Haftalık Burç Yorumları- 27 Haziran Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 27 Haziran Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 27 Haziran Haftası

27 Haziran- 3 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Haziran- 3 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

29 Haziran’da 05:52 yengeç burcunda yaşanacak lan yeni ayın etkilerini hissederek haftayı başlatıyor olacağız. Yeni ayın Jüpitere kare açı yapması başlatacağımız her türlü yeni girişimde abartılı davranışlar sergilememize neden olabilir. Bu etki ile her türlü harcamamız beklentimizin üstünde olurken planlarımızda değişimler yaşanabilir. Egosal davranışlarımız yeni ayın etkisi ile artabilir. Yeni ayın Chiron’a yapacağı kare açı ise bu davranışlar sonucunda yara alma durumlarını oluşturabilir. 

Yeni ayın etkisi ile duygusal güvenlik ihtiyacımız fazlasıyla artabilir. Aile ev yuva ve kökleşme konularında yeni koşullar oluşabilir. Yeni ayın Uranüs’e yapacağı açı ise ilhama çok açık olacağımız etkiler verecek özgüvenimiz artarken yaratıcılığımız artabilir. Yine KAD’a yapacağı olumlu açı her türlü konuda ilerleme kaydedeceğimiz şartları oluşturacak.

Yeni ay esnasında Satürn’ün açısız olması başlatacağımız işlerin sonuçları ile ilgili uzun dönemde fayda ve zararının ne olacağını  anlayamamıza neden olabilir ya da atacağımız her türlü yeni adımda günü kurtarmaya meyilli olabiliriz Bir işin uzun dönemde bize nasıl bir getirisi olacağını kestirmek zor olabilir.

27 Haziran- 3 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ay sizlerin ev aile yuva kökleşme ve yerleşme konularınızı etkileyecek. Bu konularda yeni girişimler içinde olurken birtakım değişimler yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu süreçte taşınabilir ev kiralayabilir ya da evinizi tadilata sokabilirsiniz. Harcamalarınız beklentinizin üstünde olabilir. Ayrıca aile büyüklerinizle ilgili meseleler gündeminiz olabilir. Arsa ve gayrimenkullerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. 

Ailevi konularda netleşmesi gereken meseleler netleşebilir. Bazı koç burçları ise aile bireylerinden önemli destekler alabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz aile bireyleri ile bir araya gelinebilir. Bazı koç burçları aile içinde bebek sevinci yaşayabilir. Aile çevrenizden tanıyacağınız bir kişi ile yeni bir ilişki başlayabilir. Kariyer hayatınızda ise sizleri zorlayan şartlar oluşabilir. Yaptığınız işlerin görünmediğiniz düşünebilirsiniz. Otorite figürleri ile anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili hassas konular gündeminiz olabilir. Onlarla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca kısa yolculuklar ziyaretler ve tatil planlarınız devrede olabilir. Yeni ayın etkisi ile yeni sunumlar projeler yeni eğitim fırsatları elinize geçebilir. Yeni anlaşma sözleşmelerde ise beklentileriniz yüksek olurken beklediğinizi bulamayabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki bazı kişileri gereğinden fazla sahiplenebilirsiniz. 

Yeni ayın etkisi ile size keyif verecek haberler alabilirsiniz. Yeni Ay sayesinde bir süredir kafanızda olan bir web sitesi açma, kitap yayınlama gibi konularla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Mesleki hayatınızda sizleri geliştirecek olan yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Bazı boğa burçlarının ise araç alımı satımı konuları gündemi olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile harcamalarınız birimleriniz ve parasal konularınızda  yeni koşullarınız oluşabilir. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızda gelirinizi arttıracak önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak adına yeteneklerinizi geliştirme kararı alabilirsiniz. Yaratıcı fikirleriniz yeni kazanç kapıları açabilir. Eve yönelik harcamalarınız yeni ayın etkisi ile artabilir. 

Bazı ikizler burçları ise bu dönemde dostları ile fikir ayrılıkları ve münakaşalar yaşayabilir. Yeni ayın etkisi ile sahip olduklarınızı tekrardan gözden geçirerek nerelerde eksik olduğunuzu fark edebilirsiniz. Nakit akışınız hızlanabilir ve beklediğiniz paralar elinize ulaşabilir. Öz değerinizde artış yaşamanız söz konusu olabilir. Bu farkındalık ile de iş veya ilişkilerden talep ettikleriniz artış gösterebilir. Sizi beslemeyen, yetersiz gelen insan ve ortamlarla da ilişkinizi kesme kararı alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, Yengeç olanlar haftaya sizin burcunuzda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile kişisel girişimleriniz niyetlerinizle ilgili yeni başlangıçlarınız gündeme gelebilir. Eve aileye ve çocuklara dair duygusal açıdan daha hassas olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. 

