Haftalık Burç Yorumları- 27 Eylül Haftası

27 Eylül- 3 Ekim haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Eylül- 3 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya yılın son Merkür Retrosu ile giriş yapıyoruz sevgili fal sepeti takipçileri. Retro süresince daha takıntılı olduğumuz, geçmişe ve derinlere daldığımız zamanlardan geçebiliriz. İkili ilişkilerde ise adalet anlayışımız ön planda olabilir. 

Perşembe günü Güneş ve Satürn üçgeninin etkisiyle gökyüzünde affedici bir etki olacak. Kararlarımızda ve davranışlarımızda daha özgüvenli olabiliriz. Uzun vadeli planlar yapacağımız, bizden daha yetkili ve tecrübeli kişilerden destekler alacağımız bir zaman olabilir.

Venüs ve Neptün üçgeni de gökyüzünde affedici bir etki yaratacak. Merkür Retrosu’nun da etkisiyle küsler barışabilir. Çözümlenmemiş konular tekrar masaya yatırılıp daha kolay çözümlenebilir. İlişkilerde tutku ve romantizm rüzgarları esebilir. Hayal ettiklerimiz gerçekleşebilir. Ancak Venüs, Akrep burcunda olduğu için kıskançlık ön planda olabilir.

Perşembe, Cuma ve Cumartesi Mars Chiron karesi etkin olacak. Bu nedenle harekete geçme enerjimiz kısıtlanabilir. Ani kazalara ve tepkisel davranışlara ve sağlığımıza dikkat etmemiz gerekebilir.

27 Eylül – 3 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcuyla giriş yapıyoruz. Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, bu hafta gökyüzündeki bir çok gezegen karşıt burcunuz olan Terazi burcunda olacak. Bu durum hafta boyunca özellikle ilişkiler konusunu ön plana çıkaracak bir etki yaratacak. İkili ilişkilerinizde denge kurmak birlikte hareket etmek çabaları gündeminiz olacak. 

Merkür Retro’su 7.evinizde, yani ortaklıklar ve uzun süreli ilişkiler evinizde yaşanacak. İlişkisi olmayan Koç burçları Retro’nun etkisi ile geçmişle bir hesaplaşma içerisine girebilir. Geçmişte biten bir ilişkinin tekrar başlaması söz konusu olabilir. İlişkisi olan Koç burçları ise bu dönemde geçmişte yaşanan ancak çözümlenmeyen sorunları tekrar çözmek için çaba harcayabilir. Perşembe günü etkili olacak Venüs ve Neptün üçgeni, Mars Chiron karesi ve Venüs’ün Akrep burcundan olması nedeniyle gizlenmiş konuları açığa çıkarabilir. Güneş ve Satürn üçgeni ise finansal olarak büyük bir rahatlama fırsatı elde etmenizi sağlayabilir. Sağlığınız  ile ilgili olarak ise Perşembe gününden sonra baş bölgesi rahatsızları özellikle migren atakları tetiklenebilir, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, Merkür Retrosu hayatınızın iş ve çalışma alanında günlük rutinlerinizi ve sağlığınızı ilgilendiren konularda etkin olacak. Özellikle çalışma ortamınız ile ilgili birçok konuyu yeniden düzenleme ve yarım kalan işleri tamamlama enerjisi içerisinde olabilirsiniz. Bu düzenlemeleri yaparken çeşitli aksilikler ve engeller yaşayabilirsiniz. Kariyeriniz açısından yaşanacak olan Jüpiter üçgeni ve Merkür Plüton karesi, otorite figürleri ve yöneticilerinizden güçlü destekler almanızı sağlayacak. 27 Eylül öncesinde iş başvurusu yapan sevgili Boğa burçları yeni iş başlangıçları yapabilir. Çalışmayan Boğa burçları ise bu dönemde yaşamlarındaki eril figürlerden ve eş çevresinden destek görebilir. 

Duygusal hayatınızda Perşembe gününden sonra romantik etkiler söz konusu olabilir. Partneriniz ile gelecek planları yapıp keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Sevgilisi olmayan Boğa burçları ise sosyal çevrelerinden yeni kişiler ile tanışma fırsatı elde edebilir ancak ilişkiye başlamak için uygun bir zaman değil. Hafta sonu için ise sağlığınız ve ani gelişecek kazalara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, Merkür Retrosu aşklar ve çocuklar gibi hayattan keyif aldığınız konularını etkileyecek. Bu süreçte çok fazla geçmişe gidebilirsiniz yada geçmişte çözdüğünüzü düşündüğünüz konular yeniden gündeminiz olabilir. Önemli kararlarınızı Merkür Retrosu sonrasına bırakmamanız.

