Haftalık Burç Yorumları- 26 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-26-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-26-agustos-haftasi

26 Ağustos- 1 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Ağustos– 1 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta Merkür retrosu sona eriyor, sevgili Fal Sepeti takipçilerim! İletişim, anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili işlerde artık daha rahat bir akış söz konusu olacak. Ancak yine de Merkür’ün tam olarak hız kazanmasını beklemekte fayda var. 29 Ağustos’tan 3 Eylül’e kadar olan süreçte Merkür hala durağan bir pozisyonda olacak, bu yüzden iletişimsel problemlere karşı dikkatli olmalıyız. Merkür, 15 Eylül itibariyle eski hızına kavuşacak.

Salı günü, aşk hayatımızda ve ikili ilişkilerimizde oldukça güzel zamanlar geçireceğiz. Ayrıca finansal konularda da rahat bir akış yaşanabilir. Ancak Çarşamba günü itibariyle Neptün ve Venüs arasındaki karşıtlık, özellikle aşk hayatımızda ve finansal konularda yanılgılara yol açabilecek bir etki yaratabilir. Finansal konularda aşırı risk almaktan kaçınmalıyız ve banka işlemleri yapıyorsak, her şeyi iki kez gözden geçirmekte fayda var.

Bu hafta etkin olacak Lilith, Juno ve Güney Ay Düğümü (GAD) kavuşumu, ilişkilerde geçmişteki kişilerin geri dönmesine neden olabilir ya da aldatılma ve ihanet gibi etkileri artırabilir. GAD, bu kavuşumu gölge yönüyle çalıştırabilir, bu nedenle korkularımızla yüzleşmemiz gerekebilir. Juno, sadece aşk hayatımızı değil, iş birliklerini, anlaşmaları ve sözleşmeleri de temsil eder. Lilith ise karanlık, şeytansı kadın enerjisini ve korkularımızı simgeler. Bu yüzden kuracağımız iş birliklerinde de aldatma ve kandırılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Her birimizin haritasında bu kavuşum hangi evde gerçekleşiyorsa, o konularda özellikle dikkatli olmalıyız.

Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkilerimizde daha diplomatik, stratejik ve nazik olacağımız bir döneme giriyoruz. Venüs, Terazi burcunda yücelimde olduğundan bu dönemde adalet, denge ve uyum ilişkilerde ön planda olacak. Ayrıca bu süreç, fiziksel güzelliğimizde değişiklikler yapmak için de uygun bir zaman olabilir; estetik konular bizim için ön planda olabilir.

1 Eylül itibariyle Uranüs retrosu başlıyor olacak. Bu dönemde finansal konularda aşırı risk almamaya özen göstermeliyiz.

26 Ağustos– 1 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta işinizle ilgili gereken desteği göreceksiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir konunun sizin için oldukça başarılı şekilde sonlanması mümkün olabilir. Ancak bu başarıyı tam anlamıyla elde etmek için, işlerinizi bir adım öteye taşıyacak bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Bu dönemde yardım istemek sizin için kazançlı olacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta sıkı çalışmalarınızın meyvesini toplamaya başlayacaksınız. Özellikle son aylarda gösterdiğiniz çabalar, yavaş yavaş somut sonuçlar vermeye başlayacak. Ancak özellikle Çarşamba gününden itibaren, daha fazla özgürlük elde ettiğinizi hissedebilir ve finansal sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşabilirsiniz. Bir süre daha tutumlu olmanız yararınıza olacak.

Hafta genelinde oldukça göz önünde olacaksınız. Özellikle sosyal statünüz güçlenecek, belki kariyer hayatınızda ya da arkadaşlarınız arasında itibarınızın yükseleceği ve yıldızınızın parlayacağı bir hafta yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru hayatınızdaki bazı büyük değişiklikler için mükemmel fırsatlar sunacak. Bu günler hayatınızda yeni adımlar atmak için ideal zamanlar olacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle romantik ilişkilerinizde uyum ve denge arayışınız bu hafta artabilir. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle olan bağlarınız güçlenecek ve aranızdaki iletişim daha da derinleşecek. Bu süreçte sevgi dolu ve daha anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Yalnızsanız uyumlu ve anlayışlı bir kişiyle tanışma şansınız oldukça yüksek olacak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta profesyonel hayatınızda büyük bir ivme kazanabilir, gerçekten işinize odaklanarak başarı kazanabilirsiniz. Özellikle hafta başındaki günlerde kariyerinizde beklenmedik ama son derece olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ayrıca yurt dışı ile ilgili işleriniz ve yapılacak anlaşmalarınız varsa bu hafta bunlarla ilgili olumlu etkiler alacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta önemli bir dönemeçte olabilirsiniz. Sıkı çalışmanızın ödüllerini almaya başlıyor olsanız da aceleyle alınan kararlar konusunda dikkatli olmalısınız. Sonuçlara hızlı karar vermek yerine önce her şeyi iyice düşünmek, sabırlı olmak ve potansiyellerin farkına varmak için kendinize daha fazla zaman tanımanız gerekebilir.

