Haftalık Burç Yorumları- 24 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-24-temmuz-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-24-temmuz-haftasi

24 Temmuz-30 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

24 Temmuz -30 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay’ın Terazi burcunda olması ilişkilerimizi ön plana çıkaracak. Alacağımız haberler çevremizdeki kişilerle yapacağımız konuşmalar hayatımızda beklenmeyen gelişmeler yaşatabilir. Fikirsel çatışmalara dikkat etmeliyiz. İsyankar düşünceler ve konuşmalardan uzak durmalıyız.

Bu haftanın en önemli konusu Ay düğümlerinin Pluton’a dik açı yapması olacak kısa vadede bir ay uzun vadede yıl sonuna kadar etkin olacak bu açı kişisel haritalarımızda zorlandığımız konularda elimize büyük bir güç geçmesine sebep olabilir yada tam tersi kadersel olarak dönüştürmek istediğimiz konularda beklentimizin dışında zorlandığımız gelişmeler söz konusu olabilir.

Ülkemiz anlamında ekonomik zorlanmalar ve depremlerle ilgili riskler oluşabilir. Özellikle önümüzdeki bir ay depremler konusunda son derece dikkatli olmalıyız .Perşembe günü duygusal hayatımızda oldukça romantik olabiliriz. İlişkilerimizde yapacağımız konuşmalar sevgimizi güçlendirebilir. Aşk hayatımızla ilgili güzel haberler alabiliriz.

Hafta sonu Merkür Başak burcuna geçiyor olacak. Zihnimiz son derece verimli ve analitik çalışabilir. Düşüncelerimizde analiz yeteneğimiz güçlenebilir ancak detaylarda boğulmamaya dikkat etmeliyiz. Pazar günü sorumluluk bilincimiz oldukça yüksek olabilir. Ancak farkındalık seviyemiz biraz düşebilir karşımızdaki kişileri anlamakta zorlanabiliriz. Ayrıca ani kazalara olaylara karşı dikkatli olmalıyız. 

24 Temmuz -30 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta aşk konusunda çok şanslı olacaksınız. Eğer yalnızsanız, yeni tanıştığınız birisiyle ilgili hisleriniz çok yüksek olabilir. Hayallerinizdeki kişiyle bu günlerde tanışabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa aşkınızın ve romantizminizin çok fazla yükseldiği günler yaşayabilirsiniz.

Özellikle kariyer alanınızda birisinden yardım almanız gereken bir sorun yaşayabilirsiniz. İyi insanlarla çalışıyor olmalısınız çünkü çok fazla kişi size yaşadığınız sorunla ilgili yardımda bulunacak ve kısa sürede bu sorunun çözümünü sağlayabileceksiniz. İiş hayatınızda sorunlarınızın çözümüyle beraber yeni fikirler üretebilir, yeni işler geliştirebilir, farklı atılımlar yapabilirsiniz. 

Hafta ortasında ailenizden ya da kendinize yakın gördüğünüz bir kişi ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Başkalarını da etkileyecek önemli bir seçim yapmanız gerekebilir. İşiniz, sağlığınız ya da yakın ilişkileriniz de başkaları ile birlikte hareket etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızla ilgili önemli gelişmeler de gündeminizi oluşturabilir.

Hafta sonuna doğru daha çok sağlığınızla ve kendinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Biraz daha kendi kendinize kalıp, hayatınızı düzenlemekle ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Kendinize yeni ve farklı bir yol çizmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta yakınlarınızla bağlarınız güçlenecek. Özellikle sizin için çok önemli bir kişi ile  bu hafta ve önümüzdeki dönemde birbirinizin ihtiyaçlarını daha net anlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilir ve ilişkinizi yürütmekte çok daha kolaylık yaşayabilirsiniz. Hayatınızda şu an en önemli ilişki neyse bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayacağınız günler çok yakınınızda.

Bu hafta taşınma ile ilgili gündemleriniz varsa  bir tartışma, hararetli bir konuşma içerisine girebilirsiniz. Taşınacak ya da ev değiştirecek kişi siz de olmayabilirsiniz. Taşınacak kişi bir yakınınız,  kardeşiniz de olabilir ve bu kişilerin sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.

Kariyer hayatınızda kendinizi biraz güç mücadelesi içinde hissedebilirsiniz. Aslında bu bir mücadele değil, sizin kendinizi geliştirmeniz için bir fırsat olabilir. Kendinizi motive edip güveninizi korursanız başarılı şekilde işlerinizin altından kalkabilirsiniz.

