Haftalık Burç Yorumları- 25 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 25 Temmuz Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 25 Temmuz Haftası

25 Temmuz- 31 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Temmuz- 31 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Jüpiter Venüs karesi ilişkilerimizde ve parasal konularda abartılı durumlar yaşanmasına neden olurken yanılgılar yaşamamıza neden olabilir.

Salı günü yaşanacak olan Mars Merkür karesi iletişimde kavgacı bir tavır sergilememize neden olurken fevri tepkiler verebiliriz. 

28 Temmuz’da başlayacak olan Jüpiter retrosu hayatımızda daha önceden kaçırdığımız fırsatları yeniden karşımıza getirirken yeni elde edeceğimiz şanslar konusunda durgun bir süreç yaşatabilir. Mayıs döneminden itibaren elde ettiğimiz imkanları bu süreçte yeniden değerlendirebiliriz.

28 Temmuz’da aslan burcunda yaşanacak olan yeni ay hayatımızda büyük bir yenilenme enerjisi getiriyor olacak karşımıza çkan fırsatlarda çok daha cesur olabiliriz. Anca yeni ay esnasında etkin olacak boğa burcunda yaşanacak olan Uranüs mars ve KAD kavuşumu ani beklenmeyen olayları gündeminiz yapabilir. Yeni ayın Satürn ve Merkür ile yapacağı olumsuz açı yeni girişimlerimizde fevri ve aceleci davranmamamız gerektiği konusunda bizi uyarırken yaşayacağımız ani gelişmelerde düşünmeden harekete geçmememiz gerektiği konusunda bizi uyarıyor olacak.

Hafta boyunca hayatımızda büyük bir yenilenme enerjisi olacak ancak bu süreçte yaşayacağımız her ani olay bizlere önemli büyük kadersel dönüşümler yaşatacak.

25 Temmuz- 31 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında Venüs ve Jüpiter, Merkür ve Mars arasındaki gergin açı kendimizi huzursuz hissetmemize neden olurken agresif çıkışlar yapmamıza neden olabilir. Pazartesi günü ev içindeki huzursuzluklara dikkat etmelisiniz. Salı günü ise parasal konularda risk almamaya özen göstermelisiniz. 28 Temmuz’da başlayacak olan Jüpiter retrosu geçmiş dönemde kaçırdığınız fırsatları yeniden önünüze getirirken mevcut süreçte kendinizi şanssız hissetmenize neden olabilir. Son zamanlarda kilo almışsanız Jüpiter retrosunda aldığınız kiloları verebilirsiniz. Hayatınızda size fazlalık gelen konulardan kurtulabilirsiniz.  

Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ay ile aşk hayatınız hobileriniz ve yaşamdan keyif aldığınız noktalarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan koç burçları yeni bir ilişkiye başlarken ilişkisi olan koç burçları ise ilişkileri ile ilgili önemli ve yeni kararlar alabilir. Ay sonuna doğru yaşanacak olan Kad Uranüs ve Mars kavuşumu yeni ay zamanında etkisini göstermeye başlayacağı için parasal konularda ani beklenmedik olaylar ve gecikmeler yaşanmasına neden olabilir. Aile büyükleri ile aranızda maddi konularda  gergin çıkışlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda umduğunuzdan daha fazla giderleriniz olabilir. Beklenmedik ani masraflarınız oluşabilir.  29 Temmuz’da yaşanacak olan Merkür Uranüs karesi ise aşk hayatınızda ve parasal konularda sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Tüm hafta boyunca aşk hayatınızda ve parasal konularda yaşayacağınız ani gelişmeleri fevri çıkışlar yapmadan yönetebilirseniz baştan hazırlık yakalandığınız her konuda uzun vadede sizlere kazandıracak önemli fırsatlar ve kadersel dönüşümler elde edeceksiniz. Sistem yaşayacağınız ani olaylarda sizlere yeni kapıları açıyor olacak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı iletişimde dikkatli olmamız gerektiğine vurgu yapıyor olacak. Özellikle Pazartesi günü yakın çevremiz ve akrabalarımızın geri planda bizden sakladığı konuları öğrenebilir fevri çıkışlar yapabiliriz. Salı günü ise ailevi konularda ebeveynlerimizle çatışmalar yaşayabiliriz. Mars’ın burcunuzda olması bu zamana kadar içinize attığınız konularda patlama yaşamanıza neden olabilir. Jüpiter’in 28 temmuzda geri hareketinin başlaması ile içsel bir aydınlanma sürecine giriş yapacaksınız. Hayalleriniz hedefleriniz girişimleriniz için ciddi bir hazırlık süreci içinde olacaksınız. Geçtiğimiz süreçlerde yaşadığınız olayları yeniden gözden geçireceksiniz. 

