Haftalık Burç Yorumları- 4 Ekim Haftası

4 Ekim -10 Ekim haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Ekim-10 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta ikili ilişkiler açısından oldukça önemli olan bir yeni ayı yaşayacağız. Bu nedenle içimizde kalan konular ve saklanan sırlar bir bir ortaya dökülecek. 

Pazartesi günü Ay Başak burcunda, küçülme evresinde başlıyoruz. Merkür’ün Retro olarak Ay’a eşlik etmesi hafta başını kötü alışkanlıkları bırakmak adına bizi destekliyor. 

Çarşamba günü gökyüzünde ilişkileri sınavlardan geçirecek bir yeni ay yükseliyor olacak. Nisan ayında yaşanan Akrep Dolunayı ile beraber içimizde kalan konular ve kapanmayan defterler tekrar açılacak. İlişkilerde uzun vadede istikrar istiyorsak birtakım krizleri yaşamak zorunda olduğumuzu fark edeceğiz. Merkür’ün Plüton’a kare açı yapmasıyla büyük olaylar ortaya çıkabilir. Yeni Ay’ın bize yaşatacağı büyük farkındalık ve krizler bundan sonraki süreçte duygusal hayatımızda ne yöne gideceğimizi belirleyecek.

9 Ekim’de yaşanacak olan Merkür ve Güneş kavuşumu, farkındalıkları bir kez daha ortaya çıkarmak adına etkili olacak. Merkür ve Güneş kavuşumunda gökyüzü dilekler ve  niyetleri destekleyen ruhani bir etkide olurken ruhen kendimizi iyi hissediyor olacağız.

4 Ekim- 10 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcuyla giriş yapıyoruz. Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, kariyer hayatınızda diğer insanlarla birlikte hareket etmeniz gereken durumlar ortaya çıkarken bu durum sizin sınırlarınızı zorlamanıza neden olabilir. Bu nedenle de kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Aynı zamanda iş hayatınızda çevrenizdeki kişilerle gergin diyaloglara girmekten uzak durmalısınız. 

Sosyal çevrenizde sonuca ulaşmasını istediğiniz konular bu hafta çözümlenebilir. Hafta genelinde hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda yeni kararlar almaktan uzak durmalısınız. Ancak daha önceden aldığınız kararları hayata geçirmeniz için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Duygusal hayatınızda sevdiğiniz kişi üzerinde baskı kurmamaya ve tartışmalardan uzak durmaya dikkat edin. İlişkisi olmayan Koç burçları geçmişle ilgili bir hesaplaşma içine girebilir. Hafta genelinde gezmek dolaşmak öğrenmek sizlere iyi gelecektir.

Boğa BurcuBOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, kariyer hayatınızda daha önceden başlattığınız işleri ele almak birlikte, iş yaptığınız kişilerle olan problemleri çözmek adına oldukça destekleneceğiniz bir hafta olacak. Plüton’un düzelmesiyle ve Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle sevdiğiniz kişilerle kısa seyahatler planlayabilirsiniz. 

Duygusal hayatınızda uzun süredir çözülemeyen konuları bu hafta çözebilirsiniz. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat etmelisiniz, kazalara açık bir etki alacak olduğunuzdan trafikte hızdan uzak durmalısınız. Çözülemeyen bir kredi konunuz var ise çözülebilir. Bu hafta ailenizdeki kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Son olarak ise fevri davranışlardan uzak durmalısınız.

İkizler BurcuİKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, evinize ve ailenize daha fazla vakit ayıracağınız bir hafta sizler için başlıyor olacak. Aile içinde sevdiklerinizle birlikte olmak bu hafta sizleri mutlu edecek. Aynı zamandan duygusal hayatınızda daha önceden aldığınız kararları bu hafta hayata geçirebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda yarım kalmış konuları tamamlamak isteyebilir, kapanmamış meseleleri sonuca ulaştırmak isteyebilirsiniz. Problemlerinizi çözerken agresif bir tavır sergilemekten uzak durmalısınız. Hafta genelinde sakarlıklara açık bir etkide olacaksınız, özellikle spor yapıyorsanız kendinizi fazla zorlamamalısınız. Uzaklardan hatta yurt dışından beklediğiniz haberler bu hafta gelebilir. Yurt dışı bağlantılı konularda ve ticari projeler ile ilgili konularda destekleniyor olacaksınız. Yeni eğitim programlarına dahil olabilir sanatsal konulara ağırlık verebilirsiniz.

