Haftalık Burç Yorumları- 29 Ağustos Haftası

haftalik-burc-yorumlari-29-agustos-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-29-agustos-haftasi

29 Ağustos- 4 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Ağustos- 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ilişkilerde denge ve uyumu sağlamak oldukça kolay olurken ticari ve hukuksal konularda iletişimimiz hız kazanabilir. Salı günü başladığımız ve yürüttüğümüz işlerde tutkulu olurken Çarşamba günü iyimserliğimiz üzerimizde olacaktır. Eğitimsel ve akademik konulara yoğunlaşabiliriz. Hafta sonuna doğru ise son derece sorumluluklarımızın farkında hareket ediyor olacağız.

Yılın en hareketli haftasında daha fazla sosyalleşip hızlı etkileşim ve iletişimler içinde olurken hayattan oldukça keyif alacağız. Hem parasal konularda hem özel hayatımızla ilgili konularda alacağımız güzel etkiler tüm hafta boyunca yüzümüzü güldürecek.

 29 Ağustos- 4 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor olacak. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz. Doktor kontrollerinden geçerek daha sağlıklı bir yaşam hedefleyebilirsiniz. Kilo vermeyi planlıyorsanız yeni beslenme düzenleri oluşturabilirsiniz. Ayrıca kişisel bakım ürünlerine eğiliminiz artabilir. Çalışma hayatınızda ve bulunduğunuz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Sizin için önemli ve önemsiz konularla ilgili günlük rutinlerinizde ayıklama yapabilirsiniz. 

Ayrıca hafta boyunca keyif alacağınız organizasyonlara katılabilirsiniz. Size yeni kapılar açacak farklı insanlarla tanışmanız, sosyal çevrenizden biriyle yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün olabilir. Size zarar verdiğini düşündüğünüz birini hayatınızdan çıkarma kararı da alabilirsiniz. Ayrıca gelecek planlarınız bu dönemde daha da netleşecektir. Duygusal hayatınızda yaşadığınız ilişki problemlerinizi otorite figürlerinden destek alarak da çözüme kavuşturabilirsiniz tüm hafta halledilmesi gereken günlük işleriniz yoğunlaşsa da kolaylıkla her konuyu toparlayacağınız hatta keyifli hale getirebileceğiniz bir sürece giriyor olacaksınız. Enerjinizi kariyer hayatınıza yoğunlaştırırken kendinize yeni hedefler belirleyeceksiniz. Ayrıca farklı alanlarda işler yaparak ek kazançlar sağlamanız mümkün olabilir. Her konuda daha verimli olma isteğiniz hayatınızın her alanına yansıyabilir. 

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz veya planlarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla hayatı eğlenceli yönleriyle algılamak isteyebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak hobilerinizle ilgilenmek sizin için ön planda olacak. İş hayatınızda önemli bağlantılar devrede olurken hafta ortası bazı konuşmalar üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Kariyer hayatınız da yaratıcı projeleriniz takdir toplayabilir ve tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İş arayan boğa burçları hayalini kurduğu işi bulabilir. Çalışıyorsanız yeni bir işe geçiş yapabilir siniz. Özel hayatınızda şartların sizi yorduğunu ve zorladığını düşünebilirsiniz. İlişkilerde gerçeklikten uzaklaşmamaya özen göstermelisiniz. 