28 Temmuz’da yaşanacak olan yeni ay belki bir taşınma ya da aile içinde yaşanacak yeni bir gündemi oluşturabilir. Yakın ilişkilerinizde uzun süredir içinize attığınız kimseyle paylaşamadığımız sorunlarınız varsa çözüme kavuşturma fırsatı elde edebilirsiniz. Aile büyükleriniz ile ilgili sağlık sorunları yaşıyorsanız bu süreçte çözüme kavuşabilir. Uzun süredir emlak alımı ya da satımı ile ilgili süreçleriniz var ise karlı kazançlı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yeni ay esnasında Mars Uranüs ve Kad kavuşumu burcunuzda olacağı için kendinizi oldukça sabırsız hissedebilirsiniz. Yeni ayın burcunuzun yöneticisi Venus ile olumlu bir açı yapacağı için sabırlı davranabilirseniz ticari girişimleriniz yakın çevrenizle ilişkileriniz ve gelecek planlarınızla ilgili konularınızda size önemli  fırsatlar getirebilir. Bu süreçte kontrol dışına çıkan durumlarda sabırlı davranamazsanız eşinizle ortaklarınızla yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda da kayıplarınız söz konusu olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı abartılı söylemlerden uzak durmanız gerektiğini vurguluyor. Ayrıca bu etkide harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenize karşı geçmişte sorun yaşadığınız konuları açmamaya da özen göstermelisiniz. Eski kırgınlık ve öfkelerinizi dile getirmemeye özen göstermelisiniz, öfkenizi dile getirseniz dahi kırıcı olmamalısınız.28 Temmuz’da yaşanacak olan Jüpiter retrosu sosyal çevrenizi genişletecektir. Bu süreçte Nisan Mayıs aylarında kaçırdığınız fırsatlar yeniden önünüze gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bazı önemli ancak üzerinde durmadığınız konuları Retro etkisi ile sorgulayabilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile zihninizi meşgul edecek yeni bir gündemin oluşacağını söyleyebilirim. Bu karşınıza çıkacak yeni bir teklifte olabilir. Ancak siz yeni hedeflerinizin yeni hayallerinizin peşinden koşarken arkanızdan iş çevrilen durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte kayıplar vermeme konusunda dikkatli olurken sırlarınızı da kimseye vermemeye özen göstermelisiniz. KAD Mars ve Uranüs’ün 12. evinizde ilerleyişi bir takım gizli düşmanlıklara maruz kalabileceğinizi gösterirken ani sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte dışarıdan gelebilecek kestiremediğiniz müdahale edemediğiniz olaylara karşı tedbirli olmaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde aldığınız teklifleri karşılaşacağınız fırsatları kendinize saklamaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı harcamalar konusuna dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Kariyer hayatınızda da bu gergin açılar bazı kafa karıştırıcı durumlar yaşamanıza neden olabilir bu nedenle iş hayatınızda ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Jüpiter’in Retro hareketi ile kariyeriniz geleceğiniz ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı geçmiş dönemi gözden geçirme süreci içine girebilirsiniz. Bazı yengeç burçları bu süreçte kariyer hayatlarında geçmişte karşılarına çıkan ama kaçırdığını düşündüğü fırsatları yeniden yakalayabilir. Ayrıca boşanma kararı alan yengeç burçları bu aldıkları kararları yeniden gözden geçirebilir. 

Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile iş kariyer ve parasal konularda yeni gündemleriniz oluşabilir. Parasal anlamda yeni bir gelir kapısı elde edebilirsiniz. Bazı konularda yeni bir bakış açısı içerisine girebilirsiniz. Kariyer hayatında beklenti içerisinde olan yengeç burçları yeni ayın etkisi ile yeni bir işe başlarken iş hayatı devam eden yengeç burçları ise yeni bir ek gelir elde edebilir. 29 Temmuz da ise yaşanacak olan Merkür Uranüs karesi parasal anlamda büyük riskler almamanız konusunda sizi uyarıyor olacak. Bu dönemde büyük harcamalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle yapacağınız teknolojik harcamalarda umduğunuzdan daha büyük maliyetler oluşturabilir. Özellikle ay sonunda parasal konularda sıkıntılı süreçler yaşamanız söz konusu olabilir. Yeni ayın etkisi ile elde edeceğiniz gelirler dikkatsizce harcamalar yapmanıza neden olabilir bu durum bütçenizi sonrasında zorlayabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı kariyer hayatınızla ilgili konularda iletişime dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. İş hayatınızda bu etki ile yaşayacağınız bazı gerginlikler olabilir dikkatli olmalısınız. 28 Temmuz’da başlayacak olan Jüpiter retrosu sizlere içsel bir huzur yaşatırken maneviyatınız oldukça güçlenecek. Geçmiş dönemde kaçırdığınız eğitim fırsatları ya da ticari anlamda ki fırsatlar retronun etkisi ile yeniden gündeminiz olabilir. Yine bu süreçte uzun süredir çözülemeyen hukuksal bir sorununuzu çözüme kavuşturma fırsatı da elde edebilirsiniz. 

28 Temmuz’da burcunuzda yaşanacak yeni ayın etkisi ile artık sahnelerde olacağınız bir dönem başlayacak. Yeni ayın fırsatlarından en çok da siz faydalanıyor olacaksınız. Yeni ayın etkisi ile yaşamınızın her alanında önemli fırsatlar elde ediyor olacaksınız. Yeni başlangıçlar yapacaksınız. Bu süreçte fiziksel görüntünüzle  ilgili yeniliklere gidebilirsiniz. Ayrıca iç dünyanızda kendinizde beğenmediğiniz yönleri değiştirme kararı alabilirsiniz. Kendinizi oldukça şanslı ve güçlü hissedeceksiniz. Yeni ay esnasında KAD Uranüs ve Mars kariyer evinizde bir kavuşum yapıyor olacak. Satürn ve Merkür ile sert bir açı yapıyor olacak. Bu da yeni ayın fırsatlarını değerlendirirken kendinizi sabırsız hissetmenize neden olabilir. Eşiniz iş ortaklarınız ve yöneticilerinizle gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Bu kişilerden beklemediğiniz davranışlar görebilir kendinizi zor durumda hissedebilirsiniz. Bu dönemde ani tepkiler verirseniz sabırsız davranırsanız bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Özellikle yeni ay sonrası ayın son günlerinde eşiniz ve partnerinizle olan ilişkilerinize çok daha fazla dikkat etmelisiniz. Ani yaşanacak gelişmelerde sert konuşmalar yapmaktan uzak durmalısınız. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı uzak mesafe işlerinizde ya da parasal konularda arkanızdan çevrilen bir takım konuları gündeminiz yapabilir. Bu süreçte sizden saklanan bazı konuları öğrenebilirsiniz. İçsel bir gerginliğiniz olabilir. Jüpiter retrosu ortaklaşa paralar konusunda dışarıdan gelen kaynaklar konusunda yaşadıklarınızı yeniden gözden geçirmenize vesile olabilir ya da daha öncesinde bu alanda kaçırdığınız fırsatlar yeniden gündeminiz olabilir. Daha öncesinde çekmek istediğiniz bir kredi işlemi bu süreçte çözülebilir. 