Hafta başındaki günlerde ailevi konularda bazı gerilimler yaşanabilir. Özellikle aile üyeleriyle yaşanan küçük yanlış anlaşılmalar gereksiz yere uzayıp daha büyük sorunlara dönüşme eğilimi gösterebilir. Anlaşmazlıklardan kaçınmak için küçük meseleleri büyütmemeye çalışmalısınız. Hafta sonuna doğru ise enerjiniz ve cesaretiniz yeniden canlanacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız, kendinizi daha fazla sosyal ortamlara açarak yeni bir aşkın kapınızı çalmasına izin verebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve sosyal çevrenizde daha canlı bir döneme giriş yapacaksınız, daha rahat, özgür ve çekici olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle bu hafta daha net ve düzenli bir iletişim kurabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yakınlarınızla ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek, kısa seyahatlere çıkmak ya da ortak bir şeyler yapmak için fazlasıyla istekli olacaksınız. Ortaklık konularındaki yüksek enerjinizle çevrenizdeki kişilerle vereceğiniz kararlar ya da yapmak istediğiniz işler olumlu şekilde ve hızlıca sonuçlanabilir.

Kariyerinizle ilgili iletişim konularında yanlış anlaşılmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Özellikle yazılı dokümanlar ya da resmi evraklarla ilgili dikkatli olmanız gerekebilir. Ayrıca hafta genelinde doğru olduğunu düşündüğünüz konularda güçlü bir şekilde savunmaya eğilimli olacaksınız. Ancak bir çatışmaya girmeden önce iki kez düşünmeli ve inandığınız şeylerin doğruluğundan emin olmalısınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta önünüze birçok fırsat çıkabilir. Para durumunuzdaki karışıklıklar ve belirsizlikler nihayet bir düzene oturmaya başlayacak. Hafta ortasından itibaren ertelediğiniz kararlar ve atmayı planladığınız adımlar artık daha mantıklı hale gelecek. Sürpriz bir gelişme yaşanabilir, belki de beklenmedik bir finansal kazanç elinize geçebilir.

Aşk hayatınızda içinizdeki romantik kişi bu hafta ortaya çıkabilir ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Özellikle hafta sonu günlerinde özel hayatınıza ve ailenize odaklanabilir, ilişkilerinizde derin bağlar kurmak için çaba gösterebilirsiniz. Eğer yeni bir aşk arayışındaysanız, bu hafta neşeli ve pozitif enerjiniz yeni bir hayranınızın dikkatini çekebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta aileniz ve arkadaşlarınızla fazlasıyla meşgul olacaksınız. Aile bağlarınızı güçlendirmek ve hatta aranızın açık olduğu kişilerle barışı sağlamak için adım atabilirsiniz. Ayrıca içsel huzurunuzu yeniden kazandığınız bu dönemde, kendinize güvenerek yeni iş fırsatlarına yönelebilir veya kişisel hayatınızda bir ortaklık geliştirebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu dönem artık sizin için büyük hedefler belirleme ve bu hedefler doğrultusunda sıkı çalışma zamanı olacak. İçinizde yeni bir enerji dalgası hissedeceksiniz ve bu sizi büyük başarılar için ileriye taşıyacak. Kararlılığınız ve özgüveninizle iş hayatınızda parlayabilir ve çevrenizdeki insanlar üzerinde güçlü bir izlenim bırakabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi savurgan bir tavır içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle hafta başında alacağınız etkilerle finansal kararlar alırken mantıklı düşünmeniz zorlaşabilir. Kendi harcamalarınıza dikkat etmek yerine, başkalarının finansal alışkanlıklarıyla ilgilenebilirsiniz, bu da sizi gereğinden fazla para harcamaya yönlendirebilir. 

