Haftalık Burç Yorumları- 25 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-25-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-25-eylul-haftasi

25 Eylül- 1 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Eylül – 1 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

29 Eylül’de Koç burcunda yaşanacak olan dolunayın enerjisi ile bu haftayı başlatıyor olacağız. 6 derece Koç burcunda yaşanacak olan dolunay ikili ilişkiler anlamında oldukça önemli ve ilişkilerin bundan sonraki süreci ile alakalı olarak son derece belirleyici etkilere sahip.

Koç burcundaki dolunayda girişimde bulunduğumuz konular 14 Ekim’de yaşanacak olan güneş tutulması ile yeni bir süreci bizlere yaşatacak. Yaz aylarında ilişkilerde yaşanan inişler çıkışlar krizli durumlar yeniden kendini hatırlatabilir ancak bu kez yaşanan olaylar net sonuçlar doğuracak. Dolunay esnasında Venüs ve Uranüs arasındaki sert açı ilişkilerde ani gelişmeler yaşatabilir mümkün olduğunca öfkemizi kontrol altında tutmak son derece önemli olacak. 

Dolunayın dispozitörü Mars’ın GAD ile kavuşum halinde olması ilişkilerde geçmişten gelen çözülmemiş konularda aksiyon alacağımızı gösteriyor ancak bunu yaparken kendimizi mağdur durumda hissetmemiz söz konusu olabilir ya da karşımızdaki kişiler tarafından suçlu gösterileceğimiz durumlar yaşanabilir. Ancak dolunay esnasındaki Venüs-Juno-KAD kavuşumu tüm sorunların çözülerek ilişkilerde yeni bir dönemin kadersel olarak başlayacağının işareti olacak. 

İlişkilerde gitmemiz gereken yönü kadersel olarak belirleyeceğiz. Dolunay ile beraber ilişkilerde yaşanan hukuksal konular açılacak davalar netlik kazanabilir. Hiç olmadığı kadar bireysel olarak inisiyatif almamız gereken durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerde karşılıklı olarak anlaşma yoluna gidilerek yol ayrımları yaşanabilir. Ancak ilk etapta çatışma enerjisi hakim olabilir. Aslan Yay ve Koç burçları bu dolunayda en çok etki alan burçlar olacaktır.Dolunay esnasında sudan gelen olumsuzluklar yaşanabilir. Sağlık konusunda özellikle baş bölgesi ile ilgili yaşanan rahatsızlıklar görülebilir.

25 Eylül – 1 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hem aşk hem de para konularında şanslı olabilirsiniz. Para ile ilgili konularda özellikle işinizle ilgili başarı kazanıp gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Şans oyunu oynarsanız kazanma ihtimaliniz çok yüksek olabilir, ya da yöneticinizden talepleriniz varsa olumlu yanıt alabilirsiniz.

Hafta boyunca sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Aksattığınız bir kontrolünüz ya da uzun süredir gitmeyi planladığınız bir uzman varsa bunu daha fazla ertelemeden halletmeniz yararınıza olacaktır. Ayrıca daha sağlıklı olabilmek için rutinlerinizi değiştirebilir, yeni alışkanlıklar edinmeye karar verebilirsiniz.

Kariyer konularıyla ilgili sözleriniz ve eylemlerinizle istediğiniz sonuca ulaşmayı hedefliyorsunuz, ancak  sizi engellemek isteyen birisi yolunuza çıkabilir, sizi daha geriye itmeye çalışabilir. İletişiminizin güçlü olduğu bu dönemde herkes ile sorunlarınızı ya da varsa onların sizinle sorunlarını açıkça konuşarak çözümlemelisiniz.

Aşk konusunda hafta ortasından itibaren şansınız açık olacak. Mevcut ilişkinizde yaşadığınız sorunlar kısa sürede çözümlenecek. Eğer yalnızsanız flört etmek için çok uygun ve şanslı dönemde olacaksınız, bol bol sosyalleşmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta sizin için değişim haftası olacak. En sevdiğiniz şey değişim olmasa da bu hafta itibariyle yenilikler size iyi gelecek. Yaşamınızda yapacağınız birkaç ayarlama size zaman, enerji ve para tasarrufu sağlayacak. Belki yapmam dediklerinizi artık yapmaya başlayabilir, konfor alanınızdan çıkabilirsiniz. Bu dönem sizin için yeni farkındalıklar, yeni açılımlar ve değişimler getirecek.