Hafta sonuna doğru iş arkadaşlarınız, rutin işlerinizle ilgili daha net kararlar almak isteyebiliriz. Uzun zamandır meslektaşlarınızla yapmak istediğiniz görüşmeyi yapabilir ve uyumu yakalamak istediğinizi hale getirebilirsiniz. Hafta boyunca  aşk hayatınızda heyecan verici gelişmeler olabilir. Partnerinizle yardımlaşma ve dayanışma hissini daha çok hissedebilirsiniz. Hobilerinizden kazanç sağlamak isteyebilirsiniz. Riskli hamleler Spekülatif yatırımlara dair de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca gereğinden fazla harcamalar yapabilirsiniz. Dolayısıyla harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Ev ve aile konularında da olumlu gelişmeler hafta boyunca etkin olabilir. Evlilik veya çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları,  hafta başında gündeminiz aileniz olurken aile içindeki sorunlara odaklanmak isteyeceksiniz. Ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyeceksiniz yapacağınız işler için gücünüzü ailenizden alacağınız bir haftada olacaksınız. Yine eve dair, taşınmaya, yer değiştirmeye, emlak ile ilgili girişimlerde bulunmaya açık olacaksınız. Özel hayatınızda şartlar sizi desteklerken, aile ortamlarınızda bazı konuşmalara dikkat edeceksiniz. Anne, babanız arasındaki fikir ayrılıkları sizi yorarken kendi bildiğinizden şaşmak istemeyeceksiniz. Ayrıca hafta boyunca her şeyi titizlikle gözden geçirebilir ister istemez her meselede fazlaca detaylara takılabilirsiniz.. Mükemmellik arzunuz bir hayli yoğun olabilir veya şartlar gereği ister istemez her şeyin en iyisini arzu edilebilirsiniz. 

Bu hafta yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda ebeveynlerinizden destek görebilirsiniz ayrı eve çıkmak, yeni düzen kurmak açısından da şartlar sizin için son derece destekleyici olacaktır. Ev dekoru, miraslar ve tadilat gerektiren işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evliyseniz çocuk yapma düşünceniz bu hafta artabilir. Kendi iç dünyanıza dönerek kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Ayrıca geçmiş dönemden bilinçaltınıza yer etmiş aşklarınız gündeme gelebilir ve istemesek de yüz yüze gelmek veya konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Kadersel anlamda etkiler alabilirsiniz. Bu süreçte akışta kalmak size fayda sağlayabilir. Hafta sonuna doğru uzun zamandır beklediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir eğitim fırsatı söz konusu olabilir. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında kararsızlıklarınız yüksek olabilir, önemli işlerden ziyade sizi yormayacak ama besleyecek işlerin peşinden gideceksiniz. Ayrıca yakın çevrenizle olan bağlantılarınız iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım ve girişimcilik gerektiren konularda size yeni kapılar açabilir. Hafta ortasında iletişimde önemli görüşmelerinizde şartları net tutmaya özen göstermelisiniz. Yanıltıcı etkiler hafta boyunca sizi zorlayabilir. Bu hafta iş ortamındaki paylaşımlar, iş hayatının kendi içindeki sıkıntıları, gelişmeleri sizin için önemli ve görünür hale gelir. Eğer mevcut işinizde sorunlarınız varsa, yeni bir başvuruda bulunabilir veya sorunlarınızı çözmek için yetkili kişilerle görüşebilirsiniz. Finansal konularda ise bir süredir süregelen bir sorun, bu dönemde çözüme kavuşabilir. Yeni yatırımlar konusunda kafanızdaki planlar netleşebilir. Borçlarınız veya yapmanız gereken ödemelerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Spekülatif yatırımlar beklemediğiniz bir gelir kazandırabilir. Ancak temkinli olmalısınız.

Bu hafta iletişim trafiğiniz hızlanacak. Önemli haberler ve teklifler alabileceğiniz, hayati kararların verileceği bir etki sizin için söz konusu olacak. Bu süreçte uzak yollardaki kişilerle iş sebepli bağlantılar kurarak ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. İnternet üzerinden yeni yaratıcı girişimler gerçekleştirmeniz de mümkün olabilir. Kardeş, kuzenler ve çocukluk arkadaşlıklarınızla sık sık görüşebilir, birlikte seyahat organizasyonları planlayabilirsiniz. El becerilerinizi geliştirmek, edebi yazılar yazmak için uygun bir zaman da olacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında halledilmesi gereken para işlerinize yoğunlaşarak başlayacaksınız. Bu hafta itibariyle kimliğinizi parasal konularda, yatırımlarınızda ya da parasal kazançlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Kendinizi maddi konularda güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir. Bu hafta bugüne kadarki çalışmalarınızın olumlu olumsuz tüm karşılıklarını görmeye başlayabilirsiniz. Ama bu, duracağınız anlamına gelmiyor ortada bir olumsuzluk ya da tatminsizlik varsa daha çok ve daha titiz çalışma kararı alabilirsiniz. Kazançları daha doğru ve uzun vadeli kullanabilmek adına neler yapmanız gerektiği konusunda daha net fikirler oluşturabilirsiniz. Parasal kazanımlarınız üzerinde ciddi bir yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. Tüm hafta para giriş ve çıkışlarınızın artabileceği bir dönem söz konusu olabilir. Harcama eğiliminiz artsa da  hesap kitap işlerinde dikkatli olacaksınız. Maddi ve manevi değerlerinizde bu dönemde artış deneyimleyebilirsiniz. 