Aşk hayatınızda sosyal hayatınızın da hareketlenmesiyle sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız bir kişiye karşı tahmininizden çok daha yoğun bir duygusallık hissedebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz, duygusal olarak açık ve dürüst olmak, bu belirsizliklerin üstesinden gelmenize yardımcı olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta üzerinizde oldukça güçlü ve etkileyici bir enerji birikimi olduğunu hissedeceksiniz. Bu enerji sizi daha önce hiç düşünmediğiniz riskleri almaya ya da farklı yollar denemeye teşvik edebilir. Çalışma arkadaşlarınızın da desteğini göreceğiniz bu hafta normalden daha uzun saatler çalışmak durumunda da kalabilirsiniz.

Bu hafta finansal konularla ilgili karar alırken, duygusal durumunuzun sizi yanıltabileceğini unutmamalısınız. Duygularınızla mantığınız arasında kalabilir, isteklerinizin ya da sahip olduğunuz şeylerin değeri konusunda yanılgıya düşebilir, yanlış adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde büyük finansal kararlar alırken ekstra dikkatli olmanızda fayda olacak.

Hafta genelinde sevdiklerinize minnettarlığınızı dile getirerek ve onlara destek olarak, sosyal çevrenizi daha sağlam bir temele oturtabilirsiniz. Sözlerinizle başkalarının moralini yükseltmek ve motive etmek bu süreçte hem sizin hem de çevrenizdekiler için oldukça önemli olacak. Ancak bu süreçte, başkalarına yardım etmeden önce kendi hedeflerinize odaklanmanın önemini de fark edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bir süredir kendinizi baskı altında hissediyorsanız bu hafta itibariyle bu hafifleyecek ve rahatlayacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha kolay iletişim kurarak buzları eriteceksiniz. Eğer yalnızsanız artan enerjinizle tanışacağınız birden fazla kişinin ilgisini çekebilir ve bu kişiler arasında siz de kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Belki de zihninizle çözümlemekte zorlandığınız bir sorunun cevabını, içsel bir aydınlanma veya beklenmedik bir farkındalıkla bulacaksınız. Geçmişte yaşanan karışıklıkların etkisiyle oluşan gerginlikleri yumuşatmanın ve gerekli özürleri dile getirmenin tam zamanı olacak. 

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta, öğrenmeye dair büyük bir heves içinde olacaksınız. Oturup çalışmak dışında pratik yaparak veya deneyimleyerek öğrenmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni bir beceri kazanmak için harika bir zamanda olacağınız bu süreç sizi hem motive edecek hem de hızla ilerlemenizi sağlayacak. Ancak birçok şeyi aynı anda denemekten kaçınmalısınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta güzel gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizden ya da keyif aldığınız aktivitelerde bulunurken para kazanma fırsatları yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak kazançlarınızı artırabilir, beklenmedik sürprizler ve şans fırsatları yakalayabilirsiniz. Ancak hafta ortasından itibaren elinizden tahmin etmediğiniz bir miktar para çıkması gerekebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle yaşayacağınız ufak tartışmalar sebebiyle kendinizi biraz daha izole ettiğiniz, kendinizle baş başa kalmayı tercih edeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Daha dengede kaldığınız, daha anlayışlı davrandığınız zaman enerjinizi doğru şekilde partnerinize hissettirebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ilişkinizde daha doğru iletişim kurabileceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta fazlasıyla çalışkan olduğunuz, beyin gücünüzün arttığı ve başarılı olduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Kendi yolunuzu özgürce çizmek isteyecek ve yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz. Zevk aldığınız projeler üzerinde çalışmak ve yeni fikirlerinizi tanıtmak için uygun bir zaman dilimi içerisinde olacaksınız ve başarı yakalayacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta fırsatlar kapınızı çalıyor. Sizi daha önce hiç karşılaşmadığınız benzersiz bir yatırım fırsatıyla tanıştıracak biriyle karşılaşabilirsiniz. Yine de daha fazla araştırma yapmanız ve ikinci bir görüş almanız akıllıca olacaktır. Ayrıca harcamalarınızı yaparken yatırım yapmaya da çalışabilirsiniz, çünkü bu hafta doğru kararlarla finansal refahınızı artırabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle sosyal hayatınız yavaş yavaş rayına oturacak. Genellikle büyük organizasyonlar ve kurumlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ayrıca aileniz ve yakınlarınız da sizi de içeren tatil planı yapabilirler ya da sevinçli haberler için sizden tavsiyeler isteyebilirler. Çevrenizdeki kişilere yardımcı olmanız size de kendinize iyi hissettirecek.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız özellikle hafta başındaki günlerde artan hassasiyet ve duygusallığınız romantik karşılaşmalar için ideal bir zemin hazırlayacak. Bu haliniz belki de gerçek bir ruh eşini hayatınıza çekebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendi isteklerinizi artık daha ön plana aldığınız şekilde ilişkinizi yaşamaya karar verebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kalbinizi birine kaptırmanız oldukça olası. Sürprizlerle dolu bir karşılaşma yaşayabilirsiniz ve hayatınıza girecek bu kişi sizi oldukça heyecanlandırabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa da genel olarak ilişkiniz hayattan keyif almanızı kolaylaştıracak ve sizi huzurlu hissettirecek şekilde ilerleyecek.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta sorumluluğu üzerinize alacaksınız. Özellikle iletişim ve evrak işleri ile ilgili hızlı davranacak, çözmeniz gereken konuları rahatça çözebilecek, fazlasıyla ilerleme kaydedeceksiniz. Ancak bu işleri hallederken iş hayatınızda biriyle karşı karşıya gelebilirsiniz ve bir tartışmaya girmek enerjinizi boşa harcamanıza neden olabilir. Sakin kalmaya çalışmalısınız. 

