Haftalık Burç Yorumları- 27 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-27-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-27-subat-haftasi

27 Şubat-5 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Şubat-5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Venüs jüpiter kavuşumu ilişkilerdeki sorunları çözmek adına bizleri destekliyor olacak ayrıca finansal konularda bolluk ve bereket enerjisini bizlere hissettirecek.

Ancak Venüs koç burcunda çok da rahat etmediği bir konumda olacağı için yine de ilişkilerde finansal konularda gereksiz cesaret ve gözü kara davranışlarda bulunmamaya risk almamaya özen göstermeliyiz. Bu süreçte ani başlayan ve ani biten ilişkilere karşı dikkat etmek yerinde olacaktır. Ayrıca kazalara ve yaralanmalara da açık bir etki alıyor olacağız. 

2 Mart’ta yaşanacak olan Merkür Satürn kavuşumu önemli kararlar almak adına bizleri destekleyecek. Otorite figürleri ile yapmak istediğimiz önemli konuşmalar varsa olumlu etki alıyor olacağız. Merkür’ün balık burcuna geçmesi ile odaklanmak istediğimiz konularda zorluklar yaşayabiliriz. Genel anlamda kendimizi dağınık bir zihinde hissedebiliriz. Dalgınlıklar yaşayabiliriz. Uzun vadeli kararlar almak adına doğru bir zamanda olmayabiliriz.

27 Şubat-5 MartHaftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta işleriniz yolunda gidiyor. Yapılacak işlerinizin birçoğunu sonuca erdiriyorsunuz. Bu hafta iş bitirici beceriniz sizi kariyer alanınızda da göz önünde tutacak. Şansınız da yanınızda olacağı için başarı kazanmanız çok kolay olacak.

Hafta boyunca tüm gözler üzerinize çekebileceksiniz oldukça ön planda olacaksınız ve liderliği ele alacaksınız, cesur olmalısınız. Sadece yapılacak işlerinize değil, yeni görevlere de dahil olacaksınız. Rakibiniz olmadığı için son derece başarılı bir hafta geçireceksiniz. Bu haftanız oldukça yoğun geçeceği için hafta ortalarında kendinizi bitkin hissedebilirsiniz, kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Hafta sonunda romantik bir aşk isteği içerisinde olabilirsiniz ve bu dileğiniz gerçekleşebilir. Ancak çekimser kalmadan size gelen teklifleri değerlendirmelisiniz. Ayrıca özel biri ile hem duygusal hem fiziksel bir bağ kurabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa son derece hareketli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizle sevgi akışınız oldukça yoğun olabilir. Zaman zaman aynı fikirde olmasanız bile uzlaşmayı kolay sağlayacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta beklenmedik kazançların karşınıza çıkması söz konusu olabilir. Özellikle birlikte çalıştığınız ya da ortaklık içerisinde olduğunuz bir kişi ile birlikte oldukça iyi kazanç elde edebilirsiniz.

Var olan bir ilişkiniz varsa aranızdaki bağın güçlendiği, paylaşımlarınızın arttığı zamanlar yaşayacaksınız. Yalnızsanız oldukça uyumlu olduğunuz birisi hayatınıza girebilir. İlişkiniz ve geleceğiniz ile ilgili bazı konular da netleşebilirsiniz.

Hafta ortasında uzun süredir görmediğiniz yakınlarınızla görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz. Diğer kişilere karşı uyumlu hissedeceğiniz bir etkide olacaksınız. İsteklerinizi korkmadan dile getirmelisiniz. Dileklerinizi tekrarlamak, evrenden isteklerde bulunmak için uygun bir haftadasınız. Manevi yönünüzü güçlendirmeye çok uygun olan bu haftada beklenmedik sürprizlerle, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sosyal açıdan oldukça yoğun olacaksınız. Hafta boyunca ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyor olacaksınız. Eğer böyle bir düşünceniz varsa, yeni yaşam alanı, yeni ortaklık, yeni kararlar için çok uygun zamandasınız. Dileklerinizin, isteklerinizin gerçekleşme olasılığı oldukça yüksek. Bu hafta sahip olduğunuz şansla sosyal çevreniz de fazlasıyla genişliyor.

Ayrıca hafta ortasında ortak gelir getiren işleriniz ya da projeleriniz varsa yaratıcılığınızla tamamlayacak ve kazanç elde edeceksiniz. Eski iş arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz, bu da size yeni olasılıklar getirebilir. Destekleyici insanları hayatınıza çekeceksiniz. Planlarınızla ilgili konuşmaktan çekinmeyin. Kariyer gelişiminiz ön planda olacak.

Aşk hayatınızda yeniliklere açık olun. Devam eden bir ilişki sorununuz varsa bu hafta çözümlenecek. Sevdiğiniz kişi ile bolca zaman geçirmelisiniz. Yalnızsanız bunu değiştirmek için şansınız  oldukça yüksek olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta iletişim konularında oldukça güçlüsünüz. Hem iş hem kariyer alanında doğru iletişim becerileriniz ile olası sorunları alt edeceksiniz. Kariyer alanınızda üstünüz ya da iş arkadaşlarınızla tebrikler alacağınız açılımlar yapacaksınız. Eğer yeni bir iş arayışınız varsa bu hafta enerjiler olumlu görünüyor, harekete geçebilirsiniz. 

