Haftalık Burç Yorumları- 26 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-26-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-26-subat-haftasi

26 Şubat- 3 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Şubat – 3 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Güneş ve Satürn kavuşumları enerjimizi biraz düşürebilir her konuda kendimizi kaygılı ve endişeli hissedebiliriz. Gördüğümüz rüyalar gerginlik içerebilir ve rüyalarımızın etkisinde fazlaca kalabiliriz. Ayrıca ilerletmek istediğimiz konularda bazı engeller yaşamamız söz konusu olabilir. Bu nedenle sakin olmakta bazı konuları akışa bırakmakta fayda olacaktır.

Hafta ortasından itibaren her konuda abartılı ve kontrolsüz davranabiliriz. Tepkisel dürtüsel düşünmeden hareket edebiliriz. Çözmek istediğimiz konularda acele ile yanlış hamleler yapabiliriz. Etrafımızdaki herkes bize karşıymış gibi hissedebiliriz. İlişkilerimizde kibirden kaynaklı çatışmalar yaşayabiliriz. Her konuda kontrollü davranmaya özen göstermeliyiz.

Cuma günü ilişkilerde yara aldığımız konuları düzeltmek adına olumlu bir enerji olurken yapılacak anlaşmalar ve sözleşmeler açısından gökyüzü bizi destekliyor olacak ancak tutamayacağımız sözleri vermemeye de dikkat etmeliyiz. Önemli konuşmalar yapmak istiyorsak bu günü tercih edebiliriz.

Hafta sonu finansal konularda ve ilişkilerde beklenmeyen gelişmeler yaşayabiliriz. Hiçbir konuda yangına körükle gitmemeliyiz. Finansal konular da da beklenmeyen gelişmeler söz konusu olabilir. Zayıflamış olan bağlar ani yaşanacak olaylarla kopma noktasına gelebilir dikkatli olmalıyız.

26 Şubat– 3 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta son derece yardımsever olacaksınız. Yakınlarınız veya iş arkadaşlarınızla ilgili yardıma ihtiyacı olan bir kişi için fazlasıyla çok uğraşacaksınız. Başkalarıyla ilgileniyor olmak sizi bu hafta biraz fazla yorabilir, hayatınızı rahat yaşayamadığınızı hissedebilirsiniz. O yüzden kendinizle biraz daha fazla ilgilenmeli, kendinizi yargılamaktan ve sorgulamaktan kaçınmalısınız.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca olumlu etkiler içerisinde olacaksınız ve iyimser bir tavır hakim olacak. Riskli gördüğünüz fırsatlarla karşılaşabilir ancak bunları güzel şekilde kullanarak gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Şansınızla hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda yaşayacağınız bir sorun hayallerinizi gerçekleştirmekten sizi neyin alıkoyduğunu ortaya çıkartabilir. Olumsuz düşüncelerinizden kurtulabilir, gerçekten ilerleme sağlayabilmek için geçmişinizde kapanması gereken şeyleri kapatmaya başlayabilirsiniz. Bunu yapmanız önünüze çok güzel fırsatlar getirebilir.

Aşk hayatınızda hafta boyunca son derece sosyal olmanız özellikle yalnızsanız karşınıza birçok heyecan verici durumlar çıkartabilir. Gittiğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi gerçekten kaptırabileceğiniz yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak bir şeyler yapmaya karar verebilir, ortak yaşam alanınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kariyerinizde şans sizin yanınızda olacak. Fazlasıyla ilgi çektiğiniz, kendinizi ortaya koyduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Özellikle yeni işler ve yeni ortaklıklarla ilgili şansınız açık olacak. Yüksek yaratıcılığınız ve güçlü duruşunuzla daha fazla güç ve kazanç sahibi olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alabileceğiniz negatif yaklaşımlara dikkat etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta özellikle hafta başında elinizden bir miktar para çıkabilir. Planlarınızda olmayan bu harcama durumunuzu biraz değiştirebilir ancak kaygılanmanız gereken bir zorluk yaşamayacaksınız. Vereceğiniz doğru kararlarla finansal durumunuzu iyiye doğru ilerletebilirsiniz.