Finansal anlamda  eğer büyük bir satın alma işiniz varsa ertelemeniz sizin için daha faydalı olabilir. Mümkünse satın alma işlemlerinizi eylül sonrasına ertelemelisiniz.  Emin olmadığınız kararlar almamaya, yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sezgilerinize güvenebilir, ilham periniz hep yanınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. Bu hislerinizle hayatınızı çok daha kolaylaştırabilir ve yakınınızdakilere de fikirlerinizle yardımcı olabilirsiniz. Aklınızdan geçenlere ve sezgilerinize kesinlikle güvenebilirsiniz.

Kariyer hayatınızda yakın zamanda yaptığınız bir değişiklik, bir atılım varsa şu anda daha büyük bir özgüven ve cesaretle çok daha iyisini yapabilirsiniz. Cesaretiniz ve çalışkanlığınız size ilerleyen dönemde çok daha büyük fırsatların önünü açabilir.

Hafta boyunca finansal anlamda rahat durumdasınız ancak içinizdeki enerji, eğlenme isteği sizi fazla para harcamaya itebilir. Paranızın yetmediği şeylere borçlanarak sahip olmaya çalışmamalısınız. Önce tutumlu olmanız ve maddi durumunuza göre hareket etmeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda iletişim konularında son derece başarılı ve şanslı olacaksınız. Partnerinizle ya da sevgili adayınızla yapmanız gereken bir konuşma varsa uygun zamanda olacaksınız. Duygusal hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilir, fazlasıyla iltifat alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aşk konusunda çok şanslısınız. İlişkinizde daha kolay anlaşıp ilerleyebiliyorsunuz. Bunun nedeni ilişkide neye ihtiyacınız olduğu ve ne beklediğiniz konusunda net olmanız olabilir. İsteklerinizi yüksek sesle belirtmeniz sizin hayatınıza olumlu şekilde etki edecektir.

Gelecek planlarınızla ilgili fazlasıyla düşündüğünüz hayaller kurduğunuz bu dönemde kendinizi daha refah içinde hissedeceksiniz. Bu bolluk bilinci içerisinde olduğunuz sürece size daha fazla para gelebilir, siz de  gelirinizle yeni atılımlar yapıp varlıklarınızı daha da arttırabilirsiniz. Maddi anlamda güzel gelişmeler sizinle olacak.

Hafta boyunca özgüveniniz oldukça yüksek, çevrenizle ilişkileriniz de başarılı olacak. Güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz olumlu günlerde yapmanız gerekenleri planlayıp başarılı şekilde sonlandırabilirsiniz.

Hafta sonu kendinizi evinizde kalıp güç toparlamanız gerekiyor gibi hissedebilirsiniz. İstek ve ihtiyaçlarınız arasında, yapmak istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasında sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz. Kendinize bir iki gün dinlenmek için süre verirseniz sıkışmışlık hissi içinden kolayca çıkabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yaşamınızda değişim isteği içerisinde olacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili büyük bir değişiklik yapma arzusu hissedebilirsiniz. Ancak detaylı düşünmediğiniz fikir ve planlarla hareket etmeniz size istediğiniz şeyi veremeyebilir. Bir atılım yapmadan önce her şeyi detaylı olarak düşündüğünüzden emin olmalısınız.

Hafta başından itibaren evinizle ilgili değişiklik yapmak konularına da ilgi duyabilirsiniz. Kendi yaptığınız bir şeyleri evinize asabilir, eşyalarınızı değiştirebilir ya da yeni bir dekorasyon yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. Evinizi, yaşam alanınızı ferahlatacak,  sadeleştirip düzenleyeceksiniz.

Finansal anlamda mevcut yatırımlarınızdan çok daha büyük bir yatırımla ilgili bir karar verebilirsiniz. Maddi açıdan geleceğiniz ile ilgili önemli planlarınız varken sizden maddi olarak destek isteyen yakınlarınıza kibar bir şekilde hayır diyebilmelisiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkiniz güçlenebilir. Yaşayacağınız bir olay sonrasında bağlarınız sağlamlaşabilir. Eğer yalnızsanız ya da sallantında olan bir ilişkiniz varsa çok ilginizi çekecek yeni bir hayranınızla tanışmanız an meselesi olabilir. Güzelliğiniz ve etkileyiciliğinizin yüksek olduğu bir zamandasınız, bunu değerlendirmelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hem meraklı hem de çalışkan olacaksınız. Özellikle öğrenmek istediğiniz konular, eğitimini almak istediğiniz şeyler ya da işinizle ilgili kurslar varsa, bu dönemde bu kurslara katılabilir, uzun süredir karar veremediğiniz eğitimler için başvuru yapabilirsiniz. Eğitim konularında şanslı ve başarılı olacağınız günler geçireceksiniz.

Hafta ortalarında yapacağınız hararetli konuşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Başka bir şey söyleyecekken aniden fikrinizi değiştirip tamamen farklı şeyler söyleyebilirsiniz. Düşünmeden yapacağınız konuşmalar sizi biraz sıkıntıya sokabilir.

