Haftalık Burç Yorumları- 28 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-28-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-28-kasim-haftasi

28 Kasım-4 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

28 Kasım- 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta itibari ile hepimizi yoran kasım ayına veda ediyor olacağız. Yay burcunda yaşanan yeni ayın iyimserliği hafta başında üzerimizde olacak. Önümüze çıkan yeni fırsatları ve şansları değerlendirmek adına harekete geçiyor olacağız. Jüpiter’in düz seyrine geçişi ile hayatımızda şanslı etkiler ve fırsatlar yakalayabiliriz.

Mars Satürn üçgeni 28 Kasım’da geçmişte başlattığımız ancak yoğunlaşamadığımız emek veremediğimiz konulara yoğunlaşma enerjisi verebilir. Üstesinden gelmekte zorlanacağımızı düşündüğümüz konulara cesaretle adım atabiliriz. Yeni teklifler uzun vadeli kararlar ve başlangıçlar adına desteklenebiliriz.

Hafta  ortasında Mars Merkür arasındaki sert açı uzun süredir karar veremediğimiz konularda bizleri karar almaya zorlayabilir. Ani verilecek kararlar gündemimiz olabilir.  Ayrıca iletişimde çatışma ortamları söz konusu olabilir her türlü diyoloğumuza dikkat etmeliyiz. Sert söylemlerden uzak durmalıyız.

Merkür Satürn arasındaki olumlu açı sağlam anlaşma ve konuşma ve kararlarla ilgili şanslı etkiler yaşamamıza neden olabilir. Her konuda daha gerçekçi kararlar alabiliriz.

Hafta sonuna doğru yaşanacak olan Mars ve Venüs arasındaki karşıtlık parasal konularda ve ilişkilerde gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. Harcamalarımızda dürtüsel davranmamaya özen gösterirken ilişkilerimizde ise egosal savaşlardan uzak durmaya önem vermeliyiz.

21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta oldukça sürpriz haberler alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bir yükseliş bekliyorsanız elde edebilirsiniz. Tüm hafta boyunca dostlarınızın varlığını yanınızda hissedebilirsiniz. Ayrıca yeni çevrelere girip yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hafta boyunca seyahatleriniz sıklaşabilir ancak trafikte oldukça dikkatli olmalısınız. Gelecek hedeflerinizi yeniden gözden geçirerek önemli kararlar alabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru evrak işleriniz varsa bir takım aksaklıklar yaşanabilir. Çevrenizdeki kişilerle olan iletişim dilinize oldukça dikkat etmelisiniz. Kırıcı konuşmalar yapmamaya özen göstermelisiniz. Yine hafta sonu uyku sorunu yaşamanız söz konusu olabilir kendinizi daha yorgun ve halsiz hissedebilirsiniz. Pazar günü inançlarınızı ve değer yargılarınızı sorgulayabilirsiniz. Kendi manevi enerjinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Büyük hayallerin peşinden giderken elinizdeki fırsatları kaçırmamaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta parasal konularda sizin için oldukça aktif bir hafta olacak. Geçmişte yapmış olduğunuz harcamalarla ilgili pişmanlıklar duyabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda uzun vadeli sağlam adımlar atabilirsiniz. Gelirlerinizle ödemeleriniz arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda kimseye güvenmemelisiniz bazı kişilerden maddi destek bekliyorsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru yakın arkadaşlarınızla alakalı problemler yaşamanız söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde bazı beklemediğiniz gelişmeler canınızı sıkabilir.  Çok büyük borçlara girmemeye özen göstermelisiniz ya da başkaları adına maddi yükler altına girmemelisiniz bu dönemde kimseye kefil olmamalısınız. Paranızı gelirlerinizi kazançlarınızı korumaya özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta daha aktif olacağınız uzun vadeli planlarınızın devrede olacağı bir haftada olacaksınız. İş hayatınızla ilgili seyahatleriniz hız kazanırken yeni görüşmeler yapacağınız iş ortamları da olabilir. İkili ilişkilerde ise bazı çatışma ortamları yaşanabilir. Artık hayatınızdan çıkarmaya karar verdiğiniz kişiler sizinle diyaloglarını arttırmaya çalışabilir. 

Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızda kimlerden destek gördüğünüzü sorgulayabilirsiniz. İleriye yönelik kararlarınızda kim sizin yanınızda kim önünüzde engel daha net  anlayacaksınız. Ayrıca bu dönemde evliliğinizle yada ilişkilerinizle ilgili konularda da önemli sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Gerçekte istediğiniz ilişki nasıl ilişkinizde beklentileriniz karşılanıyor mu bu konu sizin için önemli olabilir.  Haftanın ikinci yarısı hayatınızla ilgili kritik kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Acele aldığınız kararlardan uzun dönemde pişmanlık duyabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta korkularınızın ön planda olacağı belki de korkularınızla yüzleşeceğiniz bir haftada olabilirsiniz. Geçmişten bugüne yüzleşmekte zorlandığınız konular yeniden size kendini hatırlatabilir. Bu hafta kendi kendinizi bloke ettiğiniz kendinizi sınırlandırdığınız konularla yüzleşebilirsiniz.  

Tüm hafta boyunca bilinçaltınıza dair çok önemli farkındalıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Gördüğünüz tüm rüyalar sizi oldukça etkileyebilir. Aynı zamanda hayatınızda ki uzun vadeli ortaklıklarda ve mevcut ortaklıklarda kimin ne derece emek verildiğini sorgulayabilirsiniz. İş başvurusunda bulunmak isteyen çalışma ortamını değiştirmek isteyen yengeç burçları yeni başvurularda bulunabilir. İş hayatınızda yaşadığınız tıkanıklıkların görmezden gelmeye çalıştığınız üstünü örttüğünüz meselelerden kaynaklandığını fark edebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, gelecek hayalleriniz evliliğinizle ilgili konular ya da ilişkinizin gidişatı ile ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir ilişkinizde mücadele ettiğiniz konular varsa bu konularda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında parasal konularla ilgili yanılsamalar yaşamanız söz konusu olabilir. 

Hafta sonuna doğru borçlarınızı ve ödemelerinizi yeniden yapılandırmak adına riskli kararlar alabilirsiniz. Borçlarınızı kapatmak isterken daha fazla borcun içine girebilirsiniz. Parasal konularda kısa yoldan sorunlarınızı çözmek isterken daha zor şartlar altında kalabilirsiniz. Kendi değerlerinize ve kaynaklarınıza hafta boyunca sahip çıkmalı ve riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki süreçlerde maddi konularda beklediğiniz destekleri alacağınız koşullarınız oluşacaktır.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı ve sağlam adımlar atmak isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Ancak iş hayatınızla ilgili aldığınız kararlarda ailenizle işiniz arasında kalabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili konularda ailenizden beklediğiniz desteği görmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle aile büyükleri ile çatışmalı ilişkiler içine girebilirsiniz. Ev içindeki konular gereğinden fazla büyüyebilir. 

Haftanın ikinci yarısı evliliğiniz ve ilişkilerinizle ilgili konularda bazı hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Partnerinizin davranışları her zamankinden daha fazla gözünüze batabilir. Birlikte olduğunuz kişi ile ne kadar uyumlusunuz yada ilişki yaşadığınız kişi size ne kadar ayak uyduruyor beklentilerinizi karşılıyor sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Ancak ilişkilerinize dair acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yeni yerler keşfetmek yeni bakış açıları edinmek kaynaklarınızı arttırmak adına girişimlerde bulunabilirsiniz.  Duygusal hayatınızda geçmişten gelen sorunlarınız varsa bunların çözümlerini bulmak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Hafta ortasında uzun süredir almak istediğiniz eğitimlere başlama kararı alabilirsiniz.  Hayatınızda sizin önünüzde engel olan her konuyu değiştirme kararı alabilir rutinlerinizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. 

Haftanın ikinci yarısında iş ortamınızdaki diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Bir takım yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Ayrıca beslenme düzeninize ve sağlığınızla ilgili konulara da özen göstermelisiniz.  Hafta sonuna doğru hayatınızdaki şartlara koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Bir konuya odaklanmak yoğunlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Şartlarınızı her ne konuda olursa olsun zorlamamaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta uzun süredir çözmeye çalıştığınız bir konuda ailenizden önemli bir destek alabilirsiniz. Eşinizin iş hayatında yaşadığı olumlu gelişmeler maddi ve manevi olarak kendinizi daha güçlü hissetmenize neden olabilir. Hafta ortasında kendinizi her konuda daha güvende hissedebilirsiniz. Parasal konularda yeni olanaklar elde ederken bir taraftan geçmiş konular geçmiş borçlarda gündeminiz olabilir. 

Hafta ortasında ise ilişkilerinizde gizli saklı konulara dikkat etmelisiniz gizli saklı ilişkiler içine girmemeye özen göstermelisiniz. Parasal konularda ise riskli yatırımlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Tüm hafta boyunca kendinizi mutlu etmeye odaklanırken bazı gerçekleri görmezden gelmemeye özen göstermelisiniz. Yanlış yollara girmemeye sakin kalmaya önem vermelisiniz.  Hafta sonu ise sevdiklerinizle yapacağınız planlarda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evlilik hayatınıza dair ve ilişkilerinize dair önemli gündemleriniz olabilir. Eşinizle bazı problemler yaşadıysanız bunları çözüme kavuşturmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile dengesi ve iş dengesi arasında kendinizi oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Zihninizde sizi yavaşlatan her konuyu çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. 