Hafta boyunca ailenize karşı sorumluluklarını size biraz fazla gelebilir. Üzerinizde fazla yük olduğunu ya da yeterince takdir edilmediğinizi düşünebilirsiniz. Fazla duygusal düşünmeniz sizi bu tavra sokabilir. Yine de yapmanız gerekeni ailenize karşı yapacaksınız. Ancak kendinizle ilgilenmeyi de unutmamalısınız. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle biraz mücadele içerisine girebilirsiniz. Kendi isteklerinizi partnerinize açık olarak aktarmanız sorun yaşamamanıza yardımcı olacaktır. Açık ve net iletişim kurmanız bağlarınızı güçlendirecek. Eğer yalnızsanız bu hafta geçmişten bir kişi sizinle tekrar iletişime geçebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta hayatınızın genelinde ufak tefek aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gözünüzü korkutmasın, yapacağınız bir iş son dakikada iptal olabilir, planladığınız bir buluşma gecikebilir, çıkacağınız seyahat kısa bir süreliğine ertelenebilir, bunun gibi hayatınızı büyük ölçüde etkilemeyecek aksaklıklar yaşamınız olası. Bu hayatın size biraz ara vermeniz gerektiğini anlatma şekli olabilir.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinize güveniniz son derece yüksek olacak. Yaşayacağınız güven patlaması ile başarı sağlayabilir ve bunun ödüllerini toplayabilirsiniz. Artık farkına vardığınız, çabalamadan bir şeye ulaşamayacağınız gerçeğiyle işlerinizi buna göre yapmaya başlayacak ve başarı kazanacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta bir yakınınızdan önemli bilgiler edinebilir ve bunu kendiniz için karlı şekilde kullanabilirsiniz. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken şey para ile ilgili ödemelerde ve harcamalarda kontrolsüz davranmamanız olmalı. Planlarınızı her zaman yedekte paranız olacak şekilde yapmanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle aranızda mesafe olan bir ilişki içerisindeyseniz uyumla ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Bu ilişki her ne kadar zor yürütülebilir görünse de iletişiminizi arttırmak yaşayacağınız sorunları giderecektir. Eğer yalnızsanız sosyal ortamlarınızdan ya da sosyal medya üzerinden size ulaşan bir kişiye şans verebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta sizin için heyecanlı geçebilir. Özellikle arkadaşlarınızla ilgili konularda onlara söz verdiğiniz ya da onlar için yapacağınız bir şey varsa bu hafta bunun için adım atabilirsiniz. Bu zamana kadar yapmadığınız bir aktivite, bir buluşma ya da çözmeniz gereken bir sorun olabilir, risk alarak hem kendiniz hem arkadaşınız için bir şey yapacak ve bunu da heyecanlı bir şekilde başarabileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi konfor alanınızdan çıkmak zorunda hissedebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeylerle ilgili birtakım engellerle karşılaşabilir ya da bir otorite figürü ile karşıtlık yaşayabilirsiniz. Bu artık sizin kabuğunuzdan çıkmanızın, kendinizi ortaya koymanızın zamanı geldi demektir. Yapmak istediklerinizi hayal kurmak yerine gerçekleştirmek için adım atacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta şanslı konumdasınız ancak özellikle hafta sonu planlarınızda olmayan ödeme ya da harcamalar söz konusu olabilir. Yaşayacağınız bu maddi konu ile ilgili partnerinizden destek alabilirsiniz. Yapmanız gereken bütçenizi gerçekçi ve doğru şekilde planlamak, gereksiz harcama yapmaktan kaçınmak olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta romantik zamanlar geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilişkinizin güçlendiği, daha çok zaman geçirdiğiniz, belki kısa bir seyahate çıkacağınız bir hafta olacak. Eğer yalnızsanız aslında size tamamen uyumsuz görünen bir kişi ani şekilde dikkatinizi çekebilir ve hayatınıza girebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili kazançlı bir zamanda olacaksınız. İşinizle ilgili bir değişiklik, bir genişleme yaşayabilirsiniz. Mevcut işyerinizde daha büyük bir ekibe sahip olabilir, daha büyük bütçe ile çalışabilir, daha fazla sorumluluk alıp gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Yönettiğiniz alan olumlu bir şekilde genişleyecek.

