Haftalık Burç Yorumları- 26 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-26-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-26-haziran-haftasi

26 Haziran-2 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Haziran -2 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Neptün arasındaki dik açı ruhsal anlamda dalgın bir süreçte olmamıza neden olurken kendimizi yanılgılar ve aldanmalar içerisinde hissetmemize de neden olabilir. Belirsizlikler kontrol dışı gelişmeler hafta başında bizi zorlayabilir.

Mars ve Uranüs arasındaki dik açı ise harekete geçmek istediğimiz konularda beklenmeyen gelişmeleri hayatımıza taşırken isyankar tavırlar sergilememize neden olabilir. Bu etkide eski düşüncelerimizi geride bırakmak yeniye kendimizi açmak oldukça önemli olacaktır.

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile duygusal kararlar almaya meyilli olurken iletişimsel konularda alıngan olmamıza neden olabilir. Bu dönemde duygusal bağ kurmak alıngan kırılgan olmamak  bizler için oldukça önemli olacaktır. Perşembe günü hayatımızda önemli farkındalıklar yaşarken uzun dönemde kalıcı  ve gerçekçi adımlar atmak önceliğimiz olacak.

Hafta sonu  geleceğe dair önemli uzun vadeli kararlar almak , anlaşma ve sözleşmeler yapmak adına uygun zamanda olacağız. Otoriter figürlerle yapmak istediğimiz önemli konuşmaları yapabiliriz.

26 Haziran -2 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta sorunlarınıza dair çözümleri kolayca bulacaksınız. Bir arkadaşınız onun için çok önemli bir konu ile ilgili size güvenebilir, siz de çok zor bir durumdan bu yakınınızı kurtaracak çözümü bulabilirsiniz. Aynı şekilde kendi hayatınızda da çözümü imkansız gibi görünen şeyler varsa çözmek için güç elinizde olacak. 

Hafta başında aşk ile ilgili konularınızda çok şanslı olacaksınız. Kurallarınızı yıkabileceğiniz kadar kapılacağınız yeni bir aşk kapınızda olabilir. Bu yeni aşk eski bir sevgiliniz, iş yerinizden bir üstünüz ya da bir arkadaşınızın tanışmanızı istediği bir kişi olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ufak tartışmalara, yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca kariyer hayatınızda son derece başarılı yol kat edeceksiniz. Risk almanız gereken durumlarda kalsanız da başarı ile altından kalkabileceksiniz. Kariyerinizde lider konumuna geçeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Finansal anlamda fazla harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta sonu  zamanınızı aileniz ve ev hayatınızla ilgilenerek geçireceksiniz. Ancak ailenizle fazla bir arada olmak ya da fazla düşünmek sizi gerginleştirebilir. Özellikle aile ve çocuklar ile ilgili konularda öfkenizi kontrol altında tutmanızda fayda olacaktır. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinizi akışa bırakıyorsunuz. Her istediğinizin kendiliğinden yoluna girdiği bu dönemde özellikle refah ve bolluk ile ilgili konularda şansınız çok açık olacak. Konfor alanınızdan çıkmanız ve kendinizi akışa bırakmanız size bu dönemde iyi gelebilir.

Hafta başında aile ile ilgili konularınızda biraz kaprisli davranabilirsiniz. İsteklerinizle aile üyelerinizi biraz bıktırabilirsiniz. Ortalığı karıştırmaktansa sizin de biraz uyumlu davranmanız ilişkilerinizi olumlu etkileyecektir. Aile ile ilgili konularda dengenizi korumak size fayda sağlayacaktır.

Kariyer alanınızda özellikle bir iş arkadaşınızla güç çatışması içine girebilirsiniz. Kendinizi göstermeniz bu dönemde kariyeriniz için çok önemli olacak. Bu sebeple sıkı çalışıp rakiplerinizi eleyecek güce sahip olacaksınız. Dengenizi korumaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda fikirlerinizi açıklamak ve paylaşmak için istekli olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Partnerinizle çözümlenemeyen sorunlar varsa ılımlı tavrınız ve iletişim becerinizle bunları çözebilirsiniz. Yalnızsanız yeni tanıştığınız kişilere kendinizi net olarak açıklamanız aşkın kapılarını aralayabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta her şey yolunda gidecek. Enerjinizin yüksek olduğu ve her yere yetebildiğiniz bir hafta geçireceksiniz. Hayatınızdaki önemli her şey, aşk, kariyer, finans tüm konularınız kendiliğinden yolunda gidecek.