Öz değeriniz güçlenirken karşınıza çıkan sorunları daha kolay çözebileceksiniz. Gereken yerde ve zamanda doğru adımlar atabileceksiniz. Yeni bir işe başlamak veya var olan işinizde zam almak için şartlar sizin için verimli hale gelebilir. Farklı pazarlama stratejilerinden fayda sağlayabilir ve elinizi güçlendirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise hayatınıza uzun zamandır beklediğiniz yeni biri girebilir. Eğer ilişkiniz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırmanız da söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında özel hayatınızla ilgili konular gündeminiz olacak. Karşı tarafa olan ilginizin yüksek olacağı bu hafta ilişkiler sizi gergin kılabilir. Hafta boyunca kimliğinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye başlayacaksınız. Kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Güçlü insanlardan ve çevrenizden destek alabilirsiniz. Dışa açılmalı ve sosyal ilişkilerinizden daha fazla istifade etmelisiniz. Bu hafta maddi konularda güzel destekleriniz var ama özel hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar görülebilir. Ortaklı işlerinizde de şartları sağlama almaya çalışmalısınız. İlişkilerde karşı taraftan beklentiniz yüksek olabilir bu durum şartları zorlamanıza neden olurken bazı sorunlara yol açabilir. 

Kariyer hayatınızda Uzun süredir bitirmeye çalıştığımız bir proje bu hafta  tamamlanabilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamanızda bazı rutinler sizi strese sokabilir ve akrabalarınızla tartışmalar fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu hafta kaderinizi değiştirecek kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorunları daha kolay çözebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzle ilgili değişimlere gidebilirsiniz. Etrafınıza yansıttığınız enerji bu dönemde daha farklı olacaktır. Her konuda daha uyumlu tavırlar sergileyebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında sağlığınız çok iyi olmayabilir, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. Hafta başı geri planda durmak, hayatı anlamlandırmak, plan program yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Önemli işlerden, organizasyonlardan elinizi ayağınızı çekmek ve biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla planlarınızı devreye sokmak önceliğiniz olabilir. İkili ilişkilerinizde dengede kalmak ve karşı tarafın tam olarak neye ihtiyacı olduğunu kavramak ilişkinizde avantajı sağlayabilir. İlişkilerinizde şanslı olduğunuzu göreceksiniz. 

Tüm hafta iş bağlantılarınıza, yanınızda çalıştırdığınız veya çalıştığınız insanlara dikkat etmelisiniz bazı kişiler sizleri bu dönemde yanıltabilir. Size karşı iyi niyetli olmayan kişilerle karşılaşabilir, onların asıl niyetlerine karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Bu hafta iç dünyanızın renklendiği, yaratıcı yeteneklerinizin geliştiği bir süreçte olacaksınız. Kendi başınıza zaman geçirerek ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Aynı şekilde terapi ye gitmeye karar verebilirsiniz. Huzur arayışında olacağınız aktiviteler ilginizi çekebilir. Kamp veya doğa ile bütünleşeceğiniz alternatif seyahatleri değerlendirebilirsiniz. Bol bol uyuyabilir, dinlenebilir ve kendinize  kişisel zaman yaratabilirsiniz. Bu dönemde kendinizle baş başa kalmak size iyi gelecektir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında sosyal çevrenizde arkadaşlık ilişkilerinizde tam anlamıyla kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar, gireceğiniz yeni çevreler önem kazanıyor olacak. Geleceğinize yönelik planlarınızı bu hafta hızlandırabilirsiniz. Ayrıca işinizden elde edeceğiniz gelirlerinize odaklanabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde kalıcı adımlar devrede olurken bu hafta ortasında özel hayatınıza ve çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla, çevreniz arasında kalabilir veya duyduklarınız karşısında hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar olurken kariyer hayatınızda güzel iş konuşmaları ve bağlantıları yapabilirsiniz. 

