Haftalık Burç Yorumları- 27 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-27-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-27-mart-haftasi

27 Mart-2 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Mart-2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Oldukça kadersel iletişimi güçlü bir haftaya merhaba derken Merkür Jüpiter kavuşumu sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili işlerde bizleri destekliyor olacak. Ancak bireysel haritalarımızda büyük sözler söylemekten kaçınmalıyız tutamayacağımız sözleri vermemeye özen göstermeliyiz.

Satürn ve Mars arasındaki olumlu açı uzun vadeli gerçekçi planlar yapmak adına bizleri destekliyor olacak ancak hem Mars hem Satürn’ün rahat etmediği burçlarda olması ve su elementinde yer alması duygusal karar vermek yada harekete geçme isteğimizi tetikleyebilir.  Bu dönemde yine de duygusal kararlar vermemeye dikkat etmeliyiz.

Uranüs ve Venüs kavuşumu ilişkilerde finansal konularda beklenmeyen etkiler altına olmamıza neden olabilir. Aşk hayatımızda sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz ya da sıradışı gündemlerimiz olabilir. Sirius Ay kavuşumu ise ruhsal çalışmalar yapmak adına bizleri desteklerken dilek ve niyetlerimizi kolayca ortaya koyabiliriz. 

27 Mart-2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta başarılı işlerinizle göz önünde olacaksınız. Diğer kişilere fark atarak öne çıkacak, hedefinize ulaşacaksınız. İş hayatınızda yükselme şansınız varsa, seçilen kişi kesinlikle siz olacaksınız. Neyi başarmak istiyorsanız kararlı olup hedefinize odaklanmanın tam zamanı. Hareketli günler sizi bekliyor.

Bu dönemde aceleci davranmadan hareket etmelisiniz. Özellikle para konularında fazla aceleci davranırsanız para kaybı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Para dışındaki konularda da sakarlıklar söz konusu olabilir. Her konuda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Hafta başında fiziksel aktiviteler yapmak size iyi gelecek. Hayatınızda bazen ayrıntılarda boğuluyorsunuz, spor yapmak, yürüyüş yapmak gibi aktivitelere yönelmek zihninizi rahatlatacak. Ayrıca dış görünüşünüzle ilgili de değişiklik yapma isteği hissedebilirsiniz.

İletişim yönteminize bu hafta biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Fikrinizi paylaşmaktan çekinmiyorsunuz ancak bazen daha ılımlı sözlerle konuşmanız gerekebilir. Hafta sonuna doğru aşk hayatınız için güzel gelişmeler söz konusu olacak. Romantik zamanlar geçireceksiniz. Karşınızdaki insanlar üzerinde çok olumlu etki bırakacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,bu hafta merak ettiğiniz konularla ilgili aydınlanacaksınız. Birkaç haftadır aklınızda dönen sorularınızın yanıtı sonunda ortaya çıkacak. Sorun yaşadığınız bir konu ile ilgili farkındalık yaşayabilir, birden size gizli bir mesaj verildiğini hissedebilir ve bu sıkıntınızdan kurtulmanın yolunu fark edebilirsiniz.

Hafta başından itibaren yakınlarınızla, arkadaşlarınızla ve karşı cinsle ilgili oldukça yoğun bir zaman dilimine giriyorsunuz. Çekiciliğinizin yüksek olduğu bu haftada fazlasıyla sosyal olacak, sizi heyecanlandıracak gelişmeler yaşayacak, girdiğiniz ortamlardaki en çekici insan olacaksınız. 

Bu hafta tutkularınızı uyandıracak gelişmeler yaşayacaksınız. İstediğiniz şeyler için artık beklemeyi bırakıp harekete geçme zamanı. Ancak hafta sonunda karar verirken risk almamaya dikkat etmelisiniz.

Finansal konularda biraz dengenizin bozulabileceği bu haftada mali durumu ile ilgili net düşünmezseniz de kötü bir etki almıyorsunuz. Aklınıza gelen ilginç bir fikirle ek para kazanmanın yolunu açabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili beklemediğiniz birisine karşı ani bir çekim hissedebilirsiniz.  Fazla heyecan ile yanlış kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sosyal hayatınızda çok ön plandasınız. İleride sizin için çok önemli olabilecek bağlantılar kurabilir, önemli yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Bu hafta para biriktirmek, yatırım yapmak konularında şanslısınız. Gelecekte yapacağınız bir satın alma için biriktirdiğiniz paralarınızı iyi bir yatırım aracında kullanabilirsiniz. Finansal olarak güvende hissettiğiniz bir dönem olacak.

