Haftalık Burç Yorumları- 29 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-29-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-29-nisan-haftasi

29 Nisan-5 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Nisan – 5 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Bu hafta, dişil ve eril enerjilerin bir aylık dönemde oldukça güçlü çalışacağımız bir zaman dilimine gireceğiz. Çünkü dişil enerjiyi temsil eden Venüs ve eril enerjiyi temsil eden Mars, kendi yönettikleri burçlara geçecekler.

Haftanın başında Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle duygusal hayatımızda ve ilişkilerimizde, ayrıca maddi konularda elle tutulur, somut süreçler içinde olmak isteyeceğiz. Duygusal hayatımızla ilgili konularda kendimizi güvende hissetmek her zamankinden daha önemli olacak ve ilişkilerde istikrar arayışı içinde olacağız. Karşımıza çıkan yeni kişilere bu süreçte daha temkinli yaklaşabiliriz. Venüs’ün Boğa burcunda yücelim derecesinde olacağı için özellikle keyif için yapacağımız harcamalar artabilir. Estetik ve güzellik konularına her zamankinden daha fazla önem verebiliriz. Venüs Boğa burcundayken finansal açıdan altın fiyatlarında artış söz konusu olabilir.

Salı günü Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle harekete geçmek istediğimiz konularda her zamankinden daha fazla cesaret gösterebiliriz. Zaman zaman ani öfkelenebiliriz, ancak öfkemiz genellikle saman alevi gibi olacaktır. Ayrıca bu süreçte her zamankinden daha fazla sabırsız olabiliriz. Diyet ve spor yapmaya başlamak için ise oldukça uygun bir zaman diliminde olacağız. Bu süreçte ayrıca migren baş ağrısı gibi şikayetlerimiz artabilir.

Pazartesi ve Cumartesi günleri maneviyatımız oldukça güçlü olabilir, affetme ve merhamet duygumuz ön plana çıkabilir. Ruhsal çalışmalar yapmak adına güzel bir zaman diliminde olacağız. Çarşamba günü ilişkilerde dikkat etmemiz gereken bir günde olacağız. Partnerlerimize baskıcı tavırlar sergileyebiliriz, kin, intikam ve hırs duygularımız ön plana çıkabilir. Sevdiklerimizle güç mücadelesi içine girmemeye özen göstermeliyiz. Pazar günü ise bir konuya odaklanarak gücümüzü ortaya koymak adına oldukça güzel bir günde olacağız. Otoriter figürlerden önemli destekler alabiliriz.

29 Nisan- 5 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta özellikle iletişim konularında, hızlı bir iletişim akışına gireceksiniz ve yakınlarınızla rahatlıkla iletişim kurabileceksiniz. Özellikle ailenizle olan ilişkileriniz her zamankinden daha kolaylıkla ilerleyecek. Ayrıca son derece yaratıcı ve enerjik olduğunuz bu hafta yapmak isteyip yapamadığınız şeylere enerji bulup hayatınızı düzene sokabileceksiniz. 

Hafta genelinde özellikle kariyerinizle ilgili konularda heyecanlı ve istekli olacaksınız. Gerçekten değerli bir fikre sahip olabilir, iş ile ilgili tanıdığınız kişilerden yeni fikirler edinebilir ve fazlasıyla başarı, aynı zamanda kazanç sağlayabilirsiniz. Başarmak istediğiniz şeylerle ilgili bir iş arkadaşınızdan fazlasıyla çok destek görebilirsiniz.

Finansal konularla bu hafta daha çok ilgili olabilirsiniz. Hafta genelinde para konuları daha çok gündeminizde olacak. Elinize geçecek ek gelirler, sürpriz kazançlar neticesinde gelir gider tablonuzu tekrar gözden geçirebilir, harcamalarınızı düzenleyebilir, yeni almak istediğiniz şeylere karar verebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda aşka kavuşacağınız günler yakında. Beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilir, sürpriz teklifler alabilirsiniz. Bir süredir yolunca gitmeyen ya da sorun yaşadığınız bir ilişkiniz varsa bu hafta itibariyle rahatlayacak ve sorunlarınızı aşabileceksiniz. Eğer yalnızsanız ilginizi çeken biri ile kısa süre içerisinde tanışabilir ve ilk adımı siz atabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta aşk hayatınızda şans yanınızda olacak. Partnerinizle son derece uyumlu bir hafta geçireceksiniz. Yalnızsanız eğer katıldığınız ortamlarda çok uyumlu olabileceğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz. Fazlasıyla dikkat çekeceğiniz bir hafta olduğu için karşınıza çıkacak kişiler arasında seçim yapmakta bile zorlanabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda güzel gelişmeler ve yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu fırsatlar sonucunda işinizle ilgili yeni başlangıçlar yaşamanız, yeni bir işe geçmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir pozisyonda çalışmaya başlamanız söz konusu olabilir. Özellikle hafta başındaki günlerde kendinizi acele etme isteği içerisinde hissetseniz de sabırla ve sakinlikle davranmanız yararınıza olacaktır.

