 ŞUBAT –20 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen burcu Balık olanlar, hafta başında özellikle iş ortamınızda yaptıklarınızı gözler önüne sermek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymak adına yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.  Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz.  Kariyer hayatınızda kazanç artışı, statü değişimi gibi konular yaşayabilirsiniz. Cuma günü maddi kazançlarınız gündeme gelebilir. Sizi oldukça şaşırtacak önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan hafta sonu boyunca kaçınmanızda fayda var.

Hafta ortasında kendinizi biraz bitkin, yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Dinlenmek için kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Her türlü iletişiminizde tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz. Hafta sonuna doğru kalbinizin sesinizi dinleyerek alacağınız kararlar sizi yanıltmayacaktır. Arkadaşlarınız ve ilişkilerinizde gelecekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta boyunca ayaklarınız ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta genelinde ruhsal çalışmalar yapmak zihinsel olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.