Haftalık Burç Yorumları- 29 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-29-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-29-mayis-haftasi

29 Mayıs-4 Haziran haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Mayıs -4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında  akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacak bu süreç içerisinde günü akışta yaşamak faydalı olacak. Saat 17:52 de Ay’ın terazi burcuna geçmesi ile  ilişkiler diplomatik konular ve adalet konularını ön plana çıkacak. 29 Mayıs günü Merkür ve GAD arasındaki kontra paralel etki karar almak adına uygun bir zamanda olmayacağımızı gösteriyor, bu süreçte takıntılı ve saplantılı düşünceler içine girebiliriz. Dedikodu iftira ve yalan ile karşı karşıya gelebiliriz sakinliği korumak önemli olacak.

Çarşamba günü Mars ve Satürn arasındaki 150 derecelik açı uzun vadede harekete geçmek istediğimiz konularda  zorlanmalar ve engellenmelere neden olabilir. Kendimizi sıkışmış bir enerjide hissedebiliriz. 1 haziran günü Ay’ın akrep burcunda olması ödemeler krediler faizler ve finansal konuları bir ay boyunca gündemimiz yapabilir.

2 Haziran’da Jüpiter ve KAD arasındaki olumlu açı yaşantımızda önemli sanş ve büyük fırsatları getirecek. Ancak Plüton  Jüpiter karesi henüz etkin olduğundan kabuklarımızı kırmak adına önümüze açılan bu yeni kapıya gitmekte isteksizlik ya da kadersel mecburiyet verebilir. Cumartesi günü Venüs Neptün kavuşumu maneviyatımızı güçlendirirken yardımlaşma ve affedici temaları hayatımıza taşıyabilir. İlişkilerde romantik süreçler yaşanabilir.

4 Haziran’da yay burcunda yaşanacak dolunay esnasında Merkür Uranüs kavuşumu ticarette ve iletişimde hızı gelişmeler yaşatabilir. Farklı düşünceler farklı fikirler ilgimizi çekebilir. Dolunay esnasında yükselende yengeç burcunun olması ailevi konularda hukuksal işlerimizde eğitimsel konularda  uzak mesafe işlerimizde bir tamamlanma yaşatabilir. Merkürün Neptün ile olan sert açısı ise dalgalı düşünceler içine bizi çekebilir. Kafa karıştırıcı durumlar yaşayabiliriz. Dolunay esnasında Uranüs’ün Neptün ile olan sert açısı ise ani yaşayacağımız konularda kendimizi aldanmış hissetmemize neden olabilir. Güneşin Uranüs ile olan açısı ise beklenmedik gelişmeler ile düzenimizin bozulmasına neden olabilir bu nedenle kendimizi  isyan enerjisi içinde hissedebiliriz. Yay burcu vücudumuzda  kaslar uyluk kısmını temsil ettiğinden dolunay esnasında kas yırtılmaları gibi konulara dikkat etmeliyiz.

29 Mayıs -4 Haziran  Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta geçmişinizi gözden geçirip son birkaç yılda yaptığınız iyi ya da kötü şeyleri değerlendiriyor olabilirsiniz. İlerlediğiniz yerleri de görecek, ancak kaçırdığınız fırsatlara, yanlış zamanlamada girdiğiniz girişimlere üzülebilirsiniz. Bunları gözden geçirirken gelecek için adımlarınızı planlamaya zaman ayıracak ve yeni hedefler oluşturacaksınız.

Hafta ortasında konfor alanınızdan çıkıp yeni bir şeyler deneme isteğiniz ağır basabilir, özgürlük arzunuz artabilir. Yeni deneyimler yaşamak ve rutininizden çıkmak için yeni bir ilgi alanı, bir hobi edinmeye karar verebilir, alışılmamış bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Evinizle ilgili de yenilikler yapmak için karar alabilirsiniz.

Finansal konularda özellikle hafta sonu para alanınızda yeni kazanç fikirleri keşfedebilirsiniz. Birisi ile konuşurken sohbetlerden bir fikir çıkartabilirsiniz, karşınıza çıkan para kazanma fırsatlarına riskleri iyice değerlendirerek girişmelisiniz. Hukuksal konularla bağlantılı bir beklentiniz varsa çözümlenebilir.

