Haftalık Burç Yorumları- 28 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-28-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-28-ekim-haftasi

28 Ekim-3 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

28 Ekim- 3 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Mars ve Neptün arasındaki olumlu açı, ideallerimiz doğrultusunda detaylara önem vererek harekete geçmemizi sağlayacak. Hayallerimizi gerçekleştirmek için cesur adımlar atarak olumlu sonuçlar elde edebiliriz. Ancak ilişkiler konusunda kendimizi eksik, değersiz veya kısıtlanmış hissedebiliriz.

Haftanın geri kalanında gökyüzünde karşıt açıların yoğun olduğu bir etki içinde olacağız. Çarşamba günü Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık, iletişimde beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmeler yaşamamıza neden olabilir. Çevremizle iletişim sorunları yaşayabilir ve duyacağımız haberler bizi şaşırtabilir. Teknolojik aletler almak ya da imza gerektiren işler için bu dönemi tercih etmemek daha iyi olacaktır.

Özellikle 3 Kasım’da Mars ve Pluto arasında gerçekleşecek karşıt açı, çevremizle güç mücadelesine girebileceğimizi gösteriyor. Çatışma enerjisinin yüksek olacağı bu süreçte, kalabalık ortamlardan uzak durmak ve kimseyle gerilime girmemeye özen göstermeliyiz. Mars-Pluto karşıtlığı, terör olayları, doğal afetler, askeri hareketlilik, saldırı ve devletle ilgili konuları ön plana çıkarabilir, bu yüzden dikkatli olmamız gerekiyor.

Yine 3 Kasım’da aktif olacak Venüs-Jüpiter karşıtlığı ise özellikle finansal konularda beklenmedik etkiler yaşatabilir. Bu süreçte harcamalarımıza dikkat etmeli ve aşırılıktan kaçınmalıyız. İlişkilerimizde de abartılı davranışlar sergilemeye meyilli olabiliriz.

Cumartesi günü Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, inançlarımızla ilgili konularda fanatik davranma eğilimi gösterebiliriz. Uzak mesafe seyahatlerimiz, yurt dışı işlerimiz, eğitim ve hukuki konularda iletişim yoğunluğumuz bu dönemde artabilir.

Haftanın en önemli konusu, Akrep burcunda yaşanacak olan yeni ay olacak. Yeni ay enerjisiyle hayatımızda geçmişe dair derin yara ve krizlerimizle ilgili önemli bir dönüşüm yaşayabiliriz. Hayatımızda toksik olan her şeyi arındırarak şifalanma fırsatı bulabiliriz. Yeni ay anında yükselen sert karşıt açılar, beklenmedik zorlayıcı durumları gündemimize taşıyabilir. Ancak Satürn’den alacağı destekleyici açı ile küllerimizden yeniden doğacak enerjiyi ve fırsatları da beraberinde getirecektir. Yeni ay esnasında gezegenlerin çoğunlukla su elementinde olması, karmik durumları tetikleyebilir. İlahi adalet beklediğimiz konularda önemli gelişmeler yaşayabiliriz.

28 Ekim- 3 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. E- posta ve mesajlaşmalarla dolu günler geçirebilirsiniz ve acele ederken önemli bir detayı atlayabilirsiniz. Planlarınızı iki kez kontrol etmek, rotanızı haritalandırmak ve programınızı gözden geçirmek, uzun vadede size büyük bir zaman kazandıracaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilişkilerdeki sorumluluklar, maddi riskler almak ile güvenli bölgede durmak arasında kalmanıza neden olabilir. Yaşanacak yeni ayla birlikte maddi dönüşüm ve iyileşme fırsatları beraberinde gelecek. Kendinizi finansal açıdan daha güvende hissetmek için yeni planlar oluşturabilir ve eski alışkanlıklarınızı bırakabilirsiniz.