Finansal konularla ilgili bu hafta vereceğiniz uzun vadeli kararlar çok sağlıklı olmayabilir. Maddi konularla ilgili imzalamanız, onay vermeniz gereken belgeler varsa bunları ertelemeniz daha sağlıklı olabilir. Kısa vadeli ve emin olduğunuz risklere girmenizde yarar var. Önümüzdeki günlerde mal mülk alımı gibi konular gündeminize gelebilir.

Hafta genelinde ailenizle ilgili güzel gelişmeler ve sürprizlere şahit olabilirsiniz. Ortak alınmaya karar verilen mülkler, beklenen hukuksal süreçlerin çözümleri söz konusu olabilir. Ayrıca aileniz ve yakınlarınızla birlikte sosyal planlar yapabilir, her zamankinden daha huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Aile hayatınızla ilgili büyük bir değişiklik kapınızda görünüyor.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta işinizle ilgili doğru kişilerle karşılaşacak ve fırsat yakalayacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin rehberliğiyle ve yardımlarıyla istediklerinizi elde edebileceksiniz. Eğer çok uğraştığınız halde gerçekleşmeyen bir işiniz varsa sabırlı olup beklemeniz gerekebilir. Özellikle yurt dışı bağlantılı işleriniz kısa sürede olumlu çözümlenebilir.

Finansal konularla ilgili çevrenizden duyacağınız tavsiyelere bu hafta dikkat etmeniz gerekebilir. Ya da çevrenizdeki kişilerin ısrarıyla alım satım yapmamanız yararınıza olacaktır. Yakınınızdaki kişiler ya da maddi konularda güvendiğiniz yerler tarafından zarar uğramanız, pişman olabileceğiniz alımlar yapmanız söz konusu olabilir.

Hafta genelinde farklı bir vizyona sahip olabilir, hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirmek için öngörü ve güce sahip olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olması ile kendinize daha çok zaman ayırabilir, hayatınızda sorun yaşadığınız konularla ilgili farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta itibariyle değişim ve dönüşüme açık olacaksınız.

Aşk hayatınızda oldukça romantik etkiler içerisinde geçireceğiniz bu haftada her zamankinden daha çok ilişkinize odaklanabileceksiniz. Partnerinizin ve sizin gündeminizde ilişkinizle ilgili gelecek planlarınız ve ortak istekleriniz olacak. Eğer yalnızsanız bu hafta eski bir ilişkiniz aklınıza fazla gelebilir ve kafanızı karıştırabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta işinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bir süredir beklediğiniz maaş artışı, terfi, pozisyon değişiklikleri gibi haberleri bu hafta itibariyle alabilirsiniz. Eğer iş değiştirmek istiyorsanız çok istediğiniz yerden olumlu dönüşler almanız da söz konusu olabilir. Bu hafta itibariyle kariyerinizde başarılı olma şansınız artacak. 

Finansal konularla ilgili de işinizdeki olumlu gelişmelere istinaden şansınız oldukça açık olacak. Yeni bir kazanç kapıları açılabilir. Bir süredir planladığınız alımlar için, özellikle mülk alımlarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ve beklemediğiniz bir destek alabilirsiniz. Tahmininizden daha kolay şekilde bu konuyu halledebilirsiniz.

Hafta boyunca seyahat ile ilgili konular da gündeminizde olacak. Belki kısa süre içerisinde ya da uzun vadeli planlarınızla ilgili adım atmaya karar verebilirsiniz. Çok daha uygun şekilde seyahatlerinizi gerçekleştirmek için karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Ayrıca planlarınızda olmayan iş ya da eğitimle ilgili ani geziler de gündeminizde olabilir.