Aşk hayatınızda sizi hayranlıkla izleyen birisi karşınıza çıkabilir. Karşılaştığınız bu kişiyle yeni planlar yapabilir, hatta yapmanız gereken işleri erteleyecek kadar akışa kapılabilirsiniz. Yeni tanıştığınız bu kişi ile ilgili harekete geçen tarafın siz olmanız gerekebilir.  

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta finansal açıdan oldukça şanslısınız ancak bazı konularda acele etmeden, yavaş ve sakin davranmanız gerekebilir. Kaydettiğiniz ilerlemenin farkında olup, olumlu düşünmelisiniz. Finansal açıdan sizi rahatlatacak bir borcunuzu ödeyebilir, eve almanız gereken şeyleri alabilir ya da ailenizle ilgili sigorta gibi işlemler yaptırabilirsiniz.

Hafta başında kariyer alanınızda iyi etkiler alacaksınız. Sabırlı tavrınızla işlerinizi istediğiniz gibi yönetebileceksiniz. Hafta ortasında ise  biraz daha esnek davranmak durumunda kalabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz bu haftayı çalışmalarınızda başarı ile dolu geçirebilirsiniz.Aile ilişkileriniz güçlenecek, ailenizle bir araya gelmek için planlar yapabilirsiniz. Toplu konuşmalar içerisinde gelecekle ilgili verilmesi gereken kararlarda liderlik yaparak, herkesin hissettiklerini saygıyla dile getirebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru özellikle aşk hayatımızla ilgili duygularınızı altüst edebilecek birisi ile tanışabilirsiniz. Fiziksel veya duygusal, her ne şekilde olursa olsun, duygularınız yoğunlaşabilir. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa süregelen bir sorununuzu kolaylıkla çözme yolunu bulabilirsiniz ve keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta biraz geçmişinizi sorguluyorsunuz. Geçmiş gün ya da yıllarda neler yaptığınızı, nelerde ilerleme kaydettiğinizi gözden geçiriyor ve deneyimlemek istediğiniz şeyleri planlamaya alıyorsunuz. Önümüzdeki zamanlarda neler yapacağınıza ve neler istediğinize odaklanmak için uygun bir zamandasınız. Dilek ve niyetlerinize odaklanabilirsiniz.

Kariyer ile ilgili beklediğiniz haberler ile ilgili hafta ortasına kadar bazı iletişimleriniz gecikebilir, almak istediğiniz haberleri alamayabilirsiniz. Sizin için önemli bir konuysa soru sormaktan ve durumları netleştirmekten çekinmemelisiniz. Sonrasında ortaklık ve iş konularınız ile ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşecektir.

Hafta ortasından itibaren enerjiniz ve yaratıcılığınız çok yüksek olacak. Arkadaşlarınızla farklı etkinlik planları yapabilir, oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yaşanılacak ufak tatlı tartışmalarda geri adım atmamalısınız, üstünlüğünüzü korumanız gereken durumlar içerinde kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise romantizm konularınız oldukça gündemde olacak. İlişkinizde aranızdaki yakınlık artabilir, ancak artan enerjinizle çıkabilecek ufak sorunları büyütmemelisiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda anlayışlı davranmak yararınıza olacaktır.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta beklediğiniz işler ya da beklediğiniz haberler büyük bir hızla gerçekleşecek. Sezgilerinizin de çok yoğun olduğu bu günlerde hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz ve doğru kararlar verebilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili memnun olmadığınız konularınız varsa destek görüp yeni kapılar açabilirsiniz.

Finansal anlamda belki fazla alışveriş yapacağınız günler olabilir. Bu alışverişlerinizde pazarlık yapmayı unutmamalısınız. Alacağınız en küçük şeyleri bile çok daha ucuza alma şansınız yüksek olabilir. Daha fazla kendinizle ilgilenip bakım yaptırabilir, yeni eşyalar alabilirsiniz.

Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerinizde iletişim aksaklıkları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlandığınızı hissettiğiniz birkaç gün olabilir. Sonrasında iletişim kurma beceriniz oldukça artacaktır. Eğer yapmanız gereken önemli bir konuşma varsa önümüzdeki haftaya  ötelemeniz yararınıza olacaktır

Aşk hayatınızda rutinlerinizi bir kenara bırakmanız gerektiği gibi bir his yaşayabilirsiniz. İlişkinizde değişiklik istiyorsanız yeni deneyimler yaşamanıza imkan verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Farklı arkadaşlarınızla dışarıya çıkabilir ya da kısa geziler planlayabilirsiniz. Romantik sürprizler yaşayacağınız bir hafta olacak.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yeni şeylere adım atabilirsiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şeyler varsa bunlar için harekete geçebileceğiniz uygun bir zamanda olacaksınız. Özellikle finansal anlamda konfor alanınızın dışına çıkmanız gereken bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek doğru karar verebilir ve kazancınızı fazlasıyla arttırabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili olumlu etkiler alacaksınız.

Hafta boyunca ne istediğinizden emin olarak hareket edeceksiniz. Egonuz yüksek olsa da bunu hak edecek çalışmalar yapacaksınız. Yüksek egonuz sebebiyle küçük çatışmalar yaşayabilirsiniz, bunlara dikkat etmelisiniz.

Hafta sonunda eğlenceyi seven yönünüz ortaya çıkacak. Çekiciliğinizin de yükselmesiyle aşk hayatınızda partnerinizle tutkulu zaman geçirebilirsiniz. Yalnızsanız çok ilginizi çekecek bir kişiyle tanışma olasılığınız çok yüksek. Ayrıca hafta sonu özellikle kariyer alanınızla ilgili tanıştığınız yeni kişilerden parlak fikirler edinebilir, önünüzü açacak değişiklikler yapma yoluna gidebilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece romantik hissedeceğiniz, ilişkinizi ve baş başa zamanlarınızı buna göre organize edeceğiniz olumlu bir hafta sonu geçireceksiniz. Bugüne kadar yaşadığınız zorlukların mükafatını artık alabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta normalden daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Belki ailenizle ilgili konularda, belki de kariyerinizle ilgili konularda mecbur kalarak liderlik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gölgede kalmamanız gerekiyor, ne yapılması gerektiğini biliyorsanız çekinmeden liderliği ele alabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz. Bu enerjinizle çevrenizdeki kişiler için çok fazla şey yapmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılığında hiçbir şey almadan yaptığınız yardımlar sizi tükenmiş hissettirebilir, alma verme dengenize dikkat etmelisiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde fazlasıyla dışa dönük ve iyimser davranacaksınız. Yeni fikir ve planlar yapabilir, farklı ve kalabalık etkinliklere katılabilirsiniz.

Hafta sonunda ev hayatınızla ilgili ve aile ilgili konulara yoğunlaşacaksınız. Stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakınlarınıza karşı tarafsız davranmak sizi stresli durumlardan koruyacaktır. Bu stresli durumlar aşk hayatınızla da ilgili olabilir. Anlayışlı davranmanız olası problemleri önleyecektir. Romantik etkiler içerisinde olacağınız için olumlu davranmanız aşk hayatınızı güçlendirecektir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta özgürlüğünüz sizin için çok önemli olacak. Kendinizi çok şey yapmak isteyip sürekli engellerle karşılaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunlar işinizle ilgili ya da ailenizle ilgili sorumluluklarınız ya da maddi yetersizlikler olabilir. Bu özgürlük isteğinizle engeller arasında bir denge kurmalısınız. Planlarınızı küçülteniz de size iyi gelecek istediklerinizi yapmalısınız.

Hafta ortasında genel anlamda kendinizi fazlasıyla duygusal hissedebilirsiniz. İçinizdeki iyimserliği fark edip bu olumsuz ruh halinden sıyrılmalısınız. Hafta sonuna doğru bu etki geçecektir, özellikle romantik anlamda yeni kişilerle tanışmak için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Bu hafta  kariyerle ilgili hayallerinizin ve isteklerinizin gerçekleşme olasılığı yüksek olacak.  Uzun süredir beklediğiniz bir gelişme varsa bu hafta sonuçlanabilir. Bu gelişme yeni bir kazanç ile birlikte gerçekleşebilir. Yalnızca hafta sonuna doğru engellerle karşılaşıyor gibi hissedebilirsiniz ancak bu etki geçicidir.