Yengeç BurcuYENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, iletişimsel işlerinizin hız kazanacağı bir haftada olacaksınız. Hafta genelinde iş bitirici bir ruh halinde olabilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizle yapacağınız işleri plana sokabilirsiniz. 

Tüm hafta evinizde yarım kalmış ve tamamlanmamış konuları tamamlamak adına şans sizden yana olacak. Aile içinde ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkarken onlarla olan iletişimde agresif tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Plüton’un düz seyrine geçmesiyle aşk hayatınızda yaşadığınız problemler düzelmeye başlayacak. Son olarak ise duygusal hayatınızda beklediğiniz haberler varsa hafta sonuna doğru bu haberleri almak sizleri mutlu edecektir.

Aslan BurcuASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, parasal işleri ele alacağınız ve sorumluluk bilincinde hareket edeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. İletişimsel işlerinizde ve yakın çevre ilişkilerinizde daha önceden yarım kalan işlerinizi çözüme kavuşturabilir, kendinizi daha güçlü şekilde ortaya koyabilirsiniz. 

Pazartesi günü uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Plüton’un düzelmesiyle hem iş hayatınızda hem ailevi hayatınızda yaşadığınız problemli konular çözüme kavuşabilir. İş hayatınızda değişim ve dönüşümlere daha açık olacaksınız. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle aşk hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Bu hafta itibariyle duygusal hayatınız ön planda olacak. Son olarak ise hafta sonu çevrenizdeki kişilerle tartışmalara girmekten uzak durmalısınız.

Başak BurcuBAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, haftaya parasal konularda önemli kararlar alarak başlayabilirsiniz. Finansal olarak daha önceden çözemediğiniz konuları bu hafta çözüme kavuşturabilirsiniz. Aynı zamanda uzun süredir yapmayı planladığınız ama hayata geçiremediğiniz bir yatırım planınız varsa hayata geçirebilirsiniz. Para akışınız rahat olacak ancak hafta sonu özellikle harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda yaz döneminden beri havada kalan konuları netliğe kavuşturabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle evinize daha fazla vakit ayırmaya başlayacaksınız. Evinizde planladığınız tadilat ve değişimler varsa hayata geçirebilirsiniz. Aynı zamanda taşınma konuları hız kazanabilir. Özellikle yurt dışına taşınma konuları gündeminiz olabilir. Bu hafta beklediğiniz önemli haberleri almak haftaya damgasını vurabilir.

Terazi BurcuTERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyor olabilirsiniz. Tüm hayatınıza dair bir çok konuda karar almak istiyor olabilir ama bu kararları nasıl alacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Bir tarafınız tüm hayatınızda netlik isterken bu netliği nasıl sağlayacağınız ile ilgili yön belirleyemiyor olabilirsiniz 

Sağlık konusunda geçmişte yarım bıraktığınız diyet ya da beslenme konuları varsa tekrar başlayabilirsiniz. Güneş ve Mars kavuşumları ateşli hastalıklara dikkat etmeniz konusunda sizi uyarıyor olacak sevgili Terazi burçları. Son zamanlarda kendinizi gergin bir ruh halinde hissediyor olabilirsiniz bu nedenle kendinizi keyif alacağınız işlere yoğunlaştırmaya çalıştırmalısınız. Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizde yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınız da birisi yoksa yeni bir ilişkiye fırtınalı bir başlangıç yapabilirsiniz. En büyük aşklar nefretle başlar sözünü doğrulayabilirsiniz.

Akrep BurcuAKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, Yeni Ay’ın etkisiyle ilişkilerde bir süredir gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Bunlarla yüzleşmek sizi oldukça gergin bir ruh haline sokabilir. Bu hafta tüm ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar gerginlikler iletişim kopuklukları yaşanabilir. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin sorumluluklarını üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde bir durumu çözmek size düşebilir. 