Tüm hafta arkadaşlıklarınızdan hayır görebileceğiniz bir zaman da olacaksınız.  Çevreniz genişleyebilir ve amaçlarınıza hizmet edecek yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Mesleki avantajları değerlendirebilirsiniz ve gelirleriniz artış gösterebilir. İdeallerinizi geçmişten bugüne mantıklı şekilde belirlediyseniz bazılarının gerçekleştiğine şahit olabilirsiniz. Ekip çalışmaları, spor, iş veya eğlence bakımından katılım sağladığınız organizasyonlar içerisinde aktif olabilirsiniz. Hizmet duygunuz bu hafta oldukça yükselebilir. Sadece kendiniz adına değil, etrafınızdaki herkes adına yeni bir dünya kurmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir. Hafta sonuna doğru gayrimenkuller veya aile meseleleri ile ilgili fikir ayrılıkları stres yaşamanıza ve kendinizi sert sözlerle ifade etmenize neden olabilir. Taşınma veya tadilat konuları gündeme gelebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında evinize, ailenize ve yuvanızla ilgili konulara odaklanmak isteyeceksiniz. Bu hafta ortasında kimliğinizi toplumsal konulara, kariyerinize yoğunlaştıracaksınız. İşle ilgili konularda bu hafta önem kazanacak kariyerinize düzenlemeler yapmak, kendinizi ortaya koymak, bir anlamda gücünüzü etkili bir şekilde göstermek, önemli olacak. Her işinizi, her probleminizi didik didik edebilir, her konu üzerinde sistemli ve pratik şekilde çalışmaya gayret gösterebilirsiniz. Bu enerji altında, detaylı, analizci ve planlamalı çalışmanızın size getireceği artılar olacaktır. 

Sosyal çevrenizdeki insanlarla işbirlikleri, önemli bağlantılar içine girmek önem kazanırken, hafta sonuna doğru aile hayatınızda enerjiniz düşük çalışabilir. Söylenilenler üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Aile ilişkileriniz ve iş bağlantılarınızda gerçeklikten uzaklaşmamaya özen göstermelisiniz. Aile içerisinde hayal kırıklığı yaratabilecek olaylarla karşılaşsanız dahi nihayetinde karşılıklı anlayış sağlayarak  azla yetinme eğilimine girebilirsiniz. Tüm hafta sizler için kariyerde çıkış yapma ve yeni hedefler belirleme zamanı olacak. Unvan ve statüde değişim yaşayabilirsiniz. İş sebebiyle taşınma veya ortak iş kurmak gibi gündeminiz de olabilir. Evlilik kararları almak için de ideal bir dönemde olacaksınız. Her halükarda toplumsal kimliğinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Güçlü insanlarla kurulan ortaklıklar, alınan destekler sizi keyifli hissettirebilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında dış seyahatler, yabancılarla yapılan işler gündeme gelebilir, bir şey öğrenme amaçlı seyahatler yapılabilir. Kariyerinizde sağlam adımlarla ilerlerken önemli parasal bağlantılar gündeme gelebilir. İş konusunda önünüzdeki engellerin bu hafta tek tek kalktığını hissedebilirsiniz. Bir şeyler düşünmek ve bunlarla ilgili harekete geçmekle ilgili gereken desteği ve özgüveni bulabilirsiniz. Ayrıca fikirlerinizi, isteklerinizi ve kendi yaşam felsefenizi mükemmelleştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Tüm hafta boyunca kariyer hayatınızda konuşmalarınız iletişiminiz hız kazanabilir. Tüm hafta boyunca hem aile içinde hem iş hayatınızda hem de girdiğiniz ortamlarda sözünüzün geçeceği etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde ve iletişiminizde karar verici noktada olabilirsiniz. 

