Haftalık Burç Yorumları- 28 Mart Haftası

28 Mart Haftası
28 Mart Haftası

28 Mart- 3 Nisan haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

28 Mart- 3 Nisan Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Venüs ve Satürn kavuşumu parasal alanda ve ilişkilerde daha somut adımlar atma ihtiyacı doğurabilir. Uzun vadeli planlar ve başlangıçlar yapabilirsiniz.

Hafta ortasında yaşanacak olan Güneş- Kiron kavuşumu farkındalıklarımızı arttırarak ve eksik taraflarımızı belirleyerek adım atmamıza neden olacaktır. Yeni Ay öncesinde ihtiyaç duyduğumuz her ne var ise adım atma ihtiyacı içinde olabiliriz.

Cuma günü Koç burcunda yaşanacak olan Merküryen Yeni Ayın etkisi ile iletişimi güçlü yeni başlangıçlar yapmamız söz konusu olabilir. Zihnimiz hızlı çalışabilir. Fikirlerimizi ve planlarımızı ortaya koymakta daha istekli olabiliriz. Her konuda risk almaya daha meyilli olabiliriz.

28 Mart- 3 Nisan Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta yeni başlangıçlar, yeni sorumluluklar ve yeni bir çevre gündeminizde olacak. Eskiye dair konuların, eski fikirlerin artık size hizmet etmeyeceği bir sürece giriyorsunuz. Geçmişi kapatıp sıyrılıp yeniye yönelme zamanı. Bir süredir ilişkilerinizde yaşanan hızlı gelişmeler yerini sakinliğe bırakacak. Geçtiğimiz ay boyunca ilişkilerinizde sergilediğiniz bağımsız, tutkulu, inatçı ve çocuksu tavırlarınızdan uzaklaşacaksınız. Her türlü ilişkide daha akılcı davranmak isteyecek, size faydası olan insanlarla bir arada olmaya gayret edeceksiniz.

Çarşamba gününden itibaren ilişkilerinizde yaşanacak her deneyim ve değişim daha kalıcı izler taşıyacak. Bu tarihten itibaren riskli yatırımlar, plan dışı harcamalar ve lükse dair ödemeler de gündeminizde olabilir. Perşembe ve Cuma günleri burcunuzda yaşanacak Yeni Ayın etkisi ile her türlü iş ve adımınızda daha destekleyici çalışacak bir etki içinde olacaksınız. Önemli işlerinizi bu iki güne bırakabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, haftaya sürpriz durumlar ve son dakika planlarıyla başlayabilirsiniz. İyi ve kötü sürprizlerin bir arada olabileceği bir hafta içindesiniz. Özellikle haftanın ilk üç günü boyunca gerilim daha yüksek olacak. İç huzursuzluğu beslememeye dikkat etmelisiniz, ruhunuza iyi gelecek çalışmalarla ilgilenmeli ve size iyi gelen insanlarla olmaya gayret etmelisiniz. Dış koşullara fazlaca odaklanmanız daha gergin olmanıza neden olabilir. Kısa süreli seyahatler ve kalabalıktan izole olma daha iyi gelecektir.

Çarşamba gününden itibaren her türlü ilişki artık daha fazla gündeminizde ve odağınızda olacak. İlişkilerinizde daha baskın bir tavır sergileyebilir, kendi isteklerinizi elde etme konusunda daha hırslı olabilirsiniz. Estetik konularıyla ilgilenebilir, estetiğe her alanda daha fazla önem verebilirsiniz. Koç burcunda yaşanacak Yeni Ayın etkisi ile iş hayatınızda yeni bir sürece doğru gidebilir, yeni bir işin başlangıcını yapabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, haftaya daha sosyal, heyecanlı ve yüksek bir enerjide başlayacaksınız. Haftanın ilk günü artık yeni fikirler ve yeni planlar hayata geçirilecek. Yeni bir gruba ve ortama dahil olabilirsiniz. Bu ise çoğunlukla iş kaynaklı olabilir. Çarşamba günü aşk ilişkilerinde güven duygusunu, arzu ve tutkuyu ön plana taşıyacak. Gizli ilişkilerden ve ilişkilerde gizli durumlardan kaçınmalısınız. Etik değerinizle hareket etmeniz gereken bir süreç başlayacak. Flört ve kısa süreli sevgililik ilişkilerinde kontrol dışı ilerleyişler olabilir. Süreci ve ilişkiyi yönetmek bu tarz ilişkilerde nispeten zor olacaktır. Evliliklerde ise çocuk sahibi olma isteğiyle medikal destekler alma, çocuklar için hastane ziyaretleri gündeme gelebilir.

Haftanın ikinci yarısından itibaren Yeni Ayın etkisi ile daha sık işaretçi rüyalar görebilirsiniz. Yeni Ay yeteneklerinizi sergileme, geniş kitlelere hitap etme, sosyal medyada yeteneklerinizle öne çıkma ve konuşulma potansiyellerinizi  artıyor olacak.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları,  bu hafta kariyer sürecinizde yenilikler için adımlar atabilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Süregelen işinizde yöneticilerinizle yeni planlamalar üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Yöneticileriniz ve üstlerinizde değişimler olabilir.