İlişkisi olan İkizler burçları geçmiş ilişkilerinden dönüşler yaşayabilir ve bu nedenle ikilem içinde kalabilir. Özellikle hafta sonuna doğru ilişkilerinize iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Plüton Merkür karesi ve Jüpiter üçgeni, kariyerinizle ilgili gelecek planlarınızı destekleyici etkide olabilir. Yeni hedefler ve projeler oluşturabilirsiniz. Ancak harekete geçmek için Retro sonrasını beklemelisiniz. Hafta sonu ise hiçbir konuda risk almamanızı ve fevri tepkiler vermekten uzak durmanızı tavsiye ederim.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, Merkür retrosu aile, ev,  yaşam alanı ve ebeveynler ile olan ilişkilerinizi etki altına alabilir. Özellikle bu süreçte ebeveynler ile olan iletişime dikkat etmelisiniz. Hatta kendinizi aile içinde hak ve adalet savaşı içinde bulabilirsiniz. Anne ve babamızın sağlığını ilgilendiren konular gündem olabilir. Ev içindeki düzenlerle ilgili bazı problemler ortaya çıkarabilir.

Perşembe ve Cuma günleri kariyer hayatınızda hak ettiğinizi alamadığınızı düşünebilirsiniz. Bu nedenle yöneticileriniz ile aranızda gerginlikler yaşanabilir. Ayrıca ev hayatınız ile kariyer hayatınız arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ilişkisi olan Yengeç burçları geleceğe dönük planlar yapabilir ve ilişkilerini ciddi bir boyuta taşımak isteyebilir. İlişkisi olmayan Yengeç burçlarının hayatlarında ise flörtöz etkiler olabilir. Son olarak ise yatırım ile ilgili kaçırdığınız fırsatlar yeniden hayatınıza gelebilir ancak yatırımlarınızı Retro sonrasında yapmanızı tavsiye ederim.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, Merkür Retrosu yakın çevre ilişkileriniz, kardeşler ve akrabalar ile olan iletişimi anlatan evinizde olacak. Bazılarınız kardeşler ve kuzenler ile fikir ayrılıkları yaşayıp sonrasında ortak noktada buluşabilir. Yada yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerini çözmek durumunda kalabilirsiniz. 

Bu dönemde hayatta bazı konulara karşı bakış açınız değişebilir. Bazı konuların bu zamana kadar hiç fark etmediğiniz yönlerini görebilirsiniz. Yani yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklı işlerde destekleneceğiniz dönemlerde olacaksınız. Hafta sonu iletişim konularına dikkat etmenizi tavsiye ederim çünkü kendinizi bir tartışma ortamının içinde hakkınızı ararken bulabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Merkür Retrosu yetenekleriniz ve maddi manevi varlıklar evinizde yaşanacak. Retro boyunca gündeminiz yeteneklerinizin karşılığını alıp almamak ile ilgili olabilir. Özellikle hak ettiğiniz parayı almadığınızı düşünebilirsiniz. 

Günlük hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Bu süreçte yakınlarınız ile ilişki yaşadığınız kişiyi tanıştırma kararı alabilirsiniz. Yakınlarınız ve partneriniz arasında uyum sağlayan enerjiler yakalayabilirsiniz  ve birlikte plan yapabilirsiniz. İlişkisi olmayan Başak burçları sosyal medya ortamlarından yada arkadaş çevresinden yeni kişiler ile tanışabilir. Hafta sonuna doğru beklenmedik bir harcama bütçenizi bozabilir. Yada yakınlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, gökyüzündeki tüm gezegenler sizin burcunuzda yolculuğuna devam ediyor. Şimdi sizin döneminiz geldi, zaman sizin için harekete geçme zamanı. Önümüzde ki bir yılınızı planlayacağınız yeni bir dönem sizleri bekliyor. Merkür 27 Eylül’de sizin burcunuzda Retro olacak. Hayat size bu dönemde geçmişle hesabınızı yapıp geleceğinizi toparlamanızı söylüyor. 

Perşembe gününe kadar özgüveniniz oldukça yüksek olabilir. Perşembeden sonra anlık olarak yapacağınız harcamalar özellikle keyfi harcamalar sonrasında sizleri zor duruma düşürebilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz bu nedenle partnerinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları aşk hayatlarında istediği ilişkiyi yaşayamadıklarını düşünerek karamsar bir ruh halinde olabilir. Bu süreçte gizli düşmanlıklara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, Merkür Retrosu gizli düşmanlıklar evinizde yaşanıyor olacak. Bu dönemde arkanızdan çevrilen işleri-fark edeceğiniz zamanlarda olacaksınız. Bu zamana kadar bazı şeylerin size söylenenden farklı olduğunu öğrenebilirsiniz. 12.ev biraz içe dönme enerjisidir. Bazı gerçeklerle yüzleşip bazı insanlara olan yaklaşımınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. 