Haftanın başında, özellikle ilişkilerde eski sorunlar tekrar gündeme gelebilir. Bu durum, aile hayatınız içerisinde risk almak ile güvenli bölgede kalmak arasında bir çatışma yaratabilir. Yaşanacak bazı sürtüşmeler hayatınızda derin bir dönüşüm başlatma fırsatı sunacak. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla bu konuları paylaşmak, hayatınıza yeni bir bakış açısı katabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta ilişkilerinizde daha dengeli bir yaklaşım arayışı içinde olacaksınız. Hem kendinizi hem de partnerinizi memnun edecek bir denge bulmak için açık ve içten konuşmalar yapmanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız normalden daha fazla duygusal iniş çıkışlar yaşamanız yeni tanışacağınız kişilerin aklını biraz karıştırabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta popülariteniz hızla yükseliyor. Özellikle kariyer hayatınızda sizin için yaratıcılık ve özgünlük ön planda olacak. Yapacağınız çalışmalarla daha çok ön plana çıkacak, beklediğiniz fırsatları karşınızda bulabileceksiniz. Bu dönem, hedeflerinizi belirlemek ve vizyonunuzu hayata geçirmek için mükemmel bir zaman olacak.

Finansal konularla ilgili hafta başında büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Paraya ve kazançlarınıza bakış açınız değişebilir; bu da geçmişte karşılaştığınız engelleri aşmanıza yardımcı olabilir. Önemli finansal bilgiler elde edebilir ve bu bilgileri maddi kazançlarınızı artırmak için kullanabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilir, uzun vadeli maddi hedeflerinizi daha sağlam bir zemine oturtabilirsiniz.

Hafta boyunca alacağınız etkiler kendinize yönelik eleştirilerde bulunmanıza neden olabilir. Özellikle ilişkiler ve sorumluluklar söz konusu olduğunda, kendinizi aşırı eleştiriyor olabilirsiniz. Bu dönemde, kendinize karşı daha nazik ve hoşgörülü olmanız önemli olacak. Enerjinizi dengelemek ve kendinize zaman ayırmak da bu süreçte sizin için büyük önem taşıyacak.

Aşk hayatınızda bu hafta romantik ilişkilerinizde oldukça olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle hafta başında partnerinizle tatlı ve keyifli anlar paylaşmanız mümkün olabilir. Eğer yalnızsanız bu hafta biraz daha fazla seçici olacaksınız. Bu tavrınız sizinle ilgilenen kişileri biraz zorlayabilir. Daha uyumlu bir tavırda olmanız aşkta şansınızı arttırabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sözleriniz büyük bir etkiye sahip olacak. Alacağınız etkiler özgüveninizin ve karizmanızın ön planda olduğu bir enerjiyi ortaya çıkarıyor. Başkaları sizin ışığınızı fark ediyor ve sizinle iletişim kurmak istiyor, ancak o kadar meşgul ve dikkatiniz dağınık olacak ki bunu fark etmeyebilirsiniz. Karşınıza önemli iş fırsatları çıkacak olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta iş ve özel yaşamınız arasında bir denge kurma ihtiyacı gündeme getirebilir. Özellikle finansal hedeflerinize ulaşma yolunda dengeyi bulmak sizin için önemli olacak. Hayallerinizdeki işi yapmanız için gerekli paraya ulaşmanın yollarını bu hafta bulabilirsiniz ve bu sayede gelirlerinizi fazlasıyla arttırabilirsiniz.

Haftanın başında, sevdiklerinizle bağlantı kurma ve yakın ilişkilerdeki dengeyi sağlamaya yönelik güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu dönem, ilişkilerdeki dengesizlikleri fark edip çözüm üretmek için ideal olacak. Hafta sonuna doğru, birlikte çalıştığınız kişilerle daha fazla uyum içinde hareket edebilir, iş birliklerinden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta çevrenizdeki insanların kararlarınıza fazla karışmasına dikkat etmelisiniz. Planlarınızı erken açıklamak ya da başkalarının ilişkinize müdahale etmesine izin vermek, partnerinizle planlarınızı olumsuz etkileyebilir. Eğer yalnızsanız özellikle sosyal ortamlarda tanışacağınız insanlarla güçlü bağlar kurabilir ve beklediğiniz ilgiliyi görebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta önemli değişiklikler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda veya kişisel ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Yeniliklere açık olmalı ve değişime direnmemelisiniz. Yaşayacağınız şeyler ilk başta sizi zorlayacak gibi görünse de ilerleyen günlerde hayatınızda birçok olumlu değişim yaşanabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta yeni başlangıçlar yapmanız için uygun bir dönem olabilir. Ayrıca, çocuklarınızla vakit geçirmek veya yaratıcı hobilerinize yönelmek, finansal gerginliklerinizi hafifletebilir. Günlük yaşamınızı ve refahınızı iyileştirmenin yollarını düşünmeniz ve yeni planlar oluşturmanız istediğiniz şeyleri hızlıca size çekebilir.