Hafta başından itibaren popülerliğinizin arttığı, etrafınızla fazlasıyla iletişim kurduğunuz zamanlar geçireceksiniz. Özellikle iş hayatınızla ilgili yaptığınız çalışmalar övgü alabilir, yeni iş kapıları açılabilir, terfi durumları söz konusu olabilir.

Finansal anlamda da işlerinizdeki başarılarla gelecek yeni gelirleriniz de söz konusu olabilir. Gelirlerinizi doğru değerlendirmenin yolunu acele karar vermeden bulursanız, refah ve bolluk içerisinde dönemler sizi bekleyecek. Bu dönemde finansal konulara dikkatiniz oldukça fazla olacak. Para ve kariyerinizle ilgili hedeflerinize daha fazla odaklanmalısınız.

Aşk hayatınızda oluşabilecek fikir çatışmalarına dikkat etmelisiniz. Sorunsuz atlatabildiğiniz ufak çatışmalar sonrasında son derece romantik günler geçirebilirsiniz. Partnerinizle kısa bir seyahat, ufak bir tatil planlamanız söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta manevi yönden güçlü hislerinizle tüm işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Güçlü sezgilerinizle isteklerinizi kendinize çekebilir, olayları istediğiniz yöne çekebilirsiniz. Kendinizi olumlu düşünceler içerisinde tutmanız size fayda sağlayacaktır. 

Finansal olarak karşınıza büyük bir fırsat çıkabilecek bu haftada ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Bu fırsat sizin için çok önemli bir iş fırsatı da olabilir. Karar vermeden önce tüm detay ve risklere hakim olduğunuzdan emin olmalısınız. Gelirinizin artmasıyla fazla para harcamaktan kaçınmalısınız. Hafta başında kendinizi kalabalık içinde olmak istemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu his içerisindeyken evde kalıp hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir. Hafta ortasından itibaren geçecek bu etki sonrasında sosyalleşebilir, ancak yine kalabalıklara girmeyi tercih etmeyebilirsiniz. Kendinize bakım yapmak ya da görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda duygularınızı paylaşma isteğinizin artmasıyla, ilginizi çeken birisine aşk itirafında bulunabilir ve beklemediğiniz anda olumlu bir yanıt alabilirsiniz. Kendinize güveninizin çok yüksek olduğu bu dönemde cesur davranarak istediğinizi alabilirsiniz. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yardımsever yönünüz ön planda olacak. Arkadaşlarınıza, ailenize ya da gönüllü projelere destekte bulunacak, manevi yönünüzü tatmin edeceksiniz. Eğer özellikle ailenizde yardıma ihtiyacı olan bir kişi olabilir ve sizin desteğinizle toparlanabilir.

Hafta başından itibaren yine göz önünde olduğunuz günler yaşayacaksınız. Özellikle işinizle ilgili önemli bir gelişme yaşayabilir, bir ekibin başına geçebilir, ya da bir üst pozisyona terfi edebilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız büyük bir satış, işinizi büyütme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Göz önünde olmanız ve başarınız egonuzu yükseltebilir ve karşınızdaki insanlara fazla kibirli davranabilirsiniz. Dengenizi korumak için egonuzun etkisi altında kalmamalı, çatışmalardan kaçınmalı ve ilişkilerinizi daha ılımlı yönetmelisiniz. Gereksiz öfkeye kapılmamaya dikkat etmelisiniz. 

Aşk hayatınızda biraz daha dinlenme moduna girebileceğiniz bu dönemde partnerinizle sakin ve huzurlu zaman geçirmek için planlar yapabilir, kısa ve romantik bir tatile gitmeye karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız sosyal medyadan ilginizi çeken yeni birisi ile tanışabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta parlıyorsunuz. Hafta başından itibaren oldukça fazla dikkat çekecek, başarılarınızla konuşulacaksınız. İşinizle ilgili ya da sosyal medyanızda oldukça fazla beğeni alacak ve ilgi odağı olacaksınız. 

Hafta boyunca rutinlerinize çok önem verecek, hem sosyalleşecek, arkadaşlarınızla zaman geçirecek, hem de ev ve iş yerinde planlamanız ve organize etmeniz gereken işlerinizi tamamlayacaksınız. Enerjinizin yüksek olması hayatınızdaki her şeyi sihirli bir değnek ile düzenliyormuş gibi hissedeceksiniz.