Finansal konularla ilgili bu hafta bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler tahmininizdeki gibi ilerlemeyebilir veya beklemediğiniz gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bazı yapmak istedikleriniz için uygun zamanda olmayabilirsiniz, o yüzden hafta boyunca maddi konularda karar verirken dikkatli davranmanız, iyi düşünmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca kendinizi son derece huzurlu ve yaratıcı hissedeceksiniz. Bu da sizi yaratıcılık içeren faaliyetlerde daha çok çalışmaya itebilir. Hobilerinizle ilgilenebilir, keyif aldığınız işler yapmaya odaklanabilir, çevrenizdekilerle paylaşımda bulunarak yapabildiklerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta son derece uyumlu ve keyifli zaman geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilir, ciddileştirebilirsiniz. Ortak bir alım satım veya harcama gibi konular gündeme gelebilir. Eğer yalnızsanız bu hafta yalnızlıktan fazlasıyla sıkılıp sosyal ortamlarda daha çok zaman geçirmeye başlayabilirsiniz. Çevrenizde ilginizi çekebilecek birçok kişi olacak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda çok şanslı olacaksınız. İşinizle ilgili önemli bir dönemden geçiyorsanız, kendinizi göstermeniz gereken bir yer varsa ya da bir eğitim, sınav varsa bu hafta bunlarda şans sizin yanınızda olacak. Kendinizi istediğiniz şekilde gösterebilir, hedeflerinize daha da çok yaklaşabilirsiniz. Bunu yaparken ve risk alırken çevrenizdeki kişilere dikkat etmeniz yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca sakin bir hafta geçireceksiniz. Ancak yapmanız gerekecek kısa mesafeli seyahatler sebebiyle ya da yaşayabileceğiniz ufak sağlık sorunları sebebiyle biraz fazla harcama yapmanız gerekebilir. Planlı hareket etmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca ev ve ailenizle ilgili konularda planladığınız şeyler tahmin ettiğiniz gibi gitmeyebilir ya da gecikmeler yaşanabilir. Öfkelenmek yerine neyi nasıl yapacağınızı tekrar gözden geçirmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Her şeyi kontrol altında tutmaktan bir süreliğine vazgeçip akışa bırakmanız sizi daha rahat ettirebilir ve işlerinizi kendi kendine yoluna koyabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle bu zamana kadar yaptıklarınızdan daha büyük planlar yapmaya başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde ortaklıklar ön plana çıkacak. Bu ilişkinizin ciddileşeceği, evlilik gibi konulara odaklanacağınızı işaret ediyor olabilir. Bu nedenle daha fazla sorumluluk almanız ve net iletişim kurmanız gerektiğini unutmamalısınız. Eğer yalnızsanız sizde olumsuz düşünceler uyandırabilecek geçmişte kalan bir kişi tekrar kapınızı çalabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyer hayatınızda son derece yaratıcı ve akıllı adımlar atacaksınız. Her ne kadar riskten kaçınıyor olsanız da çevrenizdeki kişilere yardımcı olabilecek, sorumluluğunuz dışındaki işlere el atıp bunları başarıyla tamamlayabileceksiniz. İşinizle ilgili ufak tefek anlaşmazlıklar yaşasanız da son derece olumlu ve güzel değişimler yaşayacağınız bir hafta içerisindesiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta eğer bir yerden para bekliyorsanız ya da bir parayı almak için yapmanız gereken başvuru varsa adım atabilirsiniz. Ani durumlar önünüze çıkabilecek olsa da bunu başarıyla planlayabilecek, kazançlı şekilde yaşayacağınız sorunun üstesinden gelebileceksiniz.

Hafta boyunca eğitim, kişisel gelişiminiz ve kendinizle ilgili konularda motivasyonunuz yüksek olacak. Kendiniz için daha fazla şey yapmaya çalışabilir, büyük bir değişim ihtiyacı içerisine girip hobilerinizle ilgili eğitimler, spor ya da kişisel bakımla ilgili şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Şu anda başlayacağınız her ne olursa ilerleyen zamanda sizin için fayda sağlayacak.