Kariyer hayatınızda ise risk alıp yeni bir işe girişebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise fazla içsel davranabilirsiniz. Alınganlıklar ilişkilerde kopuşlara neden olabilir. Bazı yengeç burçları kendilerine yeni bir yaşam alanı yaratabilir. Ailenize dair hayatınıza dair bir çok yeni karar alabilirsiniz. Hayatınızda yer alması gereken insanlarla ilgili yeni bir düzenleme yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda gayret gösterdiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu dönemde neye ihtiyacınız olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz. Şartlarınızı buna göre dönüştürebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile ailevi açıdan sizi zorlayan ancak kabul edilmesi gereken bir durum yaşanabilir. Bu konu sizde oldukça yüksek bir hassasiyet yaşatabilir. Yalnız kalarak hayatınızı köklü bir şekilde sorgulayabilirsiniz. Fedakarlıklar, yardımlaşmalar, affetme ve barışmalar da gündeme gelebilir. 

Eteğinizdeki taşları dökmek veya uzun zamandır içinizde sakladığınız konuları açığa vurmak isteyebilirsiniz. Sizin faydanıza ilerlemeyen, duygusal olarak destek görmediğiniz yerlerde durmanın faydası olmadığını anlayabilirsiniz. Kimseye bağlı kalmadan yaşama kararı alabilirsiniz. Bazı planlarınızı bu dönemde gizli tutmak isteyebilirsiniz. Geri planda hayatınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Kimileriniz doktor kontrolleri, aşı ve tahlilleriyle ilgilenirken bazı kişiler yurt dışına yönelik mesleki veya eğitim ile ilgili girişimlerini hızlandırabilir. Yurtdışı eğitimler online tabanlı işler hukuki konular tek başına hareket etmek isteyebilir ve bu konularda risk alabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile gelecek planlarınızda aile ile ilgili konularda yürüttüğünüz her türlü projelerde yeni şartlar yeni koşullar devrede olabilir. Çevrenizde içinde bulunduğunuz gruplarda hareketli bir süreç içine girebilirsiniz. Sosyal organizasyonlar ve davetlerde boy gösterebilirsiniz.

Ayrıca arkadaşlarınızla beraber ortak bir yatırım içine girebilirsiniz. Daha önceden hiç hayatınızda olmayan türden yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sevgiliniz ve arkadaşlarınız arasında kalmamaya da dikkat etmeniz gerekebilir. Kariyeriniz ve geleceğinizde kendinizi nerede görmek istiyorsanız o yönde çevre oluşturmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Toplu paralar kazanabilirsiniz veya serbest işiniz var ise maddi imkanlarda artış yaşamanız mümkün olabilir. Sosyal çevreniz ve hedeflerinizle ilgili çalışmalarınız olabilir, dijital alanlar aracılığıyla sesinizi herkese ulaştırabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile kariyeriniz statünüz toplum önündeki duruşunuzla ilgili önemli değişimler yaşanabilir. Bazı terazi burçları evlenme kararı alabilir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler ev hayatınızı etkileyebilir. Yabancılarla ya da eğitimle ilgili yeni bir girişimi başlatabilirsiniz. Mesleki girişimlerinizde rakiplerinize ve parasal konulara dikkat etmelisiniz. Meslek hayatınızda sorumluluklarınızda köklü yapılanmalar meydana gelebilir. 

Yeni ayın etkisi ile bazı terazi burçları terfi alabilir ya da iş arayışı içinde olan terazi burçları yeni iş başlangıcı yapabilir. İş hayatınıza dair konularda önemli dönüşümler yaşanabilir. Radikal kararlar alınabilir. Ayrıca iş hayatınızda yer değişimi gibi konular gündeminiz olabilir. Eşinizin ailesi ile ilgili kararlar ön plana çıkabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile seyahatler eğitim akademik konular vize işlemleri ve hukuksal konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir işte kariyer başlangıcı yapabilirsiniz.  Önemli seyahat planları gündeminiz olabilir. Yeni şeyler öğrenmek ve bilgi depolamak yeni ayın etkisi ile ön plana çıkabilir. 