Aslan burcunda yaşanacak yeni ay sizin kapalı alanınızda olacak ve yeni ay sayesinde önemli farkındalıklar ediniyor olacaksınız. Bu dönemde hayatınızdaki bir çok şeyi yenilemek isteyebilirsiniz. İçsel olarak bir çok konuda yeni önemli kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte rüyalarınız oldukça etkili olabilir. Ruhsal konularda kendinizi şifalanmış yenilenmiş hissedebilirsiniz. Sezgileriniz bu süreçte her zamankinden güçlü çalışabilir. Yeni ayın etkisi ile büyük farkındalıklarınız acele kararlar almanıza neden olabilir her zamankinden daha cesur hissedebilirsiniz her konuda düşünerek hareket etmelisiniz. Ayrıca hukuksal konular yurt dışı bağlantılar çevre değiştirme gibi konularda beklenmedik değişimler yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız ani olaylar sizlere kadersel dönüşümler yaşatacaktır ancak iyi ya da kötü gelişen her olayda fevri tepkiler vermemek bu dönemde önemli olacaktır. Birden her şeyi bırakıp gitmek gibi düşünceler geliştirebilirsiniz. Temmuz ayının son günleri yaşayacağınız beklenmedik olaylar sizlere farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Hem kariyer hayatınızda hem de günlük rutinlerinizde önemli bir değişime gidebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı iş hayatınızda ve ilişkinizde dengelerin bozulmasına yol açabilir. İlişkinizle kariyer hayatınız arasında kalmış hissedebilirsiniz. Geleceğe yönelik adımlarınızda ortaklaşa kaynaklarınızı yönetirken fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Jüpiter retrosu ikili ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Bazı terazi burçları Jüpiter retrosu nedeniyle uzun süreli birliktelikler alanında kendisini şanssız hissederken bazı terazi burçları ise geçmişte karşılarına çıkan ilişki teklifleri ile yeniden karşılaşabilir.