Perşembe günü itibari ile bir süredir duygu dünyanızda ve ilişkilerinizde yaşadığınız hızlı değişimler yerini sakinliğe ve güvene bırakacak. İş ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde ortak çıkarların sağlanması daha önemli olacak. Size destek sunan insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Yatırım, birikim ve taşınmaz mal alım satımlarıyla ilgili aktif bir gündem içerisine girebilirsiniz. Maddi konularda daha hırslı, çalışkan olabilirsiniz. Parayı kendinize çekeceğiniz, finansal konularda şansınız artacağı bir süreç başlıyor. Perşembe ve Cuma günleri Yeni Ayın etkisi ile kadersel deneyimler karşınıza gelebilir. İş hayatında yasal süreçler gündeme gelebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta finansal alanda yepyeni gündemler, yeni adımlar karşınıza geliyor. Yeni bir kazanç fırsatı yakalayabilir, alternatif iş ve projeler yoluyla ek kazançlar sağlayabilirsiniz. Paranızı yönetmekle ilgili harekete geçebilir, yeni yatırım planları yapabilirsiniz. Çarşamba günü itibari ile ilişkiler ve finans konularında sağlamlaşma, güçlenme ve başarı koşullarına yönelmek isteyeceksiniz. Şansınıza inanma ve güvenme zamanı.

Yalnız olan Aslanlar için yeni tanışmalar, ilişkilerde yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Auranızın daha güçlü olacağı, bulunduğunuz ortamlarda daha çok dikkat çekeceğiniz bir süreç başlıyor. Estetik konulara ve dış görüntünüze önem verebilir, sağlığınız için destekler ve hizmetler alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri Yeni Ayın etkisi ile önemli ticari anlaşmalar yapabilir sosyal medyada daha görünür olabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu haftaya yaşamınızın farklı alanlarında yeniliklerle başlayacaksınız. Yeni bir ortama dahil olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İç dünyanızda önemli bir yüzleşme yaşayabilir, bazı hatalarınızı fark edebilir, kendinizin daha iyi bir versiyonunu yaratmak için değişim ve dönüşümü başlatabilirsiniz. Cesaret ve kararlılık bu haftanın anahtarı. Korkularınızın üzerine gitmelisiniz. Özgürleşme, kısıtlılık halinden sıyrılma isteğiniz artabilir.

Yeni Ayın etkisi ile eşin ve partnerin finansal konularda yeni gündemleri oluşabilir. İlişkilerden, insanlardan yana maddi destek ve fayda görebilirsiniz. Çarşamba günü yasal ve adli süreçlerinizde, eğitim hayatınızda hızlı gündemler, hızlı ilerleyişler başlayabilir. Geleceğe yönelik hedeflerinizde netleşerek somut adımlar içinde olabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyer süreçlerinizle, geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili küçük veya büyük seçimler yapabilirsiniz. 

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta ilişkilerde gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Hayatınızdaki insanların bazı sırlarını öğrenebilir. Koç Yeni Ayı ile aydınlanma ve açığa çıkma enerjisi daha güçlü çalışacak. Bir süredir bazı ilişkilerle ilgili yaşadığınız kararsızlık ve ikilem, ani bir farkındalık ve zihinsel bir aydınlanma ile son bulacak.

Bazı Teraziler için bu hafta geçmişte kalan bir partnerin yeni bir teklifle karşısına gelmesi söz konusu olabilir. Hafta boyunca yeniliğe, değişime ve farklılığa açık olmalısınız. Hayatın sürprizlerine açık olmak, heyecan duyacağınız yeniliklerin karşınıza gelmesini sağlayacaktır. Çarşamba günü ilişkilerinizden ve partnerden yana finansal destek görebilirsiniz. Müşteri bazlı iş yapanlar için verimli ve kazançlı bir hafta olabilir. Yasal süreçlerle ilgili finansal konularda hızlı gündemler oluşabilir. Perşembe ve Cuma günleri kadersel deneyimler, karmik süreçler gündeme gelebilir. Önemli tanışmalar veya geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşanabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta sosyal çevrenize yeni insanlar dahil olabilir. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ekibinize birileri dahil olabilir, süregelen işinizde farklı bir ekibe veya departmana geçebilirsiniz. Bir süredir iş arayan Akrepler için oldukça destekleyici ve fırsat dolu bir hafta. Bu hafta yapacağınız iş görüşmelerinden istediğiniz sonuçlarla çıkabilirsiniz. Sınavlar ve mülakatlar başarılı geçebilir.