Hafta başında, becerilerinizi geliştirmek ve uzun vadeli hedeflerinizi daha iyi kavramak için bilgi edinmeye odaklanmanız faydalı olabilir. Bu hem kariyerinize katkı sağlayacak hem de aile içindeki sorumluluklarınızı daha verimli bir şekilde yönetmenize yardımcı olacaktır. Hafta ortasında ise, sevdiklerinizle ortak hedefler üzerinde çalışmak için enerjik hissedeceksiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta daha sakin ve rahatlatıcı bir enerji hakim olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirdiğiniz, bağlarınızın güçlendiği bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanışacağınız bir kişi ile iletişimde bazı zorluklar yaşanabilir. Daha anlayışlı ve sakin kalmanız yeni partner adayınızla şansınızı arttırabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta çevrenizden ihtiyacınız olan desteği görebileceksiniz. Özellikle bir proje üzerinde çalışıyorsanız, bu arkadaşlarınız size tüm riskleri alıp cesur adımlar atmanız gerektiğini söyleyebilir. Bu hafta ihtiyatlı olmayı bir kenara bırakıp risk almak konusunda onlarla aynı fikirde olabilirsiniz ve başarı kazanabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili yine arkadaşlarınızın önerileriyle finansal olarak cesur adımlar atma isteği doğabilir. Ancak, özellikle büyük yatırımlar yapmadan önce dikkatli düşünmekte yarar olabilir. Kendi geleceğinizi tasarlarken, harcamalarınızı nasıl yönetmeniz gerektiğini daha iyi fark edeceksiniz. Hafta sonuna doğru, finansal olarak temkinli olmanız gereken bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Haftanın başında, özellikle ev hayatınızda bazı aksaklıklar ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Alacağınız etkilerle ev ve aile yaşamınızda beklediğiniz gelişmelerin yavaşlaması söz konusu olabilir. Ancak, bu yavaşlama aslında sizin için bir iç gözlem fırsatı sunacak. Yeni düzenlemeler yaparak evinizde daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kalbinizin size vermek istediği bir mesaj olabilir ve bu hafta bunu daha net bir şekilde hissedeceksiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir devam eden arkadaşlıklar aşka dönüşebilir veya yeni tanışmalar romantik bir şekilde ilerleyebilir. Hem fiziksel hem de duygusal olarak kendinizi iyi hissetmek ve karşı tarafa çekici görünmek için harika bir zaman olacak.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta yeni bir kariyer alanı hakkında bilgi edinebilir veya uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir iş fikrini keşfetmeye başlayabilirsiniz. İlgi alanlarınız sizi yeni bir kariyere yönlendirebilir, bu yüzden gözlerinizi ve zihninizi açık tutmalısınız. Gelecekte olmak istediğiniz noktayı belirleyip oraya nasıl ulaştığınızı görme zamanınız geliyor.

Finansal konularla ilgili bu hafta büyük adımlar atmak için güçlü bir vizyona sahip olacaksınız. Alacağınız olumlu etkilerle finansal planlarınızı uzun vadeli bir haritaya dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, bu dönem işinizde ya da kişisel projelerinizde önemli yatırımlar yapma potansiyeline sahip olabilirsiniz. Yeni kararlar verirken eleştirilerden kaçınarak dengeli hareket etmek sizin için önemli olacak.

Haftanın başındaki günlerde ilişkilerde sabrınızı test ediliyor gibi hissedebilirsiniz. Eleştirilerinizi geri planda tutarak sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi daha sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Ayrıca stres yönetimi konusunda dikkatli olmanız gereken bir dönemde olacağınız için kendinize zaman ayırmayı, zihninizi boşaltacak şeyler yapmayı göz ardı etmemelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa duygularınızı paylaşmak ve isteklerinizi dile getirmek için cesur olmanız gereken zamanlarda olacaksınız. Özellikle hafta ortasındaki günlerde aşk hayatınızda önemli bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu noktada, duygusal olarak zorlanmak yerine, partnerinizle bunun üzerine konuşmak size yeni bir bakış açısı kazandırabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta işinizle çok meşgul olmanız yüzünden eğlenceli şeyler için zaman bulamayabilirsiniz. Hafta genelinde işle ilgili fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken enerjiyi bulabileceksiniz. Aklınızdaki hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir plan oluşturabilirsiniz ve sahip olduğunuz araçlar sayesinde bunu gerçekleştirmeye hazır olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta karamsarlığa kapılabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren finansal açıdan yeni bir döngü içerisine gireceksiniz. Önümüzdeki iki hafta boyunca gelir kaynaklarınızı artırmak için fırsatlara odaklanmanız önemli olacak. Sahip olduğunuz şeylere karşı minnet duymanız, daha fazla bolluğu çekmenizi sağlayabilir.