Eğer bir konuda eğitime başlama planındaysanız bu eğitimin ücreti ile ilgili olarak kandırılma durumunuz söz konusu olabilir ya da eğitimin içeriği ile ilgili yanlış bilgi edinebilirsiniz. Hayata bakış açınızı da tekrardan sorgulayacağınız, gelişip ve öğrenmenize vesile olacak türden olaylarla karşılaşmanız mümkün. Mesleki olarak işinize yarayacak, uzmanlaştığınızı daha çok hissettiğiniz işlere girebilirsiniz. Bazı akrep burçları ise duygusal hayatlarında kendilerinden uzak bir kişi ile ilişkiye başlayabilir. Toprağa yönelik yatırımlar yapma kararı alabilirsiniz. kardeşlerinizin eşi yada eşinizin kardeşleri ile ilgili konularda önemli konularınız oluşabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile ortaklı konular borçlar alacaklar krediler miras ve nafaka konularında yeni şartlarınız oluşabilir. Ortak gelir ve gider konularına dair düzenlenmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız ve yatırımlarınız sizde endişeli bir durum oluşturabilir. İnsanlara kolay güven verirken kendi kendinize güvenmekte zorlanabilirsiniz. 

Bu dönem aşılması zor meseleleriniz veya cerrahi operasyonlarınız var ise yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Bazı konuları artık arkanızda bırakmanız gerektiğini fark edebilirsin yatırımlar vesilesiyle yüksek ölçekte para harcayabilirsiniz. Ev almak taşınmak ya da yatırım yapmak adına yüklü bir kredi kullanmanız gerekebilir. Ailevi konularda önemli bir dönüşüm yaşanabilir. Aile içinde mal paylaşımı yaşanabilir. Ailenizdeki bir kişinin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile yakın ilişkileriniz evliliğiniz ortaklı işlerinizle ilgili konularda yeni koşullar söz konusu olabilir. Bazı oğlak burçları evlenme kararı alabilir. Bazı oğlak burçları ise uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir. İlişkilerinde sorun yaşayan oğlak burçları ise sorunları çözüme kavuşturabilir. 

Planlarınızı uygulamaya koymak, ilişkilerinizi daha ciddi noktalara taşımak adına önemli kararlar alabilirsiniz. Bu dönemde kendinizden çok eşiniz ya da partnerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Eşinizin ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız bu dönemde çözüme kavuşturabilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki ilişkilerinizde muhalefet olacağınız konular oluşabilir ya da birileri size muhalefet olabilir. Bir dava süreci içindeyseniz anlaşma yoluna gitmek sizin için daha faydalı olabilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile iş hayatınızda çalışma koşullarınızda yada birlikte çalıştığınız takım arkadaşlarınızla ilgili konularda değişikler gündeminiz olabilir. Çalışma ortamınızda yapısal düzenlemeler olabilir. Ekip veya ilgilendiğiniz müşterilerle ilgili değişiklikler gündeme oluşabilir. Aile içinde sizi yoracak bir konu ön plana çıkabilir. 

Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yeni bir diyete başlama kararı alabilirsiniz. Sağlığınız gündeminiz olabilir. Mide rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz. Hastalıkta ve sağlıkta yanınızda olan insanları daha net görebileceğiniz bir süreç geçirebilirsiniz. Sezgileriniz güçlenebilir ve düşündüklerinizin gerçek olduğuna tanık olabilirsiniz. Gizli saklı meseleler kulağınıza gelebilir, bu vesile ile çevreniz ve dünyaya bakış açınız değişebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgili gündemleriniz oluşurken yeni evcil hayvan edinme kararı alabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, haftaya yengeç burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkileri ile başlıyoruz. Yeni ayın etkisi ile size keyif veren konularda ve aşk hayatınızda önemli değişimler yaşanabilir. Sevgilinizle birbirinize korumacı tutumlar sergileyebilirsiniz. Bu dönemde keyif alacağınız bir tatile çıkabilir burada tanıştığınız bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Mutlu hissedeceğiniz ve heyecanlanacağınız türlü aktivitelere yönelme isteğinizin artacağı bir dönemde olabilirsiniz. 

Bazı balık burçları hamile kalabilir ya da çocukları ile ilgili sevinçler yaşayabilir. Kendinizi her zamankinden şanslı hissedebilirdiniz. Kişisel yaratıcılığınız artabilir. Moral ve motivasyonunuz her zamankinden yüksek olabilir. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını bir kez daha anlayabilirsiniz. Keyfi yaptığınız harcamalar sizi zor duruma sokabilir. Yeni ayın etkisi ile yeni yatırımlar yapmanız söz konusu olurken fazla risk almamanız gerekir.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!