Hafta başında iletişim konularında biraz şanssız olduğunuz günlerdesiniz. Kendinizi düzgün ifade etmeye çalışsanız da yanlış anlaşılabilirsiniz. Hafta ortalarında bu durum olumluya dönecek. Takım çalışmaları, topluluk içerisinde yapacağınız çalışmalarda ön plana çıkacaksınız.

Uğraşmanız gereken fazla sorunla uğraşmanız gerekebilir. Bu sorunlar aile ya da arkadaşlarınızla ilgili olabilir. Dikkatli ve sabırlı tutumunuzla tüm sorunların üstesinden geleceksiniz. Aşk hayatınızda yalnızsanız bu hafta sosyal medyadan yeni ve sizin için önemli olabilecek biri ile tanışabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin temelini bu hafta atmanızın ihtimali çok yüksek. Sonrasında romantik bir gezi ya da kısa bir tatil sizi bekliyor.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta çevrenizdeki kişilerin desteğini göreceksiniz. Kariyerinize hız kazandıracak bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir üstünüzden takdir alabilir, bir müşterinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz. İş arıyorsanız yeni bir görüşme ile ilgili aranabilirsiniz. Kariyer alanınızda çok şanslı olduğunuz bir haftadasınız. Kendi yolunuzu net bir şekilde belirleyebileceğiniz döneme giriyorsunuz. Finansal olarak da şans sizinle olacak.

Arkadaşlık ilişkilerinizde bu zamana kadar sadece arkadaş olarak gördüğünüz birisi ile ilişkiniz aşka dönüşebilir. Ani gelişmeler yaşayabilirsiniz, çok hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Kalıcı bir ilişki kurmak için şans yanınızda.

Hafta ortasında evdeki yakınlarınızla ilgili bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı yatıştırabilmek için karşınızdaki kişileri dinlemeye zaman ayırmalısınız. Duygularınız alt üst olmuş gibi hissetseniz de aşırı tepki vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru sessizlik ve huzura ihtiyacınız olduğunu hissedebilirsiniz. Yorgun ve halsiz olduğunuzu fark edebilirsiniz. Biraz kendinize zaman ayırmanız yapmanız gereken işlere odaklanabilmeniz için gerekli olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta içinden çıkamadığınız durumlarla ilgili çıkış yolunuza buluyorsunuz. Sezgilerinizin de güçlü olmasıyla doğru seçimleri kolayca bulacaksınız. Kariyer ya da eğitim konuları ile ilgili güzel gelişmeler söz konusu olacak. Haber beklediğiniz hukuki bir konu varsa bu hafta olumlu şekilde çözümlenecek. Finansal açıdan çok şanslı olacaksınız. Bir yerden beklediğiniz bir para ya da alacağınız varsa bu hafta elinize geçecek.

Bu hafta seyahat ile ilgili konular gündeminizde olacak. Çok uzağa gitme şansınız yoksa bile aynı şehirde bugüne kadar görmediğiniz yeni yerleri görebilir, değişik etkinliklere katılabilirsiniz. İlerisi için seyahat düşünceniz varsa bu hafta planlayabilirsiniz.

Hafta başında tüm koşturmanıza ara verip biraz dinlenmek ve kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmek için çok iyi bir zamandasınız. Hafta ortasında çok yüksek motivasyonunuzla birlikte herkesin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Özgüvenli tavrınız ilgileri üzerinizde toplayacak.Hafta ortasında beklenmedik biriyle tanışabilirsiniz. Karşı koyamayacağınız birisi kalbinizi alt üst edebilir.  

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta uzun süredir arada kaldığınız konularla ilgili doğru çıkış yolunu bulacaksınız. Hafta başından itibaren organize, başarılı bir çalışma içine giriyorsunuz. Spontane aldığınız kararlarda bile çok başarılı sonuçlar alacaksınız. Gelecek planlarınızı çok dillendirmemeye dikkat göstermeniz yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili yeni bir yatırım yapma fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Bu yatırım işinizle de ilgili olabilir. Gelecek için gerekli şeyleri yoluna koymaya başlıyorsunuz. Kazançlarınızın yükseldiği bir döneme giriyorsunuz.