Hafta sonu odaklanmanız gereken tek şey aşk ilişkileriniz olacaktır. Duygusal anlamda daha derin hissettiğiniz bu dönemde partnerinizle ya da flörtünüzle fazla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Anlayışlı ve sevgi dolu bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Aileni ile ilgili de destek görebileceğiniz, bol zaman geçirebileceğiniz bir hafta olacak. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yolunuzda hiçbir engel olmayacak. Özellikle finansal anlamda yatırımlarınızla ilgili ve para kazanma alanlarınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek ve bu fırsatların risklerini de tartarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Finansal açılım yapmak için uygun bir zamanda olacaksınız.

Kariyer alanınızda özellikle liderlik ile ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Her ne kadar siz bunu istemeseniz, konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekse de bunu yapabileceğinizin farkında olmalısınız, korkmadan adım atmalısınız. Bu hafta kariyer alanında öne çıkmak için şansınız yüksek. Kariyerinizle ilgili yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili güzel gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca fazlasıyla hırslı ve çalışkan olacaksınız. Ancak özellikle ikili ilişkilerinizde karşınızdaki kişilerin fikirlerine açık olmalı, birlikte ortak yaptığınız işlerde ve ilişkileriniz de anlayışlı davranmalısınız.

Aşk hayatınızda aklınıza takılan ufak tefek sorunlarınız olabilir. Duygularınıza bağlı kalarak hareket etmeniz daha net kararlar vermenize yardımcı olacaktır. Zaten yakın olduğunuz birisiyle ilginç ve ani bir şekilde yakınlaşabilir, sürpriz bir ilişkiye de adım atabilirsiniz. Romantik bir seyahat de aniden gündeminize gelebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayatınızda önemli bir gelişme gerçekleşebilir. Özellikle aşk hayatınızda ilişkinizi ciddiye taşımak için ya da ilişkinizi duyurmak için bir adım atıyor olabilirsiniz. Artık aşk hayatınız gerçekten ciddileşecek. Eğer yalnızsanız uzun soluklu bir ilişki arayan ciddi birisiyle tanışabilirsiniz.

Kariyer alanınızla ilgili işlerinizde hafta ortasında özellikle evrak ya da resmi kurumlarla ilgili işlerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Çıkabilecek zorluklarla biraz uğraşmanız gerekse de işlerinizi doğru şekilde yoluna sokabileceksiniz ve sonrasında sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca finansal anlamda da para ile ilgili dilekleriniz, istekleriniz varsa bu hafta gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz, olumlu etkiler sizinle olacak.

Hafta boyunca büyük değişimler yaşayacaksınız. Finansal anlamda da gelirlerinizi tekrar gözden geçirmek için bir çalışma yapabilir, daha tutumlu olmak için yeni planlar oluşturabilirsiniz.

Hafta sonunda duygularınız oldukça yoğun olabilir ve kendinizi normalden çok daha rahat ve daha fazla ifade etme isteği içerisinde olabilirsiniz. Bu etki özellikle kendi sağlığınız ile ilgili konularda da yapacağınız değişiklikleri gündeme getirebilir. Örneğin bir spora başlayabilir ya da dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sorun çözme ve hayatınızı düzenleme ile alakalı olacaksınız. Evinizle ilgili yapmanız gereken düzenlemeler varsa bunlara kalkışabilirsiniz. Atmanız gereken eşyaları atabilir, büyük bir temizliğe girişebilir ve yaşam alanınızı ferahlatabilirsiniz.

Finansal anlamda farklı bir yatırım türü ile ilgili yeni bilgiler duyabilir ve bunu araştırmaya girişebilirsiniz. Size ilk başta karışık gelse de karşılaşabileceğiniz bu fırsat size yeni bir gelir kaynağı açabilir. Bu hafta alacağınız haberler size güzel etkiler ve önemli adımlar için cesaret verebilir. 