Aşk hayatınızda karar verirken her şeyi gözden geçirdiğinizden ve kararlı olduğunuzdan emin olarak ilerlemelisiniz.  Özellikle yalnızsanız ve bir ilişki başlangıcındaysanız anlık heyecanla karar vermemelisiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bağlarınızın güçlendiği, daha sağlıklı bir ilişki içerisinde olacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşkı hayatınıza çekeceksiniz. Son derece popüler ve dikkat çekici olacağınız bu haftada artık kendinizi saklamayacak, ilginizi çeken kişilere kendinizi göstereceksiniz. Kısa süre içerisinde hayallerinizdeki gibi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa süreli geziler planlayabileceğiniz, romantik bir hafta geçireceksiniz.

İş hayatınızla ilgili özgüveninizin fazlasıyla yüksek olduğu bu haftada işlerinizi doğru yaptığınızdan emin olarak ilerlemeniz size fayda sağlayacaktır. Yeni bir eğitim programı ya da işinizle ilgili bir kursa başlamanız söz konusu olabilir. Kariyerinizde yeni anlaşmalar, beklenmedik olumlu değişiklikler yaşamanız kısa süre içerisinde gerçekleşebilir.

Finansal konularla ilgili kendinizi uzan vadeli planlara fazlasıyla kaptırabilirsiniz. İlerleyen zamanda hayallerinizde olan şeyleri yapabilmek için kendinizi yeni bir tasarruf planına uyumlayabilirsiniz. Ayrıca varsa mevcut yatırımlarınız varsa bunları tekrar değerlendirebilir, karşınıza çıkan yeni fırsatlardan yaralanıp kazanç sağlayabilirsiniz.

Hafta genelinde ailenize daha fazla zaman ayırarak ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Ancak eviniz ve yaşam alanınızla ilgili bazı yeni kararlar alınması ve ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. Tarafsız kalmanız ve anlayışlı davranarak iletişim kurmanız yararınıza olacak ve kısa sürede bu gerginlikleri çözebileceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili beklediğiniz desteği göreceksiniz. Hukuki bir süreç ya da evraklarla ilgili çözüm beklediğiniz bir konu varsa bu hafta sizin için olumlu şekilde sonuçlanabilir. Bu konunun çözülmesi ve ilerleyen günlerdeki planlarınızda size rehberlik edecek yakınlarınız da yanınızda olacak. 

Kariyer alanınızda neye ihtiyacınız olduğunu net olarak anlatırsanız çevrenizdeki kişilerden kariyerinizle ilgili önemli ipuçları alabilir, yardımları sayesinde birdenbire fazlasıyla yol kat edebilirsiniz. Bu dönemde yakınlarınızın işlerinizle ilgili fazlasıyla yardım göreceksiniz. Özellikle yurt dışında yaşayan tanıdıklarınız varsa onlar vesilesiyle kariyerinizde bir atlama yaşayabilirsiniz.

Hafta genelinde kendinizle daha çok ilgilenecek, kendinize yeni hedefler koyarak sıkı bir düzen içerisine gireceksiniz. Daha çok kendi kendinize vakit geçirecek, kendinizi dinleyecek, kişisel bakımınız ve sağlıklı yaşamla ilgileneceksiniz. Bunları yapmanız hayatınıza daha olumlu bakmanızı, kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

Aşk hayatınızda oldukça olumlu bir süreç içerisindesiniz, ancak fazla düşünceler içerisinde olduğunuz bu dönemde geçmişteki bir kişinin anılarını fazla düşünüp mevcut ilişkinizi etkileyebilirsiniz. Geçmişe kafanızı fazla takmamalı, önünüzdeki günlere odaklanmalısınız. Bu şekilde çok daha mutlu olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişte yarım kalan bir hikaye tekrar başlayabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta para ile ilgili konularda önemli fırsatlar kazanacaksınız. Finansal anlamda kazançlarınızı farklı şekilde değerlendirmek için yeni duyumlar alabilirsiniz. Özellikle çevrenizdeki kişilerden önemli bilgiler alabilir, bu sayede bir süredir beklediğiniz ve yakında elinize geçecek paraları akıllıca değerlendirebilirsiniz.