Hafta sonuna doğru sorumluluklarınızın bir kısmını göz ardı etmeniz gerekse bile kendinize zaman ayırmayı ve sevdiklerinizle zaman geçirmeyi atlamayın. Gireceğiniz sosyal ortamlarda kalabalığa ayak uydurmaya çalışın. Konfor alanınızdan çıkmak size iyi gelecek. 

Aşk hayatınızda her şeyi kontrol etmeye çalışmayı biraz bırakırsanız oldukça romantik günler sizi bekliyor. Partnerinizle kısa bir doğa yürüyüşü, temiz havada aktiviteler yapmak iyi bir fikir olabilir. İlişkinizin temelinin sağlamlaşacağı günler yaşayacaksınız. Aşk hayatınızda da rutininizi kıracak, heyecanlı günler yaşayacaksınız. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta sürprizlerle dolu geçebilir. Finansal konularda hiç beklemediğiniz para akışı ile karşılaşabilirsiniz. Bu iş yerinizden bir ikramiye olabilir, uzun süredir beklediğiniz bir satış olabilir. Mali açıdan şans size dönüyor.  Kariyer alanınızda iş arkadaşlarınızla ufak tartışmalar söz konusu olabilir. Uzun süredir göz ardı edilen bir sorun işyerinizde birden patlak verebilir. Güçlü iletişiminizle yatıştırıcı şekilde rol alabilirsiniz.

Hafta başında iletişim konusunda çok çok becerikli olacaksınız. Yeni tanıştığınız kişilerin dikkatini çekeceksiniz. Ancak konuştuğunuz kadar dinlemeye de önem göstermelisiniz. Tüm gözler üzerinizde olacak, ilgiye açık olmalısınız. Hafta sonu baharla birlikte kendinizi dışarıya atabilir, doğada yürüyüşler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da ailenizle birlikte zaman geçirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda oldukça renkli günler yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız sosyal medyada kendinizi ön plana çıkarabilir, yeni tanışmalar yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan adaylar oldukça fazla, bol bol flört etmeye hazır olun. Eğer var olan bir ilişkiniz varsa iletişim ve bağlantı kurma konusunda çok başarılısınız. Konuşmanız gereken önemli şeyler varsa bu konuşmaları yapmak için çok uygun zamandasınız. Evlilik ve aşk ilişkileri ile ilgili yeni kararlar alabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işleriniz olumlu şekilde ilerleyecek. Uzun zamandır sizi rahatsız eden, aklınıza takılan sorunlar varsa bunları çözmek için gerekli enerjiyi bulacaksınız. Bu sorunla ilgili biraz zaman harcamanız gerekse de sizin istediğiniz gibi çözümleneceğinden emin olabilirsiniz.

Bu hafta sağlık ve zindelik konularında çok aktif olacaksınız. Yeni bir spor salonuna yazılabilir ya da bir spor aleti edinebilirsiniz. Her konuda oldukça aktif olduğunuz gibi, eskiden tanıdığınız biri ile bir yerde karşılaşabilir ya da sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Eskileri anarak zevkli zamanlar geçirebilirsiniz. 

Üzerlerinde bıraktığınız olumlu etkilerle insanları mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Bu etkiyi iş hayatınızda çok olumlu kullanabilirsiniz. İş ile ilgili beklediğiniz önemli haberler varsa olumlu sonuçlanma olasılığı çok yüksek.

Aşk hayatınızda bu dönemde ilişkinize ya da gelecek ile ilgili planlarınıza bakış açınız birden değişebilir. Uzun zamandır veremediğiniz ciddi konularla ilgili kararlar varsa bu hafta çözümleyebilirsiniz. Geleceğinizi etkileyecek adımlar atabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu haftanız yeni şeyler deneyerek geçebilir. Yeni alışkanlıklar edinebilir, rutininizi değiştirebilir, çok istediğiniz bir seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz. Finansal anlamda da yapacağınız değişikliklerle maddi durumunuzu daha iyi noktaya taşıyabilirsiniz. Alacak verecek konularında zorlanabileceğiniz etkiler söz konusu olsa da yakınlarınızın desteği ile sorununuzu aşacaksınız.

Kariyer hayatınızda bazı otorite figürleri ile çatışmaya girebilirsiniz. Biraz mücadele içerisinde geçireceğiniz bu haftada sabırlı ve sakin davranmalısınız. Genel olarak iyi etkiler ve sonuçlar alacağınız bir hafta olacak. 