Finansal konularla ilgili bu hafta işiniz sebebiyle gelir artışı yaşamanız söz konusu olabilir. Kazanma gücünüz artacak ve doğru kararlarla gelirlerinizi arttırabileceksiniz. Ancak elinize geçecek fazla miktarda parayla normalden daha çok alışveriş yapma eğiliminde olabilirsiniz. Gereksiz şeyler almaktansa paranızı yatırım yaparak değerlendirmeniz daha akıllıca olabilir.

Hafta genelinde evinizde ve yakın ilişkilerinizde değişiklikler yapmak için ideal zamanlar olacak. Evinizi yeniden dekore etmek, taşınmak ya da yeni bir ilişkiye başlamak gibi adımlar atabilirsiniz. Hafta sonunda itibaren son birkaç yıldır ilişkilerinizde yaşadığınız tüm değişimleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız ve yaşayacağınız farkındalıkla sizi mutlu edecek kararlar verebileceksiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta manevi konulara kendinizi daha çok bağlı hissedeceksiniz. İç dünyanız sizin için daha ön planda olacak ve daha fazla yalnız zaman geçirmek isteyeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için bir süredir aklınızda olan seyahate çıkmaya karar verebilir, normalden daha özgürce hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta iş hayatınızda önemli değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz. Mevcut işinizdeki süreçlerinizi gözden geçirip düzeltebilir ya da bunlarla ilgili üstlerinize talepte bulunabilirsiniz. Belki de farklı bir iş için güzel bir teklif alabilir ve geleceğinizi olumlu bir şekilde değiştirecek bir adım atabilirsiniz, olumlu etkiler sizinle olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli bir şekilde planlamanız ve bütçenizi gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Gelir ve gider dengenizi sağlam tutmak, gelecekte karşılaşabileceğiniz ani harcamalar karşısında sizi koruyacaktır. Mali durumunuzu gözden geçirirken uzun vadeli hedeflerinizi ve planlarınızı da dikkate almanızda fayda olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sizin için çok değerli olabilecek bir kişiyle tanışmanız kısa süre içerisinde söz konusu olabilir. Bu tanışma eski bir arkadaşınız aracılığıyla ya da katıldığınız bir etkinlikte gerçekleşebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde kendinizi daha duyarlı ve anlayışlı hissedebilirsiniz; bu da partnerinizle daha kolay iletişim kurmanızı sağlayacak ve sizi çok daha çekici bulacak.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınızın genelinde başkaları ayrıntılarla uğraşırken siz büyük resmi görme yeteneğinizi kullanarak olaylara farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz. Ayrıca hafta genelinde kendinizi ifade etme konusunda son derece başarılı olacaksınız. Daha çok öne çıktığınız, çevrenizdeki kişilerin dikkatini çektiğiniz ortamlara girebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yaratıcılığınız ve insan ilişkilerindeki becerileriniz artacak. Bu dönem yeteneklerinizi sergilemek ve profesyonel bağlantılarınızla etkili iletişim kurarak fırsatları ortaya çıkarmak için ideal bir zaman dilimi olacak. Kariyerinizle ilgili güçlü bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Size bir teklifle gelebilirler ya da size hiç tahmin etmediğiniz bir kapı açabilirler.