Finansal konularla ilgili şansınızın yüksek olduğu bu haftada ani kararlar almak yararınıza olmayabilir. Daha sakin ve iyice araştırarak para ile ilgili kararlarınızı almalısınız. İstediğiniz şeyler ya da yeni kararlar varsa heyecana kapılabilirsiniz, plan yapabilirsiniz, üzerinde düşünebilirsiniz ancak yavaş hareket etmeyi unutmayın.

Hafta ortalarında kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle arkadaşlar, aile, çocuklar gibi konular fazla çok gündeminizde olabilir. Dolunay etkisiyle düşebileceğiniz bu huzursuzluk etkisi birkaç gün içerisinde geçecektir. Yakınlarınızla daha çok keyifli zaman geçirerek bu etkiyi en azına indirebilirsiniz. Ciddi konuşmalarınızı ertelemelisiniz.

Aşk hayatınızda eğer bir aşk arayışı içerisindeyseniz çok çekici bulduğunuz birisi ile her an tanışabilirsiniz. Belki internette, belki de arkadaşlarınızla gittiğiniz bir etkinlikte tanışacağınız birisi ile saatlerinizi geçirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa keyfinizin çok yerinde olduğu, sakin ve mutlu bir hafta geçireceksiniz. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta aile ve evinizle ilgili konularda iletişimin aktifleşeceği, size iyi gelen konuşmaların yer alabileceği verimli bir haftada olacaksınız. Var olan sorunlarınız varsa bunların üstesinden gelecek gücü bulabilir, bunlarla ilgili attığınız adımlarda daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Hafta boyunca dilek ve isteklerinizin dinleneceği, gerçek olması için olumlu etkiler içerisinde olabileceğiniz zamanlarda olacaksınız. Bu yüzden neler istediğinizi, neler hayal ettiğinizi bol bol düşünmeli ve tezahür etmelisiniz. Özellikle çok istediğiniz bir şeyle ilgili bir arkadaşınızdan büyük bir yardım görebilir ve sayesinde istediğinize ulaşabilirsiniz.

Hafta ortalarında arkadaşlarınızla daha çok bağlantı kurmak isteyebilir, onlarla daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bol bol etkinliklere katılabilir, yeni tanıştığınız insanlarla konuşmalarınızda ilginizi çekecek şeyler öğrenebilirsiniz. Algılarınız açık ve yaratıcılığınız da yüksek olacak. Bu size özellikle kariyer hayatınızda önemli güç kazandırabilir.

Aşk hayatınızda yalnızsanız bu çok yakın zamanda değişecek gibi görünüyor. Bir çok yeni insanla tanışabilir, hatta seçiminizle ilgili kafanızın karışacağı kadar çok flört adayınız olabilir. Acele etmeden karar vermenizde ve fazla hızlı gitmemenizde fayda olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin desteğini alacağınız, bağınızın güçlendiği ve ortak bir eşya alımı ile ilgilendiğiniz bir haftada olacaksınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta popülerliğiniz artıyor. Çok fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz, bir çok arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir ve  uzun süredir görmediğiniz akrabalarınız sizinle iletişime geçebilir. Her ne şekilde olursa olsun bu hafta insanlar tarafından çok ilgi göreceksiniz. Arama, mesaj ya da e-postalarınız hiç durmayacak. Hafta boyunca özellikle kariyer hayatınızla ilgili uzun zamandır beklediğiniz, bir türlü gelmeyen haberler, gerçekleşmesi uzun süren beklentileriniz olumlu şekilde size dönebilir. Bunların sonucunda da gelecek ile ilgili planlarınız netleşebilir, önünüzdeki yolu artık daha net bir şekilde belirleyebilirsiniz.