Kariyer hayatınızda ve sosyal ortamlarda ilişkilerinizin son derece başarılı olduğu bu dönemde etkinliklerde öne çıkmanızla dikkatleri çekebilir ve yeni teklifler alabilirsiniz. Gelirlerinizin de artması bu başarılarınız sayesinde söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda  şanslı bir döneme gireceksiniz. Yalnızsanız, bu çok kısa süre içerisinde değişebilir. Özellikle iş ortamınızda yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Ancak çıkabilecek iletişim sorunlarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Görmezden geldiğiniz ama sizi huzursuz eden sorunlarınız varsa gün yüzüne tekrar çıkabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta oldukça sosyalsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir ya da eski arkadaşlarınızla yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yaşanabilecek ufak iletişim sorunları planlarınızı ertelemeye sebep olabilir, her şeyi 2 kez kontrol etmenizde fayda olacaktır. 

Hafta başında fazla duygusal bir ruh halinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz size biraz dengesiz hissettirebilir, yakınlarınıza karşı fazla alıngan davranabilirsiniz. Özellikle iş ortamınızda iş arkadaşlarınıza karşı bu halinizden sakınmanız gerekebilir. Rakipleriniz sizi zorlayabilir. Bu etki hafta ortasından sonra geçecektir, duygusal ve alıngan halinizden kurtulabileceksiniz. Gereksiz öfkeye kapılmamalısınız.

Hafta ortasından itibaren, özellikle kariyer hayatınızda başarı yakalayabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Önünüze çıkan bu büyük fırsatların sizin için uygun olup olmadığından emin olarak ilerlemelisiniz. Kariyer ile ilgili iletişim kanallarınız çok aktifleşmeye başlayacak ve önemli bağlantılar yakalayabileceksiniz.

Aşk hayatınızda  üzerinizde olan duygusallık ve alınganlık sizi negatif etkileyebilir. Partnerinizle buluşma ihtimaliniz varsa ertelemeniz daha iyi olabilir. Yeni biri ile buluşma planınız varsa bunu sonraki bir zaman için planlamak daha iyi olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yeni gelişmelerle dolu geçecek. Özellikle kariyer hayatınızda ani ancak olumlu değişimler söz konusu olabilir. Yeni bir kişi ile çalışmaya başlayabilir, yeni bir yapılanma içerisine girebilir, ya da birdenbire büyük bir iş fırsatı önünüze çıkabilir. Bu değişiklik ne olursa olsun sizin için son derece olumlu olacak.

Finansal ve kariyer alanınızda gelen yeni fırsatlarla gelirleriniz artabilir, mevcutta yatırımlarınız varsa bunlar ani bir şekilde değer kazanabilir. Kariyerinizdeki değişimler sizi gerebilir, gereksiz öfkeye kapılabilirsiniz. Sakin kalmalı ve hedefinize odaklanmalısınız, sonuç sizin için olumlu olacak.

Hafta boyunca özellikle kendi gelişiminiz için bir şeyler yapma isteği hissedebilir, kendinizi geliştirebileceğiniz yeni eğitim ya da kursları araştırabilirsiniz. Hemen başlamasanız da ilerisi için işe yarayacak planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Elinize geçen paranın mutlaka artacağı bir döneme gireceksiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle daha çok yakınlaşabilir, birlikte daha fazla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Mevcut ilişkinizin ciddiye doğru gitmesi, yeni kararlar almanız da söz konusu olabilir. Yalnızsanız, işiniz aracılığıyla tanıştığınız birisinden çok etkilenebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta ilişkileriniz ile ilgili beklediğiniz haberleri alacak ve sorunlarınızı çözümleyebileceksiniz. Bu hafta çözümlenecek durum uzun zamandır yapmak istediğiniz bir tatil, bir evlilik teklifi ya da geleceğiniz için yeni bir karar alınması olabilir. Aşk hayatınızda bu hafta somut ve olumlu gelişmeler söz konusu olacak.

Hafta ortasında  muhtemelen yakında çıkacağınız bir geziden önce toparlamanız gereken işler arasında sıkılmış hissedebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan ufak pürüzleri görmezden gelebilirseniz tüm işlerinizi yola sokabilirsiniz. Acele etmemenizde fayda var.

Kariyer alanınızda işinizle ilgili etkinlikler  fazla olabilir. Bu esnada tanıştığınız yeni kişiler ileride işinizle ilgili büyük fırsatlar getirebilir. Bu güçlü kişilerle bağlantılarınızı sağlam tutmalısınız.