Finansal konularla ilgili bu hafta sahip olduğunuzdan daha yüksek standartlara ulaşmak için fırsat bulabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda daha fazla güç kazanabileceğiniz ve gelirlerinizin artabileceği bir dönemde olacaksınız. Finansal konularla ilgili ayrıca ailenizden de sürpriz şekilde destek görebileceksiniz. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız Beklenmedik bir randevu ya da yeni biriyle tanışma olasılığı karşınıza çıkabilir. Tam olarak sizin tipinizde olmayan ancak yine de heyecan verici biriyle işle ilgili bir etkinlik aracılığıyla tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı daha anlayışlı davranabilir hem kendi istekleriniz hem onun istekleri için doğru çözümler bulabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta mantığınızdan çok kalbinizin sesini dinleyeceksiniz. Aşk hayatınızda özellikle hafta sonuna doğru kendinizi çok daha iyi hissettiğiniz, aranızdaki sorunları çözebildiğiniz olumlu günler yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız çok sosyal olacağınız bu dönemde sizin için yeni ve heyecan verici birisiyle bir ilk buluşma gerçekleştirebilir ve çok etkilenebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bir süredir üzerinizde hissettiğiniz baskının büyük ölçüde hafiflediğini fark edeceksiniz. Kendi kişisel gelişiminizle ve profesyonel uzmanlıklarınızla daha çok ilgilenmeye başlayabilir ve yeni eğitimler almak için adım atabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kendinizi biraz daha yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili umut dolu bir döneme giriş yapacaksınız ve kendinizi daha ferah ve güvenli hissedeceksiniz. Bu olumlu düşünce ve hislerle, hayatınızdaki değişiklikleri gözden geçirme ve büyük hedefler belirleme zamanı sizin için geliyor. Elinize geçmesi muhtemel bir gelir sayesinde gelecek planlarınızı gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Hafta genelinde evinizle ilgili düşünceleriniz ve yenilik istekleriniz ön planda olacak. Size daha huzurlu hissettirecek şekilde evdeki bazı alanları yeniden düzenleyebilir, yüksek yaratıcılığınızla evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Ayrıca yakınlarınızla ilgili olan konularda sizin için önemli olabilecek sırları öğrenme şansınız da yüksek olacak.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta iş hayatınızda önemli bir kazanç elde edebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir süredir uğraşıp ulaştığınız hedefler ve başardıklarınız size daha fazla enerji verecek. Bu hafta itibariyle daha çok hayallerinin peşinden koşan, neyi başarmak istediğini netleştirmiş bir kişi olarak çalışacaksınız.

Finansal konularla ilgili de olumlu değişiklikler ve başlangıçlar yaşamanız muhtemel olacak. Bir süredir hazırlandığınız ve hayalini kurduğunuz bir şeye bu hafta itibariyle sahip olabilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili bir miras, değerli hediye gibi bir şey kazanmanız söz konusu olabilir. Kendinizi finansal açıdan daha güvenli ve tatmin olmuş hissedeceksiniz.

Hafta genelinde kişisel bakımınız, sağlık ve sporla ilgili konular gündeminize gelebilir. Kendinizi daha iyi hissetmek için artık bir şeyler yapmaya karar verebilir ve hayatınıza yeni rutinler ekleyebilirsiniz. Ayrıca evdeki yaşam alanınızda değişiklikler yapabilir, farklı dekorasyon fikirlerini uygulayabilirsiniz. Hem kendinizde hem de evinizde yenilenme sürecine gireceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa güzel gelişmeler yaşayabilir, ilişkinizin derinliğini artırabilir ve partnerinizle daha tatmin edici bir bağ kurabilirsiniz. Eğer yalnızsanız aktif sosyal hayatınız sizi bir ilişkiye doğru götürebilir. Yakınlarınızın da desteğiyle ve tavsiyesiyle çok ilginizi çekecek birisiyle tanışmanız söz konusu olabilir.


26 Ağustos- 1 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!