Maddi konularda yaşayacağınız şanslı günlerin de etkisiyle kariyerinizde de önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ticaretle ilgileniyorsanız ya da kendi işinizi yapmakla ilgili fikirleriniz varsa bunlarda önemli değişimler, yeni anlaşmalar ve büyük atılımlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde de finansal fırsatlar ön plana çıkacak.

Hafta boyunca arkadaşlık ilişkilerinizde son derece sosyal olacaksınız. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni etkinliklere katılabilirsiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz aile yakınlarınızla da bir araya gelip aile bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Sahip olacağınız yüksek enerjinizle son derece sosyal bir hafta geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız hayatınıza yeni bir kişinin girmesi an meselesi olabilir. Oldukça etkileneceğiniz bu kişiyle hayal ettiğiniz gibi bir ilişki yaşama şansınız yüksek. Belki uzun süredir uzaktan izlediğiniz ve hayran olduğunuz bir kişi varsa, bu hafta ilk konuşmanın başlaması için uygun etkiler mevcut. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha sevgi dolu ve iyileştirici bir döneme giriş yapacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta bu hafta kariyerinizde fırsatlar önünüze serilecek. İşinizle ilgili bir değişiklik ya da daha çok başarı isteğiniz varsa yeni kişilerle tanışmak, belki de sosyal ağlar üzerinden bağlantı kurmak için uygun zamandasınız. Bu dönemde diğer kişilerin arasından kolaylıkla sıyrılabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili kazançlarınızın artabileceği bu dönemde temkinli davranmanız yararınıza olacaktır. Özellikle işlerinizde bir takım yeni anlaşmalar, ticari sözleşmeler söz konusuysa çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak imza gerektiren finansal konularda emin olarak adım atmanız yararınıza olacaktır.

Hafta genelinde gerek işiniz gerekse günlük hayatınızda son derece tempolu günler geçireceksiniz. Bu koşturma içerisinde enerjinizi toplamayı ve kendinize iyi bakmayı atlamamalısınız. Fazlasıyla koşturmaca içerisinde olmanız sebebiyle hayatınızdaki bu sorumluluklarınız arasına sınır koymaya karar verip bu sınırları netleştirmeniz gerekebilir. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa çok daha yakın ve anlamlı hale gelebilir. Yalnızsanız Beklenmedik şekilde aşk ve romantizm hayatınızda fazlasıyla artabilir. Özellikle bir iş arkadaşınızla ilişkiniz farklı bir boyuta yönelebilir. Aşk hayatınızda ciddi bir ilişki ve bu ilişkilerde geleceğe yönelik adımlar söz konusu olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta işinizle ilgili keyifli zaman geçirebilirsiniz. Özellikle bir süredir yoğun ve stresli bir dönem yaşadıysanız bu artık son bulacak ve daha keyifli ve rahat çalışacağınız bir döneme gireceksiniz. Bu halinizle yapacağınız işlerde daha çok başarı kazanabilir ve olumlu tavrınızla göz önüne çıkabilirsiniz. Kariyerinizde parlayacağınız dönem çok yakında başlayacak.

Finansal konularda özellikle ticaretle ya da yurt dışı bağlantılı işlerden gelirleriniz söz konusuysa bunlarda büyük kazançlar sağlamanız söz konusu olabilir. Maddi konularda daha refaha ereceğiniz, bolluk içerisinde yaşayabileceğiniz zamanlarda olacaksınız. Ayrıca yine para konularıyla ilgili hukuksal süreçleriniz varsa bu konularda da olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Hafta genelinde evinizle daha çok ilgilenecek, yaşam alanınızı daha konforlu hale getirmek için çalışmalara başlayacaksınız. Günlük görevlerinizi gözden geçirebilir, sorumluluk sıranıza göre tekrar planlayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde sağlıkla ilgili kontrollerinizi ya da yapmanız gerekenler varsa bunları aksatmamaya özen göstermelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa daha tutkulu ve romantik hissettiğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. İlişkiniz güçlenebilir ve geleceğe yönelik daha çok plan yapmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ani bir şekilde tanışacağınız kişiyle hızlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde uzun sürecek ve size iyi gelecek bir ilişki içerisinde olabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili pozitif etki içerisinde olacaksınız. Özellikle evrak işleri ya da hukuki olarak beklediğiniz süreçler varsa bunlar kısa süre içerisinde olumlu şekilde çözümlenebilir ve sonuçta elinize toplu bir para geçebilir. Beklediğiniz böyle konular varsa bu hafta çözmek için adım atabilirsiniz.