Hafta sonunuzu aile ve çocuklarınıza ayırabilirsiniz. Kalabalık ve eğlenceli zaman geçirebilir, uzun süredir görmediğiniz yakınlarınızla bir araya gelme fırsatı yakalayabilirsiniz. Gelirinizin artma şansı olan bu dönemde aileniz ya da eviniz için yeni bir alım gerçekleştirmeye karar verebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kendinize bolca zaman ayıracaksınız. Görünümünüzle ilgili yenilikler yapabilir, spor ya da yürüyüşe zaman ayırabilir, ya da çok istediğiniz bir kursa başlayabilirsiniz. Kendiniz için iyi ve yeni şeyler yapmaya karar verip somut adımlar atacaksınız.  

Finansal açıdan şanslı olduğunuz bu zamanda yatırımlarınızı tekrar gözden geçirebilir, bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapacağınız bu değişiklik size olumlu şekilde gelir artışı sağlayabilir. Artan gelirlerinizle fazla savurgan davranmamaya, gereksiz harcama yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca kariyer alanınızda işleriniz tam istediğiniz gibi ilerleyecek. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeyi tamamlayabilir, kendi işinizi yapıyorsanız büyük ve olumlu bir değişim yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda başarılı ve ilgi odağı olabilirsiniz. Bir sözleşme ya da ortaklık konusu gündemde ise kalıcı imzalar için olumlu etkiler mevcut olacak.

Aşk hayatınızda partneriniz, ya da yalnızsanız aklınızdaki kişi odak noktanız olacak. Bu kişinin bir yardıma ihtiyacı olabilir ve gerekli desteği sizden bekleyebilir. İletişiminizin oldukça artacağı, birlikte çok fazla zaman geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kendinizi şımartıyorsunuz. Özellikle partnerinizle birlikte yeni ve eğlenceli planlar yapabilir, kendinize ve sevgilinize hediyeler alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kesinlikle sosyal etkinliklere katılmalısınız. Hayatınızın aşkı ile karşılaşmanız için harika bir zamanda olacaksınız.

Kariyer hayatınızda son derece disiplinli çalıştığınız bir hafta geçireceksiniz. Özellikle hafta başında bu sıkı çalışmanız sizi yorabilir ancak hafta ortasından itibaren çalışmanızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Bu sıkı çalışmanızın karşılığını kendinizi ödüllendirip arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmelisiniz. Sosyalleşirken gereğinden fazla para harcamamaya dikkat etmelisiniz.

Haftanın geri kalanında genel olarak günlük ev yaşamınızla ilgileneceğiniz zamanlar geçireceksiniz. Günlük rutinde yapmanız gereken işler ve uzun zamandır ertelediğiniz konularınızı rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda biraz asi bir tutum içerisine girebilirsiniz. Partneriniz Ilımlı davranmanızda fayda var. İlişkilerinizde ani iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmanız yararınıza olacaktır. Partnerinizle daha fazla zaman geçirmek duygu değişimlerinizi dengede tutabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta beklediğiniz konularla ilgili güzel haberler alacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızda büyük bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz ve sizin için olumlu olan bu değişiklik ile önünüzde yeni fırsatlar açılabilir. İş hayatınızda güzel gelişmeler olurken etrafınızdaki otoriter kadın figürlerine karşı dikkatli olmalısınız.

Hafta başında aileniz ile bir araya gelebilir, bir kutlama ya da önemli bir olayın açıklanması gibi konular söz konusu olabilir. Burada ailenizi bir araya getiren kişi siz olacaksınız. 

Hafta boyunca kendinizi iyi hissettirecek şeylere daha çok odaklanacak, bunun için bir şeyler yapacaksınız. Uzun süredir ertelediğiniz spora ya da diyete başlamaya karar alabilirsiniz. Ancak özellikle aile ve aşk hayatınızda size iyi gelecek adımlar atacaksınız. Cesaretinizi toplayıp adım atamadığınız konularda artık ilerleyebileceksiniz. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sosyal medya üzerinden bir tanışma gerçekleşebilir, kendinizi hızlı bir aşk ilişkisi içinde bulabilirsiniz. Bu dönem itibariyle aşk hayatınızda şansınız son derece açık olacak. Ciddiye dönük bir ilişkinin başlangıcı söz konusu olabilir.


26 Haziran- 2 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!