Evinizle ilgili bazı değişimlerin söz konusu olabileceği bu haftada, ya birlikte yaşadığınız kişiler size uyum sağlayamadığından ya da artık işe yaramadığını düşündüğünüzden, gelenekleri bozabilirsiniz. Ev hayatınıza yeni alışkanlıklar ve kurallar getirebilirsiniz. Yarattığınız etki evinizi de olumlu şekilde değiştirebilir.

Aşk hayatınızda hedeflerinize ulaşma kararlılığınız artabilir. Bu yüzden ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımak için adım atabilirsiniz. Artık her şeyden daha çok emin olabilir, her konunun yerli yerine oturmasını sağlayabilirsiniz. Bu hafta geleceğinizle ilgili net kararlar verebileceğiniz bir haftadasınız. Eğer yalnızsanız aşk hayatınızla ilgili bu hafta vereceğiniz kararlar kalıcı olacaktır. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Özellikle kariyer konularıyla ilgili çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir terfi ya da para ile ilgili beklediğiniz haber varsa bunlar gerçekleşebilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz, maddi anlamda rahatlayıp eğitimlerinize odaklanabileceğiniz bir dönem yaklaşıyor. Ayrıca işinizle ya da eğitiminizle ilgili seyahatleriniz de söz konusu olabilir.

Finansal anlamda beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir. Bir yerden beklediğiniz bir para olabilir, uzun süredir satılmayan bir varlığınız olabilir, artık bu konular yaşamınızda  hızlı şekilde çözümlenecek. Bolluk ve refah ile ilgili olumlamalar yapmanız için uygun zamanda olacaksınız. 

Aile üyelerinizle ilgili yardım beklediğiniz bir kişiden beklediğiniz yardımı göremeyebilirsiniz. Size yardım edeceklerini söylemelerine rağmen aniden bundan vazgeçilebilirler. Herhangi bir tartışma ya da hayal kırıklığı yaşamamak için yakınlarınıza çok da bel bağlamadan işlerinizi çözmeye çalışmanız sizin için daha doğru olabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta bazı günler yalnız kalmak kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Kendi kendinize kalmak size ve ilişkinize de daha iyi gelebilir. Hafta sonunda partnerinizle kalabalık ortamlara girebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizin hakkınızda çok şey duymuş ve size hayran birisi ile tanışabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta para konularıyla ilgili biraz dikkatli olmanız gerekebilir. Çalıştığınız yerle ilgili ya da alacağınız olan birisi ile bir anlaşmazlık yaşayabilir, beklediğiniz bir geliri alamayabilirsiniz. Planlarınızı esneterek bu sorunu çözebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili bir eğitim ya da görüşme varsa başarı kazanacağınız bir haftada olacaksınız. İş hayatınızda istediğiniz bir gelişmeyi yaşayabilir, bu gelişme önemli olacak başarıların kapısını açmanıza sebep olabilir. İyi enerjiniz ve iletişim becerinizle kariyer ya da eğitim ile ilgili konularda ne isterseniz alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. 

Hafta başında tüm koşturmanıza ara verip biraz dinlenmek ve kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmek için çok iyi bir zamandasınız. Hafta ortasında çok yüksek motivasyonunuzla birlikte herkesin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Özgüvenli tavrınız ilgileri üzerinizde toplayacaktır.

Aşk hayatınızda partnerinizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Bu hafta bakış açınız olumlu olduğu için aşk hayatınızda sorunsuz ve romantik bir hafta geçireceksiniz. Partnerinizle birlikte kalabalık ortamlara girebilir, partnerinizi arkadaşlarınızla tanıştırabilirsiniz. Yalnızsanız, sürpriz bir buluşma teklifi alabilirsiniz. Sürpriz seyahatlere çıkmanız söz konusu olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta ihtiyacınız olan her şeye erişebileceksiniz. Bu bir yardım, tavsiye ve hatta para olabilir. Belki beklediğiniz bir kredi, büyük bir satış, işinizden gelecek bir prim söz konusu olabilir. Başvuru yapacağınız, talepte bulunacağınız bu gibi konular varsa harekete geçmek için uygun zamanda olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili planlarınızı ve fikirlerinizi daha çok ortaya koyduğunuz, karşınızdaki kişilerin dikkatini üzerinize çektiğiniz bir etki alacaksınız. Kendinize olan yüksek güveninizle, parlak fikirlerinizle sezgilerinize güvenerek ilerlemek istediğiniz konularda istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz..