Hafta boyunca fazlasıyla enerjik ve hırslı olacaksınız. Birçok yarım kalan işinizi tamamlayacak ve kariyerinizle ilgili de fazlasıyla övgü alacaksınız. Yalnızca dikkat etmeniz gereken yeni ve daha önce denemediğiniz planlara dikkatli davranarak beklenmedik çözümler bularak her şeyin altından kalkabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonunuz fazlasıyla canlı geçecek. Yüksek sezgilerinizle özellikle yalnızsanız tahmin etmediğiniz anda yeni bir kişi ile tanışabilir ve aniden bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa son derece canlı ve romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. İlişkiniz için olumlu ve güzel etkiler içerisinde olacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta etrafınızdaki kişilerden çok fazla beğeni alacaksınız. Özellikle aşk hayatınızda partnerinizle ilgili konularda ve ilişkinizle ilgili konularda ciddi planlar yapmaya karar verebilirsiniz. Yeni bir ilişkiniz varsa partnerinizin ailesi ile tanışmaya karar verebilir ya da birlikte bir mülk satın alma gibi bir konuyu düşünebilirsiniz. Belki de partnerinizle ilgili bir taşınma konusu ve sizin de karar verme durumunuz ortaya çıkabilir.

Hafta başından özellikle kariyer alanınızla ilgili yeni bir ortaklık veya yeni bir sözleşme söz konusu olabilir. İş değiştirmeseniz bile aynışirkette farklı bir pozisyon için teklif alabilirsiniz. Bu gelişmeler size yeni maddi kazanımlar için de kapılar açabilir. Kariyer alanınızda gündeminiz değişecek ve verimli bir hafta geçireceksiniz.

Yaşayacağınız büyük gelişmelerle kafanız karışmış olsa da kendinizi akışa bırakmak ve sezgilerinize güvenerek karar vermek size yarar sağlayacaktır. Hafta sonuna doğru kafa karışıklığınız sonlanacak ve sonrasında hangi adımları atacağınıza doğru şekilde karar verebileceksiniz. Geçmişteki çalışmalarınızın mükafatlarını artık toplamaya başlayacağınız bir döneme gireceksiniz.

Hafta sonunda özellikle aşk hayatınızda duygusal olarak çok hassas olacaksınız. Bu yüzden olabildiğince pozitif insanlarla birlikte zaman geçirmeye dikkat etmelisiniz. Bunun dışında aşk hayatınızda ileriye dönük gelişmelere hazır olmalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta çevrenizdekilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Başkalarına yardım için onlara yön verebilirsiniz. Bu kişi özellikle ailenizden birisi olabilir. Vereceğiniz destekle ilişkinizi güçlendirme şansı bulabilirsiniz. Başkalarına şifa etkisi verebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Ayrıca bu etki kariyer hayatınızda da aynı şekilde olacaktır. Size güvenilerek verilen ve liderlik etmeniz beklenen yeni ve önemli görevler üstlenebilirsiniz. Bunun da karşılığını da maddi anlamda sürpriz şekilde alacaksınız. Hafta ortasında çok uzun süredir alışkanlık edindiğiniz bir şeyden vazgeçebilir ya da bunu değiştirmek için adım atmaya karar verebilirsiniz. Belki evinizde bir değişiklik yapabilir ya da sağlığınız için yeni kararlar verebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru kendinizi fazlasıyla duygusal hissedebilirsiniz. Özellikle hayatınızı gözden geçirip başardıklarınız ya da başaramadıklarınızla ilgili fazla duygusal davranabilirsiniz. Kendi üzerinize fazla gitmeden başardıklarınıza odaklanarak bu etkiden kurtulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda fazla kendinize dönük düşünceler içerisinde olmanız partnerinizi üzebilir. Karşınızdaki kişiyi de düşünerek anlayışlı davranmanızda yarar var. Bunun dışında son derece romantik hissettiğiniz olumlu bir hafta geçireceksiniz.


29 Mayıs- 4 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!