İş hayatınızda iletişimsel sorunları çözmeniz sorumluluk almanız gerekebilir ancak bu konuda yöneticileriniz tarafından destekleniyor olacaksınız. Sosyal medya eğitim konularında daha rahat ilerleyeceğiniz ve maddi konularda kazançlarınızın arttığı bir dönemde olacaksınız. Hafta sonu sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Son olarak ise Merkür ve Güneş kavuşumunda dilediğiniz her şeyin gerçekleşme ihtimalinin olduğu bir zamandan geçeceksiniz.

Yay BurcuYAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, bu hafta borç konuları arkadaşlık ilişkilerinizde gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi bu konuda baskı altında hissedebilirsiniz. Gelecek planlarınızı hızlandıracağınız bir dönemde olacaksınız. Aynı zamanda beklediğiniz paralar bu hafta gelebilir. 

Kariyer hayatınızda emeklerinizin karşılığını alamadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte dış görüntünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ancak bu hafta uygun bir zaman dilimi değil. Ailenizdeki kişiler için para harcamak durumunda kalabilirsiniz ve bu nedenle beklenmeyen masraflar oluşabilir. Hafta genelinde diplomatik davranmak ilişkilerinizdeki sorunları çözmenizi kolaylaştıracaktır.

Oğlak BurcuOĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, bu hafta kariyer hayatınızdaki konular hız kazanabilir. Meslek hayatınızda başlatmak istediğiniz çok konu olabilir ve önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Ancak geçmişte yarım kalan konuları tamamlamak adına yeni girişimlerinizi Merkür Retrosu sonrasına bırakmalısınız. 

Toplum içinde agresif ve gergin olabilirsiniz bu nedenle sakinliğinizi her türlü konuda korumak zor olabilir. Aile hayatı ve iş hayatı arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Plüton’un düz harekete geçmesiyle kendi gücünüzü yeniden keşfedip yeteneklerinizi ortaya koyacağınız bir dönem başlayacak. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle özel hayatınız geri planda kalabilir. Gizli saklı ilişkiler peşinden gidebilir platonik aşklara çekilebilirsiniz.

Kova BurcuKOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, bilinç altınızda yaşadığınız birtakım korkular gün yüzüne çıkabilir. Kendinizi yaşamınıza dair her konuda sorgularken bulabilirsiniz. Eğitim ve yurt dışı konularında uzak mesafe ilişkiler konusunda yarım kalmış hayata geçiremediğiniz her konuda destekleniyor olacaksınız. 

Hafta boyunca para akışını dengede tutmak alacak ve borç konularında yeni düzenlemeler yapmak söz konusu olacak. Yasal bir süreciniz varsa netliğe kavuşabilir. Kariyer hayatınızda gücünüzü ve yeteneklerinizi ortaya koyacağınız bir dönemde olurken çevreniz tarafından destekleniyor olacaksınız. Duygusal hayatınızla ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa gerginliklerden ve tartışma ortamlarından uzak durmalısınız. İlişkisi olmayan Kova burçları duygusal hayatlarında aradıkları aşkı bulmakta zorlandıklarını düşünebilirler. Hafta sonu tanımadığınız kişiler ile kavga ortamlarından uzak durmalısınız.

Balık BurcuBALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, duygusal hayatınızda beklediğiniz bir haber varsa bunu alarak haftayı başlatıyor olacaksınız. Alacağınız bu haber duygusal hayatınızı son derece hareketlendirecek. Bu hafta yalnız kalmak istemeyeceksiniz ve her türlü adımınızda yanınızda birileri olsun isteyeceksiniz. 

Parasal işlerinizde uzun zamandır uğraştığınız konularda önemli sonuçlar alabilirsiniz. Fakat büyük ve yeni yatırımlardan uzak durmalısınız. Ortaklaşa para işlerinizde önemli gelirler elde edebilirsiniz. Plüton’un düz seyrine geçmesiyle sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hız kazanabilir. Sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte kariyer hayatınızda güzel ilişkiler kuracağınız bir dönem başlayacak. Kendinizi kariyer hayatınızda parlatacağınız bir dönem başlayacak.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.