Haftalık Burç Yorumları- 25 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-25-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-25-mart-haftasi

25 Mart- 31 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Mart – 31 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Terazi burcunda yaşanan ay tutulmasının  etkisi ile haftayı başlatıyoruz Güney düğüm tarafında olan ay tutulması kaderlerimizde ilişkiler anlamında yeni bir dönemi başlatırken kendi bireyselliğimizi korumanın önemini çok daha iyi anlayacağımız dönüşümlerden geçiyor olacağız.

Bu süreçte yaşanan olaylar şok etkisi içinde hiç tahmin etmediğimiz bir şekilde gerçekleşebilir. İlişkilerimizde hayatımızdaki kişilerle karşı karşıya geldiğimiz durumlar oluşabilir. Haklarımızı hukuksal süreçler başlatarak almak isteyebiliriz. İddalı tavırlar ve konuşmalar yaparak kendimizi değersiz hissettiğimiz koşullardan kurtulmak için harekete geçebiliriz.

Sabian Sembollerine göre bu tutulma yaşadığı zorluklardan sonra hayallerine kavuşan bir adamın mutluluk çığlığı ile bağdaşır. Öyleyse tutulmanın etkisi ile ilişkilerde karanlık bir süreçten sonra hak edişlerimizi alacağımız mutluluklar yaşayacağımız bir etki alıyor olacağız.

Tutulma bizlere geçmişte karma yaratılan ilişkilerde ve olaylarda ağır bedeller ve kalıcı ödüllerin alınacağı etkiler yaşatacaktır. Sağlıkla ilgili olarak özellikle böbrekler, safra kesesi ,pankreas , migren ve baş bölgesi ile ilgili rahatsızlara karşı dikkatli olmalıyız. Tutulmanın etkisi ile özellikle yağışlarda artış söz konusu olabilir.

Hafta ortasına kadar tartışmalara ve fikir ayrılıklarına açık bir etki alabiliriz. Bu süreçte dedikodulardan uzak durmaya özen göstermeliyiz. Bazı konularda abartıya meyilli olabiliriz. Duygusal iniş çıkışlarımız fazlaca olabilir sabırsız bir enerji içinde karamsar ve içe dönük olmamızda mümkün ruhsal çalışmalar yapmak bizlere bu dönemde iyi gelebilir. Hafta sonu sakarlıklara karşı ve kazalara karşı dikkatli olmalıyız. İlişkilerde ise içsel farkındalıklar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda kendimizi tamamlanmış hissedebiliriz.

25 Mart– 31 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta finansal açıdan şanslı olacaksınız. Özellikle kendiniz için yüksek tutarda harcamalar yapabilirsiniz. Finansal hedeflerinizi ve planlarınızı göz önünde bulundurmaya dikkat ederseniz daha çok kazanç sağlamanız söz konusu olabilir. Akıllıca yatırımlar yapabilir, şansınızla çok daha fazla kazanabilirsiniz.

Hafta genelinde enerjiniz ve huzurunuz yüksek olacak. Ancak aileniz ile ilgili konularda bazı ufak ve can sıkıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fazla fedakarlık yaptığınızı fark edebilir, ailenizdeki bir otorite figürüne karşı gelebilirsiniz. Artık hayatınızda kendi sözünüzün geçmesi için adım atmaya karar verebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda işlerinizi rahat şekilde ilerletmek istiyorsanız biraz daha fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Yoğun çalışmanız sırasında fazla stres altında kalabilirsiniz ve bu da sizi hayatınızda değişiklik yapmaya itebilir. Özellikle yurt dışı ile bağlantılı iş olanaklarınız varsa bunlarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece romantik günler sizi bekliyor. Eğlenceli bir randevuya çıkabilir, arkadaşlarınızla çıktığınız bir ortamda ilginizi çeken, bol bol sohbet edebileceğiniz yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hiç beklenmedik anda ileriye dönük ciddi adımlar atmaya karar verebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir gösterdiğiniz yoğun çalışma temposu sayesinde artık beklediğiniz gelişmeler gerçekleşebilir. Bu sayede bu yoğun tempodan sıyrılabilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. İstediğiniz eğitim ya da kurs gibi konular varsa bunlarla ilgili harekete geçebilirsiniz. 