Huzuru ve mutluluğu aşk hayatınızda ve yuvanızda bulabilirsiniz. Uzun süredir aşk hayatınızda problemli bir akış varsa tüm sorunların çözüleceği bir haftada olacaksınız. Kariyerinizle ilgili konularda güçlü destekler alacağınız etkiler söz konusu olacaktır. Kendinizi ve yeteneklerinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu ise ev içinde oluşacak kazalara ve yaralanmalara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, Merkür Retrosunun etkisiyle sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız arasında problemler ve kopukluklar olabilir. Uzun süredir görmediğiniz ve geçmişten gelen dostlarınız ile görüşme fırsatı elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise yeni portföyler oluşturma fırsatı elde edebilirsiniz. Gelecek planlarınızı daha sağlam bir zemine oturtacak kararlar alabilirsiniz. 

Perşembe itibariyle içe dönüp ilişkilerden beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. Platonik bir aşkın içine çekilebilirsiniz. İlgi duyduğunuz kişiye karşı hislerinizi içinizde tutmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma günü itibariyle arkadaşlarınız ile aranızda gereksiz bir rekabet ortamı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da flörtleriniz ile arkadaşlarınız arasında gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu ise sağlık konularına ve kazalara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, Merkür Retrosu kariyer hayatınızda bir takım sorgulamalar yaşamanıza neden olabilir. Bu nedenle yaptığınız işi sevip sevmediğinizi düşünebilirsiniz yada kariyer hayatınızda geleceğinizi sorgulayabilirsiniz. Patronlarınız ve çalışanlarınız ile aranızda iletişim sorunları büyüyebilir. Kariyer hayatınızda yaptıklarınızın karşılığını finansal olarak alacağınız bir dönemde olacaksınız. 

Sosyal çevreniz ile keyifli planlar yapabilirsiniz hatta uzun süredir görmediğiniz dostlarınız ile bir araya gelebilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak burçları partnerleri tarafından desteklendiklerini hissedebilirler. İlişkisi olmayan Oğlak burçları ise tesadüfi olarak tanıştıkları birinden oldukça etkilenebilirler. Hafta sonu aile içinde ebeveynler ile gergin bir iletişim içinde olabilir. Eski sorunlar yeniden ortaya çıkabilir bu nedenle geçmişten gelen problemleri çözmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, Merkür Retrosu sosyal medya, hukuk, yurtdışı konuları ve eğitim hayatınız ile ilgili alanda yaşanacak. Yıl içinde kaçırdığınız eğitim fırsatları yada yurtdışında yaşama fırsatını tekrar elde edebilirsiniz. Ancak bu fırsatları değerlendirirken evrak işleri ve başvurular ile ilgili problemler aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. 

Perşembe gününe kadar her konuda kendi otoritenizi ortaya koyarak ilerleyeceğiniz bir zamanda olacaksınız. Yaptığınız işlerde görünürlüğünüz artabilir. Mental olarak kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Duygusal hayatınızda ise partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Nasıl bir ilişki hayal ettiğinizi ve yaşadığınız ilişkiyi sorgularken kendinizi bulabilirsiniz. Hafta sonu ise kontrol dışına çıkan durumlar söz konusu olabilir ve kendinizi beklemediğiniz bir kriz ortamında bulabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, Pazartesi günü yaşanacak Merkür Retrosu korkularınızı ve eskiden yaşanmış finansal krizlerinizi tekrar gündeminiz yapabilir. Eşinizle yada partneriniz ile geçmişte yaşadığınız krizlerin benzerleri tekrar yaşanabilir. Krediler miras ve nafaka konularında gecikmeler yada engeller olabilir.

Perşembe günü ilişkisi olmayanlar Balık burçları yeni bir ilişkiye girebilir. İlişkisi olanlar ise romantizmin doruklarında kendisini bulabilir. Gördüğünüz rüyalarınız bu dönemde gerçek olabilir. Sosyal medya üzerinden yapacağınız her türlü işte desteklenebilirsiniz. Hafta sonu ani çıkacak olan bir masraf yada sağlık sorunu küçük çaplı bir kriz yaşanmasına sebep olabilir, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.