Bu hafta sahip olacağınız yüksek iletişim becerinizle eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir, bir buluşma organize edebilirsiniz. Ailenizle de bir süredir gündemde olan sorunlarınız varsa bunları artık çözümleyebilirsiniz. İyimser tavrınız çevrenizdeki kişileri de sakinleştirip size yaklaştıracak. 

Aşk hayatınızda özellikle anlaşma, ortaklık gibi konular gündeminize gelebilir. Artık ciddi adımlar atabilir, evlilik ya da ortak mal alma gibi konularda kararlar verebilirsiniz. İlişkilerinizin daha sağlamlaştığı, bağlarınızın güçlendiği bir dönemde olacaksınız. Eğer yalnızsanız, geçmişte kalan ve halen aklınızda olan bir kişi ile tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta her konuda ön planda olacaksınız. İşinizde ya da eğitim hayatınızda başarılarınızla öne çıkacağınız bu haftada kimin dikkatini çekmek istiyorsanız bunu başarabileceksiniz. İstediğiniz ve uğruna çalıştığınız ne varsa bunlara artık ulaşabilirsiniz. Ayrıca kariyer konularında ortaklık gibi düşünceleriniz varsa bunları hayata geçmeniz söz konusu olabilir.

Bu hafta sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilir, daha sağlıklı yaşamak için kararlar alabilirsiniz. Günlük alışkanlıklarınızı değiştirebilir, kişisel gelişiminiz için de bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz size bir şeyler katabilecek arkadaşlarınızla görüşebilir, kısa eğitim ya da kurslara katılabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili fazla risk almamanız gereken bu dönemde iyice düşünerek karar vermek ve dikkatli olmak yararınıza olacaktır. Özellikle çok cezbedici görünen teklifler ya da fırsatlarla karşılaştığınızda acele etmemeye dikkat etmelisiniz. Özellikle hafta ortasına kadar dikkat gerektiren işlerinize özen göstermelisiniz.

Aşk hayatınızda son derece keyifli zaman geçirip partnerinizle ya da yeni tanıştığınız kişilerle sosyalleşeceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Karşınızdaki kişi ile daha çok iletişim kurup bağlarınızı güçlendirebileceksiniz. Tek dikkat etmeniz gereken planlarınız konusunda esnek olmanız, ufak tefek aksaklıklar planlarınızı aksatabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evinizde huzuru bulacağınız bir haftada olacaksınız. Özellikle maneviyat, hayırseverlik içeren konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ve kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve rahat hissedebilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Çok beklemediğiniz, sizi şaşırtacak haberler alabilir, büyük bir başarı ya da terfi yaşayabilirsiniz, çok büyük bir müşteriden olumlu dönüş gibi durumlar söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun işinizle ilgili öne çıkacak, tanınacak ve maddi olarak da bu etkinin getirisini alacaksınız. 

Aile ve çocuklar ile ilgili konularda biraz koşturma içerisinde olabilirsiniz. Hiç görüşmediğiniz kadar akrabalarınızla görüşebilir, güzel haberler neticesinde onlarla kaliteli paylaşımlar yapabilirsiniz. Aile bağlarınızın güçlendiği, belki onlara destek olmanız gereken konularla da karşılaşabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta romantizm ön plana çıkacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa beklediğiniz bir teklif ya da haberi bu hafta alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kendinizi normalde bağlantı kuramayacağınız birinden etkilenmiş olarak bulabilirsiniz. Olaylar sizin beklediğinizden çok daha hızlı ve farklı bir gelişebilir ve kendinizi imkansız gördüğünüz bir kişi ile ciddi bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kendinizi geliştirmeniz için önünüze fırsatlar serilecek. İşiniz ya da eğitiminiz ile ilgili seyahatleriniz hız kazanabilir. Ticaret ya da hukuk ile ilgili beklediğiniz gelişmelerin çözümlenmesi söz konusu olabilir. Bir süredir çözülmesini beklediğiniz bu gibi durumlar varsa istediğiniz sonuca ulaşacaksınız. Kendinizi her anlamda daha profesyonel hissedebilirsiniz.