Hafta genelinde arkadaşlarınızdan ya da ailenizden fazla beklenti içerisinde olmanız sizi biraz yıpratabilir. Daha çok kendinizle ilgilenmeniz, hobilerinize zaman ayırmanız size bu dönemde iyi gelecektir. Bu etkiden kurtulduğunuzda son derece sosyal ve keyifli zaman geçireceğiniz bir hafta yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta hızlı kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ailenizden maddi konularla ilgili destek olmanız gereken taleplerle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden de mevcut durumunuz biraz sarsılabilir. Olumlu düşünceler içerisinde kalmak ve daha tasarruflu davranmak ilerleyen günlerde rahat etmenizi sağlayabilir.

Aşk hayatınızda hareketli günler yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız yeni kişilerle flört etme isteğiniz artabilir, yeni ilişkilerin hızlı şekilde başlaması söz konusu olabilir. Her ne kadar heyecanlansanız da ani kararlar verirken dikkat etmenizde fayda var. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha uyumlu olduğunuz, ortak kararlar alacağınız güzel bir dönem yaşayacaksınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta fazlasıyla enerjik olacaksınız. Hem çok sosyal hem de çok enerjik olacaksınız. Pozitif halinizle her girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Ayrıca artan kendinize güveninizle kendinizle de daha fazla ilgilenmeye başlayabilir, yeni stiller deneyebilir, dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle kazanma gücünüz artacak, yeni gelirlere sahip olabileceksiniz. Gelirlerinizi arttırmak için elinizdeki paranın değerini bilip var olana şükretmeniz size daha fazlasının gelmesinde yardımcı olacaktır. Yakın zamanda finansal anlamda yeni bir döngü içerisine gireceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda da bu yüksek enerjinizin faydasını göreceksiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte uyum içerisinde çalışabilecek, çok daha üretici olacaksınız. Bu dönemde yaptığınız her çalışma ilerleyen zamanda size büyük fırsatlar getirebilir. Yakın zamanda yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapılması söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Bir süredir yaşadığınız hayal kırıklıklarını artık unutabilir ve mutlu olabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha kolay ve içten iletişim kurabileceğiniz günler yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda mutluluğu yakalayacağınız bir dönemde olacaksınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda yüzünüz gülecek. Sizin için önemli olacak bir iş arkadaşı ile tanışabilirsiniz. Karşılaşacağınız bu kişi ile önemli bir iş fikri ya da bir proje ile ilgili önemli bir fikri hayata geçirebilirsiniz. Bu kişi hayatınızda önemli bir rol oynayabilir. Geleceğiniz kısa süre içerisinde olumlu şekilde değişebilir.

Finansal konularda kariyerinizdeki olumlu gelişmeler sayesinde kısa süre içerisinde rahatlayacaksınız. Ancak asıl önemli olan, bir süredir beklemede kalan alacaklarınız varsa bunlar çözümlenebilir. Önümüzdeki dönemde toplu paralar, hukuki süreçlere bağlı konular, miras gibi konular çözümlenerek elinize yüksek miktarda para geçebilir.

Hafta başında özellikle evinizle ilgili konularda çatışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Empati yeteneğinizi kullanarak bu ufak sorunları giderebilirsiniz. Gündeminizde olan konuları çok fazla içselleştirmemeli, daha yüzeysel ele almalısınız. Yoksa kendinizi içinden çıkamayacağınız sorunlar içerisinde bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi daha çok ön plana almanız gerektiğini fark edebilir, kendi isteklerinizi daha çok önemsemeye başlayabilirsiniz. Partnerinizle net iletişim kurabilmeniz bu dönemde çok önemli olacak. Eğer yalnızsanız geçmişteki bir kişi ani şekilde tekrar hayatınıza girmeye çalışarak kafanızı karıştırabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyer hayatınızda önünüze çıkacak bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Terfi edebilir, çok istediğiniz bir pozisyona geçebilir ya da daha iyi bir ekiple çalışmaya başlayabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız başvuru yapmak için uygun bir haftada olacaksınız. Ayrıca işinizle ilgili seyahatler, eğitimler, kısa süreli yer değişimleri söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili olarak bu hafta gereksiz borç alışverişlerine girmemeye özen göstermelisiniz. Verilen paralar geri alınamayabilir veya size fazla sıkıntı olabilir. Varsa birikimlerinizi kendinize saklamanız, çok fazla dillendirmemeniz yararınıza olacaktır. Kendi işinizi yapıyorsanız ya da kendinizle ilgili bir ek geliriniz varsa bunlarda artış olabilir.