Kariyer alanınızda bu hafta üzerinize fazla sorumluluk yüklenebilir ve bu yüzden biraz zor bir hafta geçirebilirsiniz. Ancak yaşayacağınız zorluklar sayesinde başarılı olabilmek için ne yapmanız gerektiğiniz farkına varabilir ve bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Farklı yeteneklerinizin farkına varabilir ve daha başarılı olabileceğiniz konulara yönelip değişiklik yapabilirsiniz.

Hafta başında ailenizle daha çok ilgili olacaksınız. Özellikle aileniz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar varsa bunlar üzerine düşünerek çözümleyebileceksiniz. Ayrıca aile üyeleri ve varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, eğer düşünüyorsanız çocuk sahibi olmak ile ilgili güzel haberler alabilir ya da karar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece romantik ve duygusal bir hafta geçireceksiniz. Mevcut ilişkinizde son derece güzel bir uyum ve keyifli bir enerji içerisinde olacaksınız. Eğer yalnızsanız sizinle çok ilgilenen, sizin de ondan çok etkileneceğiniz bir kişi hayatınıza aniden girebilir. Bahar ayınız aşk içerisinde ve heyecanlı geçebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta özellikle ev hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev eşyalarınızla ilgili değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Bu değişiklikler sizin için oldukça büyük değişiklikler olabilir. Yapacağınız değişiklikler evinizle ilgili hislerinizi de olumlu yönde etkileyecek ve daha huzurlu ve mutlu olmanızı sağlayacak. Ailenizle ilgili müjdeli haberler alabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi daha çok ortaya koyduğunuz, çok daha motive hissettiğiniz başarılı bir döneme giriş yapacaksınız. Sözleşme ya da anlaşmalar gibi konularda beklentileriniz varsa bu hafta bunlar olumlu şekilde sonuçlanabilir. Bugüne kadar başarınızı fark etmeyen kişiler artık size destek olmak için yanınızda duracak.

Finansal konularda enerjiniz ve pozitifliğiniz sayesinde bu hafta daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili çözüm bekleyen konularınız varsa, ailevi miras konuları gibi konular kısa sürede hızlıca çözümlenebilir ve sizi çok rahatlatabilir. Hafta başındaki günlerde paranızı yönetmekle ilgili karar verirken dikkatli olmanız fayda sağlayabilir.

Aşk hayatınızda kendinizi bu hafta çok romantik hissedeceksiniz. Yüksek auranızla çevrenizdeki kişilerde hayranlık uyandıracaksınız. Karşınızdaki bu hayranla yeni bir ilişki içerisine girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ciddi yönde ilerlemeye devam edecek, imza durumları, ortak eşya alımları ilerleyen dönemlerde gündeminize gelebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta finansal konularla ilgili büyük alım satımlar yapmanız söz konusu olabilir. Özellikle bir araç almak istiyorsanız hayalinizdeki arabayı almak için bu hafta uygun koşullar sağlanabilir ve hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu konuya ilgili ailenizden de destek görebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni planlar ve yeni kararlar içerisinde olabilirsiniz. Bir süredir işinizle ilgili beklediğiniz gelişmeler varsa bunlar bu hafta itibariyle sonuçlanabilir ve siz de geleceğinizle ilgili yeni kararlar almayı düşünebilirsiniz. Genel olarak önümüzdeki dönemde kariyeriniz ile ilgili konularda daha çok ön plana çıkacak ve bir değişim süreci geçirerek parlayacaksınız.

Hafta genelinde ailenizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle kardeşlerle ilgili konularda ortak sevinçler yaşayabilir ve güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca eğitim konularınız da ön planda olacak, kendinizi geliştirmek, zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenmek için zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle oldukça romantik zaman geçireceğiniz kısa bir geziye çıkmanız söz konusu olabilir. Daha çok birlikte zaman geçirmeniz bağlarınızı ve ilişkinizi güçlendirecek. Eğer yalnızsanız özellikle arkadaşlarınızla ya da ailenizle gittiğiniz sosyal ortamlarda yeni bir kişi ile tanıştırılabilirsiniz ve bu kişi sizinle çok uyumlu olabilir.


29 Nisan- 5 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!