Kariyer alanınızda uzun süredir uğraştığınız bir proje ya da iş varsa bu iş için harcadığınız efor, iletişim trafiği, bilgi ve evrak trafiği sonunda çözülecek. Artık işinizi daha basit şekilde yapmaya başlayıp çok daha verimli şeyler ortaya koyacağınız bir döneme gireceksiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonu şansınız açık olacak. Bütün hafta aşk konularını bir kenara itmiş gibi görünseniz de hafta sonu yaşayacağınız ani karşılaşmalar, anlık randevular kalbinizin hızlı atmasına sebep olabilir. Bu dönemde aşk hayatınız ile ilgili yeni kararlar alabilir, güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta sizin için önemli olan bir ilişkinizdeki değişiklik sizi çok mutlu edecek. Bu aşk hayatınızla ilgili olabilir ya da bir arkadaşınızla aranızda aşk ilişkisi başlayabilir ya da mevcut ilişkiniz oldukça ciddi bir adım atılma durumuna gelebilir. Bu değişiklik sizi çok mutlu edecek ve olumlu olacak.

Finansal konularınızla ilgili gelirlerinizin artması ve para kazanmanız bu dönemde çok kolaylaşacak. Önünüze çıkan fırsatlar yıllardır beklediğiniz fırsatlar olabilir, bunları iyi değerlendirmelisiniz. Ayrıca uzun süredir beklediğiniz bir satışınız, ya da almaya çalıştığınız bir şey varsa sonuca ulaşabilir, sizin için olumlu sonlanabilir.

Kariyer alanınızda acil işleriniz fazlaca olabilir. Odaklanıp takip etmeniz, gözden hiçbir şeyi kaçırmamanız gereken işleriniz çoğunlukta olabilir. Özellikle Perşembe günü biraz daha dikkatli olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Cuma gününden itibaren oldukça rahatlayacak, huzurlu ve sakin bir hafta sonu geçireceksiniz.

Hayatınızda sizin için önemli olan bir hedefiniz bir planınız varsa hedefiniz doğrultusunda ilerlemeniz için sizi hızlandıracak şeyler yaşayabilirsiniz. Ufak bir adım attığınızı düşünseniz de aslında attığınız adım büyük bir gelişmeye sebep olabilir ve durum sizi çok mutlu edebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işlerinizi yoluna koymak için yapacağınız planlarda zamanlamanız harika olacak. Doğru zamanda doğru şeyleri sezgisel olarak yapıp hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. İstediğiniz şeyler, yakalayabileceğiniz fırsatlar önünüze kendiliğinden çıkabilir.

Hafta ortalarında geçmişinizden bir kişi ya da yaşadığınız bir durum ile ilgili bir haber alabilir ya da bu kişi ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum anlık olarak sizi etkilese de bu geçmiş olayın artık sizin için bir değerinin kalmadığını fark edeceğiniz bir döneme geçtiğinizi anlayacaksınız.

Kariyer alanınızda özellikle grup çalışmalarına katılmanız gerekebilir. Bu çalışmalarınızda liderliği üstlenme ve öne çıkma fırsatınız olabilir. Kendinizi net ifade edebilecek ve diğer kişilerin yanında farkınızı gösterebileceksiniz. Yöneticinizden övgü ve sizi mutlu edecek sözler duyabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi ilişkinizi ciddileştirmeye hazır hissedebilir, partnerinizi arkadaşlarınız ve ailenizle tanıştırmaya karar verebilirsiniz. Bu günlerde büyük bir aile toplantınız düğün, kutlama gibi gündeminiz olabilir. Organizasyon planlarınıza partnerinizle katılmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizin ve partneriniz için çok olumlu bir adım olacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu haftanız fazlasıyla seyahat temalarıyla ilgili geçebilir. Belki çok sevdiğiniz bir yere tekrar gitmeye karar verebilir, ya da hiç planda olmayan bir yere gitmek isteyebilirsiniz. İçinizdeki özgürlük isteği sizi rutinlerinizden ve günlük yaşamınızdan uzaklaştırabilir ve bu da sizin için son derece iyi olabilir.

Sağlığınızla ilgili yaşadığınız bir sorun varsa çok kolay şekilde bunun çözümünü bulabilirsiniz. Belki size iyi gelecek farklı bir tedaviyi keşfedip çok kısa süre içerisinde bundan kurtulabilir ya da çok iyi bir doktorla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızın iyiye gideceği, sorunlarınızın hafifleyeceği bir döneme gireceksiniz.