Hafta başından itibaren son derece sosyal olacak, etrafınızdaki kalabalığın oldukça fazla ilgisini çekeceksiniz. İddialı görüntünüz ve ilgi çekici bilgilerinizle herkesin övgüsünü kazanabilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi bu aralar biraz sıkabilir ve arkadaş çevrenizde biraz temizlik yapmak, bazı insanlara mesafe koymak isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yaşadığınız şeyler artık çok ciddileşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa evlilik, ortak mülk alma ya da çocuk sahibi olma gibi ciddi konular gündeminize gelebilir. Eğer yalnızsanız arkadaş buluşmalarında geçmişten bir kişi ile tekrar karşılaşabilirsiniz ve bu sebeple de duygularınız karmaşıklaşabilir. Acele etmeden karar vermeniz ve hareket etmeniz yararınıza olacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta özellikle işinizle ilgili bir ödül kazanabilirsiniz ya da bir terfi söz konusu olabilir. Bu haftadan itibaren insanlar sizi daha net görmeye başlayacak. Hayata bakış açınızı değiştiren sizi daha derin sorgulamalara itecek gelişmeler de olabilir. Kariyerinizde daha başarılı olacağınız, daha cesaretli davranacağınız günler yaşayacaksınız.

Bu hafta itibariyle evinizle ilgili konular sizin için ön planda olacak. Ev değiştirme, ev alma, alım satım yapma konuları gündeminize gelebilir. Büyük bir değişiklik yaşamasınız da aile üyelerinizin de desteğiyle yaşam alanınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Eviniz ile ilgili gelişmeler yakınlarınızla da daha çok zaman geçirmenizi ve iç huzurunuzu sağlayacak.

Finansal konularla ilgili bir süredir bazı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle aile üyeniz ya da partnerinizle birlikte para harcama veya biriktirme konusunda farklı tutumlara sahip olabilirsiniz. Bu süreçte para hesabınızı iyi yapmalı, dikkatli düşünerek ortak kararlar vermelisiniz. Kısa süre içerisinde sürpriz şekilde miras, tazminat gibi toplu para elinize geçecek olabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa, ciddi problemler yaşıyorsanız bu hafta itibariyle sizin için ileride olumlu olacak şekilde sorunlarınız çözümlenebilir. Aklınıza gelen her şeyi hemen söylememeye dikkat etmeniz olası ufak tartışmalardan ilişkinizi koruyacaktır. Eğer yalnızsanız uzun süreli bir ilişkinin başlangıcı kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta maddi konularla ilgili sezgileriniz güçlü olacak. Alacağınız iyi tüyolarla hiç yapmadığınız farklı alanlara yatırım yapmayı deneyebilirsiniz ve tahmininizden fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Finansal anlamda yakalayacağınız fırsatları doğru değerlendirebilmek için gelecek planlarınızı ve bütçenizi yeniden değerlendirmek için de zaman ayırabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi ifade etme şekliniz ve ifade yeteneğiniz çok güçlü olacak. Bu sayede iş arkadaşlarınız arasında ön plana çıkacak ve hatta liderlik yapma şansı bulacaksınız. Önümüzdeki dönemde göstereceğiniz başarı ile yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, yeni iş teklifleri alabilirsiniz. İş hayatınızda yenilikler, yeni kararlar ve olumlu değişiklikler önünüzde olacak.