Herhangi bir konuda ciddi bir konuşma yapmanız gerekiyorsa bu hafta tam zamanı. Kendi yolunuza karar vermek için doğru tavrı alarak ilerleyebilirsiniz. Negatif düşüncelere kapılmadan pozitif düşüncelerinizi canlı tutmaya çalışmalısınız.

Hafta ortasında seyahatler gündeminizde olabilir. Size iyi gelecek bu seyahatler kişisel istekleriniz ya da bir eğitim ile ilgili olabilir.Aşk hayatınızda biraz taviz vermeniz gereken etkiler alabilirsiniz. Fevri davranmadan, tartışmalara girmeden ilişkinizi yaşamalısınız. Yalnızsanız, bu haftaki güçlü iletişim becerinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. 

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta ihtiyacınız ne ise size geliyor. İhtiyacınız olan şey güven, huzur, sevgi gibi duygular olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyeceğiniz, olumlu etkilerle dolu bir zamanda olacaksınız.

Kariyer alanınızda geleceğinizle ilgili yeni bir atılım yapabilirsiniz. Bu yeni bir sözleşme ya da ortaklık olabilir. Size yeni kazançlar elde ettirecek kariyer fırsatları heyecanınızı arttırabilir. Bu dönemde öğrendikleriniz geleceğiniz için çok değerli olabilir. Yeni şeyler öğrenmekten korkmamalısınız. Ayrıca  gizemli konulara ilginiz artıyor. Manevi konuları, ilginç deneyimleri merak edebilir bununla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili kısa seyahatler ya da farklı yerlerde buluşmalar söz konusu olabilir. Özellikle sevgilinizle ya da yalnızsanız yeni adayınızla baş başa zaman geçirmek için küçük organizasyonlar söz konusu olabilir. Bunun için adım atmaktan korkmayın. Bu hafta gereksiz tartışmalara girmekten ve ani kararlardan kaçınmalısınız. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta fırsatlar önünüze seriliyor. Kariyer alanınızda yeni bağlantılar, yeni görüşmeler söz konusu olabilir. Sınırlarınızı zorlayacak şekilde çalışacağınız enerjinizin yüksek olduğu bir hafta olsa da kendinize dinlenmek için zaman ayırmayı unutmamalısınız. Bu haftaki alacak verecek konularınız kolaylıkla çözüme ulaşacak.

Hafta ortasında özellikle gönüllülük kapsamında ki işlerde görev alabilirsiniz. İnsanların iyilik yapmasına ön ayak olmak size kendinizi çok iyi hissettirecek. Başarılı iş birlikleri içerisine gireceksiniz. 

Sıradan olduğunu düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa bu hafta duygularınızı içten şekilde ifade ederek ilişkinizi ilerleteceksiniz. Yalnızsanız, emin olamadığınız bir adayla ilgili düşünceleriniz netleşebilir ve yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Aşk ve romantizm gündeminizde olacak. Hafta sonu sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Sezgilerinizi netleştirmek için yalnız kalmaya zaman ayırabilir, meditasyon ya da terapi yapabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta iletişim beceriniz oldukça yüksek olacak. Hem kariyer hem aşk alanında bağlantılarınız çok güçlü olacak. Yeni ortamlara girme tekliflerini geri çevirmemelisiniz. Profesyonel ya da kişisel bağlantılar kurmak için çok iyi zamanlarda olacaksınız.

Kariyer alanınızda yeni gelir kapılarının peşine düşebilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız varsa bunlar için adımlar atabilirsiniz. Şu anda yaptığınız atılımlar size olumlu sonuçlar getirecektir.

Hafta sonu yakınlarınıza karşı kendinizi sevgi dolu hissedeceksiniz. Sevdiğiniz kişilere yeterince  zaman ayırdığınızdan emin olun. Ayrıca partnerinizle de oldukça romantik zamanlar sizi bekliyor. Ancak bastırılmış öfkenize dikkat etmelisiniz. Bunu çözümlemek için adım atmalısınız, yoksa ilişkileriniz bundan etkilenebilir. Yalnızsanız bu dönemde doğru kişi ile tanışma şansınız çok yüksek. Sizinle olmak isteyen kişilere şans vermelisiniz. Ya da tesadüfen olan karşılaşmalara anlam yüklemelisiniz, bu tesadüf olmayabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işleriniz oldukça yolunda gidiyor. Kişisel hedeflerinize ulaşmak için çalışmanız gerekli, bu hafta o enerjiye fazlasıyla sahip olacaksınız. 