Bu hafta evinizle ilgili bazı değişiklikler söz konusu olabilir. Yeni bir ev alma ya da taşınma gibi konularda sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizin size daha huzur veren bir yere dönüşmesi söz konusu olabilir. Bu belki aileniz ile ilgili yaşadığınız sorunların artık çözülmesi ve rahatlamanız da söz konusu olabilir.

Arkadaşlık ilişkilerinizde bu hafta iş yoğunluğunuz sebebiyle bazı kişilere zaman ayıramayabilir ve bu sebeple ufak sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde olan biten her şeye yetişmek için daha hızlı davranıp pratik kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız aradığınız kişiyi bulmak için bu hafta fırsat ayağınıza gelebilir. Ne kadar çok sosyalleşir ve iletişime açık olursanız şansınızı o kadar çok arttırabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa fazla dışa dönük olmanız partnerinizi rahatsız edebilir ve kıskançlık içeren bir tartışma içerisine girebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta özellikle para ile ilgili istediğiniz hedeflere ulaşabilirsiniz. Özellikle alacak verecek konularıyla ilgili beklediğiniz haberler varsa bunlardan olumlu haberler alabilirsiniz. Bir şey satmayı ya da satın almayı düşünüyorsanız bu hafta sizin için çok cazip teklifler alabilir, güzel kazançlar elde edebilirsiniz. 

Hafta boyunca zihniniz son derece açık olacak. Özellikle beyin gücü kullandığınız işiniz ya da eğitimleriniz varsa bu hafta çok başarılı olabilir ve göz önüne çıkabilirsiniz. Ayrıca bu sayede arkadaşlık ilişkilerinizde farklı bakış açılarını anlayabilecek, anlayışlı tavrınızla ve doğru sezgilerinizle yakınlarınıza daha fazla destek olabileceksiniz.

Aile ile ilgili konularda kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili sürpriz haberler alabilir, onların yaşamlarıyla ilgili güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz. Belki uzun süredir aile içerisinde çözümlenemeyen konular varsa bunlar artık çözümlenebilir ve aileniz ile ilişkileriniz ve bağlarınız tekrar güçlenebilir.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren fazlasıyla romantik olacaksınız. Partnerinizle baş başa olacağınız planlar yapabilir, belki kısa süreli seyahatler organize edebilirsiniz. Yalnızsanız gözlerinizi ayıramayacağınız birisi ile arkadaşlarınız aracılığı ile tanışabilirsiniz. Özellikle Perşembe günü aşk kapınızı çalabilir. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Özellikle finansal konularla ilgili sürpriz haberler alabilirsiniz ve uzun süredir uğraştığınız konular artık sizin istediğiniz şekilde çözümlenebilir ve size kazanç olarak geri dönebilir. Bu konuyla ilgili olarak özellikle bir yakınınızın desteğini görebilir, ondan yardım alabilirsiniz.

Hafta başındaki günlerde kendinizi eve kapatabilir, kendi kendinize zaman geçirmek isteyebilirsiniz. İş ya da eğitiminizle ilgili meşguliyetleriniz sizi sosyal hayatınızdan alıkoysa da hafta ortasından itibaren kendinizi arkadaş toplantılarında ya da sosyal etkinlikler içerisinde bulabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızla ilgili beklediğiniz bir teklif ya da sizin için önemli olan bir konuşmayı bekliyorsanız çözüme ulaştırabilirsiniz. Sizin için olumlu gelişmelerin olacağı bu konuşma ile geleceğiniz için planlarınız tahmin etmediğiniz şekilde olumlu olarak değişebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle geleceğiniz ile ilgili düşüncelere dalacağınız bu haftada sürpriz bir teklif alabilir, beklemediğiniz anda aniden farklı bir yola girebilirsiniz. Sizin için olumlu görünen bu gelişme yakınlarınızı da sevindirecek. Eğer yalnızsanız hafta ortasında girdiğiniz kalabalık ortamlarda eski bir tanıdığınız tekrar ilginizi çekebilirsiniz.


25 Eylül- 1 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!