Hafta boyunca kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz. Hayatınızda dengeyi sağlayamadığınızı, her şeyin üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. Üzerinize aldığınız fazla sorumluluk sizi bu hale sokabilir. Hafta ortasından itibaren kendinizi daha rahat hissetmeye başlayacak ve fazla alınganlığınızdan sıyrılabileceksiniz. Bu hafta içerisinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle oldukça fazla zaman geçirebilir, ufak tefek sorunlarınız varsa bunları aşabilirsiniz. Ve kısa süre içerisinde ilişkinizin ciddileşeceği adımlar atabilirsiniz. İlişkiniz gittikçe derinleşecek ve güçlenecek. Eğer yalnızsanız aradığınız aşkı yeni bağlantı kurduğunuz kişiler arasında bulabilirsiniz. Bu kişi iş ortamınızdan ya da arkadaş ortamınızdan olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta aşk hayatınız hareketlenebilir. Hafta boyunca partnerinizle aranızda güçlü bir bağ hissedebilirsiniz. Bu sayede geleceğinizi planlamaya daha çok zaman ayırabilir, ciddi adımlar atma aşamasına geçebilirsiniz. Yalnızsanız ve aşkı arıyorsanız bu hafta şans yanınızda olacak. Hatta o kadar çok adayınız olabilir ki kafanız bu yüzden karışabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda normalden daha fazla hareketli ve karmaşık günler geçirebilirsiniz. Bu dönem içerisinde sizden saklanan ya da sizin sakladığınız şeyler varsa bunlar birden ortaya çıkabilir ve zor durumlar yaşanabilir. Kendinizi zorda kalabileceğiniz durumlara karşı korumalı ve tedbirli olmanız gerekebilir.

Finansal konularla ilgili olarak son derece şanslı olacaksınız. Gelirlerinizde beklenmedik bir artış yaşayabilir, durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Ancak fazla riskli yatırım ya da ortaklık gibi konulara temkinli yaklaşmanızda fayda olacaktır. Ayrıca yakınlarınıza borç vermemeye dikkat etmeli, kredi ile ilgili konularınız varsa kararınızı ertelemelisiniz. 

Özellikle haftanın başındaki günlerde hem sizin hem çevrenizdeki kişilerin dengeleri bozulmuş gibi görünebilir. Eğer kendinizi hassas ve normalden daha duygusal hissederseniz kalabalık ortamlardan uzaklaşmak ve kendinize zaman ayırmak daha iyi bir karar olabilir. Hafta ortasına kadar kendi içinize dönüp daha keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayatınızda yenilikler olabilir. Size zaman kazandıracak yeni rutinleri hayatınıza ekleyebilir, hayatınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar kolaylaştırabilirsiniz. Özellikle hafta başındaki günlerde kendinizi hassas hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerden fazla etkileniyor olabilirsiniz, negatif insanlardan uzaklaşmanız yararınıza olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda azminizle size zor görünen görevlerin bile üzerinden gelebilir, başarınızla da iş hayatınızda bir adım öne geçebilirsiniz. Ancak bu dönemde iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Sizin destek olmanız gereken durumlar içerisinde kalabilirler. Politik davranmanız ve kendinizi fazla öne atmamanız gerekebilir.

Hafta boyunca ev ve aile konularınız daha ön planda olabilir. Özellikle finansal konularla ilgili gelişmeler, ailenizin maddi kaynakları ile ilgili vermeniz gereken önemli kararlar, atılacak imzalar söz konusu olabilir. Yaşanacak gelişmelerle birlikte ev ve aile hayatınızda önemli değişiklikler yaşanabilir. Geleceğe yönelik büyük yatırımlar yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta sizin için yeni ve heyecan verecek kişilerle tanışabilirsiniz. Size çok iyi gelecek pozitif biri ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa çok romantik hissettiğiniz ve ilişkinizin sizin istediğiniz gibi yönlendiği bir hafta geçireceksiniz. Kısa bir gezi ya da romantik bir randevu ayarlayarak baş başa zaman geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta biraz fazla harcama yapma dürtüsü hissedebilirsiniz. Almak istediğiniz, beklediğiniz bir şey ya da yapmak istediğiniz bir şey için para harcamaya karar verebilir, kendiniz için kesenin ağzını açabilirsiniz. Fazla harcama yapmış olsanız da size çok iyi gelecek bir şey yapacaksınız. 