Hafta ortasından sonra dileklerinizi dile getirmekten çekinmeyin. Dileklerinizin gerçekleşmesi için çok uygun etkiler üzerinizde olacak. Hiç planlarınızda olmayan ani sürprizler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle ya da yeni flörtünüzle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Bu hafta bakış açınız olumlu olduğu için aşk hayatınızda sorunsuz ve romantik bir hafta geçireceksiniz. Birlikte kalabalık ortamlara girebilir, eski arkadaş ortamlarınıza dahil olabilirsiniz. Yalnızsanız, hafta ortasında bir buluşma teklifi alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta hayatınızdaki planlarınızı değiştirmek üzerine odaklanabilirsiniz. Bu plan değişiklikleri evinizle ilgili olabilir. Evde büyük bir değişiklik yapmaya kalkışabilir, taşınmayı düşünebilir, ya da evdeki bir şeyi satmaya karar verebilirsiniz.

Kariyer alanınızda bu hafta başında bazı işlere odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir, aksaklıklara izin vermemelisiniz. Hafta ortasında odağınızı toplayıp yeni bir işe, bir projeye başlayabilirsiniz. Ayrıntılara fazla takıldığınız durumlarda çevrenizdeki kişilerden yardım almaktan çekinmeyin. Karşınıza çıkan zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. 

Aşk arıyorsanız hafta ortasından itibaren bu konuda şanslı olacaksınız. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz etkinliklere katılmalı, kalabalık ortamlara girerek şansınızı yaratmalısınız. Evden çıkıp dünyaya karışın, olasılıklarınızı yükseltin. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partneriniz gözlerini sizden alamayacak. Çok istediğiniz güzel bir haber kapınızda olabilir.

Bu hafta sahip olacağınız yüksek iletişim becerinizle eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir, bir buluşma organize edebilirsiniz. Ailenizle de gündemde olan sorunlarınız varsa bunları çözümleyebilir, ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz. İyimser tavrınız çevrenizdeki kişileri de sakinleştirecek.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta çok enerjiksiniz. Yerinizde duramayacak, sürekli hareket halinde olmak isteyeceksiniz. Bu enerjinizi bol bol spor yaparak ve fiziksel aktivitelerle eğlenceye çevirebilirsiniz.

Ev hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Belki evdeki iş bölümünü değiştirmeye karar verebilir, günlük rutinlerinizi farklılaştırabilirsiniz. Bu şekilde ailenizle daha çok zaman geçirmek için fırsat yaratacaksınız. 

Hafta başında para ile ilgili konularda ya da iş ile ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Ne ile uğraştığınızdan emin olarak ilerlemeli, gereksiz risklere girmemelisiniz. Dikkatli davranmanız halinde kazanç sağlayabileceksiniz. Hafta ortalarında özellikle kariyeriniz ile ilgili konularda düşünceler içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Biraz içe dönmeniz kendinizi dinlemeniz yararınıza olacaktır. Güzel haberler almanız an meselesi, hedeflerinize odaklanmalısınız. 

Aşk hayatınızda sürpriz buluşmalar, kısa geziler söz konusu olabilir. Moralinizin çok yüksek olacağı bu hafta partnerinizle konuşmanız gereken ciddi konular ortaya çıkabilir, ilişkinizde bir adım daha ileriye gidebilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal açıdan çok şanslısınız. Maddi durumunuzda olumlu gelişmeler söz konusu olacak. Kulaklarınızı iyice açın çünkü para ile ilgili olumlu haberler duyacaksınız. Maaşınız artabilir, ek bir prim hak edebilir, ya da düzenli kar edeceğiniz bir yatırım yapabilirsiniz. Bir fırsat görürseniz harekete geçmekten korkmamalısınız. 

İş konularında ya da ortaklıklarda küçük tartışmalar söz konusu olabilir. Sorunları çözme becerinizle ortamı sakinleştireceksiniz. Yasal konularla ilgili bir sorununuz varsa bu hafta bu sorunla ilgili kendinizi daha çok savunmanız gerekebilir. Genel olarak her konuda güzel haberler alıp enerjinizi toparlayacak, haftayı çok motive ve olumlu etkilerle geçireceksiniz. Alacağınız sürpriz haberler sizi çok sevindirecek.

Aşk hayatınızda yalnızsanız ani bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Platonik aşık olduğunuz ancak başkasıyla ilgilendiğini düşündüğünüz o kişi size açılabilir. Hararetli bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Var olan bir ilişkiniz varsa son derece romantik ve eğlenceli bir hafta sonuna hazır olun. 


27 Mart – 2 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!