Hafta başında özellikle sevdiklerinizle birebir vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu süreçte ilişkilerinizdeki bazı sorunları daha net görebilirsiniz. Bu farkındalığı, daha iyi bir anlayış ve iyileşme sağlamak için kullanabilirsiniz. Hafta ortasında ise, sağlığınıza ve genel refahınıza dair bazı planları gözden geçirmek sizin için daha faydalı olabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız hafta ortasındaki günler flört, partiler, randevular ve genel anlamda eğlenceli aktiviteler için harika bir zaman dilimi olacak. Bu hafta hayallerinizdeki gibi birisi ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirdiğiniz, ilişkinizi güçlendirdiğiniz günler geçireceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta evrenin sizi şaşırtıcı şekillerde desteklediğini fark etmek, önünüzde pek çok fırsat olduğunu görmenizi sağlayacak. Geleceğiniz için adım adım nasıl ilerleyeceğinizi zihninizde bu hafta net bir şekilde oluşturabileceksiniz. Hedeflerinizin gerçekleşmesi için gereken tüm planlar önünüzde şekillenecek.

Finansal konularla ilgili bu hafta beklentilerinizi kontrol altında tutmak, dengede kalmanıza yardımcı olacaktır. Büyük satın almalar ya da gelmesi beklenen paralar bu hafta sizi hayal kırıklığına uğratabilir. O yüzden hafta başındaki günlerde finansal konuları ertelemeniz yararlı olacaktır. Hafta sonu itibariyle finansal açıdan karlı bir fikir veya konuşma gündeminize gelebilir.

Haftanın başında, bir ilişkiniz ya da yakın bir arkadaşınızla beklenmedik bir dram yaşamanız söz konusu olabilir. Ancak, bu süreçte duygularınızı ifade etmek daha kolay olacak ve var olan sorunları çözmek için net bir konuşma yapabileceksiniz. Hafta sonuna doğru ise planlarınızı bir kenara bırakmak ve spontane anların tadını çıkarmak size çok daha iyi gelecek.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonu için romantik planlar yapmaya başlamak için çok uygun bir haftada olacaksınız. İlişkinizde her zamankinden daha yakın hissedebilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız duygusal açıdan güçlü bağ kurabileceğiniz yeni birisiyle gireceğiniz sosyal ortamlarda kısa süre içerisinde tanışabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta alacağınız etkiler ilişkiler ve kişisel bağlantılar konusunda beklenmedik durumlarla karşılaşmanıza neden olabilir. Planlarınızı evde dinlenme ya da yalnız kalma üzerine kurmuş olsanız bile, biri sizi dışarıya davet edebilir. Ayrıca kariyerinizle ilgili konularda lider olarak öne çıkacağınız zamanlar yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta planlarınızı yeniden gözden geçirmeniz için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Hafta sonu itibariyle finansal konularda sezgileriniz güçlenecek ve daha doğru kararlar verebileceksiniz. İçgüdülerinizi dinleyerek maddi durumunuzu iyileştirmek adına ve yeni gelirler kazanmak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz.

Haftanın başında, iş arkadaşlarınız veya dostlarınızla birlikte bir projede çalışmak hem özgüveninizi artıracak hem de zihinsel olarak sizi teşvik edecek. Özellikle bir ilişki ya da iş, uzun vadeli hedeflerinize hizmet etmiyorsa, olumlu değişiklikler yapmanın yollarını düşünmeniz gerekebilir. Haftanın ilerleyen günlerinde olası iş birliği fırsatlarına daha cesur yaklaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta duygusal olarak insanlardan uzaklaşma eğiliminde olabilirsiniz; ancak eğer yalnızsanız bir kişi kalbinize girmeyi başarabilir. Hafta ortasından itibaren daha sevgi dolu bir enerji sizinle olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa içten duygularınızı paylaşmanız ve kendinizi daha net anlatmanız partnerinizin olumlu tepkiler vermesini sağlayabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta işe yarar planlar yapacaksınız. İşlerinizi yoluna koymak ve rutinlerinizi hızlıca yapabilmek için fazlasıyla enerjiye sahip olacaksınız. Özellikle iş sistemlerinizi iyileştirmek veya çözüm gerektiren problemler üzerinde çalışmak için mükemmel fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