Kariyer alanınızda hedeflerinizi tekrar gözden geçirdiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Bunu yaparken tecrübeli ve bilgili bir iş arkadaşınızla ortaklık kurabilir, ondan ilham alabilirsiniz. İleride yapmak istediğiniz iş için ilk adımlarınızı atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız  yeni kişilerle tanışmak için uygun bir zamanda olacaksınız. Acele etmeden, mantıklı karar vererek derin bir ilişki kurabilir, uzun sürecek bir ilişkiyi başlatabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa  birlikte bir geziye gitmeye karar verebilir, duygusal olarak yakınlığınızı arttırabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yaşamın her alanında başarı sizinle olacak. Liderlik, öne çıkma, yöneticilik temaları kariyer hayatınızı özetleyebilir. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli ve odaklanarak çalışmalısınız. Önümüzdeki zamanlarda gücünüz artacak ve kariyerinizde fazlasıyla başarı kazanacaksınız.

Finansal anlamda para kazanmak sizin için önemli olsa da şu anda daha çok para kaybetmemek ile ilgileniyor olabilirsiniz. Bu uğraşınız fayda verecek ve yakın zamanda gelirlerinizi arttırmanın bir yolunu bulacaksınız. Tutumlu davranarak yatırımlarınızı kontrol etmek şu an yapabileceğiniz en iyi şey gibi görünüyor.

Aileniz ile ilgili de iletişiminizin arttığı bir zamanda olacaksınız. Yakınlarınızla sık sık görüşebilir, onları ziyaret etmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca eğer ailevi bir alacak verecek konunuz varsa bu konunun sizin için olumlu şekilde sonlanması söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda duygularınızı paylaşma konusunda kendinizi çok daha açık hissedeceksiniz. Kartlarınızı açık oynamak karşınızdaki kişi için fazlasıyla ilgi çekici olabilir. Yeni tanıştığınız kişilerin ilgisini net tavırlarınızla fazlasıyla üzerinize çekebilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi açık bir şekilde ifade etmeniz ilişkinizi derinleştirebilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Özellikle aile ile ilgili konularda duyacağınız haberler sizi çok mutlu edebilir. Muhtemelen bu aralarda ailenize yeni birisi katılabilir. Yakın çevrenizden , bir evlilik haberi alabilir ya da bir bebek müjdesi duyabilirsiniz.

Ayrıca eviniz ile ilgili konularda  kolaylık yaşayacaksınız. Örneğin ev satın almayı düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilir, bankadan  kredi onayı alabilir ya da ev sahibiyle kolay şekilde anlaşabilirsiniz. Ev ile ilgili çok istediğiniz bir gelişme yaşamanız çok yakın zamanda gerçekleşebilir.

Finansal konularınızda alacak verecek konularınız, muhasebe hesaplarınız, gelir ve yatırımlarınız aklını fazlasıyla meşgul edebilir. Geleceğinizle ilgili planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, maddi durumunuzu daha iyiye götürmek için neler yapacağınıza karar verebilirsiniz. Finansal konularda şansınız oldukça yüksek, doğru ve olumlu kararlar alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle olan iletişim temalarınız çok olumlu ilerleyecek. İlişkinizdeki iletişimin güçlü olması size ve ruhunuza çok iyi gelecek ve kendinizi mutlu hissettirecek. Partneriniz size aşkını daha önce hiç olmadığı kadar sık ifade etmeye başlayabilir, bağlarınız güçlenebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta temel rutinlerinizi, yaşam koşullarınızı ya da sizin için önemli olan şeyleri değiştirmeye birden karar verebilirsiniz. Belki de evinizdeki fazla eşyalarınızdan kurtulabilir, hayatınızı sizin için daha rahat hale getirmeye karar verebilirsiniz. 

Bu dönemde iletişim konularında şanslı zamanlar yaşayacaksınız. Kişisel ya da profesyonel amaçlarla olsun, iletişiminizde, kendinizi ifade etme konusunda çok daha başarılı ve becerikli olacaksınız. Hem sözlü hem yazılı olarak kendinizi iyi ifade etmeniz size kariyerinizde de özel ilişkilerinizde de başarı getirecektir.

Sosyal olarak çok hareketli geçireceğiniz bu  günlerde gittiğiniz yerlerde etrafınıza dikkatli bakmalısınız. Yalnızsanız hayatınızın aşkıyla karşılaşmanız an meselesi olabilir. Ayrıca sevgili adayınızı sosyal medya üzerinden de bulabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızı da sık sık kontrol etmeye zaman ayırmalısınız. Yeni bir aşk yakın zamanda gerçekleşebilir.

Mevcut bir ilişkiniz varsa iletişim gücünüzün iyi olduğu bugünlerde partnerinizle konuşmak istediğiniz konular varsa bunları konuşup, sakin şekilde tartışabilirsiniz ve bu durum her ikinizi de aydınlatabilir, ilişkinizi sağlamlaştırabilir.


24 Temmuz- 30 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!