Ayrıca bu hafta parasal konularda çözüme ulaşmak sizler için daha kolay olabilir ayrıca ailenizden önemli destekler görebilirsiniz. Ayrıca tüm hafta boyunca günlük rutinlerinizdeki koşturmacalar daha fazla artabilir. Ayrıca tüm hafta boyunca iş ortamınızdaki arkadaşlarınız ve çevrenizle keyifli organizasyonlar yapabilir içinde bulunduğunuz ekiple başarılı işlere imza atabilirsiniz. Hem aile hayatınızda hem iş çevrenizde keyifli uyum sağladığınız bir akış içinde olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise iş hayatınızdaki koşuşturmalar partnerinizle aranızda bazı sorunlar yaşatabilir. Partneriniz ilgisizlikten şikayet edebilir. Duygusal hayatımızda dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında ticari girişimleriniz hayalleriniz umutlarınız devrede olabilir. Hukuksal işleriniz eğitimleriniz uzak mesafe işlerinizde hızlı bir akış söz konusu olabilir. Tüm hafta boyunca bankalarla ilgili her türlü alışverişiniz, iş hayatınızla ilgili meseleler, iş haklarınız, sözleşmeler, sağlık meseleleri üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Hafta ortasına doğru yeteneklerinizi ortaya sermek daha rahat kaynaklar üretmek adına kararlı adımlar atabilirsiniz. Seçimlerinizi bilinçli bir şekilde yapmak, meseleleri kaygı ve endişeyle değil, akıllıca ele almak sizin için önemli olabilir. 

Hafta sonuna doğru alacaklarınızı daha kolay temin edebileceğiniz, kazanımları başkaları vasıtasıyla arttıracağınız bir zaman yaşayabilirsiniz. Ortak kazançlarda bereketlenme görülebilir. Kredi, sigorta, nafaka ve miras yoluyla para sahibi olabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve daha sahiplenici olabilirsiniz. Parasal konularda ve kariyer hayatınızla ilgili konularda partnerinizden destekler alabilirsiniz. Eşiniz vasıtası ile güçlü ve nüfuslu insanlarla tanışabilirsiniz. Kimileriniz de zorunlu bir dönüşüm geçirebilir, her türlü ilişkilerde kırılma noktasına ulaşarak sizin için en doğru yola girebilirsiniz. Yolunda gitmeyen kişisel ilişkilerinizi ve geçmişten gelen, sürüncemede kalmış konuları artık sonlandırma kararı alabilirsiniz. Öte yandan, hayatınıza yeni insanlar girebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi açık ve net olarak ifade edebileceğiniz, bu sayede çevrenizin hayranlığını kazanabileceğiniz bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında ilişkinizle alakalı konularda yapılacak yeni düzenlemeler gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişinin hayatı, amaçları, hedefleri önem kazanırken, ona göre kendinizi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ortaklaşa kazançlar başkalarından gelen kaynaklar alanında fayda sağlayacağınız bir haftada olacaksınız. Yaşadığınız bir takım krizli durumlara hafta boyunca daha kolay çözüm üretebileceksiniz. Ayrıca tüm hafta korkularınızla yüzleşmek korkularınızın üstüne gitme cesaretini kendinizde bulabilirsiniz. Mars’ın dördüncü evinizde olması sizlere aile içindeki sorunları çözmede destek olurken evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. 

Ayrıca bu hafta aile içinde hukuksal süreçler ya da miras ile ilgili süreçler gündeminiz olabilir. Bazı balık burçları aile bireylerinin gündemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Hafta sonuna doğru uzun bir seyahat planınız gündeme gelebilir ya da uzaklardan beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı konuları ile ilgili görüşmeleriniz aktif olurken yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir. Tüm hafta boyunca iş hayatınızda da önemli konuşma ve görüşmeler yaparken önemli radikal kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak yada eğitim süreçlerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşamakta aktif olabilir. Hafta sonu kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz fiziksel görüntünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz. Estetik operasyon gündemleriniz varsa  uygun bir haftada olacaksınız.


29 Ağustos- 4 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!