Kariyerinizle ilgili konularda son derece enerji dolu ve başarılı olacaksınız. Ancak iş hayatınızla ilgili bazı ani değişiklikler, dönüm noktaları da yaşayabilirsiniz. Karşınıza inisiyatif almanız gereken durumlar çıkabilir ve vereceğiniz kararlarla hayatınız olumlu bir değişim sürecine girebilir. Hukuki konularla ilgili beklediğiniz haberler varsa bu hafta çözümlenebilir.

Hafta boyunca kendinizi yakınlarınızdaki kişilere karşı fazla duyarlı hissedebilirsiniz. Bir aile üyenizin sağlığı ile ilgili fazla üzüntüye kapılabilir, onlarla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Fazla hassas bir dönemden geçiyor olmanız her şeyin kötü yönüne odaklanmanıza sebep olabilir. Daha olumlu düşünceler içerisinde kalmaya çalışmalısınız.

Aşk hayatınızda yeni birisi ile tanışmak ve ilişkinizi ilerletmek için uygun bir döneme gireceksiniz. Hiç beklemediğiniz anda zaten tanıdığınız bir kişi ile yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilk günlerdeki gibi romantik anlar yaşayabilirsiniz. Ancak yapacağınız konuşmalarda egonuzu geri planda tutmanız partneriniz gereksiz kırmanızı engelleyecektir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Özellikle ev ve aile yaşamınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayacak, ruhunuzu besleyeceksiniz. Eviniz ile ilgili değişiklikler yapmaya da karar verebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla görüşebilir, uzun süredir gitmediğiniz bir ortama tekrar girmek isteyebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda sorun yaşadığınız durumlar içerisinde kalırsanız bunları yakınlarınızdan alacağınız destekle çözümleyebileceksiniz. Özellikle sizin için otorite figürü ya da akıl hocası konumunda olan kişiler varsa, bu hafta kariyeriniz için size önemli yardımlarda bulunabilirler ve sizi yeniliklere yönlendirebilirler.

Finansal konularla ilgili olarak bu hafta itibariyle bir takım satın almalar içerisine girebilirsiniz. Evinizle ilgili büyük eşyalar alabilir, tadilat ve yenilik fikirleri içerisine girebilirsiniz. Elinize geçmesi muhtemel sürpriz bir parayı yaşam alanınızı daha konforlu hale getirmek için kullanabilirsiniz. İşinizle ilgili gelirlerinizde de artış yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ne istediğiniz ile ilgili, geleceğinizle ilgili konuları konuşmak için çok uygun zamandasınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak kararlar almak, ortak mülkler edinmek için adım atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu hafta içerisinde bir kişi ile tanışı sıklıkla iletişim kurabilir ve ona bağlanabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta parasal konularda büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendi rahatınız ve keyifli zaman geçirmek için harcayabileceğiniz kaynaklara sahip olacaksınız. Ancak elinize geçecek gelirlerle ilgili yazılı ayrıntılara ve sizden talep edilenlere karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle hukuki konularla ilgili yazılı evraklara dikkat etmelisiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda iletişim konusunda çok yoğun olacağınız bu haftada odaklanarak çalışmaya ve önemli bir mesaj ya da aramayı kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Dikkatiniz dağılabilir, bu yüzden dinlenmeye de zaman ayırmalısınız. Yakın bir süre içerisinde yeni görevler almak için fırsatlar çıkabilir.

Hafta boyunca aileniz ve yakınlarınızla fazlasıyla iletişim halinde olacaksınız. Özellikle ailenizle ilgili yeni haberler alabilir hep birlikte toplanmanızı sağlayacak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu esnada sizi negatif etkileyen ya da enerjinizi tüketen insanları çevrenizden uzaklaştırmanız kendi iyiliğiniz için gerekebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sizin için çok değerli olacak kişilerle tanışabilirsiniz. Bu sebeple arkadaşlarınızdan gelen etkinlik davetlerine mutlaka katılmalısınız. Hayatınızın aşkıyla tanışmanız an meselesi olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi adımlar atmaya karar verebilir, partnerinizle hayatınızın yeni bir aşamasına geçebilirsiniz.


25 Mart- 31 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!