Finansal konularla ilgili hafta başında bilinçaltınızda para ile ilgili bazı sınırlayıcı düşünceler tetiklenebilir. Bu enerji, hedeflerinize ulaşmak için kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir, ancak bu geçici bir durum olacak. Hafta sonu itibariyle olumlu düşünceleriniz ve motivasyonunuz artacak, bu da maddi durumunuzu daha iyi hale getirecek.

Haftanın başında sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte seyahat planları hakkında konuşmak size ilham verecek. Bu konuşmalar, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yolunda ilk adımları atmanıza yardımcı olabilir. Haftanın ortasında ise, bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir; bu tür durumlarda esprili bir yaklaşım, sorunları aşmanıza yardımcı olacaktır.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız özellikle hafta başındaki günlerde geçmişteki bir kişi ile iletişim kurmak için istek duyabilirsiniz ve bu zaman bunun için uygun olacak. Sorunlarınız aşılmış olabilir ve bir ilişki tekrar başlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı anlayışlı olmanız ve sakin tavrınız ilişkinizin geleceği için önem taşıyacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili eğlenceli ve spontane gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ya da ortaklarınızla beklenmedik toplantılar yapabilir ya da kendinizi bir anda büyük bir fırsatın içinde bulabilirsiniz. Eğer yaratıcı bir projede çalışıyorsanız, bu dönemde yeni fikirler üretmek çok daha kolay olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta hedefleriniz için daha düzenli bir yaklaşım sergileme fırsatınız olacak. Para kazanma ve yatırım planlarınızı yeniden gözden geçirmek, gelecekteki kazançlarınızı daha sağlam temellere oturtmanızı sağlayacak. Hafta boyunca, finansal planlarınızı organize etmek ve daha hedef odaklı stratejiler oluşturmak sizi oldukça güçlendirecek.

Haftanın başında, toplumsal çevrenizde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle para veya değerlerle ilgili konular, bir arkadaşınızla aranızda sorun yaratabilir. Hafta ortasından itibarense özellikle güçlü sezgilerinizle hayatınızın her alanında ön plana çıkabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin desteğinize ihtiyacı olan durumlarda da tamamıyla yanlarında olup sorunlarını çözebileceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle planlarınız uyumlu olmayabilir. Bu tür durumlarda, açık ve dürüst bir iletişim kurabilmek yapabileceğiniz en iyi şey olacaktır. Eğer yalnızsanız kendinizi ifade etme arzunuz ve fikirlerinizi karşınızdaki kişiye kolayca aktarabilme becerinizle yeni kişilerin ilgisini kolayca çekebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ancak daha planlı ve düzenli olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Sezgilerinizi kullanarak günlük rutininizde neyi nasıl yaptığınızın gelecekte size neler getireceğinin farkına varacaksınız. Bu hafta doğru adımlar attığınızın farkına varacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta bazı stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlarınız size çok uzak ya da hayal gibi gelebilir. Bu ruh hali içerisinde olmanız daha çok olumsuzluğu ve stresi size getirebilir, o yüzden olumlu düşünceler içerisinde kalmalı ve gelecektense öncelikle bugüne odaklanmalısınız.

Hafta genelinde aile buluşması düzenlemek veya sevdiklerinizle keyifli bir etkinlik planlamak için ideal zamanlar olacak. Duygularınızı ifade etmek ve ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için fırsat bulabilirsiniz. Ayrıca sağlık ve günlük alışkanlıklarınız da gündeminizde olacak. Daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek için bir şeyler yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız ilginizi çeken kişi ile yeni bir şeylere adım atabilmek için sabırsızlanmak yerine olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta biraz daha yalnız zaman geçirme isteği içerisinde olabilirsiniz. Partnerinizle hafta sonu özlem gidermek için kısa seyahatler planlayabilirsiniz.


28 Ekim- 3 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!