Aşk hayatınızda bu hafta kendinizi daha çok ifade ettiğiniz ve daha çok ön plana geçtiğiniz bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye bu hafta itibariyle artık başlayabilirsiniz. Sizi heyecanlandıracak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirebilmek için kısa bir geziye çıkabilir, romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta özellikle ilişkiler konusunda şanslısınız. Eğer yalnızsanız internet üzerinden son derece ilginizi çeken yeni birisi ile tanışabilir ve hızlı bir şekilde yakınlaşabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta ortasında halihazırda süren bir sorun tekrar gündeminize gelebilir. Bu konuyu detaylıca konuşmak ve açık iletişim kurmak çözmeniz için tek gerekli şey olabilir. Önümüzdeki dönemde partnerinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta biraz daha durağan ve akışta kalacağınız bir hafta olacak. Yapmak istedikleriniz için harekete geçmeseniz de planlarınızı düzenleyebilir, olasılıklarınızın ne olduğunu düşünebilirsiniz. Yapmak istediğiniz bir değişiklik, bir konuşma, bir atılım varsa bu hafta bunu detaylı şekilde planlayacak ve sonrasında kendinizden emin bir şekilde harekete geçeceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta beklemediğiniz harcamalar karşınıza çıkabilir. Özellikle ev ya da ailenizle ilgili konularda beklenmedik durumlar yaşanabilir ve birkaç ödeme yapmanız gerekebilir. Ayrıca yaşanacak bu küçük problemi çözdükten sonra evde yakınlarınızla keyifli zaman geçirmek için birtakım harcamalar da yapabilirsiniz.

Hafta genelinde ailenizle fazlasıyla zaman geçirmeniz bir aile üyesinin sizi öfkelendirmesine sebep olabilir. Çok fazla sorumluluk altında olmanız ya da ailenizin sizden fazla beklentiler içerisinde olması sizi bu hafta patlama noktasına getirebilir. Her ne kadar haklı olsanız da sakin kalarak kendinizi ifade etmeniz içinde bulunduğunuz durumdan bir çıkış yolu bulmanızı sağlayacaktır.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta özellikle işinizle ilgili konularda, özellikle ekip çalışmalarında son derece başarılı olabilirsiniz. Hırslı ve kararlı tavrınızla başkalarının takdirini kazanacak ve daha çok ön plana çıkacaksınız. Kariyerinizde yaşayacağınız ilerlemenin adımlarını atarken lider tavrınızla da iş arkadaşlarınızın desteğini hissedeceksiniz.

Finansal konularla ilgili olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Her ne kadar maddi konularla ilgili ani gelişmeler yaşayacak olsanız da tasarruflu davranmanız ve planlı hareket etmeniz sayesinde zor duruma düşmekten kendinizi koruyabileceksiniz. Kısa süreli seyahatler, eğitim ya da işinizle ilgili ani haberler gündeminize gelebilir.

Hafta boyunca iletişimle ilgili bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi ile yanlış anlaşabilir, söylemek istediğiniz şeyi yanlış şekilde aksettirebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren bu etki azalacaktır. Eğer yapmanız gereken önemli bir konuşma varsa bunu hafta sonuna doğru planlamanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda bu hafta enerjinizi son derece yüksek olacak. Evinizle ve partnerinizle ilgili konular sizin daha çok dikkatinizi çekecek ve daha çok zaman geçirmek için çabalayacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa bir süredir görmediğiniz partnerinizle daha yakın zaman geçirebilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir aklınızda olan kişi ile bu hafta ilişkinizi ilerletebilir, ona karşı hislerinizi açabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazanç gücünüz artacak ve beklediğiniz olumlu haberler artık gelecek. Sezgilerinizin de yüksek olduğu bu dönemde özellikle parayla ilgili olumlu şeyler düşünmeniz size tahmininizden daha fazla para getirebilir. Finansal olarak hareketli ve güzel değişimlerin yaşanacağı zamanlarda olacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. İletişiminiz ile ilgili konularda hafta başında ufak tefek sorunlar yaşasanız da hafta ortasından itibaren daha şanslı bir duruma geçeceksiniz. Kendinizi daha net ifade etmek ve ortaya koymak size başarıyı getirecek. Ayrıca bir hobiniz veya ilgi alanınız yakın zamanda esas işiniz durumuna gelebilir.