Yeni Ayın etkisi ile hafta boyunca aklınıza koyduğunuz işlerin peşinden hevesle, cesaretle gideceksiniz. Yükselen enerjinizi doğru yerlere yönelterek haftanın astrolojik görünümlerinden faydalanabilirsiniz. Diyet ve spor gibi planlamalar gündeminizde olabilir. Evcil hayvan sahiplenebilir, yaşamınızın bir alanında yeni bir sorumluluk alabilirsiniz. Çarşamba günü ilişkilerinizde köklü değişimler zamanı başlayacak. Karşınıza ısrarcı, kararlı ve iş hayatında başarılı insanlar çıkabilir. Arzular ve tutkular partnerlik ilişkilerinde daha yoğun çalışabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayallerinizin peşinden gitme isteğiniz artabilir. Hobilerinizi ve zevk aldığınız şeyleri mesleğe çevirme, bu alanlarla ilgili ileriye yönelik planlamalar yapma gündeminizde olabilir. Yaşamdaki amacınızı arayabilir, kendinize bir hedef koymak ve yönünüzü belirlemekle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla, çocuk sahibi olma gündemleriyle ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Yeni Ayın etkisi ile aşk ilişkileri için oldukça güzel bir hafta yaşanıyor. Duygular dile getiriliyor. İlanı aşk edebiliR, karşınızdaki kişiden ileriye yönelik bir teklif alabilirsiniz. Özellikle Pazartesi, Perşembe ve Cuma günleri bu konularda çok güçlü çalışacak. İlişkilerinizde yeni bir sayfa açılıyor. Çarşamba günü artık yaşam düzeninizde ufak değişimler, kısa ve keyifli seyahatler, iş ilişkilerinin öne çıkması söz konusu olacak. Bazı yalnız Yaylar için çalışma hayatından bir kişi ile flört ve ilişki durumu ortaya çıkabilir. Eğitim hayatında sınavlar ve resmi adımlar gündemde olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta beklediğiniz haberlere kavuşabilir, farklı alanlarda resmi başvurularda bulunabilir, mevcut başvurularınız ve yasal süreçlerinizde sonuçlanmalar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı başvurularınızda beklediğiniz yanıtları alabilirsiniz.

Gerçekleşen Koç Yeni Ayı sizlere yeni bir şeyin başlaması için eski bir şeyin bitmesi gerektiğini gösterecek. Eskiye vedanız, hayatınıza farklı alanlarda yeni kapılar açacak. Aile büyükleri, ebeveynlerin sağlığıyla ilgili şifa çalışmaya başlıyor. Bir süredir devam eden ilişkinizde evliliğe dair adımlar atabilir, ailelerinizi bir araya getirebilirsiniz. Aile tanışmaları için uygun ve destekleyici bir hafta. Aile içi kutlamalar yapılabilir. Çocuklarınızla ilişkileriniz, çocukların kendi hayatıyla ilgili gündemler ve aşk ilişkileri hafta sonuna doğru ön planda olmaya başlayacak. Finansal konularda risk almak, riskli yatırımlardan kazanç sağlamak için harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta beklediğiniz ödemelere ulaşabilir, Koç Yeni Ayının etkileriyle plan dışı kazançlar elde edebilirsiniz. Hızlı ve yoğun geçireceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Haftanın ilk gününden itibaren yeni ortamlar, yeni aktiviteler ve iş hayatınızda yeni bir sayfa gündeme gelebilir. İş aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Mevcut iş arkadaşlarınızdan bazılarıyla daha sıkı ilişkiler kurmaya başlayabilirsiniz.

Bugünlerde bazı Kovalar için taşınma, yer değişikliği gündemleri ve ani kısa süreli seyahat ve yolculuklar gündeme gelebilir. Sosyal olmak, keyifli sohbetler içinde olmak isteyeceğiniz bir hafta. Bu yüzden sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilir, daha fazla yeni insanla tanışmak isteyebilirsiniz. Bu hafta maymun iştahlı olmamaya, anlık heveslerle abartılı hareketlerde bulunmamaya dikkat edin. Araçlarla ilgili ödemeler, taksitler, vergiler ve yeni teknolojik alet alımları hafta içinde gündemde olabilir. Finansal her konuda detaylı planlarla hareket edin.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta ilişkilerinizde yenilikler, taze enerjiler ve yeni başlangıçlar gündeme geliyor. Gerçekleşen Koç Yeni Ayının etkileriyle haftanın ilk gününden itibaren ilişkilerinizde yeni bir sayfa açmak isteyeceksiniz. Bu doğrultuda harekete geçebilir, ilişkilerde farklı bir role bürünebilir, öz sevgi ve özgüveni geliştirerek etrafınıza daha sağlıklı insanlar çekebilirsiniz. Kendi isteklerinizin ve kendi duygularınızın sizin için daha önemli hale geleceği bir hafta olacak. Zaman zaman gizli kibir veya bencillik duygusu çalıştırabilirsiniz. Kendinizin farkında olmaya özen gösterin. Ulaşımda ve günlük işlerde kaza ve ufak yaralanmalara karşı dikkat.

Bu hafta sevdiğiniz insanlar için harcama yapmak, hediye almak, yardımda bulunmak isteyebilirsiniz. Yasal süreçler başlatmak adına ödemeleriniz olabilir. Çarşamba günü artık olaylara ve kişilere daha somut ve gerçekçi bakma, varsayımlardan uzaklaşıp içinde bulunduğunuz anı iyi okuyarak hareket etme zamanı başlayacak.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.