Kariyer alanınızda yeni fikirler, yeni bağlantılar içine girebilirsiniz. Büyük bir ekiple çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendinize güvenmelisiniz, başarmak istediğiniz konularda ilerleme kaydedeceksiniz. Kariyer alanınızda oldukça şanslı olduğunuz bu haftada dilekleriniz kabul görecek. Bu hafta size yeni zam, yeni iş, yeni görüşme ya da yeni ortaklıklar getirebilir. İsteklerinizi dile getirmekten korkmamalısınız.

Aşk hayatınızda yalnızsanız sürpriz bir şekilde uzun zamandır uzaktan da olsa gördüğünüz bir kişi dikkatinizi çekecek. Gün içerisinde etrafta gördüğünüz insanların farkına varmalısınız. Devam eden bir ilişkiniz varsa oldukça tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek olduğu için partnerinizle oldukça romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları,bu hafta aşkı kendinize çekeceksiniz. Aşkı arıyorsanız son derece iyi bir eşleşme ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İlk buluşmayı gerçekleştirmek için son derece heyecan duyacaksınız. Duygusal hayatınızda evet demekten korkmayın. Eğer var olan bir ilişkiniz varsa neredeyse ilk buluşmanız kadar heyecanlı zaman geçirmeye hazır olun.

Hafta ortasında çocuklar ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Çocukların olduğu bir ortama girebilir ya da bir yakınınızın hamilelik haberini alabilirsiniz. Kariyer alanınızda bu hafta biraz boğucu hissedebilirsiniz. Zorlu görevlerle ya da üstlerinizin baskısıyla karşılaşsanız da işinize odaklanarak istediğiniz sonuçları alacaksınız. 

Hafta sonu biraz kabuğunuza çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendi rutinlerinizle, kişisel işlerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta güzel olayları kendinize çekiyorsunuz. Almak ya da satmak istediğiniz bir varlığınız varsa çözüme ulaşabilir. Yeni bilgiler edinmeye ve yeni deneyimlere açık olduğunuz bir haftadasınız. Ailenizle ya da yakınlarınızla verimli bir hafta geçirecek, yeni olaylara şahit olacaksınız. Kısa yolculuklar da söz konusu olabilir. Aile konularınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. 

Kariyer alanınızda iş arkadaşlarınızla uyum içerisinde çalışacaksınız. Ya da iş birliği yoluna gidip yeni adımlar atacaksınız. Unutmayın tek başınıza çalışmaktansa ekip çalışması sizi daha kolay hedefe taşıyacak. Finansal konularınızda olumlu düşünceler taşımaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda da yeniliklere açıksınız. Flört yeteneğinizin oldukça yüksek olduğu bu haftada yeni ilişkilere açık olmalısınız ve etrafınızdaki kişilere göz atmalısınız. Var olan bir ilişkiniz varsa daha önce yaşamadığınız romantik yeniliklere açık olun.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta söyledikleriniz, istekleriniz, içinizden geçirdiğiniz diledikleriniz gerçekleşiyor. Duygularınızın, sezgilerinizin çok güçlü olduğu bu zamanlarda iç görüleriniz sizi yeni ve olumlu yollara sokabilir. Şükrettiğiniz şeyler para akışınızı da hızlandırabilir. Olumsuz düşüncelerden uzak durmanızda fayda var.

Bu hafta araç ve ulaşım ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Yeni bir araç almak istiyorsanız ya da uzun süredir bir hayaliniz varsa sonunda tüm kapılar açılıyor olacak. Bloke olmuş çözümlenmeyen konularınız varsa çözüme yaklaşıyorsunuz.

Kariyer hayatınızda iletişiminiz çok güçlü, ulaşmak istediğiniz, konuşmak istediğiniz kişiler varsa bu hafta olumlu bir zamanda olacaksınız. İnsanları fazlasıyla etkileyebileceğiniz için istediklerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik karşılaşmalara hazırlıklı olun. Yalnız ya da bir ilişki içindeyseniz de her an ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye hazır olmalısınız. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta refaha ulaşıyorsun. Fazladan gelen bir para, gerçekten ihtiyacınız olan bir eşya, bir hediye alabilirsiniz. Para konusunda şanslı olduğunuz bu haftada finansal anlamda  sonunda rahata ereceksiniz. Önünüze çıkan küçük  fırsatlara karşı dikkatli olun, yeni para kazanma şansı elde edebilirsiniz.  Finansal açıdan tüm evren sizi adeta destekliyor olacak.

Ancak mevcuttaki iş rutinlerinizde fevri hareketlerde kaçınmalısınız. Özellikle ekip çalışmalarında daha uyumlu davranmaya dikkat etmelisiniz. Kendinizi cesur hissettiğiniz bu haftada başkalarının da yardımını alarak olumlu şekilde ilerleyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız bu durum fazla uzun sürmeyecek, kapılarınızı yeni adaylara açtığınızdan emin olun. Mevcutta bir ilişkiniz varsa yaşadığınız ufak sorunları doğru iletişim kurarak çözebileceğinizi unutmayın.


27 Şubat – 5 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!