Haftanın ikinci yarısında bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Ev ve emlak konularında kendi konfor alanınızda kendinizi emniyette ve güvende hissetmeyebilirsiniz. Bu alanlarda yaşadığınız sorunları acil bir şekilde çözmek isteyebilirsiniz. Ancak bu hafta sorunları çözüme kavuşturmak adına olumlu bir hafta olmayabilir. Bu hafta sizin için ev almak ev kiralamak ve imza atmak adına yanlış bir hafta olabilir. Yaşantınızdaki büyük sorunlarla ilgili konularda adım atmak riske girmek düşünmeden karar vermek sizi riske sokabilir. Tüm hafta boyunca her konuda akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Büyük büyük kararlar almak büyük sözler söylemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda birlikte çalıştığınız iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda uzun süredir çözüme kavuşturmak istediğiniz sorunları çözebilirsiniz. Tüm hafta boyunca geçmişte yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz her konuyu hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında dedikodulardan uzak durmalısınız. Sizin hakkınızda söylenen bazı dedikoduları duymak canınızı sıkabilir. Ayrıca sizi yoran zihninizi meşgul eden her konudan uzaklaşmaya özen göstermelisiniz. Gereksiz konulardan ve olaylardan uzak durarak dinlenmeye kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. 

Haftanın ikinci yarısında yakın çevrenizdeki bazı kişiler sizden destek bekleyebilir. Çevrenizdeki kişilere destek olurken kendi beklenti ve isteklerinizi geri plana atmamalısınız. Tüm hafta boyunca kimse için gereksiz fedakarlıklar yapmamaya özen göstermelisiniz. Birilerine yardım ederken kendinizi kurban rolüne sokmamalısınız. Duygusal hayatınızda ise şanslı etkiler alabilirsiniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz ya da çevrenizde olan bir kişiden aşk itirafı alabilirsiniz Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir. İlişkiniz var ise sevdiğiniz kişi ile daha uyumlu olacağınız bir zaman diliminde olabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta çok ciddi atılımlarda bulunabilirsiniz. Eski aşklarınızdan geri dönüşler olabilir ve siz geçmişteki ilişkilerinize şans vermek isteyebilirsiniz. Geçmişte yarım kalan ilişkileriniz daha sağlam bir şekilde yeniden başlayabilir. Ayrıca iş hayatınızda geçmişte yarım kalan projeler yeniden gündeminiz olabilir. Bu projelerde önemli görevler üstlenebilirsiniz. 

Haftanın ikinci yarısında hayallerinize ve umutlarınıza dair yeni başlangıçlar yaşamanız söz konusu olabilir.  Parasal konularda ise kariyer gelirleriniz parasal konularınızla ilgili belirsizlikler söz konusu olabilir. Bu dönemde bazı arkadaşlarınızla olan iletişimizde değer sorgulaması içine girebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzleriniz görmek sizde hayal kırıklığı yaşatabilir. Hafta sonuna doğru arkadaş çevrenizdeki bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Çevrenizde olup bitenleri daha net algılamaya başlayabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta bilinçaltı blokajlarınızla yüzleşmeye başlayabilirsiniz. Aileniz kökleriniz ve çocukluğunuzla ilgili problemleriniz varsa bunlarla yüzleşebilirsiniz. Hayatınızdaki her sorunu kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Ev almak geçmişteki kayıpları telafi etmek aile ile alakalı sorunları çözmek adına destekleneceksiniz. 

Hafta sonuna doğru gelecek hedeflerinizle ilgili olarak zihniniz karışabilir. Ben gelecekle ilgili ne istiyorum mevcut şartlarım nelerdir nasıl adımlar atmalıyım soruları zihninizi meşgul edebilir. Hayatınızdaki her türlü belirsizlik sizi her zamankinden fazla rahatsız edebilir. Tüm hafta boyunca gelecek hedeflerinizle ilgili konularda keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Biraz daha önünüzdeki süreçleri görerek kararlarınızı almaya özen göstermelisiniz. Hayatınızdaki her konuda biraz daha gözlemci olmak doğru adımlar atmanızı sağlayacaktır.  Sezgilerinizin de yardımı ile önünüze açılacak fırsatları doru değerlendirmeye özen göstermelisiniz.


28 Kasım- 4 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!