Aslan burcunda yaşanacak yeni ay kariyer gelirlerinizde artışa neden olurken yeni bir sosyal çevreye de girebilirsiniz. Hayalleriniz ve umutlarınızla ilgili yenilikler bu süreçte ortaya çıkabilir. Bu süreçte parasal anlamda ani toplu para giriş çıkışlarınız söz konusu olabilir bütçenizi yönetmek te zorlanabilirsiniz. Parasal konulara dikkat etmelisiniz kimseye kefil olmamalı ve borç vermemelisiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak ani gelişmeler fevri çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Hafta sonu Uranüs Merkür arasındaki sert açı Merkür Satürn arasındaki sert açı arkadaşlarınızla parasal konularda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bazı dostlarınızla aranıza mesafe koymak durumunda kalabilirsiniz. Bazı terazi burçları ise yakın çevrelerinin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalırken sorumlulukları artabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı aşk ilişkileriniz konusunda ve sağlık konularında temkinli olmanız gerektiğini ön plana çıkarıyor olacak. Ayrıca bu etki altında para harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekiyor. Jüpiter retrosu ise geçmişten gelen bir sağlık sorununuzla ilgili konuya çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gçmiş yaralarınızı şifalandırmak adına size desteğini verecektir. Yine bu süreçte iş ortamınızda uzun süredir çözülemeyen konuları ya da sorunları çözme fırsatı da elde edebilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ay çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar ve önemli fırsatlar getiriyor olacak. Yeni ayın etkisi ile kariyer hayatınızda liderlik yapacağınız önemli bir fırsat elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli sorumluluklar alırken bu sorumluluklar sonucunda büyük ödüller alabilirsiniz. Ayrıca yeni ayın etkisi ile aile içinde yaşayacağınız yeni bir gündemde söz konusu olabilir. İş hayatınızda yapacağınız yeni başlangıçlar aile içinde büyük sevinçler yaşatabilir. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde sakin kalmak ve her konuya olumlu yönden bakmak sizin için önemli olacak. Uranüs’ün ve Merkür’ün açıları kariyer hayatınızda ve ilişkilerinizde aniden oluşacak beklenmeyen konuları hayatınıza getirebilir. KAD’ın etkisi ile ikili ilişkilerinizde ortaklıklarınızda ani yaşanacak gelişmeler sizlere kadersel dönüşümler yaşatabilir. Bazı akrep burçları evlilik ortaklık kararı alırken bazı akrep burçları ayrılık kararı alabilir. Ancak Satürn’den aldığınız kare açı bu değişimlerde size sorumluluk aldırıp baskı hissetmenize neden olabilir. Alacağınız her türlü karada kendinizi bir şeylere mecbur kalmış hissedebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,  25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı aşk konularında ve riskli yatırımlarda şans ve fırsatlar verirken yanlış kararlar alarak kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Mars Merkür karesi bu süreçte yaralayıcı konuşmalar yapmanıza neden olabilir. Jüpiter retrosu ise aşk hayatınızda geçmiş fırsatları yeniden karşınıza getirirken aşk hayatınızı yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Bazı yay burçları ise bu süreçte aşk konusunda kendilerini şanssız hissedebilir. Ayrıca uzak mesafe ya da kardeşlerinizle aranızdaki konuları şifalandırma fırsatı elde edebilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak yeni ay ticari konularda ve uzak mesafede yürüttüğünüz işlerde sizlere önemli fırsatlar getirebilir. Yeni ayın etkisi ile mahkeme ve yasal süreçlerde önemli fırsatlar elde ederken önemli bir eğitim fırsatı yakalamanıza da neden olabilir. Yeni ayın etkisi ile ruhsal anlamda kendinize yeni bir yön belirleyebilirsiniz. Yeni bir arayış içerisinde hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Ay sonunda boğa burcunda yaşanacak olan kavuşumlar özellikle boğaz bölgesinde yaşanacak olan sağlık sorunlarına dikkat etmeniz gerektiğini ön plana çıkarıyor olacak. Ayrıca aniden birdenbire oluşacak kazalara ve yaralanmalara karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Bu kavuşumun etkisi ile aniden bir şehir değişimi yada ülke değişimi ile ilgili kararlar almanıza neden olurken çalışma koşullarınızda da beklenmeyen değişimler yaşanmasına neden olabilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür mars arasındaki gergin açı ödemeler borçlar nafakalar ve miras konularında bazı gergin süreçler yaşamanıza neden olabilir. Ortaklaşa kaynaklar alanında bazı krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Bu etki ile korkularınız daha fazla gün yüzüne çıkabilir. Jüpiter retrosu ise aile içindeki konuları aldığınız kararları yeniden sorgulamanıza neden olacaktır. Ev ve yuva konularında emlak alımı ve satımı konularında kaçırdığınız fırsatlar Jüpiter retrosu ile yeniden gündeminiz olabilir. 

Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile aileden gelen miras köklerden gelen fırsatlar konusunda önemli şanslar elde edebilirsiniz. Yeni ay ortaklaşa kazançlar krediler konusunda yeni bir durumu gündeminiz yapabilir. Boğa burcunda yaşanacak olan gezegen kavuşumları aşk hayatınızda ve riskli yatırımlarınızda beklenmedik ani yaşanacak durumları oluşturabilir. Bu alanlarda kadersel dönüşümler yaşayabilirsiniz. İnsanlardan sakladığınız bazı konular bu etki ile aniden ortaya çıkabilir. Bazı oğlak burçları aniden yeni bir ilişki başlatabilir ya da ani ayrılık kararı alabilir. Yine riskli yatırımlar anlamında bu süreçte daha cesur olabilirsiniz bu cesaret size bazı kayıplar yaşatabilir. Ayrıca aşk ve yatırımlar konusunda beklenmeyen kayıplar hemen düşünemeden harekete geçmenize neden olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı kadınlarla olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerektiğini söylerken fazla duygusal yaklaştığınız her konuda yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca bu açılar aile içinde için de gergin konuların ve konuşmaların yaşanmasına neden olurken anne ve babayla ilgili konularda sorumluluklar alınmasına da neden olabilir. Aile içinde yaşanacak olan çatışmalarda yaralayıcı konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Jüpiter’in üçüncü evinizde yapacağı Retro yakın ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenize neden olabilir. Akrabalar ve kardeşlerinizle çözemediğiniz konular bu dönemde çözülebilir. Ayrıca geçmiş dönemde yaptığınız anlaşma ve sözleşmelerin üzerinden yeniden geçmeniz gerekebilir. 

Aslan burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz yada yeni bir ortaklık konusu gündeminiz olabilir. Partnerinizle birlikte harekete geçmeniz gereken yeni koşullar oluşabilir.  İlişkisi olan kova burçları ise ilişkilerinde yeni bir gündem yaşarken evlilik kararı alabilir. Ayrıca bu süreçte eşinizin yada partnerinizin hayatında yaşanan bazı yeniliklerde gündeminiz olabilir. Merkür Uranüs karesi ve boğa burcunda yaşanacak olan kavuşumlar aile içinde ani yaşanacak bir kaosu gündeminiz yapabilir. Gayrimenkul yatırımlarınızla ilgili beklenmedik öngörülemeyen durumlar oluşabilir. Kadersel kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, 25 ve 26 temmuz tarihlerinde Venüs Jüpiter, Merkür Mars arasındaki gergin açı aşk hayatınızla ilgili konularda abartıdan kaçmanız gereken bir zamanı getirecek. Bu konularda abartılı durumlar yaşanabilir bu süreçte aşırı iyimser davranışlardan da kaçmanız gereken bir dönemde olurken çıkar ilişkilerine karşıda dikkatli olmanız gerekiyor. Ayrıca bu süreçte kardeşlerinizle ya da akrabalarınızla olan ilişkilerinizde kırıcı davranışlar sergilemekten de uzak durmalısınız araç alımı satımı konularına dikkat etmeniz gerekirken trafikte de son derece dikkatli araç kullanmalısınız. Jüpiter retrosu ise para alanınızda geçmişte verdiğiniz kararları yeniden sorgulamanıza neden olurken geçmiş parasal fırsatları ve akışları da getirebilir ancak yeni parasal fırsatlar ve şanslar konusunda da durgun bir süreç yaşayabilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak olan yeni ay kalp damar sağlığına dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor olacak. Yeni ayın etkisi ile hayat rutininizi değiştireceğiniz yeni girişimleriniz ve fırsatlarınız söz konusu olabilir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla ilgili yeni gündemleriniz oluşabilir. Ailenizin sağlığı ile ilgili yeni durumlar ortaya çıkabilir. İş arayışı içinde olan balık burçları yeni bir iş fırsatı elde edebilir. Kendinizi göstermek ön planda olmak isterken bu süreçlerde yeni şanslar elde edebilirsiniz. Organizasyon yeteneklerinizi iyi kullanmak maddi anlamda sizlere önemli fırsatlar yakalamanıza neden olabilir. Boğa burcundaki gezegen stelyumu aniden yaşanacak olayları gündeminiz yapabilir. Sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatlarında sıra dışı gündemler oluşabilir. Bu süreçte her türlü iletişimde yazılı ve sözlü yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Her türlü anlaşma ve ticari işlerde sözleşmelerde kontrol dışına çıkan durumlarda ani verilecek kararlardan uzak durmalısınız.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!