Hafta başındaki günlerde aile ya da yakınlarınızla ilgili ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Belki çok yakın olduğunuz bir kişiyle aslında aynı fikirleri paylaşmadığınızı fark edebilir veya bir süredir şüphelendiğiniz olumsuz bir durumun gerçek olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu hafta yaşamınız gereken bir farkındalık olabilir ve bu geleceğiniz için aslında olumlu bir şey olabilir.

Aşk hayatınızda her şeyi kontrol altında tutmaya çalışmanız size gereğinden fazla yorabilir ve partnerinizi sıkabilir. O yüzden ilişkinizi biraz daha akışına bırakmalı ve kendinizi bu kadar yormamanız gerektiğinin farkına varmalısınız. Eğer yalnızsanız bu hafta katılacağınız kalabalık ortamlar sizi heyecanlandıracak bir kişiyle tanışmanıza vesile olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta finansal konularla ilgili şanslı olacaksınız. Uzun vadeli olarak girişeceğiniz bir iş olabilir ya da bir başvurunuz olabilir, bu sizin için gerçekten güzel bir fırsat olacak. Ancak yine de karar vermeden önce her şeyi dikkatlice incelediğinizden ve bütün ayrıntılara hakim olduğunuzdan emin olmalısınız. Maddi olarak hayal ettiğiniz ve çalıştığınız şey yakın zamanda elinize geçecek.

Kariyerinizle ilgili konularda bir süredir yavaşlamış, işlerinizi bitiremiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu hafta itibariyle bekleyen işlerinizi, yapmanız gerekenleri tamamlamanız önümüzdeki dönemde sizi bekleyen yeni işlerin ve olumlu değişikliklerin önünü açacaktır. Belki de kısa bir süre içerisinde kendi işinizle ilgili atılım yapmak, bununla ilgili kişilerle iletişime geçmek söz konusu olabilir.

Hafta boyunca ailenizle ilgili konular daha çok ön planda olabilir. Özellikle ev hayatınız, aile üyeleri ile ilgili konular ve yapmanız gerekenler sizin için daha önemli olabilir. Hafta genelinde ailenizle ilgili sorumluluklarınız, rutinleriniz, eviniz ile ilgili konular ve bu konularda olumlu değişimler, ayrıca kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler gündeminizde yer alabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta daha çok dışarıya çıkmak ve daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Artık bir ilişki yaşamaya kendinizi daha hazır hissetmeniz önünüze yeni ve ilginizi çeken kişiler çıkartabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok ortak bir şeyler yaptığınız, daha çok zaman geçirdiğiniz, olumlu ve romantik bir hafta geçireceksiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili bir ödül alabilirsiniz. Fazla yoğun çalışıyor olabilirsiniz, hatta kendinize zaman ayırmadan sürekli bir şeylerle ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak artık bu sıkı çalışmanızın karşılığını alabilecek, hem başarınızla takdir edilecek hem de büyük bir kazanç sağlayacaksınız. Hedeflerinize çok yakında ulaşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta gerçekten ne istediğinizi derinlemesine düşünebilir ve buna göre kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlara yakınlarınızdan karşı çıkacak kişiler olsa da istediğinizi gerçekleştirmek için maddi olanakları kısa süre içerisinde yaratabilecek ve istediğinizi alabileceksiniz. İçinizden geçen her ne varsa maddi konularda şans yanınızda olacak.

Hafta boyunca iletişim konularından hem başarılı hem de çok yoğun olacaksınız. Birdenbire herkes sizinle iletişime geçmeye çalışıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Son derece popüler ve sosyal zaman geçireceksiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle görüşebilir, sürpriz davetler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar, yeni kararlar evresinde olacaksınız. Kendinizi huzursuz hissettiğiniz konular olsa da bu konular aslında size farkındalık yaşatabilir, kendinizi daha özgüvenli ve romantik halde bulabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ne istediğinizden daha emin ve daha kararlı tavrınızla partnerinizin aklını başından alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız gideceğiniz kısa bir yolculukta ilginizi çeken yeni birisiyle karşılaşabilirsiniz.


26 Şubat- 3 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!